CDON.com postitus

Cdoncomtilaus

Olen seurannut pakettini tilannetta Itellan sivuilta ja heräsi kysymys että kun edellinen pakettini tuli Itellan logistiikkakeskukselta paikkakunnalleni päivässä, päteekö tämä sama CDON.com tilauksiin. tässä edellinen tilaukseni seuranta koneboxilta.

Saapumisilmoitus lähetetty vastaanottajalle tekstiviestinä.
Rekisteröinti:11.1.2012 klo 16:25:29
Paikka:SSI 00000

Lähetys on noudettavissa Postin noutopisteestä saapumisilmoituksella tai lähetystunnuksella.
Rekisteröinti:11.1.2012 klo 15:51:28
Paikka:VALKEAKOSKI 3 37630
Katso toimipaikan tiedot

Lähetys on rekisteröity.
Rekisteröinti:11.1.2012 klo 10:11:47
Paikka:TAMPERE 33000

Lähetys on lajiteltu.
Rekisteröinti:10.1.2012 klo 18:18:45
Paikka:ITELLAN LOGISTIIKKAKESKUS 01010

Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana.
Rekisteröinti:10.1.2012 klo 15:05:29
Paikka:TUUSULA 04300
--------------------------
Tuli siis päivässä paikkakunnalleni vaikka se lajiteltiinkin vasta illalla. Nyt CDON.com tilaukseni on ollut kokopäivän "Lähetys on rekisteröity" tilassa. Mahtaako ehtiä huomiseksi postiin vai jääkö paketin saaminen ensiviikolle kun meni Turun kautta? Ihmetyttää jos menee ensiviikolle kun edellinen tuli päivässä kotipaikkakunnalle vaikka lajiteltiin vasta illalla ja tämä paketti lajiteltu jo aamulla. Olisi luullut lähtevän jo tänään kohti kotipaikkakuntaa??


Lähetys on lajiteltu.
Rekisteröinti:12.1.2012 klo 08:32:37
Paikka:ITELLAN LOGISTIIKKAKESKUS 01010

Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana.
Rekisteröinti:10.1.2012 klo 11:46:10
Paikka:TURKU 20250

22

12306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lupaava yritys

      On se kuitenkin hienoa, että edes saat jotain infoa tilaamistasi tuotteista.

      Olen odotellut cdon:lta joulukuun puolivälissä tilaamiani ja maksamiani cd-levyjä
      ( 2kpl ) jotakuinkin kuukauden eikä hajuakaan koska saan ne.
      Olen ollut yhteydessä yritykseen, mutta mitään järkevää tietoa he eivät pysty antamaan. Tais mennä rahat "Ålands bankeniin"!

    • cdoncomtilaus

      juu paketti tulikin tänään tossa viiden maissa. Joo, toivottavasti alkaa kuuluun. Joskus miettii että ois parempi vaan ihan mennä paikan päälle ostaa eikä tilailla!

    • sanseverino

      joskus tuolta cdon.comista saa levyjä, joita ei ole levykaupoissa, tai sitten saa halvemmalla sieltä kuin levykaupasta. Ikinä ei ole niin kiire, että olis päivästä-kahdesta toimitus kiinni.

    • ...............

      Cdonilla tuntuu kestävän tuo toimitusten tulo yllättävän kauan, vaikka Itellan mukaan tuollainen maksikirje pitäisi tulla ykkösluokassa 1-2 päivässä ja kakkosluokassakin 2-3 päivässä.

      Itse tilasin heiltä jokin aika sitten erään pelin ja se saapui minulle vasta viikko sen jälkeen, kun olin saanut s-postiin ilmoituksen lähetyksestä. Peli oli ennakkotilattu ja se ei saapunut julkaisupäiväksi, joten palautin sen takaisin mainiten syyksi juuri tuon myöhästymisen. Asiakaspalautusosoite oli jossakin Maarianhaminassa, joten en sitten tiedä tulevatko lähetyksetkin sieltä asti.

    • ......

      Firma on ruotsalainen, tavarat voivat tulla sieltä tai jostakin keskitetystä varastosta vielä kauempaa. Palautusta varten tilattu kuori tuli n. viikossa.

    • pettynyt............

      Varoitan tilaamaan mitään cdonista. Kaikki menee sinänsä ihan hyvin siihen asti, jos saat ehjän ja toimivan tuotteen. Ensin lähettivät korvaavan tuotteen ja nyt sit tulee maksumuistutus ja uhkaus perinnästä viallisesta tuotteesta.

    • hyvin jännä

      vaikuttaa olevan ihan itellasta kiinni nämä toimitusajat, paketit kiertelee mitä omituisimpia reittejä.. Just ite tilasin pyykinpesukoneeseen varaosia puhelimitse ja toimitus tapahtui postin kautta.

      Lähetys on lajiteltu.
      Rekisteröinti: 16.2.2012 klo 01:21:59
      Paikka: ITELLAN LOGISTIIKKAKESKUS 01010

      Lähetys on lajiteltu.
      Rekisteröinti: 15.2.2012 klo 18:32:24
      Paikka: TAMPERE 33000

      Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana.
      Rekisteröinti: 15.2.2012 klo 11:07:32
      Paikka: FORSSA 30101

      Eli ensin paketti noudettiin forssasta postin toimesta, sitten se kiikutettiin tampereelle, josta se kuljetettiin kotipaikkani ohi vantaalle logistiikkakeskukseen. Jos postipate olisi poikennut moottoritieltä 1,2km (edestakainen matka moootoritieltä kotipaikkakuntani lajittelukeskukselle), niin olisin saanut paketin tänään, toivottavasti saapuu huomena niin pääsee pyykkäämään :D

    • Venaaja

      No itse tilasin viikko sitten cdon.com:stapaketin ja postin tilanne ollu sen tasan saman viikon seuraava:

      Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana.
      Rekisteröinti: 4.12.2012 klo 13:06:50
      Paikka: TURKU 20250

      Hyvin antaa toivoa nää sähköiset ENNAKKO ilmoitukset. Tuskin varmaa edes koko paketti lähteny liikkeelle vaikka luvattu toimitusaika on 2-5 vrk.

      Juuri annoin hieman reklamaatiota, kun kyseinen paketti on menemässä lahjaksi ja huomenna tosiaan olisi se tarkoitus antaa, vaikka ns. hyvissä ajoin sen tilasin...

      Mettään meni TAAS kerran cdon.com tilaukset.
      Mikä parasta, jos esim jotain pelejä tilailee cdon.com:sta ennakkoon, ja luvataan että saat sen viim. julkasupäivänä, niin aina menee pari päivää julkasusta yli ja nopeemmin olisit saanu, kun hakenut kaupasta.

      Ehkä sitä nyt rupee pikkuhiljaa oppimaan että, jos jotain haluaa, niin hae muulata kuin cdon.com:sta...

      • ennakkoilmoituseh

        Tuo ennakkoilmoitus tarkottaa tosiaankin sitä että ei oo vielä postin hallussa. Se on vaan tuollanen yritysten juttu että ilmottavat postille että tällasen joskus saatte. Vasta kun päivittyy tuosta seuraaviin vaiheisiin, niin paketti on oikeasti postin hallussa.


    • Venaaja

      no nyt tänään vaihtui vihdoi tuo:

      Lähetys on lajiteltu.
      Rekisteröinti: 12.12.2012 klo 09:04:45
      Paikka: TURKU 20000

      Saas nähä kauan menee turusta Espooseen. Ja meneekö vielä logistiikkakeskuksen kautta.

      Ai että, noi luvatut toimitusajat pitävät ei niin kuin ollenkaan paikkaansa.
      Vaihtaisivat sen 1-5vrk suoraan 1-5viikkoa.

    • odottelija myös

      Sama homma, luvattiin toimitus muutamassa vuorokaudessa, paketista näkyy edelleen vain sähköinen ennakkoilmoitus joka on päivätty viime keskiviikolle ja sähköpostiinkin tullut jo toimitusvahvistus cdonilta viime viikolla..

      Saas nähä tulooko ennen joulua..

    • Odotellaan täälläkin

      Tilasin reilut 2 viikkoa sitten 2-5 vrk:n toimitusajan tuotteen. Sivustolla ko. tuotetta mainostettiin ttilaukseni jälkeen välillä "varastotuotteeksikin" joten oletin sen tulevan suht. nopeasti. Viikon kuluttua sain viestin viivästymisestä ja lisäkyselyn sinänsä nopeassa ja asiallisessa vastauksessa kävi ilmi että mitään "varastotuotetta" ei ollut olemassakaan. Loppu tavarantoimittajan varastosta, aikataulusta ei tietoa.

      Kyselyni jälkeen paukahti tieto siitä että tuote on toimitettu EDI ilmoitus sähköpostiin. Sitten jämähdettiin siihen. Tilillä näkyy edelleen vain korttimaksun katevaraus, joten vähän epäilyttää että mitään ei ole oikeasti lähtenytkään...

      Noh, katotaan miten käy. Eniten ottaa päähän se 2-5 vrk:n toimitusaikalupaus joka ainakin tässä tapauksessa oli ihan selkeästi valetta ja harhaanjohtavaa markkinointia.

    • Molotov33

      Itsellä ainakin ollut kaikki cdonin tuotteet ehjiä (puhelimia, pelejä, leffoja) ja toimitukset tullut aina viikon sisällä. Ja tavarat tulevat Ahvenanmaalta.

      • Kirsi

        Täällä odotellaan Lekmer.fi pakettia (kuuluu ilm. samaan kun Cdon..tilauksesta kulunut tänään 8 arkipäivää ja äsken katsoin lähetyksen seurannan kautta, että paketti on lajiteltu. Ilmoitus näytti pitkään EDI- tilaa. No, tuskin paketti enää jouluksi ehtii. Yhtiön sivuilla kyllä mainostetaan 3-5 pv:n toimitusaikaa ja sitä että paketti ehtii jouluksi perille, jos tilaa ennen 18.12! Täysin huijausta!!


    • satana3

      Paketin matkaamisessa kestää kauan koska se kulkeutuu ahvenanmaalta turkuun ja sieltä lähtee suomen postilla liikkeelle. EDI sanoma meinaa sitä että turkuun on vasta lähetetty ilmoitus että ahvenanmaalta on tulossa paketti sinne. Helposti kestää sen 3-5 päivää ennenkuin paketti on edes turussa

    • hidascdon

      tilasin puhelimen ja ollut jo 6pv tuo EDI sanoma ilmoitus .. kyrpii ku aina sama ilmotus päivästä toisee..

    • Öljymies

      Vaikuttaa kyllä että CDONilla on tuo reilu viikko minimiaika ja useimmiten kaksi. Itse tilasin vuodenvaihteessa ja tilaus on ollut "lähetetty" jo 30.12. asti, eli siis EDI-sanomaa vilkuttaa lähetyksenseurannassa. Varmaan realistinen arvio on että joskus ensi viikolla saapuu perille.

    • hitaasti mutta .....

      Tapahtumat
      Lähetys on lajiteltu.
      Rekisteröinti: 1.2.2013 klo 15:18:01
      Paikka: TURKU 20000

      Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti
      EDI-sanomana.
      Rekisteröinti: 29.1.2013 klo 11:22:17
      Paikka: TURKU 20250

      Itsekkin vähän ihmettelin, että miten paketti voi olla tuossa EDI-tilassa useamman vuorokauden...

      • Hitaasti liikkuu

        Näyttää cdonin varasto olevan Ahvenanmaalla joten toimitus 1-3 päivää on täyttä puppua´, jos toimitusosoite on esim. pk-seudulla. Nimimerkillä 'uutta telkkua odotellessa'. Maanantaina tilasin ja 1-3 päivässä piti tulla, mutta nyt on jo pe ja lähetys on vasta lähtenyt Turusta....


    • Tietämätön

      Meneekö cdon.com tilaukset nykyään tulliin vai toimiiko tilaukset normaalisti kuten ennenkin jos vaikka 60€ pelin tilaa?
      Postiluukustahan ne ennen tuli mutta nyt kun tulliraja on tullut niin meneekö tilaus tulliin?

      • Tullivirkailija

        Toimituksista on kyllä tullut jotakin määräyksiä että sieltä ahvenanmaalta ei enää pysty niin helposti tavaraa tuomaan


    • p3rkele

      Kyllä siinä vaiheessa se myyminen kannattaisi lopettaa jos tilauksiin menee kuukausi, kun muualta päin saa kahdessa päivässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      91
      5895
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      43
      2270
    3. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1587
    4. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      58
      1289
    5. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1223
    6. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      113
      1019
    7. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      74
      1010
    8. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      930
    9. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      50
      827
    10. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      59
      798
    Aihe