Jenkki kullit

kiopolo

30

1498

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • striped stick

      Noi värierot varressa eli että vähän ennen kärkeä muuttuu vaaleammaksi johtuvat ympärileikkauksesta, jotka jenkeissä on aika yleisiä vielä nykyäänkin.

    • raitak......

      Oikeassa olet - kyllä väriero meikäläistenkin kikkeleissä, jos nahka viety kokonaan.

      • Losebo

        Toi vaalea on jäljelle jätettyy esinahan sisäpuolta. Ympärileikkauksessa sitä jätetään tapaus kohtaisesti. Jenkeissä yleensä paljon jolloin värierot näkyy.


    • janica33

      Ei kaikilla leikatuilla ole noin räikeä ero . Kieltämättä näkyy hyvin .

    • fyuiiou

      Ei mulla ainakaan ole mitään värieroa. Olen ympärileikattu. Ja miten se esarin poisto voisi varren väriin vaikuttaa?

    • lpoökio

      Niin suomessa valityettavasti leikataan niin että sisäosaa ei säästetä sellanen leikkaus on huono. Jenkit leikataan korkealla tyylillä joloin arpi-väriero on korkeella varressa. Tunto on parempi kuin sellaisessa jossa arpi lähellä terskaa.

      • fyuiiou

        Mikä on korkea tyyli?
        Eikös se yleensä tapahdu niin, että esinahka/esinahkaa leikataan pois. Tarkoitatko, että ne jenkeissä ottaa varresta välistä nahkaa pois ja neuloo esarin siihen?


    • Esarionystäväni

      Miksi esareita edes leikellään? Luulisi, että sillä esarilla on joku tarkoituskin. Naisten ympärileikkausta pidetään kauheana, mutta miesten vastaavaa ei? Onko esarin leikkaaminen joku perintö ajoilta, jolloin kirkon mielestä poikien runkkaaminen oli kauhean tuomittavaa? Kuitenkin joku yksi sekopää tonkin taustalla samoin kuin Hitler, joka sai jostain päähänsä hävittää kaikki juutalaiset ja sai kaikki muutkin saksalaiset siihen uskomaan. Esareista vielä, että toki sittenhän se on ymmärrettävää, jos on joku ahdas esinahka tms ja pitää siksi napsaista poies.

      • 15+19

        Samaa mieltä leikkelyn turhuudesta, mutta poikien ja tyttöjen ymärileikkaus on ihan eri asia. Tiedätkö edes, minkälainen toimenpide on kyseessä tyttöjen ympärileikkauksessa?

        Tyttöjen ympärileikkauksessa poistetaan aina klitoriksen huppu ja hyvin usein myös klitoris, ja siten eliminoidaan lähes täysin naisen seksuaalisen nautinnon lähde. Ympärileikattu poika taas voi hyvin saada orgasmin toimenpiteen jälkeen. (Lievää tuntoherkkyyden menetystä ei voi verrata nautinnon täyteen katoamiseen.) Sen lisäksi esinahka on paljon yksinkertaisempi ja kivuttomampi leikata pois kuin klitoriksen huppu, klitoris ja häpyhuulet. Pojan ympärileikkauksen jälkeen haava paranee nopeasti eikä yleensä arpeudu tai muuten aiheuta terveydellisiä ongelmia. Tytön ympärileikkauksen jälkeen kestää useita viikkoja, jopa kuukausia ennen kuin tyttö paranee, ja silloinkin tytölle jää vähintään arvet toimenpiteestä. Usein ympärileikkauksen ohessa tytön emättimen suuaukko ommellaan lähes täysin umpeen ja jäljelle jätetään vain pieni aukko virtsan ja kuukautisvuodon poistumista varten. Tämä aukko revitään joko sormin, peniksellä tai veitsellä auki hääyönä, mikä aiheuttaa (taas kerran) suurta tuskaa naiselle.

        Vaikka periaatteen ymmärränkin, en missään nimessä vertaisi toimenpiteitä keskenään. Toinen on ikävä toimenpide, joka saattaa mahdollisesti traumatisoida pojan ja aiheuttaa lievää tuntoherkkyyden menetystä ja toinen ikävä toimenpide, joka ehdottomasti traumatisoi tytön, aiheuttaa melkein joka kerralla nautinnon täydellisen menetyksen ja aiheuttaa kipua tulevaisuudessa ja joka esineellistää tytön ja alistaa hänet vain miehen mielihyvän tyydyttäjäksi.


    • näin meillä.....

      Kyllä jenkkilässä riittää kaikenlaista ja synnytyslaitoksella, "äpärillinen esareita" per päivä. Vievät kyllä aivan juurta myöten - tietysti poikkeuksiakin. Ja ne pirskeles leikkelee niitä vastasyntyneitä vielä monessa paikassa juurikaan puuduttamatta. Suomessa neuvotellaan, miten leikataan, eikä vauvana juuri koskaan. Mulla kolme poikaa, kahdelta leikattu, tiukkuuden vuoksi. Toiselta vietiin 12v. vain puolet, toiselta oli pakko leikata radikaalimman päälle 14v. Molempien leikkaus erittäin hienovaraisesti hoidettiin ja asioista keskusteltiin pitkään (yksityis puoli). Nyt jo kaikki aikuisia miehiä ja kaikilla kolmella jälkikasvua - joten hyvin mennyt, "raudoista" huolimatta ja tupinkin kanssa.

    • kirurkilo

      Ympärileikkaus tehdään suomessa yleensä matalana jolloin koko esari poistetaan. Arpi on lähellä terskaa. Jos ympärileikkaus tehdään korkeana jolloin arpi on korkeammalla varressa niin silloin säästetään esinahkaa eli se vaalea on esinahan sisäpintaa. Silloin joudutaan poistamaan varresta ihoa johon esinahan sisälehti ommellaan kiinni. Ymmärsikö kaikki. Mitä lähempänä arpi on terskan reunaa sitä enemmän on poistettu esinahkaa.

      • 1352

        Suomessa ei tarvita nahkaan sitä kasvuvaraa, kun kullit jää alamittaisiksi.


    • kirsi keuruulta

      Nuo kuvat ovat muokattuja, kuten porno nykytekniikalla aina. Tuohon tummaan osaan on jatkettu pixeleitä. Tuollainen ympärileikattu kulli on ihan mahtava nautinto naiselle verrattuna suomalaiseen nahkatuppimulkkuun, joka on terskajuustoon oikeen upotettu, hyi helvetti! Ei kannata ihmetellä miksi nainen ei ime munaanne ja nauti kanssanne.

    • ddddddddde

      Höpö höpö sulle ei ne ole muokattuja kyl se leikattu on ton näkönen

    • jjjjjjjjjjjjjjju

      suomessa näkee harvoin noin leikattuja

    • turpea nuppi

      Itselläni väriero on hillitympi ja esarini on tosiaan leikattu kokonaan pois terskan koon takia.

      • turpea nuppi

        Jos haluaa nähdä ympärileikatun värieron seisokissa, niin katso Oma kuva. org albumi "runsastamuotoa" jossa kuvia kalustani.


      • Sun on vitun pieni
        turpea nuppi kirjoitti:

        Jos haluaa nähdä ympärileikatun värieron seisokissa, niin katso Oma kuva. org albumi "runsastamuotoa" jossa kuvia kalustani.

        Sun nakissas nyt ei paljoa katsottavaa ole.


      • turpea nuppi
        Sun on vitun pieni kirjoitti:

        Sun nakissas nyt ei paljoa katsottavaa ole.

        Käy katsoon kunnon kalua, jos sulla kerran on niin pieni


    • hhhhhhhhlo

      Suomessakin leikkasivat kai 60-70 luvulla aika paljon miehiä-lapsia.
      Siihen aikaan moni oli ympärileikattu ja aika tiukalla mallilla kaveri piirissäkin. Nykyisin ei leikata niin paljoa.

    • kolpopåö
    • dddddddddddddder

      Ei johdu ympärileikkauksesta ei ole tollainen.

    • juopolop

      Miksi ympärileikkaus jättäisi tuon jäljen. Ei kai.

      • Kyllä se kuule taitaa jättää. Olen nähnyt jenkkikulleissa paljon noita värieroja. Olisiko leikkaustyyli, joka vaihtelee ja leikatuissa on eroja sitten.

        Mielipiteeni ympärileikkauksesta on: jos kullissa ei ole vikaa, niin ympärileikkaus on silpomista ja pahoinpitelyä. Uskovaisessa amerikanmaassa niitä on tehty lähinnä haittaamaan runkkaamista. Siksi niillä amerikapojilla on aina niitä rasvapötkylöitä hollilla, kun terve suomipoika vaan nykii nahkaa ja nauttii;)

        Kuinkahan ahdas esari on asuksella ollut, kun minikullikaan ei mahtunut sinne nahan alle...?


    • rtyuiod

      Siis selosta mulle mistä voi tollanen värin muutos tulla en tajuu.

      • Häxis

        Nyt täytyy sanoa, etten osaa selostaa, kun en tunne ymp.leikkauksen tekniikkaa.

        http://nymphobrainiac.files.wordpress.com/2012/06/circumcised_penis_edit.jpg

        Mutta hyvin usein tuo arpiraja erottuu melko selvästi.

        Esinahan poiston yhteydessä poistetaan valitettavasti myös paljon tuntevaa peniksen osaa. Ja jatkuvasti paljas terska ei ole niin herkkä, kuin nahan suojissa oleva. Nopeasta (ennenaikaisesta) siemensyöksystä kärsivällehän se ympärileikattu kalu olisi etu.

        Miesten ympärileikkauksen ymmärrän (vain) lääketieteellisistä syistä, mutta naisten en mistään syistä. Se on pelkkää alistamista ja naisen seksistä nauttimisen estämistä. Hyi helevetti.


    • juiopoi

      Tuo vaalea on normaalisti terskaa vasten olevaa esinahan sisälehtee. Se on käänetty varteen ja ommeltu varren nahkaan jota on poistettu välistä.

      • 15+8

        Ei kun tuo vaalea tiukka nahka varressa tarkoittaa sitä että" kaikk on mänt" eli koko tuppi on silpaistu pois. Vähätuntoinen kapula tuloksena mutta kai sillä poikamieskin toimeen tulee ainakin liukasteen kanssa.


    • urologianprovo

      Ei

    • Anonyymi

      Tiukka leikkaus tyyli kyseessä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      8109
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4592
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2230
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2119
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1935
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1805
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1736
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1716
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1633
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe