Miksi Haaviston kasvot nykivät, kädet heiluvat pakko-oireisesti?

selvä

Kiinnitin torstain (26.1.2012) Ylen tentissä ja sitten perjantain (27.1.2012) MTV3:n Kaksintaistelussa huomiota siihen, että aina silloin tällöin Pekka Haaviston kasvoilla näkyy outoa suupielen nykimistä ja liiallista pään nyökyttelyä sekä käsien jatkuvaa levotonta liikettä asennosta toiseen.

Myös Haaviston imelän mairea hymyileminen kovin usein silloinkin, kun ei ole puhe mistään huvittavasta, tuntuu oudolta. On sitten eri asia hymyillä tai nauraa silloin kun joku on sanonut jotakin humoristista.

Mistä on kysymys?

Onko kyse hermostumisesta, jännittämisestä, pakkoliikkeistä, pelkäämisestä, riivaustilasta vai mistä?

Kun Sauli Niinistö esiintyy samaan aikaan selvästi rauhallisemmin, niin kyllä Niinistön tyynempi olemus antaa luotettavamman ja uskottavamman vaikutelman kuin Haaviston kummasti tempoilevat ja omituiselta näyttävät kasvojen ja käsien liikkeet ja nykimiset kuin riivatulla.

Rauhallisuudella ja paineensietokyvyllä on merkitystä presidentintehtävien hoidon kannalta.

Jos Haavisto hermoilee ja alkaa nykiä jo silloin kun naistoimittaja kysyy häneltä Sudanin epäonnistumisesta tai kun Niinistö kysyy tiukasti Iran-pakotteista ja USAn osuudesta siinä, niin miten me voimme luottaa siihen, että Haavisto voisi selviytyä jämäkästi ja Suomen puolta pitäen, jos jossain vaiheessa tulee kovaa painetta esim. Venäjän johtajien taholta. Alkaako silloinkin suupielet nykiä pakko-oireisesti?

Hermostunut ihminen pelkää ja on heikko, jolloin hän antaa periksi eikä pidä omista kannoistaan kiinni. Hermostuneisuus estää myös selkeän ajattelun ja lamaannuttaa tahdonvoiman.

Me olemme valitsemassa myös mahdollisen kriisiajan (esim. sota) presidenttiä. Mielestäni presidentin on oltava lujatahtoinen, jämäkkä ja kovahermoinen mies eikä sellainen, jonka housunpuntit alkavat heti tutista ja suupielet nykiä, kun tulee tiukka paikka.

Pekka Haavisto on liian pehmo ja epävarma Suomen presidentiksi.

46

528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miksi saulilla

      nakki heilu.....

    • ,,,,,,,,,,

      Niinistö idiootimaisesti räpsyttelee silmiä, niin kuin panomies.

      • 2

        Niinistö on liian ilkeä ja epävarma presidentiksi.


    • HAAVISTO VALEHTELEE!

      Haavisto on ollut eräässä asiassa selvästi epärehellinen. Hän on antanut julkisuuteen, todennäköisesti tahallaan, väärän kuvan koulutuksestaan ja mahdollisesti myös työkokemuksestaan. Virheitä voi toki tehdä, mutta tahallinen harhaanjohtaminen vie uskottavuuden. Viittaan ns. professori-kohuun.

      Haavisto nimittäin esitteli vielä jokin aika sitten itseään "professorina" ehdokassivuillaan olevassa CV:ssä, ja nimitys on ollut esillä hänen nimensä perässä monissa yhteyksissä mm. EU:ssa. Tämän taustalla on se, että hän piti aikanaan yhden esitelmän viran puolesta Bristolin yliopistossa nimikkeellä Benjamin Meaker visiting professor 2002. Hän sai siitä muistoksi jonkinlaisen stipendin eli diplomin. Bristolin yliopisto on kuitenkin virallisesti ilmoittanut, että ”Herra Haavisto on pitänyt meille luentosarjan globaalista ympäristöpolitiikasta 2002. Häntä ei ollut nimitetty vierailevaksi professoriksi, vaikka hänen cv:nsä niin väittää”. Ongelma johtuu siitä, että nimitys "visiting professor" pitäisi kääntää "vieraileva luennoitsija", ei professoriksi.

      Tämähän ei muuten olisi mikään iso juttu, mutta taustalla on koplaus Haaviston nimitykseen Sudan-suurlähettilääksi, epäpätevänä. Koska häneltä puuttui puuttui korkeakoulututkinto, joka virallisesti vaaditaan EUSR-Sudan -virkaan (A 16 kategoria), häntä ei periaatteessa olis pitänyt valita.

      Haaviston vierailevan luennoitsijan "Benjamin Meaker-professuuri" -titteli ei itsessään siis olisi mikään kovin vakava juttu, mutta sen käyttäminen CV:ssä viranhoitomerkintänä oli väärin ja tekee siitä tahallisen petoksen. Kyseessähän stipendi (award) eli käytännössä lähinnä matka-apuraha, mutta Haavisto on kai halunnut EU:n ulkoministereiden uskovan hänellä olleen korkeakoulututkinnon.

      Hän on mitä ilmeisimmini halunnut hälventää "professuurillaan" epäilyjä, että hänellä ei olisi ollut Darfur-tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Nämä epäilythän olivat syntyneet, kun hän ei ollut virallisessa EU:n Consiliumin ansioluettelossaan ilmoittanut koulutustaan. Ja siihen lieenee syynsä.

      Nimittäin jos hän olisi ilmoittanut, ettei hänellä ole korkeakoulu-tutkintoa, hänen hakemuksensa Darfur-tehtäviin olisi hylätty. Samoin olisi käynyt jos hän olisi ilmoittanut virallisessa Consiliumin ansioluettelossa olevansa professori. Se olisi nimittäin virallisesti tarkistettu, ja "matka-apuraha"-professuuria ei olisi tietenkään virallisesti hyväksytty tehtävään valittavalta vaadituksi korkeakoulu-tutkinnoksi.

      Kaikesta huolimatta hänet siis nimitettiin, todellisuudessa muodollisesti epäpätevänä, EU:n lähettilääksi Sudaniin. Ja tämä neuvottelijana Darfurissa pyöriminen on sitten markkinoitu Suomessa jonkinlaisena "miniahtisaarena" toimimisena. Yleisesti Haaviston työtehtäviä EU:ssa on kuvattu "avustaviksi rutiinitehtäviksi". Siis tyyliin "reipas nuori mies linjalla".

      Suomen presidentin virkaan ei ole muodollisia vaatimuksia. Haaviston korkeakoulutuksen puutteella ei ole näin nykytilanteessa mitään juridista merkitystä, ja ilmoitettakoon, etten minäkään pidä sitä varsinaisena esteenä Tasavallan presidentin viran hoitamiselle.

      Sen sijaan, jos Haavisto huijasi itselleen EU-viran, se on mielestäni vähintään samaa luokaa oleva petos kuin takavuosien Jari Vilénin kopiokone-gradu. Ja on vähintäänkin syytä kysyä, voidaako presidentin virkaan valittavalta hyväksyä moinen kupru?

      Tahallinen harhauttaminen ei ole oikein, ja on mielestäni kuvaavaa, että Haaviston innokkaimmat tukijat eivät näe asiassa mitään ongelmaa. Suora valehtelu ei ole asia, jota julkisessa virassa olevan tulisi tehdä.

      • !!!!!!!!!

        HAAVISTO on PARAS !


      • saulille-
        !!!!!!!!! kirjoitti:

        HAAVISTO on PARAS !

        ilmoitetaan etukäten kysymykset.


      • .................

        Ei kukaan näihin valheisiin enää usko. On todistettu vääriksi jo niin monta kertaa.

        Lopeta jo.


      • Antikristuskokkelit

        Niinistön "varatuomarin" valtakirja julkisuuteen, miten on hankittu, mistä laitoksesta, vai siilinjärven asiakirjatehtaasta...............
        Bilderbergryhmän jäsenyys myösjin esiin, koska ko. ryhmä ajaa maailmantalouden romahduttamista...............................On aihetta olettaa, että presidenttinäkin niinistö toimii tuon eliittisalaseuran velvoittamana, ja ajaa myöskin SUOMEN ALASAJOA..........................Eikö ole jonkinlainen eturistiriita?
        Haisee jopa maanpetokselliselta toiminnalta.................Miksi ei ole yksikään toimittaja SAANUT kysyä tuosta kytköksestä televisiossa, vaikka asia on VAKAVA Suomen olemassaolon kannalta..........................


    • Sykoanalyytikko

      Haavistolla on paniikkihäiriö ja sosiaalifobia. Haaviston isä on pienenä poikana kieltänyt tämän tunteita ja olemusta jonka vuoksi Haaviston sisäinen identiteetti on epävarma ja epävakaa.

      • heheheheheeheh

        Haaviston sisäinen identiteetti on mennyt rikki.


    • en katsonut, mut

      kaikki kysymykset ilmoitetaan etukäteen saulille 100%

    • sauli,

      rauhallisimmin ????? yleensä se on kuin neuropaati.

    • incca

      Huomasin saman. Tulkitsen valehteluksi. Toivottavasti suomalaiset tajuavat.

    • 121212

      En voi sanoa varmasti, mutta siinä voi olla kyse jonkinlaisesta (yli)eläytymisestä toisen puheeseen. Omalla isoäidilläni oli sama taipumus aina välillä, kun hän keskittyi todella kuuntelemaan, mitä toinen sanoo. Mitä tarkemmin hän kuunteli, sitä enemmän suupielet ja leuka liikkuivat saman tahtiin kun toinen puhui. :D
      Tätä tapahtui varsinkin silloin, jos toinen puhui hyvin vakuuttavaan sävyyn tai ns. painavaa asiaa.

    • incca

      Ei se ollut innostumista, vaan ahdistumista silloin, kun puhuttiin Haavistolle vaikeista asioista. Ei pitäisi haukata isompaa palaa kun pystyy nielemään. Kukin vetäköön omat johtopäätöksensä.

      • Pekan taidot ei riit

        Minunkin mielestäni Pekka Haavisto taitaa olla nyt - kykyihinsä ja kokemukseensa nähden - vähän liian suuren kakun äärellä. Itserkriittisyys olisi parahiksi paikalla eikä pelkkä pyrkyryys yhä korkeammille paikoille, kun ei kerran taidot riitä


    • 20+10

      Samaa olen katsellut. Eilenkin nyki suu ja posket. Se käden vispilöinti sitten ärsyttää.

      Mitä ihmettä hänessä nähdään? Kyseessä on suuri bluffi. Jostakin syystä kaikkia Haaviston valheita ole enempää esillä. Aikaansaannoksetkin on yritelmiä.
      Kertoo sekin jotakin, kun opinnot on kesken. Sisu ja päättäväisyys puuttuu.

      Päätelmä, ei sopiva presidentiksi.

      • Olipa kerran

        Eikös niinistölläkin ole "varatuomarin" arvoon vaadittavat opinnot pahasti kesken...........................siis valevaratuomari:PÄÄTEMÄ, EI SOPIVA YLIPÄÄLLIKÖKSI, PRESSAKSI, EIKÄ MIHINKÄÄN MUUHUNKAAN, MISSÄ PITÄISI OLLA MORAALISTA SELKÄRANKAA, OMATUNTO, NÄYTTÖÄ REHELLISYYDESTÄ, TASAPUOLISESTA ASENTEESTA KAIKKIA SUOMEN KANSALAISIA KOHTAAN, EI VAIN ELIITTIÄ KOHTAAN.................................sisusta ja päättäväisyydestä vaikea sanoa....Bilderbergryhmä varmaankin päättää niinistön puolesta....................sisu todennäköisesti ilmenee heikkojen ja vähäosaisten kyykyttämiseen tähtäävässä politiikassa.............


    • sielunpeilipeliä

      Miksi niinistöllä on silmät litran päästä ulkona, ilmeettömässä, epäinhimillessä toljotustilassa..............Kuin pyrkisi salaamaan tuolla olemaan paljastamatta
      epärehellisyyttään tai tietämättömyyttään....................
      Liiallinen viagran annostus ei ole uskottava selitys.........."pokerinaamilmiö" kylläkin.
      Ja täydestä menee bluffi, kun "näyttää niin pätevältä ja luotettavalta"...............

    • Colonel Nexar

      GEISHAKUULAT PERSIISSÄ..?

    • jk

      Haavisto presidentinä on vitsi.Sopisi Pikkukakkosen juontajaksi.

      • Niinistä patalappu

        Sopisi hyvin koska lapset vaistoavat aika kivasti asioita ja ovat aitoja ja kaipaavat aitoutta ja sellaista jolle uskaltaa puhua ja ovat tulevia aikuisia ja Haavisto ei heitä noin väheksyisi kuten sinä.
        Mutta presidentin työ on paljon enemmän muutakin, niin paljon että ei lapsille paljon aikaa jää.


    • normaalisuomalainen

      Homoseksuaalisuuden harjoittaminen kaikilla tavoilla ja muodoilla on aina iljettävä synti. Hyvin usein tässä keskustelussa jätetään huomiotta homoseksuaalisuuden harjoittamisesta aiheutuvat fyysiset vahingot sekä haitalliset tartuntataudit. Koin että tämäkin asia tulee ottaa rohkeasti esille, koska se myös todistaa sen, että homouden harjoittaminen on vastoin luonnonjärjestystä sekä Jumalan tahtoa.

      Anaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta leviää enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Homoseksuaalisista miehistä noin kaksi kolmannesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja. Vaikka anaalisessa sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta käytettäisiin suojavälineitä, niin silti anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa. Peräaukon sulkijalihas on tehty siten, että se venyy päästäessään läpi suolen liikkeet ulostuksen yhteydessä.

      Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sen sisään, niin peräsuolen ympärillä oleva kalvo vahingoittuu aina sekä helposti rikkoutuu. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sisään, niin työnnön aiheuttama paine yleensä vahingoittaa peräaukossa olevaa sulkijalihasta.

      Jumalan luomassa luonnollisessa järjestyksessä peräaukko on suunniteltu sisältäpäin työntöliikkeeseen ulostuksen yhteydessä. Silloin kun peräaukkoon työnnetään jotakin ulkoapäin sisälle, niin se rikkoo paikkoja. Tämä osoittaa selkeästi, että seksuaalisuutta ei ole tarkoitettu toteutettavaksi anaalisen yhdynnän kautta. Kaikki asiat niin Jumalan luomat kuin ihmisen rakentamat ovat toimivia silloin kun niitä oikein käytetään. Väärinkäyttämisen takia asiat rikkoutuvat ja aiheuttavat ongelmia.

      Kun peräaukkoa käytetään anaaliseen sukupuoliyhteyden harjoittamiseen, niin sen seurauksena voi tapahtua seuraavia asioita: peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät joiden kautta bakteerit pääsevät helposti verenkiertoon sekä peräaukon syöpä. Homoseksuaalinen sukupuoliyhteys sisältää hyvin usein myös yhdistetyn anaalisen ja oraalisen sukupuoliyhteyden, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun ja päätyvät elimistöön aiheuttaen ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia myös peseytymisen jälkeen.

      Erään amerikkalaisen seksuaalisia sairauksia käsittelevän tutkimuksen (kirja julkaisu) mukaan homoseksuaalisilla miehillä on homoseksuaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta suuri riski sairastua seuraaviin tartuntoihin: papillooma virus, hepatiitti B, herpes simplex virus, giardiaasi, shigelloosi, amebiaasi, kampylobakteeri, klamydia, gonokokki, treponema palladium ja infektiot peräaukossa (Lähde:Sexually transmitted viral hepatitis and enteric pathogens. [Review] [47 refs]).

      Totta kai myös miehen ja naisen välisen synnillisen (Jumalan tahdon vastaisen) seksin harjoittamisen seurauksena tarttuu muutamia tartuntatauteja. Mutta tutkimusten mukaan anaalinen sukupuoliyhteyden harjoittaminen levittää enemmän tartuntatauteja kuin emättimen kautta harjoitettava sukupuoliyhteyden harjoittaminen.

      Koska anaalinen sukupuoliyhteyden harjoittaminen rikkoo peräaukon ympärillä olevia kalvoja, joka edesauttaa bakteerien pääsemistä verenkiertoon sekä muiden fyysisten haittojen takia kaikenlainen (myös miehen ja naisen välinen anaali sukupuoliyhdyntä) anaalinen sukupuoliyhdyntä on vastoin Jumalan luomaa seksuaalista kanssakäymistä. Jumala loi miehelle ja naiselle sukupuolielimet, jotka sopivat yhteen täydellisesti, siksi se on Jumalan luoma luonnollinen sukupuoliyhteys. Homoseksuaalisuus on sen kaikissa muodoissaan syntiä ja Jumalan tahdon vastaista.

      Lesbojen seksuaalisuutta käsittelevillä sivustoilla ja tietolähteissä on myös mainintoja lesboseksin aiheuttamista tartuntataudeista: (depts.washington.edu , thesisters.org.uk).

      Raamatun mukaan lesbous on syntiä ja Jumalan tahdon vastaista. Kaikenlaisen synnillisen seksin harjoittamisen seurauksena on mahdollisuus saada tartuntatauti. Uskon että nämä taudit tulevat juuri siitä syystä, koska ihmiset tekevät syntiä ja saavat siitä synnin seurauksena taudin itsellensä. Tämä ei ole väite, vaan tosiasia, joka on helppo todistaa oikeaksi.

      Jumalan asettamassa sukupuolielämässä miehen ja vaimon välisessä pysyvässä parisuhteessa, jossa aviopuolisot ovat uskollisia toisilleen ei esiinny sukupuolitauteja.

      • Kerrohan vielä!

        Mitä se inun "raamattusi" sanoo riistosta, rahanahneudesta, kerskakulutuksesta vähempiosaisten varoilla ja heikompien sortamisesta? Olisi mielenkiintoista tietää onko ne niitä ihannoitavia puolia, joita niinistöläisyys toteuttaa.


      • yököttävää

        Samaa sukupuolta olevien etuna on se, etteivät ainakaan kykene lisääntymään.


      • Anonyymi

        Se on ihanne maailma. Kaikista ei ole kumppanuuteen. Osa ihmisistä on niin hankalia ettei heitä siedä lähellään kukaan. He sitten touhuavat miten taitavat. Seksuaalisuus pitäs laittaa päälle myöhään. Ei siitä seuraa kokeilemalla mitään hyvää. Tyhmää kun nainen etsityttää miehellä nappejaan. Ja miehen tulisi osata naisen sisuskalut ulkoa. Ei nainen näe samaa vaivaa miehen värkeistä.


    • Isontalon Antti

      Haaviston kaltaiset vierään täällä Pohjanmaalla ladon taakse, mutta onneksi AIDS parantaa homot!

      • Ei oma valinta

        Sinähän voit joutua sitten kuskaamaan omia lapsiasikin ladon taakse tulevaisuudessa. Mieti sitä.


    • kansalainen

      Miettikääppä tilannetta jossa USA Pyytäisi natossa olevalta Suomelta 10 000 miestä Iranin sotaan.

      Jos Suomen kokoomus poliitikot päättäisivät lähettää pyydetyt joukot niin miten ne valittaisiin kun vapaaehtoisia ei olisi juuri ollenkaan?

      Venäjä ja Kiina puolustanevat Syyriaa ja Iraniakin.


      Voiko kokoomuslaisen Stubb ideoita pitää maanpetturuutena?
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml Nato-halaaja
      http://www.youtube.com/watch?v=UDV32FJsHhk EU-Liittovaltio-halaaja

    • Juhalla on asiaa.
    • V-isoE

      Valitaanko Suomelle kehitysyhteistyö ministeri, presidentti.

    • hhhhh.

      Sossuja on alle 30% muut äänestää Saulia. Selevä peli.

      • Katri

        Lopettakaa arvostelemasta toisia ja menkää omiin heikkouksiinne,niitä kyllä varm aan riittää.Haavisto pressaks,-katsokaa kirjoituksianne pahoja kirjoitus virheitä ,-ihan oikeesti.


      • kakkara lakissa

        Joo, kaikki toivoo että lapsensa sais lääkärit ja koulut ja päiväkodit ja työpaikat ja asunnot ja.... mut ei ei ne sossuja ole ei...... hohhoijakkaa sano puupää


      • Hiiohoi!
        Katri kirjoitti:

        Lopettakaa arvostelemasta toisia ja menkää omiin heikkouksiinne,niitä kyllä varm aan riittää.Haavisto pressaks,-katsokaa kirjoituksianne pahoja kirjoitus virheitä ,-ihan oikeesti.

        Olet sinä, Katri, melkoinen huulenheittäjä. Kai tuo oli vitsiksi tarkoitettu? Harvempi noin paljon virheitä saa mahtumaan kahteen ja puoleen riviin kuin sinä, muuten kuin pelleillessään.


    • Aitoa on tunne

      Päinvastoin, hänestä paistaa aito inhimillisyys jota haen, en kovaksi keitettyä
      pokerinaamaa jonka tarinan todesta ei aina....pitää siis olla kärppänä ja osata lukea rivien välistä mitä pokerinaama pelaa ja millä korteilla.

      • Hymynaamio

        Sauli on vain vakavampi. Haaviston pokerinaama on hymyilevä kuminaama.


    • Haavisto!!!!!

      Saulilla ei ilme värähdä olipa kysymys hauska tai
      "surullinen".
      Hyvin on läksynsä lukenut.
      Päästetään valtaan ja huomataan jotain, mikä
      on jäänyt aiemmin huomaamatta.
      Ihmiselle on tehty kasvot ilmehtimistä
      varten, oppikaa käyttämään niitä.
      Meidän perhe 4 ääntä Haavistolle.

    • sdfsdfsd

      Joutunut maksamaan jälkivero siitä 1 500 000 euron talokaupasta. Pekka parka

    • Naamiot

      Suoralta kädeltä ei voi sanoa, miksi kasvot nykivät tai ihminen elehtii. Haavistoa puolustaakseni sen verran, täytyy mainita, että kylmäveristen kasvot eivät ole ilmeikkäät. Ne ovat kovan imagon kasvot. Ehdokkaatkin ovat siis ihmisiä, ja hermot ruljanssissa ovat kovilla. Joka ele pitää nykyään harkita, ja siihen se menee kansalaisillakin.

    • huuhaaSuomimakaa

      Lihasten nykiminen voi johtua B-vitamiinin puutteesta (epäsäännöllinen ruokavalio) ja levon puutteesta sekä stressistä.

      Ajatellaan nyt tulevaisuutta kahdelta kantilta:

      Pekka sovittelee, sanotaan vaalimainoksessa. Kun Putin tulevaisuudessa kysyy, saako suomalaisvenäläiset jatkossa EU-passin, Pekka kai sanoo: "Sovitellaan". Kun Putin taas kysyy, antaisiko Suomi vähän tilaa Pohjoisesta yhteisiä sotaharjoituksia varten, Pekka taas tuumii: "Sovitellaan." Kun illalla Pekan morsmies tahtoo vähän huomiota, Pekka sanoo: "Sovitellaan!"

      Saulin teemana on työ, sanotaan vaalimainoksessa. Työ Suomen hyväksi. Kun NATO tulevaisuudessa kysyy, liittyykö Suomi Natoon, Sauli vastaa: "Tehdään työtä!" Kun Sauli keskustelee tulevan Venäjän presidentin kanssa Karjalan kehittämisestä ja kahdenvälisistä kaupoista, Sauli vastaa: "Tarjoamme työtä eli know how:ta". Kun illalla Saulin nuori vaimo tahtoo vähän vipinää, Sauli kääntyy selälleen ja lepää ja tokaisee: "Työtä!"

    • Herppeenluoma

      Mikä Putouksen hahmoista on Pekka Haavisto?

      No tietysti Leena Hefner o.s Herppeenluoma !

      Hän pyrkii kokoajan toistamaan mitä toinen keskustelija sanoo ja jatkaa lausetta sitten siitä.

    • ajajagggj

      haavistolla heiluu korvat, kun se puhuu niin paljon palturia, kuin ehtii.

    • naamaa nykii

      sinnemäellä ja haavistolla samat lääkkeet, tig-häiriö?

    • sale valittiin

      Haavistolla pettää paineensietokyky, kun kysytään häneltä suoria kysymyksiä. Ei puhumalla vaan pääse presidentiksi. Täytyy olla oikeaa näyttökin ja presidenttinä kestää painetta!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe