Homo-pojan peppuseksi

aloitus.

Moi oon 21-vuotias homo mies. Oon kiinnostunut peppuseksistä ja olen bottom. En ole vaan koskaan sitä harrastanut. Omalla sormella olen joskus työnnellyt peppuun.

Nyt sitten ostin sellaisen dildon, jonka tarkoitus on hieroa eturauhasta, se on suurin piirtein etusormen paksuinen ja pituinen. Mutta en saa työnnettyä sitä sisään kun tuntuu niin epämukavalta ja se aina tavallaan pulpahtaa ulos, enkä haluaisi sitä pakottamallakaan työntää.

Oon vaan miettinyt, että miten oikeesti peppu seksistä voi nauttia. Ja kun oikea penis on oikeesti varmaan kolme kertaa paksumpi kuin se mun dildo ja vielä pitempikin. Varsinkin eka kerta pelottaa.

Miten oikeesti te bottom-homomiehiltä peppuseksi sujuu. Tuntuuko se oikeesti hyvälle. Ja sattuuko se eka kerta. Riittäkö ennen peppuseksiä, että käy vaan normaalisti vessassa tyhjentämässä ennen kuin sua aletaan panemaan? Kuinka usein peppuseksiä voi oikeesti harrastaa, ettei tuu mitään vahinkoa?

Oho, tulipa tähän paljon tekstiä, mutta vastatkaa jotka osaatte vastata?

33

6877

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gjdgtj

      Se on teillä homoilla helppoa kun ei tarvitse pelätä että panee kumppaninsa paksuksi. Voi nauttia levollisin mielin paljaan kyrvän tuntumasta.

      • spermat pyllyyn tack

        Voi kunpa saisikin panna paljaalla peppuun ja laueta sinne. Se kuulostaa niin rivolta. Nykymaailman tautitilanne vaan pakottaa käyttämään kortsua...
        Vakipartnerin kanssa voisi harkitakin.

        Haluisin myös saada spermat perseeseen. Se olis kans niin rivoa.


    • o_O

      Mä voin tulla paneen sua mun ihkulla kyrvällä ois kiva päästä paneen sua ois kiva päästä paneen ekakertalaista poekaa

      • sat tulla kokella minun pe.


    • Peppureikä

      Okei, mulla on kokemusta. Ekaks tuntu ihan hirveeltä, mut sit parin kerran jälkeen mun reikä veny ja se alko tuntuu hyvältä.
      Kannattaa käydä tyhjentämässä ja sitten pesulla, yks tyyppi pasko kerran mun päälle. Se ei ollu kovin mukava/kiva tunne.
      Ps. Kyl se kohta alkaa tuntuu hyvältä. Kunha sun reikäs venyy.

    • Reikä- Eino

      pano on kivaa varsinki jos on 50 cm pitkä penis.

      • Anonyymi

        Tule riksus eka mis haluun kun kaverit nussi mä ohjasin sain haluun köyhän


    • peppuun peppuun!

      Peppua pitää pikkuhiljaa lämmitellä jokaisella kerralla riippumatta siitä kuinka paljon on kokemusta. Paatunuttakin bottomia varmasti sattuu, jos samantien tungetaan 20cm kulli pohjaa myöten persuksiin.

      Sormella, dildolla ja sitten vähitellen kyrvällä rentoutetaan sulkijalihas ja sitten uppoaa. Ei mullakaan tosin aina onnistu ja joskus ei vaan tunnu hyvältä. Vaihtelee päivittäin. Mut kun tulee kokemuksia, niin sitten ei enää jännitä niin paljon ja osaa rentoutaa reiän. Mäkin onnistuin vastikään ottamaan tuollaisen jättikyrvän sisääni ja se tuntu mahtavalta.

      • Pyllyyn

        Nuorena poikana en arvannut että "setä" halus työntää semmosen 30cm sisäämi. Siihen kyllä tottu kun oli halukas ja oppi pyllistämään oikein ettei sattunut. Kyllä jos on isokullinen kannattaa sormella rentoutaa ennenkuin saa kunnon rynkytyksen takapuoleen.


    • Juu mä aluks ite työntelin sormia ja muuta sisään. Se helpotti paljon ku opin rentoutuun, eli en silleen "pidätä". Nykyäänki aluks pitää lämmitellä, eli aluks vaan sormi ja sit lisää. Jos harrastan pikapanoja, niin itse silleen lämmittelen eli löysytän valmiiks, ni pystyy ottaa kalun heti sisään. Mulla tuo anus pysyy löysänä silleen 2tuntia. sit se aukko tiukkenee taas jotenki. Sen oon huomannu että pikkuhiljaa on helpompi löysyttää ja anukseen mahtuu paksumpi.

      • Iso 30

        Olin nuori poika kun olin pienen vanhemman miehen kanssa, mies oli pieni mutta sillä oli tosi iso kulli ja paksu. Jännitin kun rupes työntäämään ja lopuksi rentoiduin ja mahtava fiilis kun oli kokonaan sisällä pyllyssä. Siinä oppi olee sen naisena että tuntu.


    • Tiedän.

      Joo elikkä ilmeisesti et oo käyttäny mitään liukastetta? Suosittelen ostaa jotain liukastetta.. Ilman sitä voi kirpasta aika lailla. Ja muuten samat ohjeet kun täällä sulle on sanottu, eli yritä rentoutua, sitten hitaasti sisään ja koita pysyä rentona. Ensin sattuu mutta ei (toivottavasti sun tapauksessa) kauan.

    • pahan merkki

      Mikä helvetin top ja bottom eikö se ole aina homon merkki jos haluaa työntyä tai et tuupataan hanuriin. Mihin hemmettiin tää maailma on menossa jos alkaa miettimään rusinareikää enemmän kuin muijien toosia...sillon vaan on homo :O

      • Max-Pppppppppp

        Minkä tahansa seksin harrastaminen vastakkaisen sukupuolen kanssa on heteron merkki. Minkä tahansa seksin harrastaminen saman sukupuolen kanssa kertoo homoudesta tai biseksuaalisuudesta.

        Anaaliseksi ei ole sen enempää homohommaa kuin suuseksikään. Homot harrastavat keskenään paljon enemmän suuseksiä kuin anaalijuttuja. Et siltikään tule tänne provoamaan että suihinoton haluaminen on homouden merkki.

        Väsynyt provo, parempi onni ensi kerralla.


      • glad to be gay

        Olin ennen hetero, mut kun nuppi ei enää kestänyt olla
        kortistossa ja hyppelehtiä ilmaseks töissä, jouduin mielisairaalaan kesken kurssin jäätyäni saikulle. Olin
        pöpilässä puolustuskyvytön ämpärillisestä syötettyjä
        lääkkeitä, ja kämppis - seksuaalirikollinen - pääs tunkeutuun
        salaa yöllä anukseen. Nyt kun perseeni on korkattu, olen
        alkanu bottom-hommiin. Eipä tuota perustyöttömänä saanu pillua, eikä ollu vara huoriin. Aikanaan kun oli duunis, naisia
        riitti. Mutta nyt elämä hymyilee! Vain mies voi tietää,
        mikä on miehelle hyväksi!


    • valmiina ollaan kun olisi kaveri

    • siiit

      KYLLÄ KÄY SÄÄLI TEITÄ HOMOJA. Eikö teitä kinnosta edes pätkääkään naisen pillua,edes sentakia kun se on nainen ja täysin toisellainen värkki mitä teillä ittellä on.

    • tj

      Hyviä vastauksia tällä jo. Semmonen vinkki vielä, että anustappeja on myös sellaisia treenimalleja. Ne alkaa hyvin ohuesta ja paksunee tasaisesti. Mulla ainakin sellainen löysytti ihan reilusti, eikä sen jälkeen ole tehnyt kipeää. Niin, ja se liukkari on hyvä muistaa.

    • siiit

      Ja eihän miehillä ole edes tissiä, kokeilkaa nyt edes kerran olla naisen kanssa ja maistaa pillua, unohdatte sen jälkeen niitä miesten perseitä takuulla.

      • Anonyymi

        En unohda ikinä kuinka kivaa on työntyä pojan peppuun joka kiimaisena haluaa kuumaa kullia sisäänsä, se on jotain mahtavaa...


    • nauttija

      Peppuseksi on ihanaa ja siitä voi nauttia. Esilämmittely ja liukkarin käyttö on tärkeätä. Se auttaa molempia osapuolija. Ei ähektämistä ja turkia kivun tunteita vaan nautintoja.

    • wonderwhy

      Arvasinkin että homoille suunnatusta aiheesta nämä raivoheterot tulevat heti huutelemaan kuinka homoseksi on outoa ja peppuun paneminen saatanasta seuraavaa.
      Miksette homofoobikot voi tajuta että kaikki palstat ovat myös muiden kuin heteroiden vapaasti käytetävissä.

    • Anonyymi

      Itellä ei dildoja. Mut aina ku porkkana pussin ostan , arvioin mieleistä paksuutta & pituutta luikkarin kaa. Ja yllättävän pitkät ja paksut o suoleen uponnu...

    • Anonyymi

      H­­­ei! Om­a str­­eam. Sisää­nkäynti k­­aikille, jotk­­­a haluav­at pi­tää ha­­­uskaa 👉 http://6453777.com/H/3oBw 👈

    • Anonyymi

      Sairaanhoitaja sanoi ettei korvaan saa työntää koivuhalkoja pienempiä tikkkuja. Sama koskee myös kakkosta. Asia on ihan eri naisen emättimellä kun tietää millaisia asioita emättimen kautta putkahtaa maailmaan. Periaatteessa maitopurkin kokoisen tekokyrvän pitäisi mennä myös sisään.

      Itse olen mies ja on kokemusta pentuajalta bottomina olemisesta. Varmaan parin vuoden aikana 2-3 kertaa viikossa, eli joku reilu 100 kertaa. Toisaalta ihan kivaa ja toisaalta jotain muuta.

      Mutta asiaan. Vaikka asiat on kivoja, niin kannattaa muistaa myös oma terveys. Just oli juttua gynekologisesta syövästä ja niiden yhteydestä seksiin ja seksitavoista.

      Joskus on vain asioita joita ei kannata edes kokeilla jos ei ole pakko. Tai ainakin olla helvetin varovainen.

    • Anonyymi

      He­­i! Kutsumme sinu­­­t kä­ym­­­ään uudess­­a cha­­­tis­sa! Mei­tä on yl­­i mil­­joona! 👉 http://aram-us.com/H/C3u1X0

    • Anonyymi

      Paskareijän rassaaminen on luonnotonta ja sairasta. Paska ja taudit leviää. Seksi on tarkoitettu miehen ja naisen väliseksi asiaksi, joka johtaa lisääntymiseen. hämäseksuaalisuus on väärin ja sairasta. Vaikka voissa paistaisi niin paska haisee. Sairasta! Hyi!

      • Anonyymi

        Pese persees luuseri ettet haisis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pese persees luuseri ettet haisis

        Buaahaa spedellä kilahti buaahaa


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuntui hyvältä

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7235
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4232
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2039
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1686
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1608
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe