Kiittämättömät asiakkaat pilaavat päivän!

Raivostuttavaa :(

Yrität olla iloinen ja ystävällinen kaikille asiakkaille. Kiität ja toivotat hyvät päivänjatkot... Sitten tulee sellaista ylimielistä porukkaa pöytiin, jotka vaan näpyttelevät puhelintaan, juoruavat keskenään tai vaativat lisää palvelua johonkin suuntaan, mutta eivät osaa sanoa sitä pientä yhtä sanaa KIITOS! Se oikeasti pilaa päivän, kun asiakas ei kiitä! Minulle riittäisi se ihan pelkkä muminakin kiitoksena, mutta se, että asiakas vaan sanoo "joo" kun kysyy, että tuliko teille tätä tähän pöytään ja laskee sitten katseensa takaisin kännykkäänsä eikä sano kiitosta. Kuinka ylimielistä ja töykeää! Kyllä minä ainakin kiitän AINA, kun ostan tai saan jotain vaikka ravintolassa... Mitä mieltä te olette kiittämättömyydestä? Eikö se loukkaa teitä, jos asiakas ei osaa edes kiitosta sanoa palvelusta?

8

479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuudentorvi-näätä

      Ala kuin ala, jos oman onnellisuutensa luovuttaa muiden hyväksymisen ja tunnustuksen pantiksi, palkaksi tulee vain mahahaava ja asennevika itselle: "Miksi ne ei voi edes... Eikö edes kerran...Mikä ihmisiä vaivaa..." Hyviä tapoja odotetaan, mutta ei kenenkään niitä ole pakko noudattaa. Kännykkäfetissi on monille tärkeämpi.

      Kuulostaa siltä, että molemmin puolinen vuorovaikutus on sinulle työssä ja varmaan sen ulkopuolella tärkeää. Kannattaisi etsiä tehtävä jossa palautetta, hyvää ja tietenkin kriittistä, saa varmasti. Esimerkkeinä lasten ja vanhusten kanssa työskentely. Asiakaspalvelussa palaute on 99.9% negatiivista, aiheellista ja aiheetonta.

    • Aasiakasko?

      Nyt tuli itsellekin paha mieli, kun en ole varma sanoinko viimeksi tarjoilijalle kiitos. Lupaan parantaa tapani


      T: Asiakas :)

    • JoannaLily

      No ei tuo mua loukkaa, meidän duunissa ihan normaalia, mutta mua ärsyttää lähinnä rähjääminen:

      - MIKÄ ON KUN EI TEIDÄN PALVELU ONNISTU KUN VAADIN SITÄ JA TÄTÄ JA TOTA, NYT SELVITÄT SEN ASIAN, MITÄ TEKIN LUULETTE OLEVANNE JA TÄMÄ ON KYLLÄ HYVIN EPÄILYTTÄVÄÄ JA HÄLYTTÄVÄÄ!!!

      (Selvitän asiaa puolisen tuntia ja kun soitan asiakkaalle kertoakseni siitä että homma on selvä, tulee vastaus: "Ai joo, no mä kyl selvitin sen jo aikaa sitten itse!")

      KIVA. JA ET SITTEN V*TTU VOINU ILMOITTAA!!! Tai no joo, eipä meillä muuta olekaan kuin SINUN asiasi koska olet AINOA asiakas täällä ja sinua on ilo palvella kun syydät v*ttua ja p*rkelettä niskaan ja haukut meidät kaikki täysin syyttä.

      - MISSÄ TUOTE A ON?!

      - Sitä ei valitettavasti ole...

      - MITÄ TE LUULETTE OLEVANNE, MISSÄ TUOTE??? MISSÄ TUOTE??? ETSIKÄÄ SE TUOTE HETI!!! KYLLÄ ENNEN OLI PAREMPAA PALVELUA JOKA PAIKASSA!!!

      Kun tuotetta ei ole, SITÄ E-I O-L-E. Mitä kohtaa lauseessa et ymmärtänyt?! Tajua jo, että me teemme parhaamme palvellaksemme ja jos jotain tuotetta ei ole, sitä ei vaan ole. PISTE. P**KELE!!!

      Meillä ei myöskään ole aikaa odotella sitä että juuri SINÄ tulet paikalle vaatimuksinesi. Koeta tajuta se, että me tehdään koko ajan työtä hartiavoimin jotta homma ei liusu täysin kaaokseksi ja se ei ole meidän vikamme, mikäli jokin asia on meistä riippumatta mennyt vikaan. ME EMME VOI SILLE YHTÄÄN MITÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Häivy, kiitos.

      Aah, kylläpä helpotti. Veemäiset asiakkaat saisi painua sanonko minne. Tosi paljon nostaa työmotivaatiota kun yhdet tulee ja käyttäytyy kun mitkäkin idiootit. Ja itse yrität kaikkesi... mutta kai se näin menee. No, ainakaan itselläni ei ole tarvetta nolata itseäni kun menen itse asiakkaaksi jonnekin, varsinkaan nyt kun tiedän millaista aspatyö voi olla.

      • sad aasiakas

        Joskus rähjääjä avaa silmäsi odottamattomalla tavalla. Muutama vuosi takaperin kun tuli alv:n korotus unohtui tietenkin pari hintalappua tuhansista laittamatta. Seuraavana päivänä eräs mies veti aivan mielipuolisen raivarin saadessaan kuitin ja huomattuaan yhden tuotteen maksaneen 11 senttiä enemmän kuin hyllynreunassa. Palautimme rahat pankkikortille heti ja lähetimme yhden myyjistä tekemään uuden hintalapun, mutta huuto solvauksineen koveni. Otettiin salaliittoteoriaakin kehiin. "TE VAIN YRITÄTTE HUIJATA LISÄÄ RAHAA JA LUULETTE ETTEI KUKAAN HUOMAA!!!!!" Ihan kuin noilla muutamalla yhdentoista sentin provikoilla olisi paskan väliä miljoonien liikevaihdossa suurien hävikkien ja henkilöstökulujen ohella. Surullisinta tässä oli miehen vaimo, joka istui surkean näköisenä hiljaa pyörätuolissa. On se hyvä, että aviomiehellä oli elämän tärkeysjärjestykset kohdallaan.


    • HEEEEEEEEELP

      Minkälainen työssään mahtaakaan olla tuo JoannaLily, apua!!!
      Kirjoitus huutaa suorastaan agressiivisuutta.
      Henkinen kapasiteetti varmaan kardemummansiemenen kokoinen.

    • pwmir

      Ihan normaali reaktio, joskin mielestäni ymmärtäväisempi kuin monien muiden, jota on haukuttu turhaan IDIOOTIKSI. Itse tietenkin olet kaiken tällaisten normaalien ihmistunteiden saavuttamattomissa.

    • ^¨¨¨å¨¨

      Helpottaa kun saa lukea että muillakin vastaavia tuntemuksia mitä itselläni. Ite ravintolatyöhön ajautunena saan päivästä toiseen kuulla kitinää ja valitusta. Sitä itse raahautuu töihin ilta- ja viikonloppuvuoroihin siinä vaiheessa kun omat kaverit kokoontuu ja lähtee pitämään hauskaa, nauttivat viikonloppuvapaistaan tai viettävät aikaansa perheidensä ja läheistensä kanssa. Meinaa joskus itku päästä kun itse kärsii nämä ajat hirviö-asiakkaiden keskellä.

      Miettinyt olen myöskin, mikä siinä on niin vaikeaa sanoa se kiitos. Ravintolaan tulevat ihmiset luikkii kiireesti pöytään maahan tuijottaen, eivätkä edes tervehdi takaisin kun yritän heidät ystävällisesti huomioida. Ja sitten tilaukset mumistaan pois päin katsoen puoliääneen ja oletetaan että tarjoilija osaa myös lukea ajatuksia. Tätä listaa voisin jatkaa loputtomiin.

      Iloisena ja sosiaalisena ihmisenä olen pettynyt siihen, että tämän työn takia koen välillä sanoin kuvaamatonta ihmisvihaa. Tuntemusta on erittäin vaikeaa selittää, sen tietävät vain näissä hommissa työskentevät ihmiset.

      Ja kiitos jo etukäteen neuvoista joissa kehotetaan vaihtamaan työpaikkaa. Niin minä teenkin heti kun on kesälomat pidetty. Toimistoduuni 8-16 ilman asiakkaiden kohtaamista, here i come.

      • ....................

        En toivo, että teilläkään on paha mieli. Minusta kuitenkin kannattaa ajatella vain, että tekee palvelusta työnantajalle ja saa siitä palkan, ja asiakaskin on monesti maksava (tai vaikkei olisikaan). Ja itsekin varmasti haluaisi saada asiallista asennoitumista asiakaspalveljoilta, vaikka ei muistaisikaan kiittää tai katsoa silmiin. Ei kannata sekoittaa omaa persoonaansa joka kohtaamiseen ja olla kuin avoin haava, jos tulee torjuvaa asennetta. Ehkäpä jotkut asiakkaat juuri mieluummin välttelevät mahdollisimman paljon kontaktia asiakaspalvelijoihin, koska monella (esim. nykyteineillä) on epäkypsä asenne myös työelämässä. Ehkäpä robotit ja automaatit tekevät tulevaisuudessa kunnon invaasion palvelualoille. Pääsisi monesta naurettavasta nirppanokasta eroon. En tarkoita teitä, koska tuskin kuitenkaan asettelette asiakkaita porukalla arvojärjestykseen, ja palvelun taso on sen mukaista?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 123
      3069
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      88
      2813
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2208
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      21
      1776
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe