Teneriffalle maaliskuun puolessa välissä!

Reissaajat...

Hei! Lähdetään perheemme kesken, vanhemmat ja 2 alle kouluikäistä lasta, maaliskuun puolen välin jälkeen Teneriffalle Play De las Americasiin. Olisi kiva kuulla kokemuksianne kyseisestä paikasta! Majoitumme Blue Stra Oasis:ssa ja valitsimme myös all inclusiven. Tavoitteena siis löhöilyä ja mukavaa yhdessäoloa! Minkälaisia ilmoja teille on tuolloin sattunut? Kai siellä jo tuolloin tarkenee löhöillä auringossa? :)

7

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reipasreissari

      Aika varmasti tarkenee oikein hyvin, joku tuulisempi päivä voi sattua, mutta sitten voi tehdä jotain muuta kuin löhötä altaalla. Hauskaa reissua teille!

    • kokemuksia

      Oltiin viime vuonna huhtikuun alussa tytön 6v kanssa Americanssissa. Lämpöä päivisin oli 26-31 eli ihan oli silloin hyvät,aurinkoiset ilmat. JA kyllä tarkeni löhöillä auringossa !

      Iltasella viileämpää ja silloin meillä oli päällä jo pitkähihasta...

      Alue siisti ja hyvinhoidettu.....rantakadulla paljon istutuksia...meillä oli muutamana päivänä vakio ruokapaikka josta katseltiin auringonlaskua...upea hetki tytönkin mielestä !

      Jos Teidelle menee niin kannattaa laittaa kunnolla päälle....on kylmä !

      Meillä tyttö tykkäsi kovin..... käytiin retkeilemässä ja Loro Pargue on kyllä ehdoton lasten kanssa.

      Rauhassa sai liikkua...välillä tuli afrikkalaiset kyselemään lettien tekoa tytön päähän...mutta ei kiinnostanut....ja sen sanoin ihan selvästi heille joten loppuloman sai olla rauhassa.

      Minijuna ajelu oli iltaisin yksi päivän kohokohdista !

      Päivä delfiiniristeilyllä kannattaa....tyttö muistelee vieläkin...näki luonnossa vapaana eläviä delfiiniä ! Oli ruokataukoa ja uimataukoa !

      Markkinoilla cristianosissa oliko sunnuntai vai lauantai ...sitä en nyt muista ....siellä kannattaa käydä....isot markkinat...me löydettiin tytölle kauniita käsintehtyjä mekkoja !

      Tänä vuonna lokakuussa uudestaan....oikein odotan jo !

    • talvi sielläkin

      Kanarilla ei ole 31C varjossa edes kesällä. Oikeasti älkää uskoko näihin juttuihin ja varautukaa että maaliskuun puolivälissä 24C on se lämpimin päivä. Tuueln vaikutus on niin suuri että kun mereltä tuulee niin ei tarkene olla uima-altaalla(toivottavasti lämmitetty) ja meressä uinti ei yleensä onnistu lainkaan... 18C talvella. Tuossa vähän faktaa näistä keleistä.



      http://freemeteo.com/default.asp?la=10&gid=2515270&pid=15

      • 21+13

        "kokemuksia" ei tainnut mainita, että olisi kyse varjon lämpötilasta. Auringossa toki on! Noille sääennustuksille ja lukemille voi antaa oman arvonsa.

        Sää on saarilla todella vaihtelevaa. Esim. GC Las Palmasissa saattaa sataa vettä, vuorilla lunta, Inglesissä olla pilvistä ja Puerto Ricossa aurinko paistaa hellelukemissa, välimatkaa 50 km. Monesti on tämä todettu avoautoajelulla saaren ympäri. Kävin n. 10 vuotta peräkkäin talvella 2 viikkoa kanarialla ja lähes joka kerta matkalla oli 1-3 päivää, jolloin tuli sadekuuroja ja osa päivistä saattoi olla pilvistä, kuten normi suomen kesä. Suurin osa päivistä oli hellelukemissa. Illalla joku villatakki pitää olla mutta päivällä tarkenee hyvin hellehepenissä. Maaliskuun puolivälin jälkeen mennään jo kovaa kohti kesää.


    • kanarialle

      Kyllä tarkenee. Lämmintä päivällä, välillä voi olla jopa kuuma, aurinkoravat käyttöön, keväaurinko on polttavaa. Ottakaa illaksi lämmintä, pitkähihaista mukaan. Hyvää matkaa!

      • Maho Neitsyt

        Aurinkorapaa joo. Älkää unohtako tuulipukua ja hernekeittotölkkejä!


    • h

      Käykää Money Parkissa Los christianosessa. Siellä saa syöttää eläimiä; lapset tykkää. Ja lämmintä on, että kyllä tarkenee löhötä auringossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe