Yrityslainoista kysymyksiä?

Pk-yrittäjä

Hei, harkitsen muutaman tuhannen euron lainan ottamista yritykselleni. Yhtenä vaihtoehtona katsoin tuota yrittajalaina.fi:tä. Korko näyttäisi olevan kiinteä 5,5% mutta järjestelypalkkio on sitten jo suurempi.

Yritin etsiä netistä pankkien tarjoamien yrityslainojen hinnastoja ja lisätietoa näistä, mutta en oikeen löytänyt. Voiko joku yrittäjä joka on ottanut lainaa pankista kertoa minulle seuraavat:

a) paljonko oli nimelliskorko?
b) paljonko oli lainasumma ja järjestelypalkkio?
c) tarvittiinko lainalle reaalivakuudet?

Finnvera ja Tekes lienevät pois suljettuja vaihtoehtoja kun tarvittava lainasumma
on noinkin pieni?

45

3836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rahaarahaa

      Hae mieluummin luottokortti jos summa on noin pieni.

    • Pk-Yrittäjä

      Oliko kysymyksissä vaihtoehto "d) vai ottaisinko luottokortin?". Ei tainnut olla, joten täysin turha vastaus. Olen henkilökohtaisesti luottokortteja vastaan, sillä ne ovat pikavippejäkin huomattavasti pahempi ylivelkaantumisen aiheuttaja.

    • Sissimarccina

      Tiedän kyllä että tämä on yrittajalaina.fi:n sissimarkkinointia, siksi toin paremman vaihtoehdon esille. Tuollaisiin parin tonnin pikavippeihin luottokortti on kaikkein halvin.

    • ?

      Voiko joku olla noin pa, että ei pysty omalla rahalla lainoittamaan muutaman tuhannen pikkuvippejä? Laittaa epäilemään kykyjä pyörittää yrityksen taloutta, pienyrittäjällä pitäisi olla kuitenkin omalla tilillä vähintään aina 10 -.20th €, kun tulopuolikaan ei ole yleensä säännöllistä.

    • PK-Yrittäjä

      Mitä helvetin sissimarkkinointia? Kysyin että tietääkö kukaan pankkien hintatasoa niin ei tarvitsisi jokaisessa erikseen käydä paikan päällä. Onko niin vaikeaa vaan vastata kysymyksiin jos vastaukset tietää tai olla muussa tapauksessa hiljaa?

      Kaikenlaisia...

    • 12+2

      Tyypillistä Suomi24.fi keskusteluille, että ei pysytä aiheessa vaan ruvetaan heti nälväilemään tai tuomaan omia mielipiteitään esille. Taitaa olla niin, että pankeissa yrityslainojen korot vaihtelevat riippuen käyttötarkoituksesta ja yrityksestä. Sama koskee vakuuksia. Saatta tarvita tai sitten ei. Yleensä kai kuitenkin kyllä.

    • Nordean sivuilta löytyi seuraavaa:

      "Tarvitseeko yritykseni vakuutta? - Yritysluottoon tarvitaan yleensä vakuus. "

      On linjassa sen kanssa mitä olen ystäviltäni ymmärtänyt. Kyselen josko joku tietäisi vastaukset noihin korkokysymyksiin. Oletan, että korko pankkien yrityslainoissa riippuu aika paljon yrityksestä.

    • Pankinrahoittajaihmi

      Korkomarginaali = pankin riskipreemio. Vakuudeton laina on jossain 8% luokkaa, järjestelypalkkiot noin 150-200€. Ja vakuudeton laina on siis sellainen johon yrittäjä tekee omavelkaisen takauksen.

    • Nordea lainakorko

      Nordealta viitisen vuotta sitten toimitilan hankintaan Oy:n nimiin otettu alle 50.000€ laina.

      Tätä ei voi suoraan verrata pikavippeihin koska tämä on vakuudellista lainaa Nordean kannalta. Toimitilan osakekirjat ovat Nordealla panttina, ja yrityksen omarahoitusosuus alun perin oli 50% luokkaa.

      Tällä hetkellä Nordea nyysii jäljellä olevasta lainasta 3.05% vuosikorkoa.

    • jihou

      a) jotain alle tuon
      b) 5000 ja 50 euroa muistaakseni järjestelypalkkio
      c) firman nimi alle

      niin. Et saa noilla ehdoilla sitä. Kysyppäs nyt uusi kysymys, millä vastauksella olisi jotain hyötyäkin sinulle.
      Tuo luottokortti kuulostaa ihan fiksulle idealle.

    • 10+20

      Pikavipit on tie turmioon, niin yrityksisllä kuin yksityisilläkin. Kysymyksenasettelusta jo näkee, että tämä pk-yrittäjä -nimimerkki on tuon yrittäjälaina.fi -palvelun trolli. Aika harva pikavipin ottamaan joutunut on pitempään selvinnyt talousasioistaan, kyllä sen tarve on yleensä merkki, että k*sessa ollaan. Pikavippi vaan tekohengittää tilannetta hetken, mutta sitten yleensä loppuu henki kokonaan.

      Voisi verrata tilanteeseen, että pissaa housuihinsa pakkasella; ensin tulee vähäksi aikaa lämmin mutta sitten kun se kylmä tulee takaisin, niin sitten onkin tosi kylmä.

      Jos asiat on kunnossa, niin tuo luottokortti on paras vaihtoehto. Kyllä pikavippejä pitää vastustaa moninkerroin enemmän kuin luottokortteja. Tässä ttaitaa ongelmana olla, että kun luottotiedot on kuralla, niin ei sitä luottokorttia saa. Ja juuri nämä jo valmiiksi ongelmissa olevat ovat otollista riistaa näille pikavippi-k*settajille.

    • Tästä jossain toisessa keskustelussa jo mainitsinkin, mutta kyllä luottokortti on huomattavasti helpompi työkalu ylivelkaantumiseen kuin yksittäinen laina. Kun laina on maksettu takaisin niin siinä on oma hommansa ottaa uutta lainaa. Luottokorttivelka kerääntyy huomattavasti helpommin ja saldo kasvaa lähes huomaamatta.

      Oli keskustelun aloittaja "trolli" tai ei, niin kysymys eri pankkien tarjoamista ehdoista yrityslainoille on mielestäni ihan asiallinen. En pitäisi esim. 3000 euron lainaa ihan "pikavippinä", mutta muuten olen samaa mieltä kanssasi siitä, että pikavipit ja kulutusluotot pidentävät henkilön maksuongelman esiintuloa, kuten myös luottokortit.

    • dsfdsjfkjklasddfj

      Matemaatikko unohtaa että 3000 euron rahoituksessa luottokortin kautta saa lainaa pienemmällä korolla kuin tällä yrityslainan SPAMMaamalla järjestelymaksu 5,5%. Ja maksuongelmissa pääongelma on korko, joka
      nostaa maksettavaa kokonaissummaa.

      Mutta kenen lehmä tässä onkaan nyt ojassa?

    • Kyllä, olet oikeassa että luottorkotilla lainaaminen on halvempaa, mutta eikö ihmisillä ja yrittäjillä ole oikeus valita itselleen sopivimman tuotteen välillä? Logiikallasi voisi väittää myös, ettei kukaan normaali ihminen joka ei ole maksuongelmissa, tarvitse luottokorttia.

      Esimerkiksi:
      Visa Gold kortissani on vuosimaksu 75 euroa.
      Tämän lisäksi kortissa on korko n. 10%
      Luotolle rahan nostaminen maksaa 2% summasta 2 euroa.
      Eli toisin sanoen 3000 euron luoton ottamiseen kortilta olisi "järjestelyn" (vuosimaksu nostopakkio) 133 euroa.

      Korko luottokortissani on siis kalliimpi kuin yrittäjälainassa. Kyllä, järjestelypalkkio on kortissa edullisempi, mutta pitäydyn silti kannassani että kertaluoton ottaminen on monesti helpompaa ja talouden kannalta turvallisempaa kuin luottokortin ottaminen lompakkoon.

      Itse olen vapaan markkinatalouden kannalla siinä suhteessa, että kuluttajat saavat valita itselleen sopivimman tuotteen ja liian kalliit toimijat hoitaa kilpailu pois päiväjärjestyksestä.

    • 10+20

      Nämä pikavipit eivät oikein koskaan jää "kertaluotoiksi", jo niihin turvautuminen kertoo firman asioiden olevan pielessä. Ja kun ei näillä k*setuslainoilla yleensä saa tilannettaan korjattua, niin koukussa ollaan ja tukevasti. Lainakierre entisen "kertaluoton" maksamiseksi jatkuu ja noidankehä on valmis. Sitten taas uuden yrityksen lainaa hakemaan ja taas saat maksaa kunnon "järjestelypalkkiot".

      Minulla on Visa-kortti Sammosta juuri 3000€:n luottokatolla ja se maksaa perusmaksua 1€/kk. En ole koskaan koko 10-vuotisen kortin omistamisen aikana päästänyt maksua luoton puolelle, käyttänyt vain maksukorttina, joten korosta en edes tiedä. Tarvitsen korttia lähinnä ulkomailta tehtäviin firman ostoihin, lehtitilauksiin ja hjotellivarauksissa yleensä kysytään luottokortin numeroa. vaikka sillä ei maksaisikaan.

    • 7+13

      Kyllä tässä nyt 10 20 on niin heikoilla jäillä argumenttiensa kanssa, että oikein naurattaa. Eiköhän anneta ihmisten päättää itse jääkö hakemansa luotto kertaluotoksi vai ei. Tiedän faktana, että nyt keskustellun kaltaisia kulutusluottoja käyttävät myös varakkaammat ja hyvin toimeen tulevat ihmiset.

      Enkä ymmärrä miten keskusteluun liittyy se, ettei 10 20 ole koskaan päästänyt maksua luoton puolelle.

      • 10+20

        Tuosta luottokortista: kerroinpa vaan, että sen 3000€:n luottovalmiuden ylläpito ei maksas kuin 12€/vuosi tuon sinun esimerkissäsi olevan 75€:n sijasta. Ja kerroin myös sen, että luottokortti on mainio maksukortti esim. ulkomaan ostoissa, kun hoitaa maksun sitten korottoman ajan puitteissa.


    • 10+20

      Kyllä pitää varakkaalla henkilöllä olla jotain ei-toivottua nestettä päässä, jos huvikseen näihin pikavippeihin turvautuu. Nyt on tainnut muutamaa eri nimimerkkiä käyttävän pikavippilainoittajan sissimarkkinointi epäonnistua, kun keskustelijat tuovat tämän pikavippi-k*setuslainojen haittoja esiin. Se lähinnä tässä naurattaa.

      Sekä yksityishenkilöllä että varsinkin pienyrittäjällä pitäsisi aina olla se 2-3 kuukauden rahantarve tilillä helposti irroitettavissa, silloin ei tarvitse poikkeuksellisissakaan tilanteissa turvautua tällaisiin helposti koukuttaviin pikavippeihin. Jos ei ole saanut pesämunaa kasaan, niin pikavipit ovat vihonviimeinen tapa yrittää paikata tilannetta.

    • Korttilimiitit

      >>Tämän lisäksi kortissa on korko n. 10%
      Luotolle rahan nostaminen maksaa 2% summasta 2 euroa.
      Eli toisin sanoen 3000 euron luoton ottamiseen kortilta olisi "järjestelyn" (vuosimaksu nostopakkio) 133 euroa.>>

      Kaksikymmentä vuotta firmaa pyörittänyt kaveri halusi saada VISA-korttinsa luottorajaa nostettua 4.000 eurolla. Että voisi paremmin maksella ulkomailta netin kautta tilaamiaan erikoisprinttereitä ym. Firman liikevaihto noin 200.000 €/vuosi, jolla tasolla ollut jo ainakin 5 viimeisen vuoden ajan.

      Luottokuntahan ei tällaiseen suostunut. Olisi pitänyt laittaa joku henkilökohtainen kiinnitys (asunto) että kortin luottolimiitin ylärajaa olisi voinut nostaa.

      Kaveri suivaantui tuosta kyykytyksestä niin että lopetti kaikkien muiden polttoaine-, ruokakauppa ym. ostostensa teon Luottokortti-puolella. Jäädytti koko perheen korteista luottokorttitoiminnot tykkänään.
      Kaikki korttiostot maksetaan nyt vanhaa pankkikorttia muistuttavalle kortin Debet-ominaisuudella.

      Aika tylyä kohtelua voi nykyään PK-yrittäjä saada ihan kaikenlaisten luotto- ja rahalaitiosten suunnalta.

      Sitä en silti koeta sanoa että nämä "pikaluotto"-firmat todellisuudessa osoittautuvat lopulta lainkaan paremmiksi. Kovanaamaisia liikesällejä sielläkin bisneksessä täytyy olla takana kuitenkin.

    • Niin tiedoksi nyt vaan 10 20:lle että minä kirjoitan aina omalla nimimerkilläni täällä Suomi24:ssä. Visa Goldissani on mukana myös matkavakuutus, joka osaltaan nostaa kortin hintaa. Tämä on kuitenkin se hinta, jonka minä maksan vuodessa tästä mahdollisuudesta ottaa 3000 euron laina kortin kautta. Olen mielestäni ihan hyvässä asemassa ja tulotaso on ihan ok. Voin silti myöntää, että olen ottanut kulutusluottoa mm. Nordealta (myös kortti on sieltä).

      Kun nyt mentiin tähän keskusteluun luottokortti hyvä, kertaluotto paha niin kehotan sinua tutustumaan allaolevaan linkkiin:

      http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/120308/

      Seminaarissa keskusteltiin luottokorttien käytön yleistymisestä Euroopassa. Yhä useammalla kuluttajalla on samanaikaisesti monia luottokortteja, mikä monille aiheuttaa vaikeuksia hallita takaisinmaksua. Jotta erääntyneistä maksuista selvittäisiin, aikaisempaa korttiluottoa saatetaan rahoittaa ottamalla uusi luottokortti. Seurauksena on helposti ylivelkaantuminen. Useita luot-tokortteja parempana ratkaisuna pidettiin vain yhtä tai muutamaa korttiluottoa.

      Tilanteen syinä nähtiin liian aggressiivinen korttiluottojen markkinointi. Luottokortteja on mm. markkinoitu erityisesti heikossa taloudellisessa asemassa oleville kuluttajille.

      • Lisään tähän, että olen toki samaa mieltä, että pikavipit jotka myönnetään ilman tuloja (työpaikkaa) oleville ihmisille tai ihmisille jotka elävät sosiaalituen varassa ovat väärin. Kulutusluotto, joka myönnetään työssä käyvälle ihmiselle, on ihan ok.

        Eli vedetään ero nyt keskustelussa pikavipin ja kulutusluoton välille vaikka siihen, että pikavippi on alle 500 euroa ja kerrallaan nopeasti takaisinmaksettava laina. Kulutusluotto sitten taas osissa takaisin maksettava, 500 euroa suurempi laina, joka maksetaan takaisin osissa pidemmällä aikavälillä.


    • Awainaasiakas

      Nordealla avainasiakkaiden luottokorteissa ei ole vuosimaksuja.

    • 10+20

      Minusta koko tämä LUOTOLLA KULUTTAMINEN on se tämän keskustelun oleellinen asia. Ihan sama, onko se yli varojensa elävä yksityinen vai yrittäjä. Pitää kuluttaa vain sen verran, kuin tulot ja säästöt antavat periksi. Tämä kaikki-minulle-heti-nyt tapa elää ei oikein hyvää lupaa. Kuralla olevaa yritystoimintaa on myös aika toivonta pikavipeillä tekohengittää.

      Minä kutsun pikavipeiksi kaikkia sellasia luottoja, joissa ei perinteisen luontonantoprosessin tavoin selvitetä tulevan velallisen kykyä hoitaa luotto kunnialla. Juuri tämä pelkkiä (vielä toistaiseksi) kunnossa olevia luottotietoja vastaan lainaaminen koukuttaa helpolla velallisen ja hetken päästä ei sitten ole enää edes niitä kunnossa olevia luottotietoja.

    • Pizzznezzmies

      Toki. Voi tietysti olla aidosti tilanteita jossa kyseessä on tilapäinen kassakriisi, jota voi tulla tuotteen tekemisen, toimituksen ja laskutuksen ajankohdasta suhteessa ko toimintojen aikaisiin menoihin. Jos mennään plusmiinusnolla-kassalla niin isompia viivytyksiä se ei kestä.

      Investointilaina voi olla kannattava, en kyllä tiedä minkälaisen koneen tai laitteen muutamalla tonnilla voi saada.

    • Pakko sanoa.

      "Minä kutsun pikavipeiksi kaikkia sellasia luottoja, joissa ei perinteisen luontonantoprosessin tavoin selvitetä tulevan velallisen kykyä hoitaa luotto kunnialla. Juuri tämä pelkkiä (vielä toistaiseksi) kunnossa olevia luottotietoja vastaan lainaaminen koukuttaa helpolla velallisen ja hetken päästä ei sitten ole enää edes niitä kunnossa olevia luottotietoja. "

      Kyllä näyttävät tuossa lainahakemuksessaan selvittävän aika paljon henkilön/yrityksen taloudellisesta tilanteesta: https://www.yrittajalaina.fi

    • PK-Yrittäjä

      Alkaa menemään nyt hieman sivuraiteille tämä keskustelu mielestäni, joten tässä vaiheessa kiitos kaikille jotka olette vastanneet asiallisesti ja keskustelun aloittajana palaan kysymyksiin:

      Voiko joku yrittäjä joka on ottanut lainaa pankista kertoa minulle seuraavat:

      a) paljonko oli nimelliskorko?
      b) paljonko oli lainasumma ja järjestelypalkkio?
      c) tarvittiinko lainalle reaalivakuudet?

      Löytyisikö vielä kokemuksia?

      • Anonyymi

        Aloitus on jo melko vanha, mutta lainan tarve yrityksillä ei varmaankaan ole muuttunut mihinkään, siksi kommentoin. Toisaalta yrityslainan tarjoajia on tullut markkinoille koko ajan enemmän ja enemmän. Ja tuntuu, että näiden netissä toimivien yrityslainoja on todella vaikea lähteä vertailemaan.

        Täällä muutamissa vastauksissa oli jo linkkejä vertailusivustoille. Nämä antaa mielestäni hyvää osviittaa. Lisäksi löysin yrityslainoja vertaillessani artikkelin, missä oli yrityslainojen hintoja vertailtu https://www.kasvurahoitus.fi/tiedotteet/mistae-edullisin-yrityslaina/. Toki tuossakin kirjoittajana yksi yrityslainojen tarjoajista, mutta siitä huolimatta mielestäni pääosin hyviä vinkkejä siihen, miten yrityslainojen hinta muodostuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitus on jo melko vanha, mutta lainan tarve yrityksillä ei varmaankaan ole muuttunut mihinkään, siksi kommentoin. Toisaalta yrityslainan tarjoajia on tullut markkinoille koko ajan enemmän ja enemmän. Ja tuntuu, että näiden netissä toimivien yrityslainoja on todella vaikea lähteä vertailemaan.

        Täällä muutamissa vastauksissa oli jo linkkejä vertailusivustoille. Nämä antaa mielestäni hyvää osviittaa. Lisäksi löysin yrityslainoja vertaillessani artikkelin, missä oli yrityslainojen hintoja vertailtu https://www.kasvurahoitus.fi/tiedotteet/mistae-edullisin-yrityslaina/. Toki tuossakin kirjoittajana yksi yrityslainojen tarjoajista, mutta siitä huolimatta mielestäni pääosin hyviä vinkkejä siihen, miten yrityslainojen hinta muodostuu.

        Yhtäkään pankkia ei artikkelin taulukoissa näyttänyt olevan, joten sisällöltään lähinnä höttöä.


    • Soita pankkiisi

      ""a) paljonko oli nimelliskorko?
      b) paljonko oli lainasumma ja järjestelypalkkio?
      c) tarvittiinko lainalle reaalivakuudet?

      Löytyisikö vielä kokemuksia? ""

      Älä nyt sinäkin viitsi lässyttää tuota samaa kysymystäsi jatkuvasti.

      Tällä aikaa olisit jo voinut itsekin pyytää omasta pankistasi 3000€ - 10.000€ yrityslainaa. Ja sen perusteella nyt MEILLE KERTOA että millaisia korko- ja takausehdotuksia pankilta sait.

      Minulle on aina vaadittu takaus yrityksen pankkilainalle.

      Kulutusluottoa en ole hakenut, joten en tiedä mitä nämä yksityishenkilön laskurit nykyisellään antaisivat, ja mitä vakuuksia vaativat.
      https://palvelu2.tapiola.fi/fi-FI/Kulutusluottolaskin/
      Tässäkin laskurissa on ruksattava kohta: "Lainalle on reaalivakuus. ", joka tietenkin alentaa mahdollista korkoprosenttia.

      Lainanhan voi hakea henkilölainana, ja lainaa sen sitten itse yrityksellensä. Tosin voi tulla tenkkapoo, kun pankki kuulee että olet tuore yrittäjä etkä siis "vakaassa TEL-työsuhteessa", niin voi olla että kulutusluottoa henkilöasiakkaanakaan ei tipu.

    • PK-Yrittäjä

      Tämä olikin hyvä loppukaneetti tälle keskustelulle. Haen mistä helpoiten saan ja pidän huolen, etten tule enää Suomi24 palstalle kysymään mitään järkevää.

      Kiitokset asiallisesti vastanneille.

    • 10+20

      Oikein hyv, että lähdit spämmäämästä tuota pikavippi-k*setuspalveluasi. Kun lopetat tuon pikavippipalvelusi, niin sitten kaikki kunnossa. Enpä ole montaa läpinäkyvämpää oman "palvelun" mainostamisyritystä nähnyt, kuin aloittajan viesti linkkeineen oli. Pas*aa tuli tuvan täydeltä takaisin ja hyvä niin.

    • 10+20

      www.pikavippi.fi se aito ja alkuperäinen!

    • Pk-yrittäjä

      Olen pahoillani, että sissimarkkinointiyritykseni epäonnistui ja täällä oli liikaa fiksuja keskustelijoita, jotka heti ymmärsivät tuon minun edustamani yrittäjien piakvippipalvelun heikkouden ja kalleuden.

      Jotain on kuitenkin leivässä pysymymiseksi yritettävä, kun aikovat kiletää tuon yksityisille pikavippaamisen. Melko tili tulikin jo tehtyä tuolla reppanoita nylkemällä.

    • Kylläpä täällä on mennyt keskustelu asialliseksi. Suomi24.fi:tä taas parhaimmillaan. Aikuiset ihmiset (luultavasti) huutelemassa toisilleen nimimerkkien takaa. Mielestäni joka tapauksessa hyvä, että uudenlaisia palveluita tulee markkinoille ja eiköhän niiden menestyksestä tai epäonnistumisesta päätä markkinatalous kuten aina ennenkin.

    • Vastaukset kyl tuli

      > Haen mistä helpoiten saan ja pidän huolen, etten tule enää Suomi24
      > palstalle kysymään mitään järkevää.

      Turha sitä meille on toitottaa. Meitä ei kovin syvällisesti kiinnosta mistä joku yksittäinen PK-yrittäjä jatkossa vastauksensa hakee. Keltään ei ole se yhtään poissa.

      Näissä asioissa on paljon vaihtelua, eikä yksioikoisia vastauksia joka vaihtoehtoon ole kellään muutenkaan antaa. Yrittäjän pitää olla myös oma-aloitteinen, ja itsekin viitsiä vääntää puhelimen valintakiekkoa eikä vain odotella "muiden" auttavan ja tuovan vastauksia kaikkiin kysymyksiin.

      > Kiitokset asiallisesti vastanneille.

      Jep, ja niitä rahalla ostettuja asiallisia vastauksia voit saada vaikka omalta tilitoimistoltasi, tai PK-yrityksiin erikoistuneita pieniltä laittoimistoilta, ELY-keskuksilta jne. Rahalla saa asiallisuutta, korrektiutta ja kohteliaisuutta.

      Mutta ei ne sieltä tulevat tiedot silti tasoltaan juuri kummempia ole kuin täälläkään esille tulleet ehdotukset ja kommentit. Vakuudettomien yrityslainojen saannin tilanne ja taso Suomessa on kyllä käynyt täällä ilmi. Vaikka sitten on vähän roskaakin S24-jutuissa mausteena usein joukossa.

    • Marika88k
    • Vertailelainoja
    • saasnähäjoo

      Aloittaja aloittanut vuonna 2012. On vissiin vähän vaihtunut luotonkäsittelyt tuosta vuodesta. Lukee varmaan nämä vastauksetkin.

    • Anonyymi

      Hei hyvät kollegat, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Max Bent. Olen lainanantaja ja myös taloudellinen neuvonantaja.

      Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojesi selvittämiseen vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoimintasi parantamiseksi? Onko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen vakauttamista tai asuntolainaa? Älä etsi enää, koska olemme täällä, jotta kaikista taloudellisista ongelmistasi menneisyyteen. Ota yhteyttä sähköpostitse:

      [email protected]
      [email protected]

      Tämä on Ocean Finance -kiinnitykset. Tarjoamme lainaa kiinnostuneille kohtuullisella 2 prosentin korolla. Alue vaihtelee 5000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

    • Anonyymi

      Hei hyvät kollegat, tarvitsetko taloudellista apua? Olen max taivutettu. Olen lainanantaja ja myös taloudellinen neuvonantaja.

      Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen poistamiseksi tai tarvitset oman pääoman lainan laajentaa yritystäsi? Oletko hylännyt pankit ja muut rahoituslaitokset? Tarvitsetko lainan konsolidointia tai kiinnitystä? Etsi ei pidemmälle kuin olemme täällä tekemään kaikki taloudelliset ongelmat menneisyydestä. Ota yhteyttä sähköpostitse:

      [email protected]
      [email protected]

      Nämä ovat Ocean Finance Mortageges. Tarjoamme lainoja kohtuullisella 2 prosentin korkoon niille, jotka ovat kiinnostuneita. Alue vaihtelee 5 000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

    • Anonyymi

      Korot vaihtelevat paljon. Huomioi, että korkokatto ei koske vakuudettomia yrityslainoja. Jos haet yrityslainaa, kannattaa ne kilpailuttaa. Nykyään lainavertailu sivustot kilpailuttaa ne samalla lailla kuin muut lainat. Mm tämä palvelu näyttää kilpailuttavan lainat: https://haeyrityslainaa.fi/

    • Anonyymi

      Kannattaa aina kilpailuttaa pienet yrityslainat, sillä noiden rahoitusyhtiöiden korot vaihtelevat rajusti. Mm. täältä voi helposti kilpailuttaa lainoja: www.haeyrityslainaa.fi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      276
      6336
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      139
      4891
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      330
      2162
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1563
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      8
      1502
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1215
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      181
      1128
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      939
    9. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      47
      867
    10. 46
      823
    Aihe