MYYDÄÄN

Myyntityyppi

Myydään eestinratsuponi/risteytysponi. Säkä (n. 125cm) ei virallisesti mitattu. Kiltti hoitaa yms mutta tunnilla joskus testailee. Voi tarhata muitten kanssa. Varusteet mukaan.Nimi Rosella ''Ella''. Väri kimo. Ei nää toisella silmällä oikein hyvin.Mutta liikeet huomaa. Ollut tuntikäytössä pienellä tallilla. Kaviokuumeita ollut joka kevät. Ei kesäihottumaa. Syntynyt -00.

16

529

  Vastaukset

  • Paljonko on hintapyyntö?

  • Hp: 2500e-2700e

  • Minusta ei ole mitään järkeä myydä sairasta hevosta. Ja kuka ihminen ostaisi ponin joka ei nää toisella silmällä hyvin, tai sitten sairastaisi jopa kaviokuumetta välillä, ja etenkään tuolla hinnalla?! järki käteen ihminen.

   Minä en koskaan ostaisi tai edes myisi sairasta hevosta..

   • Kannattaisi ottaa yhteyttä eläinlääkäriin ja mennä aika rennosti sillä! Ja jos nyt oikesti aijot myydä sen niin hinta voisi olla alle tonnin! ;(( järkeää


  • samaa mieltä edellisen kanssa.

   JOs ponilla on oikeasti ollut joka kevät kaviokuumeita, se ei enää terveeksi tule ja todennäköisesti sillä on jo pysyvästi jalat vaurioituneet.

   Ehdottomasti parempi olisi lopettaa hevonen, todella väärin hevosta kohtaan myydä se eteenpäin.

  • voisin ehkä ostaakin jos hinta olisi max. 200. Enempää en puoli-sokeasta ja kaviokuumetta usein sairastavasta hevosesta maksaisi. Toisaalta olisi parempi lopettaa hevonen....perhe-hevosena/lemmikkinä menisi jotenkin.

  • voisin ehkä ostaa jos ois 200-300e

  • Hevoselta voi jopa poistaa toisen silmän esim. vammautumisen vuoksi ja se pystyy silti esim.kisaamaan täysillä. On huippuhevosia,joilta poistettu toinen silmä. Hevosella menee hetki totuttautuessaan siihen,muttei se mitään estä. Ja olis se kamalaa lopettaa hevonen,joka voi elää vielä silmän poiston jälkeenkin täyttä elämää.

  • Hei, Joku pentu on voinut laittaa tän viestin esim. Tallin pahimmasta pukittelijasta yms. Älkää ottako tosissanne...

  • Ottakaapa kuules vaa tää tosissaan.Menkääpä käymään Alavuden Ratsastuskoulussa niin näette puoliverisen jolla ei ole toista silmää,ja siltikin se kisaa vaativissa luokissa kouluratsastuksessa ja hyppii tunneilla isoja esteitä horjumatta YHTÄÄN!! jos ette usko niin älkääpä uskoko,omapa on asianne.Mut tää siis on iha totta!!!

  • On se totta koska yks heppa nimeltään Rachid '' Eddi '' biib sillä ei oo kun yks silmä ja se hyppää vielä 110-120 cm ? Mutta ridaaja ei oikein halua hypätä, ja se kisailee noin Helppo C- Vaativa B-A ?? Ja se on muutenkin kaunis ! Todiste !

   http://www.hunr.org/@Bin/201029/Iina ja Eddi.jpeg

   kattokaa linkki ja zoomatkaa kuva niin näette että oikea silmä on poissa ja juuri nyt se on koulu kisoissa !

  • Mitä pahaa jos hevosella ei ole toista silmää! Kunnon hevos rakastajat ei välitä että onko toista silmää vai ei! mulle se on IHANN SAMA ONKO TTOISTA SILMÄÄ VAI EI!!!!
   Mutta hinta voisi olla tonnin paikkeilla!

   ♥: Hevos Rakastaja

  • Eli siis minua kiinnostaisi tuo poni :) silmä juttu ei haittaisi mitään mutta tuo kaviokuume juttu...onko sen kaviot AIVAN normaalin näköiset? Ettei kavioluut ole kääntyneet tai mitään sellaista? (kokemusta on..) ja siis paljonko on hinta? Ja missä päin poni sijaitsee? Onko muuten terve? :)

  • Haluaisin lisätietoja :) eli siis: onko poni muuten terve? Onko kavioluut kääntyneet? Ontuuko? Onko kiltti? Missä sijaitsee? Jne..

  • Vieläkö poni sinulla?
   Missäpäin poni sijaisee, ja hinta?
   Tulisi suokille seuralaisex, ja pienimuotoiseen harrastekäyttöön

  • saako ylläpitton? täältä löytyyisi hyvä koti!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   319
   3492
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   124
   2850
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   176
   1828
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1414
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   20
   942