Olen ympärileikkaukseen menossa....

jankkhunen

elikkäs ympärileikkaukseen olen menossa, täysikäisenä ympärileikatut heittäkää kommentteja kokemuksista ja fiiliksistä oman leikkauksen jälkeen. Tuntuiko yhdyntä kovinkin erilaiselta, seisooko huonommin vai paremmin, muuttuuko "kesto" eli laukeaako nopeammin vai hitaammin? Oliko tyttöystävä ihmeissään että mites tämän kanssa toimitaan... Jne...

Onko suosituksia leikkaustyylistä? Suomessa tuntuu olevan käytössä kaksi tapaa: ehkä harvinaisempi hihamenetelmä eli varresta poistetaan ja sit se yleisempi missä peniksen kärjestä poistetaan esinahkaa. Kumpiko on parempi?

Ja huom! Ei sit niitä "älä leikkaa" -kommentteja koska leikkaus on tulossa, se ei enää muuksi muutu. Kiitos!

41

4002

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfgdfg

      Miksi leikkaat? Turha operaatio. Opettele runkkaamaan oikein niin esinahka venyy. Hullua leikellä itsestään palasia vain koska ei osaa runkata oikein.

    • digitdigit

      Hihatyyli on sikäli parempi että jättää esiin esinahan sisäpuolta joka on tuntoherkkää. Huonona puolena että se on vaaleampaa kuin varren nahka. Kärjestä poistamisen mallissa lopputulos on ulkonäöllisesti ehkä siistimpi.

      dfgdfg: et vastannut kysymykseen vaan kuittailet joutavia. Kysymyksen aiheena on ympärileikkauksesta aikuisena saadut kokemukset, ei runkkaus. Häivy palstalta...

    • hdthh

      Jos ehdottomasti haluat pistää lerssisi pilalle turhalla silpomisella niin onko siinävaiheessa tyylillä enää siinävaiheessa mitään väliä?

    • jankkhunen

      BXO ei parane runkkauksella...

    • ecopolar

      voi pyhä yksinkertaisuus, kysyjä halusi asiallisia kommentteja ympärileikatuilta eikä morkkauksta ympärileikkauksen vastustajilta... hei haloo! lukekaa ja tajutkaa

    • hjkhjk

      BXO:ssa leikataan kärjestä pois "pilaantunut" nahka. Hihatyyli ei tule kyseeseen, vai miten se oli? Ja jos aloittaja kysyy kokeneilta kommentteja nii eiks se tarkota sitä ettei tarvii tulla haukkumaan silpomiseksi? Tiedoks eräille kommentoijille :(

    • lollia

      Mitä helvettiä? Poistat nahan vain sen ulkonäön perusteella? Esinahalla on ihan oma merkityksensä. Se suojaa ja pitää siittimesi bakteeritasapainon ihanteellisena. Poistamalla esinahan hakeudut vartavasten hiiva-ongelmien luvattuun ryhmään. Onnea vaan kutinalle.

    • VAI????????????????

      Missä on sanottu että ketjun aloittaja, menee ko. operaatioon, ulkonälösyiden perusteella? Kait siihen painavammat syyt tarvitaan,

      • Naineen

        Ihana


    • JossuPossu

      Naisena voin kertoo että eroo ei huomaa.

    • maisterinainen+mies

      Jälleen kerran opimme että ensimmäisenä saaliinjaolle asiallisissakin viesteissä tulevat nämä kaiken lyttyyn lyövät haukkujat, jotka morkkaavat kysyjää. Onneksi sentään ajan kuluessa on ilmantuunut fiksumpiakin vastaajia vastauksineen.

      Ympärileikatun mieheni kanssa luemme joskus toisinaan viestejä ao. aiheesta.

      Suomessahan tehdään n. 500 ympärileikkausta vuodessa. Taitaa olla n. 1-2% ikäluokkansa miessukupuolesta. Melko harvinainen operaatio siis, ja ehkä ihan hyvä niin. Voisivat nämäkin palstat tukkeutua inttämisestä ja turhasta "väittelystä".

    • leikattu

      Itse olen nyt elänyt aikuisena vuoden verran ympärileikattuna. Leikkaus tehtiin 30:nä, joten kokemusta on seksistä sekä ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeenkin. Miksi menin leikkaukseen, johtui siitä että esinahkaani tuli ajoittain haavaumia jotka parantuessan hiukan arpeutuivat ja alkoivat kirraamaan koko penistä vasemmalle sojottavaksi.

      Leikkaukseen päädyttiin lääkärin suosituksesta. Leikkaus tehtiin hihatekniikalla.

      Turvotusta ei tullut leikkauksen jälkeen, kipuilua hiukan mutta yllättävän vähän. Tosin tulehduskipulääkkeet oli jonkun aikaa taustalla, joten sen puolin oli "lääkitys kohdallaan". Parin viikon kuluessa alkoi tikit kutittamaan aivan helvetisti ja samanaikainen arpikudoksen paraneminen leikkausalueella toi mielenkiintoisia "miksei tämä jo parane" -kohtauksia. Lopulta otin kahden viikon jälkeen itse tikit pois kun en jaksanut odottaa niiden sulamista. Sitten rasvaamisella ja muulla hoitamisella peli kuntoon.

      Leikkauksesta 2,5 vko yhdyntään joka oli luvalla sanottuna mielenkiintoinen ja ikimuistoinen. Vaimo ei huomannut oikeastaan mitään eroa (paitsi sanoi että tuntui suoremmalta, ei hangannut enää "sivuun"), mutta itse voisin sano yhdynnän tuntuneen YHDYNNÄLTÄ. Jotenkin vasta nyt todella ymmärrän sanat pehmeä pillu ja emätin jotka ovat todella kuvaavia kun miettii sitä tuntumaa jonka peniksellään mies voi saada naisesta.

      Käteenveto onnistuu myös, joskin pieni lisärasva/liukkari auttaa sitä kivasti, suuseksissä joutui vaimo opettelemaan hiukan toisenlaista tekniikkaa (veto/imu yhdistelän rytmittäminen toisella tavalla) kuin mihin oli tottunut 10 vuoden ajalta. Kondomin kanssa saattaa tulla aluksia hiukan hankaluuksia, mutta ei mitään sellaista mistä ei selviäisi.

      Yksi mistä puolisoni on antanut palautetta on se, että kitkaa tulee hiukan enemmän, etenkin kumilla pantaessa. Kun ei esinahka enää toimi "laakerina" pillun ja munan välissä, niin emätin kuivuu nopeammin. Tosin tosi harvoin ollut ongelmaksi saakka ja vaimoni on itse asiassa vain tykännyt, niin ei hätää. Kestävyydessä ei ole ollut muutoksia puoleen tai toiseen. Ehkä saa hiukan vapaammin pistää menemään, mutta ei mitenkään ratkaisevasti ole muuttunut.

      Itse olen pitänyt valinnastani. Olisin voinut jättää väliin, mutta minun kohdallani tämä "silpominen" (miten nyt puritanistit haluavat asiasta puhua) kyllä kannatti.

      Ja aika parantaa haavat.

      • Teresa

        Itselläni on kokemuksia sekä ympärileikkaamattomista sekä ympärileikatuista miehistä,ja voin sanoa että seksi on ollut aina kaikin tavoin parempaa ympärileikatun miehen kanssa.Jo suihinottokin on mukavampaa,jotenkin hygieenisempää ja sen takia ihanampaa.Ei ole tarvinnut stressata etukäteen että onkohan nyt tuo kalu kunnolla pesty.Itse pidän pitkistä yhdynnöistä,tässäkin kohtaa voin sanoa että ympärileikatut ovat kestäneet laukeamatta pidempään.Teit kaikinpuolin hyvän ratkaisun!


      • Juhol

        Minut leikattiin myös aikuisiällä, eli on kokemusta seksin suhteen myös ennen leikkausta. Teetin ympärileikkauksen lähinnä esteettisistä syistä, koska penis on mielestäni paremman näköinen leikattuna. Toinen syy oli se, että olin tottunut jo murrosiästä lähtien pitämään esinahkaa taakse vedettynä ja aikuisena nahka usein valui terskan päälle. Leikkaukseen olen todella tyytyväinen, vapaata esinahkaa peniksen varteen ei jätetty lainkaan. Tyttöystäväni on uuteen vehkeeseeni myös tyytyväinen, eli rohkeasti vain leikkaukseen, mikäli siltä tuntuu.


    • mies 23v,

      Ites leikattu, 18 vuotiaana -lääketieteellisistä syistä. Tukos ei huon ja kaikki onnistui hyvin - jälkisärky ym. hoitui, kutakuinkin hyvin, samoin parantuminen - aikaahan se vei, mutta tiedossa sekin oli. Lääkäri asiallinen kirurki, joka - jaksoi kuunnella "potilasta". Nyt kaikki ok ja herkkyyskin tallela - josei jopa parempi. Ja sukupulielämä, om aivan mahtavaa. Puolisonkin mielestä.
      Nyt olen 37v. ja kaikki sujuu, hyomattavasti paremmin kuin ennen leikkausta. -Itse pelkäsin leikkausta, yli puolitosta vuotta - aikaa tuhrantui, tuo aika ja aivan tyrhåån. jäin jälkiviisaana..
      Toivotan onnea leikkaukseen ja pikaista toipumista.
      Olisin kiitollinen (ja varmaan , monikinlukiakin) Tämä kun tuntuu, olevan jonkinlaien tabu, suomipokien, mielestä.
      Kaikkea hyvää ja onnea itse operaatioon!
      Mukava olisi kuulla mielipiteistäsi - operaation jälkee,
      Voimisia ja pikaista toipumista.
      Kaikkea hyvää!!!!

    • m.37.

      No niin - taasen asiallisia kommentteja ympärileikkauksesta, suomen pojille jotka tuntuvat pitävän kiinni typpikullistaan vaikka henki menisi.....
      Itse olen leikattuna ollut jo 19v. ja toiminut on hyvin ja näkökin kuulemma hyvä.
      Olisi mielenkiintoista kuulla miten ketjun aloittajan on käynyt, joko leikkaus ohi?

    • plpå

      pari päivää terska oli herkkä ja yölliset erektiot pikkasen sattu mut siitähän se sitten lähti paranemaan

    • jankkhunen

      No niin nyt leikkauksesta aikaa n. 3 kk. Lyhyesti sanoen toipumisen alku oli ankeaa aikaa. Kutitus ja ***utus ärsyttivät. Mutta mutta, sitten hiljalleen alkoi helpottaa, onneksi... Tässäpä ei sitten paljon tyylejä valittu, peniksen kärjen ihoa piti poistaa joten hihatyyli ei tullut kyseeseen. En seurustele niinpä ei ole tullut seksitaukoa. Omakätinen seksi on onnistunut suht' hyvin jo kuukauden ajan. Käytän liukuvoidetta ihan kaiken varalta. Alkujärkytyksen jälkeen olen tykästynyt nahattomaan ulkonäköön, eli siihen että terska on esillä koko ajan. Jospa tästä uskaltaa taas seurustelukuvioita kehittää kunhan tikin jäljet vielä häipyvät hieman. Ei enää ainakaan tarvitse pelätä ongelmia sänkypuolella kun penis toimii hyvin :)))

    • nahka tallella

      Aika kummallista juttua ympärileikkauksesta.
      Visuaalista my ass. Voi vitttu, jos joku viitsii visuaalisuuden vuoksi antaa itseään silpoa.
      Lääketieteelinen syy; ahdas esinahka tms. on ainoa peruste tuolle silpomiselle. Uskovaisten tai muitten pölhöt rituaalit eivät ole oikea peruste. Ei edes Amerikassa MASTURBAATION HAITTAAMISEKSI TEHTY LEIKKELY...

      Jos on kireä nahka, niin veistä. Jos ei, niin saippuaa.

      • 9+16

        Jos on kireä nahka niin onko mahdollista sitä jotenkin venyttää ilman leikkausta? Menee nyt löysänä juuri ja juuri taakse.


      • esinahattakin pärjää

        Aika moni nainen on ottanut rintaimplantit kun esim. synnytyksen ja imetyksen jälkeen rinnoista on täyteläisyys kadonnut. Miksi sitten ei aikuinen mies saisi (omasta tahdostaan) poistattaa esinahkaansa peniksestään jos siltä tuntuu?

        Onko niin vaikeaa uskoa että myös ympärileikattu penis voi tuottaa nautintoa?
        Ympärileikkaus maksaa n. 1000 e yksityislääkärillä. Pikkuraha hyvinvoinnista.


      • poikuusko
        9+16 kirjoitti:

        Jos on kireä nahka niin onko mahdollista sitä jotenkin venyttää ilman leikkausta? Menee nyt löysänä juuri ja juuri taakse.

        On sitä kireää esinahkaa mahdollista muokata. Vedät sen esinahan vain pysyvästi terskan yli ja annat olla siinä asemassa muutamia vuosia. Alkuunsa tuntuu siltä ,että on puolijäykkä tila, mutta mikäs sen mukavampaa. Ja tila on palautettavissa entiselleen jos haluaa.


    • tyytyväinen

      Olen 53-vuotias ja minut ympärileikattiin kaksi vuotta sitten. Omistin jo nuoresta iästä asti lyhyen esinahkan. Pidin siitä syystä esinahkaa taakse vedettynä jo hyvin nuoresta iästä lähtien. Viisikymppisenä esinahka ei enää kunnolla pysynyt terskan takana ja yhdyntäkin tuotti vaikeuksia välillä, kun esinahka liukui terskan päälle kondomin kanssa. Tämä vuoksi päädyin ympärileikkaukseen ja esinahkani poistettiin kokonaan, eli peniksen varteen ei jäänyt lainkaan vapaata esinahkaa. Leikkaukseen olen tuutyväinen ja yhdyntäkin sujuu nyt todella hienosti. Peniksen ulkonäkökään ei juuri muuttunut, sillä terska oli jo muutenkin koknaan paljaana.
      t:Pena

    • Nahkapois

      Olen leikkauttanut aikuisena ja kokemus pelkästään myöteinen, en ole katunut. Silloinen naisystäväni sai katsella sekä tuntea sisällään nahallisen sekä nahattoman kaluni ja piti leikatusta enemmän. Tuntuu hyvältä, ei laukea nopeasti ja hyvän näköinen terska aina paljaana, naiset tykkää.

    • nahaton

      Olen myös leikkauttanut aikuisena ja olen muuten tyytyväinen, mutta tuntuu että nyt yhdynnässä laukeaa aiemmin kuin ennen. Lisäksi leikkausarpi on n. 1cm päässä terskasta, joten nahkaa jäi jäljelle niin että sitä pystyy liikuttamaan vähän terskan päälle vaikka seisoisi. Mikä leikkaustyyli tällainen on?

      • Nahkapois

        Itselläni sama juttu, leikkautin aikuiseni ihan esteettisistä syistä, eli halusin että terska on aina paljaana. Samoin minun leikkausarpi sentin päässä terskasta. Leikkaustyyli on ns. tavallisin malli. Pidän siitä että kalu on paljaspäinen, nautin siitä että terska näkyy, uimahallin saunassa ja suihkussa mukavaa kun saan näyttää itseäni.


      • Leikattu
        Nahkapois kirjoitti:

        Itselläni sama juttu, leikkautin aikuiseni ihan esteettisistä syistä, eli halusin että terska on aina paljaana. Samoin minun leikkausarpi sentin päässä terskasta. Leikkaustyyli on ns. tavallisin malli. Pidän siitä että kalu on paljaspäinen, nautin siitä että terska näkyy, uimahallin saunassa ja suihkussa mukavaa kun saan näyttää itseäni.

        Olin 14 vuotias, kun minut ympärileikattiin. Ennen leikkausta kävin usein uimahalleissa, mutta leikkauksen jälkeen en vuoteen kehdannut käydä lainkaan uimassa. Nyt olen 16 vuotias ja olen tottunut leikattuun vehkeeseeni, en häpeä sitä enää. Kerran eräs nuori poika kysyi minulta uimahallin saunassa, että onko minut ympärileikattu. Kerroin, että on , eikä siitä ole mitään haittaa. Kysyjällä on ahdas esinahka, ekä hän uskalla mennä lääkäriin. Rohkaisin häntä menemään ja sanoin, että ei maailma yhteen esinahkaan kaadu.


      • cir
        Nahkapois kirjoitti:

        Itselläni sama juttu, leikkautin aikuiseni ihan esteettisistä syistä, eli halusin että terska on aina paljaana. Samoin minun leikkausarpi sentin päässä terskasta. Leikkaustyyli on ns. tavallisin malli. Pidän siitä että kalu on paljaspäinen, nautin siitä että terska näkyy, uimahallin saunassa ja suihkussa mukavaa kun saan näyttää itseäni.

        Minut leikattiin myös aikuisiällä, lähinnä eettisistä syystä. Olen aina halunnut pitää terskaa näkyvissä, koska vehje on minusta päremmän näköinen. Tämän vuoksi päädyin leikkaukseen, koska nahka ei pysynyt taakse vedettynä. Minulla on leikkausarpi 1,5 cm päässä terskasta. Käyn myös uimahalleissa ja kuljen siellä peittelemättä esinahattoman vehkeeni kanssa. Katseita kyllä saa, sillä pienellä paikkakunnalla ei leikattuja paljon ole. Leikkausta en kadu, kannatan ehdottomasti.


      • Operaatioon
        cir kirjoitti:

        Minut leikattiin myös aikuisiällä, lähinnä eettisistä syystä. Olen aina halunnut pitää terskaa näkyvissä, koska vehje on minusta päremmän näköinen. Tämän vuoksi päädyin leikkaukseen, koska nahka ei pysynyt taakse vedettynä. Minulla on leikkausarpi 1,5 cm päässä terskasta. Käyn myös uimahalleissa ja kuljen siellä peittelemättä esinahattoman vehkeeni kanssa. Katseita kyllä saa, sillä pienellä paikkakunnalla ei leikattuja paljon ole. Leikkausta en kadu, kannatan ehdottomasti.

        Olen 23-vuotias mies ja olen kärsinyt löysästä esinahkasta usean vuoden ajan. Nyt olen päättänyt, että teetän itselleni ympärileikkauksen. Olen katsellut netistä erilaisia leikkaustyylejä ja yleisin on kuulemma korkea ja tiukka. Haluaisin siis sellaisen leikkauksen, että peniksen varteen ei jää lainkaan vapaata esinahkaa. Mikäli leikkaus tehdään edellä mainitulla tavalla, niin liikkuuko jäljelle jäänyt nahka peniksen päällä? Ympärileikatut laittaisitteko kommentteja. Leikkaukseen menen se ei muuksi muutu, ei siis älä leikkauta kommentteja.


    • VenyttelytAuttaa

      Venytelkää niitä ahtaita nahkojanne, niin ei tarvi mennä leikkauttamaan. Suurin osa ongelmista hoituu säännöllisellä ahkeralla venyttelyllä! Tuolla on hyvät ohjeet, voi ladata vaikka omalle koneelle ja vieläpä kuvien kera!!! http://esarinvenytys.webs.com/

    • LeikattuE

      Me ympärileikatut voitais kokoontua joskus jossain vaikka saunomisen merkeissä ja katseltais millainen kullakin on.

    • Yksinainenvaan

      Kokemuksesta sanoisin naisena, että mielummin se elin ilman sitä esinahkaa, todettu monta kertaa, miten kerää epäpuhtauksia esinahan alle ja nainen jos mikään sen maistaa/haistaa kun se on siellä kytenyt aikansa esim. suuseksissä. Ei pahalla. Uskoisin, että muuten ok mutta tosiaan ne epäpuhtaudet siellä esinahan alla vaikka mies olisi pessytkin itsensä..

    • Leikattu30

      Olin kolme viikkoa sitten leikkauksessa ja 1-2 viikon paranemisaika joka paperissa luki, tuntuu aika lyhyeltä. Itellä penis on mallia levossa 5cm ja ryhdissä 16cm paksukainen ja aamuerektiot alko kolmantena yönä. Vähän repeämiä ja verta tullu, mutta eiköhän tää parin viikon päästä helpota.

    • Varokaapa

      Kokemusta on ja vielä 15 vuoden jälkeenkin saa venytellä päivittäin kiristäviä arpia ja liian lyhyttä ihotuppea. Tunto lähti vasemmalta puolelta lähes kokonaan, 15 vuoden venyttelyt on vieneet tunnon myös varresta. En voi suositella kenellekään, yhtä helvettiä ollut elämä tuon operoinnin jälkeen. Peruuttamaton juttu, eli mitään sille ei voi enää tehdä.

    • gaktaa

      Mulla oli hyvä tuuri. Kasvoi iso kulli. Jossa on suuri terska. Esinahka pysyy aina takana. Tero on ollut paljaana. Siitä alkaen kun pääsi panemaan. Naiset ovat ihailleet. Esinahkan alla ei pesiydy valkoista töhnää, eikä kusi pyöri tuppikullin esinahkan alla. Naiset tykkää..

    • Operoitavaksi

      Olen 42-vuotias mies ja olen kärsinyt löysästä esinahkasta usean vuoden ajan. Nyt olen päättänyt, että teetän itselleni ympärileikkauksen. Olen katsellut netistä erilaisia leikkaustyylejä ja yleisin on kuulemma korkea ja tiukka. Haluaisin siis sellaisen leikkauksen, että peniksen varteen ei jää lainkaan vapaata esinahkaa. Mikäli leikkaus tehdään edellä mainitulla tavalla, niin liikkuuko jäljelle jäänyt nahka peniksen päällä? Ympärileikatut laittaisitteko kommentteja. Leikkaukseen menen se ei muuksi muutu, ei siis älä leikkauta kommentteja.

    • Pili

      Tunto lähti. Aluksi oli tosi hankala edes kävellä kun terska hankasi housuihin. Nahkan suoja olksi tosi tarpeen. Perkele. No siihen sitten tietenkin tottui ja jos joku tykkää niin naista saa painaa pitkään. Ei tunnu missään. Orkku varmaan lopulta sama kuin ennen, mutta oli se kivempi saada kunnon nousu. Nyt on panot laimeita. En todellakaan suosittele.

    • Jussiboy88

      Mä kävin leikkauksessa noin 10-vuotta sitten.
      Leikkauksen jälkeen moni asia elämässäni muuttui paremmaksi.

      - alinomainen vessassa ramppaaminen loppui.
      - esinahka ei kiristänyt. Eikä housuni kastuneet joka vessareissulla

      - yhdyntäkivut loppuivat

      - ja naiset ovat tykänneet

      Leikkauksen jälkeen se turpoaa päärynän kokoiseksi mutta laskee parissa päivässä.

      Muistat vaan seurata lääkärin ohjeita ja määräyksiä niin hyvä tulee

      • Anonyymi

        Minut ympärileikattiin puoli vuotta sitten. Kärsin ahtaasta esinahasta, en pystynyt koskaan vetämään esinahkaani kokonaan taakse. Tämän vuoksi lääkäri päätyi suosittelemaan ympärileikkausta. Ympärileikkauksessa poistettiin esinahan ulko- ja sisälehti kokonaisuudessaan. Myös frenulum katkaistiin, koska tämä oli melko lyhyt. Pelkäsin ja jännitin leikkausta todella paljon. Jälkeenpäin voin todeta, että esinahka olisi pitänyt leikata paljon aikaisemmin, niin olisin säästynyt monelta murheelta. Paraneminen oli nopeaa ja ongelmia ei sen suhteen ollut. Leikkauksen jälkeen tuntui oudolta housuissa, kun paljas terska hankasi housuja. Toinen seikka, joka minua jännitti oli uimahalliin meno, sillä paljas terska hävetti minua. Onneksi asun pääkaupunkiseudulla ja täällä on paljon maahanmuuttajia, joiden penin on myös leikattu.


    • narf

      hauskin tässä ketjussa lienee se että kaikki joilla on jotain geenejä pohjoisesta omaavat kalun joka hankaa jommallekummalle puolelle... ja on tuhannen pieni muuten muuta erektiossa sitäkin suurempi.

      evoluutio on hassu.

      en ikinä menisi leikkaukseen pelkän ulkonäön takia.

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe