Kiihottuminen pissahädästä

sensueeeeel

Jep, on erittäin epämääräinen otsikko, mutta se oli ainut asiallinen ja mahdollinen otsikko, mikä tuli mieleen tästä minun keskusteluni sisällöstä.

Eli siis jos minulla on kova pissahätä, niin huomaan kiihottuvani erittäin helposti. Kunnolla en osaa selittää, mutta se paine virtsarakossa sen varmaan aiheuttaa. Olen viime aikoina huomannut, että jos kovassa pissahädässä tyydytän iteäni hieromalla klitaani ja samalla hieromalla alavatsaani, niin saan paljon voimakkaamat orgasmit. Olen vain miettinyt, että johtuisiko tämä siitä, että täynnä oleva virtsarakko painaa jotain tiettyä kohtaa emättimessäni, joka saa aikaan tämän kiihottumisen ja voimakkaaman orgasmin. Saan jo hitonmoiset kiksit siitä, että hieron pelkkää alavatsaani jos on karmea pissahätä.

Asiallisia vastauksia kiiiiitos! : )

28

8013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvoja.

      Jaa-a, saattaa hyvinkin olla, että virtsarakko painaa emätintäsi sopivasti, ja se kiihottaa. Tai sitten joudut pidättelemään pissaa, ja nuo asianomaiset lihakset edesauttavat kiihottumista ja voimistavat orgasmia. Tarkemmin asiaa ajatellessani, kallistun jälkimmäisen vaihtoehdon puolelle. Mutta joka tapauksessa kiva, että olet löytänyt tuollaisen tavan nauttia voimakkaammin :-)

      PS. Pystytkö pidättelemään pissan myös orgasmin aikana?

    • :)

      Minulla on aivan sama! Varsinkin aamuisin herään usein valmiiksi kiihottuneena, kun on jo kova pissahätä. Jos ei ole liian kova kiire vessaan niin runkkailen monesti heti herättyäni.
      Uskoisin tällaisen liittyvän siihen paineen tunteeseen, mikä pissahädässä on.

    • Yesss

      Jes, en ole outo! Ensimmäisen orgasmin sain just tuolla tavalla. Räjäyttävä kokemus! Usein toivon iltaisin, että aamulla olisi kova hätä, sillä jos orgasmin onnistuu saamaan niin se on täydellinen käynnistys aamuun. :'D Ihastuksenikin sanoi koulussa, että näytän iloiselta ja rennolta tännään -jostain kumman syystä repesin. :)

      ja itse olen ainakin pystynyt pidättämään. sen jälkeen vaan täysillä vessaan. :D

    • sensueeel

      Jep, minäkin pystyn ihan hyvin pidättämään pissan orgasmin aikana. Ja sen jälkeen tosissaan sitten juoksien vessaan. Minäkin jotenkin yhdistän sen siihen paineeseen.. Tai siis minulla on hyvät lantionpohjanlihakset, aina käytössä kun masturboin tai harrastan seksiä, eli olen ihan maailmankartalla niiden olemassa olosta. Kuitenkin se tuntuu aina hiukan eri tavalla kiihottua tuosta pissahädästä kun käyttämällä pelkästään nuita lihaksia? Tiedä sitten mistä johtuu.

    • mansikkamimmi

      Joillakin se voi perustua myös siihen, että se on nolo tilanne (alistusfantasiat, kontrollinmenetys ja itsensä häpäiseminen). Joskus olen kokenut voimakkaan orgasmin sillä tavalla. Olin ollut pitkään kovassa pissahädässä enkä päässyt vessaan. Kun sitten oli pakko laskea housuun (tai se vaan lopulta alkoi tulla housuun...) tajusin kiihottuvani tilanteessa kovasti vaikka se samalla oli tosi noloa.

      Mut kun oli siis jätetty myymään marjoja yhdelle parkkikselle, eikä sovittua vaihtoa tapahtunutkaan. En voinut tunnollisena luonteena jättää kassaa ja marjoja vahtimatta vaan oli odotettava jotakuta paikkaamaan. Kun hädissäni soitin poikakaverini hätiin oli se jo hänen tullessaan myöhäistä :)

      Molempien mielestä se oli kuitenkin tosi kiihottava tilanne, jota oli kiva muistella myöhemminkin. Näitä "pissahätiä" on ollu sen jälkeen joskus toistekin, kunhan ei liian usein ettei teho häviä!

      • m1238

        Kyllä se varmaan minulla on niin kuin edellinen kirjoittaa. Noita juttuja voisi lukea vaikka kuinka paljon..


    • ihanaa

      Minä olen ainakin kokenut,että kovassa pissahädässä saa orkun tuntumaan
      aivan mahtavalta.Kerran lenkiltä tullessa oli aivan "karmea"hätä.Saunan terassilla
      kihnutin penkillä itseäni tossuja pois ottaessani....sain ihanan orkun...
      Yritin kiiruhtaa sen jälkeen vessaan ...mutta housut siinä kastuivat.

    • so...lovley

      sama kun mulla. saan orgasmin vaan jos mulla on pissa hätä

    • ffffffffffffffffffff

      eipä ikää kerrottu tuossa.
      joskus aikoinaan kun olin 11-12 vuotias,yks luokalla ollut tyttö kyseli tästä pimpan hyväilysta.kertoi lopettaneensa kun tuntui "pisut tulee".pitihän siitä ottaa selvää, alasti olltiin kylpyammeessa(jos pisut tulee)aikamme hiplailtiin molemmat toisiamme.
      tyttö sanoi" nyt tulee pisu",pieni ruiskaus tulikin tytöltä ja hetken siinä tärisi ja päästeli suustaan jotain silmät omituisesti liikkuen. hetken päästä kokeilimme tuleeko multa "pisut"? aikansa hiplattua sanoin "pisut tulee" ja vaaleata rähmää roiskuikin tytön jaloille."mitä sulta tuli,ei pisua ainakaan" tyttö sanoi.
      myöhemmin opin tietämään mitä se oli,tyttö myös.

      • Anonyymi

        Ihan kiva tarina paitsi, ettei tytöiltä tule mitään ruiskauksia, joten se siitä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan kiva tarina paitsi, ettei tytöiltä tule mitään ruiskauksia, joten se siitä...

        Osa näistä tyttönä esiintyjistä on todella yksinkertaisia. Henkilö ei ole tainnut koskaan edes olla naisen kanssa, jos todella kuvittelee heidänkin saavan lauetessa siemensyöksyn :D (tai vastaavan).

        Ja joo, onhan naisen ejakulaatio olemassa mutta sen verran harvinainen ilmiö, että on käytännössä mahdottomuus, että kaksi tyttöä saisi sen samaan aikaan.


    • T**81

      Minulla täysin sama juttu! Eli kovassa pissahädässä tuntuu orkut pajon paremmilta. Usein painelen alavatsaani vielä niin se tuntuu hyvälle. Jee en olekkaan ainut!

      • Anonyymi

        Ihanasti kerrotte...ihan tässä kiihottuu. M46


    • Anonyymi

      Hienoa kun avaudutte. Onko mielestänne pissahädässä jotain niin ikävää, että kauhea pissahätä yhdistetään seksuaalisuuteen, tai päinvastoin? Kaikenkaikkiaan kiinnostava aihe

    • Anonyymi

      karmea pissahätä ja sen pidättely kaikin mahdollisin keinoin ja liikkein ahh se tuntuu niin hyvältä. vielä kun kantapäätä painaa vasten alapäätä tai painaa pissareikää viime hädässä ja juuri tuo alavatsan painelu kun rakko aivan pullollaan niin ahhh...

    • Anonyymi

      Kertokaa kokemuksianne lisää

    • Anonyymi

      Kerran..
      Olimme mieheni kans palaamassa vuokra mökille eräässä matkailukeskuksen.
      Mukaamme tarttui pari nuorta miestä.
      Kaikkihan sen ties mitä tulis tapahtumaan.
      Oli otettu jonkin verran siideriä,pikkaisen huppelissa olin ainakin minä
      Olin menossa veskiin kun toinen vieraastamme sanoi että en pääsisi.
      Sanoin että pissattaa niin vietävästi.
      En päässyt,olisin samalla pessyt pillun.
      Se oli jotenkin ihanan kamalaa,olla jalat levällään kun pillua nuoltiin. Tuntui että nyt tulee pissat.
      Sain ihan järisyttävän orkun ja sitten roiskui.

    • Anonyymi

      Itsekkin yleensä pidätän pissaa todella pitkään ja sit tyydyttelen kun rakko aivan täynnä se tuntuu niin hyvältä ja hinkata alapäätä jotain vasten ja painella rakkoa samaan aikaan. Sit lopuks juostava täysiä vessaan.

    • Anonyymi

      Täällä kans tuntuu hyvälle varsinkin aamuisin herätessä aina kauhea pissahätä ja viikonloppuisin kun ei kiire minnekään niin jäädä sänkyyn pidättelemään ja välillä saatan kosketella jalkovöliä ja painaa peittoa yms jalkoväliin pidätelläkseni se on niin kiihottavaa välillä saattaa mennä useampi tunti selailen puhelinta ja olen pissahätäisenä sängyssä.jossain vaiheessa olo alkaa tuntua jo tukalalle ja sitten vessaan ja oikeen pitkä pissa päästää aahhh ihan parasta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kertokaa muutkin jos on kokemusta tästä pissahädän tuottamasta kiihotuksesta🤩

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Paineen tunne pissahädässä parantaa orgasmia selvästi ja saattaa herättää myös kiihotuksen tunteen. Mutta itselläni kakkahätä on vielä voimakkaampi kiihottaja. Sopivalla koostumuksella oleva uloste peräsuolessa tuo mahtavan paineentunteen. Tällöin myös usein on paljon ilmavaivoja, joiden päästely kiihottaa entisestään. Ilmeisesti tärinä ja peräaukon aktivointi tekee tuon.

      Tänään juuri autolla ajaessa oli kova kakkahätä, pissahädän ohella. Panetusta oli toki tuntunut jo pidempään. Siinä pitkää matkaa ajaessa ja vessahätää kärvistellessä tunsin tosi kovaa kiihottumista. Otin esiin pallon, jonka pistin haaroväliin ja hieroin sitä vasten. Tuntui, että joka puolelta tulee painetta. Piereskelin ahkerasti. Orgasmin en uskaltanut antaa tulla, vaikka lähellä olin monesti. Pelkäsin, että tulee housuun.. kotiin päästyä vessaan ja aivan mieletön tärinä ja huuto-orgasmi samalla kun annoin kakan tulla. Onko muilla tällaisesta kokemusta?

      Tuosta jäi värisevä olo alapäähän ja nyt tekee mieli uusintaa.

      • Anonyymi

        Tuliko myös pissa roiskuen vessaan?


    • Anonyymi

      H­­ei! Om­a str­­eam. Sisäänkäynti k­aiki­lle, jotk­­­a haluav­at pi­tää ha­­uskaa 👉 http://4033444.com/H/X8oS 👈

    • Anonyymi

      Kiihottaa täällä kans se paineen tunne ja kun vain jatkat pidättekö ja välillä pitää painella pildeä kun on niin järkyttävä hätä tuntuu mahtavalta sitten kun alkaa tulemaan jo pikkareihin niin juosten vessaan ja aahhhhh pitkä pissa😍

    • Anonyymi

      Oon huomannu myös että kovassa pissahädässä kun jalkoja puristaa tiukasti yhteen ja ristii ja kiehnää pidätellessä niin tuntuu erityisen hyvälle

    • Anonyymi

      Kostun kovasti kun hirveä pissahätä niin tuhmaa piätellä ja välillä meinaa vähän karata väkisin

    Ketjusta on poistettu 43 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe