Hääpaikkaa Alajärven tai Seinäjoen lähettyviltä??

morsio 07/12

Heips!

Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan hääpaikan suhteen lähellä paikkakuntia alajärvi tai seinäjoki. Alajärvelle oli aikomus alunperin mutta sielä kun nuo hääpaikat ovat 'vähän' vähissä. Punaisen tuvan viinitila, Hoiskon nuorisoseura ja Seinäjoella Sorsanpesä on varattuja meidän päivänä, joten muita ehdotuksia mietitään. Voikohan Lappajärven Halkosaarea nykyään vielä vuokrata ja onko kenelläkään hajua vuokranmäärästä? Lehtimäen nuorisoseuraa on myös mietitty vaihtoehdoksi... Kampustalo myös yksi mahdollisuus, siitä olenkin tilakyselyä laittanut. Hakusessa siis tila 100-150 ihmiselle ja toiveena kiva piha-alue kesäiselle viikonlopulle.

4

2027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häät alajärvellä

      Lapualla on ja jotain paikkoja, mutta hienommat paikat ei taida noin isolle porukalle olla sopivia. Alajärven tanssilavalla pidetään paljon kesähäitä, jonne porukkaa mahtuu tuon verran:)

    • petlei

      Seinäjoella olis, tai tarkemmin Nurmossa se Haalin lava, kiva paikka kesäsille tanssihäille! Ja mun muistaakseni ei kallis vuokra, olin jokunen vuosi sitten yksissä häissä siellä...

    • Tuplasormustettu

      Meillä oli just häät Varrashovissa (Seinäjoelta n. 10km Ylistaroon/Vaasaan päin). Punainen, iso hirsirakennus Varrasjärven tuntumassa, pihassa myös pieni terassi, jossa on myös kotasauna ja grillikota.

      Meillä oli häissä sata henkeä, ja hyvin mahduttiin tanssimaankin! Ja jos bändin olisi sijoittanut ylös parvelle, niin olis mahtunut ainakin 15 hlö lisää ja silti jäänyt sitä tanssitilaakin.

      Tuo 150 hlö on Varrashoviin kyllä liikaa, jos häissänne tanssitaan, mutta semmoinen reilu 100 hlö mahtuu kyllä!

      Varrashovin kanssa sujui hommat mallikkaasti, suosittelemme!

    • morsio 07/12

      No kysytäänpä vielä sitten jotta tietääkö kukaan hääpaikkaa kauniissa maisemissa, johon saisi viedä jotakin omiakin tarjoiluja? Edelleen akselilla Alajärvi-Seinäjoki, tai Alajärveltä kohtuullisen ajomatkan päässä?

      Lehtimäen nuorisoseura passaisi muuten ihan ok (tosin jumppasalilattia ja huima korkeus salissa vähän mietityttävät) mutta se ei tosiaankaan ole kauniilla paikalla eikä pihapiiri ole kovin kiva. Koristelulla saadaan varmasti sisäpuoli mieluisaksi mutta kesähäissä ollaan paljon pihalla ja s-marketin seinä ei oikein vastaa mielikuvaa kauniista maisemasta.

      Kampustaloa Seinäjoella mietimme pitkään mutta sinne ei voi viedä mitään omaa tarjottavaa ja on siksi verrattaen melko tyyris (alkoholin saa tuoda, laseista tosin menee maksu). Kuortaneen urheiluopisto on vielä asteen kalliimpi, joka sekin paikkana sopisi muuten oikein kivasti meille.

      Hieman tuottaa päänvaivaa kun olemme tyylillisesti vähän muuta etsimässä kuin 'maalaisidylliä' mitä toki sitten joka puolelta löytyisi. Ravintolat kun taas menevät sitten kalliinpuoleisiksi. Mutta haaveissa olisi siis jotakin tyylikästä (valkoiset liinat, simppelit koristeet, kauniit maisemat). Nuorisoseurat vaan tuppaavat aika usein olemaan huonossa kunnossa ja kolkkoja eikä vielä ole löytynyt yhtään joka olisi kauniissa maisemissa.. Eli jos joku tietää hyvässä kuosissa olevan nuorisoseuran tms paikan kauniissa maisemissa niin äkkiä vinkkiä tänne!


      ps: Varrashovi oli tosiaan liian pieni meille kun kurkkasin; meillä ei taida alle 140 jäädä, lähempänä ollaan 150 vierasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      244
      2140
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1836
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      74
      1534
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      109
      1255
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1115
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1044
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe