Gini (gin)

Bruno Rygseck

Onko ginin ystäviä täällä ja onko Alkossa kunnon giniä? Join itseni irti (Alkon) ginistä 1980-luvun puolivälissä, mutta voisin taas kokeilla.

16

4522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • (sama)

      "Alkon ginillä" tarkoitin silloista Slver Dry Giniä. En ole kokeillut Bombay Sapphirea enkä Tanqueray'ta ja hiivanmakuinen Bokma Genever meni viemäristä alas.

      • Ari3

        Vitun neiti!Bokma on vitun hyvää!!!!!Idiootti,kun viemäriin moista herkkua kaadat,vitun Urpå!!!!!!!!!!!!!


    • Latkiainen

      Eihän geneverillä ja ginillä ole paljoakaan yhteistä!

      Geneveri on hollantilaista juomaa, jota voisi luonnehtia pontikkaiseksi. Minun suuni lienee poikkeustapaus, koska se suhtautuu hyvään pontikkaan hyväksyvästi. Poikani minulle Hollannista tuoma litran Bokma-geneveripullo putosi ihan irvistelemättä.

      Gin tonic on mielisekoituksiani. Alkoon turvautuessani tyydyn ihan mielisuosiolla Silver Dry Giniin – ihan kelpo tavaraa se on!

      Viime Tallinnan-reissullani lokakuussa osti 2 pulloa Irvihammasta eli Gordon'sia, vanhaa kunnon suosikkiani. Ostinpa myös yhden pullon Beefeateria, jota pidän yhtä lailla arvossa. Kumpaakin on kaapissani yksi korkkaamaton ruukku jäljellä.

      Lankoni harrastaa Bombay Sapphirea, jota hän pitää ylivoimaisena. Itse vierastan vähän sen makua enkä pidä tuota juomaa ainakaan korkean hintansa väärtinä. Minusta nuo halvemmat Gordon's ja Beefeater ovat parempia.

      Makuasia, sanoi Musti kun ******n nuoli!

    • Bokma

      Bokma on tosi hyvää.Menee päähän mukavasti.Ja on parempaa kuin Bombay Sapphire.Bombay on aivan ylihintaista eikä häävin makuista.
      Omat tämän hetken suosikit ovat:Bokma,Johnny Walker Black 12 years ja uutena harrastuksena Portviinit.Ostin 20 vuotiasta Portviiniä.Hyvää,mutta kallista.Pieni pullo jotain parikymppiä.Ihme urputtajia jotka haukkuu Bokmaa.Sehän on pehmeän ja hyvän makuista.Ja eikös alkoholin tehtävä ole humaltuminen.En minä ainakaan muuta alkoholista hae.Tosin en kyllä juo mitään kuraakaan.Esim.Fernet Branca,Jägermeister,Unicum ovat pahaa yskänlääkettä.Erityisesti Fernet on vittumaista tavaraa,alkaa sydän tykyttää,ei saa nukuttua,lisää rutosti ruokahalua.En osta ikinä enää Fernettiä.Italialaisten kusta.Myös Tequila on pahaa.BOKMA RULETTAA.Sehän on vatsalääkkeeksi tarkoitettu juoma.Yllättävän hyvin se menee päähän.Jo pieni Grogilasillinen riittää.Oluista paras on Keisari kellari olut.

    • Inga4

      Gordon Gini on tosi hyvää.Ja nimenomaan raakana shottina.Toimii!!!!Blendaukset\sekoitukset on neideille!!!!Tosi mies juo raakana kaiken.Myös Bokma on tosi hyvää shottina eikä mitään sekoituksia.Sekoituksissahan myös alkoholi laimistuu eikä tuu kunnon humalatilaa!!!!

    • Klunssi1

      No vittu osta Gordon Giniä.Tosi hyvää!!!Jos siitä urputat niin turpaan pitää vetää ainaskin kuvaannollisesti!!!!!Miksei oikeastikin,jos oikein vituttaa asiat.No vitsi vitsi....
      heh.hee....
      Täällä tuntuu olevan kaikenmaailman viininlipittäjiä ja neitejä!!!!!!!!!!!!!

      TOP 3:
      Bokma
      Gordon Gin
      Johnny Walker Black Label 12 Years Old Whisky

      YEAHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Jäärä1

      Gini on pahhaa!!!!!Hyi vittu!!!

    • Jäärä2

      Bokma on Hyvvee!

      • Sitäkin juova

        Bokma on geneveriä. Sitä ei pidä sotkea ginistä käytävään keskusteluun.


    • Virkkunen

      Juuri näin.Genever on ihan eri asia kuin Gini.Sain tänään tietää Alkossa,että Bokma Geneveriä on tuotu ensimmäisen kerran Suomen Alkoon 1.11.1960.Siitä asti se on ollut Alkon valikoimissa.Aika kauan.Tosin kyseisen tuotteen käyttäjiä ei varmaan Suomessa ole montaa.Mutta se on edullista.Alkon myyjäkin ihmetteli edullista hintaa.15,50€\0,5.Tietenkin tää on varmaan Hollannissa korkeintaan 5€ ja sillä saattaa saada litran potun.Täällä on kaikki vitun kallista.

      Bokma Geneveriä annettiin aikoinaan sotilaille ennen hyökkäystä.Lisäsi rutosti rohkeutta ja taisteluintoa.Oisko Hollantilaisille sotilaille annettu,kun ne taisteli Englantilaisia vastaan.Mene ja tiedä mutta näin on.Siis pidätkö sinäkin Bokmasta?
      Mitä muita liemiä juot?Mikä on mielestäsi alkoholin perimmäinen tarkoitus?

      Pitää vain muistaa kohtuukäyttö.Ihan vain lääkkeeksi minä otan.Että tulee rentoutunut olo.Ahdistaa nykyhallituksen touhut.Erityisesti Susanna Huovinen ja Henna Virkkunen.Voi vittu mitä ämmiä.Katoitteko eduskunnan kyselytuntia,kun Perussuomalaisten naisedustaja,vissiin sairaanhoitaja kyseli Huoviselta vanhusten hoidosta ja vähän kyseenalaista sitä niin vittu Huovinen meinasi polttaa päreensä.Hermostui tuntuvasti.Ilme oli tosi vihainen vaikka toinen esitti täysin asiallisen kysymyksen.Karmee ämmä toi Huovinen.Jäätävän näköinen,ei vaikuta yhtään myötätuntoiselta heikompia kohtaan.Oikein peto.Ja Virkkunen,virkaintoinen kusipää.Nukkemaiset kasvot.Söpön näköinen kyllä ja sexy verrattuna Huoviseen.Sen kanssa en menisi sänkyyn mistään hinnasta.Huovinen näyttää mieheltä.Hyvin maskuliinisen näköinen.Hyi olkoon.
      Tuli mieleen,että ajatelkaapas kehonrakentajanaisia.Siis hyi vittu semmoisen kanssa,kun harrastaa sexiä niin varmaan tuntuu kuin olisi miehen kanssa.Yök.Kuinka ällöttävää on kaikki homojen ja lesbojen touhut.Täysin luonnonlainvastaista.

      • Gin_tonik

      • Rykämö-konserni

        Kiinnostaa minuakin, ja on ostolistalla. Monkey 47 oli hyvää, meni koko pullo (5 senttilitraa peräti) mutta muita en ole kokeillut tuon aloituksen jälkeen. Ja opin uutta kun selitettiin geneverin ja ginin erot, kiitos siitä. Pesin kylpyhuoneeni absintilla, joka oli ei-hyvää. Kylppäri raikastui viikoksi. Eli jos en pidä jostakin alkoholista, niin viemäri kutsuu.


      • Anonyymi

        Olipa vallassa mikä hallitus hyvänsä, aina se on olevinaan historian huonoin. Istuva pääministeri on aina vihatuin ja täydellinen urpo. Miten on sattunutkaan peräkkäin täysiä ääliöitä kuten Vanhanen, Stubb, Rinne, Jäätteenmäki, Sipilä ym. ym.


    • Walker1

      Bokma genever tökkii,on pahaa,yök!En osta enää sitä.

      Paras viina on Johnny Walker Black Label 12 Year Whisky.

      Hakkaa single maltit ym.vaikeasti juotavat liemet,joihin joutuu lisäämään vettä.

      TOP 4:
      -Johnny Walker Black
      -Kukko vahva pils
      -Sandels 4
      -Keisari kellari olut

      Pääsääntöisesti nelos olut on parempaa kuin kolmonen.

      • Jokainen_tavallaan

        "Paras viina on Johnny Walker Black Label 12 Year Whisky." jos ei paremmasta tiedä niin onhan se parasta. Toki itse nautin monesta single maltista huomattavasti enemmän ja yleensä ilman vettä. Black label on kohtuullinen sekoiteviski.
        Kannattaa kokeilla vaikka Bushmills Black Bush sekoiteviskiä - Irkku jossa on makua ja luonnetta. Hinta lienee aika sama kuin Walkerilla.

        Itse nautin monesta Irkusta siinä kuin skotistakin - yleensä lasissa on 12-21 ikäistä single malttia, joskus myös blendiä - esim edellä mainittua Black Bushia.

        Listalla olevat oluet ovat lähinnä saunakaljoja eivät muuta. Alkoholi-% on oluessa sivuseikka - maku ratkaisee.


      • Jokainen_tavallaan

        Jäin alkuperäinen kommentti matkalle.
        Sen verran pahat muistot Ginistä 80-luvulta, että vieläkään ei pysty juomaan edes drinksuina Giniä tai Geneveriä. Pelkkä haju tekee pahaa - ei vain pysty.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe