Vaimoni ilmoitti viimeyönä näin

Aisa81

Seksin jälkeen vaimoni totesi että "Sä et tee mitään, miten sä luulet et mä saan kun on vaan ö ö ja sit oot liikkumatta" ja hetken päästä tuli avioeropaperit juttuihin kun sanoin et haluisiks et sua panis sitten joku muu

Suoraan sanottuna meni itsetunto, ja tällä hetkellä toivon ettei tarvitse koskaan enää harrastaa seksiä ja nolata itseäni...

Ongelmani on se, että vehkeeni on helvetin herkkä. Välillä tuntuu että saan muutamasta työnnöstä, välillä kestää pitempään mutta mihinkään pornotähti tahtiseen paukutukseen en ole koskaan pystynyt, jos koitan naida nopeasti pitkillä työnnöillä tuntuu että saan alta minuutissa.

Voisiko joku ystävällisesti auttaa ja kertoa millä helvetillä saan vehkeeni kestämään ja että pystyn nauttimaan seksistä ilman alituista stressiä etten tyydytä vaimoani tai voi vittu enkai vielä tule -fiiliksiä. Seksistä on mennyt maku ja pelkään sitä.

Suoraan sanottuna viime yön jälkeen harkitsen tosissani itsaria. Vaimo erotessaan veisi lapset, joita rakastan yli kaiken, enkä pystyisi elämään viikonloppuisänä. Auttakaa nyt oikeasti, millä vitulla saan vehkeeni kestämään kunnon panemista (Puuduttavat sumutteet testattu, suht turhia)

57

10921

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aisa81

      Tarkennus edelliseen. Siis välillä hidastan tai pidän pienen tauon (jonka aikana yleensä annan suuseksiä), jos meinaa tulla, jotta kestäisin pitempään. En ole kuitenkaan mikään kahdentyönnön juttu. Eilen esileikkeineen taisi hurahtaa tunti, mutta ongelma tuntuu olevankin se etten pysty naimaan rajusti. Eli miten pystyisin, auttakaa miestä mäessä...

      • teppospete

        moi,minä ja vaimoni käydään yksis bizarren bileissä,missä pannaan julkisesti eri laitteissa,ja ilta kestää yli 4 tuntii,mä käytän sellaista puuduttavaa ainetta jota suihkautan terskaan muutamaa minuuttia ennen naintia,se vie osan tunnosta ettei nalli pala mut ei saa laittaa liikaa ettei tunto häviä,loppuu nääs seisomasta.ps kokemuksia on.eros oli valmistaja.antishop jkylä.


      • ajattele nyt

        en tohon ennenaikaiseen laukeamiseen osaa mitenkään auttaa mutta toi itsarin suunnittelu on naurettavaa. vaikka vaimos veis lapset mukanaan niin ajattele asiaa lasten kannalta. ne alkaa vihamaan äitiään koska ajattelee että hän sen sulle aiheutti. ja se että lapset joutuu elämään ilman isää, haluuksä sitä oikeesti ? onkse sen arvosta ? satutat useampaa ihmistä mitä luuletkaan tommosella ajattelulla, ja ite pidän itsaria sentakia tosi itsekkäänä tekona.


    • jäpikkä34

      Ei ole nopea apu, mutta jotkut sanoo (=kirjoittaa) että ympärileikkauksen eli esinahan poistamisen jälkeen terskan herkkyys vähentyy ja laukeaminen vaatii enemmän stimulaatiota. Jos noin tosiaan on (en tiedä, en ole itse ympärileikattu), niin ehkä sulle voisi olla hyötyä esinahan poistattamisesta. Yksityispuolen urologi voinee sen tehdä vaikkei sulla olisikaan mitään sairautta. Ehkä kun kerrot tuon tilanteesi niin sympatiaa löytyy ja pääset ympärileikkaukseen. Hinta n. 700e ?

      • ???

        Ei kai sitä poistaa tarvitse? Jos vaan pitää sitä esinahkaa koko ajan terskan takana?


    • kaikenlaista.-..

      jäpikkä34 kirjoittelee että ympärileikkaus voisi auttaa, mutta ympärileikkauksesta ei ainakaan mitään apua tuohon sun kertomaasi tilanteeseen olis.

      Siemensyöksy/orgasmi tulee silloin kun se tulee, aika tunteeton ääliö akka sulla ainakin on kun tuommoista laukoo. Itse vaihtaisin akan tuossa tilanteessa, mutta jos liitto on aktin kestosta kiinni niin kaipa tuohon laukeamisherkkyyteen on jotain oikeita lääkkeitä kuiteskin olemassa. Käy lääkärin puheilla.

    • ghrjdujgikyfiu

      Masennuslääkkeet kuulemma voi tehdä vaikeaksi laukeamisen. En ole kyllä kokeillut....

      Kerran vatsalihastreenin jälkeen harrastimme seksiä ja se oli muutama hassu työntö ja se oli siinä.

      • Lääkkeitä käyttävä

        Masennuslääkkeet kyllä aikalailla tappaa seksihalut kokonaan.


      • &&&&&&
        Lääkkeitä käyttävä kirjoitti:

        Masennuslääkkeet kyllä aikalailla tappaa seksihalut kokonaan.

        Siis tosiasiassa lääkkeitä käytetään moniin eri vaivoihin ja lääkkeitä on ihan mahottoman paljon.
        Esim. tiettyä samaa lääkettä voidaan käyttää mielialalääkkeenä, ennenaikaisen laukeamisen estämiseen, tupakasta vieroittamiseen jne.
        Siis lääkkeen sivuvaikutus voi ollakin hyödyllinen sille, joka ei lääkettä muuten tarvitsisi.


      • #%¤&¤%&#¤%
        Lääkkeitä käyttävä kirjoitti:

        Masennuslääkkeet kyllä aikalailla tappaa seksihalut kokonaan.

        Itse masennuslääkkeitä (kahta erilaista samanaikaisesti) käyttäneenä olen huomannut, ettei se ainakaan seksihaluja mulla ole tappanut.

        Jossain vaiheessa niillä ei ollut mitään vaikutusta seksiin omalla kohdallani.
        Myöhemmin kun aloin uudestaan käyttämään, vaikutus oli siinä etten lauennut. Seisokki kyllä pysyi.
        Olen kuullut että joillain katoaa halut ja/tai kyvyt.

        Vaikutukset voivat siis olla mitä tahansa.


    • ego.

      Aika karua tekstiä joo vaimoltasi, jos noin tylysti asian ilmoitti. Esittämäsi ratkaisuvaihtoehto on kuitenkin ihan järjetön, jos ilmoitat rakastavasi lapsiasi niin paljon. Moisella aiheuttaisit rakastamillesi lapsille elinikäiset traumat, veisit heiltä isän ja minkä takia? Haloo..

      Vaikeuksilta ei kukaan täällä välty. Meillä kaikilla on ongelmamme. Ainoa, millä on merkitystä, on se miten niitä yritämme voittaa. Omiin ongelmiin pitää joko löytää ratkaisu tai sopeutua niihin jos niitä ei voi poistaa.

      Oletteko yrittäneet jatkaa touhuja laukeamisesi jälkeen? Kuinka kauan aikaa kuluu kun olet kykeneväinen seuraavaan varviin? Tämä on tietty yksilöllistä, joskus voi mennä kauankin. Ja odotellessahan voi tehdä kaikkea muuta :)

      Kuinka usein harrastatte seksiä? Auttaisiko useammin pidentämään kestoa?

      Mites sitten, pystytkö esim. hanskattamaan aiemmin ja samana päivänä harrastamaan yhdyntää, onko mitään vaikutusta kestoon?

      Onko keskinäinen suhteenne muuten kunnossa, luottamus jne. Vaimosi taitaa painostaa tilannetta asenteellaan. Ei saisi tulla tuollaisia "pelon" tunteita aktia kohtaan, vaan kumppanin pitäisi tukea ja tehdä kaikkensa tilanteen eteen. Puhukaa asiat halki.

      Onko tämä asia ollut aina olemassa suhteenne aikana? jos on, niin vaimosi on ollut siitä tietoinen ja tavallaan on hyväksynyt sen. Siitä valittaminen on TAVALLAAN väärin. Joskus joku piirre toisessa ihmisessä kiinnittää huomion suhteen alussa, ja naiset etenkin ajattelevat että sen voi muuttaa sitten myöhemmin itselleen mukavammaksi.. Eikä se tietenkään onnistu.

      Toivottavasti silti löydätte ratkaisun ja pääsette nauttimaan toisistanne. Ainahan voi kääntyä lääkärin puoleen, sieltäkin saattaa joskus saada apua ;).

    • 69 toimii aina

      No joo, karua tekstiä ,mutta jos vaimo on turhautunut, niin jollakin tavalla vielä pikkusen ymmärrettävää. Mutta, sun ongelmaan. Eikö vaimosi saa orgasmia suuseksistäkään? Jos se ei ollut saanut ennen kuin sä olet tullut, niin kai sinä hoidat asiat loppuun asti? Se on nimittäin mielestäni erittäin junttimaista, jos mies saa, ja olettaa, että homma on loppunut.
      Oletko muuten ajatellut, että valitsisitte rakastelu-asennon, jossa kestaisit pitempään. Voisi esimerkiksi kuvitella, että nimenomaan sinä kestäisit pitempään silloin kuin sinä olet selällään (ei tarvi olla lahna!!), ja vaimosi ratsastaa tai joku muu asento. Sehän on loppujen lopuksi hyvin yksilöllistä...

    • hmm joo

      Kuinka monta orgasmia pystyt saamaan päivän aikana? Eli omien kokemusten mukaan joka laukeaminen kestää aina vähän kauemman kuin toinen. Voisit myös kokeilla runkkaamista ennen seksiä jos vähän vähentäisi paineita laueta hetkessä.

      Jotkut psyykelääkkeet kuulemma vähentävät tuntoa alapäässä, mutta aika hakuammunnaksi tämä neuvo vissiin menisi.

    • ...

      Teet sovinnon vaimosi kanssa ja sitten menet lääkäriin kertomaan että kärsit ennen aikaisesta siemensyöksystä, siihen on lääke olemassa. Kyllä se vaimo siitä leppyy kun parannat esityksiäsi sängyssä, ja kuka sanoi että seksi on sitä että sinä teet ja nainen odottaa valmista ? Sellainen seksi kuuluu pimeälle keskiajalle!

    • rohkeasti

      joo. Seratoniiniin vaikuttavat masennuslääkkeet auttaa tuohon ongelmaan erinomaisesti. Esim sertralin. Sun vaan pitää kokeilla sopiva annos. Lääkäriin vaan mars heti maanantaina. Voi olla aluksi vaikea puhua asiasta mutta tuossa ei ole mitään ihmeellistä. Kannattaa vaan sanoa suoraan.

      • Bigger-John

        Ratkaisu on että annat ensimmäisen satsin tulla nopeasti. Vedät hetken henkeä, nuolet tai dildotat vaimoa ja kohta kun peli taas jäykistyy, alat panemaan uudestaan. Ainakin minä voin siten panna reilusti ja huoletta liian nopeasta laukeamisesta.


    • turtamuna

      olen joskus ottanut päänsärkyyn pari buranaa ja myöhemmin samana päivänä harrastanut seksiä, huomaten kestäväni pidempään. Särkylääke turruttaa ja vie tuntoherkkyyttä ainakin minulla myös alapäästä.

    • ego ja Bigger-John puhuvat asiaa. Itsellä sama "ongelma", eli eka laukaus tulee melko nopeasti, mutta 5-10 minuuttia myöhemmin ollaan taas täydessä latingissa ja pystyy panemaan melkoisen kovaa tahtia hyvät 20-25 minuuttia ennen kuin alkaa lähestymään toisen kerran. Muijan kiinnostus täytyy vaan saada pysymään yllä sen aikaa, kun lataudut.

    • mielialaongelmaisetn

      hehhe kaikilla ongelmia naisten kanssa. no niin täälläkin. kerra viikossa tekee aloitteen os tuskissani jaksan olla hiljaa. ja sitteki jos 2 iltapa peräkkäin: miksi mun pitää aina tämmöseen.... vähän ihmettelen miks on mut ottanut.

    • sgruitti

      No eikos sitä voi sitten kokeilla toisen kerran.
      Pystymmehän me naisetkin useammankin kerran peräjälkeen.
      Viakra antaa pitkäkestoisen mahdolliuuden tai muut avut.
      Oletko kokeillut niitä?
      Ei en takia tartte surra.
      Orgasmi on korvien välissä.
      Naisesi on vaan niin nanna.
      Naiset eivät vaan ymmärrä omaa kehoansakkaan, niin kuinka ne sitten ymmärtäisivät miehen anatomiaa.
      Olet sentään hyvä rakastaja kunannat naiselle kielihoitoakin.
      Jos naisesi ei siitäkään laukea,- niin sitten hänessä on vika.

    • werwetre

      naisen mielipidettä:
      tuolla olikin jo hyviä vinkkejä justiinsa vastaukset näihin:
      voitko jatkaa laukeamisen jälkeen?
      osaako naisesi siis laueta? laukeaako nuolemiseen?

      vai oliko tässä ongelmana se että hän haluaa pornomaista rynkyttämistä, kovaa kyytiä? entäpä jos panisit kovaa vaikka dildolla?

    • just joo

      vedä hintti ittes jojoon metrin päähän muhhaahaa, onko ahtopaine pudonut..?

    • älähän pojanloppi

      hättäile tulee se sinullekin aika ettet tarvitse mulkua,kun kusemiseen.

    • jooopajooop

      hae erotiikkakaupasta stud 100 tai vastaavaa spraytä ja suihkaus sitä kullinnuppiin, vie tuntoa ja jaksat painaa pidempään

    • EI MUUTEN

      seisomattomalla kullilla ole ennenkään nussutettu. vaikka himoja löytyisikin.

    • tietäjä

      muutamia keinoja ongelman ratkaisemiseksi:
      -lääkehoito. uusi joskin kallis valmiste (priligy)
      -erektiolääkehoito (auttaa refleksin kontrolloimisessa)
      -ajattelet jotain epäkiihottavaa seksin aikana. tarvittaessa katso seinään tjsp.
      -harjoituta refleksiä itsenäisesti. laukeamisen lähelle ensin, ja pieni tauko ja jatkuu
      -useammin akteja, säätele tempoa. tarvittaessa lopeta liike kokonaan.

    • Doc"

      Pornoelokuvat antavat hyvin kieron kuvan kestävyydestä,koska otokset kuvataan pätkittäin, juuri oikealla hetkellä.(Ei kannata edes ajatella)
      Jos yhdyntyntä tapahtuu aina la saunan jälkeen,niin ei mikään ihme jos tulee silmille heti.Silloin seksiä on liian vähän.Hyvään suhteeseen kuluu tietää mistä kumppani nauttii.Meillä miehillä tahtoo olla sellainen ongelma kun omassa munassa tuntuu hyvältä,niin miksei "muka" naisestakin tunnu.'Väärin!
      Näissä asioissa kannattaa jättää se"älytön"Äijjä-meininki pois.

      Nainen on herkkä olento.Huomio jos haluat voittaa.

    • Ratkaisun löytänyt

      Nyt heti tekemään lantionpohjan lihasten harjoituksia! Ei, ne eivät ole vain naisten juttu, vaan niiden harjoittaminen toimii myös mieskunnon kohottamiseen. Googlaapa, saatat saada ihmeitä aikaan ;)

    • Jude T

      Tuo aikainen siemensyöksy on nuorten miesten ongelma. Sehän on oikeastaa vain osoitus hyvästä mieskunnosta. Olen vanhahko mies. Minulla ongelmana oli aikainen lerpahtaminen. Kävin lääkärissä sain reseptilääkkeenä Sildenafil Activis 50 mg:tä. Sitä otetaan 1 tabletti noin tunti ennen seksuaalista toimintaa. Ensimmäisellä kerralla otin ohjeiden mukaan. Kulli seisoi kuin kanki. Ensimmäisessä varvissa sain siemensyöksyn. Kulli pysyi jäykkänä. Heitin vielä monta varvia ja sain orgasmit monet kerrat, mutta tuli vain jonkinlaista liukastetta. Ei sitä enää siemennesteeksi voinut sanoa. Päiviä pillerin oton jälkeen oli stondista vaikka kuinka paljon. Viimekerralla taitoin pillein noin puoliksi. Ei mennyt aivan keskeltä. Isompi osa oli noin 2/3. Sekin lisäsi seksikykyjä tolkuttomasti. Pystyin höyläämään tuntitolkulla. Ensikerralla otan vain sen 1/3 pilleristä. Luulisi sen jo riittävän vaativammallekin leidille.

    • Paneskelija19v

      Mu muija ei oo tollane. :D sillon ku meitsi pääsee oma muijan kans hommii ni sit ei oo kyl mitää jakoo, etenki sen jälkee mu rks ei sano tollast paskaa ;) meikäläine on iha paras lemmenkentäl ainaski mu naise mielest ja se on pääasia:))

    • Suikilla tyytyväisek

      No jos se orgasmi on se pääasia ja sen saaminen niin voihan sitä ottaa naiselta suihin oman laukeamisen jälkeenkin. Tuossa esimerkiksi naisen ratsastusasento naamalla on hyvä ja nainen voi ohjailla hommaa paremmin.

      Suosittelen:)

    • Juliettestelle

      Anteeks nyt vaan, mutta näin naisena, jonka miehellä on samanlainen "ongelma" mä varmaan olen oikeutettu toteamaan, että sun akkas on melko epäreilu.

      Mulla siis on sama ongelma kun sun vaimollas. Mies tulee niin saamarin nopeaan, etten mä kerkee kissaa sanoa, kun on jo lastit heitetty. Kyllähän se helkkari turhauttaa, kun panettaa kun pientä kania ja ei saa kunnon panoa, vaikka pimppa huutaa aisaa ja koko kroppaa kihelmöi. Munkin ukkoni koitti kaikkea mahdollista. Pidätteli, hidasti tahtia ja plaaplaaplaa. No ei niin ei. Meidän ratkaisu oli sitten hankkia hyvä ja laadukas dildo. Ei mitään kovaa kumisilikoniviritelmää vaan sellainen oikean kalun tuntuinen Cyberskin-juttu. Ollaan käytetty paljon mielikuvitusta seksin suhteen ja nyt olen ihan tyytyvöinen. Mä en kauheasti voi miehen penistä kosketella, kun se on niin hiivatun herkkä, mutta alkuun yleensä otan vähän suihin ja mies samalla hieroo mun klittaa. Sitten mies keskittyykin vaan muhun niin kauan, että saan orgasmin. Yleensä se käy dildo pimpsassa ja sormella klitoriksen hierontaa-tyyylillä. Kun olen orkun tai kaksi saanut, niin miehellä on lupa työntää sisään ja laueta. Tää toimii meillä. Mun mielestä sun pitäis nyt lopettaa noi tyhmät itsarijutut ja nostaa kissa pöydälle. Kysy sun naiselta mitä se haluaa ja selitä sille missä rajoissa sä pystyt sille sitä tarjoon. Jos sun penis vaan on niin herkkä, että se ei kestä jyystöö, niin ostakaa dildo ja jyystäkää sillä. Kyllä sen peniksen herkkyyden pitäis kai iän myötä vähän turtua, mutta en mä tietty varma oo, kun oon nainen. :-) Tsemppiä sulle ja naiselles, että keksitte miten siellä pedissä parhaiten molemmilla mukavaa olis!

    • Mies 24

      öö siis.. sun vaimos jätti sut ku laukeet liian nopeesti hahahahahahahahahahahahaha miksei se eka imeny sun munaas et laukeet kerra sitte venannu 2min ja sit pannu sitä sen 20 min laukeematta.. vai laukeetko aina uudestaan heti nopeesti..

      tän tajuaa 15 vuotiaatki

      • Noitavaimo

        Mene finninaama äitis tisulle!


      • Noitavaimo

        Mene finninaama äitis tisulle!


    • JETJOU!

      Ota muutman kalja ennen aktia.....AUTTAAA!!!

    • Parilliset viikot...

      4. Dapoksetiini. Dapoksetiini on nopea- ja lyhytvaikutteinen SSRI. Lääke on saanut vuonna 2009 myyntiluvan Suomessa. Se on ensimmäinen lääke, jonka käyttötarkoitus on nimenomaan ennenaikaisen siemensyöksyn hoito.
      -Kysy lääkäriltä tuosta.
      -Vaimos voi olla kyllästynyt muutenkin. Totuttele ajatukseen yhteishuoltajuudesta. Etsi netistä vertais ryhmiä...

    • 20v kiimapillu

      Ymmärrän vaimon turhautumisen täysin. :(

    • uuteen nousuun

      Otat kyrvän pois sieltä p*llusta just ku oot laukeamassa, annat laueta ilman kosketusta. ootat hetken (ilman että kosket kaluusi) sitten vaan jatkat, näin penis ei muutu yliherkäksi orgasmin jälkeen ja tätä voit jatkaa vaikka 5 kertaa putkeen
      -Toimii

    • ehkä kondomi?

      Saako vaimosi lainkaan orgasmia ja jos väittää saavansa, oletko varma että on rehellinen? Naiset yleensä kuumenevat kun kiihotat heidän tärkeintä sukupuolielintään - aivoja. Homma lähtee pään sisältä, eikä pornoleffarynkytys paljon pelasta vaikka sitä jaksaisi tunninkin.

      Sitten siihen laukeamisasiaan... Voitteko käyttää kondomia? Se saattaa auttaa, varsinkin jos valitsee sellaisen mallin joka ei ole aivan ohut. Vie vähän tuntoherkkyyttä. Oletko kerta toisensa jälkeen yhtä laukeamisherkkä, vai auttaisiko jos kerran päivässä vähän itse itseäsi auttelisit ennen vaimon kohtaamista? Kokeilkaa myös erilaisia asentoja - voi auttaa - ja erityisesti jos kiihotut liiaksi katselemisesta, älkää harrastako asentoja joissa "näet liikaa" ja joudut ylikierroksille.

    • Ystävällinen nainen

      No on kyllä nolo vaimo, jos tollasta palautetta antaa! Ihan karseeta tekstiä luin.
      Itse olen nainen, mutta ei mulle tulis mieleenkään sanoo mun miehelle mitään tollasta. Mun mies laukee suht nopeesti myös, mutta hän käyttää mun tyydyttämiseen myös kieltä ja käsiä, niin ei haittaa mua ollenkaan!
      On olemassa muitakin seksin harrastamisen tapoja, kuin vain se perus paneminen! :)

    • wallhard

      Ajattele mummoasi silloin kun pitää polkea tosissan :)

    • virolaisen_nainen

      Voi sinua parkaa =( Puhu vaimosi kanssa että miten huonolta sinusta tuntuu!

    • Todella ikävää, kun vaimosi tuollaisia sanoo! Oletteko joskus aikasemmin jo keskustelleet samasta aiheesta vai tuliko tämä täysin puista?
      Omalle kohdallekin on joskus käynyt samoin. Tosin itse tulen niin nopeasti, että lyhytkin yhdyntä voi riittää.
      Et kertonut sitä, pystytkö kuinka pian uusintaan lauettuasi. Tätä on moni tiedustellutkin jo.
      Suosittelen myös dildon käyttöä. Sitä voi käyttää myös ennen yhdyntää. :)
      Lisäksi suosittelisin kokeilemaan kondomeja, jotka sisältävät tuollaisia turruttavia aineita. Mainitsit, että olitte kokeilleet jo suihketta, mutta käsittääkseni markkinoilla on muitakin vastaavanlaisia tuotteita.
      Jokainen nainen haluaa olla haluttu. Itse ainakin kiihotun lisää siitä, kun minulle kerrotaan, kuinka hyvältä tunnun. Sinun kannattaisi kertoa puolisollesi myös se. Koska sinä tulet nopeasti, se johtuu siitä, että hän tuntuu taivaalliselta ;)
      Tsemppiä! Älä vaivu epätoivoon!

    • hohhoijaa

      Hommaa muijalles iso dildo ja hoitakoon hommansa ite loppuun, mitä väliä silllä nyt on saako muijas vai ei jos nyt kuitenkin yrität hommassa parhaas. Kaikkee ne miehet miettii naisten takia.

    • 8739349

      ainakin mulla laukeminen pitkittyy huomattavasti kun laittaa penisrenkaan.

    • psykologiaa?

      Itellä on kans ollu samaa ongelmaa mut se kehitty ajan kanssa. Ekoilla kerroilla tyttöystävän kans ja siitä muutamii kuukausii seksi kesti about niin kauan kun itteeni huvitti ja oli aivan helvetin hyvä ja miehinen olo. Sitten tapahtu jotain en tiä varmaan stressiä tai muuta kehitty itelleni (tunnejutut muutenkin vähän epäselviä ja sekavia) ja homma alko lupsuun... Kun ongelma jatku siitä synty sellanen noidankehä ja oma itsetunto meni ihan nollaan (on vieläkin seksin suhteen) vaikkei tyttöö tuntunukkaan haittaavan koska pystyin kuitenkin panemaan tosi monta kertaa lyhyessä ajassa ,oon taitava antamaan suuseksiä ja ihan muikeen kokonen penis löytyy. Mutta se pelko siitä nopeesta tulemisesta oli niin kamala että meni halut seksiin kokonaan ja akti pelotti ja pelottaa yhä aivan vitusti. Vieläkään ei aidosti tee mieli panna ketään.

      Uskon että tällanen ennenaikanen siemensyöksy on psykologinen juttu ainakin aika useassa tapauksessa. Tavallaan sillon kun oikeasti haluaa sitä seksiä ja nauttia naisesta niin silloinhan sen seksin luulis kestävän niin kauan kun haluaa tuntea sitä hyvää. Halut pitää olla korkeella, pelko poissa ja seksuaalinen itsetunto kohdillaan niin sillon kaiken pitäis korjautua.

    • irisado72

      Mieheni neuvo: juuri, kun olet tulossa, niin ajattele jotain kamalaa asiaa, jota inhoat, se kuulemma panee pallit puhdittomaksi. Näin saadaan emäntä tyytyväiseksi :) Hän kuulemma saa itse pitkitettyä olotilaa siten, että ajattelee veemäisintä pomoaan ja, kun mä olen lauennut, niin hänkin antaa tulla :)

    • ennen noin

      googleta esim: Tiikeriterapia sieltä taitaa löytyä tietoa,

    • mari-annne

      ......

    • 26+99

      HIttoku olis joku lääke millä kuti irtoaisi nopeammin. Kyllästyttää välillä jyystää vaimoa kolme varttia ja senkin jälkeen tarvii kauheen rynkytyksen että mälli irtoaa.

      Pikapanotkin ois joskus ihan jees.

    • runkulle mars

      Kaikki haukkuu vaimon tunteettomaksi paskaksi mutta voin kuvitella etten ittekkään päästäis mitään nättiä tekstiä suustani jos aina jäis saamatta ja olis kokoajan turhautunu. Siihen munanpuutteeseen ei mikään nuoleskeltu orgasmi auta vaan sitä aisaa on saatava ja mielellään kunnolla.

      Sanoisin että runkkaa, runkkaa ja runkkaa monta kertaa päivässä niin on se nyt kumma jos ei ala kestämään.

      • 11+11

        Jep, runkkaa eli vedä tyhjät pois. Ja tartteeko se homma lopettaa siihen ku kuti lähtee. Pieni huili ja uus pamputus päälle.

        Ja tosiaan ainakin masennuslääke nimeltään paroksetiini pienellä annoksella hoitaa melko hyvin tuloksin ennenaikaista siemensyöksyä. Asiasta pitäis vaan mennä lääkärille puhumaan. Ja toi on lääkäreille tuttua puuhaa. Resepti tulee nopeesti eikä siinä kikkeliä aleta tarkasteleen.


    • Örvelö

      Ootko Viagraa kokeillu? Mulla auttaa ainakin siihen kestämiseenkin.

    • 55 vuoden kokemus

      Anna vaimolle kunnolla suuseksiä nuole ainakin puolituntia ja sormi mukana sitten pano ja vielä toinen puolituntinen,varmaan kiittää.

      • jorma jöpöttää

        Moro

        Mulla on itselle satavarma konsti, joka auttaa tohon ennenaikaiseen tulemiseen. Käyn aina ennen seksiä suihkussa ja vedän käteen, sitten kuivailut ja sänkyyn. Kestävyys n 20-40 minuuttia, muuteen muutama minuutti. Itsellä on tosin todella vahva erektio, että pystyn useasti peräkkäin tarvittaessa, mutta ekalla kerralla tulen ilman käteen vetoa alle 3 minuutissa!

        On tehnyt todella hyvää itsetunnolle tämä uusi tyylii, kun muija tulee aina ensin! Kannattaa ainakin kokeilla, kun ei maksa mitään ja ainakin meillä seksielämä muuttui todella paljon paremmaksi!


    • Anonyymi

      näin vanhempana vaimokin on katsonut pornoa yhdessä, sanoi ei tuossa voi nauttia kun kuvataan en ainakaan usko, sanoin kokeillaan ensin oli vastaan mutta aika koukuttaa, eräänä iltana kuiskas kuka haluais otettiin kuvia katsottiin yhdessä oli aika tyytyväinen, lämpesi aika lailla kun sanoin tehdään se vain meille pitäskö tehdä salaa miehiltä koskin vähän sanoi anna nautin ajatuksesta näin että kiihottui vähän punaa ja hengitti vähän syvempään, koskin ievästi pitkin vatsaa karvoihin asti alkoi vapista kuiskas anna tämän olon olla. Tuli viereen kuiskas tehdään se. Sanoin mieti vähän miten esiinnyt seksisti.
      Vaimo oli muutamaan yhteydessä valitsi kaverukset. sovittiin tapaaminen noin klo 14 ilmoitti että pääsee töistä ja mies ei tiedä mitään. Laitoin kameran pöydälle niin että ei näy kukka viereen ja katsoin mitkä valot riittää, lähdin kotiin.
      Olin tulisilla hhilillä löytyykö kamera ja onko turvassa.
      Vaimo tuli aamulla noin klo 9 taksilla, halasi kiitos iskä.Otettiin kuoharit sanoin ensi kuvaus, vaimo kysyi tuleeko lisää ja hymyili sanoin katsotaan.
      kuvaus alko kun vaimo tuli uudessa iltapuvussa jota en ollut nähnyt aikaisemmin miesten seuratessa, avoi kaula-aukko vyötärön mukainen vaalean harmaa seksikkään lyhyt. Vaimo seisoi kuten oli sovittu, pojat tuli viereen molemmat hyväili käsivarsia ja sormeilivat rintojen sivuja vaimo hymyili kiimaisena vetoketju aukeni ylä osa laskeutu molemmat tarttu rintoihin ja imi sievästi vaimo heilautteli hiuksiaan ja huokaili vaimon nännit oli kovat kun poika heilautti ei liikkunut pehmeänä kohta vaimo oli alasti oli aivan posliini poika hyväili kuiskas rouva on siisti ja työnsi sisään muutaman sormen vaimo liikkui sänkyä kohti ja kaatui siihen toinen nuoli heti vaimo kiljahteli katsoin kaluja miten noin kovat ja punaiset, vaimo sanoi kohta tiedät katso niillä seisso kovana ne nai tunteja oli ottanneet jotain pillerejä hussin oöin ihan kiimassa panivat vuorotellen vaikka ei lauenneet, ei katsota enempää ja sammutti, kokeile aiih olen ihan yli naitu otettiin viiniä vaimo humaltu sanoin saako katoa tuli makaamaan syliin sanoi katso, meno jatkui vaimo oli päällä taakse tuli poika laittoi jotain voidetta ja painui suoleen vaimo kiljui kohta huokaili iso munainen pani nopeaa toinen kuin oli odottanut silloin pyllyssä oleva laukesi ja siirtyi istumaan, vaimo sanoi tuota tarkoitin katso en välitä annan lisää.
      aamulla vaimo sanoi katsotaan josku uudestaan tämä riitti vieläkin olen kuin turvonnut taikina vieläkin halutta mutta ei voi nyt.
      Meni viikkoja kun seuraavan kerran katsottiin ja yhdessä tuumin poistettiin filmi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      316
      3193
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      203
      2627
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      140
      2449
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      1965
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      14
      1957
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1622
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      16
      1456
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1306
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      121
      1218
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      219
      1134
    Aihe