Aihe

Edelleen urosfretti myytävänä

sanna

Koitan vielä kerran pistää myynti ilmoituksen fretistäni. Eli se on kastroimaton(ei ole leikattu).väriltään soopeli ja taitaa olla puoli pitkäkarvainen.Iältään se on vähän yli kolme vuotta eikä sillä ole papereita. Ei ole ollut tekemisissä muiden eläinten kanssa pitkään aikaan. Luonteeltaan se on vilkas, leikkisä ja pitää valjaissa kävelemisestä... välillä saattaa olla hieman arvaamaton... Joudun menemään syksyllä asuntolaan eikä sinne voi tuoda lemmikkejä, eikä minulla muutenkaan ole enää aikaa sille. Joten toivon että sille löytyy ostaja pian! Olen laskenut hinnan 100euroon(siitäkin voi koittaa tinkiä)mutta se menee kyllä jo silloin liian halvalla.Fretti on oulun läänissä...puh.08-8124141 tai 0408336980...mutta kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostilla, vastata tänne ta lähettää tekstiviestejä.

4

1879

  Vastaukset

  • Kuinka vanhoiksi fretit elää? Kun siitä iästä ei tahdo tulla selvyyttä, kun nettisivuilla väitetään ihan eriä ikää kuin kirjoissa! 100 euroa? Se on aika halpa. Olisin kiinnostunut frettipojastasi, vai onko se mennyt jo? Ei kai? Tuleeko matkassa tavaroita vai ainoastaan fretti? Jos perit tavaroista, niin paljonko? Ja mitä tavaroita fretilläsi on? Minkä niminen frettisi on?

  • ota yhteyttä olen pieneläinhoitaja

   mulla ollut fretti.

   044 926 9640

   haen pois ja maksan

   • Fretti luultavasti jo kuollut vanhuuteen noin 10 vuotta sitten kun ilmoitus jätetty vuonna 2004.


  • Jos olet Fb:ssä, niin Suomen Frettiliiton Fb ryhmään kannattaa laittaa ilmoitus :) Sitä kautta ilmoituksen näkee iso joukko frettiä etsiskeleviä kotiehdokkaita.

   Toivottavasti poju löytää kodin!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1722