Herätetään Hirviö

Jumalan Poika

Palsta on ollut niin kovin kovin kuolleena jo sen verran kauan, että olisi aika yrittää herätellä tätä henkiin jälleen ja saada jonkinlaista keskustelua aikaiseksi.
Muistuttakaamme kuitenkin itsellemme rakkaat ystävät, että onhan kyseessä sentään helvetti Suomen hienoin ja monipuolisin artisti, Alangon Ismo. Tehdään hänelle kunniaa.


Pari vuotta nyt kulunut viime levystä, Onnellisuudesta. Tänä aikana sitten ollut ainakin Teholla-keikkaa, Teho-osasto keikkaa ja iloksemme myös Veljet valtasivat lavat. Etenkin(/myös) meille nuoremmille tämä oli hieno uutinen, jotka hädin tuskin olimme edes olemassa kun veljet "telakoituivat" 90-luvun alussa. Olihan se hienoa nähdä klassikko kokoonpano yhdessä lavalla ihan livenä, vaikkei meno luonnollisestikaan ollut yhtä hullua ja hurmoksellista kuin aikanaan, mutta eipä sitä pidä odottakaan. Tämä ei kuitenkaan tuntunut miltään säälittävältä comeback-viritelmältä, asenne oli kohdillaan, soitto kulki ja meininki oli hyvä. Ismo ei muistaakseni puhunut sanaakaan keikalla jolla kävin, joten asenne tosiaan oli oikea.
Eli kiitokset siis veljille vielä kerran. Liekkö heidän keikkailut olleet nyt sitten tässä, kukapa tietää.. tiedä mitä tapahtuu vielä.


Mutta ehkä olisi ajankohtaista alkaa spekuloimaan ja pohtimaan, mitä mahtaa tapahtua (lähi)tulevaisuudessa Alangon saralla. Tuleeko tänä vuonna uusi levy? Ja millä porukalla? Teholla levy "nr.3" vai jotain muuta? Mut jotenkin fiilis on että jotain uutta tänä vuonna taas tapahtuu, ja sopisihan se uusi levy tähän keskimääräiseen julkaisutahtiin mikä Ismolla on ollut.


Mitä te olette mieltä rakkaat alangon ystävät, mitä tapahtunee lähitulevaisuudessa liittyen Ismoon? Ja minkälaista uutta musiikkia mies lienee suunnitellut tekevänsä tai jo tehnyt..minkälaista matskua te odotatte seuraavaksi kuulevanne?


Jotenkin minulle vain tuli fiilis että perkule pakko yrittää herätellä tätä palstaa henkiin. Tämä voi olla myös floppi, mutta yritinpähän edes.


Nyt tämä hyvin sekava ja melkoisen spontaani teksti on kirjoitettu ja aika mennä nukkumaan, on jo myöhä.





Ismon kunnialle.

14

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asmot

      huoh....

    • Kylähullu (the last)

      Viime vuoden piti olla Alangon välivuosi, mutta silti mies ei levännyt laakereilla: Sielun veljet teki uuden biisin sekä huikaisevan kiertueen, Alanko levytti Kulkurin iltakaljasta uusintaversion ja lisäksi Asan kanssa hienon 'Narrin pesti'-kappaleen ja kaiken kukkuraksi saimme nautiskella Alangon 'Sanat'-kirjasta.

      Levytystahtiin tosiaan sopisi, että tänä vuonna ilmestyisi uusi lätty. Saa nähä onko sellaista luvassa ja ennen kaikkea mitä se pitää sisällään; jatkaako Ismo Teho Majamäen kanssa vai hyppääkö hän jälleen uusiin sfääreihin?

    • Jumalan Poika

      En ollutkaan kuullut tuosta Kulkurin iltakaljan uudesta versioinnista, kiitokset infosta.
      Ei ollut tosiaan ensimmäinen kerta Ismolle kun ei malttanut mieltään välivuoden suhteen ja olikin jo mukana jos missä projektissa. Ishmail & Ismo iltamat oli varmaan hieno kokemus heille jotka pääsivät siihen ottamaan osaa. Myös Moottorimusiikin festivaaleilla esiintyminen yhdessä vanhan säätiöläisen Kimmo Pohjosen kanssa vaikutti olevan onnistunut juttu, tästä tapahtumasta löytyy onneksi jonkun verran videomateriaalia Youtubesta.
      Eli ei ollut välivuotta tosiaan, ei, ja hyvä niin. Silloin pitää toimia kun siltä tuntuu.

      Ismohan jo taannoin mainitsi siinä komealla Taiteilijaelämää dvd:llä Arto Nybergin haastattelussa, että haluaisi tehdä albumillisen instrumentaalista sellomusiikkia. En usko että tuon toteutuminen olisi mitenkään ajankohtaista juuri nyt(jos oikeasti milloinkaan?) mutta itseäni moinen levy kyllä kiinnostaisi. Toivottavasti Ismo ei ole kokonaan unohtanut tuota ideaa.

      Toisaalta taas kiinnostaisi kuulla vähän sähköisempää ja "rockmaisempaa" Ismoa säröineen kaikkineen, mutta jotenkin ihan uudella lähestymistavalla. Jotain outoa ja räväyttävää ja pelottavaa matskua...En tiedä, vaikea kuvailla, mut jotain vieläkin paljon kokeellisempaa.

      Ei auta kuin jäädä mielenkiinnolla odottelemaan mitä tapahtunee.
      Siihen saakka, spekuloikaamme ja jakakaamme ajatuksiamme, ystävät rakkaat.

    • janos

      No, toivottavasti pian saisi keikoilla kuullut uudet kappallet levylle. Sitä Maailmanlopun sushibaaria, vai oliko se tuon niminen, no, sitä kuitenkin erityisesti odotan. Uutta ja virittävää!

    • Kylähullu (the last)

      Ja tässä linkki toiseen levyttämättömään kipaleeseen (en muista onko tänne pistetty jo linkkiä), mutta tosiaan loistava 'Syvä maanantai':

      http://www.youtube.com/watch?v=k9eJf1Ps7FQ

    • Rumat Sävelet

      Näin on. Kaiketi se hiljaiselo johtunee siitä, että kukaan ei oikein tiedä mitä tapahtuu, paitsi herra Alanko ja hänen kokoonpanonsa varmaan. Jos tässä arvailemaan pitäisi ruveta, niin luulisin ettei se uusi levy ainakaan siekkareilta tule, tosin Ismosta kun puhuu mistään ei voi olla aivan varma..

      Luulisin että levy tulee tämän vuoden puolella tai ainakin sitä toivoisin. Materiaalista en osaa arvailla yhtään mitään, kai se on jotakin optimisin ja melankolian välimaastossa, kuitenkin positiivisuuden ja kohottuneisuuden puolelle plusmerkkisesti. Tämäkin kirjoitettiin spontaanisti ja muutamassa kulkurin iltakaljassa..

      Rauhaa ja voimaa

      • Tumpelo~

        Tavastialla keskiviikkoiltana tapaamani Ismo kertoi vain tekevänsä tällä hetkellä uusia biisejä. Harvasanainen ja vaatimattoman oloinen mies oli kuten aina. Kenties hänellä olla montakin rautaa tulessa. Uskon niin.


      • soljuminate
        Tumpelo~ kirjoitti:

        Tavastialla keskiviikkoiltana tapaamani Ismo kertoi vain tekevänsä tällä hetkellä uusia biisejä. Harvasanainen ja vaatimattoman oloinen mies oli kuten aina. Kenties hänellä olla montakin rautaa tulessa. Uskon niin.

        Muistokirjoitus Tavastialta 14.3.2012:

        http://www.youtube.com/watch?v=nmfXzMziLgM&feature=related


    • Älkää menkö vielä

      Hiljaa virtaa veri

    • schitzo kombinaat

      Toivottavasti Sielun Veljien vuoden -11 kiertueesta julkaistaisiin jonkinlainen tallenne, sen verran hurjaa oli herrojen veto.
      Mieluiten DVD, kiitos.
      Edelleen kaiholla muistellen Kerubi/Joensuu keikkaa. Arh.

      ps

      mukavaa että eloa palstalle löytyy ;)

    • Kylähullu (the last)

      http://www.youtube.com/watch?v=C1TnC3t0tNE

      Tässä muuten aika hyvälaatuinen "bootleg"-äänitys Oulun parituntiselta keikalta. Tietysti kuvan kanssa olisi aina parempi, mutta hyvä tämäkin.

      Mahtaakohan Sielun veljistä tulla samanmoista CD-boksia kuin Hassisen koneelta? Tosin siekkareiden levytykset eivät mahtuisi 6 CD:lle millään. DVD:tä voisi kyllä pukata.

    • Kylähullu (the last)

      Niin ja tosiaan, kun tuossa aikaisemmin tuli listattua Alangon viimevuoden töitä unohtui mainita, että mies sanoitti muutaman kappaleen Freemanin uudelle levylle, 'Freeman 4'. Ismo sanoitti biisit 'Sirkusihmisiä' sekä 'Marokko-Sörkka'.

      Tietääkö muuten joku onko Ismo sanoitellut/sävellellyt muille artisteille biisejä. Tiedossa on pari, mutta mahtaako olla enempää?

    • lokaajakuita

      Kiitos Jumalan Pojalle avauksesta! Nostetta palstalle tää toi.

      Keikoille olisi mieli - hienoa, jos esim Siekkareita näkisi kesän festareilla, edes muutamalla, mutta sillä rintamalla on Ismon puolesta hiljaiseloa nyt näkyvissä. Onko nyt se välivuosi, minkä piti olla jo aiemmin, ja herra keskittyy nautinnolliseen biisien tekoon. Kun Ismo Alangosta on kyse, niin jotain uutta linjaa on tulossa, sellaista mitä ei vielä osaa kuvitellakaan. Mielenkiinnolla sitä odotellessa hauskaa kevättä kaikille palstalaisille. Ei päästetä yhteyttä katoamaan. Nyt muutetaan pois:

      http://www.youtube.com/watch?v=jzK21iWf8z0

    • lokaajakuita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe