Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kysy karatesta

Matti Epistö

Tervehdys siskot ja veljet. Vastaan karateen liittyviin kysymyksiinne tässä ketjussa.

Olkaa hyvä. Areena on teidän.

22

435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • proputput

      Kuka sää oot ?

      • mavajape

        yks kovimista karate jätkistä.lue oi ketju alempi .

        mä kysyisin matilta montako toistoo mavaa vkossa ??


      • Epistö vastaa
        mavajape kirjoitti:

        yks kovimista karate jätkistä.lue oi ketju alempi .

        mä kysyisin matilta montako toistoo mavaa vkossa ??

        Terve proput. Edellinen kirjoittaja jo osin vastasikin kysymykseesi. Olen pitkän linjan taistelija ja kovajätkä, karatekaksikin haukuttu.

        Terve mavajape. Ota monipuolisia potkuharjoituksia vähintään kaksi kertaa viikossa, parisataa toistoa per harjoitus, 5-10 toiston setteinä. Muista kontrolli, keskittyminen ja kiai. Hyviä treenejä!


    • miisa98

      Kauan pitää treenaa karatee et saa mustan vyön?

      • joku

        joku 10- 15 vuotta


    • joku

      mäki harrastan karatea :))

    • joku

      missä seurassa harrastat

    • gutrod_98

      voi ei haloo !

      • Matti Epistö

        Tervehdys taas kaikille. Olen pahoillani etten ole vähään aikaan päässyt palstalle vastailemaan kysymyksiinne. Olin spiritualistisella mietiskelymatkalla kokemassa valaistusta. Nyt olen kuitenkin takaisin joten antakaahan palaa.


    • rahz

      Tarkoittaako kata jotakin liikesarjaa ja mikä olisi helpoin josta aloittaa?

      • Epistö vastaa

        Terve ruhz. Kata on todellakin liikesarja. Suosittelet ettet aloita vielä kataa ennen kuin opit perustekniikat. Sinähän olit kaiketi se kirjojen avulla harjoitteleva kaveri. Ei siinä mitään, mutta ensin perusta kuntoon.


      • miisa98
        Epistö vastaa kirjoitti:

        Terve ruhz. Kata on todellakin liikesarja. Suosittelet ettet aloita vielä kataa ennen kuin opit perustekniikat. Sinähän olit kaiketi se kirjojen avulla harjoitteleva kaveri. Ei siinä mitään, mutta ensin perusta kuntoon.

        Moi Matti;

        Sellanen kysymys että oliko Chuck Norris oikeesti niin kova entä leffat antaa ilmi? Ja tällä en nyt haluu sit ketään Chuck fania loukata. Chuck on kovin !!!

        t, miisa


      • Matti Epistö
        miisa98 kirjoitti:

        Moi Matti;

        Sellanen kysymys että oliko Chuck Norris oikeesti niin kova entä leffat antaa ilmi? Ja tällä en nyt haluu sit ketään Chuck fania loukata. Chuck on kovin !!!

        t, miisa

        Kyllä, Chuck Norris oli rautainen taistelija myös todellisuudessa. Sanoisin jopa että yksi kaikkien aikojen kovimmista taistelijoista. Elokuvaroolin Texas Rangers oli oikeastaan pehmoversio todellisesta Chuckista. Ei hän valkokankaalla parastaan päässyt edes näyttämään. Elokuvassa liikkeiden on oltava niin yksinkertaisia, helposti hahmotettavia ja myös hitaita että jokainen tavan jaskakin pysyy mukana mitä tapahtuu. Mutta leffat tekivät Chuckista tähden. Siitä hän saa olla ikuisesti kiitollinen.


    • turbulenssiman

      Koita kakata.

      • rahz

        No vittu ku olit hauska.. -.-'


    • pat.morita

      Terve Matti.

      On minulle hieman epäselvää, että onko Karate Kid elokuvien tähti Pat Morita oikeasti karateka? Luin jostain artikkelista, että hän treenasi karatea vain noita Karate Kid elokuvia varten eikä hänellä ollut taustaa kamppailulajeista. Paitsi että nuorena oli harrastanut muutaman vuoden judoa. Joten miten asia oikeasti on ja mielummin antakaa joku linkki missä lukee että hän on oikeasti karateka.

      • Matti Epistö

        Lue tarkemmin nämä ketjut. Olen jo aiemmissa kommenteissani todennut Moritan olleen tuhat vuotta vanhan juno-tyylisuunnan taitaja halliten useita tänä päivänä uskomattomalta kuullostavia tekniikoita. Morita on OIKEA guru. Se kannattaa pitää mielessä kun katselee Pat:n leffoja.


    • pat.morita

      No olen lukenut ketjut mutta missä on linkit joita olen pyytänyt?

    • oliko kovin .

      mielipiteesi bruce leestä?

    • Varaninja

      Olin pentuna karatessa vähän aikaa. En viihtynyt sitten pitempään eikä moni muukaan vaan koko kerho loppujen lopuksi kuihtui. Vähän ihmettelen vyökokeita kun piti aina osata joku kata ulkoa että läpäisi testin. Kyse ei siis ollut mistään muusta kuin muistipelistä! Mitäs järkeä siinä on? Karatessa kuitenkin tähdätään tappelun voittamiseen ja vyön pitäisi kuvastaa tuota taitotasoa, siis miksi minulla pitää olla hyvä muisti jotta ylenisin vyöasteikolla? Vai tutkitaanko siinä pelkästään että kuka on ottanut harrastuksen elämäntavakseen ja on nähnyt vaivaa opetellessaan liikesarjan ja niin ansaitsee ylentyä, kun taas perusharrastelijoita halutaan karsia? Tuleeko ylemmillä vöillä tai muissa seuroissa järkeviä vyökokeita?

    • nuori tyttö

      mä harrastan karatee. oon harrastanu nyt jotain 6 vuotta ja on vihree vyö. Kivaa on kantsii alottaa

    • karate sid

      Haluaisin oppia tappavan karatelyönnin. Ymmärrän että sen pitää lähteä kainalosta mutta käsi ei taivu tarpeeksi . Nyrkki jää rinnan kohdalle. Mitä teen. Missä kohtaa kiai huudetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe