19v nainen selibaattiin?

nainenko?

Olen siis 19v, nuori nainen, samassa parisuuhteessa ollut ihanan poikaystäväni kanssa reilu 3vuotta. Suhteen alussa seksi oli ihanaa, mutta en saanut orgasmia yhdynnän myötä vain vain jos hän hyväili minua. Meillä ei ole ollut vakavia parisuhdeongelmia mutta parin kuukauden sisällä niitä tulee koko ajan lisää. Olemme asuneet yhdessä jo reilu vuoden ja tuntuu kuin olisimme jo antaneet periksi sanomatta sitä toisillemme. Suurin osa riitelyistämme alkaa kun emme harrasta seksiä pariin päivään. Opiskelen ja käyn töissä päivät pitkät ja kultani istuu kotona tietokoneen edessä. Kun tulen kotiin on minun oman ajan aika ja käyn esim lenkillä, kun tulen kotiin teen ruokaa ja syömme, katsomme jonkun elokuvan ja sitten minun on pakko mennä nukkumaan jotta jaksan seuraavan päivän.
Seksiä tulee harrastettua pari kertaa viikossa, joskus ei edes sitäkään. Ensimmäisenä vuotena parisuhteessa harrastimme seksiä 3-4 kertaa viikossa, ja silloin hyvää seksiä. Nykyään poikaystävälläni on vaikea pitää erektion yllä takiani.
Olen lihonut noin viitisen kiloa puolessa vuodessa ja tunnen itseni erittäin rumalta ja lihavalta, olen yrittänyt laihtua mutta en löydä sille aikaa. Olin nuorempana todella masentunut ja luulen että masennun taas jos tämä jatkuu vielä. Minulla on todella vaikea tehdä aloite koska olen aina niin väsynyt. Kultani ei edes jaksa enää vaivata aloitteella (vaikka ennen minä tein aloitteet).
En tiedä mihin edetä tästä. Olemme puhuneet asiasta mutta muutosta ei tapahdu. Olemme yrittäneet että kerron hänelle mitä hänen pitäisi tehdä jotta kiihotun, mutta hänellä on jo sen verran huono itsetunto että siitä ei tule mitään. Joskus seksi tapahtuu mutta kesken hommia minulle tulee lihava olo ja hän huomaa sen ja erektio häviää, tietenkin.
Molempien motivaatio on hävinnyt.
Koska elätän molemmat ja teen kaiken kotityön jne, tuntuu kuin naisellisuuteni on kadonnut totaalisesti.

11

1692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Setä neuvoo

      Jätä se sika. Kannattaako tuollaista luuseria elättää. Et saa edes seksiä korvaukseksi.

    • markku.mmm

      itse pidän lihavista naisista.
      Takaapäin kun panee jotain lihavaa vosua niin lätke on sellainen että naapurissa on varmaan laitettava korvatulpat=)
      Mukava se on rehevä perse silmien alla, ainakin minun mielestä.

    • omena64

      Elän vastaavanlaisessa tilanteessa,tosin mies tekee kotityöt,kun on työtön. Olemme olleet yhdessä jo kauan,mutta kaipaan seksielämää,mieheni ei.
      Suosittelen perheterapiaa, keskustelu ulkopuolisen kanssa joskus auttaa. Tai puutu tse asiaan,vaadi että keskustelette. Lihavuus ei ole asian syy,vaan ehkä se että mies on työtön ja sinä elätät...moni mies ei sitä kestä...ja siirtää syyn sinun hartioille. Vika ei ole sinussa

    • sitä on liikkellä

      että poitsu on koukussa pornoon ,siellähän sitä valinnanvaraa riittää käsitöiden malliksi, ei ole ihme jos sillä ei ota eteen sun kanssa.

    • MulliKulli

      On se kauheaa kun 19v neito joutuu olemaan pitkiä aikoja ilman kullia. Käytä sauvaa tms osaat luonnostaan ne hommat.

    • kokeile..!

      Et tarvitse aikaa laihduttamiseen. Laita nyt ruokailutottumukset remonttiin! Syö vähemmän ja terveellisemmin. Lihominen johtuu siitä että olet syönyt enemmän kuin kuluttanut.

    • ei mitenkään ei mu haitaa onko millanen kroppa

    • r550p

      Eihän autta ku käräjille viia koko homma, ei hommia Suomessa ennä huijatakkaan, nesie sannoo et 1500€ ku ei antanna, jalinnatuomiolta vältyt .

      Äljä passitetaan "lommhale thain'´
      thaissa laitethhan äijä kunthon!



      kyllä tämä tä 'sthä

    • haluan elää

      sama täällä käyn 3-vuoro töissö en ole hoitoalalla ja äijä makaa laiskana kotona tai kulkee autolla päivät pitkät niin kauan kuin raha piisaa.Alkuun oli kans jonkin lainen seksi mutta nykyään äijä ei pysty mihinkään muuta kuin vaatii suihin ottoa parikertaa viikos ja kun en aina jaksa alkaa sen päivänen kiukuttelu mutta kun se ei ymmärrä tosiaan sitä et kun tulee illalla töistä väsyneenä kotiin niin ei heti jaksa alkaa mitään mutta toinen kun on päivän lekotellut niin eihän sen tartte huilata.Mielestäni en ole ruma vaikka kanssa on muutama ylimääränen kilo tullut ettei se siitäkään johdu ja kun olen josks aikeissa muuttaa pois niin siitä vasta elämä nousee.Tiedän et on itsessäni vika kun en nosta kytkintä ja jätä koko hommaa.Nytkin tulin yö tuurista ja äijä makaa mutta nukkua saan korkeintaan kolmisen tuntia ja sit pitää lähteä äijän kans asioille .

      • 50v

        Minun vaimoni tekee myös päivystyksiä ja on niiden jälkeen usein väsynyt, mutta ei se haittaa, kulli kyllä kelpaa ja on välillä jopa nukahtanut kesken kaiken. Jatketaan sitten kun virkeämpi, näin kun tällainen tilanne tulee.
        Itseäni ei pulleat ja pienirintaiset naiset kyllä kiinnosta, jos toinen on lihava vain kun haluaa syödä ja maata, niin kyllä siinä halut vähenee.
        Kyllä tuon ikäisenä pitäisi pipari kiinnostaa tai jossakin on todella paha vika, parikymppisenä pitäisi kikkele olla pystyssä 24/7.
        Vie se jolppi hoitoon tai heitä mäkeen...


    • matti63

      Annan neuvon , jos lihavuutesi häiritsee sinua. Älä mene sen taakse että ei ole aikaa. Siihen ei kulu aikaa mutta syöt nirsommin ja minkä syöt syö se niin, että pureskelet ruoan niin kauan kuin sitä suussa riittää noin 30 kertaa pureskelua, etkä juo välissä. sylki tulee mukaan ruoka sulaa paremmin ei ähky olo ja
      silloin vatsasi saa täteyden tunteen, etkä ahmi liikaa ruoka massaa.
      ruoan määrä vähenee merkittävästi. jos vielä kaipaat välipalaa täys ruis leipäpala tai näkkäri oivariinilla tai vast. niin varm laihdut. ei makeita kuin kerta viikossa.
      varmasti laihdut.
      Tuo kultasi ongelma on se et hän latautuu kioneella mahd seksiin on levännyt ja sinä KÄYT töisssä ja opiskelet. lähdette ns kilpa juoksuun ihan eri viivalta, epistä!!

      matti 63 v

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe