Aihe

Keskusta ja sananvapaus

Kapt evp H K

Lähelle Keskustaa ankkuroituneena haluan pitää myös sen arvoja korkeassa kurssissa.
Eräs arvoista on luovuttamaton oikeus sanoa mielipiteensä, siis sananvapaus. Perustuslaki tarjoaa sille laajan oikeuden ja suojan. Toki rajoituksiakin on, mutta ennakkotapaukset osoittavat rajan olevan tosi kaukana.
Toki vallanpitäjä yrittää yhä enenevässä määrin myös Suomessa päästä selville varsinkin heidän virallisesta linjastaan poikkeavien mielipiteiden esittäjän henkilöllisyydestä.
Nettikeskustelun "suitsiminen" vain rekisteröidyille nikeille on selvä yritys kaventaa perustuslain suomaa sananvapautta tai ainakin rajoittaa sitä.
Vajaamittainen ja kyvytön valta tuntee siis olonsa uhatuksi ja se on ihan ymmärrettävää kun katselee miten holtittomasti ja heikoin perustein valta meihin riiston muodossa kohdistuu.

On vahinko kun virkaveljeni poisti erään parhaista avauksistaan vaikka se oli synnyttämässä tosi vilkkaan keskustelun.
Ei tainnut kestää "per se merivettä"?

35

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Riistetty pieni ihm

   Kyllä meitä tosiaan riistetään. Sydämetön vuorineuvoskaarti yrittää saada mahdollisimman paljon viivan alle.
   Valtiovalta ja media riistävät ja yrittävät koko ajan viedä kyvyn ajatella itsenäisesti ja mukautua heidän luotsaamaansa amok-juoksuun.

   • Kapt evp

    Keskusta tarjoaisi vakaan, myös ihmisen huomioon ottavan vaihtoehdon nykyiselle oravanpyöräjuoksulle.
    Kokoomus haluaisi lisätä vauhtia ja demarit lisätä entisestään yhteiskunnan mukaan tuloa ihmisen yksityisyyteen.

    Olen jo useamman kerran kirjoittanut hädästä, jossa nykyihminen elää. Kuljemme toistemme ohi ymmärtämättä mitä tosi suuressa mittakaavassa on tapahtumassa.
    Minulle ihmisten kehonkieli on jo kauan kertonut hädästä ja epätoivosta; juuri yhtään vapautuneen rentoa ja avoimen iloista ihmistä ei näytä olevan näkyvillä.

    Minäkeskeisiä, typeria saalistajia ja lyötyjä on pilvin pimein. Se sattuu lähellä Keskustaa olevan sydämeen, ihan tosissaan.


  • tuntematon persu

   Kyllä sitä sananvapautta myös Soini perää.
   Kaappipersut voivat jälleen ilmaista mielipiteensä joten eiköhän sieltä Halla-ahokin uskaltane päivänvaloon pohdintoineen.

  • Ja yhä kasvava

   joukko kansalaisia yrittää saada muut ihmiset maksamaan elatuksensa ilman että tarvitsisi itse vaivautua vastaamaan omasta elatuksestaan.

   Lehdistö innokkaasti tukee tätä raflaavilla jutuilla miljoonasta köyhästä maassamme. Todellisuudessa köyhyyden raja on kulloinkin siinä mihin se halutaan asettaa. Puoli Suomea tekee enemmän tai vähemmän harmaata työtä keplotellakseen siinä ohessa yhteiskunnan rahaa itselleen.

   Siinä niitä on riistettyjä pieniä ihmisiä...

   • Kapt evp H K

    Nuo "lusmut" ovat kuitenkin marginaali-ilmiö. Läheltä suurta suomalaisjoukkoa kauan seuranneena uskon edelleen suomalaisiin ihmisiin.
    Käytännössä jokainen haluaa elättää itsensä työllään jos vain reunaehdot tukevat työmotivaatiota. Tärkeimpinä tekijöinä ovat hyvä työviihtyvyys, käytännössä asia on oleellisesti sidoksissa hyvään johtamiseen, ja palkka, JOLLA TULEE TOIMEEN.


  • sana vapaa

   Keskustalle sananvapaus on sitä, että saa sanoa saman miitä Ilkassa tai Keskisuomalaisessa on sanottu. Samahan se on muissakin puolueissa, yleensä mitä enemmän suvaitsevaisuutte suitsuttava ryhmä sitä huonommin suvaitaan eri tavalla ajattelevia. Otan esimerkiksi Vihreät. He ovat kyllä olevinaan kovin suvaitsevaisia kaikenlaisia pienryhmiä, kuten maahanmuuttajia, sukupuolineutraaleja ja muita kohtaan, mutta eivät suvaitse alkuunkaan maaseudulla asuvia, autoilijoita, lihansyöjiä, ydinvoimaa kannattavia jne. He ovat siis suvaitsemattomia lopulta suurta enemmistöä kohtaan.

   Palstan rekistöröityneen vakiohäirikön sananvapaus on sitä, että hän kuvittelee saavansa sanoa muista mitä haluaa, nimitellä ja herjata muita, ja sen jälkeen häntä pitäisi ylistää. Vakiohäirikön oma nahk akun on niin herkkä, mieli vielä herkempi, huomionhakuinen heikko itsetunto heijastuu kaikkeen

   • Kapt evp H K

    Kyllä tuo puoluelehtien sananvapaus on usein vähintään värittynyttä.
    Ilkassa ja Keskisuomalaisessa on kyllä melkoisen paljon myös erilaisia "kukkia kukkimassa".
    Kaikkein tiukimmin puoluettaan ja sen erityisesti sen puheenjohtajaa tukee Nykypäivä. Se ei soraääniä salli, ensimmäistäkään. Kokoomus onkin selvästi kovimman ryhmäkurin joukko ja se näkyy näkökulmien täydellisenä puutteena. Ne puolue ostaa mainostoimistoilta, pitäytyen pelkän vaaliorganisaation rooliin.
    Rahan voimaa kuvaa hyvin vasemmistolainen toimittaja lehden palveluksessa, siellä kun selviää helpolla.

    Oman "sananvapausliikkeen" on ominut HS, joka jostakin syystä on ottanut oppimestarin ja rakkikoiran roolin Keskustan ja kehä kolmosen ulkopuoliseen Suomen suuntaan.
    Ihmetyttää vain millä osaamisella Helsingistä koko ajan toitotetaan mitä esimerkiksi kuntaliitosasioissa pitäisi tehdä, ikääkuin heidän oma sekamelskansa ei riittäisi.


  • audin-takapenkki

   Sananvapaus on tärkeä oikeus,jonka todellinen merkitys selviää silloin jos sitä ei ole. Monet diktatuurit ovat osittain kaatuneet sen takia.

   Netin myötä sananvapaudesta on tullut myös jossain määrin ongelma. Julkisessa mediassa on aina joku joka vastaa kaikista kiejoituksista/puhesta. Sananvapautta on rajoitettu vain herjaamisen ja kunnianloukkauksista. tämä ei ollut enne suurikaan ongelma, netin myötä kisjoittaminen nimettömänä on hyvin nopeaa ja helppoa. kuitenkin herjaus on herjaus myös nimettömässä nettikirjoittelussa.

   En usko vallanpitäjien suuresti välittävän kirjoittajien henkllöllisyydestä, tai muustakaan. Suomi24 politiikka sivuilla on joka päivä törkeyksiä. toki suurin osa on toisten kirjoittajien homottelua.

   Olen samaa mieltä kanssasi myös viimeisestä kappaleestasi. Aika harvoin täällä on noin asiallista depattia kuin eilen.

   • audin-takapenkki

    Senvarran jatkoa eilisestä, ettäå jos asiakirjoitukset poitetaan tuota vauhtia niin ei oikein sitten kiinnosta kirjoitella tänne. palsta saa sitten olla homottelioille. niinä ei ylläpito yleensä poista


  • jomppe-vaari

   Nettikeskustelujen mahdollistamineni vain rekisteröidyillä nimimerkeillä ei rajoita mitenkään sananvapautta, mutta se rajoittaa sanan lainvastaista väärinkäyttöä . Kun rekisteröityneen keskustelijan yhteystiedot ovat palstan pitäjän tiedossa, keskustelija ei voi päästää suustaan ihan mitä vain, ei esim. herjata kovin törkeästi muita, kun poliisin olisi hänet helppo jäljittää. Ja onhan myös niin kuin Matti Apunen sanoo ja mm. Erkki Tuomioja ja moni muu yhtyy hänen näkemykseensä: ”puskasta” annetulla hyvälläkään mielipiteellä ei ole samanlaista arvoa kuin jos mielipiteen sanoja tiedetään, ja toisaalta puskasta voidaan esiintyä niin ala-arvoisesti, ettei kukaan sellaista kehtaisi tai voisikaan tehdä, jos hän olisi tunnistettavissa.

   Kuten sanoin poistetuksi tulleessa avauksessani, hyväksyn senkin, jos joku esittää mielipiteitään puskasta, jos ne mielipiteet ovat asiallisia eikä niillä pyritä herjaamaan muita, varsinkaan omana itsenään esiintyviä keskustelijoita. Jos joku niin tekee, se on todella raukkamaista.

   Toistan vielä tämänkin sanomani: Raukkamaisinta on, että jotkut oman henkilöllisyytensä paljastumista pelkäävät yrittävät esiintyä joinakin muina, jopa lapsellisesti imitoida rekisteröityjä nimimerkkejä. Osoituksia tuollaisesta halpamaisuudesta saimme hiljattain, kun täällä eräät pelkuriraukat rupesivat esiintymään minun facebookiltani näkemiensä kaverieni nimillä. Eräs naiskaverini sellaisen huomasi ja antoi siitä täällä selväsanaisen varoituksen ja hän ilmoitti asiasta eräälle toiselle naispuoliselle facebook-kaverilleni, jonka nimeä myös reppana oli käyttänyt, ja tuo nainen teki asiasta rikosilmoituksen poliisille. Jos tuo reppana olisi ollut rekisteröitynyt, hän olisi varmasti jo haastettu käräjille, mutta kyllä kai poliisi pystyy selvittämään rekisteröitymättömänkin henkilöllisyyden esim. tämän käyttämän tietokoneen IP-osoitteen kautta.

   Täällä esitetään jatkuvasti puskista sellaisia hävyttömyyksiä muista keskustelijoista tai muita typeryyksiä niin, että luulen niiden esittäjien haluavan pysyä puskassa vain siksi, että olisivat vaikeammin poliisin jäljitettävissä. Hyvin raukkamaista. Puskassa pysymisen syy voi olla myös se, että omassa henkilöllisyydessä on paljon sellaista, joka ei kestä päivänvaloa ja asianomaisella on aihetta hävetä itseään, ja hän pelkää, että rekisteröityneenä hänen henkilöllisyytensä saattaisi tulla täällä esille.

   Miksi ihmeessä minä olisin poistattanut avaukseni? Kun se oli tullut poistetuksi, laitoin sen vielä uudestaan tuon ”Audin takapenkkiläisen” samaa asiaa koskeneelle avaukselle, joka sekin on poistettu. Kyllä se poistattelija olet ollut sinä tai joku muu, johon esille ottamani asia kolahti.

   Ps.

   Virkaveljiä me olemme muuten vain eläkeläisinä, ja siinäkin varmaan eri tasoilla, kuten olemme olleet kaikessa muussakin elämässämme.

   Ps 2.

   Paitsi että olet ankkuroitunut lähelle keskustaa, olet ankkuroiitunut myös tälle palstalle. Ainoa läheisesi siis lienee kepu ja tämä palsta ainoa kanavasi elämään..

   • Kapt evp H K

    Erehdyt raskaasti jos luulet, etten ole tätä sananvapausasiaa perinpohjaisesti miettinyt, useammasta näkökulmasta.
    Jo väessä, jossa vapaus sanoa on sisäänrakennettuna rajoitettu, mm. poliittisten mielipiteiden ja esimiehen arvostelun osalta, heräsin miettimään kysymystä.
    Vaikka selkeä näkemys voisikin loukata jotakuta, voi se olla myös kirurgin parantava veitsi ja kehityksen perusedellytys.

    Sanon nyt vielä kerran: Suomi on sananvapauden tosiasiallinen kehitysmaa, johtuen ihmisten pelosta ilmaista itseään vapautuneesti, jopa työpaikan menettämisen pelossa.
    Jo pelkkä tietoisuus henkilötietojen joutumisesta tietokantoihin estää vapautuneen mielipiteenvaihdon.
    Tässä vaiheessa kehottaisin tutustumaan Echelon hakusanalla laajempaan viitekehykseen, jonka näkökulmasta asia voisi aueta.
    Palautan Sinulle myös sanan Hsi Nao, jonka aikaisemminkin vihjaisin. Sitä taustaa vasten voisit hahmottaa vaikka median toimintaa.

    Kyllä minä Sinua virkaveljenä pidän vaikka erehdyt raskaasti myös intressieni suhteen. Ei tämä saitti ole suinkaan ainoa asia minulle.
    Keskustaa pidän parhaana koska se on vakaa ja siellä vaikuttaa eniten täyspäisiä politiikan tekijöitä.
    Väyrysestä pidän koska hänellä on riittävästi kokemusta ja sen myötä perspektiiviä, ei siis ole kaikkien tuulten heiluteltavissa.

    P.S Nyt aion lähteä tekemään puusta uutta elementtiä vanhaan perintösänkyymme sen iän jatkamiseksi taas monilla vuosilla.


   • Osmium 76
    Kapt evp H K kirjoitti:

    Erehdyt raskaasti jos luulet, etten ole tätä sananvapausasiaa perinpohjaisesti miettinyt, useammasta näkökulmasta.
    Jo väessä, jossa vapaus sanoa on sisäänrakennettuna rajoitettu, mm. poliittisten mielipiteiden ja esimiehen arvostelun osalta, heräsin miettimään kysymystä.
    Vaikka selkeä näkemys voisikin loukata jotakuta, voi se olla myös kirurgin parantava veitsi ja kehityksen perusedellytys.

    Sanon nyt vielä kerran: Suomi on sananvapauden tosiasiallinen kehitysmaa, johtuen ihmisten pelosta ilmaista itseään vapautuneesti, jopa työpaikan menettämisen pelossa.
    Jo pelkkä tietoisuus henkilötietojen joutumisesta tietokantoihin estää vapautuneen mielipiteenvaihdon.
    Tässä vaiheessa kehottaisin tutustumaan Echelon hakusanalla laajempaan viitekehykseen, jonka näkökulmasta asia voisi aueta.
    Palautan Sinulle myös sanan Hsi Nao, jonka aikaisemminkin vihjaisin. Sitä taustaa vasten voisit hahmottaa vaikka median toimintaa.

    Kyllä minä Sinua virkaveljenä pidän vaikka erehdyt raskaasti myös intressieni suhteen. Ei tämä saitti ole suinkaan ainoa asia minulle.
    Keskustaa pidän parhaana koska se on vakaa ja siellä vaikuttaa eniten täyspäisiä politiikan tekijöitä.
    Väyrysestä pidän koska hänellä on riittävästi kokemusta ja sen myötä perspektiiviä, ei siis ole kaikkien tuulten heiluteltavissa.

    P.S Nyt aion lähteä tekemään puusta uutta elementtiä vanhaan perintösänkyymme sen iän jatkamiseksi taas monilla vuosilla.

    Varmasti olet ajatellut sitä Änkyrälehtien totuuden pohjalta.
    Etelänmetia valehteloo, tolliskot jne.
    Entä pieni ripaus oikeaa totuutta sinne tyhmyyden kovaan ytimeen?"Puhun niin totta kun voin" sano se Syöttiläsmaakunnan paskanaama-akka kun oikein valehteli.
    Vai onko oikea totuus, se mitä Ilkka - lehti julisti: "Anneli Jäätteenmäki ei ole koskaan valehdellut."
    PS. Ylil evp kertyoi olleensa 30 vuotta aktiiviupseerina oli vielä (omien sanojensa mukaan) yliluutnantti riirtyessään reserviin.
    Miten on sinun kohdallasi? Oltiko armeijassa 50 vai 70 vuotta ennen kuin tuli kaksi, tai yksi ylennys?
    varmasti "Puhut niin totta kun---" vain Syöttiläspuolueen Änkyrä voi.


   • Kapt evp H K
    Osmium 76 kirjoitti:

    Varmasti olet ajatellut sitä Änkyrälehtien totuuden pohjalta.
    Etelänmetia valehteloo, tolliskot jne.
    Entä pieni ripaus oikeaa totuutta sinne tyhmyyden kovaan ytimeen?"Puhun niin totta kun voin" sano se Syöttiläsmaakunnan paskanaama-akka kun oikein valehteli.
    Vai onko oikea totuus, se mitä Ilkka - lehti julisti: "Anneli Jäätteenmäki ei ole koskaan valehdellut."
    PS. Ylil evp kertyoi olleensa 30 vuotta aktiiviupseerina oli vielä (omien sanojensa mukaan) yliluutnantti riirtyessään reserviin.
    Miten on sinun kohdallasi? Oltiko armeijassa 50 vai 70 vuotta ennen kuin tuli kaksi, tai yksi ylennys?
    varmasti "Puhut niin totta kun---" vain Syöttiläspuolueen Änkyrä voi.

    He hee ho hoo, alle 60 v. Kyllä taas tänään on ollut ihan ratevaa vaikka kyllä vakavaa asiaakin on sisällytetty.
    Kai olet huomannut?

    P.S. En minä kenenkään muiden valehtelemisia ala arvioimaan, haluan keskittyä täysipainoiseen elämään, en elohon muiden kautta.


   • Kapt evp H K

    P.S. Toivottavasti en koskaan vajoa ihmisenä yhtä alas kuin Sinä, siis eri tasolla ollaan todella selvästi.
    Sängyn elementti on muuten pintakäsittelyä vaille valmis, tiheäsyista mäntypuuta.


   • Seppo_Ilmarinen

    Miten mielipteen arvo voi kärsiä siitä, jos mielipide kirjoitetaan nimettömänä? Nimettömänähän voi kirjoittaa vaikka Kiinan keisari. Tai itse Matti Apunen. Jos Matti Apunen kirjoittaisi nimettömänä, niin ei kai se alentaisi mielipiteen arvoa sen enmpää kuin jos Matti Apunen kirjoittaisi Matti Apusena.

    Se, joka näin väittää, elää suurten ennakkoluulojen, suoranaisten harhojen, vankina. Kyllä nämä Apusen ja kummpaneiden mustamaalauskampanjat nimettömänä esiintyviä kohtaan on selvä ajojahti toisinajattelijoiden paljastamiseksi. Erityisesti yritysmaailmassa ja politiikassa vaino on syvää ja kovaa.


   • Armas Totuus

    Hei puna-vaari jaarittelija, tämä on keskustelupalsta, jos et ole sitä vielä huomannut !
    Jälleen itse syyllistyit siihen, mistä muita morkkaat.

    Olet mainio esimerkki demariuden aiheuttamasta yhteiskuntasokeudesta.


   • Joopa joo

    Sanonpa sananvapaudesta sanani minäkin

    Sananvapautta, kuten mitä tahansa vapautta, voi myös käyttää väärin, eikä sitä saa etukäteen estää. Se on vapaudesta maksettava hinta. Rikolliset väärinkäytökset pitää tutkia ja tuomita. Sinähän olet syyllistynyt mm. toisten ihmisten tietojen levittelyyn ilman asianomaisen suostumusta tällä palstalla, sellaiseen viranomaisten tulisi puuttua.

    Esittääkö loukkaavaa materiaalia nimettömyyden suojasta vaiko rekisteröityneenä, ei sinällään ole merkitystä. Yhtä tuomittavaa se on aina. Sinun törkeytesi muita kirjoittajia kohtaan ei ole hyväksyttäviä vain sen vuoksi, että esität ne henkilöllisyytesi paljastaen. Eikä nimettömien törkyilyt sinua kohtaa ole sen hyväksytympiä. Useimmiten herjaaminen on molemminpuolista, silloin tietysti täytyy katsoa mistä kaikki alkaa. Siinäkin sinä olet osoittanut suunnatonta ahkeruutta, törkyä lähtee heti jos joku esittää eriävän näkemyksen. Henkilöön kohdistettua törkyä. Miksi, se lienee sinun itsesi meille kerrottava.


   • MunakarvaJombenBestJoht

    Kyllä me Mr Munakarva olemme todellakin eri tasoilla, kaikin puolin.


  • Osmium 76

   Sananvapauteen liitty, tai pitäisi liittyä vastuu, joka pitää sisällään myös epämiellyttävien asioiden kertomisen,. Tämä vastuu puuttuu täysin Keskustaa lähellä olevilta lehdiltä. Esimerkiksi Ilkka - lehti ei kertonut mitään suuresta vaalirahasotkusta pariin vuoteen sen alkamisesta. Tai valehteli entinen päätoimitäja Kari Hokkanen aitoon kepulaistapaan, että "Keskusta on kaiken kertonut, nyt on muiden vuoro.." jo vyyhden alkaessa purkautua, ennen kuinh Rovaniemen Kelkkatehtaan ja kovan luokan talousrikollisten ja Keskustan johdon Vanhasen / Kauppisen rahakoneen rikolliset yksityiskohdat alkoivat selvitä.
   Ilkka - lehti kertoi lähes kokosivun artikkelissaan silloisen puoluesihteerin suulla: "Nyt on Kehittyvien maakintien Suomi ry. takana olevien tultava esiin." Sitten selvisi, että KMS on perustettu Keskustan puoluetoimistossa Jarmo Korhosen työhuoneessa Apollonkadulla Helsingissä.
   Miksi Keskustaa lähellä olevat lehdet voivat valhdella näin törkeästi? Se johtuu jo Kekkosen/Korsimon ajasta, ruplarahoituksesta ja keskustalaisten syvästä epärehellisyydestä.
   Olen usein kysynyt: "Mitä tapahtuisi, jos kepulaislehdistö kertoisi totta?" Ensin varmastikkin muilutettaisi Ilkka - lehden päätoimittaja ja täällä "Lapuan Laki-voimaan" räyhäävät kepulaiset polttaisivat hänen kotinsa ja hakkaisivat toimittajat aivan Lapualaisvuosien malliin.
   Miten tällainen toiminta kuuluu perinteisesti keskusta-porvarilliseen aatemailmaan? No vastaus alkaa Kekkkosesta ja ruplarahoiruksesta ja päätyy törkeään valehteluun ja totuuden kiertämiseen kepulehdistössä.

  • Etelä-pohojanmaa

   ilkka "unohti" kertoa että TT-säätiö ANTOI väyryselle 30.000 egee vaalitukea!!

   ilkka kyl muisti kertoa kaikkien muiden saamat tuet :))

  • Kommenttia...

   Nettikeskustelun ongelma ei ole rekisteröityminen tai rekisteröitymättömyys, vaan se mitä kirjoitetaan.

   Ei ole mitään eroa sillä suoltaako esim. sinun kirjoitustesi kaltaista vihaa ja herjaa nimettömänä vain rekisteröityneenä, yhtä tuomittavaa se on. Poliisilla ja viranomaisilla on kyllä keinonsa löytää rikolliseen kirjoitteluun syyllistyneet, sen verran paljon näistä viesteistä jää verkkoon jälkiä.

   Muita kirjoittajia tietysti helpottaa kohdistaa vastareaktionsa suoraan törkykirjoittajalle jos tämän henkilöllisyys on tiedossa. Näinhän sinun kohdallasi on tapahtunút. Riehut ja huidot kuin taistelisit tuulimyllyjä vastaan luullen jokaista kirjoitajaa milloin Controlmaniksi, milloin kapt evp;ksi milloin keneksikin ja törky lentää, sellainen törky, joka kyllä johtaisi käräjille jos joku ilmoituksen tekisi, mutta sen verran fiksumpaa väkeä nuo sinun ilmaan huitomistesi kohteet ovat etteivät ala kaltaistasi yksikertaista reppanaa oikeuteen vetämään. Kunhan naureksivat tykönään riehumisillesi ja heikon itsetunnon aiheuttamille huomionhakuisille säälikirjoituksille.

   Noiden fb-kevereittesi ilmoitusten soisi johtavan poliisitutkintaan, silloinhan sinunkin kirjoituksesi avataan ja tutkitaan, näkisivätpä fb-kaverisikin mikä törkyilijä olet pohjimmiltasi.

   Käsittääkseni kapt evp ei ole palstalle ankkuroitunut läheskään niin tiiviisti kuin sinä, joka olet täällä jo 10 vuoden ajan päivittäin tuntikausia roikkunut, joten siinäkin muita arvostellasasi taas kerran ammut omaan jalkaan. Toisaalta mitä pahaa siinä on jos sinä täällä roikut, tai joku muukaan roikkuu, ei mitään. Sinähän itse osoitat, että jos elämässä ei juurikaan muuta ole niin saahan täältä haettua edes jonkinasteista huomiota

   • tarkennus

    Tuo viesti oli siis vastaus Kapille alias Jomppe vaarille


  • Tikuna Takuna

   Eräs tietokoneasiantuntija kertoi, että sinunkin tietokoneesi takana on aina joku niin halutessaan. No minä sanoin että kurkistetaanpa tuonne takkse; Ei siellä ketään näy.
   Kyllä se siellä on, mutta älä välitä siitä, jos se on vain siellä, ja pysyykin.
   Sanoi itse poistaneensa kaikki mahdolliset yhteystietonsa, ja yrittänyt estää niiden käytön mahdolisimman hyvin.
   Sanoi, että aina kun rekisteröidyt jollekin sivustolle, niin silloin sinä olet jo mahdollisesti kaapattu, ja tietojasi voidaan käyttää väärin, henkilöllisyyttäsi myöden.
   Pankkiyhteyksien varmuus pitäisi olla, ennenkuin menee jonnekin rekisteröitymään, jos haluaa vähänkin varmistaa selustaansa.

   Ei ole kuulema kummonenkaan homma jäljittää konetta, jos niin joku haluaa tehdä.
   Nythän meitä valvotaan joka kortinvingauksella, ja lähitulevaisuudessa, sinun rahavarasikin on viranomaisten tiedossa välittömästi, kun kuulemma on kaavailuja käteiseisrahan poistamisesta markkinoilta mahdollisimman vähiin.
   Noin ne saavat lypsettyä kansan mahdollisimman kuiviin määrättyjen piiirien taskuuun.

   Myöskin noiden linkkien avamisessa piilee oma vaaransa.

   Kansa vielä kilvan maksaa kaikenmaailman älypuhelimista, ymärtämättä lainkaan mitä kaikkea siihen kätkeytyykään.

   Vai on meillä vapaa ja turvallinen yhteiskunta, hui hai, ei ole.
   Sekin on oikein emävale.
   Tuo ihmisten pakkomuuuttaminen johonkin kusiaspesään, on yksi tapa rajoittaa ihmisten vapautta.
   Se on vähän sama juttu, kuin kaikki marjat kasvais samalla mättäällä, niin siloin ne on siitä vaivaton noukkia. Eli helpompi rahastaa, ja saada lisää omistusta rikkaille.
   He haluavat ottaa koko elintarvituotannon rahapiirien käsiin.
   Niin vedet, kuin metsätkin.
   Orjuus ja kurjuus on tulossa kansamme kohtaloksi uudestaan.

   Eihän varsinkaan demariäänestäjä näe kusetustaan tyhmyydeltään, siksi nyt olemmekin tässä tilanteessa. Sitten on toinen ryhmä nuo pikkukokkarit, jotka olettaa olevansa rahamiehiä, jos nyt sattuu joku satatonnia olemaan pankissa, ja sekin osin perintönä tullutta, niin eiköstä vaan silloin ala esiintymään jo kokkarinakin.

   Demarit ja kokoomus ovat melkeinpä yksi ja sama asia. Toinen on vain se, joka antaa sentäs töitäkin eikä vain loisi työläisten ja vieläpä työnantajienkin selkänahassa.
   Päätelkää itse kumpi on se toinen.

   Demareiksi on laskettava myöskin vihreät, jotka ovat jopa maksattamassa hengittämästämme ilmastakin, sillä ise rikastuen.
   Tuulivoimaaaaaaaaaaaaaaaa sehän se nosti sähkönhinnakin pilviin, jotta sitten voivat halvalla atomienergialla rikastua.
   Niin vihreitä että....

   Toki tuosa jäljityshommelissa on hyvätkin puolensa esim.rikoksia selvitettäessä.
   Lisää vain valvontakameroita ja poliiseja, ei minua haittaa pätkääkään, vaikka kameroita ja poliiseja olisi viiden metrin välein.
   Kuten huomaatte, niin nythän nuo ketkut ovat karsimassa toltakin sektorilta.
   Sitten he hankkivat itselleen suojelun kyllä yhteiskunnan rahoilla, mutta niitähän ei voi poliiseiksi edes nimittää, eikä köyhillä ole tuollaisiin varaakaan.

   Eikö nuo päättäjät muka ymmärrä, että yhteiskunnan mädännäisyys on heidän itsensä aiheuttamaa. Eilenkin oli niin monia "asiantuntijoita" jälleen esillä puhumassa höpöhöpöjä.
   Ja Niisnistö samasta asiasta illalla. Kiersi kyllä ketku, poliitikkojen vastuun.
   On meillä siinä kans yks tuomari hurmio, vai onko sitten vain turunjuristi.

   • Kapt evp H K

    Mädännäisyys on tosiaakin vain ja ainoastaan poliittisten päättäjien aikaansaanos.


   • Kapt evp H K

    Tiedän tarkalleen nykyisen "tietosuojan" ja pidän sitä vain näennäisenä.


   • Sokaistu kerran

    Joo poliiseja lisää niin ei kamera yöllä sokaise ja aiheuta ulosajoa.


   • Kapt evp H K

    Tuo kusiaispesä on aika oikeaan osuva nimitys vaikka kusiaispesässä onkin tarkka järjestys.
    Npeasti katsottuna toiminta vaikuttaa täysin järjettömältä, kuten kaupunkilaistenkin höösääminen. Sielläkin hierarkia on erittäin tarkka.

    Täällä muutenoppii uusia sanoja lähes joka päivä. Aliupseerin plommitakille nauroin ihan ääneen kolatessani melko suurta pihaani. Ei kuitenkaan käy kateeksi ihmisiä joilla on tuskin lainkaan pihaa.


  • Kapt evp H K

   Sain lapseltani upean lahjan, mukin Väyrysistä.

  • Anonyymi

   Niin, vaikka kirjoittaa toistakymmentä vuotta mkarvoista..

   • Anonyymi

    Niinpä, siinä on kepulaiselle ihmettelemistä tupailtaan..


  • Anonyymi

   Oliko Ossi selvinpäin, onko se mahdollista?

   • Anonyymi

    Ei, mutta Aisa ei ole koskaan ymmärtänyt, että vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä..


  • Anonyymi

   10 v on "Potilas" tosiaan ollut täällä.. Minkä ihmeen kiven alta Ossi on esiin ryöminyt?

  • Anonyymi

   Aisaossi on pahasti sairas potilas, ossia vaivaa kettujen tauti, kapi.

  • Anonyymi

   Kapi on sekoittanut ossin pään jossa on keltaista nestettä Parantumattomasti ossi on sairas.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   5583