Naiset! miten saitte ekan O:nne?

kiinnostunut

Galluppi naisille. Millä tavalla saitte ensimmäisen orgasminne

1. Yksin?
2. Jonkun toisen seurassa?
3. Minkä ikäisenä?

25

4854

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jannekatajafani

      Olin yksin vessassa.
      en ollut toisen seurassa
      taisin olla n. 10 vuotias

    • fanillekkin

      Kivat orkut varmaan - men 10v, vessaan ja sai orkut. Minä olen käynyt tuhansia kertoja vessasa, eikä ole tullut vielä orkku vastaan, TÄN PALSTAN NIMI ON MUUTEN MIESTEN ITSETYYDYTYS, ihan vaan tarkennukseksi

      • Anonyymi

        Ihan tais vaan ol orgasmi palstan nimi


    • girlll91

      Olin yläasteikäinen ja katsoin jotain elokuvaa, jossa oli sitten ihan suhteellisen viaton seksikohtaus. Alkoi jotenkin kiihottamaan se ja painoin reidet yhteen ja tein pari nytkäytystä ja sain ensimmäisen pikkuisen orgasmini. Sen jälkeen alkoi kiinnostus omaan seksuaallisuuteen ja aloitin itsetutkiskelun.

    • yksin. huoneessani.17v

    • nainen-81-

      Ikää mulla oli varmaankin reilut 10v? Ala-asteikäinen jokatapauksessa olin. Olin yksin omassa huoneessa, katselin isoveljeltä varastettua pornolehteä ja koskettelin itseäni tutkiskellen paikkojani, kun se tuntui kivalta. Yllättäen siinä sitten kosketellessa tuli orgasmi ja säikähdin kovasti, kun en tiennyt yhtään mitä se oli, säikäyttihän se kun niin voimakas tuntemus ja tavallaan katosi kontrolli itsestä. En uskaltanut ainakaan muutamaan päivään samaa kokeilla uudestaan, mutta niin vaan se sitten taas alkoi kiinnostamaan ja siitähän se ajatus sitten lähti... ;)

    • näin kävi

      ala-asteikäisenä minäkin sain ekan kerran orgasmin. näin jotain kiihottavaa (en nyt vain muista että mitä) sitten kädet vain etsiytyivät pimpille ja vähän aikaa sitä hierottuani sain orgasmin. ihastuin siihen hyvän olontunteeseen mitä pimpin hieromisesta sai ja aloin harrastaa itsetyydytystä aina silloin tällöin.

      • Anonyymi

        Olen hiljaisesta maalaispaikkakunnalta tai kyläkunta
        Kirkonkylälle oli matkaa 46km.
        Koulu tyttönä 11v olin ikäistäni vankempi eli lihavampi
        Koulumatka oli lähes 4km hiljane kylätie metsää oli,että heinäpeltoja.Siinä puolesvällii koulumatkaa oli isompi maaviljelystila.Siinä oli 2 hyvinkin iliketä vanhempaa poikaa. 15v 16v.
        Syksyllä tuli pimee aikasi,niin koulumatkalla tämä 15v poika kyttäsi kun tuli koulusta, otti minut kiinni kisko vei minut väki pakolla heinälattoo. Poika nosti minulta meko helmat ylös puristeli minulta persettä haaroje väliä alushousui päältä, Kisko minulta alushousut reisi
        ,työntää oikeesti kourassa minu lihavia haaroje välli,pyysi eläkä viitisen tehä sitä.Tämä Matias sano tämä tekköö sinulle hyvää kun rupes minun pullua hinkkaamaa hankaamalla työntää sormiaan pilluuni vatkasi ja hinkkasi hinkkasi ylös alas pillu uomassa kouraansa sormiaan mikä helveti pilluni koitto hankaus oli tämä.
        Siitä kun pääsi jatkaa kotia kohti ja koti tunsin kui minulla haarat reisie väli oli kosteat märät,tämä oli aivan sitä että pilluni rupes kastumaan vuodin märkää kosteutta ,tästä alkoi se mitä en ymmärtänyt miksikään orgasmix mutta tästä alkoi se pilluni vuotaminen ja himo mitä itte tein saunan lämmitys iltoina .Voi näitä aikoja .Nyt 52v on hyvä muistella.


    • 11 vee

      Yksin, Saunassa ja oli 11 :)

    • Ihanaaoli

      Ite sain 14 vuotiaana , poikakaverini kielen avustuksella :)

    • neijti

      Minut isosisko opetti tavoille. Kävimme pienempänä aina yhdessä saunassa ja siskolla oli tapana tyydyttää itseään suihkulla. Ei se tainnut itekään oikein tajuta mitä teki, mutta koska homma vaikutti niin mahdottoman kivalta, halusin minäkin kokeilla. Siitä se ajatus sitten lähti.. :p Omaa ikää en muista, mutta en oo tainnut ees koulussa vielä olla.

      • kokeiltu

        Vessassa olin 10v ja pumppulipuikoolla tuli kokeiltua ( mistähä seki ajatus tuli?) no en tiiä mut on se kyl ihan kivaa:)


    • simmotti8

      Yksin noin 25-vuotiaana.

    • SoyTuyaParaSiempre

      Kylvyssä kokelin suihkulla ilman sitä päätä, en muista tarkalleen minkä ikäinen olin ehkä n 14-15 meni kauan ennenkuin sain itse käsipelillä.

    • kihelmöinti

      Yöllä yksin sängyssä ku hankasin kännyl klittaa 12.V Tuntu ihanaa kihelmöintii

    • Poika725727

      Luin jotain seksivalistuskirjaa ja sitten tais tulla :DD. Olisinkohan ollut jotain 11 tai 12v

    • nice

      Sain ekan orgasmin vasta 23-vuotiaana ja mies oli itseäni paljon vanhempi ja tiesi todellakin mitä pitää tehdä. Eka pantiin, sitten se anto suuseksiä ja lopuksi sormetti ja laukesin kunnolla ja sänkykin kastui!:)

    • pimppinam

      sain ekan orgasmini 11 vuotiaana kun luin kirjaa ''Nyt puhutaan seksistä'' joo älkää kysykö miks luin :DD se oli ihana tunne

    • ruokavammanen

      Olin 17. Ekan poikaystäväni kanssa. Oltiin harrastettu seksiä jo muutaman kerran, sit tulin ku se pani mua takaapäin ja hieros klitorista samalla. Se oli ihana tunne. Ja päivämäärä on kirjotettu päiväkirjaan :D

    • ***

      1. Yksin sain ensimmäisen o:n WC:ssä. - Olin joskus lukenut isoveljen sängyn alle piilotettuja miestenlehtiä ja tulin kokeilleeksi oman klitorikseni hieromista, jonka seurauksena sain orgasmin.
      2. Ensimmäisen orgasmini mieheltä sain "yhden illan tuttavuudelta", jonka tosin tapasin toisenkin kerran, mutta sitten vetäydyin erään syyn takia tuttavuudesta. - Sekstasin hänen kanssaan autoni takapenkillä ja hän antoi minulle kielellään orgasmin. - En ollut osannut varautua kokemukseen ja se oli aika järisyttävä :) Olin kuitenkin ollut yhdynnässä jo aiemmin, eli en ollut neitsyt, mutta ensimmäiseni ei osannut tai halunnut auttaa minua orgasmin saamisessa.
      3. Ykkönen noin 12-vuotiaana ja kakkonen noin 23-vuotiaana

    • fsfdsfsf

      1. Tein läksyjä pöydän ääressä ja heiluttelin ajatuksissani kynää haarojen välissä ja yhtäkkiä vaan tulin.

      2. En ole koskaan saanut.

      3. Ykkönen ala-asteella. Kakkosta tosiaan ei ole tapahtunut.

    • orgazammmmm

      1. Yksin joskus saunassa. Olin ollut ennemminkin jo seksuaalisuudestani kiinnostunut, mutta tuon ensimmäisen orgasmin muistan kyllä vieläkin.
      2. En ole vielä saanut.
      3. Ykköskohtaan, joku reilu 10 v.

    • woman27

      Olin 12vuotias. Illalla yksin omassa sängyssä varmaankin ekalla kerralla. Itsetyydytystä oon sittemmin säännöllisesti harrastanut. Toisen seurassa eli poikakaverini kanssa 16 vuotiaana, sain elämäni ensimmäisen kerran suuseksiä. Ensimmäinen yhdyntäorgasmi vasta 24 vuotiaana :( sitä ennen pitänyt yhdynnän ohella kiihottaa klitorista että oon saanu orgasmin. Nojaa, ehkä ikä tuo helpotusta tähänkin..

    • Anonyymi

      Oliskohan ollu 11 vuotiaana hieroin klitorista hieromalaitteella (millä mun isovanhemmat oli hieronu jalkapohjiansa) vaatteiden päältä :D ja olin yksin silloin mummon makuuhuoneessa mut mummo ja äiti oli olohuoneessa ihan viereisessä tilassa :D

    • Anonyymi

      1)Yksin joskus alle kouluikäisenä, kun en vielä edes tiennyt miksi sitä sanotaan. Vain että tuntuu jännältä ja hyvältä.

      2)Miehen, ensimmäisen poikaystäväni kanssa 23-vuotiaana yhdynnässä. Oli minulla seksikumppaneita ollut tuota ennenkin, mutta se oli ensimmäinen oikea seurustelusuhde ja hän oli kyllä "hyvä sängyssä", osasi olla sopivan rauhallinen ja intohimoinen. Hänellä oli kyllä aika isokin, että olisi varmaan sattunut, jos ei olisi liikkunut rauhallisesti. Se oli ihanaa hänen kanssaan. Olin päällä ja se isolla kullillaan hieroi ja keinutteli minua. Osui kai g-pisteeseen sopivasti, tosin se kun oli niin iso, niin täytti minut kyllä kokonaan niin leveys kuin pituus suunnassa. Ei tarvinnut erikseen klitorista hieroa, mitä nyt väkisellä hänen häpyään vasten hieroutui, kun hän oli lopulta kokonaan sisälläni. Harmi kun hän asuu nykyään niin kaukana. Hän on seurustelumme päättymisen jälkeenkin hoidellut minua silloin tällöin vuosikaudet. Hän on niin hyvä siinä, ei ollut eroamisen syy puutteet seksissä. Kaipaan niin. Haluan...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe