Mainostoimiston piukkis

Annastiina

Olin työskennellyt vuoden päivät nuorekkaassa modernissa mainosfirmassa markkinointipäällikkönä. Kunnianhimoiselle nuorelle naiselle paikka oli mitä mainioin, viihdyin työssäni, joka antoi mahdollisuudet toteuttaa itseäni. Työpäiviäni varjosti ainoastaan pienet erimielisyydet toiminnanjohtajan kanssa. Toisinaan olin huomaavinani, että tuo harvinaisen komea nuori mies olisi aiheuttanut erimielisyyksiä tahallaan, nauttien saadessaan väitellä kiivaan temperamenttisen naisen kanssa.

Johtajan veistoksellisen miehekkäät kasvot ja täydellisyyttä hipova vartalo keräsi katseita kaikkialla, olisi varmasti saanut pisteensä minultakin, ellei erimielisyytemme työasioissa olisi olleet pistoksina ihollani. Toisinaan poistuessani hänen huoneestaan hampaita purren ja posket kuumottaen väittelymme jälkeen, olin ovea sulkiessani näkeväni hymyntapaisen karehtivan hänen huulillaan. Joskus taas tunsin toimiston tyttöjen kahdehtivat katseet takanani ja supinan siitä kenen suosikki olin... En antanut arvoa tyhjänpäiväisille puheille, eivätkä ne liikauttaneet mielipiteitäni. Ajattelematonta höpinää, voi kun tietäisivät totuuden, ajattelin mielessäni.

Olimme saaneet merkittävän mainoskampanjan hoitaaksemme. Aikataulu oli tiukka, työstin projektia viimeiset päivät aamusta myöhäisiin iltoihin. Deadlinea edeltävänä iltana jäin viimeistelemään yhteenvetoa kampanjasta ja valmistauduin mielessäni viemään läpi oman näkemykseni parista yksityiskohdasta, joista toimitusjohtajamme oli tapansa mukaan ollut täysin eri mieltä. Kello lähenteli seitsemää, venyttelin jalkojani työpöydän alla ja oikaisin rypistynyttä hameenhelmaa. Ajatustauko. Venytellen lähdin kävelemään läpi hämärän toimistotilan taukohuonetta kohti, keittämään kupillisen kahvia virkistykseksi.

Keitin teeveden ja olin aikeissa palata mukeineni huoneeseeni, kun ääni sai minut säpsähtämään ja kuumaa teevettä läikähti puserolleni.
"No, jokos väsyttää?" Johtaja seisoi toimiston hämyssä, muistuttaen kreikkalaista miespatsasta. Ähkäisten viittasin kädelläni kosteaa tahraa puseroni rinnuksilla. "Voisit kai vähemmän salaperäisesti lähestyä tässä hiljaisuudessa. Kato nyt tätä, kuumottaa tosi mukavasti. Mä luulin olevani yksin täällä."
"Anteeksi", hän sanoi ja käveli viereeni. "Vai että kuumottaa... Jäin itsekin vielä työskentelemään tän projektin tiimoilta – ja itse asiassa haluaisin vaihtaa pari sanaa siitä sun kanssa, jos mitenkään sopii..." Olin aikeissa vastata, että jättäisimme keskustelut huomiseen, mutten ehtinyt sanoa mitään kun mies jatkoi
"Odottelen toimistossa", kääntyi ympäri ja hipaisi kääntyessään jakkuhamettani pakaran päältä... Ei helvetti, ajattelin... Lähdin huoneeseeni poimimaan papereita asioista joista hän halusi keskustella ja ajattelin väsyneen mieleni kuvitelleen. Se niljakekko alentuisi vielä hiplaamaan. Ei ikinä. Olin kuvitellut.

Maistelin nopeasti puolet teestä, ryhdistäydyin ja astelin reippaana toimitusjohtajan huoneeseen. Huone oli miellyttävä ilman hänen olemustaan. Avara näköalahuoneisto, ovea vastapäätä johtajan pöytä ja oikealla päätyseinän peittävä hyllykkö, vasemmalla viherkasveja, asiallinen tyyliin sopiva sohvakalusto vieraita ja kevyempää palaveria varten, ja sohvaryhmän takana varsinainen neuvottelupöytä. Tapani mukaan otin tiukan katsekontaktin tuohon mieheen joka nytkin istui vakuuttavana pöytänsä takana. Hiljaisuus ja rauhallinen iltavalaistus pehmensi kuitenkin miehen kyynisiä piirteitä ja hetken hän näytti miellyttävältä jopa minun silmissäni.

Laskin paperit työpöydälle uhmakkaasti. "No?"
Mies kumartui aavistuksen pöytää kohti, siirsi tuoliaan taaksepäin ja nousi ylös. "Ajattelin tässä..." hän aloitti ja asteli miettiväisenä esiin pöydän takaa, viereeni seisomaan katsoen papereita "...että neuvoteltaisiin hieman asianomaisen kanssa ennen kuin lyödään muutamat kohdat lukkoon tästä projektista..." Hän viittasi kohteliaasti kohden sohvaa, jonka luona seisoi tyylikkään rennosti pukeutunut mieshenkilö. Menin hämilleni, mistään vierailijoista tai iltapalavereista ei ollut puhetta, enkä ollut omasta huoneesani huomioinut kenenkään kulkua toimistolla.
"Tuota..." en tiennyt mitä sanoa, otin jo askelen vierasta kohti esittäytyäkseni, mutta johtajan käsi pysäytti liikkeeni tarttuen ranteeseeni.

"Koskas neiti markkinointipäällikkö oli viimeksi tekemisissä miehen kanssa?"
"Anteeks MITÄ?" huudahdin vaistomaisesti ja ilmeeni oli varmasti tyrmistynyt.
"Neidille tekis hyvää ottaa joskus vähän rennommin, olis tosi harmi jos joudut työn takia sairaslomalle..."
Olin niin hämmentynyt etten saanut sanaa suustani, enkä tiennyt mitä olisi pitänyt tehdä. "Kuule..." yritin sanoa ja riuhtaista käteni irti, mutta vastaukseksi huomasin olevani pöydän ja johtajan välissä, käteni tiukasti hänen käsissään.

"Tiia sä varmaan tiedät että täällä voi huutaa ihan niin paljon kuin haluaa. Sä varmaan tiedät senkin ettet sä pääse tästä mihinkään. Rentoudu muru, me ei tehdä sulle mitään mistä sä et nauttisi." Rauhalliset sanat putoili verkalleen. Tämä ei voinut olla totta.

"Ei hei, nyt riittää sun sairas huumori", kakistelin kurkustani. "Päästä irti." Vastaukseksi sain johtajan huulet kaulalleni, kevyen näykkäisyn. Vieras mies asteli luoksemme. Yritin riuhtaista itseäni irti ja kirosin äänekkäästi viitaten poliisiin. "Hysss... hiljaa misu", johtaja sanoi ja tiukensi otettaan ranteistani. Vieras mies tuli viereemme, upotti käden hiuksiini ja veti aavistuksen päätäni taaksepäin tarjoten kaulani johtajan huulille. Kauhistuneena ajatukseni etsivät pakotietä, mitä sairasta leikkiä tämä oli. Jos potkaisisin... mutta samalla tajusin että sekin olisi turhaa... Suljin silmäni ja yritin vapisevalla anovalla äänellä pyytää johtajaa, Jaria, lopettamaan. Vieras mies liu'utti kätensä olkapäilleni ja käsivarsilleni, tarttui ranteisiini vetäen käteni selkäni taakse ja samalla minut irti työpöydän reunasta. Jarin kädet vaelsi puserolleni, rinnuksilleni, hipaisten kohtaa johon teevesi oli läikähtänyt. Kädet hiveli kaulaa, huulet kosketti leukaa ja kaulaani suudellen sormet alkoi hitaasti avaamaan puseron napitusta.

"Hei älä jumalauta viitti", ytitin vielä sanoa vakuuttavalla äänellä, saamatta vastakaikua. Tää on painajaista, ajattelin mielessäni. Mä nään elämäni kauheinta painajaista ja herään ihan kohta ja kaikki on hyvin, kuulin ajatusteni sanovan. Vieraan miehen hengitys kuului vakaana ja rauhallisena takaani, Jarin hengitys tuntui puseron alta paljastuvalla ihollani. Pehmeästi suuret miehekkäät kädet siirteli avautuvaa paitaa sivuun ja hakeutui ihoa hivellen rintaliivien päälle, hivellen nännejäni liivien päältä. Pelokkaana ja kauhistuneena olin entistä järkyttyneempi kun tajusin nännieni kovettuvan Jarin kosketuksesta siinä naurettavassa tragedisessa tilanteessa...! Pehmeät huulet hamusivat ihoani kaulalta alaspäin, suudellen ja hyväillen rinnoille. Sormet siirsivät huomaamatta rintaliivejä sivuun, toisen käden sormet etsivät nännin ja nipistys tuntui pieneltä sähköiskulta. Jari hamusi toisen nännin huuliensa väliin, näykki ja leikitteli kielellään, toisen käden sormien kiihottaessa toista nänniä. "Älä... Jari älä..." inisin itku kurkussa.

Kädet ja huulet jatkoi matkaansa, hyväillen vatsaa ja lanteita. Tunsin Jarin polvistuvan eteeni, käsien laskeutuvan alas, ottaen varkain korkokenkäni pois, hyväilevän nilkkoja ja hiipien sääriä ylöspäin. Vieras mies oli ottanut ranteeni toisen kätensä otteeseen ja jatkoi vapaalla kädellään rintojeni hyväilyä. Jarin kädet nousivat reisilleni ja kuulin tyytyväisen hymähdyksen kun hän tunsi sormillaan stay-up sukkani... Sormet leikittelivät sukkien pitsireunalla vetäen niitä aavistuksen alaspäin... ja nousten paljasta reiden sisäpintaa ylöspäin hameen alla... Vieraan miehen käsi laskeutui jakkuhameelleni ja keräsi hitaasti hametta ylöspäin...
"Eih nyt lopetatte!" huusin ja yritin vaistomaisesti riuhtaista itseäni irti, mutta turhaan. Samalla hetkellä tiukkeni ote ranteissani ja tunsin Jarin käsien puristuvan reisiini – saaden minut ymmärtämään että pyristely olisi turhaa... Alistuneena jouduin ottamaan vastaan joka hipaisun, silmät suljettuina, häpeissäni en halunnut edes nähdä heitä.

Jari siirtyi suutelemaan reisieni sisäpintaa, selvästi kiihoittuneempana. Kostea lämmin kieli tuntui välillä ihollani, siirtyen sentti sentiltä ylöspäin. Kädet hyväili lantiota, pakaroita, liikkui nimettömien saumoja pitkin... Tunsin lämpimän hengitykseni häpykummullani kankaan läpi ja vaistomaisesti värähdin. "mmh..." Jari siirsi kevyin sormin nimettomiäni sivuun ja upotti määrätietoisesti lämpimän kielensä vakooni, hipaisen klitorista. En tiennyt olisinko itkenyt vai nauranut. Vartaloni vastaili tuon perverssin hyväilyyn, lämpö levisi pieninä aaltoina alavatsaani ja silti koko tilanne oli aivan sairas...

Tunsin hameeni avattavan ja tippuvan lattialle, alushousuni vedettävän kevyesti pois. "Mmm sä maistut ihanalle Tiia", sanoi Jarin ääni ja lämmin kieli kulki pitkin vedoin vakoani pitkin, liikauttaen joka kerta klitorista unelmaisella tavalla. Tuntui kuin olisin seurannut sivusta koko tapahtumaa, purin huultani ja kuulin voihkaisun huuliltani. Kosteus täytti alapääni ja helmeili häpyhuulille. Jarin kieli nopeutti tahtiaan työskennellen klitoriksella kunnes sai minut värisemään ja ynisemään nautinnosta. Toinen mies oli hellittänyt otettaan ja antoi puseroni liukua yli olkapäitteni, näppärät sormet avasivat liivini ja molemmat kädet siirtyivät hyväilemään rintojani ja nännejäni, pehmeät suudelmat ja kevyt huohotus tuntui niskassani, olkapäillä ja kaulalla. Voi luoja... Jarin hyväillessä kovenevin ottein reisiäni eteeni polvistuneena, ja ihanan kielen imiessä ahnaasti klitoristani, vieras mies liu'utti toisen kätensä pakaroilleni, vakoa hyväillen, kunnes sormet kostuivat kevyesti vaon päällä liikkuen. Mies painoi pari sormeaan välilihalleni ja hyväili painellen sulojani, välillä siirtäen sormet häpyhuulten ulkoreunoille. Tunsin jalkojani heikottavan... oli kuin olisin keinunut aalloilla...

Voihkin äänekkäämmin ja yllättäen vieras mies upotti sormensa sisääni, painellen ja pyöritellen ihanasti. Jari huokaili ja nuoli turvonnutta vittuani, sormet sisälläni... ikuisuudelta tuntuneen hyväilyn jälkeen tunsin vaipuvani ekstaasiin, orgasmin aallot lähtivät syvältä lantiostani leviten kaikkialle ja pöydän reunasta tukea ottaen laukesin Jarin kasvoille, vavahdellen, väristen... ikuisuuden...

Jari nousi seisomaan, pyyhki kasvojaan hihaansa ja kietoi kätensä ympärilleni tukeakseen minua. Jari avasi sepalustaan, valutti housunsa lanteille ja antoi seisovan komeutensa päästä vapauteen. Hän kääntyi istumaan pöydän reunalle ja veti minut luokseen suudellen pehmeästi huulia ja kaulaa. "Maista mua kulta, maista mua vähän...." Jari huohotti ja ohjasi päätäni kohti kyrpäänsä. En kyennyt ajattelemaan mitä tapahtui.

Jarin käsien upotessa hiuksiini ja ohjatessa huuleni kyrvälleen, kumarruin Jarin jalkoväliin, kiedoin terskan huulieni puristukseen ja maistelin kovaa suolatippojen maustamaa kyrpää hitaasti Jarin tahdittamana. Yht'äkkiä tajusin vieraan miehen seisovan takanani ja hyväilevän lantiotani ja pakaroitani, jotka kumartuneena olivat suorastaan tarjolla! Älähdin ja nostin päätäni, mutta Jarin kädet veti pääni takaisin "Ime mun kyrpää rakas" kuulin sanojen tulevan jostain.

Vieraan miehen sormet liukui pitkin vakoani, tunsin sormien levittävän turvonneita häpyhuuliani ja terskan hyväilevän etsien sopivaa kohtaa. Hetken olisin halunnut paeta, mutta ajatus jäi kesken kun tunsin mahtavan paksun kyrvän liukuvan hitaasti sisääni. "Ooo... ooh..." voihkin kun vieraan miehen kädet puristelivat pakaroitani ja tarttuivat vaativasti lantiooni. Jari ohjaili edelleen päätäni, täyteläisen kyrvän sykkiessä sisälläni imin ahnaammin Jarin kyrpää ynisten. Mies rytmitti käsillään lantiotani ja työnteli rauhalliseen tahtiin syvälle, syvälle... "uuuh... mmmh..." tunsin kovan kyrvän hyväilevän sisintäni, kivesten läimähtelevän verkkaisesti hävylleni... Mies lisäsi hiukan tahtia ja kiimaisena hamusin Jarin kyrpää yhä ahnaammin. Yllättäen Jari ähkäisi "...aah... nyt lopeta, lopeta tai mä laukeen!" ja esti minua jatkamasta pitäen hiuksistani kiinni. Vieras mies huohotti takanani ja hidasti tahtiaan. "Saatana miten hyvä perse, tuntuu että pallit räjähtää ihan just.." mies ähisi Jarille ja naurahti.

"Kulta mä haluan että sä saat kunnolla..." Jari supatti korvaani. Mies veti kyrvän pois sisältäni ja läimäytti kädellään pakaroitani äänekkäästi. Jari nousi äkisti seisomaan, tempaisi mut pöydän viereen ja painoi vatsalleen pöytää vasten. "Kulta mä haluan kans naida sua ihan vähän takaa", kuulin Jarin sanovan ja samassa upottavan kuumottavan kyrpänsä mun sisälle. Käsi upposi taas hiuksiin ja vaativasti veti päätä taaksepäin, selkäni kaarelle. Voihkin nautinnosta Jarin liikuttaessa lantiotaan ihanasti ja nussiessa vaativasti kosteaa vähän hellää vittuani. Olisin halunnut saada Jarin laukeamaan sisälleni, mutta juuri kun vittuni aikoi alkaa supistelunsa, Jari lopetti.

Olin voipunut ja kiimainen, halusin jatkaa enkä huomannut enää ajatella koko sairasta tilannetta. Vieras mies oli asettunut makaamaan sohvalle, hyväillen kevyesti kyrpäänsä pitäen sen koko komeudessaan. Jari talutti minut miehen luokse ja tämä veti minut lantiostani vaativasti päälleen istumaan. Vajosin miehen vetämänä valtavan kyrvän päälle, voihkin halusta ja pienestä kivusta, puutteessa ollut vittuni oli turvoksissa ja arkana miesten käsittelystä. Mies auttoi vahvoilla käsillään ratsastusta ja tajusin usvan läpi Jarin hyväilevän ja läimäyttelevän pakaroitani, mikä lisäsi kiihkoani edelleen.

Jarin kädet levitti pakaroita ja tunsin kosteaa valuvan pakaroiden väliin. Hyvä luoja... ei kai se... Jari antoi syljen valua kevyesti vakoa pitkin ja upotti sormensa hyväilemään kevyesti anustani. En ollut koskaan antanut kenenkään... Ratsastaen vieraan miehen kyrvällä, kovan kalun upoten syvälle kerta toisensa jälkeen, tunsin Jarin paksun sormen liikkuvan anuksellani ratsastuksen rytmissä ja hitaasti upoten kostutettuun reikään... Sulkijalihas antoi periksi miehen sormelle, uudenlainen hyväily tuntui oudolta ja kiihottavalta... Jari painoi sormeaan syvemmälle, huusin kiihkoissani ja ratsastukseni muuttui rajuksi nytkähtelyksi, sormi anuksessani tuntui saavan kyrvän sisälläni tuntumaan monin verroin kiihottavammalta... tunsin vieraan miehen lantion työtelevän vastaan nopeammin, kyrvän paisuvan sisälläni ja kiihkoissa huutaen laukesimme miltei samaan aikaan vittuni ahmien tuota ihanaa kyrpää syvemmälle ja Jarin kiihottaessa taitavasti sormellaan...

Makasin uupuneena vieraan miehen päällä, molempien huohottaessa hikisinä. Taivas mitä seksiä... Hiljalleen todellisuus hahmottui alitajunnastani... Ajatus hiipi esiin, mitä hemmettiä Jari tällä ajoi takaa..? Tämähän oli todellisuudessa ihan sairasta! Ruumiissa velloi vielä orgasmien jälkitunteet ja kostea hellä vittu sykähteli kuin pieni sydän. "Kulta mä en saanut vielä, tulehan.." Jari kumartui kuiskaamaan ja auttoi mut ylös sohvalta. En ymmärtänyt ensin mitä Jari tarkoitti, kunnes tajusin että Jarin kyrpä seisoi vielä vaativana ja miehen silmät katselivat himokkaana vartaloani. "Tule kulta..." Jari kuiski ja veti mut toisella kädellään takasin pöydän ääreen.

Ahaa... se haluaa tulla takaapäin, kun jätti sen ensimmäisen varvin kesken, ajattelin, kun Jari painoi määrätietoiseti ylävartaloni pöydän päälle... "Ai hitto että sulla on hyvät pakarat" Jari sanoi ja läimäytti kädellään niin että älähdin. "Mmmm, ihanat..." Samassa tunsin Jarin levittävän voidetta pakaroilleni ja kun tajusin mistä oli kyse, vieras mies seisoi jo Jarin apuna ja piteli käsiäni selkäni takana. Avuttomana makasin ylävartalo pöydän päällä, Jarin levittäessä irstaasti voidetta pitkin pakaroitani ja persvakoani, sormen viipyillessä anuksella. "Levitä kulta vähän jalkojas, levitä. Sä oot niin kaunis ja haluttava..." Jari hyväili toisella sormellaan voiteesta liukasta persreikääni ja toisella kosketteli varovasti klitoristani saaden minut kiihoittumaan uudelleeen vastoin tahtoani.

"Kulta mä nuolen sua kohta, sä pidät siitä, jooko? Anna mulle ensin vähän, kulta..." Jari maanitteli ja levitti jalkojani enemmän erilleen. Kivikova kyrpä liukui pakaroiden välissä, Jari korahteli himoissaan. "Ei helvetti, hei älä ihan tosissaan..." ähkäisin kun tunsin kyrvänpään asettuvan persreiälle ja painautuvan sitä vasten. Hetken toivoin ettei se kuitenkaan mahtuisi, eihän se voinut mitenkään mahtua...! Mutta toive oli turha kun tunsin jo sykkivän kyrvän liukuvan kiduttavan hitaasti perseeseeni – ja Jarin sormien hierovan klitoristani.

"Aiiih... Jari älä... ei..." vaikersin miesten otteessa tuntien miten kyrpä upposi syvemmälle. "Jariii mä repeen... sattuu.." "Sssh... hiljaa nyt kulta ja nauti, ihanaa naida sua perseeseen... ihanaa" Jari sopersi ja liikutti hitaasti kyrpäänsä vähän takaisinpäin... ja syvemmälle... Tunsin miten voidetta levitettiin lisää anuksen ympärille. "Nauti kulta, nauti, kun toimitusjohtaja nussii sua perseeseen..." Jari työnsi kyrpäänsä aavistuksen rajummin, ähkäisin ja voihkaisin, se tuntui... niin oksettavalta... ja... kuitenkin... niin oudolta... Jarin sormet teki työtä klitoriksella ja hetken kulutta tunsin lantioni vastaavan niihin perversseihin työntöihin... "uuuh... mmmh..." karkaili huuliltani...

En tiennyt enää missä mennään, tunsin Jarin vetävän kyrpänsä pois ja luulin jo päässeeni koko tilanteesta, kun Jari tuuppasikin minut vieraan miehen syliin, joka nyt seisoi pöytään nojaten, kyrpä uudelleen valmiina toimintaan... Mies laski lantiotaan ja veti minut seisaaltaan syliinsä upottaen paksun kyrpänsä säälimättä arkaan vittuuni. Kun mies oli uponnut sisääni koko vartensa mitalta, tuli Jari taakseni. Jalkani olivat vieraan miehen jalkojen ympärillä, hän piteli kiinni reisistäni miehekkäillä käsillään, pakarani raollaan...

Apua, mä huudan kohta apua... ajattelin kun Jari tuli sujuvasti taakseni ja alkoi työntää kyrpäänsä uudelleen perseeseeni. Kaksi kyrpää sisälläni... Jari akoi kevyesti työnnellä, vieraan kyrpä liikahteli vitussani, Jarin naidessa persettäni. Huudahtelin tajunnan rajamailla puoliääneen ja tunsin valtavan orgasmin pulppuavan liikkeelle. Rukoilin miehiä naimaan tosissaan ja tunsin Jarin työntelevän korahdellen kyrpäänsä yhä syvemmälle. Sykähtelyt tuntuivat lähtevän jostakin lantioni sisuksista, leviävän jalkoihin ja nousten selkää pitkin niskaan... ajatukseni sumentuen räjähdin totaalisesti miesten välissä, enkä enää tajunnut sisälleni pulppuavia spermalasteja. Miehet nojasivat minuun puuskuttaen, hikisinä, jalat täristen. Tuokion jälkeen miehet kantoivat minut varovasti sohvalle. Tyytyväisenä hymyillen Jari siisti pehmeillä nenäliinoilla paikkojani. Vieras mies vaatetti ja poistui, yhä minulle tuntemattomana.

"Hullu", huokaisin uupuneena sohvalla.
"Kuka? Minäkö?" Jari sanoi ilkikurisesti hymyillen ja suukotteli ihoani, rintoja, vatsaa, reisiä... "Tiia tästä ei puhuta, eihän?"
"Ei todella, korkeintaan kiristetään joskus..." ilveilin takaisin.
"Voi kun sä tietäisit miten mä olen halunnut sua alusta asti..." Jari sanoi suukottelunsa lomasta ja sai minut värähtämään koskettaessaan lämpimällä kielellään hellästi arkaa klitoristani...

- - -

4

15565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • robert

      ...

      • tarina

        Onneksi olkoon, sinulla on lahjoja!


    • anna

      Vau! Parasta mitä olen tähän mennessä lukenut!

    • mimmi

      tää oli oikeasti todella hyvä ja kiihottava. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe