Aihe

Saako seksin himoa lääkkeillä pois ?

eternal erection

Joo, ehkä hieman outo kysymys, mutta olen tosissaan alkanut miettimään, että onko mitään lääkitystä, jolla tuon ainaisesti mielessä pyörivän seksinnälän saisi pois ?

Olemme vanhempi pari 60v ja eläneet nykyisen vaimoni kanssa yli 20v onnellisessa parisuhteessa, mutta kaikki muuttui vaimoni vaihdevuosien alettua n. 4v sitten.

Sitä ennen meillä oli todella kiihkeä suhde, rakastelimme melkein päivittäin ja vaimoni oli erittäin aktiivinen seksissä. Sai räiskyviä orgasmeja helposti ja oli silminnähden tyytyväinen sänkypuuhiimme. Itselleni noin aktiivinen nainen oli suorastaan lottovoitto verrattuna ex.puolisooni, jonka mielestä seksi oli vain lasten tekoa varten.

Noiden vaihdevuosioireiden ilmaannuttua kaikki tosiaan muuttui ja seksi alkoi tehdä hänelle fyysisesti kipeää, kun paikat aivät enää kostuneetkaan siten kuin ennen. Koitimme jonkin aikaa erilaisia voiteita, mutta hänestä ne alkoivat tuntua vastenmielisiltä samalla kun hormonaalinen myllerrys tappoi lopulta hänellä kaikki seksihalut kuin seinään. Mitkään hormoonihoidot eivät ole auttaneet.

Hän alkoi inhota omaa vanhenevaa vartaloaan ( omasta mielestäni hän on vieläkin superseksikäs), kaikki koskettelu alkoi olla kiellettyä ja minkäänlaista läheisyyttä hän ei enää halua, koska omien sanojensa mukaan inhoaa vanhenemista.

Itselläni seksihalut ovat vielä varsin voimakkaat ja esim. viikottaisesta saunassa käynnistä on tullut minulle tietyllä tavalla kiusallinen. Näen edessäni alastomana vielä erittäin kurvikkaan ja seksikkään naisen, jota en saa koskea millään lailla. Edes selänpesua hän ei saunassa siedä. Olen usein tyydyttänyt itseni sitten salaa suihkussa, kun paineet ovat olleet liian suuret.

Toki asiasta olen monastikin yrittänyt puhua hänelle ja vihjaillut, että kun hän ei seksistä enää välitä, niin voisi edes minut tyydyttää vaikka käsin, mutta hän ei halua puhua asiasta sen enempää.

Ja sanottakoon vielä se, että mikään ei ole näiden selibaattivuosien aikana viitannut siihen, että hänellä olisi joku toinen suhde päällä, vaikka alussa sitäkin heti tottakai epäilin.

Kärsin seksittömyydestä, mutta eniten rassaa tuo täydellinen läheisyyden puute. Muuten elämme hyvinkin normaalia elämää, matkustelemme paljon yhdessä ja koemme elämää aktiivisesti.

Eli tietääkö joku, että pystyykö nuo omat haluni himmaamaan tosiaan jollain sellaisella lääkityksellä, jonka voi sitten lopettaa tilanteen mukaan ? Onko kenelläkään omakohtaista kokemusta ?

132

4604

  Vastaukset

  • burana ja pipla :)

   • Kuten aina, niin täällä ovat liikkeellä jatkuvasti kaikki järjen jättiläiset.


   • just niin kirjoitti:

    Kuten aina, niin täällä ovat liikkeellä jatkuvasti kaikki järjen jättiläiset.

    Leikkaa munasi pois, niin kyllä se siitä!


   • kana ja muna kirjoitti:

    Leikkaa munasi pois, niin kyllä se siitä!

    Etsiskeles netistä kaikki idi-alkuiset sanat ja mieti, mikä niistä sopisi sinuun. Yhden ainakin löydän helposti...


   • Ja kirjoitti:

    Etsiskeles netistä kaikki idi-alkuiset sanat ja mieti, mikä niistä sopisi sinuun. Yhden ainakin löydän helposti...

    Joo mä tiesin heti:idi amin kuollut ugandan keisari


   • Onko mitenkään mahdollista, että asiattomat pölvästit olis vastaamatta kysymyksiin,jotka ovat asiallisia, itsekin haluan apua hurjaan vaivaani,josta ei voi edes mainita täällä. Ehdottaisin herralle joka on yksin ongelmansa kanssa tilata aika lääkäriltä, hän varmasti tietää lääkityksen kyseiseen vaivaan, olisin mielelläni saanut vtaistukea täältä, mutta näyttää puuttuvan asialliset henkilöt. Koskahan me opitaan jeessaamaan toisiamme keskustelemalla? Tuntuu joskus ttä on tosi yksin maailmassa vikoineen


  • Olen koettanut aivan samasta syystä hakea ratkaisua halujen hillitsemiseen - turhaan.
   Kemiallinen kastraattio on mahdollinen, mutta se on sitten lopullinen ratkaisu enkä usko kenekään lääkärin suostuvan tämän sortin yhteistyöhön näillä perusteilla.
   Alkoholi on myös yksi keino, tosin sitäkin pitäisi käyttää todella reippaasti.

   Näillä palstoilla vakioehdotus on vaihtaa rouvaa halukaammaaksi, mutta kun se rouva on muutoin niin kovin mieluinen...

  • Voihan sitä saada lääkkeilläkin hoidettua, mutta saattaa olla vain sellaisia lääkinnällisiä keinoja, jotka vaikuttavat testosteronin tuotantoon heikentävästi, mikä toisaalta juuri vähentääkin niitä haluja. Mutta jos haluat kokonaan eroon seksistä, kuten runkkaamisesta ja pakkomielteisestä ajattelusta siihen, niin kannattaa hakeutua jonkin sorttiseen katkaisuhoitoon, ja tällä en nyt tarkoita alkoholin katkoa, vaan ihan oikeaa hoitoa, ettei tee mieli enää seksiä.

  • Tarkennan vielä, että seksi ja runkkaaminen on riippuvuutta, jos niitä ei pysty olemaan ajattelematta tai tekemättä päivääkään.

   • On kai, mut kyl kerran viikos kuivat voi vetää....... heh...heh.


   • Totta todella voi seksistyä eli täyttää kaikki ajatukset,, Tylsistyttää , yksinkertaistaa elämän ,, kiinnittyy vain siihen yhteen asiaan ja varsinkin jos kumppani ei aina nauti niin syntyy narsistisia ongelmia ,,


   • Jos seksin ajatteleminen päivittäin on riippuvuutta, niin 99,9 prosenttia miehistä on seksiaddikteja. Ja niinhän ne ovatkin.


   • ! kirjoitti:

    On kai, mut kyl kerran viikos kuivat voi vetää....... heh...heh.

    Ongelma ei ole liika halukkuus, vaan missä sen purkaa. Terve mies tarvitsee useita satamia lastin purkuun.


  • Miksi aloituskuvassa on Paavo Väyrynen liehittelemässä jotain punapäätä?

   • Koska se on koko kansan Paavo. Myös punapäiden.


  • Jospa ne syyt esim. oman vartalon inhoaminen jne ovat vaan tekosyitä. Jos oikea syy on että seksi sinun kanssa tympii. Et ole enää niin haluttava kun aikaisemmin. Vaihdevuodet ei yleensä vähennä seksihaluja JOS mies on puoleensavetävä ja kemiat käy edelleen yksiin.
   Itselle ei tullut mitään negatiivista muutosta seksiin vaihdevuosien alettua. Tosin vaihdoin pitkäaikaisen kumppanin uuteen juuri niihin aikoihin.

   • Tuossakin suhteessa tulevaisuus:aikansa kutakin sanoi pässi kun päätä leikattiin


   • tiuku111 kirjoitti:

    Tuossakin suhteessa tulevaisuus:aikansa kutakin sanoi pässi kun päätä leikattiin

    Voihan sen niinkin sanoa että aikansa kutakin. Se edellinen suhde kesti 30 vuotta.


  • Väärä kysymys! Pitäis kysyä miten vaimon halut sais takaisin, eikä miten omat pois!

   • Oma eroni tuli juuri siitä että mies oli niin super aktiivinen ,,kyllä niitä himoja täytyy voida hillitäkkin. Omassa seksuaalisuudessa ei ole ongelmaa. mutta en halunnut naida kaiken aikaa ja kaikissa tilanteissa asennot ja seksi "monipuolistuivat" mihin olisikaan jotanut ,,huhuh.. aivoissa vain hormoonia?? Tuhmalta tuntuu tuo kommentti mutta näin vain on ,, siis onnea matkaan continue


   • Niin koska vika on aina siinä toisessa eikä koskaan itsessä?


  • Oli aivan pakko komentoida asiaa, koska minusta on aivan upeata, että mies ajattelee asian noinpäin: miten vähentää omia halujaan. Siis kun muuten rakas ihminen on menettänyt seksihalunsa, osaksi täysin syyttään iän mukanaan tuomien muutosten vuoksi, niin on kumppani valmis luopumaan omastaan. Uskomattoman upeaa epäitsekkyyttä.

   Harmi, että vaimosi on menettänyt myös taitonsa/halunsa olla lähelläsi, koska se ainakin minun mielestäni on hyvin merkittävä asia aina ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ihmisen kosketus. Miehen ja naisen välinen, lapsen ja vanhemman välinen, ystävien välinen. Me tarvitsemme sitä. Ilman seksiä voi olla, elää ja tulla toimeen, mutta ilman toisen ihmisen kosketusta ?

   En osaa vastata varsinaiseen kysymykseesi, mutta vaimosi suhtautuminen läheisyyteen on huolestuttavaa. Olisiko joku ystävä, sisko tai joku joka voisi keskustella vaimosi kanssa asiasta...

   • minun vaimoni menetti halunsasyystä jota ei kerro noin 32v taistelin omiahalujani vastaan 6 vuotta sit aloin käydä ...no tyydytys puolittainen ilman rakkautta...nytsiitä aikaa 10v ja olen impotentti ilmeisesti henkisten vaivojen takia mut perkule et haluttaa mut ei pysty et pitäs uskoo vanha sanonta aikansa kutaki ja uskaltaa elää nii ko hyväks itelle


   • Ikä ei tule yksin: Olen samaa mieltä, on hienoa että on vielä olemassa aikuisia miehiä jotka ei heti seksin loputtua avioliitossa hakee sitä muualta hinnalla millä hyvänsä.
    Vaan edelleen arvostaa itseään ja puolisoaan!
    Mutta lottajalle severran, olen puolet nuorempi nainen ja minusta on hienoa että arvostat kuitenkin puolisoasi ja ihanaa että kutsut sitä seksyksi :D söpöä!
    Teillä on jotakin ainutlaatuista, 20v ja edelleen hulluna toiseen on pelastamisen arvoista ja sitä on nykyään todella harvalla :( Toivon samaa kun vartun ja löydän sen oikean,että vielä sitä katselee sillä silmällä 20vuodenkin päästä ja vielä sitä haluaa pitää hyvänä ym..
    Ymmärrän miten rankkaa on ollu avioliitossa ilman että toinen ei pidä hyvänä vain koska on hlö kohtasia ongelmia, mutta kaikki on korjattavissa.
    Teidän nyt kannattaaki ottaa yhteyttä seksi terapeuttiin/Parisuhdeterapeuttiin ja puhua, joskus se auttaa. Ja se saattaa osata auttaa teidät eteenpäin..
    Vaimosi nyt tarvitsee tukeasi ja ammattiapua, koska ei se normaalia ole että vihaa kehoaan ja kun pohjimmilta on rakastava ja hellä että se noin vaan on kadonnut. Se voipi että se palautuu!
    pitkää onnea teille ja toivottavasti kaikki selviää. Anna sille aikaa!


  • Tuttua tarinaa. Kyllä se on aktiivisen yhteiselämän jälkeen niin raju elämänmuutos, että sen kanssa on vaikea elää. Kun lähes kerta rysäyksellä lähtee kalut ja halut, niinkuin kohdalleni kävi. Ehkä seksin puutteen vielä jotenkin kestäisi, mutta kun samalla on viety myös kaikki läheisyyden kokeminen, joka ei ainakaan minulle ole vähäisin asia. Tuntuu, että ennen hyvältä tuntuva kosketus saa aikaan vilunväristystä ja pakoreaktion. Kyllä mielestäni, jos lääkitystä ajatellaan, pitäisi pyrkiä palauttamaan edes osittain, tuota menetettyä vetovoimaa eikä tukahduttaa seksuaalista vetoa, johon kuitenkin lähes aina liittyy myös tuo henkinen hellyyden antamisen aspekti.

  • Lähtisikö vaimosi kanssasi parisuhdeterapiaan ? Tai seksologille ? Kyllähän tuosta tilanteesta pitäisi ainakin voida keskustella vaimosi kanssa.

   Jotenkin tuntuu, ettei hänkään nyt voi olla kärsimättä hellyyden, koskettelun ja läheisyyden puutteesta, joten joku lukkohan tuossa nyt selvästi täytyy olla.

   Ovatko ne liukuvoiteet olleet jotain estrogeenejä, eikös nyt ole apteekeissa paljon muitakin voiteita ja apuja saatavilla, jos estrogeenivoiteet eivät sovi, kannattaisi kysäistä.

   Aika radikaalilta vaikuttaa, jos joudut kokonaan kieltämään oman läheisyyden tarpeesi, onhan seksi paljon muutakin, kuin se yhdyntä ja laukeaminen. Ottakaa asia keskusteluun, jos ei keskenään onnistu, niin ammattiauttajien kanssa. Kissa pöydälle ja solmut auki.

   • EI siinä terapiat auta...Peiliin kun katsoo, niin sieltä löytyy syy.


  • Pelkkä säälittävä provo. Halut saa helposti rentoutumalla, ottamalla vigraa ja sellaista uutta juttua, jota levitetään naisen intiimialueelle. Ja tietysti sen jälkeen munaan liukuvoidetta niin homma on selvä.

   • "Saunahalut" ainakin lievenee, kun laitat seisiösi kiukaalle ja vettä päälle.
    Ellei auta kokeile saunan oven saranapuolta. Mikäli et halua näyttää halujen hallintaa vaimollesi, suosittelen käyttää pukuhuoneen ovea. Toimii!


  • Perheterapia.

  • Tämä tuntuu olevan aika yleinen ongelma, mies haluaa mutta naisella ei enää hyrrää. Minäkin olen 60v ja tarvitsen kerran viikossa. Minulla on hiljainen hyväksyntä
   käyttää vierasta ja näin olen silloin tällöin tehnytkin. Myös maksullisia ammattattilaisia käytän ja perhe-elämä menee ihan hyvin.
   Nuoret naiset tuntuvat usein haluavan muuten hiukann kokeneempaa...:-)
   me nimittäin jo osataan...

   • Kun jätät nuo hommat kokonaan pois vähäksi aikaa ja menet todella itseesi ja mietit mitä olet todella tekemässä? Eikö perhe-elämä ole tärkeämpää tuossa iässä kuin joku yhen illan seksi ??? Entä jos vaimos myös tekee sitä samaa kun sillä on niin tylsää sun kanssa? Vaikka kuin muka osaat... mut osaa ne myös naisetkin, vika on vain siinä että me ei kans jakseta sitä samaa hinkkausta vuodesta toiseen.... vaan käydään myös vieraissa heti kun silmä välttää! terkuin sinkku-nainen.


   • Vanhemmat naiset haluavat vähän viriilimpää miestä. Kuka viitsii yli 60 v ukon kanssa joka jauhaa joko tuntikausia tai akti loppuu liian lyhyeen ja jolla iso maha lätisee siinä. Nuoremmat, hoikat miehet ovat elämänsä kunnossa ja vanhempi nainen pystyy opettamaan heidät sänkyilojen saloihin.


   • sängyn salat kirjoitti:

    Vanhemmat naiset haluavat vähän viriilimpää miestä. Kuka viitsii yli 60 v ukon kanssa joka jauhaa joko tuntikausia tai akti loppuu liian lyhyeen ja jolla iso maha lätisee siinä. Nuoremmat, hoikat miehet ovat elämänsä kunnossa ja vanhempi nainen pystyy opettamaan heidät sänkyilojen saloihin.

    Puhut asiaa kuomaseni. Kuka vanhoja ukkoja viereensä kaipaa..isoine kaljamahoineen..ähisten ja puhisten vailla mitään mielikuvitusta ja vaihtelunhalua.

    Siinä nuorempi mies on kova sana..Kokemusta on.


   • sängyn salat kirjoitti:

    Vanhemmat naiset haluavat vähän viriilimpää miestä. Kuka viitsii yli 60 v ukon kanssa joka jauhaa joko tuntikausia tai akti loppuu liian lyhyeen ja jolla iso maha lätisee siinä. Nuoremmat, hoikat miehet ovat elämänsä kunnossa ja vanhempi nainen pystyy opettamaan heidät sänkyilojen saloihin.

    Ei vittu,mä sorruin vanhemman naisen oisko kuudenkympin ja kuoleman väliltä sänkyyn!pakko oli kääntää siltä perse pystyyn kun ei seisonu kun katoin naamaa!Sitte perse oli kuluneen näkönen kun nussittu miljoona kertaa ja isoja syyliä siellä täällä ja pitkiä karvoja löysää nahkaa joka puolella meni vähän perseelleen koko homma ei ikuna enää nelikybää vanhempaa!


  • Elämässä on niin paljon tärkeämpiä asioita kuin tuo saamarin seksi! Sitä kun tulee tuutin täydeltä joka paikasta!

   • "Elämässä on niin paljon tärkeämpiä asioita kuin tuo saamarin seksi! Sitä kun tulee tuutin täydeltä joka paikasta!"

    Saatko sinä virtuaalisen tyydytyksen???


  • Laita Se ovenrakoon ja runttaa parikertaa kunnolla, eiköhän vähäksi aikaa tokene.

   • Jesssss......!!! Tuolla keinolla saisi ainakin nuo saatanan Petofiilit ja kaikki muut lasten hyväksikäyttäjät kuriin !!!


  • Olen kanssa 60v jutut ei enää toimi vaimonpuolelta ,on käynnyt lääkärissä eikä hoidot toimineet kunnolla . Eipä ne kyllä toimi minullakaan niin kuin nuoruudessa. Lopetettiin hommat kanssa noin 4 v sitten. Tilalle on kyllä tullut paljon muuta josta olen tyytyväinen. Minulla emäntä antoi luvan että jos tulee kova tarve nii käy vieraissa. Sano puoliksi itkien ,tunsi varmaan ettei ole enää mikään nainen. Muo rupes sydämmes puhuttelee juttu ollaan sentään menty kimpassa 40vuotta. Päätin et en rupee mihinkään juttuihin.Päätös on pitännyt. Ei minulla ole valittamista ,jos tulee mieleen niin koitan keskittää ajatukseni muualle. Sit olo on tasaantunut ja kiinnostus muihin asiohin on lisääntynyt. Oletko varma ettei puolisollasi ole lisäksi jokin muu alkava sairaus . Voimia.

  • serotoniinintakaisinestäjät ovat hyvä apu toinen asia on sitten, suostuuko lääkäri niitä kirjoittamaan
   Muuten ei sitten auta kuin pestä käsipyykkiä...

   • tsäp tsät,
    tarkoitit varmaan takaisinoton estäjiä, mutta siis masennuslääkkeitä kuitenkin.
    Totta, masennus ja varsinkin sen lääkitys vie halut.
    Meillä auttoi etelänmatka pari kuukautta lääkityksen aloittamisen jälkeen.
    Lämpimässä löysimme toisemme uudelleen...


  • On muuten aivan totta, että nainen alkaa kärsiä vartalonsa "menettämisestä "
   siinä kuudenkympin korvilla ja jopa "inhota " itseään.Vaatii mieheltä ymmärrystä
   ja hienotunteisuutta jotta luottamus palaa. Oikeastaan siinä ei ole miehellä
   osuutta asiaan. Asia on enemmänkin vaimon ongelma.Vanheneminen tulee
   kaikille ajallaan.

   • Se tulee myös samanlailla miehille, mutta ehkä heidän on se vielä vaikeampi tajuta kuin meillä naisilla. Ehkä miehisyys on vaikempaa menettää kuin naisellisuus? Eipä näillä palstoilla näy ketään naista joka leuhkisi sillä että ukko ei pysty ja pitää käydä Ilotalossa tai hierojalla sen takia pari kertaa kuukaudessa?

    Naisilla on aivot korvien välissä... ja miehillä jalkojen, ehkä ne on siksi isommat?

    aina saa alapäätä, mutta HARVOIN kunnon yläpäätä!


  • Suhteenne ei ole enää seksisuhde ja sillä selvä.

   Oletan että olet vähän seniili, ei tällaista muuten pitäisi kenenkään joutua rautalanhasta vääntämään: Hommaa elämääsi joku joka haluaa panna tai katso pornoa.

   Toivottavasti minä en vanhene noin surkeasti...

  • Kuinka muka 60 vuotta elämää elänyt ihminen ja yli 40 vuotta aikuisikääkin kokenut yhtäkkiä onkin kuin jonkun uuden asian ja ongelman edessä. Luulisihan että tuossa ajassa tuo asia ei ole enää mikään uusi juttu ja olisit jonkinlaista itsehillintää jo kerennyt oppimaan? Luulempa että kyseessä ei välttämättä ole niinkään keksitty provo aihe vaan jonkinlainen epäsuora itsekehuskelu tapa jolla yritetään pönkittää omaa itsetuntoa. Ja jos ei ole niin ratkaisu on yksinkertaisesti itsehillinän opettelu (viimeistään tuossa iässä).

   Menee melkein jopa samaan sarjaan aiheen kanssa jossa olisit "valittanut" tililläsi olevan yksinkertaisesti liikaa rahaa.

   • Samaa mieltä. Nuo joilla on kaikkea, niin ovat alkaneet valittamaan kaikenmaailman seksiongelmia jotka aivan inhottaa. Antasivat nekin ilotalon ja muut ylimääräset rahat köyhille, jotka niitä todella tarvitsevat. Köyhillä ei edes tule mieleenkään, että mistä sais uuden partnerin ens yöksi?


   • plenda kirjoitti:

    Samaa mieltä. Nuo joilla on kaikkea, niin ovat alkaneet valittamaan kaikenmaailman seksiongelmia jotka aivan inhottaa. Antasivat nekin ilotalon ja muut ylimääräset rahat köyhille, jotka niitä todella tarvitsevat. Köyhillä ei edes tule mieleenkään, että mistä sais uuden partnerin ens yöksi?

    köyhä on ahne paska.


   • god, kirjoitti:

    köyhä on ahne paska.

    Jos köyhä olisi ahne niin se olisi rikas. Siksi rikkaat on rikkaita koska ovat ahneita.


   • köyhäs kirjoitti:

    Jos köyhä olisi ahne niin se olisi rikas. Siksi rikkaat on rikkaita koska ovat ahneita.

    Ei pelkkä ahneus tee henkilöstä rikasta jos ei osaa hyödyntää käytännössä omaa ahneuttaan. Ahneus, tieto, taito ja oma energia hyödyntää tuota ahneutta SAATTAA tehdä rikkaaksi.


  • kuuskymppisen vaihdevuodet alkoi vasta 56 v? ja silloin kaikki loppui kuin seinään ? joo...elämä on yllätyksiä täynnä

   • Kyllä tuo voi olla totta. Itse olen jo vuosia yli 50v., eikä vaihtareista tietoakaan. Jospa niitä ei tulekaan ;)))) Ja tosiaan, seksihalut senkun kasvavat vain iän myötä. Nyt tuntuu jo, että kerran päivässä ei tälle naiselle enää riitä. Siinä onkin miehellä miettimistä, mistä lisää puhtia ;)))))


   • Minä 54 eikä vaihdevuosi oireita. Ei kaikille oireita tulekaan vaikka vaihdevuodet tulee kaikilla.


  • käy vieraissa...se helpottaa

  • Ikävä tilanne. Oletko kokeillut liikuntaa, uintia tms. Voin kyllä hyvin uskoa että halut on mennyt jos oma keho inhottaa ja hormoonitasapaino pielessä. Viamosi voisi kokeilla jotain lääkkeitä, esim luontaistuotteita tms. Ehkä niistä olisi apua hänelle.

  • Suhteessanne on muutakin vikaa kuin seksin puute. Nimittäin puhumattomuus. Kyllä asioista pitäisi pystyä puhumaan avoimesti.

   Sain itse juuri käsihoidon vaimoltani kun hän ei jaksanut seksiä. Itse olen harvinaisen viriili 30 vuotias mies ja kyllähän käsihoitokin kelpaa ja itseasiassa ihan kivaa vaihtelua. Itse aktia harrastamme joka toinen päivä ja minullehan kelpaisi vaikka joka päivä ihan helposti.

   • Harvinaisen viriili 30 vuotias ???
    Oletko mielestäsi harvinaisen viriili, kun haluat "tuossa iässä" seksiä joka päivä ? Olet tampio ja kymmenen vuoden päästä varmaan kyvytön kokonaan, sillä tuossa iässä kuuluukin olla viriili ja pannaan vielä montakin kertaa päivässä...
    Viriilit nelikymppisetkin panee joka päivä...
    Viriilit viiskymppisetkin...


  • Tyydytä vain itse itsesi, kun halut vielä ovat. Tai hae aktiivisempi seksikumppani. Mutta vaimosi ei sinusta enää tykkää, syy ei ole vaihdevuosien. Ei ainakaan minun seksihalut ole mihinkään lähteneet vaikak olen yli 60 v.
   Jos vaimosi ei halua tyydyttää sinua edes käsin, hän selvästi inhoaa sinua, ehkä ei saata kertoa, kun kuitenkin vielä jollain tasolla tykkää. Mieti mitä muuta tapahtui silloin 4 v sitten.

  • niin, että jos mies on liian lihava ja siitä johtuen on mm. diabetes, astma, verenpaine ja pallolaajennus tehty mm.,sekä uniapnealaite öisin....
   hän ei itse pysty siihen eli ikää oli 54v silloin v. 2006, ja ollaan oltu kuin sisko ja veli senjälkeen,
   ja herra vittuilee mulle kun "ei saa", mutta ei mun syy oo jos hällä ei pelaa!

   EI "temput auta kuin sekunnin"

   Kertoo että kyllä kylillä saa muttei kotona, pitää ottaa venäläinen piika kotiin jne....
   ei pelaa niin se ei pelaa ja mää haluaisin naisena, mutta...mutta...ilman jäänyt oon....
   itse olen hoikahko eli n. 70kg mittaani suhteen, hän painaa 130kg ja mittaa 176cm!

   Näin väärin menee asiat, mutta siis hän on narsistiluonne, itse olen jo eläkkeellä ja kotona, en saa käydä yksin missään, edes kaupassa ilman häntä ja ruoat oltava valmiina kun herra töistä tulee!
   Sitten valittaa kun ei ole kotona tehty mitään, vain päivät nukutaan ja ollaan netissä?
   Eli minä en viitsi nousta aamulla ennenkuin hän lähtee töihin, kun heti aamusta alkaa kaikenlainen vittuilu, samoin olen vasta illalla netissä n. klo 20 jälkeen kun olen koiramme (3) ruokkinut lenkin jälkeen, luen lehdet ym asiat sitten ...netistä..

   On erittäin raskasta tämä elämäni, 22v ollaan oltu yhdessä ja elämänkulku pahenee miehen kautta! Lapsia ei ole hänen takiaan...

   Että olen monasti miettinyt lähtöä pois, mutta kun olen sanonut että erotaan, ei tästä sisko ja sen veli tuu mitään, on sanonta häneltä: poltan talon!

   • sinulle, jaksanko kauan?,elämä on täynnä valintoja, sulle on sattunut se huonoista huonoin, mut siitä pääsee eroon, mutta se vaatii lujaa luonnetta, toivottavasti et ole läheisriippuvainen.


  • Viagraa niin lääketeollisuus kiittää, onhan nämä kaikenmaailman erektiolääkkeet maailmalla lääketeollisuudelle miljardi bisnestä.

  • Varmaankaan vaimollasi ei ole ollut onnellinen yli 20 vuotinen parisuhde, kun on niin kyllästynyt ja mies inhottaa niin ettei koskea voi.

  • Mietippä mikä saattaisi olla syynä masennukseen. Eläkkeelle jääminen tai sen lähestyminen, mummoksi tuleminen yms. Muistatko sanallisesti kehua ja kertoa mitä tunnet ?

  • HEI!!!
   JUTTELE vaimosi kanssa. TEHKÄÄ Y-H-D-E-S-S-Ä SEKSIÄ. Tee itsellesi hyvää vaimosi kanssa. Tyydytä itsesi vaimon seurassa. Hän on ollut innokas. Innostuu ilahtuu kun teet itsllesi hyvää. Kokemusta on. MIES TYKKÄÄ kun saa tehdä itselle HYVÄÄ naisen ollessa mukana. JUTTELU parasta! Jutekaa mitä haluatte. Innokas NAINEN ollut. Se säilyy....seksiä ON monella tavalla. TOSI MONELLA tavalla.

  • Jååå'å! Vahvista seuraavavat merkit jottet ole Suomi24:n lööppäri:111111111 :-)

  • Luulisi että moinen tiukkapipo pihtari pitäisi vempulan automaattisesti löysänä. Mutta jos panettaa eikä vaimo anna, niin vaihtoehtoina on rouhia rukkaseen tai käydä vieraissa panohaluisen naisen kanssa. Harvoilla suomalaisilla on kunnon seksielämä. Olemme suht. tunteeton, intohimoton, iloton ja kylmä kansa. Eloisat ja kuumaveriset etelän ihmiset ovat aivan toista maata. He riitelevät ja rakastelevat rajusti. Esim. italialaiset ja espanialaiset panevat täysillä vielä pitkästi yli seitsemänkymppisinä.

  • Voi hurja jos minä saisin miehen joka on tuon ikäinen ja rakastaisi minua niin en kyllä pihtailisi ikinä...sinua nuoremmat (kokemusta on ) ovat ihan liian laiskoja rakastelemaan vaimoaan, koska luulevat ettei vaimo mene viraisiin.....sun pitää ottaa sitä rakastelua sieltä mistä saat ilman huonoa omaatuntoa..se on naisen (ja miehen) vika jos toinen kaipaa seksiä ja läheisyyttä ja sitä ei kotona saa..eikun menoksi...kai joskus ne vaihtarit naiseltasi loppuu ...ei ihmisen tarvitse haluistaan luopua ja eikä pystykään ... rakastelu kuuluu jokaiseen päivään niin kuin leivän syönti ja vessassa käynti

   • möömöö333, onneksi on sinunlailla ajatteleviakin vielä olemassa, mistä helvatasta näitä pihtereita naisia/miehiä oikein sikiää


  • Joo ja yli 50 v naisena olet sit horop...jos haluat seksiä. Mitenhän tässä oikein pitäis olla? Seksuaalisti aktiivien ja viriilien kohtaaminen on kyllä hemmetin vaikeeta. Kukahan keksisi foorumin jolla vois kohdata itselleen sopivan seksi- ja elämänkumppanin..treffipalstat on bullshittiä..Toiveikkaana kuitenkin odotan että kohdalleni osuisi hän jolla on vielä haluja, himoja ja hellyyttä tallella,

  • Bromia vaan mitä armeijassakin ´niin himot laantuu.

  • Dumppaa nykyinen jäävuori ja hae leluksesi nuori, sutjakka ja halukas neito Aasiasta. Seksi kuuluu avioliittoon siinä kuin hengitysilma. Jos toinen osapuoli ei suostu, nosta kykintä ja vaihda samalla nuorempaan, kauniimpaan ja halukkaampaan.

   Suosittelen muillekin viriileille miehille.

   • Mitä vielä. Rakastajattaret on sitten erikseen. Muun ajan voi sitten viettää tutuksi tulleen ja mukavan naisimmeisen kanssa. Ja jos hän ei ole mustasukkainen, niin voihan sitä lähteä yhdessä hänen kanssaan etsimään miehelle seksiseuraa. Jakaa sitten ilon jälkeen päin kertoen miten meni tai ottaa mukaan katsomaan.


  • Kimppa on kivaa.Se piristää seksihommia, muta siinä ei kärsi olla mustasukkainen.

  • Anna naiselle steroideja, niin johan alkaa hormoonit eli panetus hyrräämään.

  • Olen alle 55-vuotias nainen, aina olen ollut halukas ja pitänyt seksistä. Mutta nyt en tajua mikä on pielessä, tai ehkä se on normaalia mene ja tiedä. Minä pidän läheisyydestä, mutta pelkään sitä, koska se aina näyttää johtavan seksiin ja se on minulle nykyisin ongelma. Limakalot ovat kuivuneet pahasti, seksi tekee oikeasti kipeää. Se on se ongelma, ja vaikea asia. Olen yrittänyt vinkata miehelleni, että ei pitäisi niin kiirettä, oltaisiin lähellä ja annettaisiin asioiden edetä rauhassa, mutta kun hän on liian malttamaton ja taas se tulee kipu. En viitsi valittaa siitä, se ärsyttää itseänikin.
   Joten harjoita läheisyyttä hänen kanssaan, nainen voi saada orgasmin ilman yhdyntääkin ja orgasmin jälkeen yhdyntäkin voi sujua paremmin. Näin olen huomannut, mutta siinäpä se, pitäisi muuttaa tapoja ..

   • keski-ikäselle naiselle:,otan osaa, jos miehesi taidot ei riitä siihen miten naisen saa kostumaan, laita mies uudelleenkoulutukseen, tokkopa se siitä tyhmennäksi muuttuu. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato


   • sanoisin sulle kirjoitti:

    keski-ikäselle naiselle:,otan osaa, jos miehesi taidot ei riitä siihen miten naisen saa kostumaan, laita mies uudelleenkoulutukseen, tokkopa se siitä tyhmennäksi muuttuu. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato

    Se on kumma, että aina se on miehen vika, jos ei kostu. Eikö lahnatumpelot osaa hallita edes omaa kehoaan. Sama kun mies makaisi selällään ja valittaisi, ettei se nainen hallitse hommia eikä saa vehjettä pystyyn.

    Ottakaa vastuu omasta kehostanne ja opetelkaa tuntemaan se. Ei ihme, että seksielämänne on noin surkeata.


   • peiliin jos katsoisi kirjoitti:

    Se on kumma, että aina se on miehen vika, jos ei kostu. Eikö lahnatumpelot osaa hallita edes omaa kehoaan. Sama kun mies makaisi selällään ja valittaisi, ettei se nainen hallitse hommia eikä saa vehjettä pystyyn.

    Ottakaa vastuu omasta kehostanne ja opetelkaa tuntemaan se. Ei ihme, että seksielämänne on noin surkeata.

    Ei sitä kostumista tahdonvoimalla saa. Jos mies ei kiihota niin ei. Eihän kaikilla miehillä munakaan kovetu. Sama juttu olipa vika missä tahansa.
    Toisen partnerin kanssa molemmilla voisi mennä paremmin.


  • mie maustan kaivovedet myrkyllä ja paskalla menee siemenet hautaan ja tulee vatsanpuruja ja suolet lähtee. p.0405165477

  • Vaihdevuodet muuttavat radikaalisti naisen hormonitoimintaa. Olen käyttänyt estrogeenihoitoa, luontaistuotteita, liukkaria ja alkanut harrastaa liikuntaa. Nämä ovat helpottaneet oloa sen verran, että voin edelleen harrastaa seksiä aviomieheni kanssa. Ennen alkulämmittelyihin meni minuutti mutta nykyään täytyy varata paljon aikaa ja minun saada ensin orgasmi. Oraaliseksi ei satuta joten sillä on hyvä lähteä liikkeelle. Jutelkaa näistä asioista ja sopikaa että joskus vaan halailette ilman painostusta tai ikäviä tunteita. Onneksi hyviäkin miehiä on. Toivottavasti saatte petihommat taas toimimaan.

   • Vaimoke61,kakkonen on homojen osasto,pervokasta meininkiä


   • sulle kirjoitti:

    Vaimoke61,kakkonen on homojen osasto,pervokasta meininkiä

    "sulle". Oraaliseksi tarkoittaa suuseksiä. Anaaliseksissä mennään kakkosen puolelle.


  • etsi joku kiimainen teinityttö panopuuhiin niin saat naida riittävästi.jos ei kerran naisesi anna enää.ainoa toimiva ratkaisu.

   • Teinitytöt voi olla kiimaisia mutta ei ne vanhoista ukoista välitä. Siis oikeesti TEINITYTÖT. Nuoria heille pitää olla.


   • Tuo on kyllä hyvä, ite olin 43 ja tyttöystävä tasan 20,aivan järkyttävää nussimista joka helvetin paikas,eräästä invavessasta putos lavuaari roikkuun ohuiden vesiputkien varaan kun runttasin siinä ja kannakkeet irtos seinästä!Vähän nauratti mitä huoltomies ajattelee et millainen inva käynyt ku lavuaari roikkui melkein lattialla!Töissä sekona kun ei malttanu nukkua kun piti olla nussimassa jatkuvasti!Olin eronnut puoli vuotta aiemmin nuorena alkaneesta suhteesta!!Kerran oltiin 200 km päässä toisista kun mimmi käymäs kotonaan,nii ajettiin kumpikin sata kilsaa vastaan sovittuun paikkaan vain hullua nussimista varten sitten taas satakm takas molemmat!!Ei kaduta mutta vituttaa kun ei oo enää semmosta!!!


  • Minä, 58 vee normaali mies, ratkaisin ongelman hankkimalla ikäiseni halukkaan naisen salarakkaaksi. Olen onnellinen omasta seksuaalisuudestani, enkä edes kuvittele lopettavani seksiä. Minua ei moralisointi haittaa, vaan annan siemenen lentää sinne, missä se on tervetullut.
   Vaimoni saa keskittyä omiin häntä kiinnostaviin asioihin, mutta minä poika vaan nussin, nussin, nussin ja nautin seksistä ja omasta seksuaalisuudestani.
   Rakastan vaimoani ja olen hänen kanssaan aviossa hamaan loppuun saakka.

   • niinniin! ihan pukki oot ehdottomasti


   • Joopa joo. Onko salarakkaasi joku epätoivoinen yksinäinen nainen, jonka olet huijannut panopuuksi? Ei hyvä, suorastaan täysin moraalitonta. Kyllä te miehet olet onnettomia otuksia.


   • yökyäk kirjoitti:

    niinniin! ihan pukki oot ehdottomasti

    vituttaako , kun et saa munaa???????????????????


   • hieron kieroon kirjoitti:

    Joopa joo. Onko salarakkaasi joku epätoivoinen yksinäinen nainen, jonka olet huijannut panopuuksi? Ei hyvä, suorastaan täysin moraalitonta. Kyllä te miehet olet onnettomia otuksia.

    te naiset olette vain onnettomia moralisteja!
    MIKSETTE ANNA MIEHILLE TARPEEKSI SEKSIÄ???
    P..................KLE!


   • hieron kieroon kirjoitti:

    Joopa joo. Onko salarakkaasi joku epätoivoinen yksinäinen nainen, jonka olet huijannut panopuuksi? Ei hyvä, suorastaan täysin moraalitonta. Kyllä te miehet olet onnettomia otuksia.

    En usko että salarakas on epätoivoinen. Voi olla yksineläjä ja haluaakin olla. Käyttää hyväksi puutteessa olevaa vanhenevaa miestä. Seksiä saa mutta ei tarvitse ottaa nurkkiinsa asumaan. Näin se menee.


   • P............KLE.... kirjoitti:

    te naiset olette vain onnettomia moralisteja!
    MIKSETTE ANNA MIEHILLE TARPEEKSI SEKSIÄ???
    P..................KLE!

    on teillä kädet! hahhah!!!


   • hieron kieroon kirjoitti:

    Joopa joo. Onko salarakkaasi joku epätoivoinen yksinäinen nainen, jonka olet huijannut panopuuksi? Ei hyvä, suorastaan täysin moraalitonta. Kyllä te miehet olet onnettomia otuksia.

    Ei ketään naista voi huijata"panopuuksi" kuten sanot. Miksi miehiä syytät yleensä vaimoissa on vika kun miehet läheisyyttä ja sexiä muualta hakee...Mielestäni siinä ei ole mitään moraalitonta. Hellyyttä ja läheisyyttä mieskin kaipaa, kun sitä kotona ei saa niin sitten jostain muualta.


  • Ymmärrän sun vaimosi. Kuka haluaisi haisevan vanhan apinan?

   • KUKA HALUAISI VANHAN LÄSKIN JA PAHALTA HAISEVAN MUIJAN???


   • YÖKYÖKYÖK kirjoitti:

    KUKA HALUAISI VANHAN LÄSKIN JA PAHALTA HAISEVAN MUIJAN???

    KUKA KYSYY MÄTÄMUNAA?


   • Onko joku puhunut somaleista?


  • Älä ihmeessä suunnittele seksin lopettamista.
   Ei hyvä seksi kumppania kaipaa.
   Hanki seksileluja ja seksivideoita.
   Niistä löydät varmasti itsellesi sopivia.
   Kun löydät mieleisesi, huomaat että olipa hyvä kun löysit.
   Et välttämättä itsekään tiedä mikä on oikea.
   Etsi estottomasti.

  • Ei ilman pimpsaa tarvii olla, rahalla saa ja hyvää tavaraa! Turha pantata hyvää meisseliä, sillä käyttöönhän ne vehkeet on! Tee muijallesi selväksi jos kerran ei hän niin sitten joku toinen? Ei tuo taida kovin vankka olla teidän suhteenne muutenkaan?
   Jos toista rakastaa, niin kyllä seksinkin pitää luistaa!

   • Näin juuri. Näin tekee oikea mies. Siis ihan oikeasti. Harmi vaan jos joutuu maksamaan, jotenkin alentavaa.


   • alennus-myynti kirjoitti:

    Näin juuri. Näin tekee oikea mies. Siis ihan oikeasti. Harmi vaan jos joutuu maksamaan, jotenkin alentavaa.

    jos ei ole tunnetta pitää maksaa typerä elukka!


   • fucksua kirjoitti:

    jos ei ole tunnetta pitää maksaa typerä elukka!

    Sepä se. Voisi sitä ilmaiseksi saada ilman tunnettakin. :D Mutta kun ei....


  • Vaimo nuorenpana valitti kaikenlaista vaivaa. Kerran sitten joku lääkäri tyrkkäsi hänelle jonkun ison pillerin ja vaimosta tuli kerrasta täysin halauton seksiin. Yhdyntä hänen kanssaan tuntuu lähinnä raiskaukselta. Hänestä tuli eräänlainen työrobotti. Hän tekee pienenellä palkalla todella raskasta ja pitkää työpäivää.
   Harmitta kun en silloin ottanut ylös tuon lääkkeen nimeä, niin olisi voinut paremmin tutkia mitä myrkkyä se oli. Voisiko olla että tuollaista harrastetaan kaikessa hiljaisuudessa vai voiko tuollainen ollaa vain sattumaa? Joku sivuvaikutus?

   Kysyjän tapauksessa suhtaudun hänen kastraatioonsa varauksella. Mies kun on tuollaiseksi suunniteltu niin pelkään että menehdyt johonkin kastaation tuomaan vaivaan ennemmin tai myöhemmin.

  • Terehisiä täälthä etelä-pohojam-maalta.
   Tämoon ollunna meillä päi konstina liijoille seksihin haluille jo vuosi ja se menöö näin.
   Jos miehellä on mielestää liikohia seksi halusia nii menöö pihalle polttopuu hommihin ja lykkäsee niiku tökkäsemällä munahat sikkerilihin. Se muutoin kirpasee vaan kerrahan.
   Takaa muuten ettei tee mieli enää ikinä ja tämoon paras kosto sellaaselle muijalle, jokee anna. Siinähän sitten muija ruikutta, mutta omaapahan oli vikansa.

   Takahan notta toimii ja varmana. Voin antaa vaikka vuorehen takuhun.

  • mene hyvä mies pattayalle kyllä sulle siellä iloja piisaa

  • Mulla sama ongelma on vaihdevuodet vei seksihalut täysin ,,,en vaan halua enää seksiä ja erohan siitä tuli....mies joutui olemaan ilman seksiä 2 viikkoa ja joskus ylikin ei kestänyt sitä...aina kauhea kinuaminen anna nyt ja sitten sanomiset mitä teen tollasella akalla joka ei edes anna, suhteessa miehen juopottelua ja väkivaltaa myös joka vei seksihalut vielä alemmas. Vaikka olen suh koht kaunis nainen ei vaan kiinnostanut seksi enää. suhde kesti yli 6v alussa kiihkempää mutta vaihdevuosissa halut tyystin katosi vaan ...nyt haluan vain olla yksin...
   vaikka on hormonilääkitys ym ei vaan auta mikään...

  • Monenlaista vastausta olet saanut :) Tässä olis vielä yksi. Vaihdevuodet mullistaa naisen elämän aivan täysin,hormooni toiminnan hiipuminen ja loppuminen voi muuttaa jopa persoonan erilaiseksi.Estrogeenin tuotannon loppuminen lopettaa myös seksihalut,ei kaikilla mutta useimmiten niin käy.Itse olen 53 vuotias ja muutama vuosi sitten alkaneet vaihtarit lopetti tehokkaasti seksi elämän.Erokin tuli siinä rytäkässä mutta syy ei ollut seksi vaan muut asiat.Tässä muutama ajatus omasta kokemuksesta. Onko vaimo käyttänyt ovestin nimistä estrogeeni puikkoja joita saa apteekista ilman reseptiä? pitää alapään kunnossa ja muita liukasteita ei tarvita eikä yhdyntä tuota tuskaa jos on liian kuiva..Myös D,B vitamiinit ja sinkki auttanu jonkin verran minulla.Onko teillä ainoa läheisyys ollu seksiä? Pystyttekö puhumaan ongelmasta,oletko sanonut edes että se on sinulle ongelma? Ei tunnu oikealta sinua kohtaan jos joudut miettimään omien halujen kokonaan poistamista,seksuaalisuus on ihana asia ja siitä pitää saada nauttia.Eri asia on jos se käy ahdistavaksi kun ainut asia mikä päässä pyörii on seksi niin silloin oikeasti on hoidon tarpeessa.
   Hyvää kevään jatkoa teille ja otappa se vaimo kainaloon ilman taka ajatuksia niin saatat yllättyä

   • Miten onkaan tässä keskustelussa ollut samankaltaisia viestejä, kuin minun elämästäni! Vaimoni seksuaaliset halut kaikkosivat jokunen vuosi sitten, oikeastaan mihinkään en saa koskea hänessä. Kyse ei ole siitä, ettenkö koskettelisi vaimoani ja että menisin asiaan liian suoraan (kuten hän aina väittää).
    Vaan siitä että en saa oikeastaan lainkaan kosketella häntä vuoteessa ollessamme!

    Olen jo vahvasti ollut sitä mieltä, että vaimoni on jättämässä minua ja odottaa vain sopivaa hetkeä tai rohkeutta ottaa se askel. Tämän veistiketjun luettuani ole saanut toisenkin vaihtoehdon asiaan. Vaimo syö kyllä estrogeeni-lääkitystä vaihdevuosiongelmiin, en ole oikeastaan ajatellutkaan tuon lääkkeen ja tietysti vaihdevuosien aiheuttaneen meille suurta tuhoa.

    En tiedä vaimostani, mutta minulla on ollut ero mielessä jo pitemmän aikaa. Vaimonikin tiedän jokusen vuosi sitten harkinneen eroa, kun asiasta kerran keskustelimme.

    Parisuhdeterapiaan en vaimoani saa kirveelläkään uhaten :-) , olen kyllä sitä joskus ehdottanut. Pitääkö minun nyt vaan katsoa eteenpäin päivä kerrallaan ja tyydyttää seksuaaliset tarpeeni omin käsin! Vieraisiin en ole vielä mennyt, mutta tilaisuuden tullessa en ole enää itsestäni lainkaan varma!

    Mitenköhän monta avioeroa vaihdevuodet ovat aiheuttaneet...


  • vasta päälle 60v alko tuntua, et miehet saa olla puolestani, ei mitään mielenkiintoa, mitähän keksis tilalle ja käytän kyllä säännöllisesti estrogeenipuikkoja, mutta henkisesti en jaksa enää innostua.....

   • Armeijassa ollessani yleisesti kerrottiin, että jälkiruoat sisältävät jarrua (eli anti-viagraa). Naureskeltiin asialle. Nyt lähes 40 vuoden jälkeen huomaan, että jarru on alkanut vaikuttaa.


