Haussa lisäkillpirauhasläkäri!

hoitoa haluava

Apua, voisiko joku vihjata hyvän lisäkilpirauhasasiantuntijan.

Minulla on pahoja oireita. Haluaisin sestamibi-technetiumkuvauksen.

14

423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mene mille tahansa viralliselle endokrinologian erikoislääkärille. Löytyy suuremmista kaupungeista heti.

    • ...ihmettelee

      miksi luulet että vikä olis lisäkilpirauhasessa eikä kilpirauhasessa?

    • hoitoa haluava

      Diagnoosi on, mutta ei haluta leikata eikä kuvata.Docrates-klinikka kuvaisi. Lähete puuttuu. oireita ei uskota.

      • sama tapaus

        Käy kysymässä lähetettä siltä lääkäriltä, joka on diagnosoinut kilpirauhasongelmasi. Endokrinologeissakin on eroa kokemusteni mukaan. Minulla on sama ongelma.


    • vikaakilpparissa?

      hoitoa haluava, mitä oireita sul on ja miten sait diagnoosin?

      • hoitoa haluava

        On mulla vikaa kilpparissakin, mutta harvinaisempaa vikaa lisäkipparissa. Minulla on ionisoitunut kalsium yli viitten ja lisäkilpirauhashormoni selvästi koholla. Minulla on hyvin outoja kohtauksia tai oireperiodeja. Vapinaa, verenpaineen nousua, runsasta janoa, kuivumista, Nyt on myös neuromuskulaarinen sairaus, lihasdystonia. Mm. niska voimaton, kipeä. Suurentunut imusolmuke ja keuhkossa kasvain.


      • salli68
        hoitoa haluava kirjoitti:

        On mulla vikaa kilpparissakin, mutta harvinaisempaa vikaa lisäkipparissa. Minulla on ionisoitunut kalsium yli viitten ja lisäkilpirauhashormoni selvästi koholla. Minulla on hyvin outoja kohtauksia tai oireperiodeja. Vapinaa, verenpaineen nousua, runsasta janoa, kuivumista, Nyt on myös neuromuskulaarinen sairaus, lihasdystonia. Mm. niska voimaton, kipeä. Suurentunut imusolmuke ja keuhkossa kasvain.

        Taysissa Salmi? oli aivan kamala lääkäri ja sain taisteluvoittona leikkaukseen itseni ja elämä helpottu leikkauksen myötä.Ero oli heti suuri,aivan kuin "leikaten" oloni ja tuntemukset normalisoitui.Kamalaa,että lääkärit ei usko vaivoja!Älä anna periksi!


      • Anonyymi

        moi

        PTH koholla reilusta.Ca ion ja ca koholla ja u-ca reilusti koholla niin pääsee sestamibi-kuvaukseen.


    • hoitoa haluava

      Mitä oireita Sinulla Salli68 oli? En edes päässyt Salmelle, kun hän sanoi, ettei ole lisäkilpirauhasasiantuntija. Kaikki kieltävät oireiden johtuvan hyperparatyreoosista. Sestamibikuvauslähetettä ei anneta edes yksityisesti. Kovasti toivon, että tulisi munuaiskivi, niin voisi ehkä päästä siihen kuvaukseen.

    • Kukakukakukajuujuu

      Kuka tuntisi Tampereella ( tai Turussa) lisäkilpirauhasta? (Kävin Salmella ja menisin mielelläni jollekulle muulle seuraavaksi.)

    • hoitoa haluava

      Eipä leikkaus- tai kuvaushaluisia taida olla. Turusssa olen etsinyt ja Helsingissä. Kuvauslähetettä ei edes saa, vaikka menisi yksityisesti kuvauttamaan.

      Toivon vain, että kalsiumarvoni nousisi nopeasti korkealle, niin ehkä noteerattaisiin.

    • I have remained silent when I should have spoken. Lisäkilipsrauhasen / parathyroid diagnosis and andenoma removal - been there, done that.

      Take this advice very seriously: https://www.parathyroid.com/diagnosis.htm

      About 10 years ago when I had high blood serum calcium:
      1. Finnish doctors were incompetent in diagnosis if I had a parathyroid problem
      2. And as long as calcium would have remained high but not very high - I would not have gotten a surgery anyway. Instead I would have been left with a higher risk of heart and cardiovascular diseases etc.
      3. If I would have got a surgery they would have made a deep cut along the complete front of the throat and target one or two parathyroids that would be suspected to have andonema. Whereas at the same time Sweden and Germany had much better diagnostic methods and removal methods = Parathyroidectomy.

      In my case I gave up on doctors here, sent my results to Norman Parathyroid Center, who confirmed what I basically knew - that I had an andenoma, and welcomed me for surgery. And off I went. I was lucky to have an insurance that covered the hefty total cost of about 20000 USD. If you can afford Norman P. C., they are top!

    • Anonyymi

      Tiedättekö Suomessa hyvää lääkäriä joka tietää kalsium ongelmista oikeasti? Kaikki kalsiumit koholla virtsaa myöten apua ei saa. Kärsimys on kovaa.

    • Anonyymi

      Suomessa on todella vaikea löytää hyvää endokrinologia, suosittelen hakeutumaan esim Saksaan, jossa hallitaan paremmin kilpirauhassairauden hoito ja ihminen osataan huomioida kokonaisuutena. Ne lääkärit, jotka hoitavat hyvin Suomessa, eivät ota enää uusia potilaita.

      Turussa ei ainakaan kannata mennä Lassi Nelimarkalle, jonka tiedot ovat auttamattomasti jälkijunassa endokrinologiassa. Ei osaa tulkita potilan oirekuvaa yhtään, tuijottaa pelkästään labra-arvoja, jotka saattavat olla ylä- tai alakantissa reippaasti, mutta Nelimarkan mielestä kaikki on ok. Ei muuta kuin rahat pois potilaalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe