Aihe

Tilastotamman astutus

Miettijä

Voiko tilastotamma, jonka suvusta ei ole tietoa kuin emä joka sekin tilasto, saada jonkin rotuisen orin kanssa "puhdasrotuisen" jälkeläisen? Esim. ratsuponin, puoliverisen tai welsh part bredin? Tamma on upea ilmestys, kaunis rakenteinen, pitkäkaulainen ja kirjava väriltään. Ilmeisesti isä puoliverinen ja emä welsh/tinker risteytys. Harmittaa vain kun on tilasto. Eli kysymyksenä siis voiko jonkin rotuisen orin kanssa saada puhtaan jälkeläisen? :) Enkä ole tammaa nyt heti astuttamassa, kunhan kyselen jatkoa ajatellen :)

4

144

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Miettijä

   Nämä vanhempien rodut ovat siis vaan kuulopuhetta, poni heppa on tuotu Ruotsista. Sukupostin ja hippoksen mukaan isä on kokonaan tuntematon ja emän vanhemmat ovat tuntemattomia. Säkää hepalla noin 150cm.

  • _katherine_

   ei voi saada. Tamma on tilasto, eli ei minkään rotuinen ja varsasta tulee sellainen myös.

   Sehän ei toki tee varsasra yhtään huonompaa .Monikilpahevonen on tilasto.

  • Miettijä

   Ok, kiitos vastauksesta :)

  • 3v.oripoika

   Meillä on yksi todella hieno 3 v. Puoliveri ori, harmittaa että sen emä ei ole kantakirja kelvollinen joten meidän poikaa ei voi viedä mihinkään laatu arvosteluihin tai muihin vastaavin. Harmi et ie oo kantakirjaus kelponen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   7275