Suu on eroottinen alue

smack

Opetelkaa, hyvät miehet, suutelemaan! Parasta esileikkiä on, kun mies osaa suudella intohimoisesti, vahvasti ja hellästi, kuumasti ja halukkaasti, se saa naisen tuntemaan, että mies haluaa juuri häntä, ei pelkästään seksiä. Ja aloittakaa suusta-suuhun, siirtykää sitten muihin "osa-alueisiin"...ja opetelkaa nekin. Minulle ainakin suu on erogeenisempi alue kuin mikään muu, se kaikkein pyhin (yllätys?), seksiäkin voi harrastaa kohtalaisen kaverin kanssa, mutta intohimoisesti voi suudella vaan häntä, jota todella haluaa. Ja rintojen suutelu ja hellä näykkiminen - aivan ihanaa - etenkin yhdynnän aikana. Rinnoista on suora hermoyhteys klitorikseen. Ja jos mies osaa suuseksin ihanasti, orgasmi on taattu jo sillä;) Muistakaa koko ajan, että se nainen on siellä "ylhäällä" - siellä korvien välissä loppupelissä kaikki on. Molemminpuolin. Kyselkää kumppaniltanne, kuunnelkaa tuntemuksia, ottakaa niistä opiksenne seuraavaa kertaa varten, mutta varokaa toistamasta jatkuvasti itseänne. Parasta seksiä tutunkin kumppanin kanssa on, kun ei ennalta arvaa, mitä seuraavaksi tapahtuu.

20

1335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Otti ohrasen

      Hyvin muotoiltu, mutta on myös miehiä, jotka ovat niin ahtaita ja rajoitettuja, etteivät suutelemaan kykene. Toki heillä on muitakin ongelmia. Naiselle on aikamoinen järkytys kun käy selväksi, ettei asiaan tule ehkä koskaan muutosta. Ensinnähän sitä uskoo, että se on ujoutta ja arkuutta, mutta se voi jäädä pysyväksi tilaksi.

      En neuvo ostamaan sikaa säkissä, mutta niin on itselleni käynyt. Älykäs mies haluaa mennä suoraan asiaan, eikä siitä oikein helpolla mitään tule. Pettymys on valtava, selvähän se enkä tiedä onko mitään tehtävissäkään. Kun käsittäisi tämän edes jollakin tasolla.

    • Jos vaikka

      Jos mies ei mielestäsi suutele kunnolla on vika ehkä sinussa. Vaadit toiselta jotain mihin et itsekään osaa.

    • Nauttia saa

      Täydellisesti samaa mieltä kanssasi ja itse jopa pidän tuosta tavasta toimia, siitä saa itsekin lopulta enemmän....

    • 343443

      Otsikon avaaja on ilmeisesti näitä surullisenkuuluisia lahnoja jotka eivät tee sängyssä muuta kuin odottavat miehen tekevän kaiken.

      Koko ajan kun luin hänen tekstiään niin odotin että jossain kohtaa hän kirjoittaisi edes että "...kun mies teet noin niin sitten nainenkin vastineeksi"............... eli odotin koko ajan että otsikon avaaja kertoo että jos minä miehenä suostun rintojen näykkimiseen ja intohimoiseen suuteluun ja muuhun vastaavaan roskaan niin saan sitten vastineeksi naiselta villiä ratsastamista ja/tai kunnon suihinoton.......mutta ei.......sillä saa naisen kuulemma orgasmin partaalle, ja sen pitäisi sitten riittää....

      ENTÄS MIEHEN ORGASMI, ARVON OTSIKON TEKIJÄ??

      • _mies_30

        Kuka heteromies kirjoittaa näin "...jos minä miehenä SUOSTUN rintojen näykkimiseen ja intohimoiseen suutelemiseen..." Ei jumaliste... Eipä ole minua tarvinnut koskaan suostutella parisuhteessa moiseen... Se on sittenkin totta, että nykyään on paljon ihmisiä joilla on penis, mutta MIEHIÄ on silti todella vähän.


