IFK - MARSKIN RITARIT

Stadinpukki

Pukki palasi jälleen pari viikoa sitten Suomeen Argentiinan tulikuuman auringon alta duunaamaan bisnestä ja siinä sivussa tsiigaamaan legendaarisen Ifk:n edesottamuksia runkosarjan päättyessä. Ensin kuitenkin snadi johdanto aiheeseen..

Vuonna 1940 annettiin asetus jonka mukaan "Erinomaisen urheuden, taistellen saavutettujen erittäin tärkeiden tulosten tai erikoisen ansiokkaasti johdettujen sotatoimien palkitsemiseksi voidaan Suomen puolustusvoimain sotilas hänen sotilasarvostaan riippumatta nimittää Vapaudenristin 1. tai 2. luokan Mannerheim-ristin ritariksi."

Jos samankaltaisia mitaleita voitaisiin stikata handuun urheilussakin, sen tulisi saamaan 100% varmuudella lähes jokainen isänmaallinen Ifk:n pelaaja tällä kaudella. Aikanaan Suomi taisteli itsenäisyytensä puolesta ja tänä päivänä Ifk tekee saman suomalaisen jääkiekon itsenäisyyden ainoana puolustajana sekä lipunkantajana. Kauden aikana saumattomaksi joukkueeksi hitsautunut petolauma on jyrännyt vastustajansa klabiensa juureen lähes 1,9 pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla. Tämä jää vain snadisti viime kauden keskiarvosta. Kuitenkin lukema skrubaa kiistattomasti sen, miten Ifk:n dynastia on jälleen kerran ajoittanut parhaan kuntopiikkinsä juuri pleijareiden alkuun. On aivan turha tuhlata energiaa syksyn peleissä, kun niillä ei yksinkertaisesti ole mitään merkitystä..

Ifk tulee sijoittumaan runkosarjassa 2 sijalle, kun viimeisissä peleissä vastaan dallaavista hiekkasäkki-tapparasta ja -hpk:sta ei ole Ifk:lle pienintäkään vastusta. Se kuka vastaan asettuu pleijareiden ensimmäisellä kierroksella selviää vasta myöhemmin. Viime peleissä on ollut silmiin pistävää tsiigata, miten alistuneina vastustajat ovat vuoron perään dallanneet boxiin tietäen jo etukäteen varman nöyryytyksen koittavan stadilaisten messiaitten käsittelyssä. Maalimäärien pienuus toki saattaa herättää ihmetystä, mutta turha sitä on 4 maalin johdossa enää enempää energiaa tuhlata jo valmiiksi lyötyyn ja itkun rajamailla rusettiluistelevaan landelammaslaumaan, kun energiaa tarvitaan pitkässä playoff sarjassa kuitenkin.

Tilastot kertovat kaiken Ifk:n kiistattomasta ylivoimasta:

-Runkosarjan ylivoimaisesti paras puolustaja Söde, joka rikkoo puolustajien ennätyksen.

-Pistepörssin Top 15 kolme isänmaallista Ifn:n pelaajaa: Mikke, Söde ja Ville
( Mikään muu joukkue ei pysty samaan lähellekään )

Maalipörssin Top 10 kolme suoraselkäistä Ifk:n pelaajaa: Mikke, Eero ja Ville
( Yksikään muu joukkue ei pysty samaan )

Plus – miinus tilaston Top 10:ssä VIISI Ifk:n karjua
( Muu joukkueet kaukana perässä tai reilusti miinuksella )

Yleisökeskiarvo 8284 krubaa sen, ettei Ifk:n tarvitse ikinä pelata tyhjille katsomoille toisin kuin esim. Jokereiden, joiden jaffa-areena täyttyy yleensä puolilleen ainoastaan konserteissa. Landellakin olisi todella hiljaista, jollei Ifk dallaisi mestoille ja sytyttäisi paikallisia heinähattuja tsöpaamaan flaboja jonoksi asti.

Kaikki merkit ovat ilmassa, että Ifk – tuo Suomen jääkiekon ehdoton auktoriteetti ja suunnannäyttäjä tulee uusimaan mestaruutensa suvereenisella tavalla. Joukkue on vahvistunut viime vuodesta ja Endras lopullisesti antaa mahdollisuuden voittaa jokainen matsi. Viimeistään tämän kauden jälkeen on jokaisen landen heinähatun valahdettava pukin eteen nöyränä ja tunnustettava Ifk:n tuhatvuotisen valtakunnan synty ja kunnia.

Suomessa pelataan mm-jääkiekkoa toukokuussa. Pukki on varma, että leijonaryhmä tullaan byggaamaan suoraselkäisten Ifk karjujen ympärille, sillä ainoastaan heillä on tarpeeksi ballsseja pelata vaativan kotiyleisön painostuksessa. Toivottavasti OJ myös vapautuu, sillä silloin saadaan tämän kauden paras suomalainen pistemies myös stagelle. OJ:lla taitaa tosin olla muita suunnitelmia, sillä niin törkeästi häntä ollaan maajoukkueessa kohdeltu heinähattujohtajien toimesta. Turkulaista vellibyysa Kipperiä toivottavasti ei missään olosuhteissa valita, sillä Suomi ei tarvitse kipperin tasoista maalivahtia, joka mm olympialaisissa pelasi huimalla 88% torjuntaprosentilla. Onneksi pronssi saatiin kuitenkin kipperin ”ansiokkaasta” pelistä huolimatta..

27

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raul_1

      Sorry Bukki mut hifkillä ei oo kasas sellasta porukkaa täl kaudella et mestaruus tulis. Viime kaudel kävi hirvee munkki ku tuli mestaruus mut täl kertaa tulee turpaan niin et tukka lähtee

      • 8+8

        hesalaisen ifkin mestaruus on kiinni siitä, määrääkö sm-liiga taas viimekauden malliin tuomarit puhaltamaan ifk:lle mestaruuden.


    • 2011

      Jaahas, pikku pukki kakki kalliolle jälleen.

    • Stadi on meidän

      Asiaa Pukki ja skrivaat sopivan raflaavasti. Kohta alkaa tulla palautetta tuohivirsuilta, lanttutraktoreilta ja muutamilta Itäisen Helsingin hesalaisilta.

      Kunniakasta mestaruutta juhlitaan tänäkin keväänä Nordiksella,
      SYDÄN ON PUNAINEN!

      • Kiitos veli

        Sydän on ikuisesti punainen ja juhlat kestävät pitkään..
        Ei anneta landien hyppiä silmille ikinä sillä niin gimis on stadi - forever..


    • pönde

      Kiva kun palasit snadipukki satuilemaan,mutta jotain tottakin on mukana tällä kertaa.

      NO,no jokainen sotilas on ristinsä ansainnut,muttei satdin karkurit.

      Ifki on tehnyt hyvän nousun yksi mestari suosikeista.

      Tilastoista.

      Söden hyvyys on plusminus tilastossa,mutta pisteitä/ottelu on Jypin "Goldenboy" Vatanen selvästi parempi

      Pistepörssin kolme parasta pelaajaa/joukkue yhteenkasketut pisteet seuraavasti

      1.Pelicans 151P. 2.JYP 150P. 3.Ässät 150P. 4.HIFK 137P

      Eniten maaleja tehnyt kolme parasta pelaaja humioiden ykkönen on Ässät.

      Plus miinus tilasto on totta ja se on hyvä merkki Ifkille.

      Katsojamäärissä Ifki on Stadin jumbo,narrit omalla tuhannella

      Jäähytilastossa Ifki on omalla tuhannella.Kertonee jotain joukkeen tilasta.

      Endras on loistava hankinta ja voi siivittää Ifkin pikälle.Ifki ikoni Lundelia tulee kyllä ikävä,vastaava imuria saa hakea liigahistoriasta nytkin taitaa olla päästetyt maalit/ottelu olla lähellä neljää.Varoppa nielasemasta ennen kuin Ifki tipahtaa,snadipukki ei ole mikään messias.

      Eipä taida Ifkistä mahtua Leijjoniin kuin joku Kärppä junnu.Eikä OJ enää pelaa Leijonissa,jos pitää lupauksensa.Toivottvasti Kipperiä ei enää koskaan nähdä Leijonissa,on aina pelannut huonosti joka kolmannen matsin ja sehän ei sovi tämmöiseen turnaukseen.Onneksi Stadista ei tarvii ottaa molaria,säästytään siltäkin riskiltä.

      Muuten poika lähtee tänä vuonna Lahteen.Suikkanen on hot ja on seuraava maajoukkue koutsi.

      • huhhuh

        täällä ketjun taas aloitti Ruovedeltä helsinkiin muuttanut sälli, joka on nyt sitten niin stadilainen niin stadilainen.

        Hankkikaa stadituhnut lumen keskellä vaikka elämä.


      • Ihan jees, että pöndekin sai avatuksi sanallisen arkkunsa, tosin sieltä ei ikävä kyllä tule kuin skeidaa - sääli sinänsä

        Skriivasit:
        NO,no jokainen sotilas on ristinsä ansainnut,muttei satdin karkurit.

        Tässä vastine..
        "Talvisota koetteli maatamme raskaasti, vaikka vapaus säilytettiin. IFK:n osalta riittänee maininta, että ensimmäisessä rauhan jälkeen ilmestyneessä Kamraten-lehdessä etusivu oli täynnä kaatuneiden toverien nimiä. Lista oli pitkä, sillä isänmaan puolesta oli kaatunut yli neljäkymmentä seuran aktiivijäsentä."

        linkki: http://www.hifksoccer.fi/index.php?k=13088

        Se siitä skeidasta. Kerro ihmeessä joku muu seura, jonka aktiivijäsenistä kolmasosa kuoli isänmaamme puolesta..? Niin eihän niitä taida olla.

        Maalivahtipeli yhdistettynä raudanlujaan puolustukseen, josta myös plus-miinus tilasto skrubaa kaiken olennaisen, ovat selkäranka kohti uutta mestaruutta. Tilastoja voi pöndekin lukea miten vain, mutta sen tulkinta kannatta jättää sellaisille, joilla on vähintään ylioppilastutkinto. Amiksen flaboilla on turha pöndenkään korkeakouluihin hakea..

        Stadin jäähalli on 95%:sti täynnä joka matsissa toisin kuin jokereiden, joiden 14 000 hallista 5 000 paikkaa on joka matsissa tyhjänä. Tämä skrubaa ainoastaan 60% käyttöasteesta.. Surullista mutta totta.

        Pelicans on pelannut ihan ok kauden, mutta Suikkasen vellibyysakaan ei pysty luuserijengiä pronssia paremmalle mestalle koutsaamaan tänä vuonna.
        Taitaa tuo tulevaisuuden koutsi muuten tulla petopaitojen riveistä, jos menestyksen halutaan jatkuvan suomessa. Landen vellibyysia ollaan saatu tsiigata jo ihan kyllästymiseen saakka.


    • diipa daapa

      huhhuh, kivasti näyttää sullakin takakammarissa löytyvän... tota aikaa.

      hushus, traktoria korjaamaan siitä!

    • Petros

      No nyt pmppas pukilla taas aivan toisiin svääreihin. oota taitanu saada siellä etelä amerikassa auringonpistoksen kun tollaisia hourailet. Hifkillä on menny hyvin tällä kaudella mut niin tolla rosterilla pitää mennäkkin. Toinen asia sitten on tuleeko sitä mestaruutta..................epäilen ;-)

      • pönde

        Vähänkin älyä omaava ottaa rahan sieltä mistä helpomalla tulee.

        Siinä vasta snadipukki kun ei saada suomalaista naista pitää hakea gissa kehitysmaasta.Stadin karju paljonpuhetta vähän tekoja,siinä syy että joutuu tsiikailla
        toiselle puolelle maata.Eräskin gimma muutti landelta stadiin,kun kysyin mielipidettä stadin kundeista.Oli vastaus selvä:Ei niillä ole kuin suuri suu,millä lie venyttänyt.


    • sakke_-81

      Toi bökkeni puhuu asiaa. Ville teki taas 2 2 ja kun pleikkarit alkaa niin granlundin veljekset silpoo vastustajat kumoon. Ei olis uskonu tollaseen ylivoimaan mut hyvä niin

      • Huhhuh

        Niin siis poroveljekset, jäkälänpurijat


      • Huhhuh
        Huhhuh kirjoitti:

        Niin siis poroveljekset, jäkälänpurijat

        Ja voitteko olla vertaamatta jääkiekkoa tai jotain ruotsinkielistä urheiluseuraa Marskin ritareihin. 1940 tehtiin ihan oikeita tekoja. Kiitos


      • sakke_-81
        Huhhuh kirjoitti:

        Ja voitteko olla vertaamatta jääkiekkoa tai jotain ruotsinkielistä urheiluseuraa Marskin ritareihin. 1940 tehtiin ihan oikeita tekoja. Kiitos

        Mut niinku toi bökkeni sano niin hifki menetti kolmasosan äijistään sodissa. Ei varmaan moni muu sm-liigaseura oo sotien aikana taistellu. Mun mielestä toi ritari vertaus on ihan okei.


      • irfgelifkv
        sakke_-81 kirjoitti:

        Mut niinku toi bökkeni sano niin hifki menetti kolmasosan äijistään sodissa. Ei varmaan moni muu sm-liigaseura oo sotien aikana taistellu. Mun mielestä toi ritari vertaus on ihan okei.

        Eiköhän siellä rintamalla ollut kaikki terveet suomalaiset miehet riippumatta siitä harrastiko sitten jääkiekkoa vai golfia, ammattiurheilua ei tuohon aikaan juurikaan ollut (eikä sm-liigaa). Tosin siitä en ole järin yllättynyt, että kamratenin pikkurillipojista 1/3 kuoli siellä.


    • Jouko
      • High

        Siis edelleenkin oksettaa kun ruotsinkielistä jääkiekkoseuraa verrataan johonkin 1940 tapahtumiin. Tehän suorastaan syljette sotaveteraanien päälle.


      • High kirjoitti:

        Siis edelleenkin oksettaa kun ruotsinkielistä jääkiekkoseuraa verrataan johonkin 1940 tapahtumiin. Tehän suorastaan syljette sotaveteraanien päälle.

        Pakko kai sinutkin landen vellibyysa on palauttaa maan kiertoradalle, kun noin paljon näyttää ahdistavan..

        Sodasta ja Ifk:sta skrubaaminen samassa lauseessa on täysin perusteltua. Ifk on ollut olemassa organisaationa jo yli sata vuotta ja sen keskeisiin historiallisiin argumentteihin kuuluu juuri tuo sota-aika, jolloin sen aktiivijäseniä kaatui isanmaamme rajoilla kuin heinää. Toki meni monia muitakin, mutta juuri Ifk:sta ja sen edestottamuksista pukki on skrubannut ja tulee jatkossakin skrubaamaan. Sotaveteraanien päälle en koskaan ole sylkenyt vaan olen avokätisesti heille vuosittan nelinumeroisen summan lähettänyt. Arvostus ainakin pukin osalta on sydämeen ikuisesti tatuoituna.

        F1 sirkuksessa ferrari nauttii lajin ylivoimaisinta arvostusta juuri historiansa ja kiinnostavuutensa takia. Aivan samaa arvostusta nauttii myös Ifk Suomalaistesta jääkiekosta ja sen historiasta skrubattaessa. Jos landet edes snadisti joskus lukisivat historiaa hiffaisivat he satavarmasti Ifk:n aseman suomalaisen jääkiekon suunnannäyttäjänä.

        Historiasta vielä yksi lainaus..

        "1940-lukua leimasi toinen maailmansota ja vaikeat ajat. Tästä huolimatta myös urheilua pyrittiin harjoittamaan. Sillä voineen sanoa olleen jopa merkittävä rooli pidettäessä yllä kansakunnan taistelutahtoa. Esimerkiksi 11.2.1940 Tukholman stadionilla ennen Ruotsi-Suomi jääpallomaaottelua näyttelijä Ella Eronen lausui Maamme-laulun sanat. Ottelun jälkeen suomalaispelaajia kannettiin ympäri kenttää katsojien toimesta. HIFK:ta paikalla oli viisi pelaajaa.

        Myös kotimaiset sarjat pyrittiin pelaamaan siten kun voitiin. Näin oli myös jääpallon kohdalla. HIFK voitti Suomen mestaruuden kahdesti sotien aikana: vuosina 1941 ja 1944. Jälkimmäinen oli sinänsä erikoinen tapahtuma, että ratkaisuottelua ei voitu pelata (tai ei haluttu) Helsingissä pommitusuhan vuoksi, vaikka kyseessä oli HIFK:n kotiottelu. Ottelu pelattiin WP-35:ttä vastaan Varkaudessa. HIFK siis voitti luvuin 4-3 jatkoajan jälkeen. Sota oli raskas koko HIFK:lle. Lukuisia sen jäseniä kaatui sotien aikana."

        Lue ihmeessä uudestaan kohta "Tästä huolimatta myös urheilua pyrittiin harjoittamaan. Sillä voineen sanoa olleen jopa merkittävä rooli pidettäessä yllä kansakunnan taistelutahtoa. "

        Ifk omalta osaltaan loi siis talvi ja jatkosodan ihmeet annettuaan taistelutahtoa kansakunnalle urheilun voimin. Voidaanko jopa siis sanoa, että itsenäisyydestämmekin saamme omalta osaltamme kiittää myös legendaarista Ifk:ta ja sen ponnisteluja maailmasodan kurimuksessa..


      • High
        Stadinpukki kirjoitti:

        Pakko kai sinutkin landen vellibyysa on palauttaa maan kiertoradalle, kun noin paljon näyttää ahdistavan..

        Sodasta ja Ifk:sta skrubaaminen samassa lauseessa on täysin perusteltua. Ifk on ollut olemassa organisaationa jo yli sata vuotta ja sen keskeisiin historiallisiin argumentteihin kuuluu juuri tuo sota-aika, jolloin sen aktiivijäseniä kaatui isanmaamme rajoilla kuin heinää. Toki meni monia muitakin, mutta juuri Ifk:sta ja sen edestottamuksista pukki on skrubannut ja tulee jatkossakin skrubaamaan. Sotaveteraanien päälle en koskaan ole sylkenyt vaan olen avokätisesti heille vuosittan nelinumeroisen summan lähettänyt. Arvostus ainakin pukin osalta on sydämeen ikuisesti tatuoituna.

        F1 sirkuksessa ferrari nauttii lajin ylivoimaisinta arvostusta juuri historiansa ja kiinnostavuutensa takia. Aivan samaa arvostusta nauttii myös Ifk Suomalaistesta jääkiekosta ja sen historiasta skrubattaessa. Jos landet edes snadisti joskus lukisivat historiaa hiffaisivat he satavarmasti Ifk:n aseman suomalaisen jääkiekon suunnannäyttäjänä.

        Historiasta vielä yksi lainaus..

        "1940-lukua leimasi toinen maailmansota ja vaikeat ajat. Tästä huolimatta myös urheilua pyrittiin harjoittamaan. Sillä voineen sanoa olleen jopa merkittävä rooli pidettäessä yllä kansakunnan taistelutahtoa. Esimerkiksi 11.2.1940 Tukholman stadionilla ennen Ruotsi-Suomi jääpallomaaottelua näyttelijä Ella Eronen lausui Maamme-laulun sanat. Ottelun jälkeen suomalaispelaajia kannettiin ympäri kenttää katsojien toimesta. HIFK:ta paikalla oli viisi pelaajaa.

        Myös kotimaiset sarjat pyrittiin pelaamaan siten kun voitiin. Näin oli myös jääpallon kohdalla. HIFK voitti Suomen mestaruuden kahdesti sotien aikana: vuosina 1941 ja 1944. Jälkimmäinen oli sinänsä erikoinen tapahtuma, että ratkaisuottelua ei voitu pelata (tai ei haluttu) Helsingissä pommitusuhan vuoksi, vaikka kyseessä oli HIFK:n kotiottelu. Ottelu pelattiin WP-35:ttä vastaan Varkaudessa. HIFK siis voitti luvuin 4-3 jatkoajan jälkeen. Sota oli raskas koko HIFK:lle. Lukuisia sen jäseniä kaatui sotien aikana."

        Lue ihmeessä uudestaan kohta "Tästä huolimatta myös urheilua pyrittiin harjoittamaan. Sillä voineen sanoa olleen jopa merkittävä rooli pidettäessä yllä kansakunnan taistelutahtoa. "

        Ifk omalta osaltaan loi siis talvi ja jatkosodan ihmeet annettuaan taistelutahtoa kansakunnalle urheilun voimin. Voidaanko jopa siis sanoa, että itsenäisyydestämmekin saamme omalta osaltamme kiittää myös legendaarista Ifk:ta ja sen ponnisteluja maailmasodan kurimuksessa..

        Edelleenkin oksettaa ja HIFK pelaajat olivat todennäköisesti jossain panostehtaalla töissä. Ei siis rintamalla päinkään.

        Edelleenkin vain ruotsinkielinen urheiluseura.


      • Koo.lahti

        Pitääksun aina olla niin helvetin ylpeä pokistas? Mää en ymmärrä mix tää kaveri yrittää aina ja ikuisesti olla joku gigolo. ällöttää tollanen touhu


      • pönde
        Koo.lahti kirjoitti:

        Pitääksun aina olla niin helvetin ylpeä pokistas? Mää en ymmärrä mix tää kaveri yrittää aina ja ikuisesti olla joku gigolo. ällöttää tollanen touhu

        Äläs nyt snadiapukkia dissaa,noita pukkeja on muutama joka korttelissa.Joka aamu on uusi leso ego ja näitä löytyy sitten illanpääteiksi baaritiskillä hemuli-ilme lätyssä peukalopydessä,kun mahtisonni stoorit eivät uponneetkaan friiduille.

        No asiaa.Narrit pisti viime vuonna Ifkin kovilla ja on tänävuonna parempi,joten voipi tulla noutaja,niin kun täällä landella sanotaan.Filppulakin alkaa herää talviunilta,niin kuin koko narrilauma,veikkaan että narrit vie 4-3 ja sitten tulee narreille lähtö ja stadi jää tälläkin kaudella mitalleitta.


      • Mallimisu?

        Miksi aikuinen mies jauhaa tuollaista paskaa vuosikausia kun jokainen vähänkään järkevä tajuaa juttusi typeräksi trollaamiseksi?


    • Taas nää landet täällä skrubaa skeidaa vailla minkäänlaista faktatietoa asioiden oikeasta merkityksestä. Pukki on taas hotellilla valmistautumassa stadin syntiseen yöhön. Eilen tarttui fikkaan yksi todellinen rotufriidu. 22v kolumbialainen suklaanruskea yön kaunotar, joka ei pukkia jättänyt kylmäksi yöllisessä sessiossa, jota kesti lähes 5 tuntia..
      Hyvä niin, tänään korkataan suomalainen ja kolumbialainen yhteistyö jälleen uudelle levelille.

      Ifk on 0-2 tappiolla, mutta pelit ovat olleet tiukkoja ja olisivat voineet yhtä hyvin kääntyä Ifk:lle myös. Aina on mahdollisuus, aivan kuten viime vuosikin osoitti. Pukista tuntuu, että mekkojokereilla alkavat byysat vapista ennen seuraavan matsin alkamista. Jokereilla ei ole yksinkertaisesti ballsseja voittaa tätä sarjaa ja se takaa oikeat asetelmat ja henkisen perinnön seuraavaan otteluun.

      • Kyllä se on niin

        ...että Pukilla on korkeintaan kolmen minuutin muna ja itse se sitä kädellä vatkaa.
        Vaihtelua tulee pesukintaasta. Voi se välillä olla tummempikin väriltään, jotta tuntuu "kolumbialaiselta".

        3-0 ja huollolle hirmuisesti pahanhajuista kalsaripyykkiä.
        Voi voi, taitaa Pukki taas kadota vuodeksi.


      • Hifk pettää aina!
        Kyllä se on niin kirjoitti:

        ...että Pukilla on korkeintaan kolmen minuutin muna ja itse se sitä kädellä vatkaa.
        Vaihtelua tulee pesukintaasta. Voi se välillä olla tummempikin väriltään, jotta tuntuu "kolumbialaiselta".

        3-0 ja huollolle hirmuisesti pahanhajuista kalsaripyykkiä.
        Voi voi, taitaa Pukki taas kadota vuodeksi.

        Eiköhän Buggy-poju poistu taas huomisen jälkeen. Hyvä niin sillä jo pelkkä Mannerheimin ja ruotsalaisseura HIFK:n vetäminen samaan keskustelun otsikkoon on jo senverran suuri isänmaata koskeva häpäisy että kyseisen oksennuksen tälle palstalle päästänyt Guggy-poju muine hourailuineen on hyvä saada pois valheineen!


      • Kaikkihan tietää ne Pukki-Pojun kolumbialaiset "kaunottaret" *NAURAAAAAAAAAA*

        Sitä se ylivilkas mielikuvitus saa aikaan:D No, se suotakoon hemmolle jolla ei muita ilon aiheita elämässä ole koskaan ollut, eikä koskaan tule olemaan...paitsi... se todella vilkas mielikuvitus:D
        Puna-Mekko-Tytöt rämpii taas tuttuun tapaansa....ja ennenaikainen kesälomaa odottaa...kuten aina ennenkin *NAURAAAAAAAAAAAA*

        Huvittavinta on kuulla että Pukki-Poju se vaan jaksaa fantasioida...tällä kertaa.... lähes 5 tuntia:D
        No, Suotakoon edes se vilkkaan mielikuvituksen tuottama ilo Pukki-Pojulle...kolumbialainen "kaunotar":D *NAURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA*
        Että voi jollakin olla vilkas mielikuvitus:D

        Sitten asiaan: HIFK...(lyhenteen kaikki tietää mistä moinen Puna-Mekko-Tyttöjen nimi koostuu)...ruÅÅÅÅÅtsalais-venäläinen Mekko-Tyttö-Vellibyysä-Rupusakki on enemmän kuin pulassa *NAURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA*

        Tuttuakin tutumpi, vuosien varrella nähty piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä kesäloma oottaa taas:D...yhden tappion päässä:D MAHTAVAA....eikö?


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      323
      3188
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1612
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1414
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1309
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      283
      1236
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      878
    Aihe