Aiotteko tyhjentää Googlehistorianne?

Siis miten se oikein tyhjennetään jos haluaa tyhjentää kun se menee sivulle josta pitää kirjautua jne. Vai onko joku hämyytys että kirjautumalla sen kautta sitten meneekin kaikki tiedot sinne?

http://www.iltalehti.fi/digi/2012022815262347_du.shtml

https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=fi&continue=https://www.google.com/history&nui=1&authuser=0
13149
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 13

Vanhimmat

Tyhjensin jo.

Ohjeita seuraamalla.

Äänestä
  • Samma här. Juttua oli ns. omassakin lehdessäni joten homman tein.

    Olen siis "mainoksen" uhri vaikka melko minimaalisesti nettiä käyttävänä en ole ihan varma mitä tuo hyödytti.

    Äänestä

Saamari.

Äänestä

selaimen ja asetat asetuksista niin että kun sammutat / suljet Firefox-selaimen, niin kaikki tiedot häviävät välimuistista.

Toinen parempi konsti on käyttää tor-selainta ohjelmaa..siis jos osaat.

Linux-käyttäjä jo vuodesta 1998.
Ja jo kolmatta vuotta on oma Linux-käyttöjärjestelmäni jota olen käyttänyt.

Joten en kaipaa F-Securen pelottelu myynti kikkoja!

Äänestä
  • Jospa sinä viisaana kertoisit, mitä tekemistä googlen tallentamilla tiedoilla ja oman koneesi välimuistilla?

    Äänestä

Juuri tyhjensin.

Äänestä

Kertokoon, joka osaa, mitä tuo käytännössä merkitsee!!

Äänestä
  • Ei yhtikäs mitään ole huoleti.

    Äänestä

  • old_profile_29497 kirjoitti:

    Ei yhtikäs mitään ole huoleti.

    Kiitos, ja kunnia, niin ajattelin minäkin pienessä mielessäni. :))

    Äänestä

Eipä ollut mitään tyhjennettävää.

Äänestä
  • Toki tein sen heti kun siitä juttua oli. Aamun sanomissa oli ohjeet suomeksi ja englanniksi, senkus näppäili.
    Ompa uskaliasta porukkaa jos meinaa ettei mitään...!
    Loppui ainakin kohdaltani seuraaminen, missä ja mitä linkkejä availen.

    Äänestä

  • Ei mulla ole koskaan ollut mitään google tiliä.
    En ole kirjautunut mihinkään googlen juttuun.
    Yleensäkin kirjaudun mahdollisimma vähän minnekään netissä.

    Äänestä

Kommentoi aloitusta


Mitä mitä? kirjoitti:

Siis miten se oikein tyhjennetään jos haluaa tyhjentää kun se menee sivulle josta pitää kirjautua jne. Vai onko joku hämyytys että kirjautumalla sen kautta sitten meneekin kaikki tiedot sinne?

http://www.iltalehti.fi/digi/2012022815262347_du.shtml

https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=fi&continue=https://www.google.com/history&nui=1&authuser=0

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu