Sinkkivoiteet

sdjfklasdfsad

Onko näistä sinkkivoiteista oikeasti hyötyä aknearpien ja miksei myös itse finnien hoitoon? Sinkki kun kerta hoitaa ihoa ja suojaa sitä. Nyt on tullu ostettua niin miljoonat eri myrkyt aknen ja aknearpien hoitoon eikä mikään tunnu auttavan joten haluaisin vähä mielipiteitä näistä sinkkivoiteista.
Kiitos vastauksista etukäteen.

14

22878

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyöstin pirulainen

      minäkin tahoisin tietää!

    • xinkkkki
      • sinkkivoiteesta

        siis onko toi sinkkivoide auttanut sulla akneen jos sitä yli vuoden olet käyttänyt? käytätkö muita ihonhoitotuotteita tai lääkkeitä akneen? oon syönyt sinkkiä useamman kuukauden isommalla ja pienemmällä annostuksella mutta ei oo mitää vaikutusta ollu ihon kuntoon, voidetta en oo viel testannu.


    • 897i878i

      Haluaisin kans tietää miten se on ihmisillä auttanut ja kuinka nopeasti.

    • xxxxinkkki

      Lukekaapa alhaalta "arpia vaalentava voide" niin sieltä löytyy tuloksia :)

    • qazqaz11

      Olen syönyt sinkkitabletteja kohta 2 viikkoa, ja tuntuu jo nyt että tehoaisi. Ainakaan uusia näppyjä ei ole tullut...lisäksi olen juonut tällaista http://www.wearelr.net/ALOE-VERA-Drinking-Gel.html aloe vera-juomaa.

      Olen aiemmin kokeillut erilaisia apteekin voiteita ja ehkäisypillereitä mutta niilä ei ole vielä finnit kadonneet. Sitä paitsi niissä voiteissa on "sivuvaikutuksena" kamalaa ihon kuivumista...nyt lähdin hoitamaan ihoani luontaisemmila keinoilla. Lisänä tietysti runsas veden juonti ja terveellinen ruoka :)

      • no01gizmo

        Kuulostaa hyvältä. Ihon hoitoa luontaisemmilla keinoilla. Kaikki on yhteydessä kaikkeen; millaista ruokaa syömme, mitä kosmetiikkaa/kemikaaleja iholle laitamme. Suosittelen lukemaan kemikaalicocktailblogia http://uusimusta.squarespace.com/kemikaalicocktail/ Sieltä saa hyviä vinkkejä luomumpaan menoon :-) Mulla oli joskus otsa ihan hirveässä kunnossa finneistä, kävin ihotautilääkärillä, joka määräsi antibiootteja. En tod syönyt niitä, uskon niistä olevan enemmän haittaa kun hyötyä. Laitoin ruokavalion remppaan; kasvis luomuruokaa, riistaa, suomalaista järvikalaa. Lihaa en suinkaan syö joka pv. Lihan jokapäiväinen kuluttaminen on nyt vasta länsimaisen nyky-yhteiskunnan ilmiö, jonka myötä tullut iso lihateollisuus, jalosteet etc. Jos finnejä nykyään ilmaantuu, sipaisen niihin aloe vera geeliä joka toimii loistavasti. Meikinpoistossa käytän neitsyt kookosöljyä, kiva laittaa kasvoihin sellaista mitä voi myös laittaa huoletta suuhun ;-D Ja meikkeinä tosiaan luomukosmetiikkaa dr hauschka, Sante, Madara, Logona etc (Ruohonjuuresta löytyy!) Nykyään parempi olla; elämää ilman turhia kemikaaleja ;-)


    • sinkkisäs

      kyllä se sinkkivoide vaalentaa ja rauhoittaa niitä punaisia arpia jotka on puristelusta tullut :-) itsellä vaan jos sitä voidetta laittaa liikaa ja antaa olla liian pitkään juuri puristetun valkopään päälle niin siihen tulee taas uusi valkoinenpää, johtuu varmaan siitä kun iho ei hengitä yhtään jos liikaa voidetta siinä päällä :-/

    • taina90

      Itse tässä tänään ekaa kertaa pistin sinkkivoidetta ja alotin samantien ihan sinkkitablettikuurinkin. saa nähä miten käy... eihän tän ihon kanssa pysty elämään :

    • my experience

      Itselläni sinkkivoide tukkii huokoset ja saan siitä mustapäitä. Sen vaikutus on rauhoittava iholla, mutta ei parantava. Vaikka se vähentää punotusta, ei se lähde millään pois iholta ja siksi iho taas punottaa kun sitä joutuu kuuraamaan niin lujasti puhdistushommassa. Yöksi sitä ei voi jättää, sillä se hieroutuu petivaatteisiin, hiuksiin ja kaikkialle. Siksi en käytä sinkkitahnaa. Muutenkin luulen, että sitä pitäisi pitää naamalla koko päivä paksu kerros jos parannusta haluaa ja se on ainakin meitsin töissä mahdotonta. Sinkkitabletit mulla ei ole auttanut mitään, vaikka olen syönyt kuuriluontoisesti suuria yliannostuksia.

    • ,hkbgkm.hvgfkh

      itsellä poistaa punotuksen mutta ei finnejä. Vaikka omani kyllä maksoi vain 2 euroa, niin ei mitään suuria hyötyjä.

    • maria9

      Muuten jos ihosi palaa auringossa sinkkivoide auttaa. Se on palaneelle iholle hyvä hoito. Se rauhoittaa palaneen ihon jo parissa tunnissa. Kokeile ainakin!

    • sinkkifani

      Olen käyttänyt nyt pari kk vauvojen sinkkivoidetta kasvoihin. Sekoitan pienen nokareen kosteusvoiteeseen ja levitän kasvoille, näin naama ei jää valkeaksi. Sinkkivoide lähtee helposti pois jo vedellä huuhtelemalla. Sinkkivoide ei ole myöskään tahrannut petivaatteita kun en laita sitä hirveästi. Jos on tulossa finni, laitan se päälle reilusti voidetta illalla ja mahdollisuuksien mukaan myös päivällä (töissä en voi olla valkopilkullinen). Auttaa paremmin kuin mitkään muut voiteet. Voide ei ainakaan minulla kuivata ihoa vaan pehmentää sen. Viikonloppuisin laitan sinkkivoidetta oikein reilun kerroksen ja annan sen vaikuttaa aamiaisen ja lehdenluvun ajan. On todella auttanut minun pinta-akneeni. Kaikki muut keinot onkin jo tullut kokeiltua.

    • mkk

      6kk käyttänyt bepantenia ja kortisonivoidetta raapaleiden/naarmujen hoitoon ilman mitään vaikutusta ja nyt kokeilin sinkkivoidetta ja jäljet katosi lähes kokonaan yhden käyttö kerran jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8634
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2332
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe