OP ja S-pankki

Sirkku S.

Olin jo siirtämässä kaikkea maksuliikennettä OP:stä S-pankkiin, koska siellä tuntuu palvelut olevan edullisempia. Lähetin sitten netin kautta S-pankkiin kysymyksiä tähän aiheeseen liittyen. Viikko on jo kulunut, kun kysymykseni lähetin enkä ole vieläkään saanut vastausta! Nyt päätin, että en siirräkään maksujani enkä palkkatiliäni S-pankkiin juuri siksi, että minulle ei vastattu.

OP:stä vastauksen saa paljon nopeammin ja saa muutenkin paremmin henkilökohtaista ohjausta. Se on yhä tärkeämpää minulle jatkossa, kun pankkipalvelut käyvät yhä monimutkaisemmiksi ja jatkuvasti tulee muutoksia. Myös minä vanhenen koko ajan ja ymmärtämiskykyni tuskin ainakaan lisääntyy. Tänä vuonna täytän 65. Hyvä OP!

12

4980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valitettavasti

      Sinne S-pankkiin on pyrkimässä niin paljon pers-aukisia, jotta pittää kiirett.

    • omistaja kummassakin

      On se jännää, että jonku talous kaatuu alle 10e kuukausittaisene maksuun, taitaa olla pankin vaihdon takana jotain muutakin.

      oikeasti itse olen sitä mieltä, että mikää pankki ei ole hyvä, mutta suomi on maa jossa ei pärjää ilman pankkia ja s-pankissakin on joku harmaa vyöhyke, jossa ne maksuttomat pankkipallvelut maksetaan.

      • Sirkku S.

        Omistaja kummassakin nimimerkille: Kuka on sanonut, että talouteni kaatuisi. Säästän kuukausittain S-pankkiin 500Euroa. Tilin voi avata itse netissä ja korkokin on ihan hyvä. Tänään se oli 2.1% ja siirsin vuoden määräaikaiselle tilille ihan hyvän summan rahaa. S-pankissa voi tallettaa korkeakorkoiselle määräaikaistilille lyhyemmäksikin aikaa, vaikka puoleksi vuodeksi 500E. OP:ssä ei näin voi tehdä. Siellä täytyy olla 1000Euroa kaksi vuotta määräaikaisella, että saisi saman verran korkoa, siis noin 2%. Täytyy olla 5000 Euroa säästöjä OP:ssä, että saisi vuoden määräaikaistilin.

        Myös maksupalvelun sivut ovat S-pankissa toimivammat kuin OP:ssä. Net-postiin tulleisiin laskuihin pääsee suoraa S-pankin linkistä, mutta OP:ssä sinne täytyy kirjautua erikseen. Avainlukulistat S-pankki lähettää suoraa kotiin, OP:stä se täytyy itse hakea. Saldotiedotteen S-pankki lähettää veloituksetta kännykkäni sähköpostiin, mutta OP:ssä ei ole tällaista palvelua.

        Että näin. Kysymys ei ole ollenkaan muutaman eruron säästöstä vaan paljon muustakin. Olen itse sekä OP:n, että S-pankin asiakas ja kummassakin on omat hyvät puolensa. OP:stä saa lainaa, mitä ei taas S-pankista saa ja henkilökohtainen palvelu on OP:ssä parempaa. On ihan hyvä, että on molemmat olemassa ja ne täydentävät toisiaan. Se myös on ihan hyvä asiakkaan kannalta, että syntyy kilpailua pankkien välillä.


    • pers aukinen

      Haluaisin tietää onko johtajilla vertailukelpoiset palkat, boonukset ,erorahat ja eläkkeet.

      • Jäsen molemissa

        Ei sillä oo mitää väliä onko niillä vertailukelposta etuutta. Kaikki pomot saa varmaa jonkin salkun erikokoisena ku menee sisää ja sit sen sisältö kehittyy ja muuttuu sen mukaa miten ne pissittää tyhmiä asiakkaita ja saa hölmöjä lankaan.

        Mutta ootakkas sitä päivää ku persaukinen asiakasa menee sinne ja sillä o omat faktat jotka toimii käytännössäkin, nii pankinjohtajat ja korkea-arvoiset virkailijat on nesteessä.

        Sen sanon tuosta S-pankista, vaikka olen senkin asiakas, että ainoaksi pankiksi siitä ei vielä ole. Se murenee vielä tuon takia, että täälläkin on sellaisia ongelmavelkaisia, että ne syö pankin idean. S-pankin toiminta on kapeaa ja onneksi se on kapeaa!


    • ruokalistaan katsova

      ei ne ammattijohtakien palkat ole meille niin olennaisia kuin valitsemiemme edustajien ja sitä kautta valittujen korkeammantason ammattijohtajien palkat ja se luku millainen pankin ja vastaavan osuuskaupan arvonkehitys on.

      Ainakin OP:ssa taitaa noi konttorinjohtajat harvenneet ja ne jotka oli aiemmin pankin tai konttorinjohtajajia ovat saaneet virakansa suhteen alennuksen vain pankkineuvojiksi. Konttorin johtaja johtaa nyt vähintään 3-4 lonttorin aluetta ja tuskin suurestikkaan tekee sitä asiakastyötä.

      Jos jotain sais, nii se olis sitä, että taseet olis vahvempia ja odotettavat luottotappiot pienempiä, eli järkeä ennenkaikkea järjettämiin luotonantoihin niin konttori kuin konsernitasolla, eli siis luottokorttiosatkin kuntoon.

      Kerran se kirpaisis op-rahotustakin kun se siivois ne asiakkaat huitsan hiiteen joilla ei ole tarkoituskaan kosaan olla omavaraisia. Tämä OP-rahoitus voifaan korvata myös sanalla Nordea-rahoitus ja Sampolla, Handelsbankenilla yms. on omat vastaavat. Sitä en ala sanomaan kuinka paljon noita ongelmalainoja on, mutta määrissä suhteessa pankkien taseisiin ne ovat joitakin prosentteja ja palkkio niiden siivoamisesta ja asiakkaan luottokelvottomaksi laittamisesta kyllä tulee sitten jo muutamissa vuosissa, kun luottotappiot vähenee ja asiakaspohja tervehtyy.

      Ne rahat jotka pankit on laskenut liikkeella jo kymmenen vuotta sitten ei enää ole keltään pois.... Eikä se asiakaskaan siitä kärsi, kun luotolla eläminen loppuu ja asiakas saadaan vastaavilla velan hoitokuluilla säästämään!

    • VapaaValinta

      " Viikko on jo kulunut, kun kysymykseni lähetin enkä ole vieläkään saanut vastausta! "

      joo, paljon ymmärrät,
      mistä muustakaan pankista saat moisia vastauksia ja viikossa ?

      Jos saat vastauksia OP
      ja ne vastaukset ovat niin arvokkaita sinulle, niin ole OP asiakas.
      Maksa joka kk kortistasi ja muusta palvelusta, TAVALLA TAI TOISELLA.

      Olemme lähes 80v pari ja ostamme hyvin vähän,
      siitä kun ostamme S-kaupoissa saan 2-8 €/kk maksutapaetua joka kuukausi,
      kun maksamme s-kortilla.
      Saamme myös 4-25 €/kk bonusta ostoksistani, S-kaupasta

      Sain taas 20 € verotonta Osinkoa 100 € talletukselleni, josta olen saanut jo takaisin 170 € vuosien aikana.

      Yhtään mitään ei ole S-pankkiin maksettu, muuta kuin kerran 100 € jäsenyys,
      kaikki Osingot, Bonukset, Maksutapaedut olen saanut selvänä rahana vaivatta tililleni.

    • Op ja S-pankki

      S-Pankki on hyvä ja turvallinen pankki. Se ei myönnä asuntolainoja ollenkaan. Siksi sillä riskit olemattomat. Ihmisten talletuksilla se pyörii.

      • Kivikylän miäs

        Tosiaan pyörii asiakkaitten talletuksilla koska normaali pankki korko pienin Suomen niemellä eli 0,1%.Toisin oli vielä n.vuosi sitten korot muitten tasolla tai jopa parempia.


    • opiskelija5645754578486

      olen ottamassa lainaa ja pohdin kumpi parempi spankki vai op?

      • OnHyväOlla

        Nostit 5 vuotta vanhan tyhmän ketjun.

        Sinulla on tosiaan paljon opiskeltavaa.


    • myös.sinne

      Heh heh. Terveisiä kaikille! 😸 😸 👏 👏 👏

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe