Aihe

MYYDÄÄN

Myyntityyppi

Myydään eestinratsuponi/risteytysponi. Säkä (n. 125cm) ei virallisesti mitattu. Kiltti hoitaa yms mutta tunnilla joskus testailee. Voi tarhata muitten kanssa. Varusteet mukaan.Nimi Rosella ''Ella''. Väri kimo. Ei nää toisella silmällä oikein hyvin.Mutta liikeet huomaa. Ollut tuntikäytössä pienellä tallilla. Kaviokuumeita ollut joka kevät. Ei kesäihottumaa. Syntynyt -00.

16

550

  Vastaukset

  • Paljonko on hintapyyntö?

  • Hp: 2500e-2700e

  • Minusta ei ole mitään järkeä myydä sairasta hevosta. Ja kuka ihminen ostaisi ponin joka ei nää toisella silmällä hyvin, tai sitten sairastaisi jopa kaviokuumetta välillä, ja etenkään tuolla hinnalla?! järki käteen ihminen.

   Minä en koskaan ostaisi tai edes myisi sairasta hevosta..

   • Kannattaisi ottaa yhteyttä eläinlääkäriin ja mennä aika rennosti sillä! Ja jos nyt oikesti aijot myydä sen niin hinta voisi olla alle tonnin! ;(( järkeää


  • samaa mieltä edellisen kanssa.

   JOs ponilla on oikeasti ollut joka kevät kaviokuumeita, se ei enää terveeksi tule ja todennäköisesti sillä on jo pysyvästi jalat vaurioituneet.

   Ehdottomasti parempi olisi lopettaa hevonen, todella väärin hevosta kohtaan myydä se eteenpäin.

  • voisin ehkä ostaakin jos hinta olisi max. 200. Enempää en puoli-sokeasta ja kaviokuumetta usein sairastavasta hevosesta maksaisi. Toisaalta olisi parempi lopettaa hevonen....perhe-hevosena/lemmikkinä menisi jotenkin.

  • voisin ehkä ostaa jos ois 200-300e

  • Hevoselta voi jopa poistaa toisen silmän esim. vammautumisen vuoksi ja se pystyy silti esim.kisaamaan täysillä. On huippuhevosia,joilta poistettu toinen silmä. Hevosella menee hetki totuttautuessaan siihen,muttei se mitään estä. Ja olis se kamalaa lopettaa hevonen,joka voi elää vielä silmän poiston jälkeenkin täyttä elämää.

  • Hei, Joku pentu on voinut laittaa tän viestin esim. Tallin pahimmasta pukittelijasta yms. Älkää ottako tosissanne...

  • Ottakaapa kuules vaa tää tosissaan.Menkääpä käymään Alavuden Ratsastuskoulussa niin näette puoliverisen jolla ei ole toista silmää,ja siltikin se kisaa vaativissa luokissa kouluratsastuksessa ja hyppii tunneilla isoja esteitä horjumatta YHTÄÄN!! jos ette usko niin älkääpä uskoko,omapa on asianne.Mut tää siis on iha totta!!!

  • On se totta koska yks heppa nimeltään Rachid '' Eddi '' biib sillä ei oo kun yks silmä ja se hyppää vielä 110-120 cm ? Mutta ridaaja ei oikein halua hypätä, ja se kisailee noin Helppo C- Vaativa B-A ?? Ja se on muutenkin kaunis ! Todiste !

   http://www.hunr.org/@Bin/201029/Iina ja Eddi.jpeg

   kattokaa linkki ja zoomatkaa kuva niin näette että oikea silmä on poissa ja juuri nyt se on koulu kisoissa !

  • Mitä pahaa jos hevosella ei ole toista silmää! Kunnon hevos rakastajat ei välitä että onko toista silmää vai ei! mulle se on IHANN SAMA ONKO TTOISTA SILMÄÄ VAI EI!!!!
   Mutta hinta voisi olla tonnin paikkeilla!

   ♥: Hevos Rakastaja

  • Eli siis minua kiinnostaisi tuo poni :) silmä juttu ei haittaisi mitään mutta tuo kaviokuume juttu...onko sen kaviot AIVAN normaalin näköiset? Ettei kavioluut ole kääntyneet tai mitään sellaista? (kokemusta on..) ja siis paljonko on hinta? Ja missä päin poni sijaitsee? Onko muuten terve? :)

  • Haluaisin lisätietoja :) eli siis: onko poni muuten terve? Onko kavioluut kääntyneet? Ontuuko? Onko kiltti? Missä sijaitsee? Jne..

  • Vieläkö poni sinulla?
   Missäpäin poni sijaisee, ja hinta?
   Tulisi suokille seuralaisex, ja pienimuotoiseen harrastekäyttöön

  • saako ylläpitton? täältä löytyyisi hyvä koti!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   408
   21801
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   356
   14516
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14253
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10145
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   5826