MIVITOTAL - jumalten juoma!

Uudestisyntynyt!

Olen 49-vuotias, raskasta ruumiillista työtä tekevä mies. Vuosikymmenten rasitus on aiheuttanut minulle viime vuosina jatkuvaa selkä- ja polvisärkyä. Kun joutuu työn puolesta joka päivä nostamaan käsin 8000 kiloa tavaraa 25 vuoden ajan, niin se ei välttämättä ole ihmiselle hyväksi.

Olen ollut selkä- ja polvisärkyjen takia viime vuosina usein sairaslomilla, ja työnantajani on alkanut vihjailla, että voisin joko vaihtaa toiseen työpaikkaan, jossa pääsen vähemmällä kuormituksella, tai jäädä sairaseläkkeelle. Suurin osa työkavereistani kun on 20-25 -vuotiaita nuoria miehiä, ja ilmeisesti minusta vanhasta äijästä pitäisi päästä eroon.

En kuitenkaan alistunut työnantajan painostukseen, vaan aloin itse etsiä keinoja parantaa vaivani. Lääkäri tarjosi vaihtoehdoiksi vain kuntoutusta ja särkylääkkeitä, ja niitä onkin käytetty (huonoin tuloksin), mutta en suostunut uskomaan, että ne ovat ainoat ratkaisut.

Etsin netistä tietoa luontaistuotteista, ja lopulta löysin Mivitotalin:
http://www.mivitotal.fi/mivitotal_plus.php

Mivitotal muutti elämäni. Sen jälkeen, kun aloin käyttää sitä, huomasin, että se osoittautui todelliseksi jumalten juomaksi! Kolmen kuukauden Mivitotalin nauttimisen jälkeen olen terhakka kuin teinipoika, poissa ovat selkäsäryt ja polvisäryt, ja samalla katosivat myöskin nukahtamisvaikeudet, joita säryt toivat mukanaan.

Eikä tässä vielä kaikki - lähestyessäni viittäkymmentä ikävuotta en enää jaksanut harrastaa vaimoni kanssa seksiä. Ei enää kiinnostanut, eikä enää ottanut eteen, mutta Mivitotalin jälkeen olen kuin siitosorhi! Tämä on Viagraakin kovempaa kamaa.

Joka ilta on kanki kovana ja on pakko päästä rynkyttämään! Vaimo valittaa jo, että taasko pitää jaksaa, mutta minä sanon hänelle vain, että ottaisit sinäkin päivittäin Mivitotalia, niin jaksaisit. Ehkä pian saankin hänet ylipuhuttua tämän loistavan aineen käyttäjäksi.

7

768

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gabrieel

      Tiijjähäntä äkkiseltään männä sanommaa. Jumalainen on ainakin hinta.

    • synteettisiä...

      Lähes kaikki mivitotalin ainesosat ovat syntettisiä vitamiineja. Eli ovat laboratoriossa tehtyä kemiaa eivätkä ole luonnollisistä lähteistä. Itse kokeilin mivitotalia kesällä ja sain siitä sivuoireita. Varpaissa tuntui ihme nypristyksiä ym. sivuvaikutuksia. Lopetin käytön niin heti loppui vaivat. Vajaan pullon kaadoin vessanpönttöön.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm

    • silkkaa paskaa

      höpön höpn

      Mivitotal Plussasta. Minulla on ollut aikomusta sanoa siitä jotain tässä ketjussa. Nyt tuli hyvä sauma. On kokemusta siitä. Tammikuun puolivälissä ostin litran pullon luontaistuotekaupasta. Käytin sitä muutama viikko, kunnes lopetin ja kaadoin kompostiin. Käytin korkeintaan yhden viidesosan pullosta. Niinä päivinä kun sitä otin otin useimmiten puolet suosituksesta. Joskus otin täydet määrät suosituksesta. Syyt miksi lopetin "kuurin" olivat mm. että rupesin kokemaan erilaisia pieniä vaivoja siellä täällä mitä minulla ei muuten ole, ja toinen syy oli puhtaasti objektiivinen, ts. sain tietoa että jotkut sen ainekset olivat joko synteettisiä tai muuten epäotollisia terveysnäkökulmasta. Tämä tieto on jälkeenpäin vahvistunut. Mainitsen tässä joitakin enemmän tai vähemmän ongelmallisia tai haitallisia aineita Mivitotal Plussassa.

      1. sen B1 vitamiini on tiamiini HCl, eli tiamiini hydrokloridi - synteettistä
      2. sen B2 on "riboflavin", josta alustavan postini linkit sanovat että on synteettistä kun lisissä esiintyy tällä nimellä
      3. sen C vit. on "askorbat", eli ei ainakaan luonnollista C kompleksia. Luultavasti laboratoriossa valmistettua askorbiinihappoa
      4. D vitamiini on D2 (ergokalciferol). Se voi olla synteettistä, tai sitten se on jostakin kasvista otettu talteen, eli luonnollista. Mutta kasvikunnan D-vit., ergokalciferol, on paljon tehottomampi kuin eläinkunnan luonnollinen D-vit.
      5. sen E vit. on "d-alfatocoferol". Yleensä tätä E:n muotoa ei sanota synteettiseksi, mutta jotkut ehkä sanovat. Mutta mahdollista on että tämä "d-alfatocoferol" ei kerro koko totuutta. Koska kyseessä on nestemäinen rasvaton juoma niin epäilen että tämä alfatokoferoli on joko d-alfatokoferoli asetaattia tai sukkinaattia, molemmat kuivia muotoja. Jos kyseessä on joku näistä niin silloin olisi lähteeni mukaan synteettistä. Ainakin on varma asia että "d-alfatokoferol" ei ole sama kuin E kompleksi, mikä on se muoto missä E esiintyy luonnollisesti luonnon raaka-aineissa.
      6. koliini on bitartraatin muodossa, eli synteettistä
      7. kalsium on huonosti imeytyvän karbonaatin muodossa
      8. magnesium on huonosti imeytyvän oksidin muodossa
      9. siinä on nk. "kolloidisia" mineraaleja yli 70 eri (joista yli 50 ei-välttämättömiä ihmiselle, ja näistä osa ovat raskasmetalleja), jotka ovat ongelmallisia tai jopa vahingollisia, ks. http://www.optimalhealthsystems.com/showeduc.asp?id=4
      10. Siinä on 5 E ainetta. Hapettumisenestoaineina E330 (sitruunahappo), E202 (kaliumsorbaatti), E211 (natriumbentsoaatti, joka on epäilyttävä aine). Emulgointiaineina E415 (ksantaanikumi), E422 (glyseroli)

      Tässä ruotsiksi tuotteen ainesosat http://www.funktionsmedicin.com/butiken/item_show.asp?code_no=3028

      Sitten on mielestäni syytä olettaa että myös jotkut muut B ryhmän vitamiineista ovat synteettisiä. Ainoa vitamiini joka taitaa varmasti olla luonnollinen on K-vit., koska Mivitotal Plus sisältää alfalfaa, joka on melko yleinen K vitamiinin lähde lisissä. Kaiken tämän valossa en voi muuta kuin päätellä että Mivitotal Plus on paljolti synteettinen mitä sen vitamiineihin tulee, ja osa sen mineraaleista ovat huonosti imeytyviä muotoja. En suosittelisi sitä kenellekään, en varsinkaan lapsille.

    • tokos

      Hyvä esimerkki siitä että vitamiinit toimivat hyvin vaikka ne olisivatkin synteettisiä.
      Itsekin tunnen monia jotka ovat saaneet Mivitotalista apua.

      Haittaakse ?

    • tokos

      Ei synteettisiä ravinteita ei.

      Herkimmillä ihmisillä voi jopa maksa-arvot nousta näistä valmisteista. Lisäksi pahoinvointi, iho-oireet (atopia, ruusufinni, finnit, ihottuma jne...), vatsavaivat, lihaskivut ja ruokahalun lisääntyminen on yleistä.

    • lternativ14a

      Kangen Water ™ on mielenkiintoinen asia.

    • synteettistä

      liian synteettistä ja liian piristävää.vie yö-unet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe