Jos nyt hyvä, niin miksi sitten...

ihmettelentaasääneen

Tarjaa kaivataan takaisin entistä enemmän!??! Enkä tarkoita täällä, vaan ihan tuolla maailmanlaajuisessa ja kansainvälisessä YOUTUBESSAkin. Tarja takaisin-kirjoitukset vaan lisääntyvät vaikka aikaa erottamisesta kuluu aina vaan kauemmin.

MIKSI NÄIN!??

http://www.youtube.com/watch?v=W39WaGTPnvg&feature=related

32

275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niiskniiskryysk

      Youtuben kommenttijutut on tasoa tuuba, samat hemmot kiertää kiimassa vinkumassa Tarjaa takaisin. Kyllä jos seuraa muutakin kuin youtuben teinikiimapissis kommentteja niin huomaa ettei asia ole näin. Katsele nimimerkkejä niin huomaat kyllä youtubin vinkujien olevan pieni ryhmä joka käy joka videolla itkemässä viikoittain Tarjaa takaisin.
      Tämäkin on outo asia, Tarja itse ilmoittin Oncen jälkeen että seuraava levy tulisi olemaan hänen viimeisensä Nightwishin kanssa, että hän siirtyisi soolouralle tämän jälkeen. Pojat pistivät pelin poikki siinä vaiheessa, tapa ei ollut paras mahdollinen mutta ei muuta faktaa että Tarja ei olisi muutenkaan tällä hetkellä Nightwishin laulaja vaan olisi lopettanut jo muutama vuosi sitten. MIksi itkeä Tarjaa takaisin kun Tarja itsekkin halusi jo lähteä?

    • Mrs. Sarkastinen

      Johtuu siitä, että Tarjalla on muutamia fanaattisia Tarja faneja, jotka räksyttävät jokapaikassa kovaäänisesti.

      Pääsääntöisesti tämän uuden levyn myötä, on myös Anette saanut paljon enemmän positiivista palautetta. Levy muutenkin ON saanut esim. youtubessa todella paljon positiivista palautetta. Jos mielipiteen tekee tämän palstan periaatteessa, se ei ole milläänmuotoa totuus, senverran aktiivinen on kaiken Nightwishiin liittyvän täällä haukkuva suolitrolli.

      Kyllähän toi Tarja takas on perus fanin mielestä enenmmän vitsi, kun totuus nykyään.
      Aika aikaansa kutakin, itse en kaipaa Tarjaa takasin, ja ymmärrän hyvin syyn, miksi Tarja ei bändissä jatkanut, ja myös miksi ei koskaan enää tähän bändiin tule.
      Itseni puolesta sanon, että onneksi, mutta ymmärrän hyvin, että joku pitää Tarjasta enemmän. Ei siis ole mitään ns. Tarjaa vastaan, ei vaan iske minulla, on jotenkin epäaito nykyään. Muistan kyllä hyvin ajat, jolloin konsepti kaikkineen oli mahtava, sitten vaan tuo ikoniksi nouseminen oli liikaa Tarjalle. Mielestäni, on liian yliampuvan elä'ytyvä/ harjoitellut ilmeet, ja eleet, ei voi mitään, että huokuu epäaitoutta nykyään. Kaikki, vaatteet, ja meikki tähtää samaan yliteatraaliseen vaikutelmaan, mielestäni pieni höllennys hänen taholta voisi tehdä hyvää esiintymiselleen. Itseasiassa viimeaikoina näin on jopa käynyt, ja luulen, Että Tarja itsekin nauttii esiintymisestä taas enemmän.

      Turha on siis vinettää vuosientakaisia asioita, kun ne eivät ihan aikuistenoikeasti siitä miksikään muutu.

      Peace

    • ei tuu eikä tilata

      Eikös sillä Tarjalla mene paremmin kun sooloilee eikä ole ryyppäävää soitto-rosvojoukkoa takana, nyt voi fanittaa vain yksin Tarjaa

    • vittulanjänkhä

      "Pääsääntöisesti tämän uuden levyn myötä, on myös Anette saanut paljon enemmän positiivista palautetta. Levy muutenkin ON saanut esim. youtubessa todella paljon positiivista palautetta."

      Juu toi oli heti huomattavissa kun Storytime putkahti tuubiin. Porukka on tajunnut Anetten olevan hyvä laulaja kun biisi sopii hänelle ja naisella on jo vankka kannattajajoukko. Nämä Tarjan itkijät on jo pieni ryhmä, Imaginaerum hyväksytään sellaisenaan, eikä siinä kovin montaa biisiä ole muutenkaan jotka sopisivat klassiselle sopraanolle. Imaginaerum ei ole laulajalle mikään helppo levy tässä valossa Anettea on kiitelty niin levyarvostelijoiden kun fanien taholta. Kannattaa Tarja-fanaatikkojen kokeilla kuinka onnistuu Imaginaerum biisit...."kuka tahansa voi korvata Anitan"

      • Koko vidun

        Imagumma humma levyhän on täyttä poppimusikaalia siis pelkkää kuraa.


      • asdfghke

        Ihan höpöä että monikaan imaginaerumin biiseistä olis vaikeita laulaa. Youtubestakin löytyy monta hyvin laulettua coveria ihan random laulajilta ja yliherkkä Nuclear blast on ehtinyt jo poistattaakin vaikka kuinka monta.
        Kyllä se Anette tietysti noita biisejä paremmin nyt pystyy laulamaan kuin aiempia, kun Tuomas on ne hänen äänialalle tehnyt.
        Melkein kuka tahansa voi korvata Anitan.


      • Joitakin sais kyllä
        asdfghke kirjoitti:

        Ihan höpöä että monikaan imaginaerumin biiseistä olis vaikeita laulaa. Youtubestakin löytyy monta hyvin laulettua coveria ihan random laulajilta ja yliherkkä Nuclear blast on ehtinyt jo poistattaakin vaikka kuinka monta.
        Kyllä se Anette tietysti noita biisejä paremmin nyt pystyy laulamaan kuin aiempia, kun Tuomas on ne hänen äänialalle tehnyt.
        Melkein kuka tahansa voi korvata Anitan.

        No älä nyt valehtele, ei covereita kyllä poisteta.


      • Uskottava se on
        Joitakin sais kyllä kirjoitti:

        No älä nyt valehtele, ei covereita kyllä poisteta.

        Kylläpä vain Nuclear Blast poistattaa jopa covereitakin. Tänään en ole katsonut, mutta viimeksi eilen katosi videoita, eikä olleet tekijän itse poistamia. Ne on niin vauhkoina tekijänoikeuksineen, ettei muiden oikeudet paljon hidasta. Eivät varmaan jaksa kuunnella videoita, riittää kunhan nimi on Imaginaerum levyltä.


    • siinähänihmettelet

      Koska sinulla on vilkas mielikuvitus.

    • Tarja NW:iin

      En ole tehnyt vertailuja eri vuosilta, joten en voi sanoa, onko Tarjaa Nightwishiin takaisin toivovien määrä lisääntynyt Youtubessa. Sen tyyppiset kommentit kuitenkin näkyvät olevan kohtaisen yleisiä. Ensinnäkin Tarjaa takaisin Nightwishiin toivovat ovat Tarja-faneja eivätkä niinkään Nightwish-faneja. Oma käsitykseni on, että huomattava osa näistä henkilöistä on pettynyt Tarja soolouraan. Heidän mielestään Tarjan Nightwishin aikaiset laulut olivat parempia kuin hänen soolouransa laulut ja Tuomas on parempi säveltäjä kuin Tarjan nykyiset lauluntekijät. Laulujen paremmuutta on vaikea objetiivisesti verrata, mutta kyllä Tarja oli suosionsa huipulla Nightwishin aikanaan, kun suosiota arvioidaan levymyynnin perusteella.

    • MIKSIKÖ NÄIN

      Tarvitseeko tuota edes kysyä. Syy löytyy siitä kun ihmiset käyvät vertaamassa Tarjan
      mahtivetoja ruotsalaiseen tusinapoppariin.

    • mjjghtu

      Tusinapopparilla ei ole Anetten kolmen oktaavin äänialaa. Kerropa nimeltä vaikka kotimaisia pop-naislaulajia, joilla on hyvä belting-tekniikka niin kuin Anettella. Ja kenellä kotimaisella nais-pop-laulajalla on head-voice?
      Minustakin tuntuu siltä että ne, jotka pitävät Tarjan soolouran lauluja tylsänpuoleisina, haluaisivat hänet takaisin Nightwishiin.

      • 8+18= ?

        Ei paljon beltingit tai pää-äänet auta jos ei onnistu laulamaan vireessä livekeikoilla.


    • ()88)(

      Anette belttaa live keikoilla 0,837583788 oktaavia :)

    • Peace & love

      "They are not unique any more with Anette. I like her but I miss Tarja's voice."

      Tuossa tiivistetysti parin tuntemani ulkomaisen fanin reaktio Anetten aikaiseen Nightwishiin. Ja nämä fanitkin siis edelleen kuuluvat NW:n yleisöön. (Kuuluivat ainakin DPP:n aikaan.)

      Minä en kyllä tiedä yhtään Tarjan aikaisesta NW:stä pitänyttä, joka olisi sitä mieltä, että Anette sopisi äänellisesti (esim. Oncen aikaista) Tarjaa paremmin NW:hen. Tarjan laulutyylihän oli Century Childistä lähtien vähemmän klassinen.

      Asia erikseen ovat sitten karppiatrin kaltaiset uudet fanit, jotka eivät Tarjan aikaan NW:stä piitanneet.

      Itse koen Tarjan aikaisen tuotannon nykymenoa koskettavampana, niin musiikillisesti kuin sanoituksellisesti. Sitä en kumminkaan hyväksy, että Anettea lyödään kuin vierasta sikaa ja kaikki bändin uudet tuotokset "vedetään vessasta alas" sanallisesti.

      Itselleni Imaginaerum ei ole rautaa muttei kurakaan.

      Koettakaa muistaa puolin ja toisin, että asiallisena olette uskottavampia :-).

    • sefsf

      Minusta Belching ja Vominting tekniikka on hienoa.. Hän oikeen röyhtäisee ja oksentaa säkeet ulos ! ! !

      Hän myös avaa alapäänsä oikein auki vessassa pöntölle NW keikan jälkeen !! !!

    • Hyi inhotus

      Onkohan muille käynyt samalla tavalla kuin minulle. Olin Nightwishin fani Tarjan aikana ja olen edelleen Nightwishin fani Anetten aikana. Olen fanittanut myös Tarjaa hänen soolourallaan. Ostin Tarjan MWS- ja WLB-albumit (en ostanut uusinta joululevyä, kun siinä on liikaa entisen kaman kierrätystä) ja kävin yhdessä Tarjan konsertissa. Kyllä minulle Tarjan musa edelleenkin kelpaa, mutta en tule enää ikinä menemään Tarjan Suomen konserttiin. Syy on inho törkyturpatrollia kohtaan. En kertakaikkiaan suostu olemaan samassa tilassa kuin tämä henkilö.

      • Your grace

        Lastenlaulun sanoja mukaillen: "Maailmassa on monta inhottavaa asiaa. Ne hämmästyttää, kummastuttaa, pientä kulkijaa..."

        Ymmärrän tunteesi. Minuakin yököttävät törkyturpatrollin karseat kommentit. Jos hän kuvittelee jotenkin ajavansa Tarjan asiaa, pieleen menee ja pahasti. Tosin enemmän luulen, että hän on "kaikkia vastaan eikä kenenkään puolella". Sikäli häneen saattaa törmätä ihan yhtä hyvin vaikka NW:n keikoilla.

        Itselleni on käynyt niin, että musiikin ulkopuoliset asiat ovat alkaneet vaikuttaa negatiivisesti Nightwishin musiikista nauttimiseeni. Olenhan minä "aina" tiennyt sen, että maailman rokkibändeistä varmaan noin 99 %:lla on sellainen elämäntyyli, jota minä en voi millään arvostaa, mutta silti. Minulle känniörveltäminen on vastenmielistä ja bändäreiden paneminen halveksuttavaa toimintaa (varsinkin kun omille kotona odottaville kumppaneille ja suurelle yleisölle esitetään uskollista aviomiestä). En väitä NW:stä sitä enkä tätä, mutta eivät hekään kiertue-elämäntyyliltään mitään pulmusia ole, valitettavasti. (Minulla on kaveri, joka on nähnyt bändin touhuja läheltä, joten ihan pelkästään NW-kirjan ja DVD:eille päätyneiden, sinänsä paljastavien, häröilyiden varassa en ole.)

        Olen ihan varma, että arvostaisin Tuomas Holopaista musiikintekijänä enemmän, jos en tietäisi hänestä yksityishenkilönä mitään. Välillä täytyy oikein muistuttaa itselleen, että halveksi tekoja, älä ihmistä. Vilkaisin tuota toisaalle linkitettyä Beethoven-linkkiä Wikipediasta. Aikamoinen tapaus hänkin! Kaukana mistään esimerkillisestä ihmisestä.

        Hieno taiteilija voi olla hieno ihminen, tai sitten ei. Ihminen on niin moniulotteinen olento, että toisinaan on niin, että taiteilija kanavoi ylevämmät tunteensa taiteeseensa ja pystyy ilmaisemaan niitä taiteensa kautta, mutta ilmentää sitten muussa elämässään niitä alhaisempia puoliaan, joita ei taiteensa perusteella osaisi kuvitella.

        PS. Sokeiden Tuomas-fanien tai jarmontiedon on muuten sitten ihan turha tulla tänne selittämään, miten monella tapaa hieno ja vaatimaton ihminen Tuomas on. En ollenkaan kiistä, etteikö hänessä olisi paljon hienoja puolia, mutta osa niistä huonoista puolista vain sattuu olemaan juuri sellaisia, jotka minulta vievät ns. maun ihmisestä. Vaan eihän se mitään haittaa. Ei minun onneksi tarvitse elää Tuomaksen huonojen puolien kanssa. Ja sehän on pelkästään minun ongelmani, jos ulkomusiikilliset asiat häiritsevät minun musiikkinautintoani :-D. LOL

        Häivyn täältä, mutta tulipa tuotua esille tälläinenkin kokemus.


      • Your grace
        Your grace kirjoitti:

        Lastenlaulun sanoja mukaillen: "Maailmassa on monta inhottavaa asiaa. Ne hämmästyttää, kummastuttaa, pientä kulkijaa..."

        Ymmärrän tunteesi. Minuakin yököttävät törkyturpatrollin karseat kommentit. Jos hän kuvittelee jotenkin ajavansa Tarjan asiaa, pieleen menee ja pahasti. Tosin enemmän luulen, että hän on "kaikkia vastaan eikä kenenkään puolella". Sikäli häneen saattaa törmätä ihan yhtä hyvin vaikka NW:n keikoilla.

        Itselleni on käynyt niin, että musiikin ulkopuoliset asiat ovat alkaneet vaikuttaa negatiivisesti Nightwishin musiikista nauttimiseeni. Olenhan minä "aina" tiennyt sen, että maailman rokkibändeistä varmaan noin 99 %:lla on sellainen elämäntyyli, jota minä en voi millään arvostaa, mutta silti. Minulle känniörveltäminen on vastenmielistä ja bändäreiden paneminen halveksuttavaa toimintaa (varsinkin kun omille kotona odottaville kumppaneille ja suurelle yleisölle esitetään uskollista aviomiestä). En väitä NW:stä sitä enkä tätä, mutta eivät hekään kiertue-elämäntyyliltään mitään pulmusia ole, valitettavasti. (Minulla on kaveri, joka on nähnyt bändin touhuja läheltä, joten ihan pelkästään NW-kirjan ja DVD:eille päätyneiden, sinänsä paljastavien, häröilyiden varassa en ole.)

        Olen ihan varma, että arvostaisin Tuomas Holopaista musiikintekijänä enemmän, jos en tietäisi hänestä yksityishenkilönä mitään. Välillä täytyy oikein muistuttaa itselleen, että halveksi tekoja, älä ihmistä. Vilkaisin tuota toisaalle linkitettyä Beethoven-linkkiä Wikipediasta. Aikamoinen tapaus hänkin! Kaukana mistään esimerkillisestä ihmisestä.

        Hieno taiteilija voi olla hieno ihminen, tai sitten ei. Ihminen on niin moniulotteinen olento, että toisinaan on niin, että taiteilija kanavoi ylevämmät tunteensa taiteeseensa ja pystyy ilmaisemaan niitä taiteensa kautta, mutta ilmentää sitten muussa elämässään niitä alhaisempia puoliaan, joita ei taiteensa perusteella osaisi kuvitella.

        PS. Sokeiden Tuomas-fanien tai jarmontiedon on muuten sitten ihan turha tulla tänne selittämään, miten monella tapaa hieno ja vaatimaton ihminen Tuomas on. En ollenkaan kiistä, etteikö hänessä olisi paljon hienoja puolia, mutta osa niistä huonoista puolista vain sattuu olemaan juuri sellaisia, jotka minulta vievät ns. maun ihmisestä. Vaan eihän se mitään haittaa. Ei minun onneksi tarvitse elää Tuomaksen huonojen puolien kanssa. Ja sehän on pelkästään minun ongelmani, jos ulkomusiikilliset asiat häiritsevät minun musiikkinautintoani :-D. LOL

        Häivyn täältä, mutta tulipa tuotua esille tälläinenkin kokemus.

        Vielä sellainen tarkennus, että ei se maku NW:stä pelkästään Tuomaksen takia ole mennyt. Kyllä siihen ovat syynä ne muutkin jätkät ja heidän välillä ala-arvoinen käytöksensä. Anette taas on syyllistynyt ainoastaan mauttomaan pukeutumiseen ja se nyt ei ole mikään synti. :-D


    • ettäsjaksat

      Itseksesi kaipaat. Eikä siellä vaan Oooh mailmanlaajuisessa ja jopa kansainvälisessä YOUTUBESSAKIN!!! Entäs RAAMATUSSA ja KORAANISSA??Ajattele ; tätä vauhtia sadan vuoden kuluttua kaikki elossaolevat ihmiset maapallolla vain kaipaavat. Oikeastaan aika surullista!

    • Outo homma oli että

      NiIghtwishin alamäki alkoi Tarjan lähdön jälkeen.

      • Et vain tajua

        Selitä vielä mikä alamäki? Sekö, että Tarjan lähdön jälkeinen DPP myi vielä paremmin kuin hyvin menestynyt Once on alamäkeä?


      • POMPPI

        VAI OLISKO NIIN, ETTÄ TARJAN ALAMÄKI ALKOI NIGHTWISHISTÄ SAATUJEN POTKUJEN JÄLKEEN....


    • HEhheh

      DPP saattoi myydä ainoastaa Suomessa muutaman levyn enemmän saippuoooperan takia; D

    • Nimimerkki "Your grace" kirjoitti:

      "(Minulla on kaveri, joka on nähnyt bändin touhuja läheltä, joten ihan pelkästään NW-kirjan ja DVD:eille päätyneiden, sinänsä paljastavien, häröilyiden varassa en ole.)"

      Sitten sama nimimerkki jatkaa:

      "Sokeiden Tuomas-fanien tai jarmontiedon on muuten sitten ihan turha tulla tänne selittämään, miten monella tapaa hieno ja vaatimaton ihminen Tuomas on. En ollenkaan kiistä, etteikö hänessä olisi paljon hienoja puolia, mutta osa niistä huonoista puolista vain sattuu olemaan juuri sellaisia, jotka minulta vievät ns. maun ihmisestä."

      Ovatko nuo ns. huonot puolet tuon sinun kaverisi kertomia? Oletko varma että ne pitävät paikkansa? Uskotko ihan samalla tavalla esim. näiden tämän palstan kommenttien väitteet minusta? Olenko mielestäsi väkivaltainen valehtelija kuten täällä on kirjoitettu? Kannattaa aina ensin tutustua ihmiseen henkilökohtaisesti ennen lopullista päätöstä.

      • Your grace

        Jarmontieto, en minä tämän palstan perusteella päättele kenestäkään yhtään mitään. Täällä (ja monella muullakin anonyymillä keskustelupalstalla) voi väittää kenestä tahansa ihan mitä tahansa.

        Olen satunnaisesti seurannut NW:n omaa suomalaista foorumia ja olen nähnyt kommenttejasi siellä. Tiedän siis itse, mitä sanoit siellä esim. Anssi Mehtälän kolumnista tai Tarja Turusen viimeisimmästä vierailusta Korkojen kera -ohjelmassa.

        Siksi oli aika häkellyttävää lukea täällä niistä vääristeltyjä versioita, joissa sinut leimattiin väkivaltaiseksi vihaajaksi. Kysyminen on kaukana lyömisestä. Tarjan käytöksestä pahastuminen ei ole Tarjan vihaamista.

        Keskustelu tällä palstalla on usein surkuhupaisaa, pahimmillaan vastenmielistä.

        Ja palatakseni esim. Tuomaksesta esittämiini kommentteihin, niin älä huoli. En minä sokeasti usko kenenkään puheita. (Omia silmiäni ja korviani kyllä.) Kaverini on voinut vähän liioitella asioita eikä hän saati minä voi tietää, kuinka pitkälle meneviä johtopäätöksiä joistakin yksittäisistä tapahtumista voi tehdä. "Jury is out" eli en minä kuvittele tuntevani Tuomasta niin hyvin, että voisin muodostaa hänestä mitään "lopullista" mielipidettä. Ihminen sitä paitsi muuttuu koko ajan.

        On totta, että ihminen pitää tuntea itse, jotta hänestä voi tehdä pidemmälle meneviä johtopäätöksiä. Yhtä totta on sekin, että ihmiset eivät kohtele toisiaan tasapuolisesti, joten yhden mielestä kusipäinen tyyppi on toisen mielestä loistohemmo. Tämä on minulle tuttua tutumpaa työympyröistä. Minä itse olen sellainen nainen, jonka ympärillä esim. työpaikan miehet käyttäytyvät yleensä aika korrektisti ja pyrkivät ns. miellyttämään. En kuitenkaan erehdy luulemaan, että tuo minun näkemäni "sunnuntaipuoli" olisi koko totuus heistä. Sen verran miessukupuolta kuitenkin tunnen, että osalla heistä on varmasti aika lailla eri ääni kellossa esim. miesten saunailtojen juomingeissa. (Osataan sitä akateemisissa piireissäkin.) Mutta eivät kaikki miehet "sikaile", on väärin yleistää.

        Eikös se ole vähän niin, että miehen kanssa pitää elää pidempään, jotta hänet oppii tuntemaan paremmin, hyvine ja varsinkin huonoine puolineen ;-). Eikä se monelta vaimolta / tyttöystävältä onnistu siltikään (erotarinoista päätellen). Ihan niin henkilökohtaiseen tuttavuuteen en ollut ajatellut Tuomaksen kanssa edes yrittää (LOL), joten aika pintapuoliseksi se minun käsitykseni hänestä taitaa tässä elämässä jäädä :-D.

        Toisaalta mitä väliä minun mielipiteelläni edes on? Jos pelkäät sitä, että mustamaalaan Tuomaksen mainetta keskustelupalstoilla ja lähipiirilleni, niin se on turha huoli. En minä spekulaatioita ja luuloja levittele. Kaveristani, jonka kanssa en ole enää edes juuri tekemisissä, en tietenkään tiedä, mutta en usko hänenkään juttuja kauheasti levittelevän. Enemmän minulle tuli sellainen tunne, että hän yritti tehdä vaikutusta minuun. (Tekikin, mutta huonon.)

        Kaikkea hyvää sinulle, Jarmo!


      • Avonkirjetieto

        "Olenko mielestäsi väkivaltainen valehtelija kuten täällä on kirjoitettu?"

        EN ole edellinen kommentoija , mutta onhan tähän vastattava.

        Väkivaltainen?

        hm kuinkas se lansi-savon toimittaja voi? :)

        Entäs se vihanhallinta? onko se aisoissa.
        Niin vihaajahan sinä olet, koska sen niin autuaasti itse tunnustit mustaa valkoisella :)

        Valehtelija?

        hm luulenpa että vastaus on kyllä. Ei ole oikein uskottavaa että olet Tarjalle lähettänyt hyvän joulun tekstarin niinkuin väitit ja samaan hengenvetoon kirjoitat omalla foorumillasi vihastasi mustaa valkoisella ei mee läpi ei.


    • Taiteellista

      Your Gracelle
      Minulla on sellainen käsitys taiteilijoista, että he ovat keskimääräistä villimpää ja impulsiivisempaa porukkaa. Luovien ihmisten kanssa on monesti vaikeampi tulla toimeen kuin "tavallisten" ihmisten. Minä en pane paljoakaan painoa jonkun muusikon, näyttelijän, kirjailijan tai kuvataitelijan luonteenpiirteille tai yksityiselämälle, elleivät he ole aivan perversessejä tai kriminaaleja. Ostan heidän taidettaan, jos pidän sitä hyvänä.

      • Your grace

        En minäkään valitse kuuntelemaani musiikkia, lukemiani kirjoja, katsomiani elokuvia tai tauluja seinälleni sen perusteella, mitä luulen tietäväni niiden tekijöiden persoonallisuudesta tai moraalista. Jos kuuntelisin vain sellaista musiikkia, joiden tekijöillä olisi uskoakseni omien kriteerieni mukaan korkea moraali ja ihailtava (mitä sekin sitten olisi) persoonallisuus, niin en voisi oikeastaan kuunnella mitään musiikkia! Mistä minä nimittäin totuutta tiedän kenenkään moraalista, persoonasta ja luonteesta. Joku naistenmiehenä pidetty "George Clooney" voi toimia moraalisesti paljon suoraselkäisemmin kuin joku kunnollisena perheenisänä ja uskollisena aviomiehenä pidetty kollegansa, joka saattaakin paljastua vaikka luksusbordellin kanta-asiakkaaksi tai talousrikolliseksi.

        Kyllä minä esim. Thin Lizzyn, Aerosmithin ja Van Halenin musiikkia sopivassa mielentilassa ilokseni kuuntelen, vaikka kyseiset bändit elämäntavoiltaan ja tyyliltään niitä todella pahamaineisia ovat olleetkin.

        Silti kliseisen rockelämäntavan ihannointi ällöttää minua ja varsinkin se, kun väitetään, että ryyppääminen, rällääminen ja huoraaminen jotenkin "kuuluvat" rokkiin ja että rockmuusikoiden (siis varsinkin MIESTEN) on jotenkin sallitumpaa olla moraalittomampia kuin tavallisten ihmisten. Miksi muka? Siksikö, että he ovat taviksia lahjakkaampia ja poikkeusyksilöitä ja tilaisuus vai tekee varkaan? P*askanmarjat!

        Vihaan kaksinaismoralismia yli kaiken, kaikissa muodoissaan. Itselleni pätee sama moraalikoodisto niin miehille kuin naisille, köyhille kuin rikkaille, julkuille kuin taviksillekin. Enemminkin ajattelen niin, että jolle on paljon annettu, siltä paljon vaaditaan!

        Itse teen sekä ns. tavallista työtä että taiteellista työtä ja tunnen monia luovien alojen ihmisiä. Siksi pystyn sanomaan, että on täysi klisee sanoa, että monet taiteilijat olisivat keskimääräistä "villimpiä".

        Taiteilijana olemiseen liittyy paljon myyttejä. Ei hyvän taitelijan tarvitse olla alkoholisti, seksiaddikti, narsisti, maanis-depressiivinen tms. tehdäkseen upeaa jälkeä. Todellisuudessa alkoholismi ja muut addiktiot haittaavat taiteellista työtä ja tuotteliaisuutta, eivät edistä niitä. (Toki humalassa ja huumeissa voi erikoisia ideoita tulla, mutta niiden teokseksi saattaminen onkin sitten toinen juttu, jos addiktio on paha.) Todellisuudessa monet tuotteliaat taiteilijat ovat olleet hyvin kurinalaisia perfektionisteja, joiden yksityiselämästä tiedetään erittäin vähän, se kun on aikoinaan ollut niin huomiotaherättämättömän tavanomaista ja "tylsää".

        En ryhdy nyt avaamaan ajatuksiani tästä aiheesta tämän enempää, vaikka sanottavaa rittäisikin.


      • Your grace
        Your grace kirjoitti:

        En minäkään valitse kuuntelemaani musiikkia, lukemiani kirjoja, katsomiani elokuvia tai tauluja seinälleni sen perusteella, mitä luulen tietäväni niiden tekijöiden persoonallisuudesta tai moraalista. Jos kuuntelisin vain sellaista musiikkia, joiden tekijöillä olisi uskoakseni omien kriteerieni mukaan korkea moraali ja ihailtava (mitä sekin sitten olisi) persoonallisuus, niin en voisi oikeastaan kuunnella mitään musiikkia! Mistä minä nimittäin totuutta tiedän kenenkään moraalista, persoonasta ja luonteesta. Joku naistenmiehenä pidetty "George Clooney" voi toimia moraalisesti paljon suoraselkäisemmin kuin joku kunnollisena perheenisänä ja uskollisena aviomiehenä pidetty kollegansa, joka saattaakin paljastua vaikka luksusbordellin kanta-asiakkaaksi tai talousrikolliseksi.

        Kyllä minä esim. Thin Lizzyn, Aerosmithin ja Van Halenin musiikkia sopivassa mielentilassa ilokseni kuuntelen, vaikka kyseiset bändit elämäntavoiltaan ja tyyliltään niitä todella pahamaineisia ovat olleetkin.

        Silti kliseisen rockelämäntavan ihannointi ällöttää minua ja varsinkin se, kun väitetään, että ryyppääminen, rällääminen ja huoraaminen jotenkin "kuuluvat" rokkiin ja että rockmuusikoiden (siis varsinkin MIESTEN) on jotenkin sallitumpaa olla moraalittomampia kuin tavallisten ihmisten. Miksi muka? Siksikö, että he ovat taviksia lahjakkaampia ja poikkeusyksilöitä ja tilaisuus vai tekee varkaan? P*askanmarjat!

        Vihaan kaksinaismoralismia yli kaiken, kaikissa muodoissaan. Itselleni pätee sama moraalikoodisto niin miehille kuin naisille, köyhille kuin rikkaille, julkuille kuin taviksillekin. Enemminkin ajattelen niin, että jolle on paljon annettu, siltä paljon vaaditaan!

        Itse teen sekä ns. tavallista työtä että taiteellista työtä ja tunnen monia luovien alojen ihmisiä. Siksi pystyn sanomaan, että on täysi klisee sanoa, että monet taiteilijat olisivat keskimääräistä "villimpiä".

        Taiteilijana olemiseen liittyy paljon myyttejä. Ei hyvän taitelijan tarvitse olla alkoholisti, seksiaddikti, narsisti, maanis-depressiivinen tms. tehdäkseen upeaa jälkeä. Todellisuudessa alkoholismi ja muut addiktiot haittaavat taiteellista työtä ja tuotteliaisuutta, eivät edistä niitä. (Toki humalassa ja huumeissa voi erikoisia ideoita tulla, mutta niiden teokseksi saattaminen onkin sitten toinen juttu, jos addiktio on paha.) Todellisuudessa monet tuotteliaat taiteilijat ovat olleet hyvin kurinalaisia perfektionisteja, joiden yksityiselämästä tiedetään erittäin vähän, se kun on aikoinaan ollut niin huomiotaherättämättömän tavanomaista ja "tylsää".

        En ryhdy nyt avaamaan ajatuksiani tästä aiheesta tämän enempää, vaikka sanottavaa rittäisikin.

        Sen verran jatkoksi vielä, että kaiken edellä sanomani kohdistan myös itseeni. Koen, että olen saanut elämästä sellaista ymmärrystä ja kokemusta, joiden vuoksi toimisin väärin, jos tekisin niin sanotusti vastoin parempaa tietoani ja ymmärrystäni.

        Toisekseen itselläni näyttää noita omituisia ideoita riittävän ilman päihteitäkin. Härregyyd, jos tässä nyt vielä jotakin rupeaisi käyttämään. :-D

        Kolmannekseen: Nykyään on vallalla jokin omituinen moraalinen tyhjiö. Se näkyy esim. sillä tavoin, että tällaisten moraalisten keskustelujen käyminen on hirveän vaikeaa, edes anonyymisti. Suurin piirtein mitään käytöstä ei saisi enää kyseenalaistaa saati paheksua (paitsi lapsiinsekaantumista ja raiskaamista). Jos kyse on aikuisista ihmisistä, mikä tahansa on muka ok, jos siitä ei kukaan kärsi. Ja vaikka kärsikikin, so what, vahvojen ja rikkaiden oikeus! Jokainen repiköön maailmasta irti niin paljon kuin saa, mitä muista ja joistakin iänikuisista moraalihöpötyksistä...

        Neljännekseen: Tältä palstalta on saanut välillä tosi hyvät naurut! Kiitos siitä erinäisille kirjoittajille. Enemmän täältä kuitenkin saa huonoja vibraatioita. Esim. karppiatrin jotkin kirjoitukset ovat sellaisia, että ne saavat HETKEKSI inhoamaan koko miessukupuolta ja Nightwishin porukoita! Gubbe kirjoittaa joskus jopa asiaa, mutta sarkasmin nimissä välillä sellaista naisvihamielistä veetuilua, että oksat pois... NW-vastaisen ammattitrollin kirjoitukset ovat sitten juttu sinänsä. Miten kenelläkään riittää aikaa ja tarmoa moiseen???

        Heipparallaa siis minun puolestani tälle palstalle! Hyvää jatkoa, jos ei oma riitä! (Pulkkinen-sarjan härskiä piispahahmoa lainatakseni) (Mitä mitä, onko minulla piiru huumorintajuakin kireääkin kireän pipon alla... Ei voi olla!)

        Hyvää elämää teille! Älkää tuhlatko siitä liikaa täällä. ;-)

        PS. karppiatrille tiedoksi: En siis todellakaan ole se täällä puolityökseen luuhaava trolli. Totta on, että täällä on mahdollista kirjoitella vaikka koko ketju täyteen eri nimimerkeillä, mutta on täällä takuuvarmasti neljää useampi kirjoittaja. Jos ei olisi, niin poistumiseni jälkeenhän tänne ei jäisi kuin sinä, silvercreek ja jarmontieto. ;-)


    • ladyinblack

      Itsekin olen seurannut ns. 'rokkareita' hyvinkin lähietäisyydeltä. Tuppaapa pari kumppania olleen näitä kyseisiä 'ammatin' edustajia. En ole psykologi, enkä yritä olla, mutta tietyt 'kliseet' kaikki ovat täyttäneet.

      Ämpäristä viinaa, joskus jopa saavista! Naisia, epämääräisiä kohelluksia, sellaista 'South Parkia' että oksat pois. Osa on halunnut olla naisia, ihan konkreettisesti, osa on halunnut olla 'miehiä'. Tai ainakin hyväksyttyjä, tai ainakin sellaisia että äiti olisi edes hetken ylpeä heistä! Ehkä itsekin haluisivat hetken olla itsestään ylpeitä...?!

      Mutta lahjakkaita monet! Niin pirun taitavia muusikoita, muuten muuten elämäntaidoissa ja -hallinnassa usein niin taitamattomia. Yleensä mukavia ihmisiä, mutta kätkeytyvät oman 'hovinsa' suojiin. On 'kärpännahkaviitan' kannattelijaa, tai sitten itse ovat näitä bändissään suhteessa muihin bändiläisiin.

      Your grace-kirjoitit hyvin asiallisesti ja fiksusti!

    • Anonyymi

      Koska Tarja vaan on niin paras. Siks se halutaan takaisin. Revi siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1739
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1708
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      14
      1229
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1154
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1132
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1057
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1011
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    10. 10
      980
    Aihe