Kokemuksia Bassotalosta?

kivi

Onko kellään kokemuksia kyseisestä firmasta? Basso-kivitaloilta kuulemma saa valmiin talon mut mahtaako olla kalliimpi ku vaik Lammi.

28

9790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuuden Torvi

      Mitä sä täältä kyselet. Pyydä 5 äskettäin rakentaneen yhteystiedot myynnistä ja soita heille niin kuulet totuuden.

      • Tommi Savolainen

    • Siitäselähtee,onnea!

      Jokainen valmiiksi rakennettu talo on erilainen ja erihintainen. Totuutta et saa muuten kuin pyytämällä samansisältöiset tarjoukset samoilla piirustuksilla ja käymällä tarjoukset läpi asiantuntevan ja puolueettoman tahon kanssa.

    • BMW 745

      Basso on kalliimpi.

      • Meinaan BMW 745

        Onkohan se liisattu?


    • Diskantti

      Vaikea sanoa. Pyydettiin tarjoukset noilta molemmilta, ja lisäksi parilta muiltakin. Tarjouksien vertailu oli kuitenkin aikalailla mahdotonta koska bassolla oli valmis paketti ja Lammi myi kivikasaa.

      Basso taitaa olla jämerän ohella ainoa joka tarjoaa halutessaan avaimet käteen paketin. Fortella on esitteen mukaan sellainen mahdollisuus mutta ainakaan meille eivät sitä mainostaneet.

      • Sillä lailla

        Tarjotahan voi, mutta kuinka toteutuspuoli? Kuinka hyvin kohteet mennyt? Jämerä ainakin vetäytynyt avaimet käteen kohteista saatuaan siipeensä kunnolla, eikä Bassollakaan kehumista ole toteutuksiensa kanssa! Onhan niitä yrittäjiä ollut aina Lujataloa myöten, tappioon ovat yritykset päätyneet. Lammi taitaa olla viisas kun ei lähde kokeilemaan avaimet käteen konseptia.


    • tutustunut

      Lammilta ei saa valmista taloa joten ei voi verrata suoraan. Basso tunnetaan kyllä edullisena valmiskivitalojen toimittajana.

      • Bemarimersu

        Kyllä lähtee heti aloittaessa hanke metsään, kun ainoana kriteerinä on pelkkä hinta. Kysyisit vaikka kummalla on parempi kate kaupassa tai jotain muuta vähän kehittyneempää.
        Hintaan vaikuttaa varmasti eniten rakennettavien neliöiden määrä, joten suunnittele huolella ilman hukkaneliöitä.
        Talon ulkonäkökin luulisi kiinnostavan, että miltä näyttää ja varsinkin energian kulutus valaistuksineen, sekä lämmityksineen.
        Talo ei ole kuten auto, Mersu tai Bemari, kukaan ei huomaa minkä merkkisessä talossa asut. Basso tai Lammi tunnettavuus ulkoapäin valmiilla talolla sama kuin Baylainerin veneellä Ilomantsissa.
        Aloita talon suunnittelu vallan muusta kuin talokauppiaan hinnasta, kivirakenteen olet ilmeisesti jo valinnut.


    • BassotalonPerävalotakuu

      Bassotaloilla on sataprosenttinen perävalotakuu. Kun homma on heidän mielestään valmis, ei minkäänlaista tukea heru. Ei vaikka virheet olisivat täysin heidän piikissään ja rakennusmääräysten vastaisia. Umpisurkea after Sales. Erityisesti bassotalojen työnjohto on ammattitaidotonta. Kiireesti vain homma pakettiin ja seuraavaan kohteeseen.

      • Niisevaanonny

        Ovat gryndareita... kun olet hyväksynyt ja vastaanottanut talon, vastuu siirtyy sinulle. Niin se vaan menee gryndareitten kanssa. Omien piirustusten kanssa jos Bassolta tilaa, niin lopputulos voi olla mitä vaan muuta kuin alkuperäinen ajatus.


    • Juoskaa

      Itse en hiekkalaatikkoa bassotaloilta ostaisi. Tämän firman nimen jo kun kuulee kannattaa juosta karkuun ja aika helvetin kovaa. Kaikki on niin pielessä kun voi olla. Ainut suorassa oleva asia taitaa olla keittiöntaso ja sekin vain siksi ettei Bassotalo ole itse asentanut...

    • Rakentaja1111

      Kyl tämä taso näissä kommenteissa on niin rakentavaa ettei tiedä onko aikuisia ollenkaan viestien taustalla. Itse olen kuullut paljon positiivista palautetta Bassotalosta mutta ei ole henk kohtaista kokemusta. Hyvä ja tarkka työmaavalvoja on onnistumisen tae.

      • Kokemustaon

        Se on just se, että kun ei ole omakohtaista kokemusta niin on hyvä sitten dissata muiden kokemukset.


      • Anonyymi

        Bassotaloissa asuvat eivät uskalla kommentoida kun asunnon arvo laskee 😩👍


    • eibasso

      Bassotalo on paska. Sen työmaalla virolaiset duunarit soittavat autoista mölymusaa viikonloput ympäri. Miten siinä työn jälki hyvänä säilyy. Lähitalojen asukkaat vihaavat Bassotalon asukkaita jo ennen muuttopäivää.

    • asuntovelallinen

      Bassotalon asuntoa en osta. Arvot, työmoraali ja asiakkaan/asukkaan/ympäristön kunnioitus puuttuu. Mennään mistä aita matalin, ja vielä mieluummin jonkun toisen aita. Ihan pc:stä. Asunto on kuitenkin tavalliselle tallaajalle iso, ehkä elämän isoin hankinta/sijoitus.

    • repsikka

      Rakentajien/gryndereiden asuntojen vertailua hankaloittaa se, että työmailla häärivät kuitenkin samat virolaiset reppufirmat. Eli ostat mistä vaan niin työn tekevät samat Aivar ja Eivar.

    • Anonyymi

      Onkohan mennyt konkkaan kun ketään ei saa kiinni??

      • Anonyymi

        Keskittyvät kerrostalorakentamiseen, eli bulkkiin. Ei heitä kiinnosta pientalot kuin silloin kun kerrosrakentamisesta on pulaa. Eivät ole pientaloissa kovinkaan laadukas toimija.


    • Anonyymi

      Ei jäänyt hyvä kuva firmasta, kun eivät viesteihin vastanneet lainkaan. No tuskinpa olisin heihin päätynyt kuitenkaan ja eivätkä he minua asiakkaaksikaan halunneet. Olisi viestiin voinut kuitenkin vastata että kiitos yhteydenotosta mutta meitä ei kiinnosta omakotitalohanke.

    • No niin - mistä aloitan.... kyseessä on omistajaporukka, joka on aikaisemmin ajanut edellisen firman konkkaan. Myös kommunikointi loppuu tasan siihen, kun on ostajan nimi paperilla. Nyt kyseessä on uudiskohde, jonka rakentamisvaiheessa työmaalla liikkui porukkaa, jotka eivät puhuneet lähialueiden kieliä, saatikka suomea. Ilmeisesti vuokratyövoimaa. Lähtömaan työnjälki näkyy - saman kerroksen asunnoissa jopa kylppäreiden lattia kaadot on erilaiset riippuen siitä, kuka kaatoja on valanut. Pääurakoitsija on hyväksynyt työmaalle ala-arvoista tavaraa, lohjenneita elementtejä, Suomessa sertifioimattomia materiaaleja, suunnitelmat muuta kuin toteutus. Kommunikointi olematonta ja työnjohto puuttuu tai on huolimaton. Väitän, että teen itse jopa laattojen saumauksen paremmin, kuin mitä täällä on nyt tunaroitu. Laatu ja hinta eivät kohtaa vaan ovat huolella epätasapainossa. Nyt korjauksia tusaa jokin markkinoiden halvin remonttifirma ja kustannuksia tulee kun korjataan korjausten korjauksia. Hyvät kansalaiset - vaatikaa puolueeton valvoja kohteeseen, seuratkaa raportointia ja ennen kaikkea olkaa hereillä ja vaatikaa huolellisuutta, käykää työmaalla vaikka joka päivä, älkääkä luottako siihen että voitte vain odotella avaimia käteen.
      Jos olisin etukäteen nähnyt, niin..... ei, ei.
      Basson slokan on: Laatu puhuu matalalla äänellä - valitettavasti laatu on myös matalaa.

      • Anonyymi

        Minun mielestä Basso tekee laadukasta rakentamista. Työn jälki on laadukasta ja asiakaspalvelu on nopeaa, laadukasta ja huomioivaa. Jos oikeasti joitain pientäkin ongelmaa on niin siellä reagoidaan nopeasti/ripeästi ja ongelma korjataan asap. Suosittelen tätä yritystä lämpimästi, jäänyt hyvä kuva siitä miten yritys ottaa huomioon asukkaan mahdolliset kysymykset ja murheet huomioon takuuasioissa. Olisipa kaikki urakoitsijat näin ihania ja huolehtivia. Viisi tähteä ♡.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun mielestä Basso tekee laadukasta rakentamista. Työn jälki on laadukasta ja asiakaspalvelu on nopeaa, laadukasta ja huomioivaa. Jos oikeasti joitain pientäkin ongelmaa on niin siellä reagoidaan nopeasti/ripeästi ja ongelma korjataan asap. Suosittelen tätä yritystä lämpimästi, jäänyt hyvä kuva siitä miten yritys ottaa huomioon asukkaan mahdolliset kysymykset ja murheet huomioon takuuasioissa. Olisipa kaikki urakoitsijat näin ihania ja huolehtivia. Viisi tähteä ♡.

        Oletko mahdollisesti suhteessa kyseiseen firmaan 🤔🤣👍


    • Anonyymi

      Kivitakokeskus sytää nyt samaa paskaa.....basson tytär yhtiö

    • Anonyymi

      Tämä uusi viritys on samaa sontaa uudella kuorrutuksella. Pistävät pari taloa kasaan ja homma on tuon Y-tunnuksen osalta siinä. Virhevastuiden perään on tarvittaessa turha huudella. Alkuhinnan ja loppuhinnan välillä eroa vähintään tuo lain sallima 15%, yleisesti voi kolmanneksen laittaa hintaa lisää. Pointtihan on siinä että lopullinen hinta annetaan vasta sitten kun muutoksen tekeminen johonkin toiseen toimijaan ei ole enää aikataulullisesti tai muuten järkevää. Aika yleinen tapa vedättää kokemattomia rakentajia.

      • Anonyymi

        Hyvä frendi asuu Basson n. 2v vanhassa kohteessa. 1v korjaukset meni moitteetta, tosin ei ollut edes juuri korjattavaa koska talot tehty järjellä sekä ammattitaidolla. En kyllä tajuu miksi jengi dumaa täällä ko. hienoa yritystä joka oikeesti välittää asiakkaistaan ja yhteistyökumppaneistaan.


    • Anonyymi

      Katsokaapa protestilista ennen kuin mietitte ko. firmaa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe