Tilastotamman astutus

Miettijä

Voiko tilastotamma, jonka suvusta ei ole tietoa kuin emä joka sekin tilasto, saada jonkin rotuisen orin kanssa "puhdasrotuisen" jälkeläisen? Esim. ratsuponin, puoliverisen tai welsh part bredin? Tamma on upea ilmestys, kaunis rakenteinen, pitkäkaulainen ja kirjava väriltään. Ilmeisesti isä puoliverinen ja emä welsh/tinker risteytys. Harmittaa vain kun on tilasto. Eli kysymyksenä siis voiko jonkin rotuisen orin kanssa saada puhtaan jälkeläisen? :) Enkä ole tammaa nyt heti astuttamassa, kunhan kyselen jatkoa ajatellen :)

4

140

  Vastaukset

  • Nämä vanhempien rodut ovat siis vaan kuulopuhetta, poni heppa on tuotu Ruotsista. Sukupostin ja hippoksen mukaan isä on kokonaan tuntematon ja emän vanhemmat ovat tuntemattomia. Säkää hepalla noin 150cm.

  • ei voi saada. Tamma on tilasto, eli ei minkään rotuinen ja varsasta tulee sellainen myös.

   Sehän ei toki tee varsasra yhtään huonompaa .Monikilpahevonen on tilasto.

  • Ok, kiitos vastauksesta :)

  • Meillä on yksi todella hieno 3 v. Puoliveri ori, harmittaa että sen emä ei ole kantakirja kelvollinen joten meidän poikaa ei voi viedä mihinkään laatu arvosteluihin tai muihin vastaavin. Harmi et ie oo kantakirjaus kelponen.

  SEISKA.FI

  • Muistatko ysäritähti David Charvetin? Tältä entinen Baywatch-tähti näyttää nyt – kuvat!
  • Mitkä muodot! Entinen "ihmis-Ken" Jessica Alves poseeraa vähissä vetimissä uima-altaalla Espanjassa: "Negatiiviset kommentit poistetaan ja käyttäjä blokataan!"
  • Christina Aguilera ei uima-asua kaipaa: loikoilee vedessä valkoisessa mekossa ilman alusvaatteita - kuvat kuin suoraan miestenlehdestä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   134
   3859
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   3723
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2345
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   195
   2162