   • parasta mitä sulle voisin ehdottaa, mene luostariin loppu-iäksesi tekemään "kynttilöitä" jos et muuta keksi,siihen ei miestä tarvita


  • Voi, kun noin fiksuja ja kilttejä aikuisikäisiä miehiä olisi niin paljon, että riittäisi yksi minullekin.

  • Tulin tänne koska trololo tyyppi tossa pikkukuvassa

  • Taitava runkkaaja ei vaimoja kaipaa...

  • Voin kertoa omasta kokemuksesta,että kun naiselta hormoonituotanto loppuu,intiimipaikkojen kuivuus on helvettiä!!!
   Ei siihen auta aina korvaushormoonihoidot tai liukasteet.Limakalvot voivat mennä rikki ja se sattuu naidessa niin helv....ti !!!
   Silloin voi läheisyyskin tuntua pahalta,miesten mielestähän läheisyys johtaa seksiin,useimmiten.
   Puhukaa , ei ne asiat muuten selviä

  • Androcur voisi olla yksi vaihtoehto sitä ainakin käytetään siihen. Toimii estämällä testosteronin vaikutuksen jolloin loppuu se ainainen tarve harastaa seksiä. Pienentää myös eturauhassyövän riskiä.

  • Lakritsin syöminen pienentää miehen testosteroniarvoja, kokeile sitä. Minusta tuntuu silti että vaimollasi on jotain muuta tuon haluttomuuden taustalla kuin vaihdevuosien mukanaan tuomat hormonijutut. Oletko varma ettei vaimosi ole joutunut seksuaalirikoksen uhriksi joskus? Jopa lapsuusajan trauma saattaa putkahtaa pintaan myöhemmällä iällä. Vaikkei itse edes muistaisi tapahtumia niin ne ovat alitajunnassa syöpyneinä ja oireilevat tunneilmiöinä.

  • Vaikuttaa oudolta vaimosi tiukkuus. Olisko apua parisuhdeneuvojasta? Joku lukko siellä mielessä on.
   Vanheneminen kuuluu asiaan. Kai miehenä olet lämmitellyt vaimoasi ennen aktia?

   Kaikenlaisia murheita voi yllättäen tulla. Silti jo Raamatunkin mukaan molemmille puolisoille kuuluu toistensa tarpeiden tyydyttäminen. Kohtuudella tietysti. Eri alueilla, ettei vain seksissä.

   Pidä hyvänä ja helli ilman seksin vaatimuksia, niin ehkä se halu vielä puhkeaa kukkaan.

   Minä olin puolisen vuotta aika kylmä tietyssä vaiheessa. Ohi se meni.

   Uskollisuus on hieno asia, onnittelut teille siitä!

  • Et ole ongelmiesi kanssa yksin, tiedän mittä torrjuminen on, henkiseti joskus raskasta . Sama täällä , kun ei voi asioista puhua, saatikka pussata ...

  • Täytyy olla pipi päässä, jos yksin runkkaaminen ei onnistu. Koko aloitus kuulostaa varsinaiselta provolta, kun sellaista miestä ei ole vielä keksittykään, joka ei vetäisi käteen tai haluaisi luopua seksuaalisuudestaan, jos ei sitten satu olemaan piilotranssu tietämättään.

   Vaihdevuosien hormonikorvaushoito palauttaa halut jos on oikein mitoitettu, mutta jos estrogeenia ei halua tai voi käyttää, niin tilanne voi tosiaan olla se, että ajatuskin intiimikosketuksesta alkaa tuntua ylitsepääsemättömältä. Olettaisin että kysyjänkin kumppanin tapauksessa syy haluttomuuteen on muualla, tai hormonikorvausta ei ole todellisuudessa käytetty ja puolisolle on kerrottu muuta.

   • VAIN SINÄOLET TÄYSI PROVO.


  • Ero tai vieraissa käynti vaimon luvalla tai ilman. siinä vaihtoehdot. Ei kukaan aikuinen mies tyydy runkkaamiseen loputtomasti.

  • minulla ainaki, kun rupesi miehelläni olemaan samanlaisia oireita. niin syytin itseäni kaikesta. mietin ja ihmettelin. kyselin joskus onko muita kielsi minulta kaiken. kuitenkin jälkeenpäin siis kun muutimme erilleen. entiset ystävät rohkenivat kysyä minulta koska yleensä olimme yhdess, kun oli nähty muiden kanssa. tämä on usein monen pariskunnan juttu. ei haluta myöntää toiselle, että käydään muualla tyydyttämässä seksi halut. sillä jos ihminen on normaali seksuaalisesti niin hän nimenomaan haluaa läheisyyttä, hellyyttä yms. mutta kun on kyse pelkästä seksistä siihen kelpaa kuka vain ja ihmettelen monen varatun naisen intoa olla muiden kuin oman miehen kanssa harrastamassa seksiä, suutelemassa milloin ketäkin suulle, pyytämässä alkoholia ostamaan yms. miten naiset julkeavat olla tuollaisia. missä on naisten moraali.missä on toisen kunnioittaminen, vaikka ei itseä kunnioittaisi niin kunnioittaisi edes toista. sama kun miehet selittää kuinka naiset haluaa suuseksiä ja on naisista kivaa samoin karvojen ajelu. mikään noista ei ole tervettä. yritetään selittää vaikka millä keinoilla sitä terveeksi, mutta todellisuus on aivan muuta. nyt on onneksi lehtien palstoilla ruvenneet terveysviranomaiset kertomaan miten karvat suojaa meitä kaikkia monelta sairaudelta yms, samoin suu seksi on sairasta ja sitä harjoittaa vain sellaiset jotka ei kykene normaaliin parisuhteeseen. siksi olisi hyvä puhua asioista sellaisten kanssa jotka ovat perillä näistä asioista ettei itse pilaisi omaa elämää uskottelemalla kaikkia todeksi

  • jotkut lääkkeet vaikuttavat.

   Huomasin kun aloin syömään masennuslääkkeitä n. 5vuotta sitten, että ei panettanut enää yhtään(tai todella harvoin) vaikka oli tyttöystävä ja kaikkea.
   Ne lääkkeet aiheuttivat sen että ei meinannut lauetakaan millään.

   Panetus palasi vasta muutaman viikon päästä siitä kun lääkkeet vaihdettiin. Silloin söin sepramia.

   Olen kuullut samaa juttua muiltakin jotka kyseisiä nappeja joutuvat popsimaan.

  • Hae lekurilta bentsoja eli rauhoittavia niin pääset seksihaluista!

  • Jospa syy on sinussa,jos olet esim esa pakarisen näkönen nii en ihmettele vaimoasi!

  • Jotkut manian jne. hoitoon käytettävät lääkkeet tosiaan vievät seksihalut. Kertoi mulle yksi kaveri, jolle syötettiin mm. Deprakine- ja Ketipinor-nimisiä lääkkeitä 2-suuntaisen mielialahäiriön hoitoon, ja aloitusannos on yleensä korkea. Kuulemma ei seissyt 6 kuukauteen kertaakaan, yrityksistä huolimatta. Tosin ne aloitettiin sairaalahoidossa.

  • On kokemusta, sama täällä...

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   5564
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   52
   4410
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   241
   3087
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   48
   2157