Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Teboil Kaivoksela

toiselle rahat

Tänään huomasin, kun kurvasin Kaivokselan tebarin pihaan, että siellä on APV:n kyltit, aiemmin en ole huomannut, vaikka asioin siellä lähes päivittäin. Onko sinne vasta hiljattain palkattu tuo firma valvomaan, vai enkö ole huomannut?

Täytyy siirtyä jonkin toisen huoltoaseman asiakkaaksi ihan periaatteesta.

22

723

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi kauheeta

      Kyllä nyt bankrotti uhkaa ja leipäjono kutsuu..

    • jaloilla äänestäen

      Juuri näin. Muista kertoa se myös paikan pitäjälle eli teet selväksi että juuri tuon valvonnan takia et siellä käy enää jatkossa.

    • ....,,,,

      Oma tupa, oma lupa, on kivaa kun on oma kiinteistö, jolle pysäköidä.
      Ei tule parkkipirkot häiritsemään, vaikka rapulle ajaisi.

    • kahville.

      Älä siirry. Jätä autosi mittarille ja mene rauhassa kahville. Silloin ei tule lappua.

    • a siantuntia

      mitenkä ihminen osaaa jaa autoa kun jos parkikikiekon käytäminen on noin hankalaa. minä osaann käytää sita, ei se ole vaikeaa, ohjeet on kiekkon takana.

      • mika neropati

        sina taita olla oikea kanssaedustaja


      • 12+9

        Aja sinä vain autoa, mutta jätä kirjoitushommat suosiolla muille.


      • dhyriohl

        Hyvä,että osaat käyttää kiekkoa.Mutta jos ajotaito on samaa luokkaa kuin kirjoitustaito,niin radiossa pitäisi antaa liikennetiedote aina kun lähdet autoilemaan.Tietäisivät muut pysyä silloin kotona.


      • Asiakkaankarkoitus

        Ei parkkikiekon käyttäminen ole yhtään vaikeaa. Nämä yksityiset pysäköinninvalvojat ovat vain iin vastenmielinen ilmiö, että ymmärrän yksityisen pysäköinninvalvonnan kyltit kehoitukseksi asioida muualla.

        Onhan näissä yksityisissä valvontamaksuissa se hyvä puoli, ettei niitä tarvitse oikeasti maksaa.


      • Kiitos palvelusta

        Meinaat siis että kun siirrät tankilta auton sivuun kun toinen jonottaa takana niin sitten väsäät siihen kiekkoon tuloajan ja sit maksamaan, no auto ei olekkaa oikeas kohtaa niin sakko tuli.
        Minusta harmi kun sielä on aina ollut hyvä palvelu niin nyt se tuhotaan.
        Siinäkin niitä pysäköintipaikkoja on muutaman niin ei kai sielä ole ongelmana kun maksavat asiakkaat.
        Ite olin aikoinaan lehtisaaden unionilla töis ja parkkipaikka oli laaja, niin jos siihen jokin auto jäi makaamaan oli se yleensä varastettu.


    • Vaari.

      EI tuo kiekon käyttäminen mitenkään hankalaa tai vastenmielistä ole. En silti jätä autoani paikalle, jota APV valvoo. Menen muualle asioimaan.

      • kauppias kärsii

        Samaa mieltä. Se vaan jotenkin etoo, kun puoskareille annetaan valvonta.


    • Ei enään uudestaan..

      En yleensä käytä ko aseman palveluita enään ( aikaisemmin käytin useasti kun asuin lähellä ). Onko ko paikassa kauppias vaihtunut kun palvelu ja muutenkin asema vaikutti paskalta. Aikaisemmin asemalla ainakin oli ystavällistä palvelua, josta enään ollut tietoakaan!

      • vakiasiakas

        Minulle ko. paikka on vakkari kahvipaikka. Palvelu on ollut aina hyvää. Nyt on lisäksi pysäköininvalvonta, joten pysäköintilaa löytyy oikeille asiakkaille. Luikurit joutuvat viemään romunsa muualle. Hyvä, hyvä.. Ei muuten se kiekon käyttökään ole ylivoimaista.


      • Menetetty asiakas
        vakiasiakas kirjoitti:

        Minulle ko. paikka on vakkari kahvipaikka. Palvelu on ollut aina hyvää. Nyt on lisäksi pysäköininvalvonta, joten pysäköintilaa löytyy oikeille asiakkaille. Luikurit joutuvat viemään romunsa muualle. Hyvä, hyvä.. Ei muuten se kiekon käyttökään ole ylivoimaista.

        Miksi luikurit veisivät autonsa muualle? He tietävät ihan hyvin että valvantamskun voi jättää maksamatta ilman pelkoa seurauksista. Luikureille yksityinen valvonta on vain hyvä juttu sillä kyltin alla on turvassa oikeilta pysäköintivirhemaksuilta.

        Nimimerkin vakiasiakas havainto siitä, että tilaa on nyt paremmin pitänee kuitenkin paikkansa. Sitä tilaa taitaa olla nyt paremmin siellä sisälläkin. Nimimerkki saa ehkä jossain vaiheessa huomata että yrittäjä panee lapun luukulle jollei sitten ehdi ensin huomata sitä, että hänenkaltaisiltaan pitää saada rahat sakkofirman toimintaan.


    • Sakottaa

      Aikaa on kulunut 4 v edellisistä parkkikommenteista. Mikähän on parkkitilanne nyt Kaivokselan Teboililla?
      Ja muuten sakkojen maksamatta jättämisestä on ehkä tullut oikeudekin päätösiä.
      MIKÄ ON TULOS, kiinnostaisi varmaan kaikkia?
      Muuten varokaa vaikea laskutehtävä lopussa, ennenkuin viestinne julkaistaan. Se on imbesillitesti, ettei kuka tahansa saa tänne kirjoitella. kokeile läpäisetkö;)

      • MeilläEiMakseta

        Pari kolme tapausta on tuomittu parkkifirman hyväksi, kaikki sellaisia jossa auto oli parkkeerattuna jatkuvasti väärin omistajan työpaikan pihalle tai viereen. Silloin oikeus katsoi toteennäytetyksi yleisen elämänkokemuksen nojalla, että omistaja on parkkeraaja.

        Yhtään tapausta, jossa parkkifirma olisi voittanut pelkästään laskuttamalla omistaja ei ole eikä tule. Pitää todistaa riittävän selvästi kuka autoa on ajanut, ja sitä ei yksittäistapauksessa parkkifirma kykene tekemään, eikä selvittämään, kustannussyistä.


      • nysseAlko

        Juurihan sellainen tapaus tuli. En-ajanut luikuri hävisi.


    • kallistontti

      Vitun mulkku homot kyttäävät joka notkossa ja niemessä!

      • kahvittelija_kauko

        Hyvä kun kyttäävät, se pitää luikerot hereillä. Lisäksi oikeat, maksavat asiakkaat saavat parkkipaikan. Minulle ei ainakaan pysäköintikiekon lasille laittaminen ole ylivoimaista, kun tietää että voi rauhassa istua kahvilla. Itse käytän mielelläni huoltoasemia ja muita palveluita, missä valvonta toimii.


      • Palvelua
        kahvittelija_kauko kirjoitti:

        Hyvä kun kyttäävät, se pitää luikerot hereillä. Lisäksi oikeat, maksavat asiakkaat saavat parkkipaikan. Minulle ei ainakaan pysäköintikiekon lasille laittaminen ole ylivoimaista, kun tietää että voi rauhassa istua kahvilla. Itse käytän mielelläni huoltoasemia ja muita palveluita, missä valvonta toimii.

        Juuri näin.

        Muista sitten laittaa ovet ja ikkunat kunnolla kiinni, ettei tuuli vahingossa pudota kiekkoa juuri ennen kuin lapunkirjoittaja tuli paikalle...


    • Patevoinykästärukkaseen

      laskin juuri kuinka monta maksamatonta sakkolappua on omassa arkistossa ja niitä löytyi 47 kpl. Kertaakaan en ole vielä maksanut minkään Parkki-Paten kirjoittamaa sakkolappua ja en maksa kyllä jatkossakaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe