Kivekset alkaneet nousemaan nivustaipeisiin

jojo-kives

Tapahtuuko tätä muillakin, onko ihan yleistä??
Eli yhdynnän tai masturboinnin aikana kivekset nousee todella ylös, nivustaipeeseen tai jonnekin vielä ylemmäs.

Huomasin muutama viikko sitten, että ne yhtäkkiä pääsee nousemaan nivustaipeeseen asti mutta ei ylemmäs. Aluksi en siitä välittäny mitään, mutta nyt ne nousee vielä ylemmäs niin ettei niitä näy ja ne tuntuu sormin painellessa jossain alavatsan paikkeilla.

Aina ne sieltä on laskeutuneet takaisin omille paikoilleen ainakin tähänasti, mutta pelottaa kyllä että ne jossain vaiheessa muljahtaa vielä ylemmäs ja jäävät sinne.

9

13436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei huolta

      Se nyt on vain muutamien miesten ominaisuus.
      Itselläni ja veljelläni on sama ominaisuus. Meistä kumpikin on onnellisesti naimisissa ja kummallakin on kaksi lasta, joten se ei lasten saantiin ole vaikuttanut.
      Potenssikin toimii vielä mukavasti, vaikka minulla on jo ikää 70
      Pyöräillessä tulee joskus ikäviä tuntemuksia kun satula painaa kivekset sisään ja ne joutuvat puristuksiin. Muita haittoja en ole havainnut.

    • jojo-kives

      Kiitos neuvoista!

      Netistä enemmän hain tietoa asiasta ja ymmärsin että vastaavaa tapahtuu, eikä tilanteesta yleensä ole mitään vaaraa mutta joissakin tilanteissa kuulemma kyllä. (En tiedä missä tilanteissa, mutta sen haluaisin saada selville)

      Se tässä enää askarruttaa kun tämä tilanne ei ole aina ollut tällainen, vaan tämä "ominaisuus" on vasta nyt alkanut tulemaan esille (ikää vähän yli 30v).

      Voikohan tällaisesta asiasta jotenkin tiedustella lääkäriltä puhelimitse tai sähköisesti että onko mitään tarvetta tutkia tarkemmin? En ilkeäisi ihan tuostavaan mennä tällaisen asian vuoksi vastaanotolle jos tämä kivesten nouseminen alavatsan onkaloihin onkin ihan täysin tavallista ja harmitonta. (Ikääni liittyvää tai muuta vastaavaa)

    • Ei huolta

      Ymmärrän hyvin tilanteesi.

      Tunnet varmaan olevasi yksin ongelmasi kanssa. Siitä on vaikea puhua kenellekään. Minä en ole puhunut asiasta muiden kuin veljeni ja vaimoni kanssa. Vasta nyt on netissä ollut tietoa asiasta, että 2 - 3 % miehillä on tämä ominaisuus. Nykyään on netissä lääkäripalstoja joilla voi asiaa selvitellä ja jos löytää sellaisen erikoislääkärin jonka kanssa syntyy luonteva keskustelu niin asiaa voi käsitellä. Valitettavasti lääkärit ovat kiireisiä ja keskustelu sen mukaista.
      Kokemukseni mukaan ei ole huolta, mutta on syytä pitää huolta siitä että kivekset eivät jää sisään pitkäksi aikaa. Jos vaikeuksia ilmenee niin on mentävä kiireesti terveyskeskukseen. Kiveksen kiertyminen nimittäin aiheuttaa kuolion ja se on totinen paikka.
      Jos asia kiusaa kovasti niin kirurgi voi pienellä leikkauksella kiinnittää kiveksen pussiin niin että se pysyy paikallaan.
      Hyvää jatkoa sinulle.

    • aamu-..----

      höh. sehän on tavallista orgasmin aikana että kivekset nousevat ylös ainakin mun mielestä. minulla aina kivekset nuosevat ylös kehon sisälle ja ne tuntuvat siellä. ei ne jumiudu sinne. voin myös sormin laittaa ne kehon sisälle, kivekset pysyvät tiettyjen kivespussin lihasten vaulla. kokeilin oikean puoleinen pysyy helposti mutta vasen ei kunnolla.

      • Anonyymi

        Niin munkin mielestä ja viinerinkin mielestä.


      • Anonyymi

        Munattomat ne kuvittelee omiaan hehehee 😅🤣


    • korjattava vaiva

      no ei se nyt aivan tavallista ole että kivekset pussista vetäytyvät. mutta kuten edellinen kirjoittaja kirjoitti, asiallisesti miten asiat ovat. joten jos vaivaavat lääkäriin. onhan se varmasti kenelle tahansa "pelottava" kokemus jis kivekset takaisuín kanavaan nousevat, vaikka yhdynnän jälkeen. tarkkaila tilannetta täytyy, yhhdelle kaverilleni tehtiin yllämainittu operaatio, juuri sen vuoksi, että oli vaarana/kesti kauvan ennen kuin kivekset laskeutuivat takaisin pussiin, tumputuksen tai rakastelun jälkeen.
      ylöshän ne ne nousevat, melkein joka ukolla, mutta eriasia on mihin asti..

    • voee

      Mistä muuten johtunee että vanhoilla miehillä on joillain kivekset todella alhaalla siis lepotilassa (joskus uimahallissa katsonut niin varmaankin 20-25senttiä hepin kohdasta) itselläkin roikkuvat lämpimässä tosi alhaalla ja näyttäö aika tyhmältä mutta minkäs teet... :/

      • Anonyymi

        Buaahaa mikä hupiukko Buaahaa


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe