Wilma ja Wihtori

tosimartta

W ja W kirppiksellä häviää älyttömästi tavaraa . Pöydät ovat eriarvoisessa asemassa toisiinsa nähden. Kirppari muutenkin ahdas.
Osa asiakaspalvelijoista tympeitä.

47

3046

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koettu

      joo niin häviää tavaraa kunpa vain tietäis mihin

    • pete koo

      käyn katselemassa naisia siellä. nuuhkin kun ohitan!!

    • Marttakerholainen

      Kokemuksia kehiin. Onko tämä yhtä hyvä asiakaspalvelultaan kuin se toinen kirppis?

      • Huhhuh

        Marttakerholainen voisi tutustua tällä keskustelupalstalla olevaan "sen toisen" kirppiksen palautteeseen. Tänään viimeksi kirjoitettu.


    • kirpparit sux

      Mulla kun oli viimeks pöytä siellä, niin oli muutamia mun tavaroita hajotettu, särjetty yms. Ja sitten ne rikkinäiset tavarat vielä muuten vaan jätetty sit siihen pöydälle lojumaan. Harvemmin on multa kuitenkaan mitään sieltä varastettu, ehkä kerran tai pari.

      • Tilkkutäkki

        Onko se kirpparin vika kun asiakkaat rikkoo tai varastaa?


      • Eki70
        Tilkkutäkki kirjoitti:

        Onko se kirpparin vika kun asiakkaat rikkoo tai varastaa?

        Osittain kyllä.
        Jos ei varasteta niin tavarat on muuten rikottu.
        Monesti olen sattunut olemaan paikalla kun esim lasi esineitä rikotaan.
        Myyjät eivät puutuu asiaan, siistivät vain enimmät palaset pois.
        Normaalisti perittäisiin maksu rikotuista tavaroista, mutta ei täällä.
        Samoin myyjät voisi edes hieman seurata mitä myymälässä tapahtuu...
        Saisivat edes pahimmat varkaat kiinni.


    • Mika.

      Osa henkilökunnasta seisoo kassan takana tajuamatta yhtään mitään...
      Jos jotakin kysyy niin ei saada sanaa suusta.
      Myös kassalle jätetyt tavarat katoaa.
      Tavaran hävikki tosi suuri, surkeaa toimintaa pöytä maksuihin nähden.

    • Heli

      Joo tosi ahdas, voisi vähän miettiä pöytien järjestämistä. Ihmiset ei mahdu ohittamaan toisiaa. Kassalle joutuu jonottamaan pitkiä aikoja, monesti joutunut jättämään ostokset pois...

      • Kuka vaan

        Ilmankos niitä tavaroita katoaa kun asiakkaat heittävät ne pois! Täällä on viittaus toisesta kirpparista tehtyy ketjuun. Jostain sýystä he hävisi kokonaan pois. Ottivatkohan opikseen?


    • Ansku015

      Tosi surkea toiminta tällä kirpputorilla.
      Itsellä oli pöytä pidemmän aikaa. Tavaraa katoaa uskomaton määrä, kirpputorin pitäjät eivät ota minkäänlaista vastuuta. Pöytäpaikkojen maksuja vain nostavat.
      Tilityksiä tosi vaikea saada, täytyy soitella ennakkoon jne. Tuossa olikin jo joku maininnut käytävien ahtauden ja tosi pitkät hitaasti etenevät kassajonot. Myyjille voisi myös opettaa hiukan asiakaspalvelua ja iloisuutta. Onhan siellä myös yksi myyjä (vaalea lyhyt hiuksinen vanhempi nainen) joka jähmettyy totaallisesti kun hänen kanssaan asioi, ei saa sanaa suustaan.
      Eipä tule mitään positiivista mieleen.
      Olen siirtynyt reaalikirppikselle ja siellä homma toimii huomattavasti paremmin.
      Myyjät aina iloisia ja juttelevat, tilitykset saa automaattisesti soittelettamatta.
      Tavaran hävikki pienempää. Täälläkin osa käytävistä ahtaita, mutta väljemmät kuitenkin mitä wilmassa&wihtorissa.

    • tuohtunut

      voisin sen verran mainita asiaan, että palvelualttiutta työntekijöissä ei ole tällä kirppiksellä!itselläni oli pöytä sen 10p ajan siellä, niin minun piti lopettamispäivänä jonottaa noin puoli tuntia että sain hälyttimet pois mtuotteistani mitkä ei kaupaksi oleet mennyt!ja on varastettukin jonkin verran myymiäni tuotteita. mutta noista rikkoontuneista tuotteista sen verran, että wilman wihtorin sääntöihinhän kuuluu että jos asiakkaat rikkovat myynnissä olevia tuotteita niin he ovat myös korvausvelvollisia!joten ne täytyy maksaa. eli sama kuin ne olisi ostettu pöydästä

      • Kirppu

        Ei mitään valittamista asiakaspalvelusta, erittäin hyvin toimii! Se että tavaraa varastetaan ei ole myyjien vika. Siisti ja kodikas kirpputori, yksi parhaista, jossa olen asioinut.


      • Saritaxxx
        Kirppu kirjoitti:

        Ei mitään valittamista asiakaspalvelusta, erittäin hyvin toimii! Se että tavaraa varastetaan ei ole myyjien vika. Siisti ja kodikas kirpputori, yksi parhaista, jossa olen asioinut.

        Lieneen asialla kirpparin pitäjä...
        Lienetkö sitten liikkunut muilla kirppareilla??
        Täältä häviää tavarat missä hälyttimetkin, vai ei ole myyjien vika...
        HALOO!!!! Hiukan edes jonkinlaista valvontaa paikkaan...


    • 15

      Helpompi jättää kamat lähetystorille ni menee hyvään tarkoitukseen ne muutamat eurot mitä Kampista kirppiksillä sais.

      • Hyväntekeväisyyteen

        Samaa mieltä!


      • 233434

        Kannattaa kuitenkin jatkossa lahjoittaa mielummin esimerkiksi Kierrätyskeskukseen, joka oikeasti yrittää kierrättää mahdollisimman tehokkaasti, ja joka työllistää Suomessa olevia työttömiä.

        Lähetystorit ajattelevat pelkkää bisnestä lähetystyön rahoittamiseksi. Lisäksi siellä heitetään kaikki kristinuskon piiriin kuulumattomat kirjat, patsaat ja taulut roskiin, piittaamatta esineiden rahallisesta arvosta ja kierrätyskelpoisuudesta.


    • Vinkki kirpparille

      Minulla hoitui myynti heidän kautta ihan ok. Rahat sain saman tien kun olin purkanut pöydän. Toisella kirpputorilla täytyy itse laskea vielä kuitit jne. mikä erikoinen systeemi. Yksi asia ihmetyttää kyllä. Miksi lopetuspäivänä kun laittaa omat tavarat pusseihin tms. ei ole valvontaa kummassakaan paikassa, että mitä pakkailet sinne. Omasta pöydästä löytyy milloin mitäkin muittenkin tavaroita mitä on ostajaehdokkaat jättäneet käsistään. Enemmän pistokokeita näihin purku tilanteisiin, jos ei ihan kaikkia aleta kyttäämään. En yhtään ihmettele, että tavaraa häviää/varastetaan, kun laitetaan "omat "tavarat pusseihin ja mukaan.

      • KOKEMUSTA ON

        Jos olet rehellinen kirppismyyjä.......jätät toistentavarat viemättä kotiisi. Käytän ehdottomasti Reaalikirppistä....kun tilityksen saa seuraavana päivänä, saan kaikista myydyistä tuotteista rahani, myös niistä jotka ovat sillä hetkellä asiakkaiden ostoskoreissa. Homma toimii siellä ja palvelu pelaa.


    • kirppusehyppi

      Molemmat kirppikset ovat hyväiä !! Molemmissa on hyväiä puolia sekä huonoja puolia.

      Ollaan hyvillämme, että meillä on kirppiksiä Mikkelissä.

      • NÄHDÄÄN HUOMENNA

        Totta puhut....on hyvä asia että on näin hyvät kirppikset täällä. Minä myös käytän molempia. Olisko hyvä palaute joskus paikallaan.....sitä paitsi "niin metsä vastaa kun sinne huudetaan"!!!!!!!!!


    • tyytyväinen myyjä

      Minulla on Realikirppiksellä ollut monesti pöytä ja olen todella tyytyväinen kirppiksen palveluihin.
      Tavaraa on helppo viedä kun on iso parkkipaikka ja henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista.

      Hyvät käytävät kulkea ei ahtaat ja pöydät hyvänkokoiset. Hälyttimiä voi vuokrata jos on arvokkaapi tavara myynnissä.

      Kiitos Realikirppiksen henkilökunta ja asiakkaat !!

    • Alli tekee pisnistä

      Vilma &vihtori on ykkönen. Reaaliaika kirppiksen omistaa se Alli. Ei se ole sen nimi mutta sillä on ne Allit. Ja nolon nopea se ukko.Voi hitto mikä jono joka päivä. Suurin surminkaan en viitsi jonottaa reaaliaika kirppiksellä,Ja sekin että tää Alli kyllä nappaa ne parhaat päältä. Eihän sinne saa uusi myyjä viedäkään tavaraa ennen kuin saadaan asiakkaat ulos ennen sulkemisaikaa.Sitten vasta uudet myyjät sisään. Kertoo paljon....Ja jyväskylästä ym lähialueiden kirppiksiltä löytyy taas löytöjä.

    • tuula

      reaalikirppis jos teidän pitää myydä uusia tuotteita niin laittakaa ne pöydät ihan takanurkkaan ei vanhojen tavaroita myyvien sekaan en tule koskaan viemään enää reaalikirppikselle tavaraa myyntiin tämän takia. wilma ja wihtori on tuhat kertaa parempi paikka eikä henkilökunnassa ole mitään vikaa kiitos

    • Looshimies

      Köyhät käy kirppiksillä, mulla on varaa ostaa oikeista kaupoista kunnon tuotteita.

      • '''

        ...tervaa ja kontoomeita poikien saunailtaan...


      • Ja sen huomaa

        Heh, sen takia me ollaankin rikkaita kun ostetaan kirpparilta. Säästyy rahaa muuhun! Käy sinä vaan Prismassa ja Tokmannilla vaateostoksilla. Bonuksiakin kertyy hirrrveesti!


    • nöyrä ostaja

      No tiedän jotai henkilöitä mitkä ostaa kirppiskamaa, vaikka ois muutenkin rahaa ostaa mistä huvittaa.
      Ei kannata tuomita ketään ostokäyttäymisen perusteella, vaan mitä rahalla saa edullisesti.

      • avokki

        Voin ostaa liikkeistä, ei ole rahasta kiinni mutta suosin kirppareita koska siellä on mukava tunnelma ja saan halvemmalla.


    • Maakuntalainen

      Tampereella nousi muutama vuosi sitten kova haloo kirppiksestä,jossa oli tympeä henkilökunta ja omistaja suunnitteli sisäänpääsymaksua alueelle.Moni jätti käymättä näiden syiden johdosta.Haloon takia sisäänpääsymaksu peruttiin ja omistaja lupasi julkisuudessa ottaa puutteet huomioon.Meille monelle kirppis on myös rentoutumisen paikka(!),jossa tunnin kiertely saa hetkeksi unohtamaan arjen murheet.Todella toivoisi,että kassalle mennessä kohtaisi iloisen hymyn ja rennosti juttelevan henkilökunnan.Se jos mikä,saisi palaamaan pian uudelleen! Ehkäpä tämä häly saa nyt heidät palaveriin ja sopimaan uusista pelisäännöistä,jossa hymy on huulilla ja asiakkaita kuunnellaan.

    • kirppistelijä

      Uskallanko vielä Wilma & Wihtori kirppikselle koruja myyntiin? :/ Mietityttää koko myynti juttu kyseisellä kirppiksellä kun niin huonoa palautetta on täällä saanut.

    • tillikka

      Myy Tori.fi:ssa niin ei ainakaan vorot vie. Entisaikaan kun vei jotain arvokasta myyntiin kirpparille ne sai laittaa "tallelokeroon" ja rasia, laatikko tms. vain pöytään näytille. Kalliimmista kengistäkin saattoi toisen laittaa tiskin taakse.
      Taitaa siel W&W:ssakin olla jotkut lukolliset vitriinit.

    • 12-7

      eikö kirpparilla ole kameroita?!

      • heivaan11

        wilmassa ja wihtorissa ainakin lukee että niillä on kameravalvonta. tiedä sitten, että onko...
        kannattaako wilmasta ja wihtorista varata pöytä? Oon kyllä asioinu siellä ja löytäny ihan kivojakin tuotteita, on lähellä, ei tartteis autottomana pitkälle matkalle raahata tavaraa, mutta onko reaalikirppis kuitenkin parempi? Mitä ootte mieltä?


    • kokemusta on

      Kumpikin näistä surkeita ja varsin W&W . Karkkarilla homma toimii ja on myös tilaa !

      • minävaan

        Miksei kukaan ikinä perustele kunnolla, miks joku paikka on surkea tai hyvä? Esim miksi reaali on parempi kuin w&w, tai mitä karkkarilla on sellasta mitä ei näistä kahdesta löydy? Onko vika myyjissä, paikassa, sijainnissa tms?


    • Varaus

      W&W:llä puhelimeen ei vastata.?...saa soittaa monta kertaa. Saattaa mennä pöytävaraus ohi....ehkä en soittele ja varaa? Jos on kiire...niin ota numero ja soita takaisin kun ehdit? Onhan puhelin asiakkaat tosi tärkeitä.

    • Hessu3

      W&W:ssä viihtyy jo musiikin takia:). Kiitos pojat. Ja lähes aina löytyy jotakin ostettavaa.

      • vvffgr

        Jep.. mukavaa bluesia.. sopii tunnelmaan. Hyvä kirppis.

        Miinusta ahtaudesta ja huonosta sisäilmasta.


    • zxcvbnmpp

      Musiikki pauhaa liian kovaa. !

    • Ostoksilla

      Joo ...musiikki on liian kovallaan. Ja kun asiakas tulee sisälle niin ei tarvii huuta nimellä heti ovella kuka tuli. Tervehtiä voi muutenkin ..katseella ja nyökkäämällä. Miksi kuuluttaa kovalla äänellä asiakkaiden nimiä. ...ja onko hyvä päivä ja mitä kuuluu....ei jaksa kertoa kuulumisia ja vointeja henkilökunnalle saatika muiden asiakkaiden kuullen. Mitä se kellekkään kuuluu, onko hyvä vai P-päivä. Tulen ostoksille enkä tentattavaksi.☹️Käytös tavat kunniaan myös asiakaspalvelussa. Liika höpötys pois!

    • Anonyymi

      Oltiinpa tulossa toiselta paikkakunnalta käymään kirpparille niin täähän oli suljettu. Heti kun se nuori juippi tuli pitämään puljua niin alasajo alkoi. Ei voi kun syyttää itseään. Monta vuotta oltiin oltu asiakkaita ja hyviä löytöjä tehty, täällä oli juipin aikana vaan kiinakrääsää ja trokareiden pöytiä. Toivottavasti jaksaa panostaa musiikkiuralleen kun se oli näköjään tärkeämpää.

      • Anonyymi

        Paikka isolle kirpparille oli huono,ei parkkipaikkoja ja aina mummoja y.m täynnä(ei myyntiä) mutta kyllä niitä muitakin tuon kokoluokan kirppareita löytyy jos vain viitsii mennä käymään eikä vain ruikuttaa tänne jo aikaa sitten "lopetettuun" kirjoitteluun.


    • Anonyymi

      Tämä oli mukava kirppis ja kivat omistajat. Ainut ongelma oli ahtaus ja huono sisäilma. Muuten kävijämäärät olivat varmaan hyvät liikkeen kannalta. Harmittaa, että lopetti. Nyt ei ole keskustassa yhtään hyvää kirppistä. Epätoivon kammariin en edes mene, koska hinnat ovat katossa ja ukko valittaa aina, ettei saa ilmaista työvoimaa ja muutenkin ankea tunnelma.

    • Anonyymi

      Tulin kesälomalla Mikkeliin ja vilkaisin heti innostuneena ja jännityksellä tätä palstaa...
      Täällä näkyy kirjoittelevan sama luuseri. Yrität luoda eri ryhmistä huonoa kuvaa, mutta ymmärrä se, että jokaisen tekstisi lukija huomaa vain sen että olet ahdistunut henkilö jonka poismeno edes täältä parantaisi Mikkelin menoa. Toisaalta eihän sun kirjoituksillasi ole mitään väliä. Sä luulet vaikuttavasi kirjoituksillasi, mutta vain teet itsestäsi nolon. tunnen myötähäpeää että ilmaiset itseäsi noin nolosti. Perustelisit jotain tai häipyisit ongelminesi muualle. Kaltaisesi henkilöt tarvitsevat apua, meillä muilla on kivaa ja onnellista. Nautimme kesästä. Ajattele sitä että jos et olisi piilosa kirjoituksinesi ja julistaisit niitä juttujasi jollekin kasvokkain, sinua ei ehkä enää olisi.

      • Anonyymi

        Mitähän sinäkin änkytät. Kommentoisit keskustelun aihetta, niin kuin muutkin tekevät.


    • Anonyymi

      Wilma ja Wihtori oli tosihyvä kirppis. Harmi että lopetti.
      En tosiaan ymmärrä mikä valituskuoro täällä oikein on, tai oli.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe