Ipun lehti

Sinivihreä Nainen

Ipun sivuilta löytyvä uusin lehti on yhä edelleen vuoden 2011 vaalilehti!

Vaan mitäs sitä uutta lehteä julkaisemaan. Ipun lehden sisältönä ovat kerjuunumerot ja "vaalikuva" Pesosen lärvistä. Kirjoitusyritelmille nauravat ratketakseen niin omat kuin vieraatkin.

Ipu voi julkaista uuden lehden jos kerjuutilin tilinumero muuttuu. Pesosen "vaalikuva" ei muutu kuten lukuisissa vaaleissa peräkkäin on nähty.

Enää kolme vuotta, niin tästä puolueen irvikuvasta on päästy eroon. Tekijämiesten mentyä muualle ei korttien keräämisestä tule mitään.

19

1040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matti Keränen

      Matti Keränen
      Vieras

      Viestejä: n/a
      Vakiovalinta Suomen kasittamattoman huono herraonni .
      24.2.2012 13:46 Matti Keränen

      Käyttäjän mattieino kuva

      Suomen kasittamattoman huono herraonni alkoi oikeastaan Viimeisen Presidenttimme Urho Kaleva Kekkosen erosta virastaan ja kuolemasta !

      http://suuronen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/98566-suomalaisten-huono-herraonni

      Sen jalkeen on valittu vain ja ainoastaan toinen toistaan kehnompia Resu - Vallan Tasa-Pentteja !

      Professori Keijo Korhonen luonnehti jo Ekan Resu - Vallan Tasa-Pentin , Mauno Koiviston , hallintokautta seuraavasti :

      " Suomi on muuttunut ulkoasiainhallinnon osalta katottomaksi hullujenhuoneeksi , jossa hoidokit ovat ottaneet johtopaikat ja laakarit seka hoitajat ovat suljetut lukituille osastoille ! "

      Kun katsoo Kataisen , Urpilaisen , Arhinmaen , Halosen Tarjan , Wallinin , RKP:n ja muiden hallituspuolueiden hoipertelua Kreikan , Portugalin , Irlannin ja Espanjan talousapupaketeissa , niin taytta hullujenhuonetta kaikkine hourailuineen tuo koko teatteri onkin !

      Sauli Niinistonkin piti osallistua salailutalkoisiin siten ,etta armeijamme alasajosta ja kuntauudistuksesta tiedotettiin vasta toisen vaalikierroksen jalkeen !

      Tosin Resu - Vallan Tasa-Pentitar Halonen - yritti ottaa kaiken kunnian armeijamme aseriisunnasta itselleen ! Ja Pentittarelle se suotakoon , niin johdonmukaisesti han on huonontanut armeijamme asevalikoimaa ja taloutta ! Vertaa maamiinat ja varuskuntien lakkautukset !

      Huonon Herraonnen kaamein kukkanen oli 16.05.1992 pidetty Koiviston Konklaavi . Siina murrtettiin lansimainen oikeusjarjestelmamme ja Suomi siirrettiin kommunistimaiden tasolle oikeuslaitoksemme poliittisen ohjauksen suhteen !

      Konklaavi kukki Suuren laman talouspuhalluksen . 15 000 lamavelkaista teki itsemurhan . 60 000 lamavelkaista myytiin elinikaiseen velkaorjuuteen norjalaiselle Aktiv Hansa perintayhtiolle . Likaisen tyon teki Suvi-Anne Siimes vasemmistoliitosta , mutta paattajina istuivat Paavo Lipponen , Olli-Pekka Heinonen , Sauli Niinisto , Ewa Biaudet ym. ym. yhakin paivanpolitiikassamme toimivia aktiivinimia !

      Satojatuhansia PKT-yrityksia ryovattiin , koska kaikissa velkomusriidoissa oikeusistuimet toteuttivat Koiviston Konklaavilta saamiaan vapaita kasiaan lahdata kaikki sopivat velalliset ja paljon tervetta yrityskantaa menetettiin ainaiseksi . Yrittajista tehtiin loppuiakseen epaihmisia ja paarialuokkaa ... !

      Ja taalla viela kehdataan keekoilla Suomen Hyvasta Herraonnesta !

      Matti Keranen , Salla . Loytyy Face Book - profiilikin Googlella !

      http://suuronen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/98566-suomalaisten-huono-herraonni

      Vastaa lainauksen kanssa

    • loppu!

      Eiköhän Pesonen ole lopettanut lehden tilauksen sinulta. Et ole ikinä maksanut tilausmaksua,siinä syy. Olisi kyllä pitänyt tehdä se jo aikoja. Noin köyhästä pojasta on vain harmia kaikille.

      • Opettele lukemaan

        Kirjoittaja oli kyllä sinivihreä (melko rikas varmaankin) ja nainen. Ei köyhä poika.


      • Rikas yrittäjä

        Et voi olla tosissas! Pitäiskö ipun läpyskästä oikein maksaakin jotain? Vaikka olenkin rikas, niin en kai nyt sentään roskasta maksa! Tai no jaa onhan se tietty aika hyvää huumoria. Mutta toistaa kyllä itseään liikaa (petos siellä, petos täällä).


      • tuttu juttu
        Rikas yrittäjä kirjoitti:

        Et voi olla tosissas! Pitäiskö ipun läpyskästä oikein maksaakin jotain? Vaikka olenkin rikas, niin en kai nyt sentään roskasta maksa! Tai no jaa onhan se tietty aika hyvää huumoria. Mutta toistaa kyllä itseään liikaa (petos siellä, petos täällä).

        Niin. Teikäläiset ovat rikkaita juuri siksi että elävät muitten kustannuksella ja jättävät lehden maksutkin köyhille.Tätä sanotaan yrittämiseksi. Ja Suomessahan yrittänyttä ei laiteta.On maan tapa. Siksi talous onkin hunningolla muuallakin kuin Urjalassa.


      • aika köyhä on
        Opettele lukemaan kirjoitti:

        Kirjoittaja oli kyllä sinivihreä (melko rikas varmaankin) ja nainen. Ei köyhä poika.

        Sinivihreä on Uudestakaupungista ja ainakin alkuperäiseltä sukupuoleltaam mies.Nimikin kaikkia kiinnostaa joten arvailkaa.


      • Anonyymi
        aika köyhä on kirjoitti:

        Sinivihreä on Uudestakaupungista ja ainakin alkuperäiseltä sukupuoleltaam mies.Nimikin kaikkia kiinnostaa joten arvailkaa.

        persu pettää aina.

        ps.

        persu-desantit jatkaa kampanjkaansa suomea ja karjalaisia vastaan.

        putin on asiallinen mies ja saattaisi onnistua karjalan palautus.

        EU-putinisti ateisti-desantti? halla-aho ja muut eu-ketkut ei kerro tätä totuutta:

        suomi kuten svietsi norja ja islanti, jne- voisi kuulua etaan- ilman että kuuluu euroon tai eu-korruptio-unioniin- ETA takaisi meille kauppaedut, joita halla jne valhetelee että ne olisi EUn meille tuomia ainoastaan.

        Suomi ei siis tarvitsisi EUta ja euro on jopa vaarallinen.

        https://duckduckgo.com/?q=eta eu kauppa suomi euro ilkka hakalehto&t=hd&va=u&ia=web


    • punakka ja pönäkkä

      myö ipulaiset juvankoskelta teimme muakunnallisen tevon ja puotimma kaikki entisen kansanetustajat als ja myö örnin paarin takahuonneessa piätimme jotta ipulle sopiva lehti on ratto
      meillä ainaskin on hauskoo

    • erkkiaho

      Erkki Aho

      Rusin lista ja Tiitisen lista
      Rusin lista ja Tiitisen lista


      Maanantaina 27.8.2007 suurlähettiläs Alpo Rusin avustajat julkaisivat oikeudenkäynnissä listan miehistä, jotka pitivät tiivistä yhteistyötä Itä-Saksan Helsingin edustustoon.

      http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2008/11/rusin-lista-ja-tiitisen-lista.html

      http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=187084&page=117


      Rusin listalla on 12 nimeä:

      Ulf Sundqvist, entinen pankinjohtaja ja demaripoliitikko

      Matti Ahde, SDP:n kansanedustaja, Veikkauksen entinen pääjohtaja

      Kalevi Sorsa, entinen SDP:n puheenjohtaja ja entinen pääministeri

      Paavo Lipponen, entinen SDP:n puheenjohtaja ja entinen pääministeri

      Unto Niemi, SDP:n puoluetoimistossa työskennellyt järjestöpäällikkö

      Jukka Rusi, tunnustanut Stasi-yhteydet, Alpo Rusin veli

      Lars Lindeman, suurlähettiläs , entinen SDP:n kansanedustaja

      Pekka Kuusi, entinen Alkon pääjohtaja, entinen SDP:n kansanedustaja

      Seppo Halminen, Uutispäivä Demarin toimittaja

      Matti Kekkonen, hallitusneuvos, presidentti Urho Kekkosen poika

      Pentti Poukka, entinen Uuden Suomen päätoimittaja

      Jouko Loikkanen, tielaitoksen entinen pääjohtaja, keskustan entinen puoluesihteeri

      • erkkiaho

        Rusin lista ja Tiitisen lista 2. Osa

        Maanantaina 27.8.2007 suurlähettiläs Alpo Rusin avustajat julkaisivat oikeudenkäynnissä listan miehistä, jotka pitivät tiivistä yhteistyötä Itä-Saksan Helsingin edustustoon.

        Mikä on Tiitisen lista?

        Tiitisen lista on saanut nimensä entisen Suojelupoliisin päällikön Seppo Tiitisen mukaan. Tällä listalla Yhdysvallat ( CIA) varoitti keväällä 1990 presidentti Mauno Koivistoa suomalaisista, jotka ovat voineet olla yhteistyössä Saksan demokraattisen tasavallan tiedustelupalvelun kanssa. Erilaisten arvioiden mukaan listalla on 18 nimeä. Supon päällikkö Seppo Tiitinen ja presidentti Mauno Koivisto päättivät, ettei lista anna aihetta toimenpiteisiin. KHO:n mukaan Supon ei tarvitse julkistaa listaa. Nimi Stasi-listalla ei merkitse sitä, että henkilö olisi Stasi-agentti vaan sitä, että henkilö on tärkeä yhteydenpidon kohde.

        MOT-ohjelma tutki Stasiaineistoa ja julkisti oman selvityksensä tuloksen peitenimistä ja yhteydenpidosta.

        Stasi-lista

        Stasi-listasta löytyy enemmän tietoa näistä osoitteista.

        http://www.9article.com/stasi/stasi.txt

        http://www.promerit.net/forum.stasi.htm

        Espanjan Sanomat

        Espanjan Sanomien päätoimittaja Arto Ryynänen kertoi nähneensä Tiitisen listan. Listalla oli Suomen Etelä-Afrikan suurlähettiläs Kirsti Lintonen, joka on myös ollut 1980-luvulla Kalevi Sorsan ulkopoliittinen avustaja. Lintonen aloitti uransa diplomaattina Itä-Berliinissä DDR:ssä 1973-76. Listalla oli alivaltiosihteeri Arto Mansala, joka on toiminut Suomen Saksan ja Venäjän suurlähettiläänä. Hänet tunnetaan ulkoasiainhallinnossa sosialidemokraattina, joka on presidentin kansliapäällikkö Jaakko Kalelan luottomies. Listalla oli poliittinen alivaltiosihteeri Jaakko Laajava, joka 1990-luvulla oli Suomen Washingtonin suurlähettiläs. Laajava oli aikanaan 1970-luvun alussa DDR:n tunnustamiskomitean hallituksessa. Kalevi Sorsa oli listalla huomattavin nimi.

        Omat havainnot

        Rusin ja Espanjan Sanomien listat yhdistämällä saadaan 15 nimeä. Omien selvitysteni perusteella minulle on muodostunut kuva, että eritoten Stasi piti tärkeinä henkilöinä silloista tasavallan presidentin kansliapäällikkö Jaakko Kalelaa, entistä Suomen Sosiaalidemokraatin päätoimittajaa Aimo Kairamoa sekä nykyistä suurlähettilästä Alpo Rusia. Seppo Hentilä kirjoittaa kirjassaan Harppi-Saksan haarukassa, että Graifswaldissa syksyllä 1978 pidettyyn V-seminaariin osallistui presidentti Kekkosen ulkopoliittinen neuvonantaja Jaakko Kalela. Hän on Jorma Kalelan nuorempi veli. Tuskinpa Jaakko Kalela itse tai kukaan meistä saattoi silloin aavistaa, millaista vipinää hänen seminaarimatkansa aiheutti kulissien takana DDR:n päässä. Jorma Kalela opiskeli Itä-Saksassa ja suoritti myöhemmin tohtorin tutkinnon. Jaakko Kalela on seurannut erittäin suurella mielenkiinnolla Tiitisen listasta käytyä keskustelua.

        Aimo Kairamo toimi Suomen Sosialidemokraatti -lehden päätoimittajana ja pitkäaikaisena kolumnistina. Nivalalaiseen työläisperheeseen syntynyt Kairamo opiskeli Työväen Akatemiassa ja suoritti sosionomin tutkinnon Yhteiskunnallisessa korkeakoulussa Tampereella. Kairamo aloitti uransa 1960-luvulla Työväen sivistysliiton tiedotussihteerinä. 1970-luvulla hän oli sosiaalidemokraattien hallitusryhmän poliittisena sihteerinä 1970-1971 ja SDP:n puoluetoimiston osastopäällikkönä 1971-1974. Suomen Sosialidemokraatin päätoimittajana Kairamo oli 1974-1984. Aimo Kairamo näytti harrastaneen tiivistä DDR-yhteistyötä.

        Alpo Rusin nimi on listalla yhtenä nimenä. Hän on ainoa joka on joutunut julkisen ryöpytyksen kohteeksi asiasta. Kaikki muut on jätetty vaille huomioita.

        Johtopäätökset

        Kun CIA toimitti Suomeen ns. Tiitisen listan keväällä 1990, niin siitä olisi ollut katastrofaaliset seuraukset, jos lista olisi julkistettu. Tiitinen ja Koivisto tekivät salaamispäätöksen. Tiitisen listalla on todennäköisesti nimiä, joiden ei voida osoittaa olleen Stasi-agentteja. Listalle on voinut joutua vain sillä perusteella, että on mahdollinen tärkeä kontakti Stasille. Ehkä entinen tasavallan presidentin kansliapäällikkö Jaakko Kalela olisi voinut olla juuri sellainen henkilö. Suomen historian käsikirjoitus olisi mennyt uusiksi, jos listalla olisi presidentinvaaleihin valmistautuva silloin Mauno Koiviston todennäköisenä seuraajana pidetty Kalevi Sorsa, tasavallan presidentin kansliapäällikkö Jaakko Kalela ja silloin nouseva SDP:n poliitikko Ulf Sundqvist. Sundqvist toimi opetusministerinä Paasion II hallituksessa 23.2.1972 – 4.9.1972 ja Sorsan hallituksessa 4.9.1972 – 31.5.1974. Tullessaan Paasion hallitukseen 27-vuotiaana Sundqvist oli Suomen historian nuorin ministeri. Kauppa- ja teollisuusministerinä hän toimi Koiviston II hallituksessa 26.5.1979 – 30.6.1981. Vuonna 1982 Ulf Sundqvistista tuli STS-pankin johtaja. Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen puheenjohtajana hän toimi marraskuusta 1991 kesäkuuhun 1993.


      • erkkiaho
        erkkiaho kirjoitti:

        Rusin lista ja Tiitisen lista 2. Osa

        Maanantaina 27.8.2007 suurlähettiläs Alpo Rusin avustajat julkaisivat oikeudenkäynnissä listan miehistä, jotka pitivät tiivistä yhteistyötä Itä-Saksan Helsingin edustustoon.

        Mikä on Tiitisen lista?

        Tiitisen lista on saanut nimensä entisen Suojelupoliisin päällikön Seppo Tiitisen mukaan. Tällä listalla Yhdysvallat ( CIA) varoitti keväällä 1990 presidentti Mauno Koivistoa suomalaisista, jotka ovat voineet olla yhteistyössä Saksan demokraattisen tasavallan tiedustelupalvelun kanssa. Erilaisten arvioiden mukaan listalla on 18 nimeä. Supon päällikkö Seppo Tiitinen ja presidentti Mauno Koivisto päättivät, ettei lista anna aihetta toimenpiteisiin. KHO:n mukaan Supon ei tarvitse julkistaa listaa. Nimi Stasi-listalla ei merkitse sitä, että henkilö olisi Stasi-agentti vaan sitä, että henkilö on tärkeä yhteydenpidon kohde.

        MOT-ohjelma tutki Stasiaineistoa ja julkisti oman selvityksensä tuloksen peitenimistä ja yhteydenpidosta.

        Stasi-lista

        Stasi-listasta löytyy enemmän tietoa näistä osoitteista.

        http://www.9article.com/stasi/stasi.txt

        http://www.promerit.net/forum.stasi.htm

        Espanjan Sanomat

        Espanjan Sanomien päätoimittaja Arto Ryynänen kertoi nähneensä Tiitisen listan. Listalla oli Suomen Etelä-Afrikan suurlähettiläs Kirsti Lintonen, joka on myös ollut 1980-luvulla Kalevi Sorsan ulkopoliittinen avustaja. Lintonen aloitti uransa diplomaattina Itä-Berliinissä DDR:ssä 1973-76. Listalla oli alivaltiosihteeri Arto Mansala, joka on toiminut Suomen Saksan ja Venäjän suurlähettiläänä. Hänet tunnetaan ulkoasiainhallinnossa sosialidemokraattina, joka on presidentin kansliapäällikkö Jaakko Kalelan luottomies. Listalla oli poliittinen alivaltiosihteeri Jaakko Laajava, joka 1990-luvulla oli Suomen Washingtonin suurlähettiläs. Laajava oli aikanaan 1970-luvun alussa DDR:n tunnustamiskomitean hallituksessa. Kalevi Sorsa oli listalla huomattavin nimi.

        Omat havainnot

        Rusin ja Espanjan Sanomien listat yhdistämällä saadaan 15 nimeä. Omien selvitysteni perusteella minulle on muodostunut kuva, että eritoten Stasi piti tärkeinä henkilöinä silloista tasavallan presidentin kansliapäällikkö Jaakko Kalelaa, entistä Suomen Sosiaalidemokraatin päätoimittajaa Aimo Kairamoa sekä nykyistä suurlähettilästä Alpo Rusia. Seppo Hentilä kirjoittaa kirjassaan Harppi-Saksan haarukassa, että Graifswaldissa syksyllä 1978 pidettyyn V-seminaariin osallistui presidentti Kekkosen ulkopoliittinen neuvonantaja Jaakko Kalela. Hän on Jorma Kalelan nuorempi veli. Tuskinpa Jaakko Kalela itse tai kukaan meistä saattoi silloin aavistaa, millaista vipinää hänen seminaarimatkansa aiheutti kulissien takana DDR:n päässä. Jorma Kalela opiskeli Itä-Saksassa ja suoritti myöhemmin tohtorin tutkinnon. Jaakko Kalela on seurannut erittäin suurella mielenkiinnolla Tiitisen listasta käytyä keskustelua.

        Aimo Kairamo toimi Suomen Sosialidemokraatti -lehden päätoimittajana ja pitkäaikaisena kolumnistina. Nivalalaiseen työläisperheeseen syntynyt Kairamo opiskeli Työväen Akatemiassa ja suoritti sosionomin tutkinnon Yhteiskunnallisessa korkeakoulussa Tampereella. Kairamo aloitti uransa 1960-luvulla Työväen sivistysliiton tiedotussihteerinä. 1970-luvulla hän oli sosiaalidemokraattien hallitusryhmän poliittisena sihteerinä 1970-1971 ja SDP:n puoluetoimiston osastopäällikkönä 1971-1974. Suomen Sosialidemokraatin päätoimittajana Kairamo oli 1974-1984. Aimo Kairamo näytti harrastaneen tiivistä DDR-yhteistyötä.

        Alpo Rusin nimi on listalla yhtenä nimenä. Hän on ainoa joka on joutunut julkisen ryöpytyksen kohteeksi asiasta. Kaikki muut on jätetty vaille huomioita.

        Johtopäätökset

        Kun CIA toimitti Suomeen ns. Tiitisen listan keväällä 1990, niin siitä olisi ollut katastrofaaliset seuraukset, jos lista olisi julkistettu. Tiitinen ja Koivisto tekivät salaamispäätöksen. Tiitisen listalla on todennäköisesti nimiä, joiden ei voida osoittaa olleen Stasi-agentteja. Listalle on voinut joutua vain sillä perusteella, että on mahdollinen tärkeä kontakti Stasille. Ehkä entinen tasavallan presidentin kansliapäällikkö Jaakko Kalela olisi voinut olla juuri sellainen henkilö. Suomen historian käsikirjoitus olisi mennyt uusiksi, jos listalla olisi presidentinvaaleihin valmistautuva silloin Mauno Koiviston todennäköisenä seuraajana pidetty Kalevi Sorsa, tasavallan presidentin kansliapäällikkö Jaakko Kalela ja silloin nouseva SDP:n poliitikko Ulf Sundqvist. Sundqvist toimi opetusministerinä Paasion II hallituksessa 23.2.1972 – 4.9.1972 ja Sorsan hallituksessa 4.9.1972 – 31.5.1974. Tullessaan Paasion hallitukseen 27-vuotiaana Sundqvist oli Suomen historian nuorin ministeri. Kauppa- ja teollisuusministerinä hän toimi Koiviston II hallituksessa 26.5.1979 – 30.6.1981. Vuonna 1982 Ulf Sundqvistista tuli STS-pankin johtaja. Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen puheenjohtajana hän toimi marraskuusta 1991 kesäkuuhun 1993.

        Rusin lista ja Tiitisen lista 3. Osa

        Maanantaina 27.8.2007 suurlähettiläs Alpo Rusin avustajat julkaisivat oikeudenkäynnissä listan miehistä, jotka pitivät tiivistä yhteistyötä Itä-Saksan Helsingin edustustoon.

        Mikä on Tiitisen lista?


        Matti Kekkosen nimi Rusi-listalla ei ole yllätys. Presidentti Urho Kekkosen poika Matti Kekkonen järjesti presidentin ja Neuvostoliiton tiedustelupalvelun KGB:n edustajien tapaamisia omassa
        kodissaan. Näin tapaamiset pystyttiin pitämään salassa mm. suojelupoliisilta.

        Hallitusneuvos Matti Kekkonen kertoi tapaamisista TV2:n keskusteluohjelmassa Punaisessa langassa. Matti Kekkosen mielestä nämä salaiset keskustelut palvelivat kuitenkin isänmaan asiaa. Urho Kekkonen halusi tulla mahdollisimman informoiduksi Neuvostoliiton puolelta. Hän piti keskusteluyhteyttä ns. puoluelinjan miehiin, jotka yleensä olivat KGB:n palveluksessa. -Tarjosin heille mahdollisuuden tavata minun kotonani. Aluksi se tapahtui heti isäni tultua valituksi, kertoi Kekkonen haastattelussa. Matti Kekkonen uskoo, että salailu onnistui, eikä suojelupoliisi saanut tietää tapaamisista. Hän myönsi tunteneensa itsensä lähes salaliittolaiseksi. Matti Kekkonen myönsi pienen harkinnan jälkeen, että Neuvostoliitto vaikutti Suomen sisäpolitiikkaan. Hän mainitsi tässä yhteydessä etenkin ns.
        yöpakkashallituksen.

        Paavo Lipponen on toiminut Suomen Sosialidemokraattisessa Puolueessa puheenjohtajana, tutkimussihteerinä, kansainvälisten asiain sihteerinä, poliittisen osaston päällikkönä, Helsingin piirin puheenjohtajana, puoluetoimikunnan jäsenenä, puolueneuvoston jäsenenä. Hän on toiminut myös pääministeri Mauno Koiviston sihteerinä ja työministeri Veikko Helteen poliittisena sihteerinä. Puheenjohtajaksi Lipponen nousi vuonna 1993, kun Ulf Sundqvist joutui jättämään kautensa kesken taloudellisten epäselvyyksien vuoksi. Jos Lipposen nimi on listalla, niin häntä haluttiin suojella, koska nimi listalla ei merkitse vielä Stasi-agentin titteliä.

        Matti Ahde toimi sisäasiainministerinä 1982–1983 Sorsan III:ssa ja Sorsan IV:ssä hallituksessa, ympäristöministerinä 1983–1987 Sorsan neljännessä hallituksessa ja eduskunnan puhemiehenä 1987–1989. Ahde työskenteli Oulussa Typpi Oy:n sähköasentajana ja luottamusmiehenä tullessaan SDP:n kansanedustajaksi vuonna 1970. Ahde on ollut Oulun kaupunginvaltuutettu 1972–1984. TUL:n puheenjohtajaksi hänet valittiin 1977, jossa tehtävässä hän toimi aina vuoteen 1995. TUL:n edustajana Suomen olympiakomiteassa hän toimi varapuheenjohtajana 1979–96.

        Nämä esimerkit osoittavat, että Tiitisen listan julkistamisella olisi saattanut olla Suomen historian kulkuun merkittävää vaikutusta. Siksi lista todennäköisesti salattiin. Vielä ei varmuudella ole voitu saada selville keiden nimet Tiitisen listalta löytyvät, mutta ratkaisu lähestyy.

        Kuva
        Kansikuva Seppo Hentilän kirjan kannesta Harppi-Saksan haarukassa
        Lähettänyt Erkki Aho klo 19.16

        http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2008/11/rusin-lista-ja-tiitisen-lista.html
        Suomen historia

        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=187084&page=117


        www.erkkiaho.com http://www.erkkiaho.com/henkilo.html


        http://www.erkkiaho.com/tyokokemus.html


        1 kommenttia:

        sakaali kirjoitti...

        joo on hyvä että tongitaan paska nousee yleensä pinnalle vittu ku näitä ei saa vastuuseen aina laitetaan paprut salaseks millä varmistetaan et jengi hengittää koiran putken päästä.kuudes joulukuuta olis hyvä päivä pamuttaa mökki himmeliin lähtis paska liikenteseen niin jäis duunareile optiot sit svengais hyvin
        14. helmikuuta 2011 4.33

        Lähetä kommentti
        Vastaa lainauksen kanssa


      • YYA, liennytys, Euro
        erkkiaho kirjoitti:

        Rusin lista ja Tiitisen lista 3. Osa

        Maanantaina 27.8.2007 suurlähettiläs Alpo Rusin avustajat julkaisivat oikeudenkäynnissä listan miehistä, jotka pitivät tiivistä yhteistyötä Itä-Saksan Helsingin edustustoon.

        Mikä on Tiitisen lista?


        Matti Kekkosen nimi Rusi-listalla ei ole yllätys. Presidentti Urho Kekkosen poika Matti Kekkonen järjesti presidentin ja Neuvostoliiton tiedustelupalvelun KGB:n edustajien tapaamisia omassa
        kodissaan. Näin tapaamiset pystyttiin pitämään salassa mm. suojelupoliisilta.

        Hallitusneuvos Matti Kekkonen kertoi tapaamisista TV2:n keskusteluohjelmassa Punaisessa langassa. Matti Kekkosen mielestä nämä salaiset keskustelut palvelivat kuitenkin isänmaan asiaa. Urho Kekkonen halusi tulla mahdollisimman informoiduksi Neuvostoliiton puolelta. Hän piti keskusteluyhteyttä ns. puoluelinjan miehiin, jotka yleensä olivat KGB:n palveluksessa. -Tarjosin heille mahdollisuuden tavata minun kotonani. Aluksi se tapahtui heti isäni tultua valituksi, kertoi Kekkonen haastattelussa. Matti Kekkonen uskoo, että salailu onnistui, eikä suojelupoliisi saanut tietää tapaamisista. Hän myönsi tunteneensa itsensä lähes salaliittolaiseksi. Matti Kekkonen myönsi pienen harkinnan jälkeen, että Neuvostoliitto vaikutti Suomen sisäpolitiikkaan. Hän mainitsi tässä yhteydessä etenkin ns.
        yöpakkashallituksen.

        Paavo Lipponen on toiminut Suomen Sosialidemokraattisessa Puolueessa puheenjohtajana, tutkimussihteerinä, kansainvälisten asiain sihteerinä, poliittisen osaston päällikkönä, Helsingin piirin puheenjohtajana, puoluetoimikunnan jäsenenä, puolueneuvoston jäsenenä. Hän on toiminut myös pääministeri Mauno Koiviston sihteerinä ja työministeri Veikko Helteen poliittisena sihteerinä. Puheenjohtajaksi Lipponen nousi vuonna 1993, kun Ulf Sundqvist joutui jättämään kautensa kesken taloudellisten epäselvyyksien vuoksi. Jos Lipposen nimi on listalla, niin häntä haluttiin suojella, koska nimi listalla ei merkitse vielä Stasi-agentin titteliä.

        Matti Ahde toimi sisäasiainministerinä 1982–1983 Sorsan III:ssa ja Sorsan IV:ssä hallituksessa, ympäristöministerinä 1983–1987 Sorsan neljännessä hallituksessa ja eduskunnan puhemiehenä 1987–1989. Ahde työskenteli Oulussa Typpi Oy:n sähköasentajana ja luottamusmiehenä tullessaan SDP:n kansanedustajaksi vuonna 1970. Ahde on ollut Oulun kaupunginvaltuutettu 1972–1984. TUL:n puheenjohtajaksi hänet valittiin 1977, jossa tehtävässä hän toimi aina vuoteen 1995. TUL:n edustajana Suomen olympiakomiteassa hän toimi varapuheenjohtajana 1979–96.

        Nämä esimerkit osoittavat, että Tiitisen listan julkistamisella olisi saattanut olla Suomen historian kulkuun merkittävää vaikutusta. Siksi lista todennäköisesti salattiin. Vielä ei varmuudella ole voitu saada selville keiden nimet Tiitisen listalta löytyvät, mutta ratkaisu lähestyy.

        Kuva
        Kansikuva Seppo Hentilän kirjan kannesta Harppi-Saksan haarukassa
        Lähettänyt Erkki Aho klo 19.16

        http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2008/11/rusin-lista-ja-tiitisen-lista.html
        Suomen historia

        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=187084&page=117


        www.erkkiaho.com http://www.erkkiaho.com/henkilo.html


        http://www.erkkiaho.com/tyokokemus.html


        1 kommenttia:

        sakaali kirjoitti...

        joo on hyvä että tongitaan paska nousee yleensä pinnalle vittu ku näitä ei saa vastuuseen aina laitetaan paprut salaseks millä varmistetaan et jengi hengittää koiran putken päästä.kuudes joulukuuta olis hyvä päivä pamuttaa mökki himmeliin lähtis paska liikenteseen niin jäis duunareile optiot sit svengais hyvin
        14. helmikuuta 2011 4.33

        Lähetä kommentti
        Vastaa lainauksen kanssa

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Ilja_Glazunov


    • se on vaan

      tästä naapuri kommunistipuoluvveesta
      mitä sulle sulle kuuluu kenen kanssa myö tehhään yhteistyötä
      IPu on markinaalin alla oleva ryhmä ja ei sananvaltaa


      tuleb tiktaattori

    • Kapanteri.

      Kapanteri.

      Tästä se alkoi.

      Lainaus:

      Hilla-Hullu kirjoitti: Näytä viesti

      Hilloja poimiessani törmäsin aikuisen miehen korkuiseen muurahaispesään.

      Siinä oli VALTAISA kansoitus ja vilkas kesäpäivän trafiikki käynnissä.

      Ylhäällä pesässä - yli metrin korkeudella maasta - kasvoi joukko meheviä hilloja.

      Yritin ottaa niistä marjoista yhden astiaani. Mutta marjat olivatkin jo " miehitettyjä " . Muurahaiset olivat kaivaneet niihin jo kolojaan ja söivät niitä innokkaasti.

      Kysymys yksi : Olisiko minun pitänyt ryöstää muurahaisilta heidän kotitontillaan kasvavat hienot hillat vaiko jättää ne niiden - " laillisten maanomistajiensa " ruoaksi ?

      Toisena päivänä yritin ottaa isoa , hienoa hillan marjaa irti varrestaa. Marjan alta kurkisti iso keltaineni toukka. Se ei lähtenyt mihinkään , vaan yritti purra sormeeni ja heilutti uhkaavasti päätään - että meneppäs pois siitä senkin häiritsijä !

      Siis arvoisat lukijani ! Olisiko minun pitänyt ryöstää marjat jo näiltä marjansa varanneilta vaiko jättää ne marjoineen rauhaan jatkamaan makeata hillansyöntiään ?

      Sekä toukka että murkku, pari ja muutama marja olisi pitänyt ottaa vaikka lasipurkkiin,
      pistää kansi päälle, viedä purkki mielisairaalaan ja kertoa: "näiden takia olen täällä potilaana."

      http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=10092240&posted=1#post10092240

      Vastaa lainauksen kanssa

      • Hilla-Hullu

        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showthread.php?t=187084


        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=10092240&posted=1#post10092240

        Hilla-Hullu
        Vieras

        Viestejä: n/a
        Vakiovalinta Kapanteri muistaa aivan oikein !
        Kapanteri muistaa aivan oikein !

        Juuri tasta se alkoi koko projektini nimeltaan Hilla-Hullu 17.08.2009 .

        Asuin silloin aivan kuten asun nytkin kaikki kesani Sallassa . Mutta jo vuodesta

        2010 alkaen olen asunut Varsovassa , Puolassa , keskitalvet ja kevattalvet - siis

        aikavalin marraskuu - toukokuu . Marraskuisin lennan kuin muuttolintu lauhaan

        Puolan talveen . Toukokuun lopussa pakenen Puolan tosi kuumaa keskikesaa Sallaan ,

        jossa erastelen , marjastelen , valokuvailen luontoa ja kirjoittelen Hilla-Hulluna tallekin

        palstalle . . . . Justiinsa noin on nareet !

        Lainaus:
        Kapanteri. kirjoitti: Näytä viesti
        Sekä toukka että murkku, pari ja muutama marja olisi pitänyt ottaa vaikka lasipurkkiin,
        pistää kansi päälle, viedä purkki mielisairaalaan ja kertoa: "näiden takia olen täällä potilaana."
        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showthread.php?t=187084

        Kapanteri taisikin ottaa nokkiinsa kunnon , ison , mehevan korpihillan ja saada kunnon

        yskankouristuksen , kun paljastin Ketku - Kataisen ja Unelma - Urpilaisen jo myyneen

        koko rakkaan Lappini ja liki koko Oulun laanin sotilaallisesti Venajalle !

        Kuulehan Kapanteri ! NATO - Juna meni jo 10 vuotta sitten ! Suomen olisi pitanyt loikata

        siihen kyytiin Martti Ahtisaaren kaudella !

        Maanpetturimme Paavo Lipponen , Matti Vanhanen , Jyrki Katainen , Tarja Halonen , Martti

        Ahtisaari , Kiviniemi , Heinaluoma , Tuomioja , Stubb , Niinisto , Esko Aho , Mauno Koivisto

        ynna kaikkien ansioituneiden Stasin , FSB / KGB:n , CIA:n Sapo:n ynna lafkojen

        agenttimyyrien joukko on ajanut Suomen henkiseen , moraaliseen ja taloudelliseen

        BANKROTTIIN ! Syystakin saa maanpetturi Paavo Lipponen Gaz Promilta Venajalta oikein

        tosi mojovia vakoilupalkkioita viela nytkin elakeukkona !

        KOYHAN ON PAHA OLLA YLPEE ! ALA OO YLPEE , SILLA NALAKA NYKEE , RIPULI

        AHDISTAA JA PASKATAUTI RANKAISEE !

        Maanpettirimme Katainen , Urpilainen , Kivinaama , Arpinaama , Arhinmaki , Wilunki -

        Walliini , Lepso - Tavaja seka Euro - Pankkiirien - Kaskylainen Niinisto ovat syosseet

        Suomen sellaiseen velkahelvettiin , etta 1940 - luvun Sotakorvaukset ovat lastenleikkia

        verrattuna Brysselin sotakorvaussavottaan , kunhan nyt velat ja vastuut laukeavat ja

        Suomi paasee EU:n ja IMF:n nyljettavaksi

        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showthread.php?t=187084


        Vastaa lainauksen kanssa


        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showthread.php?t=187084


        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=10092240&posted=1#post10092240


    • kkannus

      EIT-tuomari on saanut valehdella kelpoisuutensa?
      Artikkelit | 2 Comments
      Kalevi Kannus 23.3.2013

      Arkistosta esille: Kuva Päivi Hirvelän valinnasta SEURA-lehden jutussa 10.11.2006

      http://www.promerit.net/2013/03/20195/

      SUOMEN ESIVALTA HYVÄKSYY VALEHTELUN:
      Espoon Poliisille on jätetty ilmoitus valtionsyyttäjästä, tutkia onko hän syyllistynyt petokseen, perättömään lausumaan viranomaismenettelyssä – tai muuhun mahdolliseen rikokseen hakiessaan EIT:n tuomariksi. Espoon poliisi on siirtänyt tutkinnan Keskusrikospoliisille ja ilmeisesti sieltä edelleen Ranskan (Strasburgin) poliisille. Peseekö kansallinen laillisuusvalvonta kätensä Pilatuksen tavoin – ”ei kuulu mulle” perusteella? Kts. -> asiakirjat

      Laki sanoo:
      8 § (24.7.1998/563) Väärän todistuksen antaminen viranomaiselle.

      Joka antaa viranomaiselle oikeudellisesti merkityksellisen totuudenvastaisen kirjallisen todistuksen tai siihen rinnastettavan teknisen tallenteen taikka laadittuaan sellaisen todistuksen tai tallenteen antaa sen toiselle sanottuun tarkoitukseen käytettäväksi, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, väärän todistuksen antamisesta viranomaiselle sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

      Monia kummallisuuksia on paljastunut “näkymättömän käden” määräämästä valintapaneelista (Koskelo, Hallberg, Nikula, Rissanen ja Ertman) Päivi Hirvelän valitsemiseksi Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomariksi. Valinnan pöytäkirjat on määrätty salattavaksi.
      Seuraavat seitsemän karsittiin Euroopan ihmisoikeustuomarin valinnassa;
      “VALINTAPANEELISSA”
      * Korkeimpien oikeuksien presidentit Pauliine Koskelo ja Pekka Hallberg
      * oikeuskansleri Paavo Nikula,
      * oikeusministeriön kansliapäällikkö Kirsti Rissanen ja
      * ulkoasiainministeriön oikeudellisen osaston päällikkö Irma Ertman .. ilmeisesti puhelinkokouksessaan, karsivat oikeusneuvos Gustav Möllerin ja professori Martin Scheinin lisäksi julkisuudelta salaten seuraavat viisi:

      Laura Ervo, dosentti, Helsingin yliopisto,Anne Nikula, varatuomari, Helsinki

      Asko Välimaa, OTL, lainsäädäntöneuvos
      Oikeusministeriö
      Helsinki

      Arto Kosonen, OTL, VT, valt.kand,
      Ulkoasiainministeriö

      Johanna Niemi-Kiesiläinen, oikeustieteen professori
      Umeå universitetet

      .. “valintapaneelin” päätöksistä ei ole saatu asiakirjakopioita, ellei niitä myöhemmin jostain putkahda?

      Moitittavaa tässä valintapaneeli-touhussa on, kun virkavallan korkeimmalla huipulla harrastetaan lapsellista salaseuramaista koplailua.

      TOISTAISEKSI, valintapaneelin toiminnasta on vain tämä näyttö ja lausuma:

      —– Forwarded message —-

      From: [email protected]
      Date: Sat Oct 14 12:57:36 EEST 2006
      To: “Esko Kärkäs”
      Subject: Vs: Asiakirjapyyntö

      Pyyntönne johdosta totean, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen jäsenet valitsee Euroopan Neuvoston parlamentaarinen yleiskokous asianomaisen jäsenvaltion asettamista ehdokkaista (Euroopan ihmisoikeussopimuksen 22 artikla). Suomessa ehdokasasettelun valmistelu kuuluu ulkoasiainministeriölle, joka on asiaa valmisteltaessa kuullut eräitä oikeushallinnon ja oikeuslaitoksen edustajia. Tarkoittamaanne kutsuasiakirjaa ei ole, vaan pyyntö on tullut ulkoasiainministeriöstä puhelimitse.

      Totean myös, että vastoin käsitystänne Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ei ole kansallisiin ylimpiin tuomioistuimiin nähden seuraava oikeusaste.

      Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tehtävistä ja toiminnasta on saatavissa tietoa esimerkiksi tuomioistuimen internet-sivuilta.

      Pauliine Koskelo
      —– End forwarded message —–
      Valtionsyyttäjä Päivi Hirvelän (virallisesta) nimikirjaotteesta on poimittavissa seuraavat tiedot:Ollut tuomarin tehtävissä vuosi/yhteensä:VUOSI 1981: 35 päivääVUOSI 1982: 32 päivää

      VUOSI 1984: 85 päivää

      VUOSI 1985: 57 päivää

      VUOSI 1990: 4 kuukautta (Orimattila)

      VUOSI 1994: 3 kuukautta (Lahti)

      VUOSI 1995: 1 vuosi (Lahti)

      Yhteensä alle 2 vuotta ja 2 kuukautta.

      Näissä lukemissa ollaan hyvin kaukana Päivi Hirvelän englanninkielisessä Curriculum Vitaessa ITSE ilmoittamastaan 9 vuodesta.
      Vaikka kuinka keskustellaan siitä mikä olisi oikea englanninkielinen käännös kuvaamaan Päivi Hirvelän tekemisiä Kouvolan hovioikeudessa; tosiasia on, että ilmoittaessaan olleensa tuomarina 9 vuotta, Hirvelä ei ole puhunut totta.
      v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} st1\:*{behavior:url(#ieooui) }

      http://www.promerit.net/2013/03/20195/

    • Antti Pesonen

      Ääni Perussuomalaisille on ääni EU-jäsenyydelle ja Nato:lle .

      Ääni Perussuomalaisille on ääni EU-jäsenyydelle ja Nato:lle

      ”Saat mitä tilaat” mainostaa Perussuomalaiset–puolue. Päteekö tämä myös Ps:n
      omiin äänestäjiin? Tätä on syytä tarkastella jo äänestäjien kuluttajansuojan
      takia.


      http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/160991-aani-perussuomalaisille-on-aani-eu-jasenyydelle-ja-natolle


      Ps:n nousu suurpuolueeksi on perustunut EU-kriittisyyteen. Tuota
      EU-kriittisyyttä puolue jatkaa ja aihetta siihen riittää. Oleellinen kysymys
      kuuluu, mitä merkitystä EU-kriittisyydellä on? Kaikki kun ovat enemmän tai
      vähemmän kriittisiä.

      Luodut mielikuvat ja tosiasiat eivät Ps:n osalta vastaa toisiaan. Ps ei vaadi
      Suomen eroa eurosta eikä EU:sta. Siinä se on samalla puolen aitaa kuin muutkin
      nykyiset eduskuntapuolueet.

      Vallanpitäjät ovat vastoin tosiasioita median avustuksella tekemällä tehneet
      Ps:sta euron ja EU-jäsenyyden vastustajan. Kirjoittipa eräs suuri sanomalehti,
      että ”Perussuomalaisten yksinoikeus on EU-vastaisuus”. Ps:n rooli nykyisessä
      valtarakenteessa on toimia paineventtiilinä ja näin turvata järjestelmän
      toiminta entisellään. Kun ylipaine pääsee purkautumaan, voi entinen meno jatkua.

      Mitä äänestäjä saa eurovaaleissa jos äänestää Ps:ia? Ps:n tunnetuimpiin
      ehdokkaisiin kuuluvat puolueen nykyinen euroedustaja Sampo Terho ja
      kansanedustaja Jussi Halla-aho. He molemmat kannattavat EU-jäsenyyttä ja lisäksi
      Suomen liittämistä sotilasliitto Natoon. Voi sanoa, että ääni Perussuomalaisille
      on ääni EU-jäsenyydelle ja Natolle.

      ”Ps on ainoa uskottava Suomen itsenäisyyden palauttamista ajava puolue”,
      kirjoitti Ps:n euroehdokas Toimi Kankaanniemi. Hän siis ilmaisee, että Suomi on
      menettänyt itsenäisyytensä. Tämä onkin totta. Totta sen sijaan ei ole, että Ps
      ajaisi itsenäisyyden palauttamista. Kankaanniemi itsekään ei ole vaatinut Suomen
      eroa EU:sta.

      Äänestäjillä on oikeus tietää mitä hänen äänellään tehdään. Missä ovat
      suomalaiset tiedotusvälineet, jotka tarjoaisivat kaikille vaaleihin
      osallistuville puolueilla mahdollisuuden väittelyyn ja keskusteluun?
      Vallanpitäjien ja haastajien keskustelun kautta puolueiden tavoitteet
      paljastuisivat kansalaisille. Nyt tällaista julkisen keskustelun mahdollisuutta
      ei ole näkyvissä.

      Kritiikin lisäksi tarvitaan vaihtoehtoa. Itsenäisyyspuolueen ehdokkaat
      sitoutuvat kannattamaan Suomen eroa EU:sta, vastustamaan Nato-jäsenyyttä ja
      kannattamaan kansanvallan lisäämistä.

      Jos Itsenäisyyspuolueen edustajia valitaan EU-parlamenttiin, puolue käyttää
      saamansa voimavarat työhön Suomen eurosta ja EU:sta eroamisen puolesta. IPU mm.
      perustaa Suomeen toimiston jakamaan tietoa nykyisen politiikan vaihtoehdoista.

      Antti Pesonen
      Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja

      http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/160991-aani-perussuomalaisille-on-aani-eu-jasenyydelle-ja-natolle

    • Missä lehdet?

      Enää ei löydy lehteä kotisivuiltakaan. Hyvä olisi laittaa lehdet edes pdf-linkkeinä esim. tutustumishaluisille, kun vaalitkin lähestyvät.

      • siksi ei

        Lehti ei ole vuosiin ilmestynyt.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      244
      2140
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1836
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      74
      1534
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      109
      1255
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1115
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1044
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe