Sinä muslimi, äänestitkö Haavistoa?

Ää Nestäjä

Salliiko Islam äänestää Homoa?

28

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pahin moka muslimina

      Feisbuukissa on yllättävän monia suomalaisia käännynnäisiä muslimeja jotka kannattavat homoa Haavistoa presidentiksi.
      Homon äänestäminen lännessä rikkoo varmaankin pahiten islamilaisia arvoja ja oppeja, mutta suomessa on helppoa valita islamista itseään miellyttävät opit, kuten suurin osa käännynnäisistä tekeekin.
      Kertoo paljon suomi-muslimien tasosta. :D

    • Muslim

      Minulle annettiin fatwa joka sallii Haaviston äänestämisen. Periaatteessa Haavisto on mielestäni ollut alusta asti parhain presidentti ehdokas ja äänestän Inshallah.

      Fatwaan kuului: Ehdokas joka tosissaan ajaa muslimien ja maahanmuuttajien etuja parantamalla näiden olosuhteita on äänestettävissä ja jos henkilö on NATO kielteinen (syy miksi NATO kielteistä äänestetään on että nämä kaverit miehittävät muslimimaita jne) sain sen Pasilasra ysyin 7 eri Sheikiltä ja viisi antoi myöntävän vastauksen kaksi taas kielteisen hänen homoseksuaalise suuntaumuksen takia.

      Kysyin eri koulukuntien Ulamilta joten periaatteessa voin ehkä sanoa että Sunnalainen fatwa tämä on. Shii´alaisten ja Suufien kannattaa myös asiasta kysellä oatko heidän oppineet asiasta samaa mieltä vai eri - Tai sitten voitte toimia kuten parhaaksi näette (muistakaa kuitenkin on parempi serata Ijmaa = enemmistöä veljet ja siskot).

      • Psykiatri

        Muslimille

        Onko sinulla monta siskoa ja veljeä ???

        Oletko islamilaisen ryhmäseksin ( japaniksi: koko suku nai ) tuotoksia ?


      • Pitkämuistinen

        Muslim:lle!
        Kyllä te muslimit olette "sisarinenne" ja "veljinenne" aivopesujenne seurauksena menettäneet kyvyn itsenäiseen päätöksentekoon. Ja te muslimi ressukat uskottelette itsellenne löytävänne islamista muka jonkun JÄRJELLISEN totuuden.
        Teiltä on viety kyky erottaa todellisuus epätodellisuudesta.

        Islam on alistanut 1,2 miljardia ajatusvankia islamilaiseen orjuuteen


      • najis kafir

        "Fatwaan kuului: Ehdokas joka tosissaan ajaa muslimien ja maahanmuuttajien etuja parantamalla näiden olosuhteita on äänestettävissä"


        Arvoisat ei-muslimit,


        Tarvitaanko enää selvempää syytä äänestää Niinistöä?


      • kiittämättömyys?

        No onneksi emme saaneet kuitenkaan haavistosta presidenttiä.Vaan voiton vei sauli niinistö onne saulille.Eiköhän tämä suomi olekin jo tarpeeksi ollut jo sellainen lintukoto mitä vielä ihmiset toivoisitte muka? taitaa vaan olla sitä että kun on hyvät oltavat rauha jne..niin vaaditaan lisää eikä osata olla tyytyväisiä siihen mitä on.Moni ei saa nauttia sellaisita herkuista kuin Rauha ja ihmisoikeudet mm..moni muslimi varmasti tietää tämän tasan tarkasti missä olosuhteissa monetkin kanssa sisarensa ja veljensä elävät ja joutuvat olemaan.Voittehan te mennä niihin sotaisiin maihin ja ottaisimme tilalle tänne he rauhattomuudesta vainosta jne..kärsivät esim.muslimit eivät varmasti laittaisi hanttiin vaikka suomeen tulisi naapurin erkki presidentiksi.Viesti siis olkaa kiitollisia kun saatte rauhassa lukea sitä koraanianne ja nukkua yönne rauhassa.monilla ei ole tätä etua!!


    • moonshine liquor

      Suomessahan on tämä äänestyssalaisuus; kukaan ei tiedä ketä äänestät. Jos yliomatunto ei kolkuta niin fundamentalistimuslimi voi sanoa toisille fundamentalisteille äänestäneensä Niinistöä vaikka äänesti Haavistoa.

      Mitä se meidän maassa muille muslimeille kuuluu ketä äänestää, eihän siitä tarvi kailotella. Haavisto on vähän vaikee tapaus kansainvälisesti, kyllä sen homoutta tultais käyttämään hyväks, mut Niinistö on taas kallellaan illuminaatin ja NWO:n suuntaan, ei aja loppupeleissä muuta ku hyväosaisten etuja.

      Parasta ku kukaan ei äänestäis ketään.

    • muslim

      Psykiatri viimeisimmän tilaston mukaan minulla on 1,2 miljardia sisarusta.

    • Psykiatri

      muslimille

      Äidilläsi täytyy olla iso PELTO jossa isäsi on "käyskennellyt".
      Onko kuinka monta sisar- ja velipuolta??????

    • Fatwapankki haram

      "Minulle annettiin fatwa joka sallii Haaviston äänestämisen. Periaatteessa Haavisto on mielestäni ollut alusta asti parhain presidentti ehdokas ja äänestän Inshallah.

      Fatwaan kuului: Ehdokas joka tosissaan ajaa muslimien ja maahanmuuttajien etuja parantamalla näiden olosuhteita on äänestettävissä ja jos henkilö on NATO kielteinen (syy miksi NATO kielteistä äänestetään on että nämä kaverit miehittävät muslimimaita jne) sain sen Pasilasra ysyin 7 eri Sheikiltä ja viisi antoi myöntävän vastauksen kaksi taas kielteisen hänen homoseksuaalise suuntaumuksen takia.

      Kysyin eri koulukuntien Ulamilta joten periaatteessa voin ehkä sanoa että Sunnalainen fatwa tämä on. Shii´alaisten ja Suufien kannattaa myös asiasta kysellä oatko heidän oppineet asiasta samaa mieltä vai eri - Tai sitten voitte toimia kuten parhaaksi näette (muistakaa kuitenkin on parempi serata Ijmaa = enemmistöä veljet ja siskot). "

      On olemassa monta muuta fatwaa homoudesta, kuinka se on pahimpia syntejä islamissa.
      Enemmistö oppineista ei todellakaan suosittele homon äänestämistä.
      Sitäpaitsi fatwapankkeilu on kiellettyä islamissa.

    • MUSLIMI (Veljesi)

      Muslimien ei tulisi äänestää ollenkaan kaafirmaissa.

      !!!!!

      Lopettakaa muslimit se fatwojen soveltaminen Suomeen heti ja alkakaa elää islamin vaatimalla tavalla. Muslimi ei äänestä kaafiria tai tue kafirien politiikkaa, Suomessa muslimeilla ei ole kuolemanvaaraa, joten äänestäminen tai minkäänlainen poliittinen toiminta ei ole sallittua muslimille Suomessa.

      • Asennemuutos edessä

        Siivelläeläjä?
        Jos tänne muuttaa, on yhteiskunnan jäsen tavalla tai toisella. Joko hyödyttää sitä tai elää vapaamatkustajana. Arvostus on sen mukainen.

        Jos ei omassa maassa voi elää, miksi pitäisi sen uuden maan muuttua samankaltaiseksi kuin lähtömaa? Sen olosuhteistahan juuri on paettu pois.

        On itsekästä ja ylimielistä elää ns. länsimaissa ja kuitenkin säilyttää kaikki muslimien periaatteet, ja ajaa valtakulttuurille vieraita asioita uudessa kotimaassa.
        Juuri tuo asenne vieraannuttaa muslimit omaksi joukokseen ja katkeruus kasvaa. Yhteisymmärrystä ei saavuteta.
        Jos kyseessä on käännynnäinen, on asetelma vielä huonompi. Hylkäämällä synnyimaansa tavat ja perinteet käännynnäinen osoittaa halveksivansa kaikkea sitä, mitä yhteiskunta on hänelle vuosien kuluessa antanut.
        Omatkin voivat vieraantua.

        Sääli.


    • Ei Sallittua

      Muslimin EI ole sallittua tukea tai äänestää homoa! Siis ei missään tilanteessa. Täysin yksinkertaista.

      • Helvetti kutsuu

        Jokainen joka äänestää homoa, palaa Helvetin tulessa


    • muslim15

      Muslimina totean että islamin näkökulmasta Suomessa ei tarvitse äänestää ollenkaan eikä varsinkaan homoa. :/

    • Blakkpawwaa

      Muslim ei äänestä. Imaamit opettavat että muslim ei saa integroitua kafiiri-yhteiskuntaan. Ei äänestää kafiiria, ei laittaa lapsiaan kafiirien kouluun vaan koraani-kouluun, ei missään nimessä naida puolisokseen kafiiria, ei ostaa tuotteita kafiirien kaupoista, eikä työskennellä kafiirien alaisuudessa.
      Muslim ei tunnusta demokratiaa, vaan tunnustaa ainoastaan Sharian.
      Muslim ei saa rauhaa ennen kuin Maailmanlaajuinen Islamilainen Kalifaatti on toteutettu Profeetan opin mukaisesti ja Islam on maailman valta, ins Allah.

    • M.N.

      Äänestin Haavistoa, samalla periaatteella kuin Muslim.

    • EI 2012

      Suoraan sanottuna minua hävettää muslimina lukea siitä että muslimeiksi itseään kutsuvat ovat äänestäneet homoa kuffirvaltiossa. Te tulette kohtaamaan tekonne ja homous ei kuulu islamiin.

      • Et ole muslimi

        "Psykiatri viimeisimmän tilaston mukaan minulla on 1,2 miljardia sisarusta."

        Moni lausuu shahadan, mutta ei seuraa islamia ollenkaan, nimimerkki muslim on tästä hyvä esimerkki. Oikein islamia seuraavia on Suomessa todella vähän.


    • MasterZeromus

      Assalam aleikum!

      Äänestin Haavistoa koska hän olisi ollut parhaaksi meille musliimeille. Haluan että 9 vuotiaitten tyttöjen kanssa saa mennä naimisiin koska Jumalan silmissä sen ikäiset ovat kypsiä. Millä muuten saadaan muutos aikaan? Ei ole enään täysin puhdasta islamilaista vaihtoehtoa kun se Abdullah Tammikin jätti sen puolueen. Miten meinaatte musliimi veljeni ja sisareni että pitääkö tehdä vallankumous vai mitä? Mielestäni Jumalan tahto on niin selvä kun vain voi olla Koraanissa ja Sahih Bukharissa noissa Aishan rauha olkoon hänen kanssaan ilmoittamisissa kohdissa. En vaan voi mennä puolitiehen vastaan Saatanan ja hänen ihmiskäskyjen kanssa kuten esim kristityt sillä jos Jumala sen sallii niin Hän kyllä johdattaa minullekkin 9 vuotiaan kunnon vaimon.

    • Ei liberaaleille

      Kuten Tulevaisuus-orgissakin todettiin eräässä hyvässä kirjoituksessa, muslimien ei tule äänestää liberaaleja poliitikkoja koska he ajavat myös vapaampaa alkoholinkäyttöä, huumeiden vapauttamista ja seksuaalisten palveluiden vapauttamista. Tässä vain muutama esimerkki.

      Ei Haavisto aja muslimien etua vaan monia islaminvastaisia asioita eteenpäin.

      En usko että nämä fatwat, joista ns. muslimit täällä puhuvat (lienevät vain nimellisesti muslimeja) on annettu juuri Haavitoa ajatellen. Pidän todennäköisenä että fatwan antajalle ei ole puhuttu Haaviston homoudesta yhtikäs mitään. Niinistö ajaa huomattavasti enemmän muslimien etuja kuin homohaavisto. Konservatiivisuus kuuluu islamiin, ei liberaalisuus.

    • Mahmudabbas

      Niinistö (JAWS) ajaa NWO:ta, eli hänen pyrkimyksensä ovat yhteneväiset kaikkien muslimien kanssa. Muslimi ajaa Islamilaista Maailman Kalifaattia IMK, joka tulee olemaan taloudellis-sotilaallisen New World Ordesin hengellinen puolisko. Molempien satanististen organisaatioiden (NWO ja IMK) pää-tehtävä, Herransa Luciferin käskyvallan alaisina, on Kristuksen ruumiin, eli uudestisyntyneiden Jumalan omien hävittäminen maanpäältä. Golgatan sovitustyön, sekä ylösnousemuksensa myötä Kristus kuitenkin jo "murskasi käärmeen pään", eli Saa)tanan yritykset valuvat lopun-aikoina kadotukseen palvojiensa mukana.

      • Mikä fatwa on ?

        Fatwa (arab. فتوى‎) on uskonnollinen lausuma tai tulkinta islamilaisessa kulttuurissa. Kuka tahansa muslimi voi esittää mieltään askarruttavan kysymyksen pätevöityneelle uskonoppineelle eli muftille, joka antaa siihen parhaan mahdollisen uskoa ja lakia mukailevan vastauksen. Islamilaisen periaatteen mukaan uskonoppineen esittämä fatwa on sitova vain sen esittäjälle itselleen.

        Fatwat voivat käsitellä uskonnollisia aiheita, fiqhin tulkinnan yksityiskohtia tai arkipäiväisiä asioita. Periaatteessa fatwa on vastaus esitettyyn kysymykseen, mutta ajoittain oppineet tilaavat kysymyksiä kannattajiltaan ottakseen kantaa myös poliittisiin asioihin. Myös valtiovalta on voinut tilata fatwan omiin tarkoituksiinsa.. Fatwan toimeenpanovalta ei periaattessa kuulu uskonoppineelle vaan asianomistajalle. Perinteisesti yhteisö tai valtiovalta on huolehtinut fatwan toimeenpanosta, mutta usein se on jäänyt huomioimatta tai tulkittu uskonoppineen henkilökohtaiseksi mielipiteeksi.

        Poliittiset fatwat
        Poliittisia fatwoja on historian saatossa tilannut esimerkiksi Osmanien valtakunta. Ensimmäisen maailmansodan aikana hallitus tilasi oppineilta fatwan, joka velvoitti kaikki muslimit taistelemaan ympärysvaltoja vastaan.[1]

        Terrorismiin yllyttävä, voimakas poliittinen fatwa oli Osama bin Ladenin vuonna 1998 esittämä fatwa, jossa julistettiin sota Yhdysvaltoja vastaan.


    • tanukka

      äänestin haavistoa

    • Anonyymi

      hhahaahhahahahkatolta alas

    • Anonyymi

      ma voi kula homonkin ääntää kun se tuo mu perhetta suomee ei ma valita homo

    • Anonyymi

      Lukekaa Hege Storhaugin ”Islam yhdestoista vitsaus” niin ymmärrätte minkä kanssa olette tekemisissä...

    • Anonyymi

      Mistään ei voi tietää ketkä äänestivät Haavistoa, koska meillä on äänestyssalaisuus. Voidaan vain todeta että Haavisto oli suuri kansan suosikki. 40 prosenttia kansasta piti häntä parempana kuin Niinistöä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe