Asiallista vastausta tulevalle morsiamelle?

morsiankovaieisitten

Hei! Toivoisin asiallista vastausta ehkä hieman outoonkin kysymykseen, mutta asia vaivaa minua todella, enkä tiedä keneltä voisin kysyä sitä.
Olen lähemmäs kolmeakymmentä oleva nainen, parisuhteessa muutaman vuoden minua vanhemman miehen kanssa. Olemme kohta olleet yhdessä pari vuotta, häitä on suunniteltu vuoden päähän.
Olen alkanut epäillä onko tämä mies sittenkään se oikea. Aluksi olin niin rakastunut ja todella varma, että olen kohdannut unelmieni miehen. Ainoa mutta on joidenkin hänen perheenjäseniensä ja hänen outo käytöksensä. Mukava perhe muuten, mutta... Hänen isosiskonsa on hieman erikoinen. En kovin usein tapaa häntä, mutta se johtuukin siitä, että hän saa oloni jotenkin oudoksi. Ensimmäisen kerran kun näimme, hän ei tuntunut pitävän minusta. Hän tuli käymään yhteisessä asunnossamme, ja kommentoi jotenkin irstaalla tavalla veljelleen, että miksi minun alusvaatteitani on miehen kylpyhuoneessa pyykkikorissa. En tiedä mitä hän tarkoitti sillä, joten jätin huomioimatta kommentin.
Toisen kerran kun tapasimme isosiskon tykönä, hän esitteli pitsistringejä naispuolisille kavereilleen, ja kommentoi veljelleen näin: `` Kuvitteleppa nämä päälläni `` , ja katsoi jotenkin oudosti hymyillen. En taaskaan kommentoinut itse asiaa mitenkään, eikä myöskään avomieheni. Tilanteesta jäi vain outo tunne.
Kolmannen kerran kun näimme, isosisko oli minun ja avomieheni kanssa baarissa. Istuimme kolmestaan pöydässä ottamassa muutaman oluen. Sitten hänen isosiskonsa heitti nauraen oudon kommentin veljelleen: `` MIetin nyt, jos aamulla löytyisin teidän sängystä, teidän välistä. `` Mielestäni ``vitsi`` ei ollut hauska, en nähnyt siinä mitään huvittavaa, koska se tuntui niin oudon epämiellyttävältä.
Olen alkanut miettiä, että ei kait heidän välillään koskaan ole ollut mitään? Vai olenko käsittänyt isosiskon kommentit ihan totaalisen väärin?
Huhun asiasta kuultuani olen alkanut epäillä, että heidän välillään on ollut jotain. Ja mieheni oudot kommentit myöskin vain kylvävät sitä. Hän sanoi minulle kerrän leffan jälkeen mennessämme nukkumaan sangen erikoisia asioita, joita minun on vaikea ymmärtää. Muunmuassa hän kuulemma näki isosiskonsa alasti ollessaan puberteetti-ikäinen, 12 - vuotiaana. En ymmärrä miksi hän kertoi saatikka miten hän kehtasi kertoa häpeilemättä, mielestäni aika nolostakin tapauksesta. Hän vain hymyili kertoessaan sen! Ja kuulemma hänen äitinsä kerran yllätti hänet masturboimasta teininä! Suoraan sanottuna, minua iljetti kuulla nuo asiat. Ja hän vain kertoo hymyillen! Häpeilemättä.
Olen hämillään ja tuntuu kauhealta epäillä tällaisista asioista unelmaksi luultua miestä. Osaisiko joku kertoa asiallisen mielipiteensä asiasta? Kuvittelenko/epäilenkö turhaan? Olenko vain herkkä tämänkaltaisille asioille, koska olen ollut seksuaalisesti hyväksikäytetty lapsena, että viattomimmatkin asiat kuulostavat sairailta vai olenko todellakin jonkun insestinharrastajan kanssa? Olen ihan hukassa.

92

11013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies 49 v

      Miten sitten jatkuu, kun olette naimisissa? Mietihän sitä.

      Vielä sinunn on helppo? erota, mutta naimisissa ja ehkä lapsen kanssa ei niin vain erotakaan. Lapsi saattaa tehdä sinut vielä enemmän "säikyksi"

      Miehesi jutut eivät ole mielestäni asiallisia, kaikkea vielä, hymyillen.

      Taitaa olla sukua elokuvasta Syvä joki

    • rhl631

      jos yhtään epäröit älä tee sitä vaan luota vaistoihin ..kuuntele aina sisäistä ääntäsi vaikka joutuisit loukkaamaan läheisiäsi ..kyse on sinun elämästäsi...toista ei ole

      • psykovaris

        Se miehen isosisko on selvästi häiriintynyt yksilö.
        Hänellä on jonkinlainen omaan identiteettiin liittyvä persoonallisuushäiriö
        ja epänormaali ajattelutapa miehen ja naisen sukupuolisuhteesta.
        Hän saattaa pitemmän päälle muodostua pahaksi riesaksi teille molemmille.
        Nyt pitää ottaa todella järki käteen ja ajatella asiat realistisesti läpi.
        Avoin keskustelu mahdollisimman nopeasti miehesi kanssa tästä kaikesta,
        ja jos ei selkoa tilanteeseen tule, niin viisaampaa on erota kuin odottaa jatkuvasti että isosisko tulee taas lyömaan kapulaa rattaisiin itsekkäällä kierolla tavallaan.


    • suolen24sisältö

      Nää Suolijutut on syvältä, ei näihin enää kukaan usko.

      • v

        Miksi luet niitä?
        Ylläpito ei niitä VIITSI keksiä vaan kaikenlaiset sadunkertojat ruutujen toiselta puolen.


    • Nainen ---30

      Alkuperäiselle kirjoittajalle. Toisilla voi olla vähän härskimmät jutut, eikä ne siltikään tarkoita mitään. Minusta kertomasi ei anna aihetta epäillä, että miehesi ja hänen siskonsa välillä olisi jotain epänormaalia. Keromasi perusteella sanoisin, että siskolla on huono tilannetaju, ei sen enempää. Mitä tulee miehesi kertomiin juttuihin, niin kyllähän on ihan normaalia kertoa siipalleen oman seksuaalisuuden heräämisestä. Ehkä sinun omat kokemuksesi värittävät kokemaasi ja kuulemaasi.

      Eräs kaverini koki seksuaalista hyväsikäyttöä teininä ja hänellä on samantapaisia ongelmia. Hän ikään kuin näkee kieroutunutta seksuaalisuutta siellä missä sitä ei ole. Kyse on hänen peloistaan, ei siitä mitä todellisuudessa tapahtuu.

    • roskaa

      tämä nyt tuntuu kirjoittajan ihan omalta fantasialta, joka on puettu vain kysymyksen muotoon. Kannattaa uskoa Oscar Wildea että kaikkea kannattaa kokeilla paitsi insestiä ja kansantansseja ja pitää tuollaiset mölyt mahassaan.

    • Porsaita

      Pidä se sika !

      • Kovastipa kysellään

        Röh. Mutta eiväthän kaikki siatkaan saati sitten sikiä eivätkä synny samasta sukuhaarasta.


    • the thing is THAT

      I´m not buying this sh#t.

    • gzzii

      Miesystäväsi sisko kuulostaa jokseenkin sairaalta yksilöltä. Suosittelen jättämään miehen, ei tuo hyvältä kuulosta. Kun sitä vähänkään epäilet. Follow your heart!

    • salattua

      Sukurutsa ei ole tavatonta suomessakaan. Kiinnostaa, että onko sisko siskopuoli vai täyssisko?

      • isoo siskoo

        sisko ja sen veli.minä ainakin tykkään isoveljestä,saunassa olen lypsänyt hänet monta kertaa tyhjäksi,ei tuo ole mitään uutta.himot ne on mullakin,veli vastaavasti nuolla lupsuttaa misua että orkut tulee ja mehut lentää.ei se käytössä kulu.


    • ...

      OLET KÄSITTÄNYT VÄÄRIN! Otas nyt se järki käteen, ehkä olis parempi kuitenkin ett lähtisit, niin sais mies kivemman naisystävän itselleen.

    • Ytdvlirfjlftilgylfsw

      mikä kiire naimisiin? Opettele ensin tuntemaan miehesi kun kerran asiat tuolla tavalla on epävarmat.

      Saattaa olla, että heidän välillä on ollut esim.seksiä tai sitten kaikki on mielikuvituksesi tuotetta. Totuutta ei tiedä muut kuin miehesi ja tämän sisko. Sanon vaan sen, että täysin mahdollista on, että jotain on ollut.

    • Ehkä tuokin voi olla

      jonkinlainen sisarusten keskeinen tapa heittää läppää, mitään sen ihmeempiä tarkoittamatta. Onhan se tietysti hieman outoa että sisarukset heittävät keskenään toisiinsa liittyvää pervoa juttua.

      Kannattaisi ensiksi kuitenkin kertoa suoraan että tunnet olosi epämukavaksi heidän juttuja kuunnellessaan, ja yrittäisit vähän selvittää mitä tässä on taustalla.

      Uskoisin että tämä saattaa olla vain heidän tapansa vitsailla asioista.

      Jos mietin itseäni, niin on minullakin ja sisaruksillani sellaiset jutut joita kaikki eivät vain tajua. Ei kyllä mitään tuollaista juttua... mutta usein vittuilemme toisillemme hyvinkin henkilökohtaisista asioista, niin että ulkopuoliset saattavat saada käsityksen, että välimme olisi äärimmäisen huonot, vaikka kyse on vain oudosta huumorista.

      Joten veikkaisin että tuo on vain yksi tapa miten he kommunikoivat keskenään, ilman että kumpikaan heistä tarkoittaa mitään...

    • mieti vielä

      todella outoa kommenttia. Itse ottaisin vakavasti nuo!
      järjestä vielä jokin tapaaminen tämän siskon ja miehen kanssa ja koita sitten ottaa asia puheeksi jos jotain vielä tulee ilmi.

      tai ehdota kolmen kimppaa ja katso rekatiot. sitten sanot että se oli vitsi kun kerta ovat niin kiihkeitä keskenään.

      Aivan hyvin on voinut olla jotain. Onkohan edes täysi sisar? adoptoitu tai puolikas?

    • heh heh ja hip hei

      No voi hitsin hitsi. Jollakin vain hieman härskimpi huumorintaju ja ei ehkä kaikkein paras tilannetaju, tuskin mitään sen kummempaa.

      Onko tullut mieleesi, että avomiehesi sisko härnää lisää, kun huomaa että olet
      noin epävarma ja tulet vaivautuneeksi pikku "läpistä"?

      Jos asia oikeasti noin paljon vaivaa, kysy avomieheltäsi suoraan, että miten on?
      Vai tykkäätkö leikkiä omassa päässäsi epävarmuuden kiellettyä ajatusleikkiä
      perustuen omiin "ajatusmaailmasi" tuotteisiin?

      • KeijuKeijo89

        No mitäpä se kertoo miehen siskosta jos hän härnää?
        Ei vaikuta aivan täyspäiseltä ihmiseltä tuo sisko. Eikä sen velikään välttämättä ole...


      • heh heh ja hip hei
        KeijuKeijo89 kirjoitti:

        No mitäpä se kertoo miehen siskosta jos hän härnää?
        Ei vaikuta aivan täyspäiseltä ihmiseltä tuo sisko. Eikä sen velikään välttämättä ole...

        Tai ehkäpä sisko ihan vittuilu mielessä "hiillostaa", kun huomaa toisen epävarmuuden. Noita ilkeämielisiä ihmisiä kun löytyy kaikkialta.

        Täysipäisyyteen tai sen puutteeseen en ota kantaa, koska jokainen meistä
        on jonkun mielestä vääränlainen tai sellainen, jolle voi vittuilla, vaikka ihan
        ajan kuluksi.


    • Asiat riviin

      Minun mielipiteeni on kuitenkin, että tämä avaus on provo, tai miehen kirjoittama.

    • minnamaija100

      Minusta kannattaa miettiä vielä ja ottaa aikalisä. Miehen siskon käytös on outoa eikä missään nimessä hyväksyttävää. Jutut eivät ole normaaleja eikä sinun miehesi tulisi hyväksyä niitä, vaan pysäyttää tuollaiset jutut. Sisko ei ole normaali ja hänen kanssa voi tulla vielä vaikeuksia. Onko sinun mieskin hieman epänormaali kun hyväksyy tuollaiset jutut siskonsa puolelta.

      Seksi on vain teidän kahden välistä, siihen ei ole tilaa siskollasi eikä tuollaisilla kommenteilla.

      Miettisin vielä pari vuotta ainakin ennen kuin menisin naimisiin. Lisäksi pyytäisin siskoa pari kertaa kyllän tai että porukalla lähtisin niin että hän tulee mukaan. Seuraamalla siskosi ja miehesi käyttäytymistä ja heidän välistä suhtautumistaan tosille sinulle kyllä ajan mittaan paljastuu asioiden todellinen tila. Voit johdattaa hieman keskusteluja myös siihen suuntaan, että sisko paljastaa vielä itsestään lisää. Sillä tämä on ehkä vain hänen käytöksensä jäävuoren huippu.

      Mitään hätiköityä ei kannata tehdä, vaan rauhassa katselet pari vuotta ja jos epäilykset aiheutuvat turhiksi, menet sitten vasta naimisiin, älä pidä missään tapauksessa kiirettä.

      Kysymys kuuluu myös, että sopiiko tämäntyyppinen mies sinulle joka sietää jopa siskonsa avoimet flirttailut, entä sitten muiden. Onko tämä mies se, jonka kanssa haluat viettää loppuelämäsi. Itse koen että ehkä kannattaa alkaa pakkaamaan matkalaukkua. Sinulle on varmasti jossakin parempi mies, jonka kanssa ei tarvitse miettiä näin raskaita juttu. Ihmisellä on vain yksi elämä, älä hukkaa sitä. Ala katsella ympärillesi ja tulet huomaamaan miten paljon on fiksuja ja kunnollisia miehiä.

      Ja yksi asia vielä, kannattaa tähänkin asiaan pyytää Taivaan isältä johdatusta ja apua. Hän varmasti auttaa ja näyttää suuntaan mihin kannattaa mennä. Onko tämä sinun miehesi vai onko Hänellä sinulle jotakin parempaa varattuna, luulen että on. Tarvitse kunnollisen rauhallisen miehen itsellesi, koska olet kokenut nuoruudessasi kovia.

    • hei sisko sisko ....
    • kannattaa lukea

      Tuo isosisko juttu on mielestäni väärin, mutta juuri eilen löysin vahingossa suomi24 seksinovelleista paljon kiinnostavamman tarinan nimeltä "Siskon apuna" jota suosittelen lukemaan http://keskustelu.suomi24.fi/node/6114517

    • Aikuinennainennen

      Perheen keskinäinen leikinlasku voi joskus herättää ulkopuolisissa kummallisia ajatuksia.

      Mielestäsi oma analyysisi tilanteesta vaikuttaa oikeaan osuneelta. Ehkä sinun kannattaisi kuitenkin keskustella asioista jonkun ammatti-ihmisen kanssa.

      Seksuaalisuus on monelle ihmiselle jotenkin vaikea asia, hävettäväkin, ja vain harvat keskustelupalstoilla suhtautuvat siihen terveen luonnollisena. Toiset ovat estyneempiä, toiset voivat keskustella avoimesti ja luonnollisesti siitä ihan samoin kuin kaikenlaisista muista asioista.

      Omasta mielestäni kuvaamissasi tilanteissa ei ole mitään kummallista. Voisin hyvin kuvitella nauravani mieheni kanssa vastaaville jutuille... ja kertoa, että olisin itse ollut pahuksen hämmentynyt ja saanut sapiskaa, jos omat vanhempani olisivat yllättäneet minut.;)

      Monet suomalaiset perheet saunovat yhdessä, ja varmaan useimmat ovat nähneet vanhempiaan ja sisaruksiaan alastomana ainakin vilahdukselta. Kehitysiässä kurkistelu on varsin luonnollinen ilmiö, samoin masturbointi ihan minkä ikäisenä tahansa.

      Seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen elämää. Hämmästelen ajatusta, ettei pari voisi kertoa toisilleen avoimesti kaikesta. Masturbointi on luonnollista ja myös yllätetyksi tuleminen sellaisessa tilanteessa. Tietenkin hämmentävää ja jää nuoren mieleen.

      Ehkä sinun pitäisi selvittää asiat omassa mielessäsi ennen avioitumista. Ongelmilla on tapana kasvaa, ellei niistä voi keskustella. En tohdi kehoittaa sinua keskustelemaan epäilyksistäsi avoimesti miehesi kanssa ilman ulkopuolista apua.

      Toivon, että hakisit itsesi vuoksi apua. Omat kokemuksesi vaativat pitkäaikaista työstämistä, eikä sellaisesta kukaan selviä yksin.

      Toivotan sinulle onnea ja toivon, että tulevaisuudessa rinnallasi on hyvä mies, jonka kanssa voit nauttia estoitta kaikesta hyvästä, myös täysipainoisesta elämästäsi ihanana naisena.

    • Puhu suoraan

      Kannattaa avomieheltä kysyä suoraan, miten asia on. Tällaisia suhteita on Suomessa ehkä paljonkin. Yleensä asia salataan ja kielletään. Keskustele tilanteesta asiallisesti ihankuin pitäisit tällaista luonnollisena. Sitähän se on avomiehellesi ja hänen siskolleen. Älä syyllistä! Sitten mieti, miten haluat edetä.

    • mark16939

      Hyi vittu!

    • Äiti <3

      "morsiankovaieisitten"...Mä en usko että tuossa on mitään todellista tekeillä. Omat kokemuksesi voi saada sinut kokemaan asian kärjistetysti.

      Olen kuullut tollasta läppää jonkun verran sisrusten kesken sekä veljestenkin kesken :)
      Ei siinä ole yleensä mitääns sen kummempaa kuin läppää sisrusten kesken. Enemmän tollasta läppää heittää kyllä miehet/pojat, mutta joskus tytötkin. Toinen juttu sitten on että voihan sisko olla ihastunut veljeensä (sellastakin joskus olen kuullut tapahtuneen, mikä ei ole varmaan sit ihan tervettä) ja hän voi oikeesti olla mustasukkainen tytölle joka vie häneltä veljen huomion.
      Ovatko he koko sisaruksia, siis että heillä on sama äiti ja isä.

      Sinuna kyllä kysyisin suoraan seuravan kerran kun puhuu jotain sellasta. Kysy haluaako hän oikeesti sänkyyn veljensä kanssa vai mikä mättää? Katso miten he reagoi siihen. Niin mä tekisin. Sano ettet oikein ymmärrä tuollasta läppää kun kyseessä on oma veli. Kato mitä tuo siskonsa sanoo. Siitä on parasta lähtree liikkeelle.
      Voihan se olla että tuo sisko on jotenkin seksuaalisesti kieroutunut. Voihan olla että tuo sisko on käyttänyt pikkuveljeään vaikka hyväkseen nuorempana tms. Kaikkihan on nykymaailmassa mahdollista. Se kuitenkin selviää vain kysymällä.

    • Luota vaistoosi

      Jos vähänkin epäilet onko mies sinulle oikea oli syy mikä hyvänsä niin älä mene naimisiin vaan hankkiudu eroon ja pikaisesti. Luota vaistoosi ja fiiliksiisi äläkä yritä liikaa järkeillä. Eihän avioliitto ole muutenkaan järjen asia vaa tunteiden. Jos tuollaiset epäilyt osoittavat, ettei mies ole oikea. Jos olisi niin ei tarvitsisi epäillä eikä hän antaisi sellaiseen pienintäkään aihetta.

    • Pitikin lukea

      Kaalimato.com saa ansionsa mukaan.

      Vastatkaa nyt sitten.

    • gjd

      Tuolla seksi palstalla on yhtenä aiheena novellit ja siellä kinky. Siirrä perverssi sepustuksesi sinne.

    • Kyllä kai sille miehelle olisi hyvä ilmaista selvästi, että on kiinnittänyt huomiota flirttiin ja että ei pidä siitä. Sisarusten välisistä suhteista kuulee puhuttavan toisinaan, mutta enpähän olen yhtäkään havainnut. Oman siskoni kanssa saatan joskus ani harvoin, kerran viidessä vuodessa, laskea jotakin seksuaalista leikkiä, mutta luotan tässä vakaasti omaan arvostelukykyyni ja siihen, että aste-eroilla on asioissa merkityksensä.

      Kumpi tuossa sitten mättää enemmän, se, että miehellä kenties on ollut jonkinlaista seksuaalista kanssakäymistä sisarensa kanssa vai se, että siinä on toinen nainen, joka änkeää väliin? Yksi hyvän suhteen lähtökohta on, että tuollaisia kilpailijoita ei päästetä mustasukkaisuuden aiheeksi edes huumoriin vedoten. Jos tuo mies tosiaan on siskonsa kanssa suhteillut, sinun itse pitää miettiä, kuinka suhtaudut asiaan. Yleistä tuomiota täällä on jo syydetty, sille en näe aihetta. Pikemminkin miettisin, millaisia paineita se aiheuttaa. Pitääkö jotakin salailla tai tunteeko mies sittenkin huonoa omatuntoa? Tällaiset seikat voivat koitua taakaksi parisuhteelle.

      Jos kerran on vaivautunut ihmettelemään asiaa netissä, kai sitä kannattaisi selvittää myös siellä, missä asioita joutuu pohtimaan niin että seisoo nimeään ja kasvojaan myöten ajatustensa takana. Siellä ne muutokset ja ratkaisut syntyvät, netistä voi löytää enintään uusia ajatusmalleja. Ja niitäkin kaiketi aika harvoin.

      Ehdotan myös, että asiasta puhutaan mahdollisimman kohteliaasti ja fiksusti. Asia on vaikea ja saattaa nostattaa tunteet pintaan. Niillekin on sijansa ja ne saa näyttää, mutta kun asioista keskustellaan ja etsitään ratkaisuja, olisi hyvä olla sen verran sinut omien ajatustensa kanssa, ettei tarvitse käyttää mitään yök, kun pervoa -kommentteja. Ne eivät auta.

    • jemiina

      kehoittaisin harkitsemaan todella tarkkaan kenen kanssa luot yhteisen tulevaisuuden.Oletteko miettineet perheen perustamista.Ihan vakavasti mieti tarkkaan kenen miehen kanssa lapsen haluat,entä jos saat tytön ja oletetaan että miehelläsi olisi tämänsuuntaisia taipumuksia miksei sitten oma tyttö siinä missä siskokin..johtattelen vielä asiaa niinkin pitkälle että tulisikin ero ja lapsesi viettäisi puolet ajastaan miehesi luona... Haluan sanoa että asia voi todella olla ihan viaton juttu mutta omia intuitiivisia tuntemuksia kehoittaisin kyllä kuulemaan ja puhun nyt kokemuksesta.Aikanaa seurusteluaikana mieheni kommentoi ihan vaan muutamaan otteeseen nuorten siskojensa kehittymista naisen muotoihin ei siis mitään yksityiskohtaisempaa ns."viatonta" siltikin alitajuntani jotenkin rekisteröi asian, jonkinlainen häivähdys mielessä...myöhemmin paljastui perheensisäinen insestitapaus jossa mieheni tekijäpuolena kahteen omaa ikäluokkaansa olevaan siskoonsa.Meillä perhettä kasassa enemmänkin,hyvä aviomies,tunnustaa että nuorena tehnyt todella suuren virheen ja katuu todella..Asia sovittu perheen sisäisesti..siltikin asia avannut minulle helvetinportit kaikkinen seuraamuksineen masennusta,pelkoa,ahdistusta,häpeää jne.kadun lopunelämääni valintaani niin raskas asia tämä on ollut läpikäydä siitäkin huolimatta että mieheni on muutoin hyvä kunnollinen mies joka nuoruuden ajattelemattomuukissa tehnyt todella ison erehdyksen hinta on kova ja sitä maksaa myös perhe ihan kokonaisuudessaan..enenpää en jaksa asiasta kertoa mutta rukoilen sinua miettimään..Selvitä asia juuria myöten ennen kuin sitoudut avioliittoon.Kaikkea hyvää elämääsi!

    • HoHoHo -78

      Olen itse ollut samankaltaisessa tilanteessa. Minulle kävi huonosti kun en uskonut vaistojani, vaikka jo alusta alkaen ihmettelin mieheni omituisia suhteita sukulaistensa kanssa. Lopulta koko mieheni suku osoittautui kärsivän, osa enemmän ja osa vähemmän, läheisriippuvuudesta. Läheisriippuvuus (aiheesta löytyy paljon kirjallisuutta, kannattaa tutustua) on yleistä etenkin alkoholistiperheissä kasvaneille.

      Kannattaa uskoa omaa vaistoaan ja perääntyä vielä kun voi. Itse tajusin asiat liian myöhään, vaikka jälkikäteen ajateltuna näin tilanteen selvästi kaiken aikaa. En vaan halunnut uskoa itseäni...

    • veri vettä sakeempaa

      luulen, että jos olisi insestistä kysymys, välit olis viileät ja kireät, ehkä vihamielisetkin, se on niin iso juttu. Luulisin että sisko haluaa sillä ilmoittaa että heillä on vahva sisarusside ja toivoo sinun kunnioittavan heidän perheen siteitä. Joskus on vaikea laskea irti, voi olla puolin jos toisin mustasukkaisuutta. Mitä paremmin sukkuloit siinä ja olet varma omasta osastasi kumppanina, rakastajana ja kehität ja lujitat teidän suhdetta niin eteille tulee oma alua, mistä mies ei halua luopua. Perheenjäsenillä on pitkä historia yhdessä, pitempi kuin teillä? ja sitä on hyvä kunnioittaa. Jos ajattelisit omalta kannalta, monasti ihmisillä säilyy ystävät ja perheenjäsenet mutta kumppanit voi vaihtua. Pidä siis itsekin huolta omista ihmissuhteistasi, jokainen tarvitsee niitä, vaikka päästelläkseen välillä paineita ja joku on sinun puolella kun maailma mättää. Itse käy joskus höpöttämässä veljeni kanssa Tallinan risteilyllä ja kylpylöissä, nukutaan vierekkäin ja meillä opn kivaa. On ihanaa kun voi rauhassa olla pelkäämättä "väärin ymmärrystä" ja sotkematta siihen seksiä...puhutaan kyllä parisihde asiosita ja ratkotaan toistemme ongelmiakin ja me ollaa melkein viisikymppisiä : )

    • jututappa

      Asia vaivaa sinua ja siksi sinun pitää saada sille selitys. Helpoiten saat selityksen, kun kysyt sulhaseltasi. Jututa miestä suhteestaan isosiskoonsa. Kysy onko sinun ja isosiskon väleillä merkitystä tulevaisuudessa. Vaikka heillä olisikin vain normaalia läppää, niin sinuahan asia vaivaa. Asiasta ei pääse yli ellette puhu siitä. Onkohan mahdollista, että isosisko pitää sinua jotenkin blondina ja ärsyttää sinua ihan tahallaan. Mieshän ei tällaisia asioita huomaa, mutta kysyppä silti.

    • 1234567890

      Tuntuu hyvälle lukea vastauksia, että näin paljon on vielä järissään olevia ihmisiä suomessa.
      Jos tuo aloitusjuttu ei ole provokaatio niin suosittelen terapeuttia.
      Jos oli, niin mene hoitoon.

    • dfdgnu

      Oikeasti kannattaa vain ottaa asia puheeksi sulhasesi kanssa ja sillä siisti. Avioliittohan on tuhoon tuomittu jos asioista ei puhuta. Myös tällaisista omasta mielestäsi ehkä kiusallisilta vaikuttavista asioista pitää voida puhua avoimesti.

      Ei tuokaan mikään hyvä asenne ole, että tunnet ällötystä, kun mies uskoutuu sinulle salaisuuksistaan. Kaikilla meillä on salaisuuksia ja on ihan normaalia että niistä puhutaan kumppanin kanssa. Sinun pitäisi olla iloinen siitä että hän luottaa sinuun niin paljon että uskaltaa puhua näistä asioista. Jos etsii sellaista unelmien kumppania jolla ei olisi minkäänlaisia outoja salaisuuksia, niin saa etsiä kyllä hyvin pitkään.

      Insestijutut ovat tietenkin jonkin verran tavallisia salaisuuksia oudompia, mutta emmehän me tiedä vielä varmuudella edes että onko tässä sellaisesta kyse.

    • Eppäilen vahvasti

      Moderaattorien reginatarinoita.

    • jfuyfuyfcuyd

      *Kuvittelee alustajan kysymässä mieheltään, että hei mitä sinä ajattelet sinun isosiskostasi, haluaisitko panna sitä, huh huh =D*

      Ehkä tilanteen seuraamismetodi on parempi. Kysymys on vain yksinkertaisesti niin vaikea muotoilla asiallisesti =D

      • dfdgnu

        Ei koskaan ole parempi vain seurata tilannetta. Asioista pitää voida puhua, eikä minkään asian kysymisen pitäisi olla liian vaikeaa, varsinkaan jos ollaan aikeissa mennä naimisiin.
        Aloittajan pitäisi vain kertoa miehelleen, että hänen mielestään sisko käyttätytyy oudosti, ja sitten mainita nuo samat tapaukset jotka hän aloituksessaan mainitsi. Siitä sitten on helppo siirtyä keskustelussa eteenpäin ja kysyä että ei kai heidän välillään ole ollut mitään epäsisarusmaista.


    • Davina

      Mun mielestä hyvin outoa käytöstä. Vai heitteleekö täällä porukka oikeasti sisaruksilleen seksististä, flirttailevaa läppää? Huhhuh.

      Onko isosisko miten paljon vanhempi veljeään? Mietin vaan, et jos on esim. 5 vuottakin vanhempi, isosisko olisi voinut käyttää veljeään seksuaalisesti hyväksi lapsuudessa. Jos vaikkapa miehen ollessa 12-v., 17-vuotias isosisko on esitellyt sulojaan, kosketellut pikkuveljeään tms. Nää ei oo tavattomia tapauksia, etenkin jos hyväksikäyttäjä on itse kokenut lapsuudessa hyväksikäyttöä. Ei välttämättä tajuta, että se on väärin eikä pidetä omituisena.

    • Siski2

      Höppö Löppö....ja taas mitä älyttömin juttu:(

    • Ällöä

      Oletko varma, että ovat biologisia sisaruksia? jos isosisko onkin ottotytär tai jomman kumman vanhemman aiemmasta liitosta jne

    • Pölöhö.

      Sinähän voit kysyä mieheltäs että onko siskollas tiukempi "pimpero" kuin sulla ja jos miehes hätäpäissään vastaakin kysymyksees (ei, on tai yhtä tiukka) niin kaveri meni lankaan eli tekee tunnustuksen vahingossa.

    • Selväpäinen sisar

      No hyi hitto, itse en voisi kuvitellakaan heittäväni veljelleni mitään insestiläppää. Tietysti joillain on raju huumorintaju, mutta tuollainen menee todellakin kauas hyvän maun ulkopuolelle. Minusta normaalissa sisarussuhteessa ei käyttäydytä noin. Olisi varmaan hyvä ottaa asia esille sulhasesi kanssa. Jos olet valmis ottamaan hänet aviomieheksesi, teidän pitäisi pystyä puhumaan vaikeistakin asioista, myös tästä. Sinun täytyy pitää puoliasi suhteessa, ja tehdä selväksi millaista käytöstä et siedä. Itse en todellakaan kuuntelisi sulhaseni siskolta tuollaista vitsailua, ja jos sulhaseni olisi vielä leikissä mukana, alkaisin todella epäillä insestiä oikeasti tapahtuneen.

    • Helena938921

      Ei vaikuta todennäköiseltä, että miehelläsi ja siskolla olisi ollut mitään seksuaalista keskenään (vaikka mistä sitä tietää) mutta miehen siskon käytös vaikuttaa tosi omituiselta. Voi olla, että hän vain inhoaa sinua ja yrittää savustaa sinut ulos perheestä olemalla vastenmielinen. Mikäli näin on, niin voit odottaa häneltä jatkossa ihan yhtä kusipäistä käytöstä. Mieti millainen täti hän olisi!

      Sanoit jotain huhuista? Jos sisko on käyttäytynyt oudosti jo ennen sinua, niin yritä ottaa selvää asiasta, ehkäpä siinä sittenkin on perää.

      Avioliiton pitäisi perustua ehdottomalle luottamukselle. Jos epäilet miestäsi, niin nyt ei ole oikea aika mennä naimisiin. Luota vaistoosi. Voihan olla, että vaistoat, että jotain on vinossa ja yrität järkeilemällä paikantaa "vinon" miehen siskoon.

    • Rea-listi

      Olisi joskus kiva kuulla vedenpitävä peruste noille satuilu- ja provokaatioväitteille. Sellainen, joka pätisi vaikka oikeudessa. En minäkään pidä moista tarinaa kovin tavallisena. Asia vain on niin, että maailma on vielä vekkulumpi paikka kuin moni väsykkä haluaa ajatella.

      Ihan siltä varalta, että tarina onkin tosi, kannattaisi suhtautua asiallisesti. Moni tarina on varmasti huomiontavoittelua ja lorua, mutta enpä usko, että täällä kellään on todella pitävää perustetta moiselle väitteelle. Jos ei pidä tällaisia tarinoita edes periaatteessa mahdollisena, kannattaa etsiä sosiaalipornonsa vaikka roskalehdistä. Niihin on varmaan mukavampi suhtautua vakavasti. Tässä olisi mahdollisuus pohtia asiallisesti asiatonta tilannetta, vaan se näyttää olevan joillekin liikaa.

      MInusta se, joka saa asiattomaan provoonsa asiallisia vastauksia, on typerys. Ja jos on edes mahdollista, että joku saa vaikealle kysymykselleen harkittuja vastauksia, niitä kannattaa tarjota - jos nimittäin pystyy. Egonpönkitys voi joskus, jossain tilanteessa satuttaa jo kerran loukattua. Hätiköidyllä syyllistämisellä ei saavuta yhtään mitään.

    • siskon jutut outoja

      Miehesi kommentti siitä että hän näki isosiskonsa alasti 12 v ei ollut outo ei samoin sen kertominen että äiti yllätti hänet.

      Mutta siskon käytös on tosi outo! Yksi mahdollisuus on että siskon seksuaalisuus on jotenkin mennyt vinksalleen, mutta on vaikea sanoa onko näin käynyt muualla tapahtuneen takia hänen elämässään, vai onko jotain perheessä tapahtunutta.

      Nosta kissa pöydälle. Keskustelkaa.

      Sinänsä yksi yliseksuaalisen aikamme murheellisia hedelmiä tämäkin.

      • överiksi

        Jos jotain tuossa perheessä on tapahtunut, kyllä lukisin enempi siskon syyksi kuin miehesi. Sisko käyttäytyy suorastaan lunttumaisesti.


    • ljal

      Ihan selvä seksijuttu meineillään sisarusten välillä. Hyvä, että eivät peitelleet vaan tuli ilmi ilmeissä ja puheissa. Sairasta porukkaa, hankkiudu eroon kiireesti.

      Voit kysyä suoraan mieheltäsi: Oletko harrastanut seksiä siskosi kanssa ja katsot silmiin. Jos ei pysty katsomaan sinua kirkkain silmin niin tiedät missä mennään. Tosin nämä jutut kertovat jo mikä tilanne on.

      Ei tällaista huumoria ja vitsailua ole olemassa mitä heidän välillään on. Eikö miehesti välitä tunteistasi? Miehesi pitäisi ymmärtää, että tällainen loukkaa ja tuhoaa suhteenne. Sisko taitaa olla rakkaampi.

    • Asiallinen vastaus

      Eipä juuri asiallisia vastauksia, vaan kulttuurin ja uskonnon vääristämiä.
      Seksi on maailman luonnollisin asia.
      Seksi sisarusten välillä on samanlaista seksiä kuin kenen tahansa kanssa.
      Kulttuuri ja uskonto ei vain sitä hyväksy.
      Ehkäisyä voi käyttää jos pelkää että lapsista tulee epänormaaleja.
      Jos Sinä et halua miehesi siskoa samaan sänkyyn, niin ana ihmeessä miehellesi mahdollisuus etsiä sellainen puoliso joka sitä haluaa.
      Näin tulette kaikki onnellisiksi.

    • whataa

      Luultavasti tulevaa miestäkin on hyväksikäytetty lapsena, ehkä myös hänen siskoaan. Ei toi nyt ihan normaalilta kuulosta.

    • outoa tosiaan

      Luota vaistoihisi. Tee päätöksesi sen mukaan mitä näet, kuulet ja tunnet ja mitä kuulet myös "rivien välistä".

    • Syntisäkki´

      Uskon, että monet sisarukset ´harjoittelevat´ sopivassa iässä seksiä yhdessä elämää varten. Olen itsekin saanut oppitunteja näissä asioissa. Ihmettelisin, elleivät suunilleen samanikäiset sisko ja veli yhdessä jännittäisi veljen ensimmäisiä erektioita ja siitä eteenpäin.

      • Janna Juu

        Siis olen minäkin leikkinyt veljeni kanssa seksileikkejä, kun olimme noin 12-14-vuotiaita. En ole silti pervo enkä vinksahtanut, eikä nt aikuisena tulisi mieleenkään himoita veljeäni. Siskoni kanssa höpötimme kaikki asiat, seurustelut, ehkäisyn, kuukautiset yms. mutta eipä meilläkään ole mitään pervoa seksisuhdetta. Toi voisi olla vain heidän keskinäistä omaa huumoriaankin, mutta seuraile tilannetta! Tosiaan, jos olet lapsena hyväksikäytetty,näet seksistisiä vihjeitä sielläkin, missä sellaisia ei ole.


    • outoa on

      Älä mene naimisiin nyt. Joku vaikuttaa olevan pielessä.

    • puhukaanyt

      Oikeasti, jos parisuhde on kunnossa teillä kahdella, niin asiasta kuin asiasta voi ja pitää puhua! Parisuhde ei vaan toimi, jos mieltä askarruttavista asioista ei puhuta vaan padotaan kaikki hiemankin ahdistava sisälle. Toista on myös kunnioitettava ja arvostettava ja paljon. Kerro miesystävällesi pian näistä tuntemuksistasi kun teillä on yhteinen rauhallinen hetki, älä syyttele tai mitään, sano vaan miltä sinusta tuntuu. Silloin et voi ainakaan hävitä. Joko mies ymmärtää ja pyrkii tästä lähin ottamaan sinut huomioon ja keskustelee siskonsakin kanssa että varoo mitä samakoita päästelee, tai sitten mies on jostakin kumman syystä niin kiinni siskossaan, että suuttuu ja torjuu sinut, joka on varma merkki siitä, että mies ei ole sinulle Se oikea.

      Jokaisessa perheessä on kyllä omat omituisuutensa, heillä on opittu rivo huumorintaju ja perverssit jutut aivan normaaleiksi asioiksi. Tuommoinen siskon käytös kuitenkin on todella outoa, jopa sairasta omalla tavallaan, vaikka olisi kuinka huumoria. Siskonsa vaikuttaa henkisesti jotenkin pahasti olevan sekaisin. Liekkö mitä touhunnutkaan veljensä kanssa nuorina, salaisia puuhasteluja. Niistä tuskin saat ikinä kuulla ja ehkä parempi niin.

      Eli siis, tuollainen ei ole normaalia, hyvin kieroutunutta eikä siskon käytös ole hyväksyttävää, sillä mikään mikä loukkaa ja saa aikaan ahdistusta ja tuollaisia tuntemuksia, ei voi olla hyväksyttävää. Puhu, puhu ja vielä kerran puhu miesystävällesi. Ja ei missään nimessä kannata kiirehtiä vielä parin vuoden jälkeen naumisiin, varsinkaan kun et tunne tuntevan miestä vielä tarpeeksi riittävän hyvin oikeasti. Voisit joutua katkerasti katumaan. Ja ajattele, jos joskus saatte vielä lapsia, mitä tämä miehesi sisko keksii sen lapsen nähden? Perversiot jatkuu? Sitten se menee jo rikolliseksi.

    • juhuu32223

      Onko se isosisko naimisissa tai seurusteleeko? Jos ei ole, tutki, onko hän lesbo. Vaikuttaa lesbohuumorilta, yrittää estää veljeään avioitumasta.

      • H78390r

        Tai ovatko sisko ja veli muuten hyvin läheisiä? Saattaa olla, että sisko on ehä itse huomaamattaankin mustasukkainen veljestään, yrittä estää sinua saamasta veljeään. Onko hän muuten mustasukkaisen oloinen?


    • oo mamma mia

      Hei. tietenkin olet kärsinyt insestistä ja sinun pitää puhua siitä ystävällesi. jos et nyt puhu. 0let hukassa. tietenkin on mahd. että heillä on ollut joku lapsenomainen keskeinen leikkinsä nuoruudessa. se itsetyydytys ei sinäänsä ole kuin merkki varhaisesta sukupuolivieetistä 12 v. Kovin yleistä on ollut maamme historiassa se että talossa oli vaikka 5 siskoa kun talon nuori isäntä otti siihen vaimon. minijä sätti saati sitten siskot. et vähällä pääset jos selvität asiat onko miehelläsi ollut sellainen suhde siskoonsa ja miehesi on se otettava huom. mikäli aikoo jatkaa kanssasi. itse menin myöhäisemmässä iässä avosuhteeseen ja kaksi hänen sisarustaan ei liioin minua hyväksynyt ja vetitvät sinne-tänne ettei meille jäänyt yht.aikaa.! ts. piiri pieni meni sekaisin. ja sittenpä alkoi savustus. 0nnistuneesti. ei kuin lykkyä pyttyyn ja avion kautta eroon. niinhän se menee nykypnä. Hienot kalliit häät ja ero ennen kuin häät on maksettu.

    • öhm

      no senku ehdotat kimppakivaa. kaikki voittaa. jos ei kelpaa sano et tä oli sit tässä.

    • talk_to_him

      Kannattaisi jutella sen miehesi kanssa nämä asiat läpi... älä hel vetissä mene naimisiin enne kuin sinulla on mielen rauha.... ota aikasi näiden asioiden selvittämiseen.... eihän sitä koskaan tiedä, mistä on kyse.... :/

    • Ylermi Hoikka

      Minun vaimo on ollut veljensä kanssa niku naku. He ovat tehneet ns. kuolemansopimuksen, jos jompi kumpi kertoo siitä.

    • ruustinna

      Kyllä mulla tulla kirjoituksestasi oudot vibat. Mä en pystyisi olemaan ihmisen kanssa, joka aiheuttaisi tuon kaltaista päänvaivaa. Epäilen, pääsisitkö tuollaisista ajatuksista ikinä irti ja tuskin sellaisia haluat loppua elämääsi miettiä.

    • 8+7

      AP: Juu kannattaa tosiaankin tulla tänne valittamaan ja avautumaan TÄYSIN ULKOPUOLISILLE! Meinaatko täältä saavan vahvistusta päätöksellesi? Neuvoisin menemään peilin eteen pohtimaan ja tekemään ihan oma aikuisen ihmisen vastuullinen päätös asiasta joka ei muille kuulu.

    • pintero

      Kyllä se voi hyvinkin olla totta! Olin itse naimisissa kaksikymmentäviisivuotta ja kaiki meni ensin hyvin mutta kun olimme kesä lomalla,oli sellaisia asioita jotka oli ensin ihmeitä ja kun kysyin niin vaimoni kielsi ja sen näki että se sattui oikein. Sen jälkeen seurasin toistakymmentä vuotta heitä ja heidän käyttäytymistä keskenää. Mutta sitten tuli se pommi josta vaimoni ei tiedä. Hänen veljensä sanoi mulle kun oli humalassa että he siis vaimoni ja hän ovat ollee joskus kuin avio pari. Minä siihen vain että niin. Hän jatakoi että tosiaan me olimme kuin vaimo ja mies aivan oikeasti ja katso niillä sairailla silmillää. En puhunut mitää lähdin vain ulos, ja ensimäisen kerran kerron siitä nyt,vaikka olemme eronneet siitä asiasta en ole maininnut mitään.Onhan siinä juirinenkin puoli.Toivottavasti han lukisi nyt tämän.

      • chjkbbkm

        Ajatteles jos sisko ois veli


    • pikku sisko

      ei tuota kannata,murehtia kyllä siitä siskollekkin riittää,se latautuu nopsaan käyttökuntoon.sehän on kestävämpi käytön jälkeen ei heti heitä huulille.

    • Kysyvä ei tieltä eks

      Kysy mieheltäsi suoraan asioita, sillä se selviää.
      Kysy onko hänellä ja siskolla ollut jotain selsuaalista keskenään.
      Kysy kaikkea ihan suoraan mikä sinua askarruttaa!
      Onnea :)

    • kotkotkoo

      aika outoa... minkalainen ssisarussuhde heillä on muuten ? pitävätkö paljon yhteyttä ? en tiedä jos eroaisin mutta totuuden haluaisin tietää kysymällä mieheltä että msitä on kyse ? ovatko he aina käyttäytyneet noin ?
      siskolle sanoisin asiallisesti suorat sanat ja tekisin muutaman kysymyksen.
      vaikea sanoa jos epäilet turhaan... miten muut ovat reagoineet ?

    • ykskertain

      Yksinkertainen vinkki puolisoaan valitseville:

      Mahdollisen tulevan puolison todellisen luonteen saa selville tarkkailemalla tämän lähisukulaisia, vanhempia ja sisaruksia. Jos heissä on jokin (epäilyttävä) ominaisuus, varaudu, että se ominaisuus todennäköisesti ilmenee jossain vaiheessa myös puolisossasi.

    • seximies Oulusta

      Mietippä sellastamaan antanut aihetta että olet kiinostunut tulevan kumppanin siskon kans leikkimisestä yhdessä tai kolmestaan.Mut se kannattaa tehdä kyllä kahden sen tytön kans ja salassa.olet kiinostunut naisista ihan selvästi.

    • dellamie

      menepä keskustelemaan terapeuttisi kanssa omasta menneisyydestäsi. kaikki ei sittenkään taida olla vielä kunnossa. ellet ymmärrä/hyväksy itseäsi kaikin tavoin, et pysty näkemään toisia ihmisiäkään oikealla tavalla.
      et ole valmis parisuhteeseen ennen kuin suhde itseesi ja menneisyyteesi on asettunut.

    • hulluja riittäänmnmn

      idiootti tuo sexmies oulusta sekä sitten se mielenvikainen joka jatkuvasti on suomi24 haukkumassa naisia huoraksi kun kukaan ei häntä halua nähdä, ei siedä ei välitä. säälittävä tapaus.

    • ainok.

      Asiat ei ole ihan kohdallaan.Kysyppä ovatko he biologisia sisaruksia ?Mutta vaikuttaa jo oksettavalta sisarussuhteelta,taitaa mättää koko suvussa,vai.
      Älä hyvä mene naimisiin.

    • P o h d i s k e l u

      Haluatko insestiperheeseen miniäksi?

    • yyhdöflok

      kysy asiaa heiltä suoraan.vaikuttaa oudolta kieltämättä. seurusteleeko sisko kenenkään kanssa?

    • pjjerpojrgaop

      ehdota kolmen kimppaa

    • eihän tuossa nyt

      mitään ihmettä ole me kaksi siskoa ja veljeni vaikka olemme jo kohta viisikympisiä ja naimisissa käydään kesäloman aikana yhdessä saunassa.Nuoruudessa hölötettiin kaikki asiat toisillemme niin rakkaudesta,kun seksistä mutta ei harrastettu sitä koskaan keskenämme.Vieläkin meillä toimii samallatavalla hölötämme sisarusten perheasit maan ja taivaan välistä on niikun sisäpiirin tiedonkulku.

    • ...

      Alkaa tosiaan olla ilmeisesti mainosrahat vähissä suomi24:ssä, kun mikään aihe ei ole pyhä. Kohta kalastellaan klikkauksia, lukijoita ja kommentteja sit kai jo pedofiilijutuilla, isän ja tyttären rakkaussuhteella? Tai ehkä pojan ja isoäidin?

      Menkää hoitoon oikeesti kaikki - te, jotka näitä kirjoitatte ja te, jotka otatte tosissaan. Mainostajat myös.

    • sder

      Lähinnä kyllä tuli mieleen että sisko taitaa olla kiinnostunut morsiamesta,siinä mielessä...

      Ehkä kirjoittajan kannattaa vähän löysätä pipoa. Oon minäkin nähny veljeni alast,.monta kertaa. Eikä sukurutsaus tulis mieleenkään. Ja mitä tuohon masturboimiseen tulisi niin kyllä minuakin vuosien jälkeen naurattaisi tuollainen nolo juttu. Miksi ihmeessä tuollaista pitäisi hävetä??

      Kirjoittajalla on kyllä vakavia ongelmia itsensä ja seksuaalisuuden kanssa.

    • KESKUSTELKAA!!!

      Mitäs jos kysyisit mieheltäsi??? Tyhmää jättää suhde riippumaan arvailujen varaan... Kait sitä nykypäivänä voi avoimesti kertoa intiimeistä asioista ja niistä pitääkin saada keskustella... Niin syntyy vakaa luottamus parisuhteelle, mutta jos et tähän pysty niin tarvii kait antaa olla!!!

    • näin täällä

      minullapa sitten löytyy miesystävä jonka aikuinen tytär keimailee nii n kauheasti isälleen ,riisuuntuu isänsä edessä jos ei nyt ihan alastomaksi mut puolipukeissa pyörii silmien alla ja pyllistelee pukiessaan ym ym ja isänsä ei saa silmiään irti tyttärestään,huhhuh! ja muutenkin haiskahtaa jotenkin oudolle koko juttu.....mitäs tälläiseen kommentoitte?

      • Totuus Kunniaan

        Oletan että kysymyksessä on samantapainen äijä, kuin tuossa vähän alempana olevan nimimerkki: NaisetOvat Petollisia. Tapauksessa.

        Jos ukkosi katselee mielellään aikuista alusvaatteisillaan poseeraavaa tytärtään niin se tarkoittaa sitä, että heidän välillään on ollut muutakin, kuin silmänruokaa.

        Kyllä puolisoiden pitää olla uskollisia toisilleen, jos ei ole niin jätä hänet ja sano, että menee tyttärensä kanssa naimisiin.

        Kyllä Kirkko se jo nykyään hyväksyy sillä ei kait niin jumalatonta asiaa olekkaan, etteikö se mahtuisi Kirkon sallimuksen, laupeuden ja armollisuuden laajasta katsantokannasta Kirkoon piiriin.

        Onhan tässä viimeisen vuoden aikana saanut iltapäivälehtien lööpesitä lukea mitä Kirkon Papitkin harrastavat ja hyväksyvät:
        Väkivaltaa, Homoutta, Lesboutta, Avioliiton ulkopuolisia suhteita, Naispappeuden, Tappamista, Päihteitä, Politiikkaa Ja Jumalan Sanan Raamatun Vääristelemistä.
        Kuka voi enää väittää että Kirkko on ahdasmielinen. Sillä osoittavathan nuo Kirkon teot selvästi sen, että kaikki on sallittua.
        Siis Kirkon näkökulmasta katsottuna olkaa hyvät ja eläkää, kuin siat pellossa. Sillä Kirkko sivuttaa täysimääräisesti sen mitä Raamattu opettaa.
        Senhän osoittaa sekin, että Suomen vankilassa olevat lainrikkojat ovat pääsääntöyseti Valtion-Kirkon jäseniä.


    • Voihelevettiläinen!

      Eiköhän sun kannata hankkia apua ennen ku mietit sukurutsaa ensimmäisenä? En tiedä onko provo, mutta kai nuorilla muitakin vaihtoehtoja on ku ensimmäisenä sisko tai veli? Onkohan vähän liika mustasukkaisuus taustalla tai muuten outo!

    • NaiseOvat Petollisia

      Itselläni oli entisen vaimoni puolelta tällainen suku:
      Ja uskallan puhua tästä vasta vasta nyt, koska he ovat jo kuolleet.

      Jo 1900- luvun alusta saakka on heidän sukunsa ollut tunnettu siitä, että he käyskentelivät alasti heidän omalla maatilallaan vauvasta vanhuksiin kaikki.

      Ovat moraalittomia, iljettäviä, ruokottomia, ja sukurutsaisia. Siis isät, äidit, isovanhemmat, lapset ja sisarukset keskenään ovat tehneet lapsia, josta ei edes tiedä, kuka sukulainen on jonkun isä. Todella oksettavaa.
      Siitä syystä heidän suvussaan on keskimääräistä enemmän kehitysvammaisia ihmisiä, joista osa on ollut koko ikänsä laitoshoidossa ja osa heistä ollut koko ikänsä eläkkeellä psyykkiste syiden vuoksi.

      Sellainen Kummeli- tv sarjan kesämökkinaapuri Martti Mielikäisen näköinen eräs heidän sukunsa kehitysvammainen mies oli talvipakkasella sarkapukupäällä ja karvahattnläpät asennossa hessuhopo kaupan edessä pyörimässä ja näyttelemässä muniaan kylän rouville ja kaikille muillekkin. Esim koulussa oli usein aamulla puheenaiheena oliko se taas näyttelemässä muniaan kaupan edessä.

      Kun menin naimisiin silloisen vaimoni kanssa niin en tiennyt heistä ja heidän oksettavista tavoistaan. Vasta parinvuoden avioliiton jälkeen ihmettelin miksi vaimoni hyppää isänsä luona niin aktiivisesti, kunnes selvisi, että he ovat sukurutsaisia ja harrastavat seksiä, lisäksi appiukko harrasti seksiä kehitysvammaisen toisen tyttärensä kanssa.

      Vaimoni oli niin sairas päästään, että särki serkkunsa avoliiton ja otti serkkunsa miehen itselleen, josta heille syntyi lapsi ja tämänkin vaimoni salasi minulta useita vuosia niin, että luulin lasta omakseni siinä vaiheessa otin avioeron.

      Ja serkkunsa miehen myös siksi, että hän on henkisesti jälkeenjäänyt huo rapukki.
      Eihän kukaan tervejärkinen mies mene sekaantumaan naimisissa olevan pienilapsisen perheen äitiin.

      Mutta entisen vaimoni serkun mies, joka oli oppinut entiseltä avovaimoltaan oksettavat suvun tavat, kävi myös appiukkoni kanssa harrastamassa seksiä vaimoni psyykkisestisairaan, kehitysvammaisen siskon kanssa.

      Voitteko edes kuvitella miten oksettavaan avioliittoon olen sotkeutunut tietämättömyyttäni, ja tuo kaikki on totta, mutta onneksi nyt olen vapaa tuosta iljettävyydestä.

      Suosittelen kaikille avioliittoa harkitseville, että elkää kiirehtikö. Ottakaa rauhassa selvää myös tulevan suvun tavoista ja tutustukaa, myös muihin tuleviin sukulaisiin ja heidän naapureihinsa sillä sitä kautta usein totuus paljastuu. Ettette joutuisi vaikeuksiin.

      Minähän ajattelin nuorempana, että se on vain minun ja tulevan vaimoni asia ja meidän keskuudessaan vallitsee rakkaus ja avoimuus.
      Ei se asia noin mene kenenkään kohdalla. Vaimoni oli erittäin kiero, juoni, katala, asioita salaava, valehteleva, itsekäs ja omahyväinen.
      Itse asiassa en tiedä miksi hän halusi kanssani naimisiin sillä näin jälkeenpäin voin sanoa, että hän ei rakastanut minua koskaan.

      • walky talky

        Oletkos ajatellut ryhtyä kirjailijaksi??

        Vähän kuulostaa, eikä niin vähänkään että on Rob Zombien leffoja
        kateltu ja heitetty seksi mukaan mausteeksi.

        Oh wau, kyllä tuosta leffan jo saisi.


    • Ei Insesti Sukuun

      Sinun olisi syytä kysyä heiltä ovatko he Lestadiolaisia sillä heidän keskkuudessaanhan insesti on ollut tosi suosittu juttu.

      Ei kannattaisi mennä insesti perheen jäsenen kanssa naimisiin sillä saattaisi tulla vaikkapa avioliiton ulkopuolisia lapsia.

      • doom boom box

        Aika rankkaa yleistämistä.

        Ei kannattaisi syyllistää ketään, ilman 1000% todisteita, että KAIKKI ovat.

        Useinhan se on niin, että muutaman mädän omenan takia
        pilaantuu koko sato. (tämä siis vertauskuvallisena ilmaisuna)


    • otaselvää!!

      Joko miehes siskolla on oikeesti aivan helevetin omituinen huumorintaju tai sitten ihan oikeesti niillä on ollu jotain sutinaa.. Karmasevan kuulosta joka tapauksessa. Miksi et voisi kysyä asiasta suoraan vaikka mieheltäsi??

    • inhottava realisti

      "Muunmuassa hän kuulemma näki isosiskonsa alasti ollessaan puberteetti-ikäinen, 12 - vuotiaana. ... Ja kuulemma hänen äitinsä kerran yllätti hänet masturboimasta teininä!"

      Tynnyrissä lienet kasvanut jos nämä ovat sinusta "sangen erikoisia asioita".

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      88
      1662
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1300
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1196
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1084
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      883
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      389
      813
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      802
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      795
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      766
    Aihe