Näen outoja kuvia?

ghdfgjfgj

Eli siis kun olen mennyt maate sänkyyn ja puolessa matkassa nukahtamista.
(Siis en ole unessa vaan rauhoittunut ,mutta olen selvinpäin:D)
Sitten yhtäkkiä näen (erittäin hankala selittää...) kuvan sotilaasta sellanen "ylävartalo kuva" eli siis rintakehä näkkyy,pää, käet,,,,)) ja mies oli aasialainen .
Kun näin kuvan sillä hetkellä pääni tunkeutui erittäin vahva "tieto"siis noin vain , että mies oli japanilainen// " pyöreähkö" naama silti muodokas.Hän oli laivastossa tai/ja sotalentäjä. Usalla ja Japanillahan oli se sota silloin 1900-luvulla.
Kuva jonka näin oli hämmästyttävän yksityiskohtainen, kuva oli vanha ,harmaa.
Ja mies oli mielestäni juuri tulossa/menossa jonnekkin.
Taustalla oli valkoiset/vaaleat seinät.
Miehen silmistä "puhkui" määrätietoisuutta" liekkö oli juuri vapautunut tehtävistään tai toisinpäin.

Oli sellainen tunne että huoneessa,rakennuksessa (oiskohan ollu tyyliin joku sotilas tukikohta?) , olisi ollut paljon ihmisiä ehkä siviilejä.

Haluan painottaa että olin hereillä.
Onkos kellään täntyyppisiä juttuja?
Kommatkaa, absolutely.



Ja sitten vielä silloinkun menen pimeään huoneeseen ja laitan silmät kiinni,,,
Kuten menossa nukkumaan.
näen aivan hirveästi outoja kuviota ,,erivärisiä ja aivan sellaisia kummia värejä joita ei ole kai "olemassakaan" tai joita en ole ikinä nähnyt siis "normimaailmassa".
Pistemassoja jotka liikkuu parvena. (joo,oo aika tökerösti selitetty)
Ja myös "pyörteitä" josta tulee sitten joku uusi väri/värejä, sittemmin pyörre katoaa ja taas siitä värimassasta tulee joku uusi kuvio.
Näitä kattelen joka ikinen kerta kun menen nukkumaan ,kiva nukahtaa.(ei ollut sarkasmia)

Oon nähny näitä aina aivan pienestä saakka ,nii kaukaa kuin vain pystyn muistamaan. Ja muuten ei taijja olla ihan tämän palstan hommaa ,mutta kuitenkin kun olin noin parivuotias ( 3 ylös päin)
Näin helve****ä unihalvauksia siihen tuli muutama(( kummitus/henki??
kiusaamaan ja korvissa kuulu aivan jumalaton kipu.Eikä pystyny liikkumaan eikä myöskään huutamaan """äitiä tai iskää.""

Ihmisenä oon aika herkkä viihyn yksikseni ja oon aika taiteellinen.

10

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • velhon neuvo

      Odota kun murrosikä menee ohi.

    • lääkärio420

      puhu eka terveyskeskuslääkärille, hän ohjelmoi lisätutkimuksia ja pääsi tsekataan.... sitä ennen, ota ihan rauhallisesti. Nämä saadaan hoidettua lääkkeillä ja tarvittaessa terapialla.

    • normaalia

      Onhan noita tullu nähtyä ja koettua. Näet jonkun entisen elämäsi. Oon nähny niitä paljon, tosin en viime aikoina. Joskus näen sarjana kauniita, maalattuja tauluja ja ne vaihtuu nopeas tahdis. Joskus oon nähny veneessä afrikkalaisia miehiä, kerran olin faaraoiden Egyptissä huoneessa, jonne ei saanut tulla kuin kuninkaalliset.

      Mulla taas kokemukset ei oo ollu negatiivisia, eikä pelottanu, päinvastoin, koen että ihan normaalia tässä maailmassa. Vaikka tosiaan ei pysty kehoa liikuttamaan, ei avaamaan silmiä.

    • mileikuvitusleikkiä

      Ihminen voi koke hengellisiä näkyjä, mutta sinulla voi olla kyllä nyt jotkain psyykeen puolella olevaa. Nuo väri-ja kuvahahmot ovat jotkain näkökentän jälkikuvia silmien ollessa kiinni. Itsekkin leikin lapsena painamalla silmiä luimien ollessa kiinni.

    • Totuus tekee vapaaks

      Lue Raamattua, rukoile, mene seurakuntaan.
      Tai keskustele luottamuksella sellaisen henkilön kanssa jonka tiedät tasapainoiseksi uskovaiseksi.
      Voit vapautua ko asioista ja saada sisäisen rauhan itsellesi.

    • Sin Nanna

      minulle tuttuja asioita lapsesta lukien. unihalvauksia tosin ei ole enää ollut toista vuoteen..niihin liittyyi muitakin tekijöitä,kuten voimakasta stressiä . jotkut ihmiset ovat herkempiä,mielikuvituksellisempia ja intuitiivisempia,joillain jopa kykyä selvänäkemiseen. olen itse tyytyväinen rikkaasta elämästä myös pääni sisäpuolella, se heijastuu myös luovuutena elämän eri osa-alueilla. päihteettömyys tuo kaiken hyödyn siihen ja eikä tarvitse miettiä ovatko mieleen nousevat kuvat kemian aiheuttamia aistimuksia. sairaudesta kielinee se että ei enää erota ovatko kuvat,näyt todellisuutta vai vain mielen kehittämiä tuotoksia.

    • Heipss!
      En tiedä noista näyistä, mutta värikuviot tiedän, mulla on tuota juuri samaa! :)
      Eli pyöreät kuviot jotka menevät toistensa sisään. Sitä esiintyy joillain ihmisillä. Itse olen nähnyt siitä silmät aukikin. Eli silloin kaikki mustunee ja tulee ne värit siihen esille.
      Itse näen aina likaisen vihreää ja sinistä/indigoa väriä. Olen miettinyt olisiko tämä aurani värejä, vai energioita ympärillä. Sanotaan että ne olisivat energioita mitkä näkee väreinä.
      Joskus oli mielenkiintoinen kokemus kun olin valvonut pitkään ja aivotoiminta oli vilkasta, keskityin ja onnistuin näkemään vaikka minkälaisia värejä silmät kiinni, eräänlaisia värivalopurskahduksia, sinisiä ja vihreitä ainakin ja kai muutakin, hyvin kirkkaita ja kauniita värejä. Ja jännää oli se että kuva mielessäni reagoi ajatuksiini täydellisesti, kun ajatukseni akrkasi, kuvaan tuli reikiä ja värit alkoivat valumaan alaspäin, pelottavissa tunteissa siihen tuli musitaakseni mustaa väriä ja pelottavia kuvioita, kun oivalsin jotakin, värit lisääntyivät ja kaunistuivat.

    • sdkl

      Apostoli Paavali näki näkyjä, joista ei saa puhua! Parempi vain kärsiä eli kantaa ristiä ja vaieta nuista! Paras ratkaisu on rukous, ja erityisesti ilta- ja aamurukous!

    • UnItYtTö

      Unihalvaus; ei pysty liikkumaan, huutamaan. Kuuluu julmetonta meteliä, yrität avata silmäsi muttet saa niitä auki. tiedostat ympärillä olevan muttet voi tehdä mitään hetkeen aikaan. Jonkin ajan kuluttua saat silmäsi auki ja olet "tässä" maailmassa. Mä olen jo niihin tottunut, kumma kyllä tulevat jaksoina, pitkiäkin 1vuoden taukoja ja joskus viikon sisään voi tulla useampia kertoja. Itselläni kerralla tulee n. 7-10 unihalvausta peräkäin kun käyn nukkumaan. Unihalvauksessa jää kuin unen ja valveen rajalle, ei kivaa mut siitä selviää. Sen kanssa on vain elettävä.

    • dfghjkhgf

      oho en olisi uskonut ,että näin paljon kommentteja olisi tullut 0-o
      Jaa no kuitenkin suuri kiitos kaikille vastaajille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      295
      3239
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1601
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1117
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe