Sperman nuoleminen pillusta?

33

8709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minna 85 N C

      Olen halunnut että miheni tekisi näin ja nuolisi spermansa laukeamisen jälkeen minusta. Ei ole suostunut enkä sitten ole edes uudestaan kysynyt mutta ajattelin, että jos sitoisin hänet tiukasti sänkyyn ja ratsastaisin hänellä niin kauan kunnes laukeaa sisälleni ja sen jälkeen menisin istumaan hänen naamalleen ja saisi omat spermansa naamaansa. Miehelläni on vielä se hieno puoli että hän laukeaa aina tosi paljon ja lauetessaan spermaa oikein purskahtelee minusta joten olisi ihana valuttaa ne hänen suuhunsa ja naamalleensa. Mutta pitääkö miehet tuota jotenkin homona? Olihan teilläkin blogissa että nainen pakotti miehen laukeamaan naamalleen. Eikai se homoa ole jos mies ja nainen leikivät mitä tahansa. Mää ajattelen niin.

      • nam nam

        Kuulostaa tosi hyvälle, en sit tie kuinka sun miehes siihen reagoi.

        Meillä aina välillä tehdään noin. Vähän ennen kuin laukean olisin valmis nuoleen muijan pimpasta kenen hyvänsä eritteet, laukeemiseni jälkeen vaan kynnys kasvaa ja on tosi "tuhmaa" nuolla sieltä omat mäiskieet.

        Tosin kun muija "pakottaa" on se homma mitä mieluisin ja kiihottava.

        Toivon että uskallat kokeilla, eikä miehes suutu.


      • Pilli kuonon alla

        Nuolen spermat mielelläni, vaimoki ensin arasteli mutta nauttii suuresti nyt. Joskus kiihottun itsekin uuteen erektioon ja pääsen liukkaille...


      • Maistuu hyvälle

        Nuolen usein nainin jälken avovaimoni pillun puhtaaksi ja hän laukea uudellen.


      • ihanaa

        moi kyllä miehen täytyy hoitaa homma loppuun asti jos hän saa laskea sisään niin kyllä sen täytyy sieltä nuolla pois se on ihanaa nuolla sitä että kaikki tulee sieltä pois js sitten voi imeä liristoria ja leikkiä kielellä sen ympärillä ja tuntea kun se alkaa turvota ja koskua ja hetken päästä naisen vatsa alkaa kohoilla ja henkitys kiihtyä ja hetken päästä hän laukeaa rajuun orkasmiin jos ei sitä saanut kun mies nai ja laski sisään mitä se sieltä nuollut pois kyllä miehen täytyy aina viedä asia loppuun asti silloin siitä nauttii kumpikin ja sitä on ihana nuolla muulloinkin
        on tosi herkkua ainakun sitä vaan saa nuolla


    • Marja 32 bi

      Minä olen ainakin tehnyt noin miehelle että ensin pitänyt häntä täyttymässä viikon ettei ole äijä päässyt runkkailemaankaan ja sitten antanut pumpata spermaa pimpsan täyteen ja olen väkisin istunut naaman päälle ja antanut sen valua suuhun ja koko naaman täyteen ihan kuin tuossa tarinassa ja se on kiihottanut minua ja kai miestäkin vaikka en usko että suostuisi laukeemisen jälkeen nuolemaan niin siksi pitää tehdä se itse ja istua!

      • jokuvuan877

        Voi että kun tästä jutusta kiihottui, oisi aivan mahtavaa kokeilla tuommosta. Ei niinkään se sperma kiihota vaan kun nainen tulisi naaman päälle ja pakottaisi nuolemaan omat spermat! Mistä saa tämmösen naisen :D


      • hommot
        jokuvuan877 kirjoitti:

        Voi että kun tästä jutusta kiihottui, oisi aivan mahtavaa kokeilla tuommosta. Ei niinkään se sperma kiihota vaan kun nainen tulisi naaman päälle ja pakottaisi nuolemaan omat spermat! Mistä saa tämmösen naisen :D

        Venäjältä


    • Minttu83Love

      Ei meillä ole tällaista edes ajateltu ennen ja voisin kyllä näin yllättää miehen. Kai se yhtä kiihoittavaa olisi jos spermaa olisi karvoilla ja pillun päälläkin ja pakottaisi sen nuolemaan ne siitä pois ja nielemään omat spermansa. Tosi kiihoittavaa ja kiva kun tulee uusia ideoita !

    • lipslips

      Kuka on saanut tehdä tällaista ja kuka siitä haaveilee? Meneekö tuo usein kaikilla vain yli hilseen, vai onko usein niin, että laukeamisen jälkeen ei enää kiinnosta tehdä mitään? ;)

      Toi on meillä ihan tuttua. Kun vaimoni tulee sika humalassa baarikierrokselta kotiin niin hän herättää minut nuolemaan pillustaan ennen kuin sammuu panokaveriensa sinne laskeman sperman. Kerran kun lipsuttelin pillua puhtaaksi löysin sieltä käytetyn kondomin.

    • CentauriN

      Täällä nyt menee lekkeriksi tuo aiempi vai? Itse nautin kun saan sisälleni mälliä ja kun käytössä on sellainen rinkula suuhun niin kyykistyn miehen naaman päälle ja annan sen valua suuhun niin kyllä nautin ja mies alla ei voi tehdä mitään ;)

    • Suihingottaja

      Haluaisin ottaa vain poskeen spermat, suoraan suuhun! Ei mitään välimallia. Jos kelpaa niin 06 alueella löytyy, ota yhteyttä!

    • Kullimiesmake

      Kyllähän sitä spermaa nyt voi ottaa suuhun vaikka itseltään, mutta tuo pillun kautta on vähän erilaisempaa. Kivaa molempia teitä.

      • aisuriko

        Nam nam, mikään ei ole parempaa kuin vieraan miehen sperma vaimon pillusta nautittuna


    • Minskityttö

      Eikös se ole sitten virallisesti kategoriassa "Cuckold"?

    • kockman

      Kun vaimo ratsastaa minun päällä ja laukeen ennen häntä niin heti se tulee ja istuu naman päälle. molemmat tykkää siitä.

    • y.w.

      Joo joo, tuo on juuri oikein hyvä tuollainen! Mistäs minullekin tulis taiolis tuollanen?

    • Zagge72

      Miten te saatte naisenne suostumaan tähän? En uskalla edes kysyä kun pitää vielä homona tai jonain pervona. Tai kai se pervoa onkin. Mut nii miekin olen.

    • owriew

      Miten ehdotatte miehellenne tämmöisen kokeilua?

    • Raijanen

      Puhumalla että se olis kiihottavaa.. tai sitten panemisen jälkeen alat hyväilemään spermaista pimppiä ja ehdottelemaan että tuu vähän nuolemaan ym. kyllä varmaan lämpee.. :) Jos ei niin sitten naruilla kiinni sänkyyn ja istumaan naamalle :D Se ainakin toimii..

      • nam nam

        Köytät vaan miehen kiinni sänkyyn, muuten meinaa pojalta (monelta mieheltäkin) mennä sisu kaulaan.

        Näin tää homma kiihottaa, mut tosipaikan tullen hommaa vaan meinaa siirtää seuraavalle kerralle..


    • Niinhän sitä helposti siirtää, mutta se asenne vain pitää itselleen laittaa kuntoon ja päättää, että nyt sitten nuolen. Tai kun nainen on päällä, niin sanoo jo ennen laukeamista, että tule sen jälkeen istumaan mun naamalle, niin nuolen :) Kyllä se onnistuu ja on mahtavaa!

      -Carl

      • Kermakolli

        Meillä on sovittu, että vaimo käy panemassa vierasta. Tulee kotiin ja minä nuolen pillun antaumuksella...sen jälkeen panen liukasta pillua. Jonkun mielestä ehkä sairasta, mutta itse ainakin odotan ko tapahtumaa kuin kuuta nousevaa...kauan tuosta olen fantasioinut ja nyt se tulee tapahtumaan...wau!


      • nam nam
        Kermakolli kirjoitti:

        Meillä on sovittu, että vaimo käy panemassa vierasta. Tulee kotiin ja minä nuolen pillun antaumuksella...sen jälkeen panen liukasta pillua. Jonkun mielestä ehkä sairasta, mutta itse ainakin odotan ko tapahtumaa kuin kuuta nousevaa...kauan tuosta olen fantasioinut ja nyt se tulee tapahtumaan...wau!

        Vau!

        Kuinka homma on pelannut, joko olet päässyt nuoleen mäiskeistä pil#ua...ja monta kertaa? Onko muija tykännyt käydä vieraalla panettamassa itseensä?


    • 69 asento

      Meilä tehdän usen,että nainin jälkeen otamme 69 asenon ja nuolemme toismme puhtaaksi ja sittenhän nainti jatkuu.

    • siitävaan

      Meillä homma meni niin, että kerran kun laukesin ennen tyttöystävääni, hän pyysi jatkamaan nuolemalla. Aluksi hieman ällötti kun lauetessa kiihotus oli purkautunut ja pimpsa oli aivan spermainen ja limainen ja nuolinkin vain varovasti klittan päältä. Hetken päästä tyttö rupesi lämpeämään ja lantio liikkumaan siihen tahtiin, että pian limat olivatkin siirtyneet naamalleni ja suuhuni sekä pimpsa puhdistettu nuolemalla. Siinä vaiheessa rupesi seisokki taas palautumaan ja kun tyttöni sai orgasmin olin jo siinä kunnossa, että siirryin takasin päälle. Oli myös kiva pussailla kun naama/suu oli yltä päältä spermassa.

    • Spermaapillustaa

      Hyvät mällit saa parempaan käyttöön ja molempia kiihottaa. Ja uudelleen "syttyminen" on parasta:)

    • ihanaa

      kerroit ettei laukeamisen jälkeen kiinnosta miehen tehdä mitään voi sitten se vasta alkaa kun saa nuolla pillusta kaiken perman pois voi miten ihanaa se siitä todella nauttii kun nainen täytyy hoitaa loppuun asti että sekin nauttis siitä ja jos se ei saa orkasmia naidessa niin sen voi antaa sille jälkeen päinkin ottaa sen kiihottava liristori huulien väliin ja alkaa imeä sitä ja leikkiä kiellellä pois siellä ja pian alkaa liristori koskua ja turvota jatkaa imemistä hetken päästä huomaa kun naisen vatsa alkaa kohoilla ja henkitys kiihtyä ja pian hän laukeaa rajuun orkasmiin sen jälkeen nuolla se kuivaksi

    • Anonyymi

      Olisko paria joka antaisi nuolla spermat pillusta ja nuolla kyrvän puhtaaksi.Miten yhteys

      • Anonyymi

        Vieraat miehet nussi vaimoa takaa päin,nuolin pillun ja reidet ja miesten kalut spermasta ja pillunlimasta.Joku mies kusi suuhuni,nielin senkin,ihanaa pervoilua.


    • Anonyymi

      Haluaisin nuolla parin vaimon spermapillun ja peräaukon syvältä kielellä kaivaen,voisin tehdä saman myös miehelle,puhdistaa siittimen esinahan alta.Haluaisin puhdistaa terskan talia esinahan alta kielellä.Vastatkaa jos muutkin nauttii näistä.

    • Anonyymi

      Jos tulen aikaisemmin yleensä hoidan vaimon kielellä loppuun. Sperman maku muuttuu pillussa makeaksi mistä lie johtuu

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2521
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      197
      1535
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1065
    Aihe