Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nyt tarvii apua!!

jjlji

Elikäs söin clomeja ja tarkistusultrassa näkyi molemmilla puolin yksi isompi folliikeli. Gyne sanoi, että kaksosten mahdollisuus on. Noh plussasin sitten suureksi ilokseni heti tästä ensimmäisestä clomiavusteisesta kierrosta. Nyt sitten tietysti jännittää, että onko siellä kaksi vaiko yksi.

Kun ovulaatiosta oli kulunut 12 vrk niin tein testin digitaalisella ja kertoi viikko määräksi 2-3 vko hedelmöityksestä eli tarkoittaa 4-5 rv ja mulla oli kyllä vasta 3 5rv. Tiedän siis, tarkalleen millon ovulaatio tapahtui.
Ja niissä testeissä lukee, että viikonäytön tarkkuus on 92% eli siis aika tarkka.

Eli sitten se kysymys...

Voiskohan tää tarkoittaa siis sitä, että mulla oli kehittynyt raskaushormonia enemmän, koska oli kaksi hedelmöitystä??? ja siksi viikkomäärä heitti??'

Oon tosiaan menossa ultraan, mutta siihen on vielä aikaa koska oon viikoilla 4 2 vasta nyt

8

425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuumeilija..

      Ihan ulkopuolinen olen, mutta noista clomeista kyselisin.
      Mihin ''vaivaan'' sulla niin sanotusti määrättiin niitä? ja millä annostuksella? :)

      Eli mullekkin määrättiin noita, sanos kuitenkin tuosta että mahdollista että tulisi kaksoset. En oo niitä vielä hakenut, kun mietin että moni saattaa myydä omansa pois. Ostitko sä kuinka paljon niitä? Mä voin sulta ostaa pois sun edelliset, jos vaan haluat myydä ne. :)

    • gdg

      Minä sain ystävältä, kun oli jäänyt sillä ylimääräisesti. mutta en kyllä uskaltais niitä ikinä tuntemattomalle myydä/antaa, koska ne voi olla myös tosi vaarallaisia väärin käytettynä. uskon kyllä, että sinulla on resepti, mutta sen verran vahvaa tavaraa, että en sitä uskaltais omalle tunnolle sitä ottaa. Ei ne nyt niin kallista tavaraa oo, oisko 60 ja 20 kpl. Lapsi on paljon kalliimpi!!!

    • ....

      Kyllä tuo voisi viitata siihen, että kaksi munasolua on hedelmöitynyt. :) Tuon viikkotestin toimintahan kai perustuu virtsan hcg-hormonin määrään. Ihan alkuraskaudessa testi siis toimii periaatteella: mitä enemmän hormonia, sitä pidemmällä raskaus on. Ja kaksosraskaudessa tuota hormonia erittyy usein enemmän kuin samoilla viikoilla normaalisti. Mutta vasta ultrahan sitten varmuudella kertoo, onko alkioita todella kaksi, ja ovatko molemmat jaksaneet kasvaa ja pysyä matkassa. Onnellista odotuksen jatkoa!

    • tuplari

      Onnea plussasta! Ja kokemuksesta kerron, että mulla sama testi näytti 3 ja viikkoja oli jotain 2-4 väliin. En muista tarkkaan, mutta hoitojen vuoksi hedelmöittyminen oli tarkkaan tiedossa. Ja kaksosethan meille tuli. Samaa itsekin silloin mietin, et voisko näyttää kaksoset ( tiesin et on mahdollisuudet kaksosiin), mutta silloin tuo testi oli vielä niin uusi, ettei keskusteluja aiheesta löytynyt. Tuuhan sit kertomaan montako plussaa tuli!

      • tuplari

        Ja heti korjaan :D Siis tuo testi näytti 3 ja tarkoitti et rv on 5 , joten raskausviikkoja todellisuudessa oli pari vähemmän.


    • alkuperäinen kirjoit

      No niin nyt on sitten ultrassa käyty. Ja yksi sydänhän siellä vahvasti sykki. Viikoihin tulikin 3 päivää lisää. Se selittikin sen, että raskaustesti antoi minulle silloin sen "2-3" viikkoa hedelmöittymisestä tuloksen

    • tuplamami

      onnea odotukseen :)

    • J.

      Minulla näkyi digitaalisessa raskaustestissä plussa, kun hedelmöittymisestä oli tasan 2 viikkoa. Sain kaksoset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe