Tuleva Presidentti ja Suomen armeijan Ylipäällikkö Timo Soini

Tuleva Suomen Tasavallan Presidentti ja Suomen armeijan Ylipäällikkö Timo Soini ei haluaa Suomen liittyvän Natoon. On tässä vakuuttavampi, kuin Väyrynen, joka ministerinä ollessaan vaaranvuosina 2007-2011 (pahin oli 2007-2008, Ilkka Kanervan hoitaessa Yhdysvaltain suhteita), niin tämä Väyrynen kevätkesällä 2007 selvitteli aivan kalpeana ja huonovointisen näköisenä melkein täristen TV -uutisissa: " ... jne.... Kyllä Herra Bush antaa tulevaisuudessa suuren arvon niille maille jotka osallistuvat Afganistanissa käytävään sotaan jne..." Miten he näitä maita ovat nyt muistaneet? Eivät muuta tee, kun laskuttavat Saksan Liittotasavaltaa USA-armeijan läsnä olosta Saksassa. Siis entiseen tapaansa. Samanlaisessa tilanteessa on Italia.

Miten EU:sta voi tulla mukamas liittovaltio, kun sen keskeisimmissä osissa on vieraita US-armeijan joukkoja? Eihän Pohjois-Amerikan Yhdysvallat nyt sentään ole edes EU-maa.. Nato ykkösmahti hyvinkin.

Saksalle on lähetettävä nootti, että mitä Merkel oikein kaavaillee Euroopasta, kun talous näyttää yhteisössä etelän lapamatojen tähden synkältä ja Saksassa ja Italiassa on täysin vieraita joukkoja aivan samalla tavalla, kuin meillä ensin Hangossa ja myöhemmin Porkkalassa? EI tällainen Saksa kovin itsenäistä linjaa voi vetää ja olla joku johtotähti EU:ssa, siitä huolimatta että Saksa on talousmahti.

Jos US-armeija alkaa painostamaan on haalittava eurooppalaiset joukot riisumaan US-armeijan hallituksen ja US-armeijan Nato joukot aseista! Tässä maanosassa ei eteenkään vieraat pullistele, kun sen on käytännössä Venäjälläkin jäänyt silloin kuin sitä on ollut, verbaaliselle tasolle. Georgia oli vitsi, Suomi ei ole vitsi.

Jos Saksan kansa jonakin päivänä haluaa US-armeijan pois ja Natosta eroon, on koottava Euroopasta joukot saksalaisten avuksi, jos ne sitä tarvitsee. Jos Itä-Euroopan maat pistävät vastaan, luovutamme ne ryssille. Omapahan on silloin heidän valintansa. Anteeksi nyt vaan, mutta ainakin minun silmissäni ne (monet niistä) on aikalailla euro- standardihakuisia ryssiä itsekkin .

http.//www.saul-masson.info

-masson.

6

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korjaan.
    • Haavisto?

      Vai Soini tuleva presidentti. Älä edes unta nää. Ei pääse ressu edes toiselle kierrokselle.

      • vihreä idealisti

        Haavisto sopii mainiosti Niinistölle vastaehdokkaaksi, koska Haavisto on todellisuudessa median nostama kupla. Haavistoa äänestämällä taataan Niinistön valinta.


      • Pekka Haavistolla on
        vihreä idealisti kirjoitti:

        Haavisto sopii mainiosti Niinistölle vastaehdokkaaksi, koska Haavisto on todellisuudessa median nostama kupla. Haavistoa äänestämällä taataan Niinistön valinta.

        Aivan niin ja nyt näyttää jopa todennäköiseltä, että Pekka Haavistolla on hyvät mahdollisuudet menestyä toisella kierroksella. Haavisto ei ole ollut missään vaiheessa mikään kupla vaan omilla ansioillaan menestyvä presidenttiehdokas, jolla on paljon kannatusta laajoissa kansalaispiireissä. On siis perussuomalaisiltakin äänten hukkaamista, jos he päätyvät äänestämään Soinia. Soinin kannatus on ollut tasaisesti hupenemassa koko syksyn ajan, mikä on tietenkin hyvä asia.


    • TIMO SOINILLA

      paras mahdollisuushan se on, ei ole alhaisuuteen oleva yhteisöön kuulumaton alalajin ihminen!
      Hänelle ei maailman yhteisö naura kuten joillekkin tulevilleSuomen ihmisille.... olisi katsrohvi jos ja jos joku muu tulisi pressassemme! Yäk!

      Mikä häpiä se olisi jos Haavisto homoparinsa kanssa tulisi olemaan pressamme, kauheuksien huippu!

    • Haista Kaavittu

      Mutta kuinkas kävikään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      383
      4540
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      284
      2524
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1813
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe