koska ensisuudelma?

tyttö 25

Voi kun minä saisin kokea ensisuudelman. Minua ei ole ketään vielä suudellut. Pari kertaa on ollut läheltä piti tilanne mutta en ole suostunut kun on aina ollut joku ketä oisi ollut näkemässä. Ja toinen osapuoli on sen ymmärtänyt sillä olen äärimmäisen ujo. Mutta halailtu on sillain että on ollut muitakin. Haluan ensisuudelmani kahden kesken ja siinä ei saa olla muita näkemässä. En oikein tiedä mikä siinä on että en halua että ketään on kattelemassa minun ensisuudelmaa. Minun pitäisi ehkä sanoa tälle henkilölle joka minua koittaa suudella että hän on ensimmäinen joka minua suutelee. Ehkä säästän ensisuudelman tälle henkilölle johon olen niin ihastunut. Mutta ehkäpä se vielä tulee eteen sellanenkin tilanne että saadaan suudella kahden kesken ja pitkään :)

39

2458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • no joku nimimerkki

      Moro.

      Olen 24 vuotias mies enkä minäkään olen koskaan suudellut ketään.
      Ehkä voisimme suudella toisiamme joskus ja opetella suutelemisen taitoa.
      Olen hyvin yksinäinen ja myös minä olen äärimmäisen ujo, mutta kaipaan kuitenkin läheisyyttä
      Jos haluat ja uskallat niin ota yhteyttä.

      Suutelemisiin.

      [email protected]

      • 13+17

        syzygy löytäny tiensä tännekki D:D:D:D:D:D:D:: mite menee runes


      • runepaska
        13+17 kirjoitti:

        syzygy löytäny tiensä tännekki D:D:D:D:D:D:D:: mite menee runes

        Ei vittu hajosin :DDD


      • Kommentoija1
        runepaska kirjoitti:

        Ei vittu hajosin :DDD

        Jaa runestako pojat täällä alkoivat puhua? :D Ei ku vittu kyl mäki nauroin itteni melkee kuoliaaks :D


    • suudellaan..

      Olin 24-vuotias, kun suutelin naista ensi kerran. Se tapahtui järvellä, pienellä luodolla, jossa olimme ottamassa aurinkoa. Naisella oli bikinit ja minulla uikkarit. Naisella oli silmät kiinni, hän hymyili. Silloin painoin huuleni hänen huulilleen. Hän yllättyi, mutta ei pelästynyt. Sen jälkeen hyväilin häntä, ja suutelimme uudelleen.

      Toivottavasti saatte tilaisuuden suudella kahdestaan. Ensisuudelma on ihana!

    • pitkäkielipusu

      Itse 23v ensisuudelma naisen kanssa ja kieltä käyttäen mahtava fiilis

    • MM20W

      Juu, en oo itsekkään ketään suudellut.
      Itsekkin kun olen ujo, niin hommat ei mene ihan niinkuin pitäisi.
      Mutta tsemppiä, kyllä se aika tulee.
      T:Mies 20v.

    • 16vee

      Olen 60-vuotias enkä oo vieläkään suudellut. Idiootit mikä teitä vaivaa?

      • Jonne134

        Päätä nyt jo 16v vai 60 xD uskon että ehkä 5 v :)


    • jos pokka pettää

      Minäkin olen todella ujo...
      Mun "oikea" ensisuudelma oli ehkä tosi nolo... turha kait sitä on mihinkään hirveän ihmeelliseen säästääkään? Oli mun 23 vuotissynttärit, olin ihan yksin ja masentunut, ja päätin ettei millään ole mitään väliä... lähdin baariin tanssimaan itsekseni, kun sitten tanssiin liittyi 18 kesäinen poika, joka jossain vaiheessa alkoi suudella. Silloin ne muut (luultavasti hyvin paheksuvat) katseet unohtui. Sinä iltana olisi voinut kokea muitakin ekoja kertoja, mutta onneksi säästin sen vielä myöhemmäksi. Joka onkin jo toinen tarina.
      Kaikki tapahtuu aikanaan, yllätten. Anna tunteen viedä, jos on viedäkseen, mut mitään ei myöskään kannata pakottaa.

      • baarit kiinni.

        Tuskin siellä baarissa kukaan katsoi paheksuvasti sinua. Eikös sinne mennä nimenomaan siksi, että voitaisiin suudella tuntemattomien kanssa ja sitten lähteä jatkamaan fyysisiä harjoituksia?


      • pekka69
        baarit kiinni. kirjoitti:

        Tuskin siellä baarissa kukaan katsoi paheksuvasti sinua. Eikös sinne mennä nimenomaan siksi, että voitaisiin suudella tuntemattomien kanssa ja sitten lähteä jatkamaan fyysisiä harjoituksia?

        sain ensi suudelman kymmenen vuotiaana ja se oli vielä kielisuudelma mutta en ole koskaan pussannut poikaa ja haluaisin kokeilla olisiko se parempi


      • Hirvenmetsästys o ehanaa
        pekka69 kirjoitti:

        sain ensi suudelman kymmenen vuotiaana ja se oli vielä kielisuudelma mutta en ole koskaan pussannut poikaa ja haluaisin kokeilla olisiko se parempi

        Juu, mie sai ensimmäisen kielisuudelman 6 vuotiaana, ja kyllä vitutti sen jälkeen kuin pientä oravaa ko meni ensi suutelot harakoille. -_-


      • pekka69
        Hirvenmetsästys o ehanaa kirjoitti:

        Juu, mie sai ensimmäisen kielisuudelman 6 vuotiaana, ja kyllä vitutti sen jälkeen kuin pientä oravaa ko meni ensi suutelot harakoille. -_-

        mut mite?


    • Tyttö15!

      Mun ensimmäinen suudelma oli tossa syksyllä. Olin pojan luona kylässä ja molemmat oltiin ihastuneita toisiimme ja molemmat myös tiesimme sen. Siinä sitten seisottiin vastakkain ja poika nappas toisellä kädellä lantiosta kiinni ja vetäsi mut niin lähelle että huulet kohtasivat. Ei ole hajuakaan kuinka kauan se kesti, meni niin nopeasti ohi, mutta kun jälkeenpäin ajattelee ni saatto jopa kestää 2 sekuntia :D Hampaat kyl vähän kolkkas ku niin yllätyin tästä, mutta en mitään vastustellut. Mukava tunne kylläkin. Oikee vatsan pohjasta kutitteli. Lopulta vähän nolotti ku tuntu siltä etten osais pussata, mut kyl se siit lopulta helpotti. Sen jälkeen en ole ikinä toista kertaa pussannut ketään, en edes tätä kyseistä poikaa koska tuli jonkinlaista riitaa. Edelleen ollaan superhyviä ystäviä, mutta eihän me edes koskaan seursteltu. Ihastuneita vaan. :)

    • Näin

      Suutelin ekaa kertaa viikko sen jälkeen kun täytin 18v

    • FDrdds

      Suutelin tänää erästä ja hän ja minä ollaa pihkas toisiiinsa ja meiän ensisuudelma kesti varmaa 5 minuuttia

      • biiitttcchh

        mill aikakaudel elät ? "pihkas"


      • spämmäys
        biiitttcchh kirjoitti:

        mill aikakaudel elät ? "pihkas"

        tällä aikakaudella :D
        paitsi et käytän sanaa kuses :D


    • Juuuh

      Itse sain kunnon ensisuudelmani laivalla, kun minua monta vuotta vanhempi venäläinen mies rupesi käpelöimään. Se oli hirveää.... mies kouri ja lähenteli minua minkä ehti, yhteistä kieltä meillä ei ollut.... Suudelmani sain kun käänsin katseeni mieheen päin, ensiksi en edes tajunnut että hän suuteli, mutta kun hän oli työntänyt kielensä suuhuni, pitäen minusta samalla kiinni, en pystynyt ajattelemaan mitään... se oli hirveää!!
      Olisin halunnut ensisuudelmani joltain muulta, ja aivan eri paikassa....

    • avutonsuutelussa

      Olen suudellut ainoastaan unissani... En muista tarkalleen milloin oli. Kumpa olisin käyttänyt tilaisuuden hyväkseen kun sellainen oli...siis oikeassa elämässä.

    • boy515

      Kunnollinen ensisuudelma tapahtui eräänä juhannuksena aikoja sitten. Se tyttö tosin oli ruma. Seuraava kerta olikin sitten ihan toista maata. Pari tuntia siinä meni, välillä vähän juteltiin ja hengähdettiin. Tapahtui niin, että eräissä bileissä nukkumaan mennessä todettiin, ettei sänkyjä riitä kaikille ja mentiin sitten pienelle sohvalle yhden puolitutun tytön kanssa. Olin aika ujo, ja menin niin reunalle, että melkein tipahdin lattialle. Tyttö sitten otti kiinni ja vetäisi minut kiinni itseensä ja sitten yhtäkkiä... olin varmaan 2 promillen kännissä, ja mielessäni hoin itselleni, että "Tätä ei saa unohtaa, tätä ei saa unohtaa". :D hyvin on muistissa edelleen

      • Koo

        Ensi suudelma 16 v


    • aikainenkoeikai!

      olin vissiin 13 tai sinne päin. Oltiin luokkaretkellä ja illalla "poikaystävä" tuli sanomaan hyvää yötä ja sitten suudeltiin. Olisin ehkä halunnut ensisuudelman vasta myöhemmin, mutta en valita :)

    • Miesh88

      21 taisin olla kun ekan kerran suutelin. Silloin se oli vaikeeta mutta sitten kyllä sitä osas suudella ihan hyvin kun harjotteli :)

    • pelimies555

      minun ensisuudelma oli 12 vuotiaana

    • poika 25

      Minun ensisuudelma taisi olla 3-luokalla, kun vuotta nuorempi silloinen kaveri tyttö halusi minulle muistaakseni antaa yllätyksen. :) Siihen se on sitte pussailu jäänytkin... Muistan vaan sen verran että menin ihan hämilleen :) Kerran olen sen jälkeen suudellut tyttöä (humalassa) mutta siinäpä ne oliki!

    • -

      mun eka suudelma oli 17 vuotiaana :) vaikka olinki vähä humalassa ni se oli ihanaa

    • UNburger

      Vitun assburgerit :D Itellä eka suudelma oli joskus 13v. Nykyyän pillua tulee ovista ja ikkunoista. Umad burgers?

    • jeespoxklkl

      Ensisuudelma tuli viimekesänä 15v.

    • sesedr

      Olin tapaamassa ihastusta monen sadan kilometrin pääs ja söpöiltii koko päivä :3 Sit ku olin lähös ni halasin sitä eteises ja katoin silmii ja pussattii. Se oli aika haparointii ja varmaa kesti 2 sekuntii, mut aina vaa paranee ;D

    • uih

      Oon 10 tyttö oon suudellu poikaystävääni monta kertaa

    • Minnoon

      Minnoon kokenu verkot ja katiskat.

    • drunkgirls

      Suutelin ensimmäistä kertaa kännissä ystävääni...Olemme siis molemmat tyttöjä, vaikkei kumpikaan ole lesbo. Olihan se ihanaa silti.

    • enkeksinimimerkkiä

      16v ensisuudelma joka oli järkyttävä, minkä kyllä tajusin vasta aamulla selvinpäin

    • huulet tötterölle

      Festareilla. Joku hieman ilolientä nauttinut, minulle täysin tuntematon naikkonen alkoi ensin tönimään, sitten kourimaan ja lopulta hän hyökkäsi kimppuuni huulet tötteröllä ja alkoi väkisin suutelemaan. Hämmennyin, mutta koska olin itsekkin muutamia juonut niin en vastustellut, ja kyllähän ko. naisen ulkonäkökin minua miellytti :D Näin jälkeinpäin tuntuu että olisihan sen "ensisuudelman" voinut säästää jollekin tietylle, mutta tehty mikä tehty. Siinä tämä blondi sitten roikkui kaulassa loppu keikan, ja suudeltiin toisiamme.

      Olihan se mahtavaa, vielä pitkään tämän session jälkeen omatkin huulet maistui vaniljalle ja mansikalle :D Ja tosiaan itse olin silloin 19v ja tämä nainen varmaan 35v Että semmosta...Ehdotti jatkoja hotellihuoneessaan, mutta minun oli pakko lähteä. Kaduttaa siinä mielessä että olisin voinut saada elämäni kyytiä kokeneelta naiselta, mutta toisaalta nainen oli täysin tuntematon, joten olisin voinut joutua melkoiseen soppaan, jos olisin penistäni totellut :D Näin jälkeenpäin olen tyytyväinen päätökseeni.

    • Behinder

      Olen 17 vuotias, enkä ole suudellut ikinä. Tuntuu kuin olisin jäljessä kaikista muista... :(

      • kultakala

        Behinder, ensisuudelman kanssa ei mielestäni tulisi hätiköidä. Mielummin sen säästää sen sellaiselle joka sen ansaitsee :)

        Itse suutelin ensimmäisen kerran -11 syksyllä kun olin 16v. Se oli jotakin niin upeaa kun sen koki ensirakkauden kanssa. Katseltiin vierekkäin telkkaria ja tää jätkä veti mut kainaloo ku mulla oli kylmä. Jossain vaiheessa se rupes puhaltelee mua kasvoille ja rupesin nauraa (XD). Meni joku 15min ku sain pokan pysyy ja sit se tapahtu. Siin tilantees oli vaikee pitää pokkaa ja tyylii hihittelin kokoajan :D voi niitä aikoja...


    • Sanomattakinselvää

      Ensimmäinen suudelma tapahtui kaupungin keskustassa viisitoistavuotiaana. Olin aivan täydellisen ihastunut poikaan ja oltiin siinä jo kauan katteltu toisiamme ja minä vain ajattelin että pussaa jo. mutta jännitti hirveesti ja kyllä se lopulta pussaskin ;) Siinä vain yksi hassu puoli oli kun joku kaupungin tiesmikämies huusi sinne väliin jotain, mutta sen jälkeen vain on naureskeltu asialle. Poika oli myös ensimmäinen kunnollinen poikaystävä heti sen päivän jälkeen. Sen jälkeen on tiet eronnut mutta ei se mitään ihana poikaystävä oli

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe