Jussi-Gaala

mautonta

Politiikka ei todellakaan kuulu Jussi-Gaalaan! Sara Mellerin ym.kehotukset tietyn presidenttiehdokkaan äänestämisestä oli todella mautonta.

4

151

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Gaalakauhistukset

   Mellerin ja muiden heittoja voisi verrata siihen, jos joku gaalassa esiintyneistä olisi samalla huikannut lavalta lähikauppansa jauhelihatarjouksesta.Se olisi kuulunut ihan yhtä vähän ohjelmaan kuin pressanvaalimainonta.Eli, todella mautonta!Etenkin kun Haavisto jää kuitenkin lehdellä soittelemaan.
   Mauttomia ovat julkkiksemme olleet muissakin gaaloissa.Missähän gaalassa, se oli viime vuonna, kun ne Maria Veitola alkoi suudella jotakin naista.
   Venlagaalassa sekoiltiin huumehuumorilla.Mahtoivatko olla edes selvinpäin nekään juontajat.
   Nyt sitten piti saada omat mokat jussigaalaankin.Olikohan moka tämäkin, vai kuuluiko asiaan.Kun Kati Outinen kävi noutamassa Kaurismäen jussit, hän leuhki olevansa ylpeä ja ylisti Kaurismäkeä ym.Mutta ei sanallakaan kiittänyt Kaurismäen puolesta tai omasta puolestaankaan patsaista.
   Kaikki muut muistivat kiittää Outinen ei vaan osannut.Myös Outi mäenpää sekoili puheissaan omituisesti.Ainoa joka antoi herrasmiesmäisen leiman gaalaan oli aina niin komea Ilkka Villi.
   Ei ole enää mitään hienostuneita tapoja, sääntöjä tälläisissä tv.gaaloissa. Elina Knihtilän liian kittana kolttu ja pursuavat lihat ei tässä kökköjuhlassa yhtään haittannut.Saman puistatuksen piikkiin kaikki vaan.Ei arvokasta juhlaa pelkillä juhla-asuilla aikaan saada.

  • Pekka ja pätkät

   Kulttuuriväen pitää aina olla mukana sellaisissa hienoissa liikkeissä kuin vihreys ja seksuaalinen tasa-arvo ja suvaitsevaisuus. 70-luvulla samanlaiset tyypit julistivat kommunismin ihanuutta, rauhaa, solidaarisuutta ja neuvostoystävyyttä. Kukaan ei ole kiihkeämpi kuin vasta kääntynyt uskovainen.

  • Minäpä olen

   Usko kuin usko, niin kyllä on kova palo käännyttää.Kulttuuriväkikin haluaa erottua, mutta ei yksilöinä. Koska ovat aina olleet yhtä suurta massaa aatteineen.Harva niistä osaa ja uskaltaa olla todella erilainen.
   Nyt tämä Haavistohömppä.Toivovat, ettei kukaan muukaan olisi erilainen aatteiltaan.

  • Kyldyrellii

   Kulttuuriväki tempaisi kunnolla lujassa uskossa suvaitsevaisuuden puolesta.
   Mutta jäivätpä näppejään nuolemaan ja parempi niin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   685
   2762
  2. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   53
   2142
  3. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   98
   1986
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   330
   1769
  5. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1369
  6. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   98
   1279
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   47
   1099
  8. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   82
   1097
  9. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   84
   1054
  Aihe