Kivuliaiden hallusinaatioide käyttö

Ihmiskunta SindeFree

Yleensä ja yhteisön hallinassa.
Et voi lähteä ulkonäköpiirrevammaisena spekuloimaan tällaista. Aiheutat katastrofin! Luin juuri Hesarin Nyt-liitteen kannesta, kuinka Suomalaiset vaipuivat narkolepsiaan ja taantuivat väsymyksen ja tahdottomuuden tasolle.
Miksi? He eivät olleet halunneet kokea läheisyyttä lainkaan ulkopuolisiin ihmisiin, vaan olivat halunneet turvautua omaan henkilökohtaiseen, jopa amorinkaarettomaan rasismiinsa. He olivat heittäytyneet jonkinlaiseen poliisitilaan seuraten ahdistuneina ja ahdasmielisinä erilaisia sosiaalisia vuorovaikutuksia ja sosiaalisen kanssakäymisen malleja.
- Ei heille ei oltu luotu sellaisia. Ei ulkopuolisia suotuja kontakteja.
Ensimmäinen kevät päivä. Aurinko paistaa. Me ollaan ulkona. Näin melkein kaikka kaupunkimme vapaalla olevat nuoret. Ihan kaupungin keskustassa.... Lumi suli maassa. Mä en tutustunut, tervehtinyt tai moikannut, kuin vain pelkällä katseella. Ei uusia ihmisiä, juuri.... Ihan vain samaa vanhaa nuorisoryhmää.... Seisoimme kaupan edessä, kun tulin ulos.
- Voi, että te olette raskaita! terveisin Sini.
Luotuja sosiaalisia kontakteja, joista yleensä vastaa peilaamaton, aggressiiviton ja vähän vähemmän rietas ötökkä-LSD ja kohtu. Sekin on sosiaalisen vuorovaikutuksen ja kanssakäymisen muoto, seurailun ja (jatka tätä lausetta: ) osoittamisen sijaan. Et voi ottaa ketään syrjinnän kohteeksesi näin. Et voi heittää henkeäsi väkivaltaisuudelle ja vaarallisuudelle näin. Peilaamisen riettaus, mitä haet tulitikkujen hakemiselta kaupasta? Tänään.... Mä haen yleensä, ettei riettaasti saa seurailla, peilailla tai olla aggressiivisesti seuraillen aggressioissa.
- Ei meillä ei ollut kellään mitään järkevää tekemistä.
- Ei meillä ei ollut sitä vaarallisuuden ja väkivaltaisuuden, kuten kohtuuton seurailu asemalla ja statuksella, stressillä ja burn outilla, jota kohtu ei siveänä ja Ötökkä-LSD:n hallitsemana, edes tunnista.
Mutta onko kysymys vain pelkästä Ötökkä-LSD:stä vai ehkä kuitenkin maagisista Merkuriuskuu-sirpeistä.

4

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KPKSS/SindeDiakpoty

      Siis, Ötökkä-LSD ei ole kivulias, vaan se on kaiku, kuten sukupuolelle nainen on ulkonäkö, ja sosiaalinen vuorovaikutus, ja sosiaalinen kanssakäyminen eli Loogisuus, vaisto- vietti- ja normijärjestelmällä, joista huolehtii amorinkaari.
      - Mun isä huolehtii mun keuhkosairaudesta, kaikessa lempeydessään, itse taas maniasta ja kivuliaisuudesta empatiattoman ympäristön takia, kärsien. Kaikkea krääsää sitä näkee ja vetääkin...
      Ilman huumeita, ei ehkä nykyään enää osaa huolehtia keuhkoista. Ja mikä pahinta se ei ole inhimillistä, vaan seksuaalista, ja sosiaalista vuorovaikutusta.
      - En mää nyt tuommosta ole aiheuttanut.

      Maagiset mustat Merkuriuskuu-sirpit ovat kivuliaat, mutta ne tarjoavat valmiina sekä amorinkaaren, kuten sellaisena siistinä pakettina olevat inhimillisyyden, empatian ja loogisuuden, jotka sijaitsevat feminiinisissä ja maskuliinisissä eleissä. Ei lainkaan vaarallisessa, ja väkivaltaisessa rivosti peilattavissa olevassa, abstraktissa ja absurdissa frustraatiossa, joka on ilman modernia. Modernia ei voi frustraation takia luoda järjestötoiminnasta, näimmä. Vaan siihen on päihdepoliittisestikkin, päihdepsykiatriasta, väärä suggestio-taso, osoitteleva pakkohoidollisuus ja hypnoosi.

      - Kahto mitä meinaa vääntää täällä, sanoi poliisikin.
      - Onko teillä näitä ominaisuuksia, vai onko teillä vain ryhmäseksiä kainosteleva, ryhmäseksiä pakeneva, ryhmäseksiä vierastava, magneetti, jota pidätte muita ihmisistä rasistisesti ja vaarallisesti syrjien väkivaltaisesti, seuraillen?
      - MItä tästä saa tästä seurailemisesta? kysyivät poliisit.
      - Tästä saa sairaalapaikan.
      -Niin, se voi olla käytössä jo etukäteen, joka ei ole loogisuuden osalta, empaattisesti ja sosiaalisesti vuorovaikuttaen, kanssakäymillisesti edes laillista, tai mielenkiintoista. Mutta lisääntymiseen tämän ei tulisi liittyvä, vaan intimiteetin tulisi olla turvattu,mm. ja myös amorinkaaren osalta inhimillisyyden, intimiteetin ja identiteetin osalta.
      - Näin on säädetty laissa.
      - Inhimillisyyteen, intimiteettiin ja identiteettiin ei koskaan vastaa rasismin, ja väkivaltaisen ja vaarallisen syrjinnän takia kyseenalaistava keskustelumenetelmä. Vailla oikeustajua saatat aiheuttaa vaarallisia ja julkisia identiteetti-varkauksia, joista voi tulla uusia lainsäädännöllisiä käytäntöjä, mutta joihin et saa paeta, esim. mielikuvitushahmoryhmättä, tai frustraatiossa omistautuen lähimmäisten sijaan, vain läheisille ja perheelle, käyttäen hyväksesi pyöreäpäisyyteen, ja fyysiseen ja psyykkiseen kidutukseen johtavaa myyttiä. Frustraatiolla ei ole myyttiä, sen sijaan läheisyydellä ja vuorovaikutuksella on myytti, joka ei ole hermoromahdus, tai stressi ja burn out-ulkonäköpiirrevammoineen, joka oikeuttaisi osoittelemaan. Tämä myytti on lähimmäisenrakkaus, joka kertoo vain modernista vapaaehtoistyöstä ihmisten hyvinvoinnille, feminiinisten ja maskuliinisten eleiden kautta, inhimillisyydellä, empatialla ja loogisuudella. Vain omista asioista, ilman järjestäytynyttä syrjintää, ja sosiaalista rasismia ylläpitäen.

      - Ei sinne tuu sitä enää. Sä olit taas vienyt poistanut käytöstä väärän lääkkeen.
      - Ei amorinkaarettomuutesi ei ole koskaan lääkitys. Et voi pyytää sellaista säännöllisyyttä, koska sinulla ei ole sellaisia loogisia ominaisuuksia.

      _ Et voi poistaa olemassaolevaa verikammoa harhassa. Sinulla on sellainen, koska työskentelet yhteisössä, yhteiskunnassa._
      - Sä et ole muistanut loogisuudelta frustraatiossa huolehtia verikammosta....
      A.
      B:
      C.

      Ei mulla silleen mitään tätä vastaan ole. Mulla on aivan kauhea verikammo ja se tulee näin päin välillä siis vastaan näin janalta.
      Mistä sulla on verikammo?
      No, kaatumisesta, ei mistään lapsuudentraumasta, esim. vauvaikäisestä.
      - Joo, voi haitata yksinolemista paljon.
      Niin, sikshän se poistettiin se toinenkin lääke, terveisin lääkärisi.
      - Ei olekaan ammatti tarvitsee vähän seuraa toisenlaista verikammon takia.
      - Jaa, anteeks, kiitos...

      • NNNN./Sinde-82

        Täällä ei pysty enää nukkuun kukaan, kun menet ronkkiin jollain esimerkillä, joka kuvastaa usein vain pakkohoidollisia tilanteita ja vaaratilanteita, kuten esim. katastrofit, ja näin vaikeuttaa ja aiheuttaa väkivaltaa, joka luo absurdia harhaa ja johtaa täysin vääräntyyppiseen omaneduntavoitteluun.
        -Mä en saakaan naimisissa olevana myöskään tavoitella omaa etuani myöskään äänellä amorinkaarelta.

        On kiellossa laissa absurdin, persoonan ja janan takia.
        Aviossa ollessa ei saa ronkkia mitän. Se osoittaa vastenmielisyyttä ja neliöjuurta. Sillä ei ole ympäristöön myönteistä frustraatiota, hektoa tai inhimillistä turvallisuutta, joita kutsutaan vain sanoilla yleiskunto ja hyvinvointi. Ei lainkaan hallitsemiseksi tai frustraatioksi, osoittamisen ja empatiattomuuden takia.
        - En saakaan tätä enää, että mun äänen pitääkin kuvastaa empatiaa, frustraatiottomuuden takia.
        - Et saa sukupuolen ja ulkonäköpiirrevammojen takia aiheuttaa empatiatonta tilaa frustraatiollasi.
        - Et saa sukupuolen ja ulkonäköpiirrevammojen takia aiheuttaa frustraatiota ja empatiattomuutta amorinkaarelle.
        - Et saa sukupuolen ja ulkonäköpiirrevammojen takia kanssakäydä ja läpikäydä frustraatiota amorinkaarelta empatiattomana.

        JNE....
        - Ja näihin pyydän huomioita Kelasta, mm. siten että väärä suggestio-taso, julkinen osoittava ja poimiva hypnoosi-taso, joka on persoona-kohtainen ja siten pyöreäpäinen, korjattaisiin pois.
        - Et voi esittää sellaista sukupuolen määräämistä yhteisössä.
        - Esim. naisen aseman halventaminen kirkossa, naisen alisteinen asema kirkossa ja seurakunnassa.
        Mä henkilökohtaisesti en voi edes vuorovaikutuksen omaisesti itse päättää menisinkö naimisiin notaarilla vai kirkossa. Toiminta on siis täysin järjetöntä, mitäänsanomatonta ja ympäripyöreää, lahjatonta.
        - Osaatko tätä lausetta? kysyin.
        On mulla on tällainen manipulatiivinen vuorovaikutus-häiriö tällä hetkellä.
        - Yleensä saa itse vapaasti valita, ilman vaateita.
        - Tämä lähtökohta psykologiseen tutkimukseen ympäristöstä. Miten notaari vaikuttaa ympäristöön.
        - Miksi tämä ei nyt ole vapaaehtoista? Miksi tämä on seurattava tutkimus- ja tai tutkimuksen kohde.
        - Mikä eettisyys siihen tulee, jos haluaa poimia ympäristöstä tutkimuksenkohteita?
        - No, frustraatio vastaan. Mun ympäristössä on tämän takia sellaisia ihmisiä, joita on manipuloitu niin, etteivät he pysty vaikuttamaan enää turvallisuuteensa ulkonäön kautta eli muuttamaan aiheutuneita ulkonäköpiirre-vammoja.

        ja kauhea haitta.


    • myuth

      öööööööö veikkaan et meni näitte kaikkie kymmene romaaaneje kirjottamiseee keveet 24h?????

      • tntuu44

        romaaneje? romaanien. :DDD kumman ? 0____O ihihiihihi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe