Kun suutelu ällöttää

Suutelukielto

Olen päälle 30v mies. Minulla on samanikäinen avopuoliso ja olemme asuneet yhdessä yli 2 vuotta.

Alkuaikoina kun tutustuin naiseeni niin hieman ihmettelin sitä, ettei kultani halunnut suudella. Ajattelin aluksi että se johtuu jotenkin jostain ujoudesta tai ettei vielä ihan luottanut minuun. Kuitenkin useamman sänkykokemuksen jälkeen aloin vain uskomaan ettei välttämättä kyse ole siitä ettei jotenkin luottaisi minuun tai pysty päästämään minua lähelleen.

Kun yritän suudella kultaani tai edes enemmän pusutella huulille, niin hänen ilmeensä muuttuu kurttuiseksi "yök poikabakteereja" tyyliseksi kääntäen päätänsä pois. Ehkä paras vertaus olisi, että sinun pitäisi suudella vaikka lehmän kanssa, niin se herättää sinussa ällö reaktion.

Olen ihan ok näköinen, henkeni ei haise tai mitään muita fyysisiä ällöttäviä ominaisuuksia ei ole suutelun esteenä. Uskoisin että kyse on jostakin henkisestä lukosta. P illua häneltä kyllä saa melko helpostikkin, mutta kyllä se tietty "olemme yhtä" puuttuu kuitenkin kun ei voi suudella... sellainen henkinen yhteys.

Vähitellen olen hyväksynyt sen että parempi kunnioittaa suutelukieltoa kun kuitenkin ylipäätänsä meillä on seksielämää ja muutenkin arki sujuu hyvin eli olen onnellinen suhteessa. Monet miehet kun joutuu elämään jopa totaalisessa puutteessa, joten siihen suhteutettuna suutelukielto on vielä pientä. Kaikkea ei voi parisuhteelta saada ja jokaisella parilla on jokin osa-alue mitä eivät koe saavansa.

Olen koittanut häneltä kysyä asiasta tarkemmin useampaankin kertaan, mutta hän on kovin vaitonainen seksielämästään. Ylipäätänsä edes edellisten kumppanien suhteen. Hirmuinen ujous on hänellä puhua seksistä yleisesti. Kuitenkin hän kieltää että hänelle olisi jotain ikävää tapahtunut menneisyydessään esim. raiskattu, joka olisi voinut jättää jonkun trauman.

Mutta voisiko joku hieman valaista, että mistä tämä suutelukielto ilmiö johtuu? Aika monia naisia suudelleena (päälle 40?) menneisyydessäni minun on vaikeata uskoa että minussa olisi jotain vikaa...

24

6625

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuumathuulet

      Ystävättäreni piti pitkään tiukkaa linjaa ettei halua rakastellessa suudella, milloinkaan. Kerran sitten sattui kohdalle sellainen mies jonka ajattelin olevan hyvä suutelemaan. Mistä sen tiesin ? Enpä osaa sanoa... Houkuttelin ystävättäreni kokeilemaan kerrankin. Ja onneksi mutu - tuntumani osui loistavasti kohdalleen. Eihän siitä suutelemisesta meinannut tulla loppua ollenkaan. Itse arvotan suutelutaidon korkeimmalle kahdenkeskisessä kanssakäymisessä. Se vaatii herkkyyttä jota miehestä löytyy sitten useinmiten muutenkin.

      Summasummarum. Kaikki miehet eivät osaa suudella. ( Eivät naisetkaan) Jos nainen ei saa sanottua ja uskalla ohjata miestä joko lempeämpään tai vaativampaan -kuka mistäkin tykkää ja mikä on lähtökohta - tapaan suudella, käyttää huuliaan ja kieltään tavalla josta nainen pitää ja vielä kokemukset ovat olleet huononpuoleisia... Tilanne saattaa olla se ettei niitä sitten tipu vaan kyllä hänkin jää paljosta paitsi ! Suuteleminen on ihanaa...

      Mitä tehdä ? Kissa pöydälle. Vaikka ihan konkreettisesti. Siis se sinun naisesi. Nosta keittiön työpöydälle, ota hellän vaativasti kiinni niskasta ja suutele. Voi olla, että saat kämmentä... Mutta ellet: kevyesti ensin alahuuli, sitten ylähuuli - kysyt miltä tuntuu - ja hissukseen vaativammin. Lipaise kielellä huulten väliä ja... No siitä sitten jatkaen. =)

      Mutta. Henkesi ei omasta mielestäsi haise. Voisiko joku naispuolinen varmistaa asian: siskosi, työkaverisi ? Tupakoitko - yak !
      Ja varmista myös tilanteen häiriöttömyys !

      Onnea...

      • suutelen minä ainaki

        Ei koskaan pidä suudella väkisin. Aika outo neuvo. Tiedättekö muuten että huorat eivät koskaan suutele.


    • Itsellä ei ongelmaa

      Kaikki ei aina suju niinkuin tanssi. Jos kuitenkin muut asiat on ok, älä pilaa hyvää juttua pikkuasialla.

    • ffffffffffffffffffff

      Huo-rat ei suutele koskaan asiakastaan,näin on

      • Ruispruutta

        Niinffffffffffffffffffff, sinähän sen tiedät, mutta se pätee myös miespuolisiin...!
        Vakiintuneestakin parisuhteesta loppuu ensin suutelu ja sitten vasta joskus yhdyntä/ rakastelu.
        Tämä seuraava on vain omaa päätelmääni: Seksuaalisesti kylmät, pettäjät tai jollain tavalla kyvyttömät eivät suutele.


      • Osaamattomuus?
        Ruispruutta kirjoitti:

        Niinffffffffffffffffffff, sinähän sen tiedät, mutta se pätee myös miespuolisiin...!
        Vakiintuneestakin parisuhteesta loppuu ensin suutelu ja sitten vasta joskus yhdyntä/ rakastelu.
        Tämä seuraava on vain omaa päätelmääni: Seksuaalisesti kylmät, pettäjät tai jollain tavalla kyvyttömät eivät suutele.

        Tai jos toinen ei vaan osaa suudella niin sitten sitä on melummin suutelematta.


      • alammies

        Ei mitään perää. Sehän on nykyään niitten kilpailuvaltti. Ja aikaisemminkin osa suudellut.


    • naikkonen..

      Moi

      Olet niin keskittynyt etsimään vikaa itsestäsi, ja kun sitä ei mielestäsi löydy, alat kehittämään turhan villejä syitä puolisosi suutelemattomuuteen. Tässä muutama asia, joita voit pohdiskella:

      - Entäs jos hän ajattelee, että HÄNEN hengityksensä haisee ja pelkää että pidät häntä ällöttävänä?
      - Entäs jos hän pelkää saavansa/tartuttavansa tauteja (herpes). Onko sinulla? Onko hänellä?
      - Tupakoitko? Itse en savuttomana suutele tupakoivaa savusuuta.
      - Hengityksesi ei mielestäsi haise, mutta tarkista vielä, ettei sinulla ole reikiä, iensairautta ja että hammaskivet on poistettu. Nuolaise kättäsi ja haista, siitä saat "hajun" miltä saatat maistua. Ruokavaliokin vaikuttaa hajuun. Mutta jos kukaan ei ennen ole kieltäytynyt suutelemasta kanssasi, niin tuskin sinä olet ongelma ;).
      - Koska hän on hoidattanut hampaansa viimeksi?
      - Tietenkin on myös suutelutyylistä kiinni. Jos toinen on liian nopea/hidas, raju/hellä, kuolaa suun täyteen, yrittää hamuta puoli naamaa samalla, tunkee samantien kieltä kurkkuun, niin ei siinä ehkä tee mieli pussailla. Aina ei kemiat ehkä kohtaa.

      Toisaalta, jos kaksi ihmistä viettää vuosia yhdessä, eivätkä ole luoneet sellaista puheyhteyttä, ettei näin keskeistä parisuhteen asiaa pysty selvittämään, niin itse en tilannetta hyväksyisi ja haluaisin selvittää sen. Ihmiset on niin erilaisia.
      Toivottavasti asia kuitenkin selviää ja saatte nauttia kunnon suuteloista.

    • K.I.S.S

      terve,

      jossain parisuhdejutussa mainittiin suutelun katoavan ensimmäisenä silloin kun suhteessa on ongelmia. Paneminenhan ei sitten ole se intiimein asia.

      ei nyt millään pahalla

    • pikkupusuja

      Minäkin olen onnellisesti naimisissa oleva nainen, enkä tykkää suudella :) minua on aina ällöttänyt toisten ihmisten kuola hyiii... kuivia pikkupusuja voin antaa mutta siihen se jääkin :)

    • Forget me for good

      Vanhempana täti-ihmisenä muistelen välttäneeni suutelemista puolisoni kanssa, siksi että tunsin hänen olevan aina kiinnostuneempi aivan muista asioista ja ihmisistä kuin minusta. Olin hänelle vain väline toteuttaa fantasioitaan. En vain jaksanut ja etäännyin aina vain enemmän. Toivottavasti olet läsnä kumppanisi tuntemuksissa ja ajatuksen tasolla. Se on hyvin tärkeää!

    • nimmari

      Suudella voi vasta kuin oikeasti haluaa ja himoitsee miestä. Jotenkin haluton sinun naisesi on. Ehkä hän ei vain ole sellainen suutelijatyyppi. Kaikki eivät ole. Hyvin harvoin minäkin suutelen mieheni kanssa, vaikka pidän suutelemisesta.
      Huuma on alkanut mennä ohi ja suuteleminen ei aina ole niin tärkää, eikä herätä intohimoja niin kuin ennen. Mutta ei siitä suutelemattomuudesta kannata stressiä nostaa jos muuten on hyvä olla.

      Jotkut ovat niin neuroottisia bakteeriensa kanssa, että suuteleminen ei vain tunnu mukavalta.

      Mutta kyllä minä ainakin haen suutelukaverin muualta jos oikein tekisi mieli suudella eikä mies alkaisi millekään. Onneksi alkaa, jos sanoo että tekisi mieli suudella ja on mielissäänkin siitä.

    • puolipusu

      jahah ,,tämäpä on monipuolinen juttu,, jos ei todella kiinnosta ,niin ei pakolla,, siis jos haluat suudella ,etsi tytto tai poika jolla on samanlaiset intressit,

      ei kyllä kiinnosta nuoleksia ja eikä kaikkien suudelma maistu,, se on niin,,
      se on kaikissa asioissa, ei kannata pakottaa, tai tivata koko ajan,
      Vaikka olisitkin muuten mukava mussukka... jokaisella on jotain mieltymyksiä.

    • Persikka

      Olen yli 50 mummeli.Olin pitkässä (30v) parisuhteessa ja en koskaan pitänyt miehen suutelemisesta,aina vältin viimeiseen asti.Mitään ulkoista syytä ei ollut,jokin siinä vain oli epämiellyttävää.Nyt kun analysoin niin tulee ajatus että mies oli aika voimakas tahtoinen eikä arvostanut minua mitenkään muuten kuin halutessaan seksiä...muuten olin vain yhteishyvä kotihengetär jota voi kohdella ja jolle voi sanoa miten vain.Onneksi tuo aika on takana,luojan kiitos.Nyt olen tavannut miehen jota haluan suudella,tunnen ihan selvästi että hän välittää minusta sellaisena kuin olen eikä pakota/painosta minua mihinkään.Se on siis psyykkinen juttu,ei siinä tarvi mitään ihme konsteja ja tekniikoita.Omasta kokemuksesta voin arvuutella että teillä ei ole kaikki hyvin.Kiinnitin huomiota että olet kiinnostunut vain seksin saamisesta etkä tyttöystävästäsi? No,se miehille riittääkin mutta naiselle ei.Hyvää kevättä teille ja eikun ongelmaa ratkomaan..

    • *******?

      pikkupusu menee,mutta rakastellessa en halua suudella? ei miehessä eikä suutelemisessa ole vikaa,mutten vaan tykkää nuoleskella.....

    • wewefe

      En voi sietää suutelua. 99% naisista rakastaa suutelua,joten olen ennemmin sinkkuna. Pelkkä ajatuskin limaisesta kielen pyörittelystä oksettaa. Olen kerran oksentanutkin, vaikka tyttö oli ihana. Se päättyi siihen sitten. Ihan sama.

    • nainenvain

      Minä myöskään en tykkää suutelemisesta, enkä tiedä, mistä se johtuu, eikä kumppani vaikuta siihen. Mielelläni kyllä annan miehelle suuseksiä....

    • Täydellistä paria voi olla vaikea löytää. Harmi, että nainen ei suostu kertomaan, missä mättää. Helpottaisi varmaan sinuakin. Tuo "yök poikabakteereita" oli muuten aivan ihana lausahdus, pitää pitää mielessä...

      Kirjoitin toiseen keskusteluun, että minulla on ollut nuorempi suhde, joka ei myöskään halunnut suudella. Muuten hän hyväili taivaallisen hyvin ja tuli lähelle. Joskus jopa nenitteli hellästi, mikä ei ollut kovin kaukana suutelusta. Eikös jossain kulttuureissa (eskimot?) nenitellä suutelun sijaan?

      Päästääkö tyttökaveri sinut muuten lähelle, vaikkapa nenittelemään tai silittelemään kasvoja? Voisithan kokeilla rajoja. Lähestyä varovasti, jos hän siitä syttyisi suutelullekin. Voihan olla, että suutelu synnyttää hänessä vaikkapa tukehtumisen tunteen. Etenkin jos sinä olet silloin yläpuolella.

      Aika vanhana koin senkin, kun mies imi sormenpäitäni. Taivaallinen tunne sekin. Entäpä jos kokeilisit edetä imemällä/suutelemalla/hyväilemällä sormista ja koko kehosta suuta kohden, jos vaikka nainen siten syttyisi?

    • suukkojajoskus

      Itsekkään en ole suutelijaintoilija. Mielestäni minulla on muutama syy siihen. Ensimmäinen syy on se, että pedofiili vei ensisuudelmani. Toinen syy on se, että olen bakteerikammoinen. Kolmas on se, että en tykkää jos suu maistuu pahalta. Neljäs syy se, että pelkään itse maistuvani pahalta.
      Suuteleminen on myös minulle hyvin henkilökohtaista ja intiimimpää kuin seksi. Minulla on ollut aivan liikaa irtosuhteita ja harvoin olen kokenut rakkautta.
      Nykyinen mieheni on ainoita jota suutelen mielelläni myös rakastelun aikana. Häntä pussaan myös aika harvakseltaan. Kielareita annan harvoin. Suutelu ei vaan oo mun juttu. Miehelleni se on tärkeää joten pyrin suutelemaan häntä aina silloin kun vaan on semmoinen olo.
      En myöskään tykkää nuoleskella kenenkään kanssa kuin kahden. Mun mielestä on epäystävällistä vetää kielarisessiota muiden silmien edessä.

    • ottaessasi tiesit

      Olen seksuaalisesti hyvin aktiivinen nainen, mutta en vai tykkää suutelusta. Ei se minua ällötäkään, mutta ei myöskään kiinnosta ja näin on aina ollut. Tykkään kyllä suuseksistä molemmin puolin. Mutta ei kaikkia kiinnosta samat elämän tai seksuaalisuuden osa-alueet. Eikä syynä tarvi olla sen kummempia traumoja tai seksuaalista kylmyyttä.

    • Monni

      Moi! minulla taas on miesystävä, tavattu vasta n. 4kk sitten ja hän ei halua suudella. Torjuu kirosanojen saattelemana jos yritän suudella. mut muuten seksi sujuu. Jotain kuitenkin puuttuu. voiko joku vastata tähän.

    • Michaela22

      Kyllä huorat suutelee asiakasta. Ei suutelemiseen tunteita tarvita. Monet näyttelijätkin suutelee vastanäyttelijää intohimoisesti, se kuuluu roolisuoritukseen.

    • Anonyymi

      Muistan kun nuorena iskin yhden kaikkien aikojen parhaimmannäköisistä naisistani. Pieni vaalea kurvikas, isot kiinteät ryhdikkäät pehmeän kimmoisat tissit, mandoliinivartalo ja litteä vatsa. Mutta tyttö ei jostain syystä halunnut suudella vaikka antoi panna. Ainoa sellainen joka on tielleni eksynyt. Ei hänellä tosin mitkään pusuhuulet olleet, mutta jotenkin se tuntui niin käsittämättömältä. Yleensähän tytöt tykkää siitä, ja melkein vaativatkin sitä ensiksi. Pyysin ottamaan suihin, mutta sanoi että tekisi sen vain jos olisin hänen poikaystäväntä. Kadun kun en sanonut että ryhdyn mielelläni sellaiseksi sillä en enää toista kertaa törmännyt hänen missään sellaisessa paikassa missä olisin voinut yrittää uudelleen. Kerran huristi pyörällä mäkeä alass päinvastaiseen suuntaan mihin olin menossa. Huusin perään mutta ei pysähtynyt. Outo lintu, jotenkin niin pidättyväinen vaikka olikin kahden minuutin pikapoka.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe