Mitä kuuluu pojalleni tänään?

Huutavanääni

Joku on on nostellut useita vanhoja aloituksiani foorumille ja se toki on ihan hyvä asia.

Yhdessä tällaisessa aloituksessa olen luvannut pitää tämänkin palstan lukijat ikäänkuin ajan tasalla, että miten poikani selviytyminen kannabiksen aiheuttamasta psykoosista sujuu?

On parempi, että teen aivan uuden aloituksen ko. asiasta, koska vanha aloitukseni on kasvanut ajansaatossa niin pitkäksi, että on vaikeuksia aina löytää tuorein kirjoitus johon sitten taas pitäisi vastata.

Pitkän hakemisen jälkeen löysin seuraavan minulle osoitetun kirjeen


Tilluri15.12.2011 12:230
"Eikö ole hieno uutinen sinullekkin, että kannabis psykoosi on parannettavissa?"

Hyvin tuntuu poikasi skitsofrenia, ei kun siis se vuosikausia jatkunut kannabispsykoosi, parantuneen, kun lukee hänen nykyisiä kirjoituksiaan, joissa hän kuvittelee milloin kenenkin hänen kanssaan kirjoittelevan. Yleensä se on joku Tampereen poliisi tai joku Kari Hakala. Terveempää juttua tuli suhteessa paljon enemmän silloin kun hän asui teltassa Tanskassa ja käytti kannabista joka päivä, lukuunottamatta niitä skitsofreniasairaudelle tyypillisiä psykoosijaksoja.

Vastaan tähän kirjoitukseen nyt tällä uudella aloituksella....

Poikani on nyt ollut Suomessa jo lähes vuoden. Joutui lähes heti Suomeen tultuaan kannabiksen aiheuttaman psykoositilansa takia taas tahdonvastaiseen hoitoon, jossa hän oli n. runsaan kuukauden.

Nykyiset psykoosinvastaiset lääkkeet ovat suhteellisen hyviä ja niiden ansiosta hän parani aika hyvin mutta ei kuitenkaan täysin. Kuitenkin esim. järjetön pikkujen käyttö, sekä "salut" sanan käyttö lähes jokaisen lauseen välissä korjaantui.

Parantuminen olisi tapahtunut hyvinkin totaalisesti, jos hän ei olisi lopettanut psykoosin vastaisen lääkkeen käyttöä liian aikaisin.
Hän on nyt ollut ilman lääkkeitä noin 4 kuukautta, ja liian aikaisin lopetettu lääkkeitten käyttö luonnollisesti aiheuttaa ...ja on jo aiheuttanut psykoosioireiluja, jotka ilmenee mm. vainoharhaisuutena esim. "Tampereen poliisia kohtaan".

Mutta kaiken kaikiaan, kun ottaa huomioon, kuinka kauan hän on käyttänyt rasvaliukoista psyykkeeseen vaikuttavaa huumetta elämänsä aikana ja viime vuodet Tanskan Cristianissa hyvinkin säännöllisesti ja suurin annoksin, niin täytyy olla vain tyytyväinen jo tähänkin asti toteutuneesta parantumisesta.

Kun sairaus syntyi 30 vuoden aikana pienin askelin, niin ei voida olettaa että parantuminen täysin tapahtuisi nopeasti.
Ja luonnolliseti parantumiseen vaikuttaa myös se, että potilas todellakin pidättäytyy pössyttelystä, poikani on kyllä vakuuttanut avohoitajalleen ja läheisilleen, että se hän ei enää pössyttele, mutta se on hänen sanomansa varassa, ja niinkuin tiedämme, ...kannabisriippuvainen voi myös helposti, kertoa toisin asian kuin, se on todellisuudessa.
Jotenkin kuitenkin haluan uskoa, että niin kutsutuista retkahduksista huolimatta, hän vähitellen saa pössyttelynsä kokonaan loppumaan, ja ehkä aurinko joskus paistaa hänenkin alämäänsä.

4

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinuhe the egyptiana

      Kuvailet ihan tavallisen skitsofreenikon elämää, etkä minkään yli kymmenen vuotta kannabispsykoosissa" olleen, koska sellaista psykoosia ei edes ole olemassa maailmassa.

      Tuollainen poikasi tulee olemaan loppuelämänsä, satunnaisia psykoosijaksoja seesteisten jaksojen väleissä, koska skitsofrenia hyvin harvoin paranee.

      Etkä sinäkään paljon tukea ole pojallesi antanut, kun annoit mielenterveysongelmaisen poikasi asua jossain teltassakin ulkomailla vuosikausia, koska et vain piitannut asiasta yhtään. Silti sinulla on mielestäsi vielä varaa selittää jollekin toiselle jostain rakkauden puutteesta.

    • Tulihan se sieltä...nimittäin tutulta tuntuva vastauksesi, ehdin jo huolestua, että oletko sairastunut flunssaan tai johonkin muuhun voimiasi vievään tautiin.

      Meidän yhteistyömme huumevalistuksessa toimii hyvin. Muut kirjoittelijat ovatkin jo ajat sitten häipyneet tältä palstalsta, mutta on hienoa että sinä ylläpidät edes jonkillaista keskustelua yllä, ja näin lukijamme voivat päätellä asioita kirjoituksiemme perusteella.

      • remu-eetu

        Olen päätellyt tekstiesi pohjalta, että pojallasi on skitsofrenia, koska yksikään psykoosi ei kestä vuosikymmentä. Vai voitko esittää jotain psykiatrista linkkiä, jossa omakutoinen, itsekeksimäsi psykoosisairaus todistetaan olemassaolevaksi?


    • Pentti Oy

      "Muut kirjoittelijat ovatkin jo ajat sitten häipyneet tältä palstalsta,"

      Varmaan se keskustelu on aika hankalaa sellaisen kannabisfanaattisen hihhulin kanssa, joka pitää keskustelun vastapuolia lähtökohtaisesti antikristuksina ja saatanan enkeleinä. Aika huono lähtökohta sinulla on asiakeskusteluun koskaan ollut, mutta usein ylitulvivakin sanallinen naamiosi todellisuuden takana peittää kyllä suuren osan valuvioista satunnaisilta vierestäseuraajilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      125
      9854
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      51
      2881
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      172
      2675
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2069
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1826
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1647
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1557
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1515
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      12
      1498
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1346
    Aihe