Mies pihtaa, pääni hajoaa

Paska seksielämä

Meillä on muuten kaikinpuolin täydellinen suhde, mutta aviomieheni on seksuaalisesti hyvin epäaktiivinen.

Olemme molemmat nuoria, reilu parikymppisiä, ja suhdetta on takana reilu viisi vuotta. Ihan ensimmäisen vuoden ajan seksiä oli enemmän (tosin ei niin paljoa kuin "normaalisti" nuorilla vastarakastuneilla), mutta nopeasti se hiipui, ja lopulta sitä oli enää kerran neljässä kuukaudessa, suunnilleen.

Kävimme syksyllä seksiterapeutilla, mutta ei siitä oikein ollut apua. Avarti se joitain asioita, mutta seksiä on edelleen todella vähän, ehkä kerran parissa kuukaudessa.

Silloin, kun seksiä on, se tuntuu hyvältä, mutten ole koskaan saanut orgasmia. Olen hieman ylipainoinen, ja traumaattisen lapsuuteni takia kamppaillut asian kanssa eikä laihduttaminen onnistu minulta noin vain ennen kuin saan käsiteltyä asiat pääni sisällä kuntoon. Syytän ylipainoani siitä, ettei miehelläni ole pahemmin seksuaalisia haluja, vaikka oikeastaan tiedänkin, ettei se siitä johdu. Mieheni ei katso pornoa (enkä kaipaa nyt trollaavia paskaperseitä vitsailemaan että varmasti katsoo, sillä tiedän totuuden) eikä edes harrasta itsetyydytystä, tuntuu siis olevan melkein aseksuaali.

Lisään tässä välissä, että muuten täydellisellä suhteella tarkoitan nimenomaan sitä täydellistä, sillä meillä ei ole salaisuuksia, ja pystymme puhumaan ihan kaikesta. Siksi tiedän, ettei mieheni runkkaile selkäni takana, ja hän tietää, että olen ahdistunut tämän seksiasian takia ja koen syyllisyyttä ylipainostani.

Olen edelleen sitä mieltä, että suhde on niin hyvä, että kärsin seksin puutteesta vaikka loppuelämäni - en missään nimessä aio erota hänestä, niin paljon toisiamme rakastamme - mutta silti tämä seksuaalinen turhautuminen ajaa minut hulluksi. Olen alkanut fyysisesti ihastumaan muihin miehiin, enkä ikinä haluaisi suhdetta näiden kanssa (enkä todellakaan aio pettää), mutta haaveilen jatkuvasti seksitilanteista joissa a) tuntisin itseni halutuksi b) olisi jotain kipinää c) saisin orgasmin.

Mies väittää, että haluaa minua ja näkee minut seksikkäänä, mutta jotenkin minun on vaikea uskoa sitä, vaikka tiedänkin että hän rakastaa minua vilpittömästi. Hän on todella pahoillaan tilanteesta, muttei tiedä itsekään mitä tehdä, koska seksuaalisia haluja ei yksinkertaisesti löydy sen enempää.

Onko samanlaisessa tilanteessa olevia? Onko jollain kokemusta, että tällainen tilanne olisi kohentunut? Kun ero ei missään tapauksessa ole vaihtoehto, mitä tehdä?

Enkä halua nyt yhtäkään kusipäätä heittelemään typeriä "jätä se" "tuu tänne täältä saa kyrpää" tai "lol, kuitenki miehes pettää sua kun oot läski valas"-kommentteja, että menkää pikkulapset sinne koulun penkille istumaan ja antakaa puheenvuoro niille joilla on jotain sanottavaa.

24

1388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paska seksielämä

      Lisään vielä, ettemme käytä alkoholia tai käy bileissä, mieheni ei käy missään miesten saunailloissa eikä koskaan katsele muiden naisten perään jne. Samanlainen kotihiiri kuin minäkin.

    • ap

      Ja lisäänpä nyt vielä, että läheisyyttä, hellyyttä jne meillä on todella paljon, ja arkemme on todella onnellista, eli ei mistään viileistä väleistä jne ole myöskään kyse, tai muusta etääntymisestä. Olemme todella läheiset, meillä on täysin oma maailmamme. Läheisyyttä on varmasti enemmän kuin 99,99% muista pariskunnista, mutta seksiä ei vaan ole...

    • ap

      Eikö kenelläkään ole neuvoja/kokemusta? :(

      • Nyt parempaan päin.

        Oiskohan käynyt joskus niin, että miehesi on joutunut turhaan vonkaamaan seksiä kun sulla on ollut seksitön pidempi kausi ja mies ajattelee sun kärsivän seksistä. Mulla ainakin on sellainen tilanne, että naimisiin mentyämme saimme lapsen ja seksiä oli sen jälkeen noin kerran kuukaudessa ja siitä se sitten alkoi harvenemaan. Päätin että vaimo saa sitten elää kuten haluaa ja olen nyt löytänyt useita ihania naisia jotka rakastavat seksiä. Luulin jo, että naiset oikeasti inhoavat seksiä mutta teeskentelevät pitävänsä siitä saadakseen elättäjän.
        Nykyään elän vaimon kanssa käytännössä platonisessa suhteessa ja pelkään rakastuneeni työkaveriin, jolle seksi kyllä maistuu ja jonka kanssa vietän ison osan vapaa-aikaani. Tiedän nyt, että vaimon on turha valittaa, koska itse aiheutti tämän tilanteen ja syytin itseäni pitkään turhan takia.
        Miettikää naiset onko se seksi nyt sitten niin kauhean paha asia, että sitä pitää välttää vaikka parisuhteen kariutumisen uhalla.


    • KoP

      Mies seuraavaksi urologille, katsokaa onko testosteroniarvot kunnossa. Ei tuo ole normaalia. Toisaalta monelle meistä epänormaali on normaalia juuri tuon rakkauden yms. takia :(

    • mi-es 50-,v.

      Kipikapi uudestaan terapeutille ja kaikkiin mahdollisiin keskusteluryhmiin ja lääkäriin...ootte niin nuoria ja nyt tuntuu että ikinä ei erota vaikka miten olis ja mitä tapahtus,mutta tosi asia on, että mikään liitto ,jossa seksihalut on noin vähäisiä toisella osapuolella,ei tule kestämään ikuisesti...!! se on vaan luonnonlaki että ihminen on seksuaallinen olento ja pitemmän päälle puutteessa elämisestä vaan ei yksinkertaisesti tule mitään...ennemmin tai myöhemmin, kun arki koittaa oikeesti ja rakastumisen huuma vähenee sitä vaan huomaa,ettei seksin puutteen takia kannata päätä halkaista...se kun on ihmisen perustarpeita ja oikeuksia...
      Terapeutille uudestaan vaan...!! Muuten suhteenne loppuu vuosien saatossa!!!
      IHMINEN ELÄÄ ITSELLEEN JA JOKAISELLA ON OIKEUS TYYDYTTÄVÄÄN SEKSIIN!!

    • mies 35v

      Tk ssa otetaan verikokeet, ei tartte paljo kertoilla muuta kun mitä jo tuossa sanoit lääkärille. Testosteronit voi olla päin honkia ja eipä sitä koskaan tiedä vaikka olisi kromosomit viturallaan kuten minulla oli kun tarpeeksi syvältä tongittiin. Todettiin semmonen kun xxy ja se aiheuttaa juurikin tuollaista.

    • city is rauma

      mua taas panettaa ihan kypällä nytte justiinsa. Mut mistä sais naisen jolla olis kans seksuaalisia haluja?

    • Piiperö

      Samanlaisia kokemuksia itsellänikin ja todellakin pää alkaa hajoomaan pian.

      Minä ja avomieheni ollaan nelikymppisiä ja oltu kimpassa jo yli 10 vuotta, niistä viimeiset 5-6 vuotta seksiä on ollut noin 2-3 kertaa vuodessa ja nyt näyttää vain vähenevän entisestään (viimeksi sain joskus syksyllä).
      Olen toisinaan koettanut tehdä aloitetta, mutta vastaus on aina "ei jaksa", vaikkei ukkoni käy edes töissä. Metsästämässä ja kalastamassa kyllä jaksaa käydä, vaikka joutuisi kävelemään 100 km, mutta ei jaksa harrastaa seksiä 15 minuuttia. Asiasta keskustelu on täysin mahdotonta, ei sitäkään jaksa, kuulemma. Ukkoni tuumasi vain, että "minä pärjään ilmankin", kun uhkasin hankkia rakastajan ellei seksiä ala herua.
      Ilmeisesti hän on kyllästynyt minuun (kieltämättä olen lihonut suhteemme aikana hurjasti, mutta niin on ukkonikin), mutta eroaminen olisi meidän tilanteessamme todella vaivalloista, joten ehkä hän ei saa sitäkään kerrottua minulle. Tosin olen alkanut ajattelemaan, että pärjäisin yksin ainakin rahallisesti paremmin, työttömänä kun molemmat ollaan.

      En todellakaan tiedä mitä tekisin tässä tilanteessa kun ei auta edes asiasta yksipuolinen raivoaminenkaan, ja se erokin on vaikeaa jo pelkästään asunnon saannin takia.
      Rakastajaakin on melko vaikea enää tällä iällä ja näillä kiloilla löytää mistään kun en kapakoitakaan harrasta, joten aikalailla hukassa ollaan ja ihan vain pihtaavan ukon takia...

      • Haluton halukas

        Tänä vuonna ei kertaakaan. Viime vuonna kerran. Sitä edellisenä vuonna 2 kertaa. Samoin sitä edeltävänä vuonna. Yhdessä ollaan oltu 10v. Aluksi olin ihastuksissani, että mies tuntui nauttivan seurastani, eikä ollut seksin perään. Olen ollutkyllä ennemmin naimisissa, enkä pystynyt nauttimaan seksistä silloisen aviomieheni kanssa. Nyt ottaisin hänet ilomielin takaisin, jos saisin. Itseasiassa ottaisin kenet vaan, joka koskettelisi, suikkaisi suukon kaulalleni, pitäisi hyvänä, sivelisi käsiäni, jalkojani, selkääni, tykkäisi suuseksistä ja kielisuudelmista. Ex-mies tyydytti aina suullaan. Nykyinen ei kertaakaan, mutta itse nauttisi , jos imeskelisin. En kyllä enää viitsi lutkutella tuntikausia. Yhdynnässä on aina lauennut. Suudella ei osaa, eikä tee milloinkaan aloitetta seksiin. Uskollisia toisillemme ollaan oltu koko ajan. Olen 57 ja hän 44. Minäkin olen lihonut avioliittomme aikana ja painan liki 60kg. Kun menimme yhteen, painoin 52 kg. Mies on muuten parasta, mitä nainen voi toivoa, mutta ei välitä seksielämästä. En minä jaksa tämän kymmenen vuoden jälkeen enää elää seksitöntä elämää. Aion hakea toista avioeroa ja kun olen vapaa, haluan löytää seksistä pitävän miehen. Mutta naimisiin en enää mene! Olenhan mä jo vanha mummu, mutta mitä olen kuullut, niin on niitä tämän ikäisiä pappojakin, joilla pelittää. Toivottavasti kohdataan!


    • paha olla

      Tuon tekstin perusteella täsmälleen sama tilanne meillä. Ihan kun olisit meistä kirjottanut.

      Tätä on jatkunut jo pari vuotta, ja tilanne viemässä omatkin halut mukanaan. Miehelle riittää kerran kuussa, tai kahdessa. Minä taas haluaisin vaikka joka toinen päivä. Onneksi on välineitä tullut hankittua niin ei tarvitse hyppiä seinillä :)
      En jaksa enää edes yrittää puhua miehelle kun ei se haluja takaisin tuo, jos ehdotan selibaattia suuttuu siitä kun minä en halua häntä enää, lopuksi siitä saattaa ehkä seurata seksiä muutamana seuraavana päivänä mutta sitten se taas jää. Mies sanoo olevansa väsynyt. Muuten voisin allekirjoittaa, mutta oudosti sitä energiaa riittää sitten aina kaikkeen muuhun. Mies tekee n.4 tunnin työpäiviä jonka jälkeen liukenee omiin harrastuksiin tai jää kotiin pelaamaan. Minä teen 8 tunnin työpäiviä jonka jälkeen vielä kotityöt, enkä silti ole niin väsynyt etten jaksaisi harrastaa seksiä.

      Olen pyöreä, muodokas, mieheni väittää myös seksikkääksi. Pukeudun usein mieheni pitämiin seksikkäisiin alusvaatteisiin, vihjailen, puhun suoraan, houkuttelen... mutta ei. Ei vain kiinnosta. Jos suutun, mies ei ymmärrä miksi ja väittää ettei ole huomannut käytöstäni. ?? Jos joskus häntä seksi kiinnostaa, yritän miellyttää häntä parhaani mukaan tekemällä asioita joista hän pitää suunnattomasti, josse saisi kipinän syttymään. Jälkeenpäin hän usein sanoo että tämä on niin hauskaa, miksei tehdä tätä useammin-- niin, miksei? Huomenna jo unohdettu, eli tuntuu turhalta tehdä mitään hänen nautintonsa eteen, varsinkin kun häntä ei kovasti kiinnosta minun nautintoni.

      Huh, tekisi mieli purkaa tunteita enemmänkin, mutta teksti on jo nyt aika vihaisen kuuloista.

      Mutta kyllä meiltäkin läheisyyttä löytyy, suukotellaan ja halaillaan useasti päivässä, nukutaan usein saman peiton alla sylikkäin, kysellään päivän askareista, soitellaan kun toinen ei ole kotona jne. Joskus sitä miettii käykö mies päivisin vieraissa, mutta kun hän tulee kotiin, suutelee ja halaa lämpimästi, tuntuu tyhmältä edes epäillä sellaista. Eroakin miettii usein, mutta joku kuitenkin saa aina kääntämään uuden sivun meidän romaanista ja katsomaan miten se jatkuu.
      Kaipa tämä on sitä hölmöä rakkautta?

      • Tanssiha-mies

        Tuntuu jotenkin epäoikeudenmukaiselta kun suhde ei ole tasapainossa. Minulla on 20 vuotta avioliittoa. Vaimoni on alusta asti suhtautunut seksiin varsin laimeasti. Sanoi kyllä jo alussa ettei hänestä koskaan tule mitään seksipetoa. Eipä tässä mitään riitoja tms. ole, mutta edelleenkään ei ole seksiä eikä läheisyyttä. Nuorena olisi pitänyt valita paremmin, luulisin.

        Olen itse hyvin seksuaalinen, mutta olen aloin luulla että olen huono seksissä kun ei kelpaa. Sitten tapasin ihanan naisen jonka kanssa alkoin seksisuhde. Salasuhdetta en koskaan harkinnut, mutta niin vain kävi. Tunnen itseni taas seksikkääksi. Enkä kaikenlisäksi kadu tuosta sekuntiakaan. Mikäli en eroa, niin jatkossa elämääni kuuluu aina toinen nainen.


    • matias55

      Minusta nämä jutut tuntuu ensin uskomattomalta.
      Kuitenkin luulen , että ovat totta suurimmaksi osaksi.
      Olen itse 55v mies. Joidenkin mielestä siis jo vanha.
      En pysty olemaan ilman seksiä yli 3 päivää.
      Minulla on kiva, kaunis, seksikäs minua 7 vuotta nuorempi naisystävä, joka on samalla tavoin seksuaalisesti suuntautunut.
      Emme asu samassa osoitteessa, tapaamme pari kertaa viikossa.
      Harrastamme seksiä todella paljon kun olemme yhdessä.
      En voisi kuvitella olevani selibaarissa kovin kauaa.
      En myöskään ymmärrä ihmisiä, joille joku lelu, esim. hieno auto tms. on tärkeämpi kuin seksi tai rakkaus.
      No, kukin tavallaan.
      Aloittajan ja hänen miehensä olisi syytä hakeutua lääkäriin.
      Ei välttämättä terapeutille, vaan lääkäriin.

      • ei ymmärrä?

        Minäkään en ymmärrä, kuinka joku fyysisesti ja henkisesti terve voi olla ilman seksiä kuukausitolkulla ja
        kuitenkin asua vastakkaisen sukupuolen kanssa saman katon alla.
        Nämä ihmiset haaskaavat osan elämäänsä.


    • toinen mahdollisuus?

      Syynä voi olla kiemuraiset raha-asiat tai se että perheesä on alaikäisiä lapsia joita rakastaa enemmän kuin puolisoaan.

      • halukassetanoin45

        kyllä se mielestäni on naisen elämän haaskaamista jos joutuu olemaan ilman fyysistä läheisyyttä ja ilman nautintoa. näin se vaan on jos on pitkään ilman niin sitä näivettyy sisältäpäin. se kuuluu mielestäni perustarpeisiin niin kun muutkin asiat. se puuhastelu siellä vuoteessa kun vapauttaa niitä hyvänolon juttuja sieltä aivoista ja elämänlaatu paranee. Ukko lekuriin ja puuhailemaan. tosin voi olla että hän on tyytyväinen pariin kertaan vuodessa. mutta puolison oli hän sitten nainen tai mies ei tarvi omaa seksuaalisuuttaan tukahduttaa jonkun mieleksi. en tarkoita tätä silloin kun on esim raskaana tai aivan pieni vauva mutta muuten pitää ihmisen saada nauttia hyvänolon tunteesta ja tyydyttää omat tarpeensa..


    • ymmärtää

      ei tuo haluttomuus ole mikään luonnoton asia kun ikää tulee lisää. Eiköhän se ole pikemminkin enempi normaalia.

    • KäsiKiihotusBi

      Taitaa vetää liikaa käteen joten miestäsi ei haluta.
      Tai sitten et kiihota häntä tarpeeksi, hän saa virikkeitä muualta.
      Tai se on piilo-homo ja bi.

      Muuta selitystä ei ole, tenttaapa noista joku.

    • :)

      ap, sun kannattaisi mennä yksiksesi seksuaaliterapeutille, opetella nauttimaan omasta ruumiistasi ensin. Voisi helpottaa asioita että saisit niitä orgasmeja ja pystyisit purkamaan tarpeita yksinkin. Toisekseen mies voisi käydä lääkärissä tarkistuttamassa että kaikki on kunnossa. Ei hän varmaan kokonaan aseksuaali ole kun on kerta seksiä kanssasi harrastanut.

    • on tää

      Mitä yhteistä on monilla tämän viestiketjun 'saamattomilla' naisilla. Lihavuus. Olisiko siinä johtolankaa purettavaksi. Kivikaudella lihava oli seksikästä, mutta ei enää niinkään. Se on sitä ihmisen kulttuurievoluutiota.

    • 52 kg

      höpöhöpö että lihavat naiset ei sais! jos kumppani kokee toisen seksikkääksi ja haluttavaksi niin siinä ei oo painolla mitään tekemistä. ite varmaan tykkäät miesmäisistä luurangoista, joilla ei oo tissejä tai pyllyä, mitä hyväillä.

      • aseksuaalin muija

        No, en ole lihava vaan urheilullinen ja kaunis nainen. Mieheni ei vaan ole kiinnostunut minusta siinä seksuaalisessa mielessä. Ja miksi pakottaa vaatimalla miestä seksiin kun se ei sitä halua? Taatusti maailmassa on miehiä joilta saan seksiä. Olen tässä suhteessa ainoastaan taloudellisista syistä ja mielestäni on uskomatonta että joku mies haluaa elää naisen kanssa ilman mitään seksuaalista velvoitetta...?


    • Täysillä vaan

      Mies pitää sua itsestään selvyytenä eikä arvosta/himoitse sua. Turha rahan takis roikkua tollisessa tyypissä, elämä menee hukkaan

    • turhauttavaaon

      Vau, aloittaja kirjoitti meidän elämästämme. Olisin voinut kopioida, niin samankaltainen stoori! Olemme yli parikymppisiä, ja suhteemme on täydellinen lukuunottamatta tätä ongelmaa seksin kanssa.

      Aluksi oli paljon seksiä, ja molemmilla halu tyydyttää toisensa. Olen aina ollu hyvin seksuaalinen ihminen, mutta miehen haluttomuus syö itsetuntoani ja naiseuttani. On hirveää kun ei tunne itseään haluttavaksi oman rakkaansa toimesta. Itse voisin tyydyttää mieheni joka päivä, mutta tiedän ettei hän tule minun tarpeissani vastaan. Aina ei ole ollut näin. Halusin itse lähes joka päivä, ja hän torjui minua niin kauan että päätin antaa hänen tehdä aloitteen kun haluaa seksiä kanssani. Annoin tilaa enkä painostanut. Tulos: Viime kerta oli viime marraskuussa.

      En ole lihava, vaan sopusuhtainen ja kaunis nainen. Käyn usein ulkona (esim. tyttöporukalla, kun mieheni ei ole mukana) ja olen huomannut että rakastan huomiota mitä saan muilta miehiltä. Tavallaan se tuo minulle kipinää, joka omasta parisuhteestani puuttuu. Ikinä en pettäisi, mutta myönnän että tiukkaa on tehnyt. Ei sen näin pitäisi olla,että kotoa ei tule hyväksyntää. Rakastan itseäni ja haluaisin että kumppanini huomioisi minut.

      Muuten meillä on täydellinen parisuhde, ja asiaa on hankala ottaa esille, koska en halua rikkoa harmoniaa, joka meillä on. Mutta olen myös miettinyt vakavasti, olisinko onnellisempi toisen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1385
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1096
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      83
      945
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      783
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    8. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      713
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      713
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe