Eikö työnteko innosta

kunlapsisaalapsen

Sitten on hyvä pyöräyttää pentu tai parikin niin saa olla mukavasti kotona kun ei vielä tiedä "mitä oikeasti haluaa" kätevää eikö!
Tosin ikävää, ettää ne lapset kuluttaa ja saat vähemmän röökii ja baari keikkoja.

5

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvänäin!

      Oli hyvä pyöräyttää lapsi koulujen väliin ettei tulevat opinnot keskeydy äitiysloman takia. Tämä oli ainoa meille sopiva väli ennen lähemmäs 30v ikää.. Raha riittää kaikkeen tarpeelliseen ja turhuuksiin, "röökiin ja baariin" ei ole uponnut eikä uppoa :) karkki kyllä maistuu sillontällön! Namskis!

    • ylpeä äiti

      Minkä takia teidän keski-ikästen pitää tulla tälle palstalle kirjottamaan tollasta potaskaa?? Tämä ei oo teidän palsta.. -.-
      Tai sitten ootte oikeesti vaa kiinnostuneita teinivanhempien elämästä ;)

      Mutta oma lapseni tuli hyvään aikaan, koska alan vaihto ois kuitenki ollu eessä :)
      Raha riittää, ja ensi syksynä tarkotus lähtee oppisopimuksella opiskelemaan kun lapsi reilu vuoden ja hoitopaikka järjestyy.
      Ja en polta / käy baareissa :)

    • vvBBBvvvvvv

      Eiks se ole mukavampaa instua kotona kun ei-tiedä-vielä-mitä-haluaa ilman lasta
      Eiks se lapsi tee kaikkea hankalammaksi

    • ylpeä äiti

      Tiedän kyllä millekkä alalle olen lähdössä opiskelemaan, ja kun lähtee oppisopimuksella, siitä saa vielä palkkaakin joten saan hyvin elätettyä sekä itseni että lapseni :)

      En tiedä miksi teidän pitää olla tuollaisia KAIKKIA teinivanhempia kohtaan,kun tuskin edes tunnette yhtäkään ja kyllä mekin pärjätään, ihan yhtälailla kuin kuka tahansa muukin äiti. Toki kyllä on myös sellaisia jotka voivat jättää lapsensa muille, mutta kaikki eivät todellakaan ole sellaisia. Ihan yhtälailla vanhemmissakin äideissä voi sellaisia olla..
      Ja siitä vielä että "teinivanhemmat elää meidän verorahoilla", niin jokainen äiti saa ne lapsilisät,vanhempainrahat ja kotihoidontuet..

      Ja heti ollaan laittamassa miinusta meidän kommentteihin kun kerromme että meillä menee hyvin.. Vooi huh.. -.-
      Nuo teidän kommentit ei kyllä latista yhtään,päinvastoin, antavat vaan enemmän potkua näyttää että kyllä mekin pärjätään.. ja tietysti ne ovat todella,todella lapsellisia.. :)

    • yksinuoriäiti

      Juu kyllähän sitä "röökiä" on tullut vedeltyä, ja siellä "baareissa" tullut käytyä, muttei kertaakaan raskausaikana tai synnytyksen jälkeen =). Ja ihan omasta tahdosta. Ja voin sanoa olevani ylpeä siitä. Ei ollut alkoholin kulutusta silloinkaan kummoista, kerran pari vedin kunnolla ja eipä ole jälkeenpäin maistunut. Tupakkaa polttelin satunnaisesti kavereiden seurassa, enkä voi muuta sanoa, kuin että hyi hitto =D

      Itselläni ei kyllä kieltämättä ole ollut tietoa siitä, mitä tulisin tekemään työkseni. Enpä ollut ajatellut asiaa tältä kantilta. Lapsi kasvattaa ja olen huomattavasti kypsempi ja kaikin puolin kehittyneenpi, kuin ennen lasta. Ehkäpä nyt tiedän yo-kirjoitusten jälkeen, mitä oikeasti haluan tehdä, niin ei mene nuoruuden hölmöyksissä vuosia hukkaan "vaeltelemalla" (Sturm und drang ilmiö), Joka tarkoittaa valitettavaa ilmiötä aikuistumisen kynnyksellä olevista nuorista, jotka etsivät itseään ja tarkoitusta elämälleen ikään kuin vaeltelemalla. He eivät tiedä, mitä tahtovat tehdä tulevaisuudessaan ja tämän seurauksena kokeillaan eri opintomahdollisuuksia ja työpaikkoja. Kaverit ja juhliminen, ja kaikki muu hauskan pito menee edelle. Vaeltelu kattaa myös pätkätyö ilmiön, joka haittaa lopullisen työuran alkua.

      Lapsi kuluttaa.. Tosiaan, mutta onneksi kelalta saadaan "lapsiperheen etuuksia", että kun täällä kotona istuskelen suorittamassa etänä lukio-opintoja ja avoimen yliopiston kursseja etänä, samalla, kun hoidan "pentuani", niin voin keskittyä tärkeimpään, eli pohtimaan; mitä minusta tulee isona? Samalla kun lapsen isä opiskelee lukiossa ja käy iltapäivisin töissä =)

      Menneisyydestäni olen myös läheisten esimerkkien kautta oppinut kantapään kautta päihteiden huonot puolet, joten voin henkeeni ja vereeni vakuuttaa, etteivät baarit löydy sitten 30-vuotiaana ja vie sitten mennessään =)

      Mutta kiitos sinulle, kun avasit silmäni, oi kunlapsisaalapsen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe