Neitsyyden menettäminen pelottaa

19virgin

Mua pelottaa neitsyyden menettäminen ihan älyttömästi. Siis se kipu, jos siinä sitä sitten sattuu olemaan. Oon lukenut vaikka mitä neitsyyden menettämisestä. Tiiän kyllä että se on kaikilla erilainen kokemus. Haluisin vaan tietää että voinko uskoa siihen, että jos mulla mahtuu kaksi sormea sisään, niin se ei satu niin paljoo? Mulla menee aika hyvin ne kaks sormee sisään ja saan liikuteltuakin niitä siellä sisällä. Kunhan oon kunnon kiihottunut ja rentona. Kuulin myös että jos ottaa monta särkylääkettä ennen ensimmäistä yhdyntäkertaa, se voi vähän rentouttaa ja vähentää kipua, onko totta? ISO KIITOS APUA ANTAVILLE :)

19

2574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jepduu

      Muistan tilanteen, kun mun piti välttämättä päästä eroon neitsyydestä 18-vuotiaana. Se sitten tapahtui hirrrveessä humalassa etelänreissulla paikallisen baarimikon kanssa. Ei sattunut (jos kipu olisi ollut valtava, olisin sen kännissäkin tajunnut), mutta ei myöskään tuntunut hyvälle. En tosin tiedä, kuuluuko ekan kerran koskaan tuntuakkaan. En usko, että särkylääkkeet etukäteen auttavat, sillä jännität tilannetta kuitenkin. Jos paikat ovat hellinä seuraavana päivänä, kyllä ne siitä ennalleen palautuvat lyhyessä ajassa.

      Myöskin se, että jos menetät neitsyytesi jollekin tyypille, josta oikeesti tykkäät, saatat myös olla kosteampi kuin itsetyydytyksessä. Edetkää hitaasti ja sun tahtiin, niin eiköhän se hyvin mene :)

    • kontrollifriikki?

      Jos kaks sormea mahtuu sisään niin ei takuulla satu jos et jännitä aivan älyttömästi.
      Jos oot kiihottunu ja rentona niin tekee namia kunhan aloitatte rauhallisesti ja hölmöilemättä.
      Särkylääkkeiden käyttö on typerää eikä auta yhtään, niistä saa vaan vatsahaavan joka satuu ihan sikana.
      Tilkka viinaa helpottaa jännitystä sopivasti jos on pakko etsiä kemiallista apua jännitykseen.

      • pulloilija

        käytä tyydytyksessä vaikka kynää, porkkanaa tai jotain muuta vastaavaa, kun olet saanut jotain kyrvän kokoista mahtumaan, olet valmis eikä seksi enää pelota. ite pelkäsin 13v seksiä, mutta 14v ei enää pelottanut, koska sain 4cm halkaisijaltaan olevan pullon mahtumaan kuvutta:)


      • pulloilija
        pulloilija kirjoitti:

        käytä tyydytyksessä vaikka kynää, porkkanaa tai jotain muuta vastaavaa, kun olet saanut jotain kyrvän kokoista mahtumaan, olet valmis eikä seksi enää pelota. ite pelkäsin 13v seksiä, mutta 14v ei enää pelottanut, koska sain 4cm halkaisijaltaan olevan pullon mahtumaan kuvutta:)

        siis kivutta tarkoitin


    • hermostunut87

      Itseäni hermostutti ihan hirveästi. Alkoholin vaikutuskaan ei rentouttanu tarpeeksi.
      Kun työntö tuli se sattui kuin olisi tikarilla iskenyt, kyllä silloin huuto pääsi. Onneksi kumppanini oli niin ymmärtäväinen että lopetti kun huomasi tuskani. Itseäni harmitti alhainen kipukynnykseni koska toinen halusi niin kovasti, ja minäkin.

      Ennen seuraavaa kertaa aion "aukoa" itseni jotta sujuisi paremmin. Ilmeisesti kaks sormea on hyvä lähtökohta.

    • 18+12

      No, mun eka kerta (16-vuotiaana) ei kyllä oikeastaan edes sattunut. Oltiin menty poikaystävän kanssa jo melko pitkälle aikaisemminkin ja tutustuttu toisiimme perusteellisesti, mikä lievitti jännitystä. Tiesi, että jos ei heti onnaa, ei meillä mikään kiire ole.

    • Sunder

      Jos pari sormea mahtuu sisään, niin kyllä sinne keskiverto peniskin mahtuu. Tärkeintä on tosiaan se, että olet rentoutunut ennen kuin aloitatte yhdynnän ja olet myös varmasti tarpeeksi märkä, jotta penis luistaa hyvin. Mikäli on epävarma omasta kosteudestaan, niin ainahan sitä voi käyttää esim. liukuvoiteita, niitä löytyy jopa supermarketeista nykyisin, mikäli ei kehtaa ostaa, voi niitä tietysti tilata myös netistä.

      • Sunder

        Näin siis miehen mielipiteenä.


    • Eka kerta ihku

      Tärkeää 1.oikea kumppani
      2. Oikea paikka , ei häiriötä
      3. Puhukaa. Ehkäisyt kuntoon
      4. Muistakaa edetä rauhallisesti
      Esileikkien ja kiihottaen
      5. Loppu o luultavasti nautintoa

    • -Essi-

      Mua jännittää mun ekakerta myös. Olen 19 ja poikaystäväni on 16, mutta hän ei ole enää neitsyt. Hän ei tietääkseeni ole mikään älyttömän kokenut, mutta tuon ikäisellä pojalla välillä vähän puheet on mitä on. Olemme edenneet jo pitkälle, mutta tarvetta yhdynnälle ei ole tullut. Pystyn luottamaan poikaystävääni ja olemaan oma itseni hänen seurassaan, mutta silti jännitän ekaa kertaa, koska hän olettaa minun olevan kokeneempi. Emme pysty puhumaan asiasta.

      • Koliikonna

        se menee ihan luonnostaan , niin se vaan on . Tappi on tarkoitettu reikään :)


    • hehkutus

      en sitä tarkoita mut meillä on tappi molemmilla
      tv essi heh

    • Miehen kantista

      Ei se kyllä yleensä ole kovin tuskallinen ollut kun on näitä käyty läpi. Eihän se 'oikealta' tunnu mutta mikä tahansa ensimmäinen kerta vaikuttaa yleensä omituiselta, yleensä jäännyt kyllä hyvä maku suuhun ja termi ollut 'omituinen'. Tiedät vain sen että sinä määräät tahdin ja mikäli se ei äijälle sovi, ehdota josko löytyisi muualta sellainen.

      Särkylääke on humpuukia, yleensäkkin särkylääkkeitä käytetään nykyään liikaa joten älä hyvä ihminen ala niitä seksiin popsimaan. Jos on oikeasti pakko jotain se yksi olut tahi vastaava voi kivasti rentouttaa ja jopa nostaa tunnelmaa, mutta kännejä ei kannata vetää. Eikä siitä neitsyydestä muutenkaan pidä ongelmaa ottaa. On hyvin vaikea kuvitella että jätkistä löytyisi jotakuta joka pitäisi sitä ongelmana joten oman tunnon mukaan. Ainoa ongelma on se että löydät jonkun munapään joka ottaa hyödyn tietämättömyydestä, mutta se on ongelma ihan missä tahansa asiassa eikä niinkään seksissä yksistään.

      Siinä menee jokunen kerta ennenkuin oppii mistä kukin pitää, ja toivottavasti näitä ei nykymaailman malliin pidetä omana tietonaan vaan ohjeistetaan sitä partneria. =)

      Hyvä siitä tulee, kun tulee.

    • kerran ekana

      Olen joskus ollut tilanteessa miehenä... Koko yön venyttelyä pikkuhiljaa antoi periksi...
      -Tuli jo kiire töihin lähtöön, tytölle matkarahat kännyyn... D

    • Älä ole huolissasi. Kyllä seksiin tottuu. On parasta, että ainakin yritätä olla ihan rentona. Saattaahan se ekalla kerrralla vähän sattua, mutta sun on vaan otettava se riski jos meinaat kokeilla seksisä.

    • nurse, 23

      Koeta rentoutua seksin aikana, ja muista pitkä esileikki. Jos olet liian kuiva, ja vielä jännität lihaksia, voi sattua. Kyllä seksi tuntuu ihan luonnolliselta, kun olet ihmisen kanssa, johon luotat. Muista myös pyytää miestä olemaan varovainen. Hitaasti hyvä tulee.

      Onnea matkaan!

    • YksjaKaks<3

      Itse pidin tärkeintä sitä kenen kanssa olin ja kuka se oli. Ei mikään yhden illan kännisekoilu mitenkä monet neitsyytensä menettää. Mielummin sen menettee henkilölle kenet tuntee ja tietää,että on hyvässä huomassa :) Tutustuu itseensä,tutustutaan toisiinsa yhdessä;hyväilyt,lähellä olemiset. Meillä se kävi hyvin luonnollisesti ja molemmat oli neitsyitä. Pientä häslinkiä mutta mitä sitten,tuli siinä naureskeltuakin samalla kun ei sitä vakavasti ottanu :D

    • Dr Phil

      Ole itse päällä ekalla kerralla. Näin voit kontrolloida peniksen työntymistä sisään. Totuttelet siihen rauhassa ja laskeudut alemmas kun siltä tuntuu. Etene hitaasti ja rauhallisesti ;-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      338
      1764
    2. Milloin on kaivattusi nimi päivä?

      Otsikossa kysymys. Osumien kautta illaksi viä treffeille 💁💁💁
      Ikävä
      80
      1528
    3. Vanhan Mestarin porttikieltolaiset?

      VM lopettaa ja uutta tulee tilalle. Onnea uudelle yrittäjälle! Tuli vaan tuossa mieleen, että säilyvätkö vanhat porttiki
      Suomussalmi
      37
      1322
    4. Mitä pidät

      Siitä että suhde alkaa pettämisen kautta
      Ikävä
      168
      1200
    5. Alan kyllästyä ihmisiin

      Hyvää yötä ja loppuiltaa. ☀️🥱🌌💤🌃✨🍁👍👎👐🫶🖖🧟‍♀️🫅🏼❄️💫
      Ikävä
      176
      1187
    6. Sofia Virta sanoi totuuden suoraan....

      ....Suomessa ei tarvita Persuja maamme taloutta hoitanaan. Hyvin sanottu.
      Maailman menoa
      355
      1164
    7. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      77
      1151
    8. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      290
      1072
    9. Venäjän ydinaseet??

      Tuntuvat olevan muutamille jonkinlainen lähes seksuaalinen fantasia ja kierouma. Uskonnollinen (?) fetissi. Niillä sit
      Maailman menoa
      246
      1032
    10. Millon näit kaivattusi viimeksi? Missä??

      saitko vihdoin kerrottua häälle mitä tunnet? Oliko hetki lämmin vai kylmä.
      Ikävä
      31
      944
    Aihe