      • ssssd
        _mies_30 kirjoitti:

        Kuka heteromies kirjoittaa näin "...jos minä miehenä SUOSTUN rintojen näykkimiseen ja intohimoiseen suutelemiseen..." Ei jumaliste... Eipä ole minua tarvinnut koskaan suostutella parisuhteessa moiseen... Se on sittenkin totta, että nykyään on paljon ihmisiä joilla on penis, mutta MIEHIÄ on silti todella vähän.

        Mies30:lle:

        Aika moni mies näyttää vierastavan asiaa. Luepa viestit läpi.

        Ja kyllä ainakin allekirjoittanut voi tuollaista kuitenkin tehdä, mutta sitten pitää kyllä vastaavasti saada naiselta jotain mistä itse tykkään. Kysehän oli vissiin siitä, että otsikon avaajan viesti antoi kuvan että miehen kuuluu tyydyttää nainen sängyssä, mutta miehen tyydyttämisellä ei ole väliä.


    • jonks

      voin kuvitella nimimerkki smackin:
      hänestä seksiin kuuluu naisen hyväily, pimpin nuoleminen sekä lähetyssaarnaaja.
      eikä mitään muuta.

      smack, ehkä jos vaivautuisit itse opettelemaan hyväilyä ja olisit muutenkin aktiivinen sängyssä niin miehesikin vaivautuisi hyväilemään sinua enemmän.

    • Eikä!
      Ehkä jotkut ovat katselleet liikaa Tauno Palon ja Ansa ikosen elokuvia tai sitten pornoa.
      On suorastaan noloa ja naurettavaa kun jotkut yrittävät syödä toisiltaan naaman irti ja sallittakooon se vaikka teineille.
      En osaa oikein selittää mutta suudelma on niin hk. juttu molemmille joka on kuin yhteinen salaisuus tapahtui se sitten metrossa, makkarissa tai missä vaan niin aina sillä on eri tunne ja....
      Unohtakaa koko juttu mutta exän kanssa vain me tiedettiin mikä sen merkitys oli milloinkin... oli tosi romanttista ja salaista vaikka julkisestikin pussailtiin.
      Tietystikään se ei johtanut aina seksiin vaan se nyt vaan oli hellyyttä ja tiesi kun rakasti toista.
      Valitettavasti kaukosuhteet ei aina toimi. :/

      Tämä nyt vaan minun mielipide.

    • jaaaaakkkoooo!!!!

      suuteleminen on yliarvostettua roskaa, patukkaa mekkoon vaan komiasti niin se on siinä

    • N 62 v .

      Hienoa että joku kirjoittaa miten miesten pitäisi toimia , voi kun ottaisivat opiksi !

    • smack

      Kuulkaahan arvon herrat, alkuperäisen tekstin kirjoittajana jatkan:
      seksi on kahden (joillakin useammankin) henkilön YHTEISTÄ toimintaa. Se on siis vastavuoroista, molemmat antavat ja saavat. Kyse onkin LAADUSTA ja siitä, miten sitä voisi parantaa. Kun itse olen heteronainen, voin omista kokemuksistani antaa vinkkejä ja neuvoja miehille. Ja kyllä, olen itsekin kovin aktiivinen petipuuhissa ja nautin suunnattomasti hyvästä seksistä. Olen saanut siitä oikein hyvää palautetta miehiltä. Joskus ovat olleet kyllä hämilläänkin, jos eivät ole tottuneet aktiiviseen naiseen, joka osaa ja uskaltaa nauttia. Osaan ja uskallan pitää miehiä hyvänä monin eri tavoin, mutta kyllä minäkin mielelläni opin uusiakin asioita. Eivät miehetkään samasta puusta ole.
      Mutta, onnittelut myös teille miehille, jotka tajusivat heti, mistä kirjoitin. Onneksi teitä on olemassa, elämä olisi paljon köyhempää ilman teitä. Nautiskellaan;)

    • Hygieniapässi

      Naisten huono hygienia saa ainoastaan karvat pystyyn. Kun nainen hoitaa hygieniaansa ilman vettä ja saippuaa kaiken maailman sumutteiden avulla eikä vaihda vaatteitaan ja hanki välillä uusia paskasta pinttyneiden jäykistyneiden tilalle,
      tunne on väähän sama kuin tönkäisisi tunkiota. Ei tee suomipojan mieli muualle kuin suutelemaan oluttuoppia, että saa paskan maun ja hajun pois suustaan ja nenästään.

    • smock

      Opetelkaa, hyvät naiset, imemään munaa!

    • smack

      Täällä Smack, kuuleeko Smock?
      Hyvä tuo sinun pointtisi. Itse kyllä viihdytän miehiä myös sillä keinoin, mutta en ole varma, teenkö se mahdollisimman hyvin ja oikein. Haluaisinkin sinun kertovan minulle ja muillekin asiasta kiinnostuneille, miten se tehdään niin, että mies saisi siitä parhaan nautinnon? Hygieniapassi kunnossa, toivottavasti toisellakin osapuolella.

    • smock

      Ei se mitään ydinfysiikkaa ole jotta siitä tarvitsisi jotain opuksia kirjoitella!
      Molo suuhun vaan, ja imee niin kovasti että mies herää aamulla lakana persereijässä! Siinä se!

    • smack

      Hyvä Smock & kumpp.
      oman empiirisen tutkimukseni mukaan suurin osa vastakkaisen sukupuolen edustajista kyllä nautti myös kevyemmästä ja kiusoittelevasta käsittelystä, ainakin toimituksen alkumetreillä. Siihen kuuluu myös tuo alkuperäinen aihe eli suuteleminen/suukottelu/hyväily - myös siellä mainitsemallasi molo-alueella. Toki tilanteen edetessä voi tahtia ja volyymiä lisätä. Ja tuonne anusaukkoon on alan erikoisliikkeistä saatavilla siihen sopivia välineitä, ettei tarvitse kenenkään käärinliinojaan sinne sulloa.
      Ja vielä palatakseni aiheen alkujuurille: tuskin kovinkaan moni nainen on eri mieltä kanssani, eivät näköjään taitavat miehetkään. Tässähän tarjosin teille vain ilmaisia, hyviä neuvoja seksielämänne laadun parantamiseen. Koulutusta, niin sanoakseni. Ja samaa pyysin itsekin, mutta hyvin lyhyt oli oppitunti. En aio kokeilla tuota kuitenkaan;)

    • smock

      No höpöpömppää! Pohjimmiltaan kaikki naiset haluavat sitä yhtä ja samaa, eli suoraa toimintaa! Kunnon panoa, niin että pöydät kaatuu! Tuo lirkun lirkun tarinointi on täyttä Hertta-sarjaa, jota ei halua edes naiset itse. Nainen on nainen, mies on mies, ja nainen on luotu pantavaksi. Sitä naiset haluavat, ja sitä niiden on saatava! Näin se menee. Hertta-sarja roskiin ja pöydät nurin, that`s rock and roll..!!

    • haluan

      Kyllä jos naisestaan tykkää niin onhan se suuteleminen aika mukavaa ja monin eri tavoin.

    • smock

      Totta kai on, mutta kun puhutaan oikein naisen huudattamisesta niin silloin ei tarvi tuollaisia miettiä. Silloin annetaan kakkos- vitosella sellaista kyytiä että metsää kaatuu ja sireenit soi!!

    • smack

      Kylmäkäynnistys ei ole hyväksi autolle eikä naiselle, ja parhaat kyydit saa, kun molemmat on lämpimiä ennen ajoa. Sit voi olla rock'n rollia ja sireenit soida;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe