Paras, mieleenpainuvin kokemuksesi

Nyt kun muistelee

Ikävät ja pahat kokemukset jäävät tunnetusti paremmin muistiin kuin iloiset, mutta tällä kertaa kysyttävänä aiheena onkin kaikista hyvällä tavalla mieleenpainuvimmat seksi kokemukset.

Omakohtainen paras kokemus oli ekan tyttöystäväni kanssa. Maattiin yhdessä vaatteet päällä hänen pedissään, hän minua kohti kainalossani, kunnes hän alkoi koskettaa itseään.
Siinä sitten katsoin kuinka hän hyväili itseään aina huippuunsa asti, jolloin näin kuinka hänen pupillinsa laajeni silminnähden orgasmin sattuessa.
Semmonen lämmin ja mukava olo tuli siinä, vaikkei minulle mitään tehty.

Tasa-arvon nimissä toivon kuulla omia kokemuksia sekä miehiltä että naisilta.

131

11022

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naispuolinenvastaaja

      Runkkausmateriaaliako haluat tällä itsellesi?
      Eipä ole mitään erityisen hyvää kokemusta. Joka kerta, kun molemmat nautimme täysillä ja saamme orgasmin, niin ne ovat mahtavia kokemuksia.

    • Nyt kun muistelee

      Empä oikeastaan, jos runkkausmateriaalia tarviin, niin sitä varten on netti pullollaan ihan pornoakin tms. jos sellaista hakisin.

      Pikkuhiljaa alkoi kyrsii se, että porukoilla tuntuu olevan vain huonoja/epämiellyttäviä tai traumaattisia kokemuksia toisille kerrottavana seksin suhteen, mikä on melko surullista näin katsottuna...

    • toinen naispuolinen

      Itellä sattuu kyllä menemään orgasmin aikana silmät kiinni umpeen, jos tunne tulee voimalla, joten en tiedä oikein tosta pupillin laajenemisesta...

      Ettei tyttöystäväsi vain olisi vaan sattunu popsimaan tai polttamaan jotain lain kieltämiä aineita?

    • Eka kerta paras

      Runkkaus alkoi

      "Nyt kun muistelee" herätti heti henkisen masturbaation parissa kirjoittajassa. Kaiketi he saivat tyydytyksensä yrittämällä runkata itsensä keskustelun aloittajaa paremmaksi. On se vaan kumma, miksi moista pitää tehdä. No, ehkä se on tarpellista heidän mielenterveydelleen.

      Oma paras seksikokemukseni oli eka kerta kymmenkunta vuotta vanhemman naisen kanssa. Muistan vieläkin elävästi sen huhtikuisen illan, jolloin 17-vuotiaana palasin oppilasasuntolaan. Mailleen menneen auringon punerrus horisontissa, kevään tuoksu, ja ajatus mieheksi tulemisesta olivat mahtava kokemus. Kaiken kruunasi molempien tyydytys. Ensin Hän ja vasta sen jälkeen minä.

    • hannu ja leena

      Ex-vaimon kanssa yhdessä vaiheessa tultiin aina, joka kerran yhtaikaa. Toinen kun alkoi samaan, niin toisellakin tuli, yhtaikaa voihkittiin :). Se oli huima kokemus. Sitä kesti muutama kuukausi ja sitten se meni ohi. Ja myöhemmin meni koko liittokin ;(

    • titillaatio

      Vaikka mies olenkin, niin olen kerran saanut moninkertaisen orgasmin (tai jatkuvan, miten sitä nyt nimitetäänkään)

      Tyttökaveri hyväili minua käsillään ja suullaan kaikkialta tosi pitkään, muttta emme yhtyneet enkä minä tehnyt muuta kuin makasin ja nautin (tyttökaveri oli aiemmin aamulla saanut orkkunsa joten se puoli oli jo hoidettu). Ehkä 20 minuutin hyväilyn jälkeen aloin saamaan orkkua ilman siemensyöksyä.Tyttökaveri jatkoi hyväilemistä, ja orkkua tuli toinen toisensa perään jatkuvasti ilman että voin sille mitään muuta kuin nautin, kiemurtelin ja voihkin nautinnosta. En tiedä kauanko sitä kesti, mutta se tuntui ihanalta ikuisuudelta. Siemensyöksyä ei tullut koko aikana.

      Olen joskus miettinyt, että pääsimmekö vahingossa siihen mitä tantra-seksissä tavoitellaan?

      Toista kertaa sama ei onnistunut. Ja vaikka tyttökaveri oli tosi ihana sängyssä, niin harmi kyllä oli muuten niin neuroottinen, ettei suhteesta tullut mitään.

      Tämä tapahtui muuten kun olin 47 vuotias, eli vanhakin koiraa oppii uusia temppuja... ;)

      Kiitokset Tiinalle :)

    • Lämmin kihelmöinti

      Kerran hyppäsin avomieheni syliin tämän kylpyyn, jossa hän hieroi ja sormitti minulle ties kuinka monta kertaa huippuun vaihtelemalla sormiensa vauhtia ja rytmiä, samalla suukotellen niskaa ja yläselkää niin että väreitä kulki varpaista päähän.
      Seuraavaan päivään asti oli olo niin raukea kuin olla voi ja tuntui ettei elämä tästä voi paremmaksi muuttua.

      Nyt leskenä muistelen sitä hetkeä kaipauksella.

    • Teeleipämurhaaja

      Oma ensikerta oli muistaakseni jonkun 19 vuoden iässä joitain vuosia taakseppäin, aina ollut kauhean ujo ihminen. Olen siis miespuoleinen!
      En ymmärrä mikä siinä on että meinaa mennä pala kurkkuun kun baarissa jotain oikeasti varmaa nakkia ois yrittänyt viekoitella (ois varmana irronnut jos ois vain yrittänyt enemmän!).

      Joten aika nopeeta luovutin noitten kanssa ja vetäydyin omiin oloihin, tuolloin käytin sellaista sosiaali sivua kuin irc-galleria (kellekkään tuttu? ei varmaan kukaan enään käytä hehe), kumma kyllä siellä tuntu olevan jonkinlainen sutina kokoajan enkä tuntenut itseäni kauhean ujoksi...

      Mutta koska siellä ei vissiin kauheasti tykätä tai siellä ei olla kauhean aktiivisia kun on kyse seuran hausta, niin yritin etsiä hyvää sivua, yksi hyvä sivu jonka kautta sitten lopulta minullekkin flaksas oli nopeasti googlettamalla tämä sivustö: http://ihanatseksitreffit.com/

      Tuosta on jo pari vuotta mutta kyllä olen yhä seurannut internetin outoa maailmaa... minä 19v nuori jätkä sain ekaa kertaa muistaakseni ~22v brunettia naapuripaikkakunnalta, oli kyllä unohtumatonta ja siitä sai sitten joksikin aikaa petikumppaninkin (aina kun paikkakunnalla tuli käytyä).

    • Aikuinen nainen

      Paras kokemus? Miten sellaisen voi kuvata,,, Ei se ole tekniikkaa, temppuja, se on jotakin muuta. Ehkä se oli tänään, ja huomenna lisää... Me kaksi elämää kokenutta ja elämässä kolhiintunuttakin, ikää jo 50 . Pari kuukautta sitten elämä meidät samaan aikaan samaan paikkaan kuljetti. Onhan sitä harjoiteltu tahoillammme kumpikin ja niin on hyvä. Elämän piirtämät ryppymme toisiaan vasten, ruuumiit täydellisesti toisiinsa sopien niin tuhannella tavalla solmussa ettei kumpikaan meistä ole sellaista kokenut. Hän rakastaa sääreni, reiteni, riippuvat rintani kauniiksi. Pimppini on ihanin maaailmassa. Koskea voi niin monin tavoin. Alta, päältä, edestä, takaa...käsiä...kieliä... Miten sen voi kirjoittaa? Ei mitenkään. Mutta kiitos elämä, että vielä meille tämän lahjan annoit!

    • Anonyymi

      Mulla paras kerta sattui vanhemman naisen kanssa, lähdettiin ravintolasta hänen luokseen ja siinä ennen unia hyvä nainnit. Aamulla heräsin siihen kun rouva oli kääntynyt ympäri ja hyväili kullia käsillä ja suulla. Minä pyöräytin rouvan päälle ja nuolin pillun ja peppureiän, lopun tietää miten eteni eli molemmat saatiin kun aikamme naitiin ja kyllä tuntui hyvältä kun oli lupa laittaa siemenet sisälle.

      Siihen sain aamulla vielä kahvit ja leivät, siitä kun lähdin niin oli todella hyvä olo ja varmasti molemmat sai mitä halusi.

    • Anonyymi

      minun vaimoni toi työ kaverinsa kotiin sanoi nyt saat sinäkin kyrpää suihkuletkulla huuhdeltiin vaimo imi kaveria ekaks kauhee kipu mutta sen jälkeen iso kyrpä alko tuntuu liian hyvältä laukesin vaimo ihmetteli tubtuiko muka noin hyvälle meistä tuli bi-pari

      • Anonyymi

        Vain yksi virke... Kannattais jäsennellä tekstiä, niin tietäis muutkin mihin mikäkin asia liittyy.


    • Anonyymi

      Ensimmäinen kerta, kun pääsi kokeilemaan peppuseksiä. Olin 22-vuotias ja seurustellut vähän aikaa 4 v vanhemman tytön kanssa. Olin muistaakseni jo pari kertaa seksin aikana hyväillyt hänen peppureikää, kun kerran sitten työnsin sormen sinne. Hän kysyi, haluaisinko tulla sinne, vastasin että joo. Kävi ilmi, ettei kumpikaan meistä ollut aiemmin kokeillut peppuseksiä. Tyttöystävä kävi vatsalleen, yllätyin kuinka tiukalta peppureikä tuntui enkä meinannut millään saada kalua sisälle. Vähän kerrallaan painelemalla peppureikä antoi periksi ja kalu upposi kokonaan sisälle. Muistan kuinka se tuntui erilaiselta ja tiukemmalta. Aloin liikkua hitaasti edes takas, muistan että olin hieman hämmentynyt. Käännyttiin kyljelle lusikka-asentoon, laitoin sormen hänen pilluun ja oli jännä tunne olla molemmissa reijissä samaan aikaan. Ehdotin sitten vielä, että hän kävisi kontalleen, kalu upposi uudestaan helposti sisään, tartuin häntä pakaroista ja aloin taas liikkua sisään ulos. Tuossa hetkessä oli jotain todella rietasta, kun tyttöystäväni oli nelinkontin, panin häntä takaapäin perseeseen ja katsoin, kuinka kalu liikkui peppureikään edestakas. Vielä riettaampi olo tuli, kun laukesin hänen sisälle. Kun lopetettiin, muistan että tyttöystävälläni oli posket punaisena ja hän näytti olevan vähän hämillään, kun häntä oli juuri naitu ekaa kertaa perseeseen ja että hänellä oli spermat pepussa. Itselläni oli aivan päällikköolo, ihan kuin olisi saanut sulan hattuun.

    • Anonyymi

      Paras kokemus ehdottomasti kun olin kimpassa noin 50v naisen kanssa. Olin tuohon aikaan vain puolet naisen iästä ja intoa täynnä naisten kanssa, oli ns pillun himo koko ajan.

      Tuli minun synttäri ja nainen kertoi että hänellä on lahja valmiina, synttäri-iltana menin kylään ja yllätys yllätys, kakku oli tehti ja hän oli pukeutunut pupun korviin, sukkanauhat ja noin 5cm leveään lahjanauhaan mikä peitti pimpin, pepun ja rinnat. Kyllä oli kiva kahvitella ja katsella naista kun hän touhusi tuossa asussa vierellä, rinnat ei meinannu pysyä millään piilossa vaikka ne oli sellaiset söpön pienet. Lopussa oli sitten huipennut ja pistelin kahdet varvit menemään mitä ei kyllä kovin monesti ole tapahtunut.

    • Anonyymi

      Paras kokemus on itsekseen nauttiminen auringosta mökkilaiturilla. Alastomana, aurinko kuumottamassa paljasta ihoa, eikä kiire minnekään. Vain fantasiat ajatuksissa, lopuksi täydellinen tyydytys.

    • Anonyymi

      Yksi mieleen jääneistä oli kun tyttökaverin kanssa oltiin hänen ystävän luona, katsottiin pimeässä leffaa ja me oltiin sohvalla puolimakuulla. Hieroin siinä ohimennen farkkujen päältä hänen pimppiä ja tunsin kuinka farkut alkoi kostamaan. Pikku hiljaa hän huohotti enemmän ja siinä vaiheessa avasin napit ja työnsin käden sisälle, samassa hän tuli siihen paikkaan. Kyllä oli muuten tyttö märkä, niinkuin olisi käden työntänyt geelipurkkiin.

      Tuntu kivalta, sain vielä illan päälle laskee siemenet sisälle.

    • Anonyymi

      Pääsin armeijasta ja painelin suoraan lähimmälle terassille kaljalle...

    • Anonyymi

      Pojan kloopina sain opetusta muutaman vuoden vanhemmalta tytöltä kuinka seksiä harrastetaan. Se oli kyllä mukavaa aikaa vaikka silloin nolostutti vähän mutta hommat kyllä hoitui tytön komennossa. Oli itse asiassa eka kerta kun ylipäätään laukesin ja se kävi tytön käsien kautta. Se jäi eka kerrasta mieleen että hävetti ihan älyttömästi sen jälkeen kun itse olin alasti ja tytöllä vaatteet päällä ja just olin laskenut lastin oman paidan päälle joka oli sängyn suojana.

      Äkkiä siinä kasvoi henkisesti miehen mittoihin siinä käsittelyssä.

    • Anonyymi

      Yksi mukava kokemus sattui muutama vuosi sitten kun oli seurustellut tytön kanssa ehkä kuukauden illalla iski kovat halut päälle. Kalu kovana olin illan ja sitten kerroin hänelle että mieli tekis. Tyttö tuumasi ettei tähän aikaan kuukaudesssa ole hyvä aika, ai että olin pettynyt. Vähän aikaan pussailtiin ja hieroskeltiin toisiamme ja sitten tyttö kertoi että hän haluaisi nähdä kun runkkaan itse. Niinpä jatkettiin siitä ja riisuin housut pois ja eikun hommiin. Se oli uusi tilanne minullekin ja aika pitkään piti touhuta kun jotenkin jännitti, lopulta laukesin hänen edessä pöydällä olevan paperin päälle.

      Sittemmin erottiin mutta kohtalon oikusta päädyttiin asumaan samaan kerrostalon rappuun molemmat sinkkuina ja siitä lähti toinen kierros.

    • Anonyymi

      Ihan jees homma, meillä rouva hoitelee ihan käsipellillä siihen tiettyyn aikaan kuukaudesta. Täytyy sanoa että siitä kyllä nauttii kun saa kunnon suikkarit käsityöt päälle.

    • Anonyymi

      Minulla yks parhaista sattui Virossa höyrysaunassa. Oltiin tuttava pariskunnan kanssa kylpylässä ja välillä kierrettiin saunoja. Höyrysaunaan menin kaverin vaimon kanssa ilman uikkareita, hetken juteltiin ja rouva otti kalusta kiinni ja aloitti pumppaamisen, tuntui aivan taivaalliselta kun katsottiin toisiamme samalla. Hetki meni ja sain kunnon lastit. Oli mieletön tunne.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tänään oli kiva kokemus vaimon kanssa. Olimme kauppareissulla, minä ensin parturissa ja vaimo sillä aikaa vaatekaupassa, jonne menin sitten hiustenleikkuun jälkeen perässä.
      Vaimo oli parhaillaan sovittelemassa jotain mekkoa ja minä siinä katselin ympärilleni lähinnä ajankuluksi. Pieni putiikki ja silti monenlaista hepenettä esillä.

      Kahden sovituskopin vieressä oli pari rekkitankoa, joissa pelkästään aikas sexyjä rintsikoita ja olemattoman kokoisia pöksyjä. Myyjä huomasi että katselen niitä ja heti kauppa naisena alkoi esitellä hepeneitä ja pian raotteli vaimon sovituskopin verhoa tarjoten paria settiä kokeiltavaksi. Samalla hän jatkoi pieni pilke silmäkulmassa alusasujen esittelyä minulle ja kaiveli esiin muutamat ihan olemattomat rintsikat ja seitin ohuet narupöksyt. Entuudestaan tiesin myyjän olevan aika rempseän ja kursailettoman, olinhan käynyt liikkeessä tekemässä muutamia lahjahankintoja vaimolle aiemmin ja hän tiesi siten myös makuni ja osasi aina esitellä minullekin näitä olemattomimpia asuja.

      Sanoin, ettei noihin rintsikoihin vaimon rinnat edes mahdu, johon myyjä selitti ettei ole tarkoituskaan, vaan rinnat jäävät paljaaksi, mutta ne tukevat rintoja altapäin ja nostavat ne aivan pystyyn ja parit pöksytkin löytyy aukollisina rihmoina esitellen niitä kädessään. Samalla vaimo kurkisti verhonraosta ja nähdessään hepenet pyöritti silmiään. Ovi kilahti ja liikkeeseen tuli joku pariskunta.

      Myyjä kiikutti kädessään olleet setit vaimon sovituskoppiin kehottaen kokeilemaan, raottaen samalla verhoa niin, että näin vaimon yllä edellisen setin, joka aika niukka sekin. Samalla myyjä kehui asun laatua ja sanoi vaimolleni, että kannattaa nyt kokeilla kun on makutuomarikin mukana.

      Hetken päästä myyjä kurkisti sovituskoppiin ja veti reilusti verhon syrjään vaimon peilatessa asua. No niin mitä mies tuumaa hän kysyi ja tuumasihan tämä. Setti oli tyrmistyttävä seksikäs ja tosiaankin vaimon pyöreät paljaat tissit suorastaan työntyivät kuin tarjolle ja narupöksyt eivät peittäneet juurikaan mitään. Vilkaisin ympärilleni ja liikkeeseen tullut pariskunta kyllä näki takaani suoraan sovituskoppiin. Samantien myyjä veti verhon kiinni ja kehotti kokeilemaan toista settiä.

      Hetken päästä kuului vaimon huokaus ja samantien myyjä raotti verhoa ja avasi sitä lisää kunnolla sivuun vaimon juuri peilatessa takaosassa olevasta isosta peilistä selkäpuolta. Vielä seksikkäämpi ja niukempi setti ja nyt pöksytkin olivat rihmat jotka jättivät pienen kiitoradan ja häpyhuulet paljaiksi. Nyt näin jo miten vaimon nännit tapittivat pystyssä hänen kiirehtiessään vetämään verhon kiinni.

      Kalliiksihan se tuli. Hetkenpäästä vaimon pukeutuessa myyjä jo kiikutti kahta viimeksi sovitettua settiä ja yhtä mekkoa tiskille, katsoi minuun hymyillen ja sanoi, että nämä varmaan tulee mukaan. Tulihan ne.

      Autossa vaimo vielä punoitti ja sanoi, että huomasinko lainkaan kuinka takanani ollut pariskunta katseli suoraan sovituskoppiin ja häntä siten paikat esillä myyjän avatessa verhon.
      useamman kerran. No en ollut kunnolla huomannut, vaikka aluksi huomasin heidän olevan aika lähellä takanani.

      Kiusasin, että taisit nyt sitten vilautella ja kiihottua. Vaimo sanoi, että olisipa ollutkin pelkkä nopea vilautus eikä noin julkeasti esillä. mutta myönsi kiihottuneensa kovasti. Vielä piti mennä ruokakauppaan ja sanoin autossa että kotona julistetaan kevätkausi avatuksi, aurinko paistaa ja kääntyy kohta sopivasti paistelemaan keittiön pöydälle ikkunasta.

      Asia jäi siihen, mutta kotona nostelin ostokset sisään ja jäin vielä hetkeksi pihalle nostellen keräydpaperikasseja auton perään.
      Tullessani sisään huomasin keittiönpöydän vedetyksi kunnolla ikkunan eteen ja pöydällä muutaman tyynyn ja peitteen ja pyyhkeen.
      Siinä olikin panopaikka jo valmiina ja vaimo pyörähti makuuhuoneesta uusissa avorintsikoissa ja aukkopöksyissä ja kiipesi pöydälle valmiiksi odottamaan hieromasauvan kanssa.

      Oli kiva katsella miten auringonsäteet leikkivät alsdtomalla vartalolla ja kiimaa tihkuvalla pillulla ja nähdä sauvan surisevan sisällä. Pikaisesti vaatteet pois, suihkuun ja nautiskelemaan kiimaisesta naisesta.

    • Anonyymi

      Jess. No tuo oli kyllä tosiaan kiva ja koukuttava kokemus. Olisipa ollut kaupassa näkemässä tai ikkunan takana.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      olispa oma muija noin kiihkeä ja estoton. Olis varmaan nostanut metelin sovituskopissa jos joku verhoa raottelee.

      • Anonyymi

        Vaimoni vilauttelee julkisilla paikoilla hameen alta paljasta tai pelkillä sukkahousuilla verhottua pillua. Hän vilauttelee tavallaan vain minulle, mutta välittämättä siitä, että tilanteen näkee joku toinen mies myös. Myös muunlaista kiihottavaa kiusoittelua harrastaa ja aiheuttaa ympärillä oleville miehille kiimaisen olon. Itse olen tilanteissa aivan kiimaisena myös. Kiusoitteluina mainittakoon Dangling, sukkanauhojen näkyvää asettelua, hameen isoeleistä kohottamista istuutuessa, jalkojen sivelyä ja muuta itsensä koskettelua. Sellaista pientä sievää. Joskus harvoin on onnistunut vaivihkainen sormettaminen.

        Julkisen paikan leikit, jossa paikalla on ihmisiä paljon ovat parhaimpia. Siis tilanteita joissa ei voi panemaan ryhtyä, vaan tapahtuma pitää kuitenkin pitää kohtalaisen huomaamattomana, mutta kuitenkin sen verran selkeänä, että yksi tai kaksi ihmistä ympäristössä tilanteen huomaa ja tajuaa.

        Me harrastamme tätä keskimäärin kerran kuussa, vaikka itsellä tekisi mieli saada vaimo siihen tilaan useamman kerran viikossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaimoni vilauttelee julkisilla paikoilla hameen alta paljasta tai pelkillä sukkahousuilla verhottua pillua. Hän vilauttelee tavallaan vain minulle, mutta välittämättä siitä, että tilanteen näkee joku toinen mies myös. Myös muunlaista kiihottavaa kiusoittelua harrastaa ja aiheuttaa ympärillä oleville miehille kiimaisen olon. Itse olen tilanteissa aivan kiimaisena myös. Kiusoitteluina mainittakoon Dangling, sukkanauhojen näkyvää asettelua, hameen isoeleistä kohottamista istuutuessa, jalkojen sivelyä ja muuta itsensä koskettelua. Sellaista pientä sievää. Joskus harvoin on onnistunut vaivihkainen sormettaminen.

        Julkisen paikan leikit, jossa paikalla on ihmisiä paljon ovat parhaimpia. Siis tilanteita joissa ei voi panemaan ryhtyä, vaan tapahtuma pitää kuitenkin pitää kohtalaisen huomaamattomana, mutta kuitenkin sen verran selkeänä, että yksi tai kaksi ihmistä ympäristössä tilanteen huomaa ja tajuaa.

        Me harrastamme tätä keskimäärin kerran kuussa, vaikka itsellä tekisi mieli saada vaimo siihen tilaan useamman kerran viikossa.

        Satuimme kerran harrastelemaan tällaista toimintaa. Baarissa sivusta seurannut pariskunta siirtyi muutaman metrin päähän vapaille paikoille suoraan meitä vastapäätä. Tilanne meni puolin ja toisin vilautteluksi. Naiset esiintyivät korostetun naisellisesti ja me miehet hyväilimme naisiamme kuin vain rohkenimme. Katselimme toisen pariskunnan naisen hameen alle sievää alushousutonta pillua. Joten naiseni halusi antaa samaa mukavuutta heille. Otti pikkuhousut jalastaan, levitti jalkoja ja antoi ihan jalkovälinsä ihailtavaksi toiselle pariskunnalle. Heidän paikka oli sen verran suojaisa, että mies kehtasi levittää naisen reidet ja hyväillä antaumuksella naisen klitorista. Meidän paikka oli kaikkien nähtävillä ja meitä seurasi useampi mieshenkilö, niin katselimme meille osoitettua näytöstä hiukan maltillisemmin. Se oli ainutlaatuinen sattumakohtaaminen. Harmittaa nytkin, ettei vaihdettu sanaakaan tai saati yhteystietoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Satuimme kerran harrastelemaan tällaista toimintaa. Baarissa sivusta seurannut pariskunta siirtyi muutaman metrin päähän vapaille paikoille suoraan meitä vastapäätä. Tilanne meni puolin ja toisin vilautteluksi. Naiset esiintyivät korostetun naisellisesti ja me miehet hyväilimme naisiamme kuin vain rohkenimme. Katselimme toisen pariskunnan naisen hameen alle sievää alushousutonta pillua. Joten naiseni halusi antaa samaa mukavuutta heille. Otti pikkuhousut jalastaan, levitti jalkoja ja antoi ihan jalkovälinsä ihailtavaksi toiselle pariskunnalle. Heidän paikka oli sen verran suojaisa, että mies kehtasi levittää naisen reidet ja hyväillä antaumuksella naisen klitorista. Meidän paikka oli kaikkien nähtävillä ja meitä seurasi useampi mieshenkilö, niin katselimme meille osoitettua näytöstä hiukan maltillisemmin. Se oli ainutlaatuinen sattumakohtaaminen. Harmittaa nytkin, ettei vaihdettu sanaakaan tai saati yhteystietoja.

        Olisipa itselläkin tuollainen nainen


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Se kun fwb kaverin kanssa oltiin kylpylässä. Uitiin rentouduttiin mutta pienesti hyväiltiin toisiamme. Se oli ihanan tuhmaa, että joskus vielä uusiks!

      • Anonyymi

        Pienet tuhmuudet julkisilla paikoilla. Ehdottomasti parhaimpia muistoja. Matkat, rannat ja rakennukset jää paljon paremmin mieleen tuhmaillen.


    • Anonyymi

      H­e­­i! Ku­­ts­­umme sinu­­t kä­­­ym­­ään u­­­ude­­­ss­a cha­­­tis­sa! Mei­­­tä on yl­i mil­­­jo­ona! 👉 http://alikuzu.com/H/W8n8W7

    • Anonyymi

      Olin 19-20v ja seurustelin silloin 26v mimmin kanssa. Jäätiin isommalla porukalla yhden kaverin asuuntoon baari-illan jälkeen yöksi. Minä ja mimmini nukuttiin ahtaasti sohvalla. Kaverin 17v pikkuveli nukkui patjalla siinä sohvan edessä. Yöllä heräsin ja aloin hieromaan mimmini pillua takaapäin siinä lusikka-asennossa ollessamme. Mimmi alkoi kuiskimaan että katso. Patjalla nukkuvalla kaverini pikkuveljellä oli kyrpä täydessä seisokissa ja se oli boksereiden lahkeesta vilahtanut ulos. Kyrpä siis seisoi koko mitaltaan ja paljaana. Mimmiä se tuntui kiinnostavan niin kovasti, että pillu oli todella märkä. Niin kiimaisena että ei minun seisovaa kyrpää ei tarvinnut ohjailla pilluun sisään. Se kai varmaan kiimassaan imaisi kyrpäni syövereihinsä. Mimmi katseli seisovaa kyrpää ja minä hitaasti panin takaapäin. Ehdotin että mimmi koskisi kaverin pikkuveljen kyrpään. Vaimean hihittelyn ja epäröinnin jälkeen kehoitin vielä uudelleen koskemaan. Mimmi aivan hennosti kosketteli ja alkoi itse huohottamaan todella. Ja vaikka kuin yritti olla hiljaa, niin ei hän kyennyt. En ollut nähnyt mimmiä koskaan niin kiimaisena ennen. Kaverin pikkuveli nukkui täysin. Seisova kyrpä vain heilahteli kosketuksen tuomasta hyvänolon tunteesta ja pian kyrvästä alkoikin kiimanesteet valumaan. Houkuttelin mimmiäni nuolemaan sitä. Yllätyin kun hän paransi asentoa ja alkoi nuolemaan seisovaa kyrpää pitkin hennoin vedoin. Palleista terskaan asti. Minä jatkoin mimmin panemista takaapäin ja aloin kädellä hyväillä klitorista. Mimmi oli aivan toisissa maailmoissa. Kyrvän nuolemisen rytmi vain kiihtyi ja peppu alkoi keinumaan siihen tapaan, että halusi mun panevan rajummin. Kehoitin ottamaan koko kyrvän suuhun, mutta sitä mimmi ei uskaltanut tehdä, ettei kaverin pikkuveli heräisi. Jatkoi vain hellää mutta kiivasta nuolemista. Jäi hyvin epäselväksi saiko kaverin pikkuveli siinä, mutta spermaa valui todella paljon kyrvästä vatsalle. Sitä ei mimmi kauan kestänyt, vaan laukesi koko kehoa ravistelevaan orgasmiin. Kiima ei mimmillä loppunut laukamiseen, vaan hän kuiskasi minulle, että näin olisin ottanut sitä suihin. Samalla ahnaasti ja voimalla aloitti kiivaan suihinottamisen ja runkkaamisen. Kauaa en kestänyt katsoa niin kiimaista menoa, vaan laukesin mimmin suuhun. Sen yön aikana pantiin vielä pari kertaa, mutta mimmin ja minunkin harmiksi toinen kyrpä ei seissyt enää.

      • Anonyymi

        Nyt oli kiimaista menoa!


      • Anonyymi

        Kiitos, hyvä tarina.


    • Anonyymi

      H­­ei! Oma str­­­eam. Sisää­nkäynti kaiki­­­lle, jotk­­a haluav­­­at pi­tää ha­­­uskaa 👉 http://aram-us.com/H/U6n5C2

    • Anonyymi

      Teini poikana jossakin 18-22v aikoihin seurustelin yhden tyttösen kanssa, hän oli yksin huoltaja perheestä. Siinähän touhuttiin vaikka mitä mutta sellainen mieleen jäävä mitä olen muistellut oli rakastelut hänen äitinsä kanssa. Nainen oli hyvä kroppainen ja hiljainen luonteeltaan mutta tosi kiimainen, pillu oli aina tosi märkä ja en ole niin ulkonevia pillun huulia nähnyt koskaan kuin hänellä. Pantiin harvakseltaan, ehkä kerran kuussa, aloite tuli alunperin rouvalta kun satuttiin baariin samaan aikaan. Muista kun tanssittiin yhdessä ja viimeisiä hitaita mennessä nainen sylkäisi käteensä ja työnsi sen minun housuihin, vähän ihmettelin niin tuumas vaan ettei pidä kuivana harjoitella. Oli kyllä mahtava yö minun kämpillä ja solukaverit varmasti kuulin naisen äänen mutta eipä tienneet kuka oli.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mulla rempseästä myyjästä kokemus aikuisviihdekaupasta, jossa olin useamminkin asioinut ja n. nelikymppinen naismyyjä oli tullut tutuksi.

      Hän oli palvelualtis ja aina valmis esittelemään tuotteita seikkaperäisesti, hankipa sitten aiemmin jotain filmiä, vaimolle sauvaa, liukastetta ym, tai hepeneitä.
      Ja hyvin tuntui olevan perillä vaikka hieromasauvoista, tai etäohjattavista värinäjutuista opastaen seikkaperäisesti. Ilmeisesti testannut itse useampia vehkeitä.

      Viimeksi asioin liikkeessä etsiessäni vaimolle synkkärilahjaksi ja edessä olevalle risteilyreissulle korsettia, jossa sukkanauhat ja vain puolikupilliset liiviosat jotka myös jättävät tissit paljaiksi, mutta nostavat ne pystyyn ja enemmän yhteen.

      No ei tahtonut löytyä, vaan erilaisia ohuita settejä ja tukevammat varsinaiset korsetit olivat kaikki tissit kokonaan peittäviä, eikä niissäkään mukana sukkanauhoja. Myyjä ei tuputtanut, vaan totesi, että täytyyhän tissit paljaiksi saada, selaili nettiä ja sanoi, että vähän huonosti löytyy, mutta hän selvittää ja tilaa. Onneksi olin hyvissä ajoin asialla.

      Palasin parin viikon päästä vähän ennen sulkemisaikaa ja nyt alkoi olla jo kiire. Reissuun lähdettiin seuraavana päivänä. Korsettitilaus oli juuri tullut, eikä myyjä ollut ehtinyt avata ja tutustua lähetykseen. Uusia korsettimalleja oli neljä, mutta oli molemmille vähän epäselvää onko niissä tissit kokonaan peittävä kupiosa, osin peittävä, tai alta kohottava ja vastaako koot totuttuja mitoituksia. Tavaran toimittaja oli myyjällekin uusi.


      Epäröityäni, myyjä sanoi ettei auta muuta kuin sovittaa, Hän siirtyi sovitussermin taa ja hetken kuluttua ilmestyi eteeni ja ison peilin ääreen pelkässä korsetissa ja tosiaan tisssit paljaana kuppiosat tissien alla. Hetken peilattuaan myyjä sovitti ylleen kaikkia neljää mallia ja joka kerta mannekeerasi asua minulle ihan rempseästi ujostelematta. Siitä oli helppo tehdä valinta ja vielä kassalla hänellä oli yllään viimeksi sovittamansa korsetti pallot esillä, nännit pystyssä.

      Hän totesi vielä, että oli hyvä kun asuja tuli sovitettua, koska kokonumerot eivät vastanneet totuttua ja ostajalle pitää muistaa suositella yhtä kokoa isompaa. Hän sanoi vielä, että tottakai sopivat pöksyt ja sukat täydentävät korsettia ja sai myytyä vielä verkkosukat ja avohaaraiset narupöksyt. Niitä hän ei toki korsettien kanssa sovittanut ja esitellyt yllään minulle.

      Sai muuten vaki asiakkaan, ellen sitä ennestään jo ollut.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko liike Lahdessa?

      • Anonyymi

        Empä välitä paljastaa paikkakuntaa, siinähän myyjä muuten heti leimaantuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Empä välitä paljastaa paikkakuntaa, siinähän myyjä muuten heti leimaantuu.

        Tykkäsikö vaimosi lahjasta ja oliko se yllä risteilyllä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tykkäsikö vaimosi lahjasta ja oliko se yllä risteilyllä?

        Tykkäsi kovasti ja oli yllä.
        Olimme tuolla parinvaihtoristeilyllä mukana. Vaimolla oli ostamani korsetti sen alla yläosassa ohut valkoinen röyhelöpusero. Tisut pönöttivät siinä esillä tosi makeasti ohuen kankaan alla heiluen korsetin pystyyn pingottamina. Alempana verkkostayupit joissa korsetin sukkanauhat kiinni ja lyhyt musta keinonahkahame, halkiopöksyt ja korkeat punaiset avokkaat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tykkäsi kovasti ja oli yllä.
        Olimme tuolla parinvaihtoristeilyllä mukana. Vaimolla oli ostamani korsetti sen alla yläosassa ohut valkoinen röyhelöpusero. Tisut pönöttivät siinä esillä tosi makeasti ohuen kankaan alla heiluen korsetin pystyyn pingottamina. Alempana verkkostayupit joissa korsetin sukkanauhat kiinni ja lyhyt musta keinonahkahame, halkiopöksyt ja korkeat punaiset avokkaat.

        Paneskelitteko vieraiden kanssa?


    • Anonyymi

      Tuosta aikuisviihdeliikkeestä eli pornokaupasta kuten sitä ennen nimitettiin kerron oman kokemukseni. Aikaa jo mennyt jokunen vuosi, eli reilusti. Ei niinkään suoraan rakasteluun liittyvänä, mutta minulle valtavan eroottisena kokemuksena, tai kokemussarjana, joka tietysti johtikin aina myöhemmin kotona kiihkeään rakasteluun. Olen aika monisanainen ja taitaa tulla turhankin pitkä muistelu.

      Lähikaupunkiin tuli pornokauppa ja vaikka mieli oli tehnyt, niin siellä kehtasi arkaillen käydä vasta pitkän ajan arkailun jälkeen.

      Pettymys oli melkoinen kun liikkeessä oli pääasiassa lehtiä, filmejä ja muutama hieromasauva lasikaapissa. Vaatteita oli vain vähän pienessä rekissä. jotka katsoin nopeasti läpi. Miesmyyjä veti tiskin alta muutaman mustan muovipakkauksen ja sanoi niissä olevan myös seksikkäitä asuja, päällä oli kuvat asuista.

      Myyjä sanoi, että pulmana on ettei näiden kokonumeroista tiedä oikein mitään, kaikki kannattaa kokeilla.

      Katselin asuja ja myyjä nousi tiski takaa ja kehotti tulemaan liikkeen takaosaan, jossa oli pieni syvennys ja siinä tuoli ja vastakkaisella seinällä iso peili. Voit sovittaa asuja tässä hän lähes määräsi.
      Jotenkin en kehdannut kieltääkään ja vaikka suutakin kuivasi jännityksestä, niin hyvä kun pystyi jotain puhumaan. Myyjä jätti minut siihen ja siirtyi liikkeen etuosaan tiskinsä taakse.

      Kädet tärisen avasin kaksi pakettia teipeistä. Toisessa oli verkkobody ja toisessa läpinäkyvä babydoll ja pienet ohuet pöksyt. Sovitin asuja kokoajan peläten, että joku tulee liikkeeseen.

      Asut olivat molemmat liian isoa kokoa, jonka peilatessani lähemmäs tullut myyjäkin totesi.

      Kauppoja ei tullut, mutta myyjä kertoi asuja olevan tulossa lisää uudelta valmistajalta Ligieriltä. Hän kertoi pulmana vain olevan saada asiakkaat niitä ostamaan. Naisia kävi liikkeessä vähänlaisesti, eivätkä miehet oikein osanneet asuja naisilleen ostaa.

      Lupasin tulla uudelleen, kun asuja on tullut lisää.
      Poistuessani olin tosi kiihottunut olihan myyjä nähnyt minut nuo hepenet ylläni.

      Kerroin kotona käynnistäni pornokaupassa ja mieheni innostui asiasta kovasti. Epäillessäni, etten kehtaa käydä liikkeessä uudelleen hän vain nauroi ja sanoi, että tottakai menet, sovittelet asuja, ostat jotain ja sitten naidaan kun kerrot kokemuksesi.

      Mieheni jaksoi muistuttaa asiasta ja vaikka vetkuttelin, niin kaupungissa käydessäni jalat veivät minut kuin hypnoosissa pornokaupan ovelle ja nyt ikkunassakin oli esillä pari tosi seksikästä asua, toinen mallinuken yllä.

      Myyjä muisti minut ja ilahtuneena kertoi vaatteita olevan nyt lisää. Sovitin paria asua ja ostin yhden catsuiten. Myyjä oli avulias ja puhelias ja maksaessani hän sanoi vähän pohdiskelleensa ja sanoi tekevänsä minulle ehdotuksen. Kavahdin heti vähän, mutta hän naurahti, että ei ei mitää sellaista, vaan pyysi minua käymään silloin tällöin liikkeessä katselemassa ja sovittelemassa asuja ja hän vähän mainostaa asiakkaille ja jos joskus sattuu samaan aikaan asiakkaita niin sovittaisin asuja silti.

      Sanoin, että siis riisuuntuisin ja sovittelisin hepeneitä tuossa avonaisessa syvennyksessä kaikkien nähden. Hän siihen, että niin hän ajatteli. En innostunut asiasta. Myyjä tyrkytti kuitenkin puhelinnumeron ja pyysi harkitsemaan asiaa ja voisin saada asuja puoleen hintaan, joskus ilmaiseksikin.

      Puhuin tarjouksesta kotona. Mies innostui heti. Tiesin, että hän on aina jotenkin nauttinut saadessaan esitellä minua. Tottakai suostut, hän ilmoitti ja käski heti soittamaan liikkeeseen.


      Soitettua tuli tosin pitkän jankutuksen jälkeen.
      Liikkeenpitäjä ilahtui ja kertoi tehneensä sovitukseen muutoksia ja hankkineensa siirrettävän sermin ettei tarvitse olla kokonaan alasti asiakkaiden nähden ja kolme isoa peiliä ja parantaneensa valoja ja koska tulisin ensikerran.
      Hän kertoi asiakkaita käyvän enemmän loppuviikosta ilta-aikaan.

      Mieheni kuunteli vierellä ja empiessäni hän ilmoitti ääneen, että mene lauantaina illalla. Liikkeenpitäjä kuuli tämän, naurahti ja sanoi, että sovittu tulet ensi lauantaina kello 16.00 ja edetään tilanteen mukaan. Voisin käydä sulkemisaikaan 20.00 mennessä liikkeessä asiakkakkaana kolme neljä kertaa sovittelemsssa asuja.

      Kyllä jännitti lauantaina. Pelkäsin myös että liikkeessä olisi samaanaikaan joku tuttu.

      • Anonyymi

        Vaude. Pian jatkoa.


      • Anonyymi

        Lahdessa Rautsikalla oli aikanaan pieni pornokauppa, jossa oli muutaman kerran asujen mannekiiniesitykset. Jonoa oli kadulle asti.
        Eivätkä pimut kainostelleet.


    • Anonyymi

      U­­­u­­­s­­i s­­­ek­­­siteatteri ava­­utu­­u Su­­omeen! Ku­tsumme kai­­­kk­­­i­. Il­­moit­­­tautumine­n ry­­hmä­ämm­­e tä­äl­­l­ä 👉 http://1lingo.com/H/J8x8A9

    • Anonyymi

      Olin lauantaina kaupungissa ja pornokaupan edessä jo reilusti ennen neljää ja kuljin muutaman kerran liikkeen ohi polvet tutisten ja pälyillen meneekö liikkeeseen asiakkaita. Näin kahden miehen menevän sisään ja yhden tulevan ulos. Asiakkaita siis näytti käyvän.

      Ensin päätin, etten liikkeeseen mene ja käännyin sivukadulle, hetken käveltyäni käännyin kuitenkin takaisin ja palasin ja näin yhden asiakkaan tulevan ulos liikkeen ovesta ja hän piti minulle ovea kuin arvaten aikomukseni ja menin sisään.

      Liikkeenpitäjä ilahtui silminnähden tervehti ja kysyi aika kuuluvalla äänellä miten voisi auttaa.

      Vilkaisin hädissäni liikkeen takaosaan ja näin siellä kaksi miesasiakasta lehtihyllyjen luona.
      Sain mutistuksi, että asuja katselisin. Asut ovat liikkeen takaosassa rekkitangoilla ja hyllyssä selvitti myyjä turhankin kuuluvasti ja siirtyi opastamaan.

      Kävelin hänen perässään kuin unessa ja ohitimme lehtihyllyjen luona olevat miehet jotka nyt selvästi pälyilivät minua.

      Myyjä kyseli millaista asua rouva oli ajatellut ja sain mutistuksi, että yöasua, koska muutama sellainen roikkui rekkitangon päässä. Myyjä otti ensimmäisen esiin, kysyi kokoani ja heti perään selvitti kuuluvasti, että asujen koko numerot eivät vastaa totuttuja ja niitä pitää ehdottomasti sovittaa ja samalla veti esiin useamman yöhepenen ja osoitti vieressä olevaa vaaleaa sermiä ja sanoi uuden sovitustilan olevan heillä siinä.

      Samalla hän siirsi vähän sermiä ja näin sen takana olevan korkean vanhanmallisen vaatenaulakon ja sermin edessä toisen ja sermin takakulmassa hieman korkeammalla ison viistoon asennetun peilin.
      Peilejä on lisäksi tässä sermin vieressä myymälätilan puolella kaksi selvitti myyjä. Tuosta sermin takana olevasta peilistä näkee miltä asut näyttävät yläviistosta ja näistä kahdesta näkee kahdelta suunnalta miten asut istuvat.

      Myyjä pulputti kokoaja kuuluvasti ja siirtyessäni sermintaakse myyjä kävi kaksi yöasua kädessään liikkeen etuosassa ja sytytti takaosaan lisää valoja. Palatessaan hän esitteli yöasuja myös näille kahdelle miehelle ja ehdotteli niitä tuliaisiksi vaimoille.

      Myyjä sanoi, että omat vaatteeni voin laittaa sermin takana olevaan naulakkoon ja laittoi yösuja hengareissaan roikkumaan sermin edessä olevaan naulakkoon sanoi minun voivan sovitella niitä siitä vapaasti ja rekistä löytyvän lisää muutama malli siirtyen itse myymälän etuosaan.

      Ripustin käsilaukun ja takkini naulakkoon ja huomasin voivani juuri ja juuri katsella sermin yli muualle myymälään. Asiakkaana olevat miehet pälyilivät selvästi suuntaani.
      Epäröin ja viiivytelin ja huomasin myyjän viittovan miesten takaa, että pistäisin toimeksi.

      Vedin mekkoni pää yli pois laitoin naulakkoon ja kurkotin ottamaan etupuolen naulakosta ensimmäisen yöasun, joka oli reiteen ulottuva ohut vihertävä. Aioin ensin pukea sen rintaliivit yllä, mutta päätin kuitenkin riisua ne ja ripustin roikkumaan naulakkoon. Puin sexyn asun ylleni ja näin kuinka myyjä viittoi sermin ulkopuolella olevia peilejä kohti.

      Siirryin arkaillen sermin päädystä peilien ääreen ja hätäisesti vilkaisin sivulleni ja näin kuinka miehet tuijottivat ihan reilusti toimiani. Olin aika hyvässä valokeilassa peilatessani ja nopeasti siirryin takaisin sermin suojaan. Asu oli nätti vartaloa hivelevä ja rintamuksesta aika avonainen. Rinnat pullottivat ja ohuen kankaan läpi nännit sojottivat pystyssä.

      Riisuin asun laitoin hengariin kurkotin sen naulakkoon ja hapuilin käsi rintojeni suojana toista asua. Se olikin minimaalinen seitinohut babydoll pienine läpinäkyvine pöksyineen.

      Sermin yli näin, ettei asiakkailla ollut mitään kiirettä, vaan lehtiä selaillen he seurasivat suoraan toimiani ja myyjä näytti heidän takaa ok merkkiä ja pyöritti kättään kehottaen jatkamaan.

      Jollain ihme tarmonpuuskalla riisuin pöksyni ja ripustin myös ne ylös naulakon tappiin ja olin nyt täysin alasti. Vilkaisin sivulle ja tajusin, että myymälä puolelta miehet näkevät selvästi naulakossa roikkuvat vaatteeni, myös rintsikkani ja pöksyni ja tietävät minun olevan alasti. Pujotin babydollin yläkautta päälleni ja vedin pöksyt jalkaan. Ajattelin, että onneksi ei palella. Peilin alaosassa oli kahta puolta valospotit, jotka lämmittivät aivan yläpuolella olevan kattovalon lisäksi mulavasti. Myyjä viittoili minua tulemaan peilaamaan ja arkaillen siirryin sermi takaa peilien ääreen.

      Haukoin henkeä peilatessani sillä nyt kunnolla tajusin kuinka ohut ja pieni asuni on. Babydoll ulottui hädin tuskin napaan ja rintani sojottivat sen alla kuin paljaina ja ohuet pöksyt eivät salanneet juuri mitään. Kuitenkin kuin uhmakkaana peilasin itseäni hetken aikaa edestä ja takaa ja sitten tuli kiire sermin taakse.

      Aika nopeasti riisuin asun, pukeuduin ja siirryin minua tuijottavien miesten ohi liikkeen etuosaan ja sanoin harkitsevani vielä. Myyjä kuiskasi, että hyvin meni, vaikka osa jäi sovittamatta ja kehotti palaamaan puolentunnin päästä takaisin.

      • Anonyymi

        Et ole liian monisanainen, kerro vain ihan tarkasti ja pian jatkoa. Kiihotuitko sovitellessasi äijien kuolatessa.


      • Anonyymi

        Osaat kertoa hyvin. Odotan jatkoa pöksyt kosteina. Ole kerran itsekin sovittanut paria asua aikuisviihdekaupassa mutta se ei ollut kiva kokemus. Myyjä oli ihan tökerö.


    • Anonyymi

      Ei minusta ollu menijäksi takaisin, jänistin. Oli kiihottunut ja nolokin olo. Kotona mies suorastaan raahasi minut makuuhuoneeseen ja rakastellessamme jouduin selvittämään seikkaperäisesti kokemukseni. Kyllä kiihotti kuvailla yöasujen sovitusta mieheni työnnellessä innokkaana.

      Vähän ajan päästä hän olikin jo puhelimessa ja kuulin puheista minne hän soitti. Hän sanoi minun jännittäneen niin paljon, etten ollut kehdannut tulla liikkeeseen uudelleen sillä kerralla ja puhelimessa hän sopi myyjän kanssa uuden ajan seuraavalle päivälle. Mieheni kuului sanovan, ettei häntä yhtään harmita, vaikka vaimo käy asuja katselemassa ja sovittelemassa, päin vastoin ja vaikka tuovansa minut sinne jos jänistän uudelleen.

      Yritin toppuutella, mutta mieheni vain huitaisi kädellään minua kauemmas. Puhelun jälkeen hän sanoi tulevansa mukaani kuin asiakkaana. Tähän pistin kuitenkin vastaan. Sanoin, etten suostu menemään enää liikkeeseen jos hän on mukana, enkä kehtaisi sovitella silloin ainakaan mitään. Tilanne olisi liian jännittävä ja kiihottava.

      Lopulta sovimme, ettei hän tule liikkeeseen silloin kun olen siellä, muutoin tietysti voisi käydä ihan vapaasti. Mieheni lupasikin olla poissa ja käyvänsä siellä muulloin katselemassa millainen paikka kyseessä ja ehdolla, että kerron tarkoin mitä on tapahtunut ja moniko katselija on päässyt seuraamaan vaatteiden sovitusta.

      Seuraavana päivänä mieheni halusi välttämättä viedä minut pornoliikkeen eteen ja poistuessani käski olemaan riettaan rohkea. Varmistin vielä, ettei hän tule perässäni liikkeeseen. Hän näytti seuraavan että menen varmasti sisään ennen poistumistaan.

      Liikkeenpitäjä tervehti ja kertoi hiljaa kassan luona molempien eilisen asiakkaan ostaneen vaimoilleen yöasut poistuttuani. Hän kertoi myös ehtineen vähän mainostaakin mahdollisesta naisasiakaasta ja nytkin liikkeessä oli kolme miestä.

      Sitten kovemmalla äänellä hän kertoi taas kuin uudelle asiakkaalle mistä asut löytyvät ja "opasti" minua miesten ohi peremmälle alkaen taas esitellä yöasuja ja selvitti samat litaniat sovituksesta kuin edellisenä päivänä.

      Nyt jo mennessämme takaosaan hän kytki sinne lisää valoja ja ehdin ajatella asujen ja sovitustilan olevan melkoisen kirkkaasti valaistu muuhun tilaan nähden. Sovitussermin takaa matalalla olevat valospotit kuulsivat selvästi sermin ohuen vaalean kankaan läpi ja myyjän siirtäessä sermin takana olevaa naulakkoa sermin takakulmalle huomasin hänen varjokuvansa kuultavan selvänä kankaan läpi.

      Tajusin asujen sovittajan olevan esillä kuin pantomiimiesityksessä. Kaikki liikkeet ja vartalonpiirteet näkyivät selvästi myymälän puolelle. Olinkin edellisellä kerralla jo ihmetellyt miksi varsin alas peilin alareunan tasolle on asennettu valoja. Tarkoitus olikin selvästi, että asujen sovittaja näkyy varjokuvana tarkasti katselijoille.

      En ehtinyt asiaa pohtia enempää vaan myyjä hoputti sovittamaan kädessään olevaa pitkää valkoista kuin ohutta pitsiä olevaa yöasua.
      Luonnollisesti tähän asuun ei kuulu mitään alusasuja hän selitti kuin varmistaakseen etten jätä mitään alle. Hän laittoi asun roikkumaan etunaulakkoon ja kertoi lisää yöasuja olevan rekissä ja hyllyssä peilien vieressä. Hän siirtyi liikkeen etuosaan jonne tuli juuri uusi asiakas.

      Huomasin, että minua tuijotti kolme silmäparia siirtyessäni riisuuntumaan sermin taakse. Olin aika jännittynyt ja vähän uhmakaskin, mutta koska mieheni oli vielä muistuttanut olemaan rohkea riisuuduin kiirettä pitämättä kokonaan ripustaen vaatteeni naulakkoon ja kiusallanikin niin, että rintaliivini ja pöksyni näkyivät hyvin katselijoille. Kääntyilin muutaman kerran ja venyttelin sivuttain kiireettä tietäen vartaloni muotojen näkyvän varjokuvana sermin läpi.

      Kurkotin sermin päädystä naulakosta yöpaidan ja pujotin sen yläkautta ylleni niin, että se näkyi selvästi muille asiakkaille. Vilkaisin yläviiston peilistä ja todella nätti vartalonmukainen pitsiunelma kehysti tiukkana vartaloani. Rinnat pyrkivät kankaan läpi tiukasta ohuesta etumustasta ja korkealle vyötärön yläpuolelle ulottuvat halkiot sivuilla helpottivat muuten tiukan ja kapean asun kanssa liikkumista.

      Vilkaisu vielä sermin yli ja kuin välittämättä katsojista siirryin hiuksiani kohentaen vähän uhmakkaanakin peilien eteen. Peilasin siinä asua eri suunnilta kuin katsojista tietämättömänä kohentaen vielä hiuksiani ja siirryin sermin taakse. Riisuin asun ja ripustaessani sen naulakkoon muistin, ettei naulakossa olekaan muita yöasuja sovitettavaksi.

      Myyjä oli edelleen etuosassa tehden kädellä ok merkkejä.

      Yksi asiakas oli siirtynyt naisten asujen luokse lähes viereeni samalla yrittäen selvästi vilkuilla minua sermin päädystä. Jollain ihme rohkeudella peitin kädellä rintani ja hieman sermin päädyn yli kumartuneena sanoin:Anteeksi mutta voisitko ojentaa rekistä toisen yöasun minulle.

      Hän vilkaisi asuja, sitten minua ja kysyi minkä näistä. Sanoin, että voit valita tarkoitus on yllättää illalla aviomies nätillä yöasulla. Voit olla nyt makutuomarina.

      • Anonyymi

        Jee kannatti odotella jatkoa ja pian lisää.


    • Anonyymi

      Mies selaili rekkitangolla riippuvia asuja ja valitsi kaksi. Toinen oli taas babydoll, mutta nyt koko valkoinen ja toinen ohuenohut hieman pidempi, mutta lyhyt sekin ja valkoinen.

      Mies ripusti ne naulakkoon ja sanoi pitävänsä ohuista valkoisista asuista ja katsovansa vielä jonkun asun sovittaessani. Asuja ripustaessaan naulakoon hän kurkotti selvästi katsomaan kiireettä sermin taakse ja minua. Peitin nopeasti käsilläni rintani ja etumukseni.

      Kurkotin päälimmäisen asun, joka oli babydoll, puin sen ylleni pöksyineen ja siirryin nyt jo hieman rohkeammin peilaamaan. Asut valinnut mies vihelsi hiljaa ja sanoi vaude olet upea. Parin pyörähdyksen jälkeen takaisin pakoon sermin suojaan asu pois hengariin ja toinen hengari käteen ja sovittamaan. Miehen valitsema asu oli niin ohut, että käteni näkyi selvästi läpi kaksinkertaisen kankaan läpi. Pujotin sen ylleni ja valoissa näin sen olevan kuin toinen iho. Vilkaisu yläpeiliin. Kaikki muotoni näkyivät valoissa täysin läpi. Kaula-aukko oli niin avara, että rinnat pyrkivät kokonaan esiin. Helma ulottui juuri ja juuri "vesirajaan", ja tietysti siinäkin oli halkiot sivuilla. Pienikin liikahdus paljasti pakarani ja pimpukkani kokonaan.

      Nyt epäröin kyllä pitkään siirrynkö peilaamaan sermin eteen miesten nähtäville.
      Minua avustanut mies oli kuitenkin siirtynyt reilusti sermin päätyyn ja katseli minua yksi verkkoasu kädessään roikkuen. Nyt on hyvä hän huokaili. Kaikki näkyy kunnolla läpi, upeat tissit. Hän veti sermin päätyä hieman ulommas ja varmasti kasvot noloudesta ja kiihkostakin punoittaen siirryin hänen sivuitseen peilien eteen.

      Olin käytännössä alasti ukkojen katsellessa. Myöskin myyjä ja viimeksi tullut asiakas olivat siirtyneet lähemmäs katselemaan. En viipynyt peilien edessä pitkään, vaan suorastaan pakenin sermin suojaan. Mies ojensi minulle mennessäni kädessään olleen asun. Sermin suojissa näin, ettei se ollut mikän yöasu, vaan verkkopuku catsuit, joka oli haaraosastaan ja takamuksen kohdalta avoin ja rintojen kohdalla oli aukot. Sanoin yöasua riisuessani ettei tämä ole yöasu, enkä sitä sovita.

      Myyjä kiiruhti sermin lähelle ja kyseli löytyikö rouvalle mieluisa yöasu ja hän voisi ottaa esiin vielä muita malleja sovitettavaksi. Ajattelin, siis miesten kuolattavaksi. Ilmoitin ettei tarvi ja pukiessani myyjä otti naulakkoon ojentamani viimeksi sovittamani asun ja sanoi, että siis tämä tuli valittua ja siirtyi myymälän etuosaan, jonne menin pukeuduttuani. Kiitin mennessä makutuomaria ja ostin tuon ohuen asun. Myyjä puhui hiljaa, että voisin tulla tunnin päästä takaisin ja kysellä korsetteja. Sanoin hiljaa, että katsotaan nyt rohkenenko enää. Hän vain hymyili, että nythän se on jo helpompaa ja korsetit ovat upeita. Menin ulos ja läheiseen kahvilaan sulattelemaan kokemustani ja rauhoittelemaan itseäni.

      Tuntui etten tunne itseäni ja ihmettelin mistä olin saanut rohkeutta sovitella asuja noin provosoivasti ja kuitenkin se tuntui niin kiihottavalle ja houkuttavalle ja vaikka kuinka toistelin itselleni, että tämä saa loppua, niin tiesin meneväni hetken päästä takaisin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vajaan tunnin kahvilassa istuttuani mieheni ilmestyi viereeni ja sanoi jääneensä autoon odottelemaan jos jänistäisinkin. Hän oli nähnyt poistumiseni ja baariin menoni ja käynyt itse pornokaupassa poistuttuani, "vähän tutustumassa paikkaan" kuten hän asian ilmaisi. Hän oli innoissaan ja hänen mielestään sovitustila oli hieno ja se että asuja pitin tulla peilaamaan näkyville pois sermintakaa oli upea idea. Äijät siellä hypistelivät hepeneitä ja ostivatkin jotain ennen poistumistaan.

      Hän kertoi liikkeeseen menneen edellään myös toisen naisasiakkaan, joka oli mallannut edessään paria asua sermin takana, kuitenkaan sovittamatta niitä. Mieheni mielestä ohut sermi oli myös upea ja asuja sovittavan takana olevat kohdevalot heijastavat asuja sovittelevan toimet ja vartalon tarkasti sermikankaalle ja läpi. Mieheni jatkoi kehumistaan ja piti sermintakana ylemmäs viistoon nostettua peiliä myös tosi hienona ideana ja samoin naulakkoa, josta riisutut vaatteet hyvin näkyivät. En edes ehtinyt kysyä mitä hän peilillä tarkoitti kun innostunut pulputus jatkui.

      Hän kertoi myyjän sanoneen, että joku naisasiakas oli soittanut ja tiedustellut korsetteja ja luvannut tulla niitä katsomaan ja sovittamaan vajaan tunnin päästä, siis varmasti tarkoittaen minua ja mainostanut asiaa muidenkin asiakkaiden kuullen.

      Mieheni kyseli innokkaana mitä olin sovittanut, montako asiakasta oli ollut ja olinko peilaillut kunnolla. Sitten näytin ostostani ja hän innostui entistä enemmän ja keksi mielestään hyvän idean.

      Nyt menet korsetteja sovittamaan niin, että jätät rintsikat ja pöksyt pois. Riisuessasi hamettasi naulakkoon näkevät ettei alla ole mitään. En pitänyt ideaa lainkaan hyvänä, mutta mieheni vain innostui lisää ja minun piti lopulta käydä baarin vessassa riisumassa rintsikat ja pöksyni. Hän otti ne haltuunsa yöpaitaostoksen kanssa, etten vaan pue niitä uudelleen ylleni.

      Pian oli aika lähteä. Mieheni jo hoputti minua. Varoitin vielä, ettei hän saa tulla perässäni, nolotti jo muutenkin. Hän vain naureskeli ja lupasi olla poissa. Saat nautiskella ja keikistellä muillen ihan rauhassa hän kiusasi ja ilman pöksyjä ja toivoi mahdollisimman paljon asiakkaita.

      Suu kuivana jännityksestä avasin likkeen oven. Liikkeenpitäjä oli kassapöydän takana tyytyväisen oloisena. Asiakkaita ei näkynyt. Äsken meni hyvin, olit upea, hän kehui, kauppa kävi. Täällä oli sen jälkeen useampi asiakas ja mainostelin, että tänne saattaa tulla näihinaikoihin asiakas sovittelemaan ainakin korsetteja, olet vähän etuajassa. Käy vielä ulkona jalottelemassa ja kun näet oven käyvän, niin palaa takaisin ja toimitaan aiempaan malliin, kuin et olisi liikkeessä aiemmin käynytkään. Sain nyökättyä ja menin ulos polvet vapisten.

      Kävelin pienen lenkin ja seurailin liikkeen ovea. Hetken päästä näin sisään menevän pari asiakasta, viivyttelin vielä ja rohkaisin mieleni ja menin sisään. Taas sama alkulitania ja siirryin myyjän "opastamana" asujen luo. Myyjä kyseli kokoani, otti taaemmasta rekkitangosta pari korsettia esiin ja availi hyllyköstä muutaman pakkauksen ottaen korsetteja esille ripustaen ne hengareihin vierekkäin hyllykön reunaan. Taas hän mainitsi kokonumerojen heittelevän ja että korsetteja pitää ehdottomasti sovittaa ettei tule väärän kokoista ja osoitti sermiä, jonka takana voi asuja riisua ja pukea. Peilit ovatkin sitten tässä, hän esitteli.

      Hypistelin korsetteja aikani ja viivyttelin odotellen josko asiakkaat vähensivät, mutta eihän niin käynyt. Myymälään tuli päinvastoin pari asiakasta lisää.

      Myyjä kävi välillä kassan luona ja puhui puhelimeen ja palasi ja kehui ja mallaili korsetteja kiireettä edessäni. Sitten hän kuiskasi soittaneensa luvatusti ja pari asiakasta tulee kohta lisää. Hän myös esitteli muita asuja kuuluvalla äänellä. Meillä on juuri tullut myös paljon upeita alusasusettejä ja seksikkäitä rohkeita pöksyjä jos rouvaa kiinnostaa hän puhua pulputti näyttäen paria pakkausta, joissa aukollisia rintsikka/pöksyasuja.

      Huomasin, että miesasiakkaita kiinnosti paljon enemmän minä, kuin filmi- ja lehtihyllyköt. Aikaillen siirryin yksi korsetti kädessäni sermin suojaan ja aloin riisua. Taas liikkeen ovi kävi ja pari miestä tuli sisään samalla ovenavauksella. Myyjä näytteli salaa minulle ok merkkiä. Käsilaukku naulakkoon, vedin mekon hitaasti pään yli, eikä muuta riisuttavaa ollutkaan. Korsetti ylle, etuosassa oli hakaskiinnitys ja vilkaisu yläviistoon peiliin. Aika kuuma näkymä yläviistosta ajattelin. Sitten viitoin myyjän lähemmäs. Tässä on sukkanauhat, sukat ja varmaan jonkinlaiset pöksytkin pitäisi olla. Myyjä kurkisti sermin päädystä, peittelin pimppaani ja sanoi kuuluvasti hetkivain,niin rouvalla ei ollut pöksyjä, varmaan mustat verkkosukat ja pienet pöksyt, katsoaan.

      • Anonyymi

        Jee, pöksyt kosteina näitä lukee. Älä vaan lyhentele ja jätä mitään pois. Miehesi selvästi nauttii esittelyistäsi. Minun eka mies oli samanlainen. Tykkäsi että esiinnyn mahdollisimman niukissa vaatteissa, jos niitäkään.


    • Anonyymi

      Jatka pian.

    • Anonyymi

      U­­u­si s­ek­­si­­­teatteri ava­utu­­u Su­­­ome­­en! Ku­tsu­­mme kai­­kk­i. Il­mo­­­it­­­tau­­tumine­n ry­hmä­­­ämm­­e tä­­­äl­lä 👉 http://arara-ik.com/H/G2y4P1

    • Kyl mun yks suosikeista on kun laivalla iskin iäkkään naisen, minkä ukko oli sammunut hyttiin ja nainen ei päässyt sinne.
      Hän istui kainalossani ja siitä pikkuhiljaa aloitettiin, suudeltiin ja hiplailtiin toisiamme.
      Hän ei suostunut tulemaan hyttiin kun oli kaverin kanssa reissussa.
      Vähän aikaan ihmeteltiin ja yhteisellä päätöksellä ylimpään kerrokseen ja rauhallinen nurkkaus, siinä mun housut auki kulli pystyyn ja naiselta pikkarit sivuun ja intensiivinen ja kiivas ratsastus, eihän se 5 minuuttia kestänyt mut on hyvä muisto.
      Seuraavana päivänä kun nähtiin niin pikku puna tuli hänen poskelle.

      • Anonyymi

        Naisen ukko sammui hyttiin ja oli kaverin kanssa reissussa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Naisen ukko sammui hyttiin ja oli kaverin kanssa reissussa?

        sori, minä olin kaverin kanssa niin ei suostunut tulemaan hyttiin missä on 2 nuorta miestä


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Myyjä siirtyi hyllyjen luo ja avasi yhden sukkapaketin ja toi minulle sermin taakse mustat ohuet verkkosukat samalla katsellen paljasta takamustani pyörähdettyäni häneen selin.

      Niin rouvallahan ei ollutkaan lainkaan omia rintaliivejä ja pöksyjä hän sanoi ääneen vilkaisten samalla naulakossa roikkuvaa mekkoni. Katsotaanpa sitten asuun sopivat pöksyt. Varmasti kaikki kuulivat hänen puheensa. Näin sermin yli asiakkaiden siirtyvän vähitellen lähemmäs kuin tutkien lehti- ja filmihyllyjä.

      Hetken kuluttua myyjä näytti lähinnä olevalle asiakkaalle paria pöksymallia ja kysyi tämän mielipidettä kumpi olisi sopivampi korsetin ja verkkosukkien kanssa. En nähnyt malleja, mutta epäröimättä mies osoitti toisia ja myyjä toi ne minulle.

      Toiset hänellä kädessä olleet pöksyt olivat selvästi paksummat ja peittävämmät, mutta hän ojensi minulle paljon pienemmät pelkät mustat narut, jotka olivat haarasta halkiomallia.

      Nämä sopivat korsetin ja sukkien kanssa hän sanoi ja vaistomaisesti ojensin pimppini edessä olleen käteni ottaen pöksyt vastaan paljastaen hänelle pimppini. Toisessa kädessä oli edelleen verkkosukat. Myyjä iski minulle silmää ja kuiskasi, että muista peilata kaikessa rauhassa, nyt on asiakkaita.

      Tuolia sermin takana ei ollut. Ripustin narupöksyt ensin sermin etureunalle pujottaessani sukkia seisten jalkaani, sitten pöksyt ja sukkanauhat kiinni edestä ja takaa. Pöksyt olivat tosiaan pelkät narut, takaa pyllyvaossani, edestä kapeina nauhoina kehystämässä täysin paljaaksi jäänyttä pimppaani.

      Tiesin varjokuvan paljastavan kaikki liikkeeni muille asiakkaille, sitten vilkaisu peiliin ja vasta nyt tajusin, että peili oli asennettu siten, että myymälän puolelle näkyy sermin takaa koko sovitustila, koska myös minä näin peilistä toimiani tuijottavan äijäjoukon.

      Miehet olivat siten joka kerta nähneet riisuuntumiseni, minut täysin alastomana ja pukemassa sovitettavaia asuja. Nyt alkoi hirvittää ja olin jo ehtinyt ajatella, etten mene sermin eteen peilaamaan miesjoukon nähden, mutta vähän kimmastuneena ja myönnettäköön tilanteen kuumentamana päätin äkkiä että so what, johan minut on nakuna nähty, katselkoon nyt sitten kunnolla ja ovathan nuo täysin vieraita.

      Uhmakkaana siirryin sermin olemattomasta suojasta suoraan minua tuijottavan miesjoukon eteen peilaamaan korsetissa käytännössä pylly ja pimppa paljaana. Onneksi tuohon aikaan ei ollut näitä kännykkäkameroita.

      Miehet siirtyivät vähitellen lähemmäs ja yksi mies meni ohitseni rekkitankojen luo kokoajan tuijottaen minua. Myyjä tuli vierelle ja kehui asuani, mutta jatkoi heti, että kannattaa kokeilla muitakin korsetteja.

      Niitä sitten sovittelin viittä eri mallia kahden miehen "selaillessa" asujen rekkitankoa kiireettä ja kurkistellssa sermin taakse asujen vaihtoa. En enää edes jaksanut tai välittänyt asiasta, vaikka asut vihdoinkin heihin nähden selin.

      Ennen viimeisen korsetin antamista sovitettavaksi myyjä sanoi etteivät ylläni olleet pöksyt sovi malliltaan ja väriltään viimeisen korsetin kansssa. Pujotin ne pois ja laitoin sermin reunalle, josta myyjä otti ne ja ojensi viimeisen korsetin. Oletin hänen tuovan toiset peittävämmät pöksyt.

      Samalla vilkuilin sermin yli toivoen edes jonkun asiakkaan jo nähneen kylliksi, mutta ei päin vastoin näin kuinka myymälään tuli vielä kaksi romanimiestä. Huh, nyt alkoi jo olla tungosta.

      Kuulin kuinka joku miehistä jutteli näille romanimiehille, ilmeisesti tutuilleen, että täällä on upea misukka sovittelemassa seksikkäitä korsetteja ihan pystyperse paljaana. Näkyykö vittu ja tissit kyselivät vasta tulleet. Tuolta peilistä näkee kun pukee ja riisuu nakuksi mies selvitti melko äänekkäästi. Peilaa vielä tuossa sermin edessä. Näin, että kaikki tuijottivat suuntaani.
      Riisuin ylläni olleen korsetin laitoin sen sermi reunalle ja aloin pukea viimeistä. Se näytti aika pieneltä ja etuosa oli yhtenäinen, selässä nauharivistö, sukkanauhoja näytti olevan kolmet molemmilla puolilla. Korsetti oli pujotettava yläkautta ja jäi jumiin hartioiden kohdalle.

      Siinä kiemurtelin asun kanssa ja sanoin sermin takana olevalle myyjälle korsetin olevan liian pieni. Myyjä sanoi nauhoilla säädeltävän kokoa ja siirtyi taakseni ja alkoi löysyttää nauhoja takaani. Pian hän vetikin korsetia alas ja rintani paljastuivat. Yritin vetää korsettia ylemmäs rintojen peitoksi, mutta myyjä sanoi, ei, ei, se malli kuuluu jäädä yläosasta rintojen alle ja samalla hän kiristi nauhoja takaa näppärästi tosi tiukalle.

    • Anonyymi

      Hei! Om­a str­­eam. Sisäänkäynti kaiki­­lle, jotk­­­a haluavat pitää ha­­­uskaa 👉 http://arara-ik.com/H/L3f4Y7

    • Anonyymi

      Kiristäessään nauhoja myyjä selitti, että korsetissa on rintojen alle tulevat matalat kupit, jotka työntävät rintoja ylöspäin ja kunnolla yhteen, vaikka onhan rouvalla tissit pystyssä muutoinkin. Kumarruin hätäisesti kuin suojaan hänen vielä nykiessä nauhoja tiukemmalle ja kiinnitin sukkanauhat verkkosukien reunoihin.

      Tunsin samalla kuinka paljas takamukseni hipaisi myyjää. Suoristauduin ja vaikka korsetti tuntui tiukalle sanoi myyjä, että kumartuessa nauhat jäivät löysälle ja alkoi kiristää niitä vielä kerran.
      Samalla hän käänsi minut sermin avointa päätyä kohden ja suoraan edelleen vaaterekkien luona seisovien sermintaa tirkistelevien miesten näkyville. Myyjä aloitti nauhojen kiristyksen alhaalta ja tuntui kuin lantioni ja takamukseni pulistuisi yläpuolella olevan korsetin puristuessa vatsani ympärille.

      Noin hän sanoi ja nyt vielä yläosa tosi tiukalle niin saadaan nuo komeat rinnat oikein hyvin esille. Tuntui etten saa kunnolla ilmaa. Vilkaisin poveani ja korsetti painoi paljaita tisujani alhaalta ja pullisti lisää.

      Nyt on hyvä ja nyt rouva voi mennä peilaamaan miltä näyttää. Samalla hän työnsi minua hartioista eteenpäin. Ei vielä, pöksyt sain sanottua melkein parahtaen.

      Ehei tähän asuun ei sovellu mitkään pöksyt myyjä selitti työntäessään minua eteenpäin. Yritin harata vastaan, mutta myyjä työnsi selästä.
      Rohkeasti vain rouva. Täytyyhän teidän itsekin nähdä peileistä kuinka upea olette asussa. Tämä onkin sellainen liike, ettei täällä tarvitse ujostella, aristella eikä häpeillä. Nyt vain peilaamaan.

      Täytyyhän teidän itsekin nähdä kuinka houkutteleva olette pukiessanne kotonakin asun yllenne odottaessanne miestänne kuumana kotiin töistä. Myyjä jatkoi puheitaan kantavalla äänellä ja siinä sitten olinkin kokonaan ison äijäporukan ja peilien edessä. Yritin käsillä peitellä paljaita rintojani ja etumustani. Näin itsekin peileistä, että olin kyllä aika kuuma paketti.

      Viimeiseksi myyjän käsi osui hiuksiini pörröttäen tukkaani. Hän varmasti teki sen tahallaan sillä vaistomaisesti kohotin käsiäni ja haroin sormilla hiuksiani paljastaen siinä metrin ja kahden päässä oleville miehille itseni kokonaan.

      Näin peilleistäkin itseni nyt rinnat paljaina yhteenpuristuneina kiihottuneiden nännien sojottaessa melkeimpä ylöspäin. Myös nännipihat tuntuivat paisuneen. Takamukseni ja lantioni pullistui tiukan korsetin hieman navan alapuolelle ulottuvan punamustan korsetinhelman alta ja tuntui, että pimppikin puristuisi enemmän esiin, kuin tarjolle.

      Eikös olekin hieno asu ja korostaa upeasti rouvan muotoja. Kyllä mieskin kotona tuosta innostuu jatkoi myyjä puheitaan. Aioin jo paeta miesten edestä, mutta myyjä oli kuin minun ja sermin välissä varmistaen etten niin vain pääse katselijoiden edestä pois. Rouva peilaa vaan ihan rauhassa hän sanoi, katsokaahan eikö rouvan pyllykin korostu hyvin hän sanoi ja käänsi minut niin, että näin pelillistä paljaan takamukseni.

      Näyttihän se hyvälle ja vaistomaisesti peilatessani työnsin lantiota vielä hieman taakse ja näin pyöreän pyllyni olevan aika houkuttelevan tuossa asussa verkkosukkineen ja pakaroiden yli kulkevien punaisine sukkanauhoineen.. Toiset nauhat olivat lantioiden sivulla ja etummaiset kuin koristamassa pimppaani sen kahta puolta.

      Yritin olla kiinnittämättä huomiotani minua töllöttävään miesjoukkoon, mutta eihän se kokonaan onnistunut. Näin että romanimiehet olivat työntyneet etummaisiksi.

      Tämä taitaa olla se oikea korsettimalli rouvalle jatkoi myyjä. Mutta katsotaanpa täällä hyllyssä on hienoja kaksi ja kolmiosaisia settejä. Hän alkoi esitellä niitä. Jospa rouva sovitelisi vielä näitä. Siirryin ensin lähemmäs, mutta yksi mies hivuttautui turhan lähelle ja hänen käsi hipelöi jo pyllyäni.

      Kiepsahdin hänen ohi ja siirryin sermin taa sanoen tämän jo riittävän ja oikean asun jo löytyneen. Vedin sermiä paremmin eteen ettei päädystäkään sinne nähnyt, riisuin asusteet, ripustin ne sermin reunalle, josta myyjä ne otti ja sanoi, että nämä laitetaan, johon sain vain nyökötyksi.

      Puin mekon ylleni. Olin kyllä nolona ja kuumissani työntyessäni miesjoukon ohi kassalle, tiesiväthän he, ettei minulla ole mekon alla mitään alusasuja.

      Myyjä laittoi viimeksi sovittamani korsetin ja verkkosukat kassin ja kertoi kuuluvasti ostoksen hinnan. Hän kuiskasi, että hyvin meni, olit upea näky, nyt varmasti kauppa käy ja ettei maksa mitään ja laittaneensa sovittamani pikkupöksyt mukaan, ne olivat hieman kostuneet.

      Olin varmasti tulipunainen, sillä myyjä tiesi nyt minun kiihottuneen kovasti. Myyjä kuiskasi soittavansa, jolloin sovittaisiin uusi alusasujen sovitusajankohta.

      Suorastaan pakenin liikkeestä kiihtyneenä ja mielessäni vannoessani, että tämä oli viimeinen kerta siinä liikkeessä.

      • Anonyymi

        Ihana kokemus, huhhuh.
        Onko jatkoa, toivottavasti pian.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lähdin puolijuoksua liikkeen ovelta kuin varmistaakseni ettei vain kukaan luule minun tulevan sieltä.

      Hetken päästä mieheni pysähtyi autolla viereeni ja avasi oven. Nousin palavissani kyytiin. Kas lisää hankintoja mieheni nauroi kurkistaen kassiin ja nosti sieltä sovittamani aukkopöksyt. Oho kun olemattomat narut hän tokaisi ja sitten hei nämähän ovat märät tuoksuvat pillumehuillesi. Hän kohotteli niitä ja katseli kaikessa rauhassa.

      Älä nyt niitä näyttele ohikulkijoille mennään heti kotiin.

      Mieheni naureskeli. Taidat olla kiimassa. Hänkin on tässä seisottanut jo pitkään nähdessään kuinka liikkeeseen lappoi miehiä ja viimeksi romaneita. Taisi olla lähes kymmenen ukkoa.
      Ei kai nyt ihan niin montaa, sanoin, mutta ei paljon puuttunutkaan ja ihan liikaa.
      Ja kaikki seurasivat korsettien sovitteluasi ja peilailuasi. Kyllä, kaikki. Myös romanit? Kyllä.

      Tajusitko sen viiston peilin. Siitä näkyi koko sovitustila.? No tajusin vasta ihan lopussa. Olisit varoittanut. Mies nauroi. Olet nyt pikku paljastelija ja samalla hän avasi housujensa vetoketjun ja jäykkä seisova kalu ponnahti esiin.

      Saat nyt mennessä helpottaa oloa. Kotona sitten naidaan kunnolla kertoessasi kaikki likaiset yksityiskohdat keikistelyistäsi äijille. Hän otti kiinni hiuksistani ja painoi pääni syliinsä ja kalu liukui suuhuni ja samalla auto lähti liikkeelle. Hetken päästä hän kuitenkin pysähtyi levikkeelle ja sanoi myös haluavansa heti nauttia esitelystäni.

      Otas tuo hame pois. Mitä tässä keskellä kaupunkia. Autoja menee ja jalankulkijoita, joku näkee, eikä hameen alla ole mitään.

      Nähköön ei mutinoita. Hame pois ja imemään.
      Avasin aikaillen turvavyön ja pujotin mekon helman pois pyllyni alta. Jos ei nyt sentään tässä, sillä näin kävelijöitä lähestyvän kadulla. Tiesin kuitenkin mieheni jääräpäisyyden kun jotain keksii ja hivutin meno helman vyötäisille ja siitä kokonaan pää yli pois. Ellen olisi ollut valmiiksi niin kiihkoissani ja kuumana en varmasti olisi suostunut, mutta kiihko, tai kiima on kuin huumetta ja harkintakyky pettää. Jalankulkijoita meni läheltä ohi ja kumarruin nopeasti alas ja otin mieheni kalun kiltisti uudelleen suuhuni.

      Auto lähti liikkeelle. Ajellaan nyt keskustan kautta imiessäsi hän sanoi. Auto pysähtyi johonkin valoihin ja kiihdytin imutahtia. Ennen seuraavia valoja hän purkaantui suuhuni. Osan ehdin niellä ja osa valui suupieliin. Sitten auto taas hiljensi valoihin. Nouse pystyyn mies komensi ja veti minua ylös hiuksista. Katsopas sivulle. Vieressä oli taksi, takapenkillä matkustajia ja sinä olin näkyvillä rinnat paljaina mieheni spermat suupielestä valuen.
      Taksikuski virnuili ja teki käsimerkkejä. Onneksi valot vaihtuivat ja me käännyimme.

      Kotona olin niin kuumana, että mekko lensi sivuun ja kumarruin sohvan käsinojan yli mieheni työntyessä takaa heti sisääni ja samalla minun piti kokoajan kertoa pornoliikkeen tapahtumista.

      Kerrottavaa riittikin ja välillä minun piti pukea ylleni ostokset, ensin yöpaita, sitten korsetti sukineen ja aukkopöksyineen ja sitten ilman niitä korsetissa ja kokoajan piti kuvailla asujen sovittelua ja katselijoiden reaktioita ja myyjän toimia.

      Molemmat kiihotuimne niin, et alkoi uusi kiihkeä rakastelu nyt keittiön pöydällä.

      Sitten soi puhelin. En välittänyt siitä, mutta mieheni kurkotti olkkarin puolelle ja nosti puhelimen lähemmäs, lankapuhelin numeronäytöllä, nyt jo historiaa. Pornokauppiaasi soittaa hän sanoi ja jatkoi työntelyjään. Ei vastata sanoin selälläni pöydällä maaten. Tottakai vastaat vaikka tulisi uusi sovituskeikka. Ei, ei enää sellaista.

      Mieheni nosti luurin, tervehti sanoi hetkinen kytkee kaiuttimen ja antaa luurin vaimolle ja ojensi puhelimen luurin minulle. Jouduin siis vastaamaan kesken yhdynnän, eikä mieheni lopettanut työntöjään, vaan hieman hidasti tahtia.

      Liikkeenpijä kiitteli minua vuolaasti. Yhtä asujen sovitusten aikana paikalla ollutta asiakasta lukuunottamatta kaikki miehet olivat ostaneet lehtien ja filmien lisäksi myös asusteita sovittelun innoittamina. Mieheni otti osaa puheluun ja tokaisi, että vaimo taisi olla aika rohkea asujen sovittelija. Myyjä naurahti, että niin kyllä, vaikka selvästi vaimoani jännitti ja ujostutti, eivätkä asiakkaat mistään tienneet sopimuksestamme.

      Useampi asiakas olikin kysellyt tuleekohan tuo upea rouva joskus uudelleen asiakkaaksi.
      Hän oli kertonut kaikille mainninneensa rouvalle liikkeen laajentavan asulajitelmaa ja uusia asuja tulevan kahden viikon päästä torstaina ja niiden olevan lauantaina esillä hinnoiteltuina ja rouvan luvanneen tulla silloin katsomaan asuja, mutta toivoneensa vähemmän asiakkaita kysyen jopa voisiko sovittaa asuja aukioloajan ulkopuolella.

      Liikkeenpitäjä sanoi luonnollisesti kertoneensa, ettei sellainen ole mahdollista ja kehottanut rouvaa tulemaan paria tuntia ennen sulkemisaikaa, jolloin asiakkaita ei juuri enää lauantaina ole. Asiahan on vähän päin vastoin hän naurahteli. Elikkä silloin pitäisi rouvan olla paikalla..

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mieheni sanoi asian sopivan ja vaimon tulevan silloin ja jatkoi työntelyään.

      Liikkeenpitäjä sanoi, että nyt voisin sovitella erilaisia settejä ja catsuitteja, sopisiko se.
      Sain vain ynähdettyä jotain ja ja mieheni sanoi asiasta sopivan työnnellen niin, että kuului pientä litinää ja huohotukseni.

      Joko rouva on esitellyt asuja kuului kysymys. Mieheni vastasi, että esittely on parhaillaan työn alla nyt korsetin ja verkkosukkien kanssa. Hän kysyi oliko pöksyjen ja rintaliivien jättäminen pois ollut hyvä idea.

      Älkää antako minun häiritä kului vastaus ja idean olleen tosi hyvän. Näin oli itsestään selvää, että rouva soviteli vain liikkeen asuissa.

      Hän kertoi vähän ideoineensa asuja sovittellessani sovitustilaa paremmaksi. Toinen yläviiston peili olisi hyvä hieman kulmittain ensimmäiseen nähden ja samalla voisi sermin yläreunaa hieman laskea, tai sovitustilan lattiaa hieman nostaa ja valoja vähän lisätä ja asusteiden paikkaa vähän vaihtaa pois myymälän perältä. Hän kysyi sopisiko se.

      Minä pystyin vain ynähtelemään. Mieheni sanoi asian sopivan hyvin.

      Oli hetki hiljaista kuului vain huohotukseni ja märän pimppini litinä. Taitaa rouva olla nyt hoidettavana huomasin hänen olevan kovastikin kuuma ja kiihottunut poistuessaan liikkeestä.

      Hoidettavana on keittiön pöydällä jalat levällään korsetissa ja verkkosukissaan naurahti mieheni ja jatkoi oliko seuraavalle jotain toiveita vaimon suhteen.

      Oli hetki hiljaista. Niin jatkakaa vain. Toiveita, kyllä. Voisiko rouva tulla taas ilman rintaliivejä ja pöksyjä ja lyhyemmässä kepeämmässä mekossa se herättäisi heitin huomiota. Sopii vastasi mieheni heti.
      Taas oli hetki hiljaista rakastelun ääniä lukuunottamatta. Olin jo lähellä orgasmia miehen nopeuttaessa työntöjään.

      Niin ja rouvalla on erittäin runsas häpykarvoitus, voisiko sitä vähän rajata ja lyhentää kuului vähän empien.
      Ehdin huohottaa eiieeiiihhh, mutta mieheni oli heti mukana. Hieno idea, tai mitä jos vaimo ajaa kokonaan häpykarvat pois.

      Nyt räjähti orgasmi mieheni ruiskiessa sisääni. Minulta pääsi pitkä valitus ja huohotus.

      Oli hetki taas hiljaista. Kokonaan posliiniksi, loistavaa. Tervetuloa kahdenviikon päästä. Mainostan asiaa puhumatta posliinista mitään. Asiakkaita tulee varmasti.

      • Anonyymi

        Ihanan kuumottavaa. Pöksyt kostui taas. Nyt odotan jatkoa, vaikka rouvan mielipiteitä ei ole juuri kyselty. Miehesi nauttii selvästi ja saa lisäkiksejä saadessaan sinut paljastelemaan ja näyttämään itseäsi vähäpukeisena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihanan kuumottavaa. Pöksyt kostui taas. Nyt odotan jatkoa, vaikka rouvan mielipiteitä ei ole juuri kyselty. Miehesi nauttii selvästi ja saa lisäkiksejä saadessaan sinut paljastelemaan ja näyttämään itseäsi vähäpukeisena.

        Olisitko halunnut mennä sovittelemaan samoin äijälauman eteen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihanan kuumottavaa. Pöksyt kostui taas. Nyt odotan jatkoa, vaikka rouvan mielipiteitä ei ole juuri kyselty. Miehesi nauttii selvästi ja saa lisäkiksejä saadessaan sinut paljastelemaan ja näyttämään itseäsi vähäpukeisena.

        Saanko kysyä, että mikä näissä tarinoissa on hyvää sinusta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saanko kysyä, että mikä näissä tarinoissa on hyvää sinusta?

        En oikein osaa sanoa, jokin niissä vain viehättää. Ehkä se on itsellä jonkinlainen toteutumaton mielihalu vilautella edes joskus, tai joutua tilanteeseen, jossa joutuukin olemaan vähissä pukeissa ja/tai alasti useamman katselijan edessä.
        Kuitenkaan oma rohkeus ei ole riittänyt, eikä riitä.

        Aviomiehelle ei tulisi edes mieleen esittää minun pajastelevan itseäni tai vaatia riisumaan autossa ja imemää hänen kaluaan ajaessaan.
        Järkyttyisi varmasti ja ajaisi ojaan jos oma-alotteusesti tekisi jotain sellaista.

        Toisaalta tuo kertojan miehen päättäväisyys ja ilmiselvästi hänen nautintonsa saadessaan vaimonsa tekemään kuten hän vaatii jotenkin koukuttaa.

        Suoraanhan asia ei ilmene, mutta jotenkin minusta tuntuu ettei kertojakaan ole täysin vastentahtoisesti osallistunut tuohon leikkiin.
        Kiihottunut hän ainakin on valtavasti.
        Oma kiihottuneisuus nykyään on kyllä aika harvinaista. Eläytymällä tämän rouvan kertomukseen saa kyllä kuumia väreitä aikaan

        Paremmin en osaa viehätystäni tälle tapahtunaketjulle selittää ja odotan kyllä jatkoa ja sitä suostuuko ja kehtaako kertojarouva vielä mennä sovittelemaan asuja.

        Niin tuo seksipuodin pitäjä. Hän varmaan vain käyttää tilaisuutta hyväksi saadakseen asujen kaupan viriämään,. No tietysti tuskin panee pahaksi näkymiäkään ja ideoita näyttää riittävän.

        Omalta kohdalta ei ole rohkeus riittänyt kuin kerran käydä aikuisviihdekaupassa. Seksikäs yöpaita tuli myös ostettua, ilman sovitusta ja mies tuskin huomasi asua illalla nukkumaan käydessään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En oikein osaa sanoa, jokin niissä vain viehättää. Ehkä se on itsellä jonkinlainen toteutumaton mielihalu vilautella edes joskus, tai joutua tilanteeseen, jossa joutuukin olemaan vähissä pukeissa ja/tai alasti useamman katselijan edessä.
        Kuitenkaan oma rohkeus ei ole riittänyt, eikä riitä.

        Aviomiehelle ei tulisi edes mieleen esittää minun pajastelevan itseäni tai vaatia riisumaan autossa ja imemää hänen kaluaan ajaessaan.
        Järkyttyisi varmasti ja ajaisi ojaan jos oma-alotteusesti tekisi jotain sellaista.

        Toisaalta tuo kertojan miehen päättäväisyys ja ilmiselvästi hänen nautintonsa saadessaan vaimonsa tekemään kuten hän vaatii jotenkin koukuttaa.

        Suoraanhan asia ei ilmene, mutta jotenkin minusta tuntuu ettei kertojakaan ole täysin vastentahtoisesti osallistunut tuohon leikkiin.
        Kiihottunut hän ainakin on valtavasti.
        Oma kiihottuneisuus nykyään on kyllä aika harvinaista. Eläytymällä tämän rouvan kertomukseen saa kyllä kuumia väreitä aikaan

        Paremmin en osaa viehätystäni tälle tapahtunaketjulle selittää ja odotan kyllä jatkoa ja sitä suostuuko ja kehtaako kertojarouva vielä mennä sovittelemaan asuja.

        Niin tuo seksipuodin pitäjä. Hän varmaan vain käyttää tilaisuutta hyväksi saadakseen asujen kaupan viriämään,. No tietysti tuskin panee pahaksi näkymiäkään ja ideoita näyttää riittävän.

        Omalta kohdalta ei ole rohkeus riittänyt kuin kerran käydä aikuisviihdekaupassa. Seksikäs yöpaita tuli myös ostettua, ilman sovitusta ja mies tuskin huomasi asua illalla nukkumaan käydessään.

        Miehesi on onneton nyhverö.
        Ota aloite omiin käsiisi. Rohkaise mielesi ja nauti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En oikein osaa sanoa, jokin niissä vain viehättää. Ehkä se on itsellä jonkinlainen toteutumaton mielihalu vilautella edes joskus, tai joutua tilanteeseen, jossa joutuukin olemaan vähissä pukeissa ja/tai alasti useamman katselijan edessä.
        Kuitenkaan oma rohkeus ei ole riittänyt, eikä riitä.

        Aviomiehelle ei tulisi edes mieleen esittää minun pajastelevan itseäni tai vaatia riisumaan autossa ja imemää hänen kaluaan ajaessaan.
        Järkyttyisi varmasti ja ajaisi ojaan jos oma-alotteusesti tekisi jotain sellaista.

        Toisaalta tuo kertojan miehen päättäväisyys ja ilmiselvästi hänen nautintonsa saadessaan vaimonsa tekemään kuten hän vaatii jotenkin koukuttaa.

        Suoraanhan asia ei ilmene, mutta jotenkin minusta tuntuu ettei kertojakaan ole täysin vastentahtoisesti osallistunut tuohon leikkiin.
        Kiihottunut hän ainakin on valtavasti.
        Oma kiihottuneisuus nykyään on kyllä aika harvinaista. Eläytymällä tämän rouvan kertomukseen saa kyllä kuumia väreitä aikaan

        Paremmin en osaa viehätystäni tälle tapahtunaketjulle selittää ja odotan kyllä jatkoa ja sitä suostuuko ja kehtaako kertojarouva vielä mennä sovittelemaan asuja.

        Niin tuo seksipuodin pitäjä. Hän varmaan vain käyttää tilaisuutta hyväksi saadakseen asujen kaupan viriämään,. No tietysti tuskin panee pahaksi näkymiäkään ja ideoita näyttää riittävän.

        Omalta kohdalta ei ole rohkeus riittänyt kuin kerran käydä aikuisviihdekaupassa. Seksikäs yöpaita tuli myös ostettua, ilman sovitusta ja mies tuskin huomasi asua illalla nukkumaan käydessään.

        Ymmärrän jos et ole päässyt toteuttamaan mielihalujasi. Itse kai jopa liian riettaana yksilönä en kovinkaan syty noille tarinoille. Halusin vain saada jotain tartuntapintaa, että mikä noissa on se juttu jollekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän jos et ole päässyt toteuttamaan mielihalujasi. Itse kai jopa liian riettaana yksilönä en kovinkaan syty noille tarinoille. Halusin vain saada jotain tartuntapintaa, että mikä noissa on se juttu jollekin.

        Onhan se kuitenkin ollut melkoinen kokemussarja tuolle kertojarouvalle. Pitää muistaa myös tuo ajankohta ja vaikka noita aikoja elettiin melkoista seksuaalista vapautusaaltoa, niin kyllä tuollaiset tapaukset olivat varmasti tosi harvassa.

        Ei ihme, että pornokauppias on ollut kovin aktiivinen, vainunnut hyvän bisnesidean.
        Olisko ottanut mallia joltain sen ajan pornofilmiltä. Noihin aikoihin pyöri vuokralla näitä pehmeämpiä filmejä, joissa oli muutamia pornoliikkeissä kuin salaa naisista kuvattuja pätkiä.

        Varmasti vielä vuosienpäästä on asiaa muistellessa kertojarouvaa asujen sovittelunsa kuumottanut.


    • Anonyymi

      H­­­e­­i! Ku­ts­­­um­­me sinu­t kä­­ym­­­ään u­ude­­ss­­a cha­­­tis­sa! Mei­tä on yli mil­­jo­ona! 👉 http://antikbutik.com/H/D8p1F3

    • Anonyymi

      Hieno kertomus rouvalta. Miehesi nautti kun paljastelit ja selvästi myös itsekin. Taitaa tapahtumat sijoittua tuonne 1980- 1990 luvun alkuun.

      • Anonyymi

        Voi olla vähän myöhemminkin. Ensihän ei kännyköissä ollut lainkaan kameroita.

        Jatkoa vaan. Ajoitko poslariksi?


    • Anonyymi

      Olin silloin 50 vuotta täyttänyt kun silloisen naiseni 65v kanssa vietettiin juhannusta telttaretkellä. Oltiin omissa oloissamme metsässä ja oli kaunis ilma. Oltiin pelleilty alasti ja oltiin jo rakasteltu kerran. Auringon laskiessa pyysin että kiivettäisiin läheiselle avoimelle kukkulalle katsomaan auringonlaskua. Mentiin tietysti alastomina se 100 metriä. Ei ollut mielessä mitään seksiä kun oltiin juuri rakasteltu. Istuttiin kivellä ja ihailtiin kesäiltaa kun äkkiä mulle tuli hirveä intohimo. Esileikki jäi lyhyeksi ja otin hänet tavallista rajummin siinä kiven päällä ja hänkin saavutti orgasmin nopeasti. Ei se nautinto niinkään vaan intohimon rajuus. Kuin olisi oltu nuoria.

    • Anonyymi

      Uu­s­­­i s­­ek­­­si­­­tea­­­tteri ava­­­utu­­u Suomeen! Ku­­­tsumme kai­kki­­­. Il­­mo­it­tautum­­­ine­­n ry­hmä­­­ämm­­­e tä­­äl­­­lä 👉 http://allyak.com/H/J2a2U6

    • Anonyymi

      Purnasin miehelleni, että hän sopi asioita puolestani liikkeenharjoittajan kanssa.

      Sanoin että jos liikkeeseen tulee samaanaikaan vielä uudelleen samoja miehiä kuin viimeksi niin se on kyllä ihan kamalaa, enkä muutenkaan kehtaa mennä sinne liikkeenharjoittajankaan takia. Vieläkin tämänpäiväinen hävettää ja kuuli vielä rakastelumne. Olisit sitten avannut suusi olithan puhelimessa itsekin.

      Puhu siinä nyt jotain kun kiihottuneena työnnellään ja vielä puhelun aikana ja soittajalle tuli täysin selväksi mitä teimme.

      Mieheni nauroi ja sanoi, että täytyihän asiat sopia. Ja vielä muka pimppikarvat pois. Sellaiseen en suostu. Olisin kuin joku pornostara.

      Mies innostui kuitenkin niin, että kiikutti heti vaahtopurkin ja partahöylän ja sanoi, että aja karvat pois heti niin totut. Tässä pöydälläkö älähdin, sillä rakastelun jälkeen lojuin vielä keittiön pöydällä selläni. Siinä siinä.

      En kyllä aja sanoin. En kehtaa mennä uimahalliin jos ajelen karvat. Kaikki ihmettelevät. En ole koskaan nähnyt siellä paljaaksi ajeltua pimppejä.
      Kävin säännöllisesti uimassa.

      Nykyäänhän tuo sheivaus on yleistä, eikä kukaan uimahallin pesutiloissakaan asiaa kummeksu, mutta tuolloin paljaaksi ajeltua pimppejä ei tosiaan nähnyt kuin joissain mieheni vuokraamassa filmissä ja vähän niissäkin. Mieheni vain naureskeli ja sanoi, että ihmetelkööt, onhan se upea näky. Olihan hän joskus jonkun filmin katselun jälkeen ehdottanut, että ajaisin pimppikarvani pois, mutta en ollut suostunut.

      Mikään ei nyt auttanut pimppikarvat piti ajaa, mutta ensin kävin pesulla, sitten ammeeseen lillumaan ja siinä vähitellen karvat pois. Olisin varmaan pannut asiassa kunnolla hanttiin, mutta päivän tapahtumat vaikuttivat vieläkin ja olo oli aika raukea pitkän kiihotuksen ja kahden rakastelun jälkeen. No amneen reunalla oli myös lasi valkkaria.

      Oli vähän outo tunne paljaana ja juttelimme karvojen kasvusta, kasvaako sinne yhtä nopeasti kuin miehen parta. Mies vain tokaisi, että no sitten ajelet päivittäin. Sanoin tulosta peilatessani, etten kehtaa käydä uimassa näin, enkä taatusti mennä asuja sovittamaan.

      Rohkea rokansyö hän vain nauroi sinulla on aikaa totutella.

      No uimassa tuli pari kertaa viikossa käytyä ja aika hyvin karvattomuuden onnistuin salaamaan. Tosin joku huomasi ja pientä kuiskutteluakin oli.

      Aika kului nopeasti ja vaikka kuinka vannoin etten enää aukaise pornoliikkeen ovea niin parinviikon päästä olin jännityksestä kauhuissani pornoliikkeen lähellä mieheni kanssa autossa jo reilusti ennen kuutta. Suuta kuivasi, ääni vapisi ja tuntui että jalat tärisivät.

      Näimme, että liikkeen ovi kävi tiheään. Ensin pari nuorehkoa naisa tuli ulos ja sitten lähempänä kuutta alkoi liikkeeseen lappaa miehiä yksi toisensa jälkeen.

      Mieheni laski, kaksi, kolme.... kuusi, seitsemän.
      Sanoin etten mene, ei käy. Noin paljon asiakkaita.
      En kehtaa. Menet, menet sanoi mieheni. Luvattu, mikä luvattu, eikä sitä peruta. Kello läheni kuutta ja vielä yksi asiakas meni sisään.

      Tainnut mainonta purra, ukkoja menee reilusti mieheni jutteli. Tulenko mukaan. Et tule sanoin jyrkästi. No niin nyt on aika hän sanoi. Avasin turvavyön ja nousin autosta. Mieheni lupasi tulla sulkemisaikaan hakemaan. Ehdit rauhassa sovitella. Oioin lyhyttä mekkoani ja ajattelin, että onneksi sisällä ei tuule, eikä helma ole korvissa. Pöksyjä ja rintaliivejä ei ollut, kuten oli sovittu. Helma oli turhan lyhyt.

      Kävelin punaisissa korkokengissäni liikkeen ovelle avasin sen ja menin sisään.

      • Anonyymi

        Ai hitsi. Osasitpa jättää kutkuttavaan kohtaan.
        Pitää muutes varmaan paikkansa ettei posliinipilluja näkynyt ennenkuin 2000 luvulla. Inglesissäkin osin ajeltua ja poslareita alkoi rannalla näkyä vasta tuolloin.

        Tais ukkoaski alkaa jo kaduttaa tai hirvittää kun tarjoutu tulemaan mukaan.

        Laitas jatkoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai hitsi. Osasitpa jättää kutkuttavaan kohtaan.
        Pitää muutes varmaan paikkansa ettei posliinipilluja näkynyt ennenkuin 2000 luvulla. Inglesissäkin osin ajeltua ja poslareita alkoi rannalla näkyä vasta tuolloin.

        Tais ukkoaski alkaa jo kaduttaa tai hirvittää kun tarjoutu tulemaan mukaan.

        Laitas jatkoa.

        Kyllä niitä posliinipilluja alkoi näkyä jo 80 luvulla, ei kovin yleistä mutta aina välillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä niitä posliinipilluja alkoi näkyä jo 80 luvulla, ei kovin yleistä mutta aina välillä.

        Kyllä se tuolloin oli posliinina olo aika harvinaista ainaski kotimaassa. Vaimokin tiedosti asiaa kylpylöistä, uimahalleista ja etelän rannoilta vasta 2000 luvulla.

        Melkoista rohkeutta on kertojalta vaatinut mennä pornokauppaan, kun jo tiennyt mitä on edessä. Varmaan ukkoakin alkoi jo vähän kaihertaa, vaikka innokkaalta vaikuttikin vaimonsa esittelyyn, kun näki monta äijää menevän liikkeeseen. Varmasti tiesi, ettei sinne yleensä nyt tuollaista määrää asiakkaita kerralla mene. Kyllä tuolloin ja varmaan osa vieläkin ensin pälyilee kaupan lähellä ja katselee, ettei muita sisään liikkeeseen mene ja sitten rohkaisee mielensä. Nyt äijiä lappoi sisään noin monta.

        Varmasti piti paikkansa, että polvet rouvalla tärräsivät ja suuta kuivasi.
        Eikä tuo rouvakaan ihan pakon edessä ole toiminut. Täytyy siinä olla myös itsellä itsensäpaljastelun "vikaa" eli viehätystä ja halua.

        Hyvä esileikki ainakin on ja varmasti monta kertaa.

        Meillä ainaskin vaimon pari kertaa vilauteltua on asiasta puhuminen ja muistelu naidessa pitkienkin aikojen päästä saanut vaimon aina kuumaksi, miksei itsenkin.


    • Anonyymi

      Suuta kuivasi. Eri puolilla myymälää oli asiakkaita. Myyjä oli liikkeen takaosassa. Epäröin ovella katseiden suuntautuessa minuun, aioin kääntyä kun myyjä kiiruhti luokseni.

      Päivää rouva ja tervetuloa. Meillä onkin paljon uusia Ligier yrityksen laadukkaita tuotteita. Valikoimistamme löytyy rouvalle varmasti mieluisia asusteita. Olemme satsanneet perinteisistä valikoimistamme nimenomaan naisasiakkaat huomioiden asusteisiin, joita on monenlaista mallia ja käyttötarkoitusta.

      Tuotteita on myös ryhmitelty uudelleen, niin rouvahan on jo kerran käynyt liikkeessämme. Nyt asusteille on järjestetty enemmän tilaa. Luonnollisesti meillä ei ole vielä kokemusta asusteiden mitoituksesta ja kaikkea kannattaa, tai pitääkin sovittaa. Niin rouvahan halusi katsoa alusasujamme ja erilaisia leikittelyasuja.

      Myyjä puhua paapatti tarkoituksella niin, että asiakkaat kuulivat hyvin hänen puheensa. Sanoin käsittäneeni, että tähän aikaan ei asiakkaita ole ja voisin tulla toiste. Tavallaan tarkoitinkin tätä. En ollut uskonut liikkeessä olevan tuollaista miesmäärää.

      Ei, ei. Rouva tulee vaan katsomaan, tänne mahtuu, asiakkaita tulee ja asiakkaita menee, nyt vain sattuikin olemaan useampi asiakas kuin tavallisesti. Eikä meillä tarvitse kainostella, eikä ujostella. Myyjä työnsi minua pidemmälle.

      Meillä on asusteita nyt sijoitettuna eri puolelle liikettä vähän tuotevalikoiman mukaan. Alusasut ovat tässä hyllykössä ja rekissä. Catsuitet ja muut leikillisemmät asusteet ovat tuolla sivulla, takaosassa on yöasut ja korsetit. Uima-asut ovat tässä rekissä.

      Myyjä kuljetti minua miesten välistä eri hyllyköille ja pysähtyi myös lasikaapin luo. Tässä on meidän kysytty tuotevalikoima, erilaiset sauvat, geishakuulat ja anustapit ja liukasteet ja hierontaöljyt jos rouva haluaa tutustua niihin. Myös erikoisen isoja sauvoja, moottorikäyttöisiä löytyy. Melkein hypnoosinomaisesti tuijotin hetken välineistöä ja isoja sauvoja joihin myyjä viittasi. Ehkä katsommekin näitä sauvoja, myyjä jatkoi.

      Ei, ei, asut riittävät sain henkäistyä, vaikka katse viipyi vielä parissa jättisauvassa, voiko noin isoja ollakaan.

      Myyjä johdatteli minut takaisin asustehyllyn ja rekin luo ja alkoi esitellä tuotteita. Erilaisia settejä, pieniä ja vielä pienempiä liivejä ja pöksyjä, sukkanauhaliivejä. Otin käteeni yhden peittävimmän ja pidin sitä kuin turvana myyjän vetäessä esiin aina vain rohkeampia asuja. Sovittaisiko rouva näitä esitteli myyjä. Mutta sanoin kokeilevani tätä kädessäni olevaa ja katselin sovitussermin suuntaan.

      Huomasin heti että sermin yläreunaan taakse oli asennettu toinen iso peili hieman kulmittain edelliseen nähden. Onneksi sermiä ei oltu madallettu. Niin rouva aloittaa vaan niistä, katsotaan sitten vähän seksikkäämpiä myyjä pulputti. Pujottelin asu kädessäni muutaman miehen ohi ja tunsin olevani tuijotusten kohde.

      Olin kompastua sermin päädyssä ja huomasin, että lattiaa sermintakana oli nostettu, lattialla pehmeä matto. Taas käsilaukku naulaan, sitten vähän epäröiden kädet helmalle ja mekko pois ja naulakkoon. Muuta riisuttavaa ei ollutkaan.

      Yritin olla selin peileihin pukiessani pieniä mustia pöksyjä ja rintaliivejä. Lattiaa olikin korotettu se verran, että nyt näin myymälätiloihin ihan hyvin ja huomasin joutuvani hieman kumartumaan, ettei rintani näkyneet. Vilkasin myös peileihin. Näin tuijottavat silmäparit ja tajusin, että peilit olivat siten, että oli hyvin vaikeaa pukea ja riisua niin, ettei kaikki näkynyt peilien kautta sermin ulkopuolelle.

      Näin myymälään tulleen lisää asiakkaita riisuuntuessani ja sovitettavaa asua pukiessani.

      Rouva tulee vaan rohkeasti tänne peilaamaan sanoi myyjä. Astuin alas tuolta korokkeelta ja peilailin hetken. Ei, tuo ei ole hyvä sanoi myyjä. Liian pliisu rouvalle. Hän meni uudelleen asurekin luo. Tulkaapa rouva katsomaan näitä hän kutsui. Jouduin kulkemaan muutaman asiakkaan välistä ja myyjä näytti taas asuja.

      Valitsin rekistä kaksi asua joita myyjä ei edes esittänyt. Isoja kokoja, hetki tuon pienemmät.
      Kiiruhdin sermin suojaan, mikäli sitä nyt noin voi edes suojaksi sanoa. Riisuin setin ja myyjä toi sermi viereen naulakkoon asuja ja sanoi palvelevansa hetken muita asiakkaita. Kurkotin vähän kumarassa yhden hengarin, jossa olikin aivan eri asu kuin olin valinnut. Laitoin sen takaisin ja otin toisen, sama juttu ja kolmannen kanssa tilanne jatkui.

      Epäröin ja ohikulkiessa myyjä sanoi, että rouva sovittaa nyt vain niitä, ne sopivat rouvalle parhaiten.

      Asussa oli srayup sukat, pöksyt ja pushup rintaliivit, mutta ne jättivät rinnat kokonaan paljaiksi ja pöksyt, pujottaessani ne alkuihmetyksen jälkeen jalkaani oli kapeat nauhat reisien ympärillä juuri stayup sukkien reunan yläpuolella, jotka yhdistyivät kapeaan vyötörönauhaan reisien ulkosivuilla olevilla kahdella kapealla nauhalla. Siinä kaikki.

      Vilkaisin hädissäni sermin yli ja nyt kunnolla tajusin, että tämä oli sitä mitä mitä myyjä oli tavoitellut. Olin asiakashoukutin ja näyttelyesine.

      • Anonyymi

        Niin todella olit ja nyt pillu vielä täysin posliinia.
        Varmasti kuumotti siinä tajutessasi astuvasi kohta näytteille pelatessasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin todella olit ja nyt pillu vielä täysin posliinia.
        Varmasti kuumotti siinä tajutessasi astuvasi kohta näytteille pelatessasi.

        Siis peilatessasi äijien edessä.


    • Anonyymi

      U­u­s­­­i s­ek­­si­­tea­­tteri ava­utu­­u Suomeen! Ku­tsu­mme kai­kk­­­i­­. Ilmo­­­ittautum­­ine­­­n ry­­hmä­­ämm­­­e tä­­äll­ä 👉 http://antikbutik.com/H/P6a1M9

    • Anonyymi

      Ehdin ajatella tätäkö miehenikin oli halunnut, vaatiessaan ajamaan pimppini paljaaksi ja sovittelisin rohkeita asusteita ison miesjoukon edessä paljastellen paikkojani.

      Olin kahden vaiheilla siirrynkö sermin takaa peilaamaan itseäni ja asuani, vai peräännynkö, laitan mekon päälleni ja pakenen.

      Aioin paeta ja ä myyjä tajusi tämän pysähtyen sermin luo ja kysyi tarvinko apua ja selitti, että osa asuista on hankalia pukea ensikertaa. Sanoin selvittäneen tämän asun probleemat, vaikka hänen tuomansa asut eivät olleetkaan niitä jotka valitsin.

      Niin ne, liian isoja rouvalle, eikä pienempiä kokoja ollut Rohkenin valita rouvalle jotain sopivampaa. Sopivampaa, melkein parahdin, nämäkö.

      Myyjä kumartui sermin päästä lähemmäs ja kuiskasi, kyllä ja nyt se mitä puhelimessa sovimme pääsee oikeuksiinsa ja ymmärsihän rouva sen lupautuessaan ajamaan häpykarvatkin kokonaan, että ollaan erityisen rohkeita ja hyvin esillä kaikille, siis kaikille asiakkaille. Nyt rouva saa näyttää ja kokoajan sovittaa asuja joissa parhaat puolenne korostuu ja näkyy asiakkaille ja rouva liikkuu näissä asuissa valitsemaan uusia asuja jotka minä päätän.

      Noin hän korotti ääntään, täydellinen asu rouvalle ja nyt rohkeasti vain tänne peilien ääreen.

      Olin myyjän suorista puheista lähinnä hämmästynyt, mutta niin, niin tietysti, siitähän asiassa oli hänen ja mieheni puheissakin kysymys. Kuin tahdottomana astuin sermi takaa miesten tuijotettavaksi, en peilatakseni vaikka peilin edessä kääntyilinkin.

      Tehtäväni oli siis näytellä näissä asuissa itseäni, paljaita rintojani, paljasta takamustani ja erityisesti posliinipimppiäni näille asiakkailla mahdollisimman hyvin ja rohkeasti.

      Peilasin itseäni kääntyillen ja parikertaa nostin kädet ylös niskan taakse. Kuulin innostunutta mutinaa ja puhetta.

      Hitto katsokaa posliinivittu. Onko ihan karvaton kysyi joku taaempaa. On ihan ajeltu vittu, näkyy kaikki. Hitsi, näin tämän naisen täällä pariviikkoa siten, oli tuuhea karvoitus. Näyttikö silloin? Näytti näytti. Huikee muija, tietääköhän ukko että muija täällä. No ei varmana.

      Pakenin takaisin sermin taa. Varmasti punoitin kasvoilta noloudesta. Kommentteja ei voinut olla kuulematta. Myyjä ojenteli jo toista asua ja kaikki mitä näitä settejä sovitin jätti rintani pyllyni ja pimppini esille. Sitten yhtä asua avoliiveineen, sukkanauhaliiveineen ja sukkineen peilatessani, ilman mitään pöksyjä myyjä siirtyi catsuit asujen hyllyn luo, kutsui minut sinne katsomaan sopivaa asua ja siinä paikat paljaina miesten tuijottaessa menin tottelevaisesti asuja katsomaan.

      Asiakkaita tuli lisää vähän päästä. Nyt alkoi olla jo tungosta. Myyjä valitsi pari asua ja ne kädessäni siirryin miesten välistä sermin taa.

      En erityisemmin siellä suojautunut peleiltä, annoin olla. Riisuin setin ja puin ekan catsuiten ylleni. Asu oli koko mustaa tiheää verkkomaista kangasta kaulasta, ranteista varpaisiin, mutta jätti rinnat paljaiksi, samoin jalkoväliin ja pakarat.

      Siis tässä asussa oli tarkoitus olla muuten verhoutuneena, mutta nuo kriittiset alueet suorastaan tarjoilla estottomasti ja minä tarjoilin.

      Olin niin kuumissani ja kiihkoissani, että pelkäsin pimppinikin valuvan nesteitä jo reisille. Nännit olivat pinkeinä ja nännipihojakin kuumotti.

      Väkeä oli niin paljon, että taaempana mutisivat, etteivät näe tuota asujen sovittajaa eikä posliinia kunnolla. Myyjä kantoi parin miehen kanssa takahuoneesta tukevan pöydä sermin lähelle. Myyjä kyseli, olisiko tämä hyvä.

      Ensin en tajunnut mistä oli kysymys, mutta tullessani esiin, nyt jo melkoisen kiimaisena, myönnettäköön, kuului huutelua, että rouva pöydälle, rouva pöydälle.

      Samantien kaksi asiakasta ja myyjä nostivat minut pöydälle, enkä edes pannut hanttiin. Ehdin vain tuntea kun yksi käsi nosti minua paljaasts takamuksesta ja sieltä.

      Seistessäni pöydällä korkokengissä kuulin kun nostaja sanoi, hitsi posliini ihan märkänä. Nyt olin sitten ylittänyt sen rajan jota jonkinlaiseksi itsesuojeluvaistoksi ja estoiksi sanotaan.

      Potkaisin kengät pois pysyäkseni pystyssä. Käänteli itseäni kiireettä, annoin miesten katsella ja näin peileistä että näytin tosi pornolta. Kiipesin alas vaihdoin asua, jossa muutama naru vartalolla ja joku hihkaisi, että pöydälle. Kapusin sille itse pyörin ja näytteli itseäni julkeasti.

      Joku kehotti kumartumaan ja minä kumarruin eteenpäin, sivuttain ja sitten takaapäin tarjoten itseäni ja kuumaa posliinipimppiäni miehille.
      Suoristauduin ja kumarruin uudelleen jalat suorina miesten innostuessa. Oikaisin itseni levitin hieman enemmän jalkojani ja kumarruin taas. Estot olivat kateissa.

      Sitten joku hihkui, misu pöydälle selälleen ja jalat levälleen. Seisoin hetken miehiin päin jalat harallaan lantio edessä ja siitä uudelleen yllytettynä laskeuduin ensin istumaan ja siitä pöydälle selälleni ja levitin jalkani. Miehet hihkuivat innosta. Levitä lisää ja minä levitin.
      Näytä lisää ja minä näytin. Nostin jalat pään sivuille ja annoin katsella. En voinut itselleni mitään.

      • Anonyymi

        Kiima vei mennessään kuten myönnätkin. Et tosiaan voinut tuossa enää itsellesi mitään.

        Ei tainnut ukkosi tarkoittaa ihan noin reilua näyttelyä.


    • Anonyymi

      Ooh. Olit tosi rohkeana seksiliikkeessä. En olisi uskaltanut vaikka......

      • Anonyymi

        Siis mielesi tekisi mennä esittelemään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis mielesi tekisi mennä esittelemään.

        En uskaltaisi noin, mutta jotenkin ehkä.
        Tietysti pelottaisi se, että tilanne karkaisi kiihottuneena hallinnasta.


    • Anonyymi

      Melkoinen esitys. Varmasti ukot olleet innoissaan ja pornokauppias sulaa vahaa.
      Hyvä halpa asiakashoukutin. Mikä kaupunki?

    • Niitä mieleenpainuvia on niin paljon. Minkähän valitsisin. Ehkä himoitsin kiellettyä hedelmää Olin kalastamassa Enoni mokillä ja kalastuspäivän ja ruokailun jäkeen saunoimme. Enoni naisystävä oli myös mukana. Enoni on huono uimari joten pääasiassa saunoin ja uin hänen naisystävänsä kanssa. Eihän meillä mitään uikkareita ollut, joten alasti mentiin.
      Kun istuimme ilatapalapöydässä minun ja enoni naisystävän ( sanotaan häntä tässä Eijaksi, ei ole hänen oikea nimi) jalat kohtasivat pöydän alla. Siitä seurasi pikkuhiljaa aikamoinen jalkaseksi. Keskustelimme pitkään monista asioista ja enoni istui pöydän päässä, mutta hän ei ole oikein juttumiehiä.
      Enoni lähti sitten nukkumaan ja mä päätin käydä vielä tupakalla. Eija tuli mukaan ja tuli lähelle kylpytakissaan. Suutelimme ja sitten plvistuin häneen eteensä, painoin hänet vasten saunan seinää ja nuolin hänelle orkun. Siinä ei mennut kauaa, koska hän oli jo niin kiikoittunut jalkapelistämme. Hän vain sanoi, että ei tämä ole todellista.
      En pannut häntä, koska mulle tuli morkkis. En olisi saanut tehtä sitä rakkaalle enolleni, mutta se tilanne vaan vei mennessään.
      Siis tässä mieleen painuvaa on kielletty hedelmä ja salaisuus aivan toisen silmien alla. Ei enoni voinut nähdä sitä jalkapeliä pöydän alla. Pidimme sen hyvin salassa Eijan kanssa.

    • Anonyymi

      Miehet tunkivat aivan viereeni ja kommentteja sateli: Upea posliini. Katsokaa miten märkä ja hyvin pilluhuulet aukeaa. Olipa nyt oma kamera.
      Misu on kiimassa.

      Jotkut tarttuivat nilkkoihini ja jalkojani levitettiin vielä lisää. Tuohon sisään kunnon jööti. Nyt pitäs olla äijänsä näkemässä, kun eukko levittää.

      Sitten onneksi iski jokin itsesuojeluvaisto päälle.
      Kohottauduin istumaan pöydän reunalle, siitä jalat lattialle ja äkkiä sermin suojiin, naruasu pois, oma mekko päälle ja kengät jalkaan.

      Myyjä otti serminreunalle laittamani catsuiten ja naruasun ja sanoi, että nämä varmaan laitetaan sen yhden alussetin lisäksi ja käveli kassalle ja minä hetken päästä perästä.

      Ollessani kassan lähellä sanoi yksi varmaan lähes viisikymppinen mies kuin arkaillen: Anteeksi rouva, mutta kun tiedätte näistä asuista ja vaimolle pitäisi löytää sopiva yöasu, enkä oikein osaa. Voisitteko neuvoa jos teille vain jotenkin sopisi.

      Jotenkin miehen arka ja kohtelias pyyntö hellyttivät, vaikka tarkoitus oli poistua liikkeestä ja äkkiä.

      Pian olinkin sitten neuvomassa ja opastamassa, enkä vain tätä miestä, vaan lähes jokaista myymälässä ollutta. Kauppa kävi ja liikeenpitäjä ei itse juuri ehtinyt muuta kuin kilisyttää kassakonetta, Pian huomasimmekin olevan sulkemisaika.

      Liikkeenpitäjä hyrisi tyytyväisyyttä. Hän kiitteli minua moneen kertaan ja sanoi, että tämä pitää ottaa uusiksi ja että olin aivan upea ja rohkea mannekiini juuri sellainen kuin ala liikkeessä pitää ollakin. Minä olin eri mieltä ja sanoin nyt jo hävettävän ja tilanteen karanneen kyllä kontrollista. Hän oli kuitenkin eri mieltä ja piti hyvänä, että asujen sovittelu ja niiden "peilaaminen" etenivät spontaanisti rohkeammaksi. Hänen mukaansa asiakkaat olivat maksaessaankin olleet oikein tyytyväisiä ja kyselleet tuleekohan tuo rouva joskus uudelleen asuja sovittelemaan.

      Minä arvelin tämä kyllä riittävän, mutta hän lupasi soitella, jolloin voisimme sopia uuden kerran.

      Mieheni oli jo odottelemassa autossa kadun varressa. Kysymysten tulva oli iha loputon.
      Hän kertoi nähneensä liikkeestä poistuvan reilusti yli kymmenen miestä lähes kaikilla ostoskassi kädessä.

      Kotona kyyti oli ihan mahdotonta joutuessani kuvailemaan kokemuksia. Pöydällä esiintymiset jätin kertomatta.

      Liikkeenpitäjä soitteli muutaman kerran ehdotellen uutta kertaa, mutta sain asian aina pitkitettyä.

      • Anonyymi

        Niin pitkitettyä , mutta menit siis uudelleen esittelemään.
        Siihen tulee varmasti himo kun kiima alkaa kasvaa.


    • Anonyymi

      Kuuma nainen pornokaupassa. Hieno kertomussarja. Tykkään ja toivottavasti kerrot lisää.

    • Anonyymi

      Menitkö uudelleen sovittelemaan asuja?

    • Anonyymi

      Parin viikon päästä tuli isokokoinen paksu, minulle osoitettu kirjekuori. Avatessani sen kahvipöydässä kuoresta purkaantui paksu pinkka isoja valokuvia minusta sovittamassa ja peilaamassa asuja pornokaupassa viimeisellä käyntikerralla.

      Ihmettelin, kun en ollut huomannut kenelläkään kameraa, enkä salaman välähdyksiä. Mieheni sanoi kuvaamisen olevan kuitenkin helppoa ilman salamaa. Sovitustilat ja peilaustilat olivat hyvin valaistuja. Kameraa ole helppo huomata, ellei nyt tule ihan iholle.

      Huokasin helpotuksesta, ettei kuvissa ollut pöydällä keikistelyjäni, enhän ollut puhunut siitä mitään miehelleni. En ollut kehdannut.

      Mukana oli saatekirje, jossa kiiteltiin viimeisestä ja että tulossa oli vielä toinen lähetys. Kaikki kuvat eivät olleet mahtuneet yhteen kuoreen.

      Mieheni oli innoissaan kuvista. Hän sanoi harmitellensa ettei ollut päässyt näkemään asujen sovitteluani ja miten rohkeasti niitä sovitan, mutta nyt asia on korjaantunut.

      Sanoin, että kuvat pitää hävittää, ettei niitä vaan kukaan vahingossakaan nää. Mieheni oli eri mieltä. Eihän se nyt niin kauheaa ole, nehän on hienoja kuvia sinusta ja näkihän se äijälauma sinut ihan luonnossa noissa hepenissä tissit ja posliinipillu paljaana, äijjiäkin näkyy kuvissa. Hei tässähän on neljä kuvaa myös kun sovitat korsettia ja pillukarvat niin pöyheinä.

      Kurkistin kuvia hänen olkansa yli ja tosiaan olen kuvissa peilaamassa korsettia ilman pöksyjä tisuni törröttämässä rintojen alla olevien kuppien pakottamina yhteen ja melkein yläviistoon. Kieltämättä olin kuvissa aika pornon näköinen ilman pöksyjä. En ollut tajunnutkaan pimppikarvojeni olevan niin tuuheat, nythän niitä ei sitten ollut. Kuvaamisia en ollut kummallakaan kerralla huomannut.

      En edes tajunnut ajatella seuraavaa lähetystä kun kuori tuli pari päivän päästä. Mieheni aukoi kuorta innoissaan ja sitten kuului ohoooo, tästäpä et ollut kertonutkaan. Rouvahan tarjoilee äijille oikein pöydällä ja riettaasti.
      Oho nyt onkin ollut oikein kunnon posliinupillun näyttely ja esittely. Rouvahan on ollut oikeen kunnolla kiimassa vittu levällään edestä ja takaa. Kasvotkin näkyvät monissa kuvissa ihan hyvin.

      Näissä näkyy kun äijät ovat melkein nenät kiinni vitussasi. Kyllä varmasti tykkäsivät.

      Olin jo huolissani hänen reaktioistaan. Nyt jo rouviteltiin.

      Kirjeen mukana pyydettiin uutta yhteydenottoa seuraavan kerran sopimiseksi. Olin kuitenkin turhaan huolissani. Mieheni kyseli miksen ollut heti kertonut kaikkea. Hymyilin vain ja sanoin, että pitäähän sitä jotain säästääkkin.

      Mies levitteli kaikki viimeksi tulleet kuvat keittiön pöydälle. Hyvä selviä isoja kuvia. Ihan kuin olisin tieten poseerannut kameran edessä.

      Mieheni tarttui rintoihini takaa katsellessamme kuvia ja pian olinkin siinä takaapäin naitavana.
      Hän kyseli mikä oli omasta mielestäni pornoin kuva ja kyseli tuntemuksiani keikistellessäni pöydällä.

      Sitten hän keksi, että soitetaan heti pornoliikkeen pitäjälle ja sovitaan uusi aika.
      Ei sovita, en ikinä kehtaa näyttä siellä naamani. Ei enää, hävettää kun villiinnyin noin.

      Höpsis hän nauroi kuljetti minua edellään ankan kävelyä puhelimen luo kalu takaapäin sisälläni ja sanoi, että nyt soitat. Yritin estellä. Mies kuljetti minut ja puhelimen takaisin kuvien äären näppäili työnnellessään numerot ja käski puhumaan. Kajari on päällä.

      Pornoliikkeen pitäjä vastasi, sanoi kovasti odotelleensa soittoani. Hän kysyi pidinkö kuvista ja joko mies on ne nähnyt. Parhaillaan katsellaan, kuvat ovat levällään keittiön pöydällä mieheni hihkaisi. Tosi hyviä kuvia ja rouva on levällään kuvien edessä.

      Puhelimesta kuului naurahdus. Niin sitä pitää. Toivottavasti rouva ei loukkaantunut, kun kuvien otosta ei ollut mitään puhetta, mutta hän kertoi tilanteiden olleen niin otollinen ja rouvan niin rohkean, että hän ajatteli, ettei rouva pistä asiaa pahakseen, ei osaisi jännittää kuvausta, kun siitä ei tiennyt. Yksi hänen tuttunsa oli sovitusti ottanut kuvia. Hän oli ajatellut, että kuvia voisi käyttää liikkeessä mainostarkoitukseen tietysti niin ettei rouvaa kuvissa kunnolla tunnista, ellei itse halua.

      Mieheni kiihdytti työntöjään ja vei puhelimen kuulokkeen ihan takamukseni lähelle jolloin kaikki rakastelun äänet kuuluivat varmasti toiseen päähän.

      Ehei loukkaantunut, mieheni hihkaisi, vaan kiihtyy kunnolla kuten äänistä kuuluu ja mainoskuvathan on loistava idea.. Minä en pystynyt kuin ynisemään ja haukkomaan henkeäni.

      Taas kuului naurahdus, kyllä hyvin kuuluu siellä on hyvin kiihtyvä rouva. Mutta voisimmeko sopia ajankohdan, jolloin rouva tulisi itse valitsemaan sopivat mainoskuvat ja sovittelemaan asuja. Tällä on vielä useita hyviä kuvia rouvasta läheltä ja kaukaa, joita en teille lähettänyt Valinnanvaraa on.

      Mieheni pyöräytti minut ympäri painoi kalunsa suuhuni ja komensi imemään. Varmasti käsky kuului myös puhelimessa.

      Mieheni sanoi, että rouvalla on nyt suun täydeltä, mutta hän soittaa heti vapauduttuaan ja sopii ajan jolloin tulee valitsemaan kuvia.

      • Anonyymi

        Noin sitä kuumana kiltisti totellaan.


    • Anonyymi

      H­e­­­i! Kutsum­­­me sinu­­­t käym­­ään u­­ude­­ss­­a cha­tis­­­sa! Mei­­­tä on yl­i miljo­­­ona! 👉 http://alegroup.info/H/C2c4B7

    • Anonyymi

      Ukkosi näyttää tosiaan tykkäävän kun esittelet itseäsi vieraille äijille.
      No kyllähän siinä jokin viehätys piilee.

      Kyllä siitä joteskin nautti, kun Inglesissä äijät katselivat mielellään vaimon riisumista ja auringonottoa ja liikuskelua nakuna.

    • Anonyymi

      H­­­ei! Om­­a str­­­eam. Sisää­nkäynti k­aiki­lle, jotk­­a haluav­­at pi­­tää ha­­­uskaa 👉 http://alikuzu.com/H/J4r9G0

    • Anonyymi

      Kiima ja vietit vievät mennessään ja tekevät rohkeaksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oho nyt lämpenee. Varmaan tuntu upealle mennä itse valkkaamaan kuvia, joita näytellään muille ja pornokauppiaalla jo oikea kokoelma sinusta herkut näytteillä.

    • Anonyymi

      H­e­­­i! Kuts­um­me sinu­­t käym­­ään u­ude­­­ssa chatissa! Mei­tä on yl­­i miljo­­ona! 👉 http://aram-us.com/H/O9h6L7

    • Anonyymi

      Jopas on rouvaa viety kuin pässiä narusta. Oisko mies ja pornokauppias yhdessä tehneet suunnitelmia.

    • Anonyymi

      Jatkoa nyt pian please.

    • Anonyymi

      Hampurissa ole käynyt pornoliinkeessä, jossa myyjät toimivat myös malleina asiakkaille ilman mitään ujosteluja.

    • Anonyymi

      Olen muutaman kerran vilauttanut,on vaan vaikeaa saada tilanne jossa voi näyttää.
      Yksi sellainen tilanne oli Kajaanin ABC asema.
      Kesä aika ja se aika kuukaudesta ettei mikään riittänyt.
      Pikkuhousut märkänä.
      Huomasin kahvia juodessani että mua seurattiin.
      Kolme varusmiestä katseli ja supatti keskenään.
      Teki pikkuisen kiusata,joten pikku hiljaa nypräsin hametta ylemmäs ja levitin jalkoja.
      Näin kuinka kiinnostus lisääntyi,ja yksi kumartui hieman. Annoin katsella ,sillä tiesin että pikkuhousut näkyi.
      Sain kahvit juotua ja tein lähtöä autolleni.
      Olin asunto autolla liikenteessä
      Huomasin että ne mua katselleet varusmiehet lähtivät perääni.
      Automme oli aika lähekkäin. Mua seurattiin.
      Istuin autossa ratin takana ja oli oikea adrenaliini piikki. Päätin siinä että käännyn poikittain ja otan pikkarit pois.
      Olin takuulla punainen ja sydän hakkasi.
      Yksi niistä kavereista lähti tulemaan mua kohden.
      Onko sulla pillu märkänä? Saanko nuolla?
      Saat mutta täällä autossa ja kaikkien teidän kans.
      Olin tulla hulluksi jännityksestä kun kaikki tulivat autoon.
      Se oli kun piiskan isku kun yks sano että nyt perse esiin,saat munaa.

    • Anonyymi

      Mieheni "raksutti" niin kauan, että viivyttelyistäni huolimatta minun oli lopulta soitettava ja sovittava aika, jolloin menen uudelleen liikkeeseen. Liikkeenpitäjä vaikutti ilahtuneelta ja sanoi, että parhaat kuvat ovatkin vielä liikkeessä.

      Ehdotin, että kuvat voisi hävittää, mutta siihen hän vain naurahti ettei missään nimessä ja hänellä olevan suunnitelmia.

      Sanoin monta kertaa miehelleni etten mene tapaamiseen, mutta niin vaan mentävä oli. Mikään ei auttanut.

      Voin sanoa, että tällä kerralla oli vielä vaikeampi avata pornolikkeen ovea. Onneksi liikkeessä ei ollut muita asiakkaita.

      • Anonyymi

        Jatkoa, jatkoa, nyt jätit kesken. Tuliko keskeytys?


    • Anonyymi

      Liikkeenpitäjä tervehti innoissaan ja otti heti esiin kansion, jossa oli isohkoja minusta otettuja kuvia asusteita sovitellessani ja peilatessani.

      Kuvat olivat paljolti samoja, kuin minulle lähetetyt. Selasimme kuvia kiireettä. Minä punotin ja suukin tuntui kuivalle.

      Hän kertoi ideoineensa, että näyteikkunaan tulisi kaksi surennosta asujen sovituksesta ja ensin voisimme valita kuvat niihin. Hän oli jo valmistellut asiaa ja esitti toiseksi kuvaksi minusta avoliiveissä aukkopöksyissä, sukkanauhaliiveissä ja verkkosukisssa olevaa kuvaa osin takaviistoon kuvattuna, mutta etuosa näkyy osin peilistä. Onneksi käsi pimpin suojana. Minä protestoin, mutta hän piti valintaa hyvänä.

      Kuvassa ei näy kasvosi tunnistettavasti ja tämä on hyvä kuva.

      Sitten toinen ja siinä olen avokorsetissa kokonaan ilman pöksyjä etuviistoon pylly hieman takakenossa peiliinpäin jalka sopivasti edessä, niin ettei nyt ihan kaikki näy. Rinnat kuitenkin paljaana pystyssä. Onneksi kasvoni olivat kääntyneinä niin ettei minua niiden perusteella tunnista.

      Liikkeenpitäjä selosti, ettei näyteikkunaan voi laittaa kuvia niin, että ihan kaikki näkyisi ja pidetään näitä sovittuna. No eipä siinä juuri minulta kysytty.

      Sitten liikkeenpitäjä kertoi käyneensä Saksassa messuilla ja tutustuneensa myös alan liikkeisiin.
      Parissa liikkeessä oli asuista tehty esittelykuvastot malleineen ja nyt hän oli ajatellut samanlaista minusta otetuista kuvista.

      • Anonyymi

        Olisit kirjoittanut siten, että kommentoit omaa juttuasi, niin olisi loogisesti järjestyksessä. Nyt hölmösti siellä sun täällä eikä tiedä, onko edes samaa juttua. Ylipitkä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisit kirjoittanut siten, että kommentoit omaa juttuasi, niin olisi loogisesti järjestyksessä. Nyt hölmösti siellä sun täällä eikä tiedä, onko edes samaa juttua. Ylipitkä.

        Hyvin tuon tajuaa ja kiva, että kerrankin hyvin kirjoitettu. Ei ole liian pitkä.


      • Anonyymi

        Jatkoa please.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisit kirjoittanut siten, että kommentoit omaa juttuasi, niin olisi loogisesti järjestyksessä. Nyt hölmösti siellä sun täällä eikä tiedä, onko edes samaa juttua. Ylipitkä.

        No sorry. Tämä systeemi minulle vähän outo, enkä tajunnut tutoa luontevaa jatkuvuus asiaa.

        Olen samaa mieltä kanssasi. Pitkähän tämä kertomus tosiaan on, kun siinä on tapahtumia usealta päivältä. Asiat eri päiviltä kuitenkin liittyvät toisiinsa ja olenhan minä turhankin monisanainen. Kai tämä on terapiaa samalla. Puoliso vielä seuraa kirjoittamisiani ja väittää, että jätän oleellisia asioita pois. No olenkin sanonut, että kirjoittaisi sitten itse.

        Nämä kuvaamani tapahtumat kuitenkin, näin jälkikäteen ajatellellen saivat aikaan seksielämässä monenlaisia mukavia tapahtumia miehen kanssa vielä vuosien päästä ja vieläkin, vaikka aikaa on jo kulunut. Tapahtumien aikaan kyllä enemmänkin nolotti ja hirvitti mihin sitä oli joutunut ja miksei sitä osannut laittaa heti alkuun pitsettä koko asialle ekan pornoliikkeessä käynnin jälkeen.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        No sorry. Tämä systeemi minulle vähän outo, enkä tajunnut tutoa luontevaa jatkuvuus asiaa.

        Olen samaa mieltä kanssasi. Pitkähän tämä kertomus tosiaan on, kun siinä on tapahtumia usealta päivältä. Asiat eri päiviltä kuitenkin liittyvät toisiinsa ja olenhan minä turhankin monisanainen. Kai tämä on terapiaa samalla. Puoliso vielä seuraa kirjoittamisiani ja väittää, että jätän oleellisia asioita pois. No olenkin sanonut, että kirjoittaisi sitten itse.

        Nämä kuvaamani tapahtumat kuitenkin, näin jälkikäteen ajatellellen saivat aikaan seksielämässä monenlaisia mukavia tapahtumia miehen kanssa vielä vuosien päästä ja vieläkin, vaikka aikaa on jo kulunut. Tapahtumien aikaan kyllä enemmänkin nolotti ja hirvitti mihin sitä oli joutunut ja miksei sitä osannut laittaa heti alkuun pitsettä koko asialle ekan pornoliikkeessä käynnin jälkeen.

        Jatka vaan samaan malliin. Odotan jatkoa.
        Jos jollekin liian pitkä juttu, niin ei ole pakko lukea. Minä luen.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        No sorry. Tämä systeemi minulle vähän outo, enkä tajunnut tutoa luontevaa jatkuvuus asiaa.

        Olen samaa mieltä kanssasi. Pitkähän tämä kertomus tosiaan on, kun siinä on tapahtumia usealta päivältä. Asiat eri päiviltä kuitenkin liittyvät toisiinsa ja olenhan minä turhankin monisanainen. Kai tämä on terapiaa samalla. Puoliso vielä seuraa kirjoittamisiani ja väittää, että jätän oleellisia asioita pois. No olenkin sanonut, että kirjoittaisi sitten itse.

        Nämä kuvaamani tapahtumat kuitenkin, näin jälkikäteen ajatellellen saivat aikaan seksielämässä monenlaisia mukavia tapahtumia miehen kanssa vielä vuosien päästä ja vieläkin, vaikka aikaa on jo kulunut. Tapahtumien aikaan kyllä enemmänkin nolotti ja hirvitti mihin sitä oli joutunut ja miksei sitä osannut laittaa heti alkuun pitsettä koko asialle ekan pornoliikkeessä käynnin jälkeen.

        Varmasti nolotti ja hirvitti, mutta samalla taatusti kiihottti ihan hitosti.

        Tuskin olisit itsekään pystynyt vastustamaan kiusausta ilman miehesi aktiivista yllytystäkään.

        Hyöty oli moninainen. Sinä ja miehesi saitte kiihottavaa nautintoa ja pornokauppias paransi bisnestä ja nautiskeli varmasti myös itse.

        Juttuja on kiva myös muistella ja kiihottua uudelleen. Saitko mieheltäsi hyvät kyydit nyt kirjoiteltuasi?


    • Anonyymi

      H­­e­­i! Kuts­­­um­­­me sinu­t kä­­ym­ään u­­udess­­­a cha­­­tis­­­sa! Mei­tä on yli mil­­­joona! 👉 http://aepgcorp.com/H/L3r6R3

    • Anonyymi
      UUSI

      Kuuma mimmi, jatka pian.

    Ketjusta on poistettu 73 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      35
      2811
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      9
      1985
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1443
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1335
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1300
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1221
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1131
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1075
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1044
    10. 21
      1038
    Aihe